Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 03. 09:13 #8121
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
007 - Skyfall

Bevallom sosem voltam Bond rajongó bár 1-2 filmet láttam,de ekörül akkora volt a felhajtás,hogy úgy éreztem muszáj megnézem,aztán meg beleszerettem a film főcímdalába így meg pláne látnom kellett.Nem csalódtam nagyon tetszett az egész, habár szerintem túl hosszú lett és 1-2 részt kissé unalmasnak és feleslegesnek találtam,de bármikor újra megnézném és meg is fogom ha kijön jobb minőségben mert tuti anyának is megmutatom majd smileeee.gif Mellesleg szerintem Craig jó Bond,tetszett az alakítása ahogy a többi színészé is smileeee.gif

10/8.5

Perzsia hercege - Az idő homokja

Nekem és apának bejött a film és most megmutattam anyának is akinek szintén nagyon tetszett az egész. laugh.gif Számára is:

10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, BichGirl, Alison Lerman, Destiny015
2012. december 03. 23:25 #8122
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Rise of The Guardians
Eszméletlen jó...
10/10*
4 felhasználónak tetszik: duracell, tya04, Alison Lerman, Lindsay019
2012. december 04. 12:12 #8123
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
HSM heart.gif

The Runaways - A rocker csajok

Már egy ideje megakartam nézni ezt a filmet,de csak most jött össze.Egyrészt tetszett másrészt kicsit mást vártam.Az biztos,hogy a szereplők nagyon hasonlítottak azokhoz a személyekhez akiket eljátszottak.Kristen szerintem tökéletes Joann Jett volt és Dakota is nagyszerűen játszotta Cherie Currie-t.Igaz voltak részek amik számomra unalmasak voltak de mivel ez egy életrajzi dráma volt így ezt ellehet nézni blush.gif Nem vált kedvencemmé a film,de lehet hogy még egyszer-kétszer megfogom majd nézni smileeee.gif Mellesleg a Cherry Bomb című szám nekem nagyon bejött laugh.gif

10/6.5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. december 04. 15:36 #8124
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
The Bucket list/A bakancslista 10/10
Csodálatos film és aki nagyon figyelmesen nézi végig, simán leszűrheti a film "üzenetét". Persze a leszűrt üzenet mindenkinél más és más lehet, de mindenestre ez a film nekem sok mindent tanított meg. Ajánlom mindenkinek és aki persze nem érti a film lényegét, annak nagyon unalmasnak tűnhet...csak meg kell érteni, hogy mi a lényege.
"Ma sem állíthatom, hogy képes vagyok egy ember életének értékét megbecsülni, de egyet kijelenthetek: tudom, hogy amikor meghalt, a szeme csukva volt, és a szíve kitárva." heart.gif
11 felhasználónak tetszik: tya04, An_d_a, Fanni00, duracell, Lilimooo, House Of Wax, ophely88, kuszkusz4ever, mse90, Black Hearth2, Lindsay019
2012. december 04. 19:44 #8125
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Underworld: Rise of the Lycans (Underworld: A vérfarkasok lázadása)

Mivel nagyon szeretem a Rómeó és Júliát, természetesen ez a vámpíros/vérfarkasos átdolgozás is tetszett. Valamennyire. Az alapsztori oké volt, néhol még egész izgalmas is, Michael Sheen pedig meglepően... öhmm... szóval jól áll neki a hosszú haj biggrin.gif Sonja számomra totál semmilyen volt, Selene béna klónja, akit mellesleg nagyon hiányoltam a filmből. Görög Zitát is jó lett volna látni, nem is beszélve Shane Brolly-ról. Igazából csak azért néztem meg a filmet, hogy írva vagyon, hogy szerepel benne, nekem pedig Kraven a kedvencem az Underworld-ből. wub.gif Erre kiderül, hogy csak narrál... bahh... dry.gif
Egyébként előzményfilm lévén ez se valami nagy durranás, hiszen ismerjük a végkifejletet. A látványvilág pedig borzasztó, ilyen hanyagul összetákolt, sivár, unalmas környeztet még nem pipáltam, a rengeteg zöldes, kékes, fekete árnyalattól pedig a végére már majd' kifolyt a szemem. Egyszer nézős, amolyan "elmegy" vámpírfilm egy unalmas estére, semmi több.

6/10
2012. december 04. 20:37 #8126
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Rejtélyek mocsara

Elég sok horrorfilmet láttam már életemben,de talán ez tetszett a legjobban.A sztori is egyedi,nem az a tipikus "szellemet láttam a gardróbban,mentsetek ki innen".
Azért pedig külön pont jár,h annak ellenére is nagyon jó a film,h egyik szereplő sem közismert.Bár én soha nem ebből indulok ki,viszont van,aki leginkább csak erre figyel.
Szerintem igazán jó film,nem először néztem meg,az is biztos smileeee.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. december 04. 21:31 #8127
- törölt felhasználó -    
Air America
Kissé félve indultam neki a filmnek, hiába szerepel benne Robert Downey Jr., általában ugyanis nem szeretem az ilyen filmeket, de mivel szerencsére a barátnőm meggyőzött rászántam magamat, így megnéztem, a kezdeti félelmeim pedig viszonylag hamar elmúltak. A film egészébe véve jól vázolja fel a Laos-ban játszódó időszakot. Emellett, a rengeteg akció jelenet mellett, viszonylag sok humor van benne, bár néha kissé lapossá válik a történet összességében nem rossz.
Melgibson és a többi stábtag is rendkívül jól hozzák a szintet, nagyon jó film, én csak ajánlani tudom.
10/8
2012. december 04. 22:20 #8128
cserike99
cserike99

StátuszWayer szív,Wayer lélek.Wayer leszek amíg élek!!! <3
Hozzászólás: 534
Csatolások: 0
Azonosító: 186353
Castle
10/10
nagyon szeretem smileeee.gif
2012. december 04. 22:35 #8129
- törölt felhasználó -    
Requiem for a Dream
Sok év után végre erőt gyűjtöttem ehhez a filmhez. Kellett. Alaposan a padlóra küldött. Nem fogom isteníteni vagy ajánlani mint művészfilm, egy egyszerű embernek nem biztos, hogy sokat jelent. Nem lesz kedvenc, nem fogom újranézni, de valamelyest megérintett, elkeserített. A megrendítő szóval lehetne illetni. Tökéletes, amúgy.
10/10
12 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, csicsi20, kuszkusz4ever, arizona, Lilimooo, duracell, janet7, Fanni00, Alison Lerman, mse90, Lindsay019
2012. december 05. 08:23 #8130
Viktoria9999
Viktoria9999
visszatérő vendég

StátuszLike!! :-)
Hozzászólás: 173
Csatolások: 343
Azonosító: 185126
Nem tudom hányadszor-Alkonyat
-Ice Age 4
-Sikoly
2012. december 05. 09:12 #8131
SmileyZ
SmileyZ

Éjsötét árnyék

Még egy ekkora hülyeséget _nevet.gif Nem tudom mire számítottam de nem erre az tuti.Nem láttam se az előzetest azt se olvastam el miről szól a film,csak annyira fel volt kapva mikor ment a mozikban,plusz tetszett a plakát is,és Johnny Depp-et is bírom,hogy muszáj volt megnéznem smileeee.gif Annak ellenére vagy talán éppen azért mert egy hatalmas baromság volt,jó volt smileeee.gif Johnny hozta a formáját hihetetlen hány arca van ennek az embernek laugh.gif Michelle Pfeiffer gyönyörű nő,a filmben minden szereplő közül ő volt a legszebb meghajolo.gif Helena meg nagyszerű színésznő a doktornő karaktere is jól állt neki smileeee.gif A kedvenc karakterem Carolyn volt,de bírtam Angelique-t is smileeee.gif A film hangulata és a képi világ nagyon bejött,meg maga a sztori is,de sajnos voltak dolgok amik nem. blush.gif
SPOILER A film egyik főszereplője Victoria nem?Ehhez képest ő szerepel majdnem a legkevesebbet az egészben,vagy csak nekem tűnt így? unsure.gif Vagy nem is az,hogy nem szerepel eleget,de annyira keveset látni Johnny karakterével holott a lényeg pont az ő szerelmük lett volna blush.gif A másik: A vége... omg.gif Annyira elszúrták,az a rész ami a házban játszódik a végén az katasztrófa omg.gif Én bírom a baromságokat,de ez még nekem is sok volt,nevetséges lett ez a jelenet. blush.gif SPOILER VÉGE
Emiatt sok pontot levonhatnék és tudom a legtöbben meg is teszik majd vagy tették már,de én úgy döntöttem erről a részéről nem veszek tudomást,így:

10/8
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, BichGirl, Évike12, Lilimooo, BunnyGirl
2012. december 05. 17:48 #8132
- törölt felhasználó -    
Egy kosaras naplója
Jobbra emlékeztem. Valahogy túl gyorsan történt minden, senki sem lesz a heroin rabja egyik pillanatról a másikra. Mintha kicsit össze lenne csapva. Nagyon drámain szeretne mindent bemutatni, hogyan lesz képes az ember teljesen elhagyni önmagát, de igazából az, hogy egy másfél órás filmbe mindent bele akartak sűríteni, a rászokást, az aktív időszakot, az alja életet, majd a felépülést, nem tette hitelessé az egészet.
6/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. december 05. 19:08 #8133
- törölt felhasználó -    
Utoljára a Madagaszkárt biggrin.gifD Meg egypár Drake és Josh részt smileeee.gif thumbsup.gif
2012. december 06. 17:09 #8134
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Ice Age 4/ Jégkorszak 4 - A vándorló kontinens (2012)

Hát, nos.. rohog.gif Azért néztem meg elöszőr is mert azt mondták jó, másodszor pedig azért mert az egyik idióta ismerősöm azt mondta hasonlítok Sid nagyijára, nos a stílusom igen, amúgy nem _nevet.gif Nekem nagyon tetszett, megkockáztatom hogy ez a legjobb rész belőle. Vicces, izgalmas, és nem untam egyik részt sem belőle. Bár, ezek a nyálas sz@arok, persze ilyen kell bele; na de így volt ez jó. wink.gif Kedvenc jelenetem nincs, vagyis inkább úgy írom hogy az összes Sid és mamája jelenet. thumbsup.gif Szerintem érdemes megnézni. beer.gif
9.5/10
6 felhasználónak tetszik: Fanni00, BichGirl, Destiny015, Vampiregirl1, Hustler, zsurika9899
2012. december 06. 17:21 #8135
- törölt felhasználó -    
Rise of the Guardians / Az öt legenda (2012)
Ez a legjobb családi karácsonyi film, amit valaha is láttam! Elképesztő hangulattal, történettel és látványvilággal bír. IMDb-n sokkal jobb értékelést is kaphatott volna a 7.5-nél. Hugh Jackman karaktere baromi vicces, a jetiken behaltam, de aki leginkább elvarázsolt, Jack Frost volt. Komolyan úgy érzem most magam, mint egy hétéves kislány, aki kint rohangálna a havazásban. Mesés, varázslatos, élettel teli, gyönyörű film. Ajánlani tudom mindenkinek. wub.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ, duracell, Christo, Hustler, Lindsay019
2012. december 07. 09:06 #8136
SmileyZ
SmileyZ

Az öt legenda

Annyira kíváncsi voltam erre a mesére,és nem is csalódtam laugh.gif Fantasztikus volt,6-an ültünk be a családdal megnézni és mindenkit elvarázsolt laugh.gif A kedvencem a Húsvéti Nyuszi volt és Dér Jankó heart.gif Az előbbin rengeteget lehetett nevetni,az utóbbi pedig annyira édes volt wub.gif Tuti,hogy rengetegszer megnézem még majd ha kijön DVD-n laugh.gif

10/10*

Altitude

Jessica Lowndes heart.gif miatt muszáj volt megnéznem.Hiába írják,hogy horror egy csepp ijesztő dolog sem volt benne.Olvastam pár véleményt a filmről és jól írták ez inkább katasztrófa film és nem is lenne rossz,ha aztán nem hoztak volna ki belőle egy jó nagy baromságot.Nem mondom,hogy nem tetszett,meg azért jól megoldották,de az ami a vége lett az lehetetlen lenne blush.gif Habár nem az volt az egyetlen a filmben ami megvalósíthatatlan... blush.gif Igazából először annyira nem tetszett,de aztán kicsit elgondolkodtam rajta és habár kedvenc sose lesz és max 2-szer nézem meg újra,azért nem volt annyira rossz blush.gif

10/7
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell, Lindsay019
2012. december 07. 11:24 #8137
- törölt felhasználó -    
Csúf szerelem(Beastly)

Alex Pettyfer&Vanessa Hudgens
Nagyon szép film volt, nagyon tetszett, ajánlom mindekinek!smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Vampiregirl1, Lilimooo, Lindsay019
2012. december 07. 15:22 #8138
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Felhőatlasz

Azt a jó fűzfánfütyülő mimindenségit!
Először is, csókoltatom mindazok buksi fejét, akik ezen film létrejöttéhez anyagilag hozzájárultak. Azzal a tudattal hagytam el a vetítőt, hogy a jó ügyért hagytam ott az aznapi kajapénzemet.
Persze a történetnek vannak olykor kevésbé palástolt spirituális üzenetei, de nem éreztem úgy egyszer sem, hogy valami alapvetőn túli gondolkodásmódot próbál belémsulykolni.
A sminkek nagyon őrültek (érdemes kivárni a stáblistát, csak úgy szakadt az állam, hogy mely szereplő mögött mely színész állt), a korok, szereplők,műfajok(!!!) közti ugrálás, hihetetlen bár, de működik. Egyszerűen észvesztő. Mindenkinek kötelező, aki eleget tesz annak a 16os karikának.

10/10

Erre lehet, hogy egy párszor még beülök. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, Alison Lerman
2012. december 07. 17:08 #8139
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
The Bourne Legacy

10/10 heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2012. december 07. 18:33 #8140
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2012.12.07. 09:06)
A kedvencem a Húsvéti Nyuszi volt és Dér Jankó heart.gif Az előbbin rengeteget lehetett nevetni,az utóbbi pedig annyira édes volt  wub.gif

Ugye, ugye? Én kajak szerelmes lettem ebben a másfél órában rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: duracell, SmileyZ, Christo, Lindsay019, Alison Lerman
710 oldal 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!