Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 23. 20:25 #8261
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!/Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (1991)

Nem tudom megunni ezt a filmet. Christina Applegate kiváló színésznő és ha belegondolok, hogy amikor ebben a filmben játszott akkor még csak 20 éves volt, és most már a 4X-et is betöltötte és van egy gyermeke.. hihetetlen.

8/10 beer.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. december 23. 21:23 #8262
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Zimmer Feri 2

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje volt a Zimmer Feri. Imádtam és imádom a mai napig, de tudtam, hogy a második rész lepkef*ng lesz hozzá képest. Nem tévedtem. Reviczky Gábor nagyot alakított, de egyszerűen annyira unalmas volt, és lassan indult be az egész. Magyarán szólva ordított róla, hogy magyar.

10/4

Számos pasas

Már vártam, hogy kijöjjön szinkronosan, mert én az a típus vagyok, aki vár a szinkronig, minthogy feliratosan nézze. Szóval jobb lett, mint gondoltam, viszont voltak benne hihetetlen dolgok. Mint a szomszédsrác és abból kialakuló viszony. Mese habbal. Viszont Anna Faris remekelt, az ilyen vígjátékok állnak neki a legjobban.

10/7

Melankólia

Mélységes gyűlölöm az elvont filmeket, de ezt meg kellett néznem, mert tudom, hogy ez Kirsten eddigi legjobb alakítása (die hard Pókember-fanként pedig valahol kötelességem volt megnézni). Igazából fogalmam sem volt, hogy miről szól, így meglepett a cselekménye. A világvége lecsengése után pazar volt megnézni rohog.gif. (Egyébként a film eleje totál beparáztatott. blink.gif) Na mindegy. Szóval KiKi bámulatos volt. Tényleg. Meglepett, hogy ennyire bevállalós. De attól még mindig utálom az efféle filmeket.

10/6
2012. december 23. 21:37 #8263
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem, az iskolában néztük meg az osztállyal a Nagyfiúkat. :D
2012. december 23. 21:44 #8264
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (prézli @ 2012.12.23. 21:23)
Zimmer Feri 2
Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje volt a Zimmer Feri. Imádtam és imádom a mai napig, de tudtam, hogy a második rész lepkef*ng lesz hozzá képest. Nem tévedtem. Reviczky Gábor nagyot alakított, de egyszerűen annyira unalmas volt, és lassan indult be az egész. Magyarán szólva ordított róla, hogy magyar.
10/4

Én imádom a Zimemr Ferit de a második rész valóban halovány árnyéka volt az elsőnek, én nem mondanám hogy unalmas de valamit nagyon eltoltak benne, egy újabb abszolút felesleges folytatás, ennyi. A poénok, viccek már nagyokat szóltak nagyokat, megmaradt zimmeresnek de mégsem. Az év egyik legjobban eltolt filmje.

Idézet (prézli @ 2012.12.23. 21:23)

Melankólia
Mélységes gyűlölöm az elvont filmeket, de ezt meg kellett néznem, mert tudom, hogy ez Kirsten eddigi legjobb alakítása (die hard Pókember-fanként pedig valahol kötelességem volt megnézni). Igazából fogalmam sem volt, hogy miről szól, így meglepett a cselekménye. A világvége lecsengése után pazar volt megnézni rohog.gif. (Egyébként a film eleje totál beparáztatott.  blink.gif) Na mindegy. Szóval KiKi bámulatos volt. Tényleg. Meglepett, hogy ennyire bevállalós. De attól még mindig utálom az efféle filmeket.
10/6

Pedig ez többféle magyarázatot is ad arra hogy miről szól a történet. A sorok közt van a megoldás, a többit pedig a képzelőerődnek kell hozzátennie. Én imádtam ezt a filmet és mái napig imádom mert nagyszerű és kiemelkedő darab de talán egyedül vagyok ezzel a véleményemmel itt pardon.gif
2012. december 23. 22:35 #8265
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Book of Eli (Éli könyve)

Nem sok olyan film van, amelyik jól vissza tud adni egy apokaliptikus világot. Tetszett az, hogy hogyan jelent meg a remény az emberek szemében. Denzel és Mila nagyon jók voltak.
10/9
1 felhasználónak tetszik: duracell
2012. december 23. 23:26 #8266
ophely88
ophely88
time lady

Joulutarina (2007)

Ez de komoly film volt. Sok karácsonyos filmet láttam eddig amik közül ez egy újabb, amit nem bírtam ki sírás nélkül. Az It's a Wonderful Life után ez a második legszebb karácsonyi történet amit valaha láttam. Utoljára a Trust című filmnél éreztem hogy a gyerek főszereplő majdnem jobban alakított mint a felnőttek, ami talán a rendező hibája és nem a színészeké. Nem is tudom hogy nem botlottam még bele ebbe a filmbe de mivel láttam hogy finn produkció és arról szól miként válik egy árva fiúból Mikulás/Jézuska, meg kellett néznem. Igazán érdekes a sztori, hallottam már nem egy teóriát azzal kapcsolatban hogy miként lett a Télapó/Jézuska de a finnek elképzelése különösen érdekelt ezzel a témával kapcsolatban és nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Quality. thumbup2.gif A finnek is értenek a filmkészítéshez, ez már 1001%. Mindenféle filmhez volt már szerencsém de ebben a témában ez egyedülálló, szeretném kihangsúlyozni hogy engem erősen az Ollókezű Edrwardra emlékeztetett valami miatt és ezalatt nem azt értem hogy Tim Burton féle 'őrültség' hanem maga a sztori és ahogyan bántak az emberek szegény kis árva gyerekkel. Ezt a filmet gyerekként kellett volna megnéznem, könnyebben elfogadtam volna a szomorú tényt amiről szerintem mindenki tudja az igazságot, mint ahogyan toporzékoltam mikor megtudtam az igazságot még régebben. rohog.gif Ráakadtam néhány ismerős arcra és tehetséges színészre. Triplán megérte megnézni a filmet. good.gif Csak az nézze akit nem zavar hogy finnül és magyarul létezik hang hozzá vagy hozzám hasonlóan rohadtul unja már a Télaput, Igazából szerelmet és a Reszkessetek betőrök 45-öt. ph34r.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. december 24. 00:32 #8267
- törölt felhasználó -    
Easy A
Meglepően máshogy áll hozzá az ember második nézésre, amikor a pasija nincs ott mellette, azt mormolva az egész film alatt, mennyire megd*gná Emma Stone-t. Mivel a színésznőt A segítség óta elfogadhatónak tartom, érdeklődöm iránta és már majdnem kedvelem, úgy döntöttem, adok neki még egy esélyt. Nem túl vicces, de elgondolkodtató és figyelemfelkeltő. Alapjában véve az ötlet nem rossz, még hihetőnek is mondható, mert a gimi aztán olyan hely, ahol mindenkiről szárnyalnak a pletykák. Kész Selena Gomez ott mindenki pardon.gif Néhol azért hitelét vesztette, nem hiszem, hogy bárki képes lenne eddig lesüllyedni, de biztos, hogy ritka produkció. A skarlát betűre pedig már nagyon fáj a fogam, talán el is olvasom ennek hatására.
7.5/10
9 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Vampiregirl1, tya04, Alison Lerman, lassie, duracell, Fanni00, pink_bunny
2012. december 24. 07:03 #8268
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Na lássuk csak, filmeztem tegnap:

A Jane Austen könyvklub

Aranyos kis film volt szerintem, bár nem az a fajta amit minden nap megnéznék, volt benne egy-két karakter aki külön idegesített (Maria Bello pl.) de azért nem volt rossz, mondjuk 7/10

Ted

Pff ekkora fárasztást tongue.gif Voltak jó poénok, de összességében aki ezt kitalálta... Hát gratula _nevet.gif thumbsup.gif 6/10

Tartózkodó érzelem

Szeretem a Jane Austen történeteket, de ezt a filmet majdnem annyira elszúrták a női főszereplővel mint A klastrom titkát. Csak pasikat találnak normálisba?? 7/10
2012. december 24. 13:27 #8269
- törölt felhasználó -    
Csillagpor
Nagyon szép film, Charlie Coxot zabálnám.
9/10
7 felhasználónak tetszik: Adrianna, tya04, ophely88, Alison Lerman, nicol bellox, BunnyGirl, duracell
2012. december 24. 13:56 #8270
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Courtneyy @ 2012.12.24. 13:27)
Charlie Coxot zabálnám.

Nem csippantom a csókát de ez aranyos volt annak ellenére hogy a kannibalizmus büntetendő. Sebaj, viszek be neked kocsonyába fagyasztott fűrészlapot vagy flexkorongot amit eljuttatok hozzád a rácsok között. rohog.gif
2012. december 24. 14:15 #8271
- törölt felhasználó -    
Elrabolva 2 (Taken 2)
Nem tudom, hogy azért volt-e, mert olaszul néztem vagy esetleg azért, mert nem láttam az elsőt, de én személy szerint egyáltalán nem tudtam élvezni, egész végig arra vártam, hogy történjen valami igazán érdemi beszélgetés vagy akció, de semmi. Pedig voltak benne jó és használható ötletek, amiket akár a való életben is lehetne használni - persze, bombát azért nem kellene robbantgatni. Összességében valóban lehetett volna sokkal jobb és izgalmasabb. A színészektől sem voltam nagyon elvágódva, pedig - a kis csaj és a srác kivételével - a többiektől láttam már egy-egy filmet.
10/6
2012. december 24. 15:02 #8272
- törölt felhasználó -    
Coraline
Nagyon tetszett.Vicces,néha félelmetes. Jó kis film egy hideg estére wink.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2012. december 24. 21:12 #8273
- törölt felhasználó -    
Reszkessetek, betörők!
Lehet, hogy több mint harmincszor láttam, de istenem, ezt a filmet nem lehet megunni, főleg nem karácsonykor. Lehet, hogy a mai generációkat annyira már nem hatja meg, de úgy gondolom, ez minden idők legjobb karácsonyi filmje. Nagyon sokféle gondolatot ébresztett bennem, és mondhatják rá, hogy gagyi és unalmas jelenetekkel tűzdelt, de én most először könnyeztem a végén.
Szennyes lelkű angyalok rulz rohog.gif
10/10
11 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Alison Lerman, Évike12, Luckie, RAZ_, BunnyGirl, Kazuo, duracell, Fanni00, pink_bunny, janet7
2012. december 24. 21:29 #8274
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Ébredj velünk
Oltári egy film, minden percét imádtam. Rachel McAdams sosem tud hibázni (leszámítva a Fogadomot, az irtó gagyi lett). Egyedül annyi a negatívum benne, hogy Harrison Ford kicsit visszavehetne a szoliból és a botoxból, mert néhány közelin halálra rémültem tőle.

10/10

A bosszúállók

Nyáron elkezdtem nézni, aztán valahol a közepén hagytam abba, és csak most pótoltam be. rohog.gif Szerintem nem a története miatt sikeres, hanem mert szuperhősöket raktak egybe, felturbózva vizuális effektekkel. Ja, meg azért, mert nem csak gyerekeknek készült. Megemelem a kalapomat azelőtt, aki értette, miről fecsegnek a film közepén. Azt hiszem, holnap újra meg kell néznem az elejét, mert nem tiszta. Utálom az olyan filmeket, amikor titkolnak valamit, és csak a közepén derül ki, miről is van szó. A vége nagyon ütött, csak pislogtam, hogy mennyire látványos lett. Viszont az nagyon rossz döntés, hogy a második részt 2015-ig tolták ki... Az rohadt messze van. Szegény Robert Downey Jr. már 50 éves lesz, mire bemutatják. Egyébként ha valaki tudja, hogy miért említették meg benne Budapestet, és megosztaná velem, azt megköszönném. Összességében oké, de azért nem überszuperkirály.

10/7

Pókember 2.1

Jézuska meghozta nekem DVD-n. Abban különbözik a sima Pókember 2-től, hogy 8 percnyi kihagyott jelenetet tartalmaz. Azért észrevehető, hogy miért azokat a jeleneteket szedték ki belőle. rohog.gif De még így is a legjobb film ever, csak bosszantó, hogy a vonatos résznél kivágták a legjobb jelenetet. Hát normálisak?!

10/3432453453845724365764
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. december 25. 11:19 #8275
- törölt felhasználó -    
Reszkessetek, betörők!
Kötelező karácsonykor. Tavaly pont nem voltunk itthon és nem bírtam megnézni, de az előtte való években mindig végignéztem. Idén kétszer is, mivel angolórán betette a tanárnő. Számomra az egyetlen olyan karácsonyi film, ami jól megvan csinálva és amit szeretek is. Tudom, fura, de nekem valahogy a többi meghitt, karácsonyi film egyáltalán nem jön be. A Reszkessetek, betörők már kiskorom óta a kedvencem. Akkor azért tetszett meg, mert Macaulay Culkin kiköpött mása az unokaöcsém. laugh.gif Most viszont már sokkal nagyobb értéke van számomra, mint akkoriban volt.
p.s.:Keep the change, you filthy animal! rohog.gif
10/fektetett 8
10 felhasználónak tetszik: Luckie, BunnyGirl, nicol bellox, Kazuo, duracell, Alison Lerman, Fanni00, Twilight6, pink_bunny, janet7
2012. december 25. 11:43 #8276
- törölt felhasználó -    
P.S. I love you

Nem tudom, hogy hányszor láttam már, de már megint végigbőgtem az egész filmet... dry.gif

10/9,
5 felhasználónak tetszik: Adrianna, nicol bellox, ophely88, zsanata, Alison Lerman
2012. december 25. 12:47 #8277
- törölt felhasználó -    
Adtam egy nagyot a karácsonyi filmeknek: idén egyet sem néztem... Legalábbis eddig!! laugh.gif

Magic Mike

Hmmh... Hosszasan halogattam ennek a filmnek a megtekintését. Nem kellett volna!! Jó, nem egy művészi alkotás, de a témája eredeti, vizuálisan pedig mindenképpen nagyon ott van, hála a számtalan szuperszexi színésznek. thumbsup.gif Matt Bomer volt a kedvencem, mindig is eszméletlenül jóképűnek és szimpatikusnak találtam őt. Bevallom, nekem nagyon tetszett a film, Channing Tatum nagyon jól mozog, Joe Manganiello-n pedig kellemesen ledöbbentem: ahogyan mozgott ő is... rolleyes.gif Jó film, szigorúan szórakoztatásra lett megcsinálva, nincsen igazából mit gondolkodni rajta, nem is annak szánták. (DE: ez nem azt jelenti, hogy nem jó a története!!)

10/9
3 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Fanni00, pink_bunny
2012. december 25. 13:32 #8278
- törölt felhasználó -    
A Grincs

Az a film, amelyik kihagyhatatlan Karácsonykor. Láttam már vagy ezerszer, de nem tudom megunni és minden év decemberében meg kell néznem. Egyszerűen imádom.

10*/10

Csillagpor

Elég sokszor láttam már ezt is, de eddig még nem sikerült kiábrándulnom, nagyon szeretem. Az abszolút favoritok Shakespeare kapitány és Yvaine. Michelle Pfeiffer is isteni volt, benne még egyszer sem csalódtam.

10/10
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Lady Suzy, duracell, Alison Lerman, pink_bunny
2012. december 25. 14:04 #8279
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Reszkessetek Betörők!

Bárki bármit mond, imádom ezt a filmet és meg fogom nézni a második részt is! És minden évben meg fogom nézni karácsonykor biggrin.gif thumbsup.gif 10/10
20 felhasználónak tetszik: Luckie, Évike12, nicol bellox, kuszkusz4ever, iannina, Kazuo, Hustler, Im a SlaveForBritney, duracell, Alison Lerman, Fanni00, Nita09, Twilight6, Sugarbabes, Minimanó94, patrícia4, Lindsay019, pink_bunny, janet7, Appalache
2012. december 25. 14:07 #8280
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Bakancslista 10/10
Hihetetlenül jó film. Kellőképpen van benne humor, de elég megható film is. smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, kuszkusz4ever, Kazuo, Im a SlaveForBritney, duracell, Fanni00, Ági5, patrícia4, Lindsay019, pink_bunny
710 oldal 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!