Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. december 02. 15:39
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Séta a múltba 10/10
Egyszerűen nagyon gyönyörű film volt.Megható, és mégis olyan szépen lett megtervezve ez a film.Mondták, hogy nézzem meg, és nem bántam meg.Ajánlani tudom mindenkinek!
Egyszerűen nagyon gyönyörű film volt.Megható, és mégis olyan szépen lett megtervezve ez a film.Mondták, hogy nézzem meg, és nem bántam meg.Ajánlani tudom mindenkinek!
7 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
SmileyZ,
csicsi20,
Minimanó94,
Alishon.,
Fanni00,
Lindsay019
2012. december 02. 16:05
Ha ölni kell
10/10
Zseniális film!Ezt nem lehet máshogy kifejezni.
10/10
2012. december 02. 16:57
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
LOL (2012)
10/7
10/7
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. december 02. 17:14
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
A sötét lovag - Felemelkedés/The Dark Knight Rises (2012)
Tesómmal néztem meg és a film alatt egy csomószor megkérdezte, hogy tetszik-e nekem? A filmtől meg a tesómtól is majdnem a falra másztam. Nem jött be a film, de ez azért tűrhetőbb volt, mint a Skyfall. Mondjuk a azért kíváncsi vagyok, hogy Batman hogy élt túl egy atomrobbanást, de mindegy is.. Ez nálam egy egyszer nézhetős film.
5/10
Tesómmal néztem meg és a film alatt egy csomószor megkérdezte, hogy tetszik-e nekem? A filmtől meg a tesómtól is majdnem a falra másztam. Nem jött be a film, de ez azért tűrhetőbb volt, mint a Skyfall. Mondjuk a azért kíváncsi vagyok, hogy Batman hogy élt túl egy atomrobbanást, de mindegy is.. Ez nálam egy egyszer nézhetős film.
5/10
2012. december 02. 18:35
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
The Apparition (A jelenés)
Nem lett volna rossz ez a film, ismert arcok a castben, és érdekes történet (még akkor is, ha nem valami eredeti). De sajnos ebből akkora baromságot sikerült kihozni a végére, hogy bántam a rászánt másfél órát.
10/3
Nem lett volna rossz ez a film, ismert arcok a castben, és érdekes történet (még akkor is, ha nem valami eredeti). De sajnos ebből akkora baromságot sikerült kihozni a végére, hogy bántam a rászánt másfél órát.
10/3
2012. december 02. 18:42
Lorax (2012)
Nagyon aranyos kis mese volt, nekem tetszett. Történet szempontjából nem egészen erre számítottam, de így is bejövős volt. Persze az alap mesefilm klisék benne voltak, de ettől függetlenül én még többször is képes lennék végigülni. - 10/9
Nagyon aranyos kis mese volt, nekem tetszett. Történet szempontjából nem egészen erre számítottam, de így is bejövős volt. Persze az alap mesefilm klisék benne voltak, de ettől függetlenül én még többször is képes lennék végigülni. - 10/9
2012. december 02. 19:04
|
Olivia1204új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 180467 offline
|
Good Will Hunting (1997)
Nagyon jó film! Érdekes, vicces és tanulságos, valahogy megváltoztatja az életszemléleted:)
Nagyon jó film! Érdekes, vicces és tanulságos, valahogy megváltoztatja az életszemléleted:)
2012. december 02. 19:10
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Apuval meg tesómmal néztünk Irigy Hónaljmirigyet.
Százhúszmilliószor láttam már, de jól szórakoztam.
2012. december 02. 19:22
Az emlékmás (2012)
Szép látványvilág, jó bunyók, jó színészek, de semmi extra... Lehetséges, hogy én vártam túlságosan sokat a filmtől, mert hát alapjába véve viszonylag az egyik olyan műfaj, amit kedvelek, de rém unalmas volt szinte minden pillanata kiszámítható, még a végén is a "hatalmas csavar" azzal a helyes kis fej-változtató kütyüvel is.
Őszintén szólva nem ajánlom, de gondolom valakinek tetszhet, most már igazán kíváncsi lettem, hogy milyen az Arnold Schwarzenegger-féle, remélem jobb lesz.
10/4
Merida, a bátor
Nem gondoltam volna, hogy egy napon belül kettő darab olyan filmet is látok, amely hatalmas csalódást okoz a számomra, márpedig mind az előző, mind az utóbbi az volt. Az egészet végig untam. Azt gondoltam - tekintve, hogy semmit nem olvastam el róla -, hogy majd padlót fogok tőle, biztosan olyan jó lesz, ehhez képest... Még csak azt sem érte el, hogy hű de jó volt, igazán apró betűkkel. Kissé monotonnak éreztem, hiába a jó karakterek és a szép rajzolás ellenére is...
10/5
Szép látványvilág, jó bunyók, jó színészek, de semmi extra... Lehetséges, hogy én vártam túlságosan sokat a filmtől, mert hát alapjába véve viszonylag az egyik olyan műfaj, amit kedvelek, de rém unalmas volt szinte minden pillanata kiszámítható, még a végén is a "hatalmas csavar" azzal a helyes kis fej-változtató kütyüvel is.
Őszintén szólva nem ajánlom, de gondolom valakinek tetszhet, most már igazán kíváncsi lettem, hogy milyen az Arnold Schwarzenegger-féle, remélem jobb lesz.
10/4
Merida, a bátor
Nem gondoltam volna, hogy egy napon belül kettő darab olyan filmet is látok, amely hatalmas csalódást okoz a számomra, márpedig mind az előző, mind az utóbbi az volt. Az egészet végig untam. Azt gondoltam - tekintve, hogy semmit nem olvastam el róla -, hogy majd padlót fogok tőle, biztosan olyan jó lesz, ehhez képest... Még csak azt sem érte el, hogy hű de jó volt, igazán apró betűkkel. Kissé monotonnak éreztem, hiába a jó karakterek és a szép rajzolás ellenére is...
10/5
ophely88
2012. december 02. 19:31
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Skyfall - 8/10
Nem vagyok egy Bond-fan (ezért nem is láttam sok Bond-filmet), de ezen elég jól szórakoztam. Bond-fan továbbra sem vagyok, de ha ezen a vonalon haladnak tovább a következő filmekkel, lehet, hogy azokat is megnézem. Craig szerintem jó Bond, Bardem remek volt.
The Avengers - 6,5/10
Nekem nem igazán jött be, de pl. az Iron Man sem. Elvileg szórakoztató filmnek készült, de engem sokszor untatott a sok CGI-akció, látványilag a bázis viszont nagyon tetszett. Volt benne néhány jó szöveg, Hulkon nevettem párszor a vége felé, Loki nem lesz a kedvenc gonoszom (nekem a "badass" típus jobban bejön, ő csak egy "nyikhaj istenke"
). Másodszor néztem új esélyt adva neki, de csak még jobban untam
Boogie Nights - 10/10
Többedszerre is kiváló film
Nekem nagy kedvencem (10/10), tegnap is végignéztem, de ennyi istenverte reklámot még éjjel is!!
Nem vagyok egy Bond-fan (ezért nem is láttam sok Bond-filmet), de ezen elég jól szórakoztam. Bond-fan továbbra sem vagyok, de ha ezen a vonalon haladnak tovább a következő filmekkel, lehet, hogy azokat is megnézem. Craig szerintem jó Bond, Bardem remek volt.
The Avengers - 6,5/10
Nekem nem igazán jött be, de pl. az Iron Man sem. Elvileg szórakoztató filmnek készült, de engem sokszor untatott a sok CGI-akció, látványilag a bázis viszont nagyon tetszett. Volt benne néhány jó szöveg, Hulkon nevettem párszor a vége felé, Loki nem lesz a kedvenc gonoszom (nekem a "badass" típus jobban bejön, ő csak egy "nyikhaj istenke"
Boogie Nights - 10/10
Többedszerre is kiváló film
Idézet (csibus0128 @ 2012.12.02. 16:05)
Ha ölni kell
10/10

10/10
Nekem nagy kedvencem (10/10), tegnap is végignéztem, de ennyi istenverte reklámot még éjjel is!!
janet7
2012. december 02. 19:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (susurrus @ 2012.12.02. 19:31)
The Avengers - 6,5/10
Ahhoz képest magas pontszámot adtál neki. A nagy lelked, az beszélt belőled.
Hulk szerintem is vicces volt de Thor inkább kedvencnek mondható. Lokival kapcsolatban egyet értünk bár szeretném hozzátenni hogy így is Tom volt az aki toronymagasan vitte a pálmát alakításban. Nekem sem gyere be de Tom tehetsége előtt meg kell hajolni. A többiek is jó színészek de az az ördögi vigyor utánozhatatlan lenne most már. Szerintem sem bada$$ típus, igazából nem is értem hogy miért castingolnak be olyan színészeket rosszfiúknak akik vasággyal együtt 60kg-ot nyomnak és alapból nincs rosszfiús fejük, de mindegy.
2012. december 02. 20:04
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.12.02. 19:49)
Ahhoz képest magas pontszámot adtál neki. A nagy lelked, az beszélt belőled.
Hulk szerintem is vicces volt de Thor inkább kedvencnek mondható. Lokival kapcsolatban egyet értünk bár szeretném hozzátenni hogy így is Tom volt az aki toronymagasan vitte a pálmát alakításban. Nekem sem gyere be de Tom tehetsége előtt meg kell hajolni. A többiek is jó színészek de az az ördögi vigyor utánozhatatlan lenne most már. Szerintem sem bada$$ típus, igazából nem is értem hogy miért castingolnak be olyan színészeket rosszfiúknak akik vasággyal együtt 60kg-ot nyomnak és alapból nincs rosszfiús fejük, de mindegy.
Úgy tűnik, túl jószívű vagyok velük
A színészekkel nem is volt semmi gond, de ennél jobban elpazarolni egy tehetséges színészgárdát talán már nem is nagyon lehetne. De mindegy, a nép megkajálta, mert népszerű szuperhősös, és a mozibajárók válogathatnak a kedvencek között
Ahogy Malcolm McDowell mondta a filmről: "mindless crap" - ő már csak tudja, volt elégben része
ophely88
2012. december 02. 22:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Shortbus
Drága jó barátom mérgez. Sorra ajánlja a jobbnál jobb filmeket.
Kegyetlen jó film volt. Az elején kicsit taszított, túl sok mindent láttatott túl hirtelen, és azt hittem végig ilyen szellemben fog menni az egész, de azután szólt az én drága barátom, hogy csak tartsak ki, jó lesz ez. Megint igaza volt. Nem mondom, hogy hatalmas film, mert megvannak a hibái, de azt kell mondjam, hogy a lehetőségekhez mérten nagyon jól készítették el. Elgondolkoztató, üzenete van, pozitív kicsengése, mély és átütő az egész. Á, ritka jó kis múvi, ajánlom mindenkinek nagy nagy szeretettel.
10/9
Drága jó barátom mérgez. Sorra ajánlja a jobbnál jobb filmeket.
10/9
csicsi20
2012. december 02. 23:25
X-Men: Az elsők
Jó, bevallom, néhol kicsit gagyi, de én ezt már sehová sem pontozom.. a magyar szinkron trutyi, de ettől függetlenül pityeregtem a végén
10/10
Jó, bevallom, néhol kicsit gagyi, de én ezt már sehová sem pontozom.. a magyar szinkron trutyi, de ettől függetlenül pityeregtem a végén
10/10
2012. december 03. 06:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (susurrus @ 2012.12.02. 20:04)
Úgy tűnik, túl jószívű vagyok velük
A színészekkel nem is volt semmi gond, de ennél jobban elpazarolni egy tehetséges színészgárdát talán már nem is nagyon lehetne. De mindegy, a nép megkajálta, mert népszerű szuperhősös, és a mozibajárók válogathatnak a kedvencek között
Ahogy Malcolm McDowell mondta a filmről: "mindless crap" - ő már csak tudja, volt elégben része
Igen, túl jó vagy velük.
Lényegében, én úgy veszem észre hogy a Marvel képregényekből készült adaptációk is sikeresek de úgy érzem hogy előszeretettel pazarolják a tehetségeket. Batmanék mások, ahogyan a Spiderman is, de ez csak egyéni vélemény.
susurrus
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.