10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. december 15. 20:15
Toy Story 2.
Ha lesznek gyerekeim, és túljutottunk a rajzolt filmek világán, ez a trilógia az elsők között lesz, amit megmutatok nekik, mert nagyszerű dolog, ha egy gyerek kötődik a játékszereihez.
Igazából, nincs olyan izgalmas, mint az első rész, unalmas volt már ez a végeláthatatlan menekülési terv, mármint jó esetben a film 70 százalékánál véget ért volna, és jött volna a happy end, de csak elégedetlenkedek egy sort.
Nincs bajom vele, olyan, amilyennek egy kölyökfilmnek lennie kell.
9.5/10
Ha lesznek gyerekeim, és túljutottunk a rajzolt filmek világán, ez a trilógia az elsők között lesz, amit megmutatok nekik, mert nagyszerű dolog, ha egy gyerek kötődik a játékszereihez.
Igazából, nincs olyan izgalmas, mint az első rész, unalmas volt már ez a végeláthatatlan menekülési terv, mármint jó esetben a film 70 százalékánál véget ért volna, és jött volna a happy end, de csak elégedetlenkedek egy sort.
Nincs bajom vele, olyan, amilyennek egy kölyökfilmnek lennie kell.
9.5/10
2012. december 15. 21:07
Psycho 1998
Már jó ideje meg szerettem volna nézni ezt a filmet, de ez olyan, mint a Skins USA első része: az eredeti szinte tökéletes koppintása. Ebben a filmben egyszerűen semmi extra nem volt, a színészi játék elég gyér volt, és hiába szerepelt a filmben Julianne Moore és Viggo Mortensen, most még ők is tudtak csalódást okozni. Még mindig az eredeti Psycho számomra a legeslegjobb, sajnálom, hogy egy ilyen alkotással "meggyilkolták " a filmet
6/10
Már jó ideje meg szerettem volna nézni ezt a filmet, de ez olyan, mint a Skins USA első része: az eredeti szinte tökéletes koppintása. Ebben a filmben egyszerűen semmi extra nem volt, a színészi játék elég gyér volt, és hiába szerepelt a filmben Julianne Moore és Viggo Mortensen, most még ők is tudtak csalódást okozni. Még mindig az eredeti Psycho számomra a legeslegjobb, sajnálom, hogy egy ilyen alkotással "meggyilkolták " a filmet
6/10
2012. december 15. 21:10
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Hobbit (2012)
Megérte megnézni, nagyon jó volt, a 3D is igazi 3D élmény volt és a sztorija sem volt emellett unalmas (nyilván első rész, szóval nem a legizgalmasabb, de bőven volt abból is). Egy pont mínusz mert ettől tuti jobb lesz a 2. része és az lesz 10/10-es, szóval...
9/10
Megérte megnézni, nagyon jó volt, a 3D is igazi 3D élmény volt és a sztorija sem volt emellett unalmas (nyilván első rész, szóval nem a legizgalmasabb, de bőven volt abból is). Egy pont mínusz mert ettől tuti jobb lesz a 2. része és az lesz 10/10-es, szóval...
9/10
2012. december 16. 09:22
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
The Perks of Being a Wallflower
Végre egy igazi tini-dráma ami mindenféle tévhit és egyéb csili-bili, hálívúdi rásegítés nélkül mutatja be egy középsikolás kölyök történetét. Nem a "teljesen népszerűtlen,de mégis a legjobb külsejű" szintelen-szagtalan karakterek állnak a középpontban,hanem igazi emberek akikkel tud azonosulni is a néző - legalábbis nekem sikerült. A könyv dettó brilliáns volt és mivel maga az iró rendezte a filmet is,ebből kiindulva elég magasra tettem a mércét amit filmnek sikerült megugrania. Kalapom emelem Stephen Chbosky előtt - nagyon tud valamit ez az ember.
A színészekről nem is beszélve: Logan Lerman eddigi egyik legjobb alakítása ez. Sosem kételkedtem színészi képességeiben, bár sajnos azelőtt nem nagyon kapott lehetőséget komolyabb szerepekben is megcsillogtatni a tehetségét,ezentúl kívánom hogy csakis ilyen remekül megírt karaktereket kapjon mint Charlie. Emma Watson nálam, ha nem is teljesen,de volt jó néhány pillanat ahol nem Hermione-t láttam,hanem az általa megformált Sam-et. Aki a legmeglepőbb volt számomra az Ezra Miller.
Hatalmas figura ez a gyerek.
Dehogy valami negatívumot is mondjak Nina Dobrev enyhe csalódás volt. Semmi újat nem mutatott,tudom hogy egy viszonylag hasonló karaktert formált meg mint amivel befutott anno 2009-ben,de akkor is vártam valami pluszt,hogy megmutassa igenis tud más szerepet is magára ölteni mint a már eléggé depis Elenát és helye van egy ilyen filmben. Ez nem jött össze, itt mutatkozik meg igazán hogy valaki egy egy-sorozatos színésznő-e vagy van benne több is. Persze ez nem rontott semmit az amúgy remek filmen - csak egy megfigyelés. Egyszóval: imádtam és határozottan töbször nézős movie lesz.
10/10
Végre egy igazi tini-dráma ami mindenféle tévhit és egyéb csili-bili, hálívúdi rásegítés nélkül mutatja be egy középsikolás kölyök történetét. Nem a "teljesen népszerűtlen,de mégis a legjobb külsejű" szintelen-szagtalan karakterek állnak a középpontban,hanem igazi emberek akikkel tud azonosulni is a néző - legalábbis nekem sikerült. A könyv dettó brilliáns volt és mivel maga az iró rendezte a filmet is,ebből kiindulva elég magasra tettem a mércét amit filmnek sikerült megugrania. Kalapom emelem Stephen Chbosky előtt - nagyon tud valamit ez az ember.
10/10
2012. december 16. 09:40
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Szabadítsátok ki Willy-t!
Gyerekkorom egyik nagy klasszikusa, de máig nagyon szeretem!
Gyerekkorom egyik nagy klasszikusa, de máig nagyon szeretem!
2012. december 16. 17:27
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Ten Inch Hero 10/10
olyan aranyos kis film
olyan aranyos kis film
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2012. december 16. 17:32
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Kutyahideg
10/10
10/10
House Of Wax
2012. december 16. 21:24
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Életrevalók
Hát ez egy iszonyat jó film. Azért álltam neki mert a múltkor a T-mobile üzletében várakozás közben ennek a bemutatója ment és abból úgy nézett ki, egy jó vígjáték. Hát annyira nem jött be, persze volt, hogy nevettem rajta, de nagyon elgondolkodtató és megindító film. És igaz történet! Nagyon tetszett! 10/10
Hát ez egy iszonyat jó film. Azért álltam neki mert a múltkor a T-mobile üzletében várakozás közben ennek a bemutatója ment és abból úgy nézett ki, egy jó vígjáték. Hát annyira nem jött be, persze volt, hogy nevettem rajta, de nagyon elgondolkodtató és megindító film. És igaz történet! Nagyon tetszett! 10/10
Fanni00
2012. december 16. 21:28
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.12.16. 21:08)
Cloud Atlas (Felhőatlasz)
Nagyon durva. De egy pontot levonok, mert nem minden tiszta még.
10/9
Nagyon durva. De egy pontot levonok, mert nem minden tiszta még.
10/9
Ezért kell többször megnézni.
2012. december 16. 22:16
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Az öt legenda 3D
Még szabályosan nem fogtam fel, hogy ma végre elmentünk megnézni.
Tényleg nagyon jó lett, bár azt eddig is tudtam, hogy a Shrek 2. óta a kedvencem lesz. Végre kezdi magát megint összeszedni a DreamWorks is.
A történet nekem nagyon tetszett, bár kicsit karácsonyosabb hangulatot vártam.
Voltak pillanatok, amik meghatóak voltak, izgalmas is volt egy picit. Dér Jankó mondjuk nekem barna hajjal és barna szemmel jobban bejött, de alapvetően mindegyik karakter nagyon szerethető. Kedvencem akkor is a kicsi, édes, drága Sandy (MIÉRT Hoho? Ezt ki találta ki??!!) lett.
Már korábban is éreztem, hogy sokakkal ellentétben nekem ő lesz a kedvencem, hát most igazam is lett.
A fordítással azért vannak néhol gondjaim, például hogy a Homokember még mindig egy E.T.A. Hoffman mű címe, amiben a Homokember elnyeli a gyerekeket... Álommanót akár Szundinak, ha az nagyon törpés, akkor Manónak is becézhették volna.. Ha már a Fogtündér Fog lett.
Mindegy, ez nem DW hibája, nem róható fel. Édes lett, magyar hangokkal is egészen ki voltam békülve.
Azért nálam még mindig csak az év második legjobb meséje.
10/10
Még szabályosan nem fogtam fel, hogy ma végre elmentünk megnézni.
A fordítással azért vannak néhol gondjaim, például hogy a Homokember még mindig egy E.T.A. Hoffman mű címe, amiben a Homokember elnyeli a gyerekeket... Álommanót akár Szundinak, ha az nagyon törpés, akkor Manónak is becézhették volna.. Ha már a Fogtündér Fog lett.
Mindegy, ez nem DW hibája, nem róható fel. Édes lett, magyar hangokkal is egészen ki voltam békülve.
10/10
2012. december 16. 22:22
Idézet (Lindsay019 @ 2012.12.16. 22:16)
Azért nálam még mindig csak az év második legjobb meséje.
10/10
10/10
Mi is az első?
2012. december 16. 22:45
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.16. 22:22)
Mi is az első? 
Rontó Ralph.
duracell
2012. december 16. 23:23
Hannibál ébredése (2007)
Hosszas ideje szemeztem már ezzel a filmmel, de tegnap és ma - nyilván két részletben - sikerült megnézni. Úgy gondoltam, hogy ezzel kezdem, főként azért, mert a Hopkins-ról tudom, hogy nagyszerű színész és hogy akármit nem vállal el, így úgy döntöttem, jobb, ha az előzményekkel kezdem - igaz, hogy ez jött ki legutolsónak, de nem oszt, nem szoroz.
Szóval, a filmről szerintem egészen remek alkotásra sikeredett és, ha sokan azt mondják, hogy a másik kettő jobb, mint ez igazán kíváncsi vagyok, milyen a másik kettő, úgyhogy a téli szünetben majd igyekszem megnézni, mind a hármat, bár mivel ezt láttam elsőnek ehhez mérem a többit is... Szóval szerintem mindent remekül megoldottak benne és a kezdeti félelmem, hogy egész végig csak gyilkolni fognak benne, egészen hamar elmúlt, helyét átvette a kíváncsiság, hogy vajon mi fog történni és a fiatal Lecter nem volt ötletszegény, ami a gyilkolást illeti, néha egészen bizarr volt, emellett persze -, ami számomra a meglepő - még egy kis humort is tudtak bele csempészni. *spoiler* Főleg, amikor faggatja a nyomozó és a fiatal Hannibal pedig halál lazán válaszol, sőt, inkább ő kóstolgatja a nyomozót. *spioler vége* A filmben igazán sok tartalmas párbeszéd van, szerintem végig nyomon követhető a történet is, teljesen érthető benne minden, néhol kissé groteszk, de ez még belefér.
Gaspard Ulliel számomra hatalmas meglepetés volt, nem igazán volt eddig szimpatikus, de hihetetlenül jól játszott, ki sem néztem volna belőle, hogy ennyire tehetséges, így igazán kellemes meglepetés volt. Ő is azok közé tartozik, akikből rettenetesen - példamutató - színész válhatna. Természetesen a többiek is kellettek ehhez, az ő alakításuk sem mellékelhető.
Látványilag is teljesen rendben van, a visszaemlékezéseket is jól megoldották, nem nagy dologgal, de jól megcsinálták.
Én csak ajánlani tudom a filmet, öröm volt megnézni, és még biztos megnézem egy párszor.
10/8
Ui.: Zavaros lett, de remélem követhető...
Hosszas ideje szemeztem már ezzel a filmmel, de tegnap és ma - nyilván két részletben - sikerült megnézni. Úgy gondoltam, hogy ezzel kezdem, főként azért, mert a Hopkins-ról tudom, hogy nagyszerű színész és hogy akármit nem vállal el, így úgy döntöttem, jobb, ha az előzményekkel kezdem - igaz, hogy ez jött ki legutolsónak, de nem oszt, nem szoroz.
Szóval, a filmről szerintem egészen remek alkotásra sikeredett és, ha sokan azt mondják, hogy a másik kettő jobb, mint ez igazán kíváncsi vagyok, milyen a másik kettő, úgyhogy a téli szünetben majd igyekszem megnézni, mind a hármat, bár mivel ezt láttam elsőnek ehhez mérem a többit is... Szóval szerintem mindent remekül megoldottak benne és a kezdeti félelmem, hogy egész végig csak gyilkolni fognak benne, egészen hamar elmúlt, helyét átvette a kíváncsiság, hogy vajon mi fog történni és a fiatal Lecter nem volt ötletszegény, ami a gyilkolást illeti, néha egészen bizarr volt, emellett persze -, ami számomra a meglepő - még egy kis humort is tudtak bele csempészni. *spoiler* Főleg, amikor faggatja a nyomozó és a fiatal Hannibal pedig halál lazán válaszol, sőt, inkább ő kóstolgatja a nyomozót. *spioler vége* A filmben igazán sok tartalmas párbeszéd van, szerintem végig nyomon követhető a történet is, teljesen érthető benne minden, néhol kissé groteszk, de ez még belefér.
Gaspard Ulliel számomra hatalmas meglepetés volt, nem igazán volt eddig szimpatikus, de hihetetlenül jól játszott, ki sem néztem volna belőle, hogy ennyire tehetséges, így igazán kellemes meglepetés volt. Ő is azok közé tartozik, akikből rettenetesen - példamutató - színész válhatna. Természetesen a többiek is kellettek ehhez, az ő alakításuk sem mellékelhető.
Látványilag is teljesen rendben van, a visszaemlékezéseket is jól megoldották, nem nagy dologgal, de jól megcsinálták.
Én csak ajánlani tudom a filmet, öröm volt megnézni, és még biztos megnézem egy párszor.
10/8
Ui.: Zavaros lett, de remélem követhető...
2012. december 17. 03:48
Az éhezők viadala
Komolyan mondom, restellem, amiért ennyire elkéstem.
Hát.. van egyfajta hangulata, erre mást nem lehet mondani. Persze, leesik az első percben, ki lesz a nyertes, az önzetlen, természetbarát, cowboycopfos lány, de mégis van ebben a filmben valami, ami miatt nem igazán lehet lehúzni. Nálam a romantika, az akció, a zene sincs teljesen a helyén, mégis lekötött elejétől a farkáig. Külön tapsikolok Donald Sutherland és Woody Harrelson miatt, és ez a Josh hogy megnőtt!
Fel lehetne zabálni.
Nem leszek fanatikus, avatart sem cserélek, a könyvet pláne nem fogom elolvasni, de beülök a moziba az idő tájt, mikor kijön a folytatás, ezt ígérem.
10/10
Komolyan mondom, restellem, amiért ennyire elkéstem.
Hát.. van egyfajta hangulata, erre mást nem lehet mondani. Persze, leesik az első percben, ki lesz a nyertes, az önzetlen, természetbarát, cowboycopfos lány, de mégis van ebben a filmben valami, ami miatt nem igazán lehet lehúzni. Nálam a romantika, az akció, a zene sincs teljesen a helyén, mégis lekötött elejétől a farkáig. Külön tapsikolok Donald Sutherland és Woody Harrelson miatt, és ez a Josh hogy megnőtt!
Nem leszek fanatikus, avatart sem cserélek, a könyvet pláne nem fogom elolvasni, de beülök a moziba az idő tájt, mikor kijön a folytatás, ezt ígérem.
10/10
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
mse90,
Misao,
Lindsay019,
duracell,
pink_bunny,
Christo,
Alison Lerman
2012. december 17. 08:02
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
The Day-A végzet napja 10/0
Dude are you f*cking kidding me?
Ez valami borzalom volt.
Reménykedtem benne, hogy a végére tiszta izgalmas lesz, de nagyon nagyot tévedtem.
A káromkodáson, az ordibáláson és a gyilkoláson (mondjuk ez a lényege) kívül semmit sem tudtak felmutatni. Bukta film.
Dude are you f*cking kidding me?
2012. december 17. 08:10
|
|
gayformishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 372 Csatolások: 0 Azonosító: 191557 offline
|
Parfüm- Egy gyilkos története
10/8
Általában szeretem a történelmi filmeket, amik a 18.-20. században játszódnak,de néha nagyon nem szeretem amikor az egész film valósnak hat aztán a végén valami meseszerűség történik benne. Szóval csak a vége miatt lett nálam 8
10/8
Általában szeretem a történelmi filmeket, amik a 18.-20. században játszódnak,de néha nagyon nem szeretem amikor az egész film valósnak hat aztán a végén valami meseszerűség történik benne. Szóval csak a vége miatt lett nálam 8
Kazuo
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.