Egy veszedelmes viszony - En kongelig affære 10/9
Nagyon szeretem a történelmi filmeket, ezért is néztem meg, és hát nem csalódtam. Bár az elején nagyon zavart a nyelvezete, a végére már egészen megtetszett. A szereplőgárda egyenesen fantasztikus ,a történet vezetése is remek volt, egyáltalán nem untatott, és még csak meg sem fordult a fejemben hogy megnyomjam közben a STOP gombot.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. december 18. 16:49
Tolvajok városa
Ben Affleck nagyszerű rendező. Nem először látom, de még mindig kusza néhol a történetszál. Rebecca Hall gyönyörű, Jeremy Renner morcos pofiját pedig körbepuszilnám legszívesebben.
Bár eddig nem érdekelt, megnézem az Argót. Kíváncsi vagyok Affleck következő munkájára is, mert ez zseniális. Nagyon megfogott a benne szereplő kimondatlan vonzalom.
10/10
Vasököl
Értékeltem már, most sem változott a véleményem, de ezt a főszereplőkölyköt hazavinném a fa alá.
Az egész filmet elvinné a hátán a szemeivel, pont az esetem. De váltsunk témát, mielőtt rám szállnak a pedofilvadászok
Nagyon tetszett Hugh Jackman alakítása, rengeteg olyan film van, amely a megszakadt szülő-gyerek-kapcsolatot boncolgatja, hát ez viszi a prímet.
10/10
Ben Affleck nagyszerű rendező. Nem először látom, de még mindig kusza néhol a történetszál. Rebecca Hall gyönyörű, Jeremy Renner morcos pofiját pedig körbepuszilnám legszívesebben.
Bár eddig nem érdekelt, megnézem az Argót. Kíváncsi vagyok Affleck következő munkájára is, mert ez zseniális. Nagyon megfogott a benne szereplő kimondatlan vonzalom.
10/10
Vasököl
Értékeltem már, most sem változott a véleményem, de ezt a főszereplőkölyköt hazavinném a fa alá.
10/10
2012. december 18. 16:59
A csodálatos pókember és Az éhezők viadala mind a kettő nagyon nagyon nagyon jó film
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2012. december 18. 18:50
Merida, a bátor
10/10
10/10
2012. december 18. 19:34
Mamma Mia!
1000x láttam már,de megunhatatlan
10/10
1000x láttam már,de megunhatatlan
10/10
7 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
duracell,
csicsi20,
Heli2001,
nicol bellox,
SmileyZ,
pink_bunny
2012. december 19. 19:32
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Kincsvadászok
Örök kedvenc, nem számít hányszor nézem meg, megunhatatlan!!! Nagyon nagyon jó film, komolyan!
Örök kedvenc, nem számít hányszor nézem meg, megunhatatlan!!! Nagyon nagyon jó film, komolyan!
2012. december 19. 20:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ütközések 2004
Végre egy remek film! Nagyon tetszett a történet, a rengeteg egymásba fonódó szál pláne! A színészekkel is teljesen meg voltam elégedve, a zene pedig, csak annyit mondok, hogy Mark Isham = tökéletes!
Megható és izgalmas jelenetekben is gazdag alkotás volt, még meg is könnyeztem, tényleg!
Eltekintve egy jelenettől, nem is nagyon tudnék mibe belekötni, tényleg csak dicsérni tudom a filmet!
10/10
Érzelmek hullámain 1997
Annyira, de annyira régóta meg szerettem már volna nézni ezt a filmet, és végre sikerült!
Alapvetően Rachel Weisz miatt néztem meg, az ő alakításában nem is volt kivetni valóm, bár nem ez a kedvenc filmem tőle, de örülök, hogy ezt is láttam. A történet, a kor, amelyben játszódott, a karakterek személyisége egyaránt tetszett, csak a szinkron nem!
Kálloy Molnár Péter szinkronizálta Vincent Perezt a filmben, és alapvetően Vincent remekül játszott én legalábbis szerettem, de tökéletesen elrontották és egy még félkegyelműbb karakterré tették ezzel a szinkronnal. Konkrétan idegesített ez a mű orosz akcentus! De mindegy, összességében tetszett! Egyszer sem éreztem, hogy vontatott lenne, egyszer viszont csodálkoztam, hogy hirtelen átugrottunk 9 hónapot, de nem volt bajom vele. Egy kis unalmas estére tökéletes elfoglaltság volt! Mellesleg, (egy kis esztétikai megjegyzés) Pereznek fantasztikusan állt a vállig érő hullámos haj!
10/ 8.5
Végre egy remek film! Nagyon tetszett a történet, a rengeteg egymásba fonódó szál pláne! A színészekkel is teljesen meg voltam elégedve, a zene pedig, csak annyit mondok, hogy Mark Isham = tökéletes!
Eltekintve egy jelenettől, nem is nagyon tudnék mibe belekötni, tényleg csak dicsérni tudom a filmet!
10/10
Érzelmek hullámain 1997
Annyira, de annyira régóta meg szerettem már volna nézni ezt a filmet, és végre sikerült!
Alapvetően Rachel Weisz miatt néztem meg, az ő alakításában nem is volt kivetni valóm, bár nem ez a kedvenc filmem tőle, de örülök, hogy ezt is láttam. A történet, a kor, amelyben játszódott, a karakterek személyisége egyaránt tetszett, csak a szinkron nem!
Kálloy Molnár Péter szinkronizálta Vincent Perezt a filmben, és alapvetően Vincent remekül játszott én legalábbis szerettem, de tökéletesen elrontották és egy még félkegyelműbb karakterré tették ezzel a szinkronnal. Konkrétan idegesített ez a mű orosz akcentus! De mindegy, összességében tetszett! Egyszer sem éreztem, hogy vontatott lenne, egyszer viszont csodálkoztam, hogy hirtelen átugrottunk 9 hónapot, de nem volt bajom vele. Egy kis unalmas estére tökéletes elfoglaltság volt! Mellesleg, (egy kis esztétikai megjegyzés) Pereznek fantasztikusan állt a vállig érő hullámos haj!
10/ 8.5
2012. december 20. 15:04
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
A hobbit
Nyár óta alig vártam a megjelenését, aztán úgy egy hete eszembe jutott, hogy ja, tényleg, el kéne menni megnézni.
Először is, a Gyűrűk ura trilógiával úgy állok, hogy a történet meg minden tetszik, mégis olyan unalmasra lett megcsinálva, hogy képtelen vagyok egy ültében végignézni. A hobbit ezzel ellentétben még izgalmas és érdekes is volt, az események logikusan következtek egymásból... Na és ott van a táj, ami szokás szerint gyönyörű volt. Ha tehetném, vennék egy lakást Völgyzugolyban és Hobbitfalván. Egyszerűen lenyűgöző volt. Ja, és sok vicces rész is volt benne, a trollos jelenet nagyot ütött. A Bilbót alakító színész nagyon jól visszaadta a karaktert, meg kellett zabálni.
Annak külön örültem, hogy az egyik kedvenc színészem, Aidan Turner is benne volt; főleg ezért vártam annyira. Megjegyzem, hozzám is eljöhetne Kili látogatóba.
10/9
Nyár óta alig vártam a megjelenését, aztán úgy egy hete eszembe jutott, hogy ja, tényleg, el kéne menni megnézni.
Először is, a Gyűrűk ura trilógiával úgy állok, hogy a történet meg minden tetszik, mégis olyan unalmasra lett megcsinálva, hogy képtelen vagyok egy ültében végignézni. A hobbit ezzel ellentétben még izgalmas és érdekes is volt, az események logikusan következtek egymásból... Na és ott van a táj, ami szokás szerint gyönyörű volt. Ha tehetném, vennék egy lakást Völgyzugolyban és Hobbitfalván. Egyszerűen lenyűgöző volt. Ja, és sok vicces rész is volt benne, a trollos jelenet nagyot ütött. A Bilbót alakító színész nagyon jól visszaadta a karaktert, meg kellett zabálni.
Annak külön örültem, hogy az egyik kedvenc színészem, Aidan Turner is benne volt; főleg ezért vártam annyira. Megjegyzem, hozzám is eljöhetne Kili látogatóba.
10/9
silenc
2012. december 20. 18:41
Az öt legenda 10/10
Utolsó tanítási napra való tekintettel elmentünk mozizni az osztállyal. Életem első 3D-s filmje, amit moziban néztem és nagyon megérte, hogy ezt néztük meg így. Nagyon aranyos kis mese volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem látta.
Utolsó tanítási napra való tekintettel elmentünk mozizni az osztállyal. Életem első 3D-s filmje, amit moziban néztem és nagyon megérte, hogy ezt néztük meg így. Nagyon aranyos kis mese volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem látta.
2012. december 20. 21:53
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
The Expendables - A feláldozhatók 2. (2012)
Többször átfutott a szemem ezen a filmen, miután sok ismerős arc szerepel benne, de mindig úgy voltam vele, hogy majd egyszer. Ma suliban osztálytársam behozta és elkezdtük nézni órán. Hát a Liam Hemsworth jeleneteknél mit le nem rendeztünk barátnőmmel, pedig nem is vagyunk annyira oda érte. De mindegy. Nekem kimondottan tetszett, olyan végigizgulod az egészet film. Előre tudatták velünk, hogy egyik főszereplő meg fog halni, de mondták, hogy nem Liam karaktere. Mondom akkor jól van, már megéri nézni a filmet. Erre tessék, át lettünk verve.
Barátnőmmel ejtettünk érte egy könnycseppet. Viszont nélküle is jó volt, a csajt nagyon megkedveltem benne, a Chuck Norris jelenetek pedig.. Kész.
Ne mondja nekem senki, hogy ezt így komolyan gondolták. De nem baj, legalább mosolyogtam rajta egy jót.
10/10
Többször átfutott a szemem ezen a filmen, miután sok ismerős arc szerepel benne, de mindig úgy voltam vele, hogy majd egyszer. Ma suliban osztálytársam behozta és elkezdtük nézni órán. Hát a Liam Hemsworth jeleneteknél mit le nem rendeztünk barátnőmmel, pedig nem is vagyunk annyira oda érte. De mindegy. Nekem kimondottan tetszett, olyan végigizgulod az egészet film. Előre tudatták velünk, hogy egyik főszereplő meg fog halni, de mondták, hogy nem Liam karaktere. Mondom akkor jól van, már megéri nézni a filmet. Erre tessék, át lettünk verve.
10/10
Évike12
2012. december 20. 22:25
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Limitless
Sok dicséretet hallottam róla, ezért gondoltam már itt az idő, hogy megnézzem. Hát mit mondjak.. Jó lenne nekem is néhány szem abból a bogyóból.
Jó szereplőkkel, egy adott történet, mégis valahogy hosszasnak éreztem. Az elejét gyorsnak, a közepét és a végét pedig úgy nyújtották, mint a tésztát. Ezt leszámítva remekül szórakoztam rajta. Bradley természetesen hozta a formáját.(Egyre jobban érzem, hogy kéne neki egy igazi drogos film.)
"Majdnem nyomot hagytam a világban. Most majd egy helyen hagyok nyomot. A járdán."
10/8
Sok dicséretet hallottam róla, ezért gondoltam már itt az idő, hogy megnézzem. Hát mit mondjak.. Jó lenne nekem is néhány szem abból a bogyóból.
"Majdnem nyomot hagytam a világban. Most majd egy helyen hagyok nyomot. A járdán."
10/8
2012. december 21. 15:42
Argo
Nem tudom, Ben Afflecket színészként vagy rendezőként szeressem-e jobban. Ha a film nem arról szólna, amiről, imádnám. Nem szeretem a háborús-túszos, az Amerika vs Közel-Kelet-konfliktusról szóló produkciókat, de nem fogom lepontozni csak emiatt.
Az a két-három aranyköpés hab a tortán.
10/10
Nem tudom, Ben Afflecket színészként vagy rendezőként szeressem-e jobban. Ha a film nem arról szólna, amiről, imádnám. Nem szeretem a háborús-túszos, az Amerika vs Közel-Kelet-konfliktusról szóló produkciókat, de nem fogom lepontozni csak emiatt.
Az a két-három aranyköpés hab a tortán.
10/10
2012. december 21. 21:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Apa ég! 10/9
Nekem nagyon tetszett, jó poénok voltak benne, viszont nekem egy kicsit túl sok volt a szex meg az ehhez fűződő poénok. Ja és Tod/Han Solo nagyon édes volt.
Nekem nagyon tetszett, jó poénok voltak benne, viszont nekem egy kicsit túl sok volt a szex meg az ehhez fűződő poénok. Ja és Tod/Han Solo nagyon édes volt.
2012. december 21. 23:27
The Wrestler
Szép. Majdnem sírtam a végén
9/10
Szép. Majdnem sírtam a végén
9/10
2012. december 22. 08:29
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Source Code
Most néztem másodszorra. Annyira csípem az ilyen típusú filmeket! Főleg az időutazást. Jake itt vált kedvencemmé, és csak ezután néztem meg újra a filmjeit, és jöttem rá micsoda tehetség ez a férfi. Értem a film végét, de szerintem jobb lett volna, ha akkor van vége mikor az idő megáll. Úgy drámaibb lett volna. Sajnálom, de én drámafüggő vagyok! Végülis így sem volt rossz a vége. Bátran ajánlom mindenkinek.
10/8
Most néztem másodszorra. Annyira csípem az ilyen típusú filmeket! Főleg az időutazást. Jake itt vált kedvencemmé, és csak ezután néztem meg újra a filmjeit, és jöttem rá micsoda tehetség ez a férfi. Értem a film végét, de szerintem jobb lett volna, ha akkor van vége mikor az idő megáll. Úgy drámaibb lett volna. Sajnálom, de én drámafüggő vagyok! Végülis így sem volt rossz a vége. Bátran ajánlom mindenkinek.
10/8
2012. december 22. 10:57
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Négyen egy gatyában 2
Bár az első része jobban tetszik és többször is láttam mint ezt,azért ezt is szeretem
10/9
Hamupipőke-történet
A Selena Gomez-es
Szerintem aranyos kis film,bár a "gonosz mostoha" annyira nevetséges,az egyik mostohatestvértől meg a falnak megyek olyan undorító
A főszereplő srác viszont nem csúnya
Amúgy ezt sem most láttam először,de mindkét filmet nem rég néztük meg anyuval is,mert ő még nem látta őket
10/8,5
Bár az első része jobban tetszik és többször is láttam mint ezt,azért ezt is szeretem
10/9
Hamupipőke-történet
A Selena Gomez-es
10/8,5
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.