Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 09. 19:37 #8161
Bius99
Bius99
visszatérő vendég

StátuszGrowl~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 174219
Gagyi mami 3.10/10
2012. december 09. 19:39 #8162
- törölt felhasználó -    
Romper Stomper spiteful.gif
2012. december 10. 07:51 #8163
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Az ötödik elem 10/10
No words, nagyon jó film. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: csicsi20, Vampiregirl1, duracell, ophely88, Bessie
2012. december 10. 07:52 #8164
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Huncutka (Curly Sue) thumbsup.gif

http://img2.timeinc.net/people/i/2012/news/120326/alisan-porter-440.jpg

10/10
6 felhasználónak tetszik: Bessie, heyitsamyMT, nicol bellox, pink_bunny, Fanni00, janet7
2012. december 10. 15:08 #8165
- törölt felhasználó -    
Harry Potter, és a Félvér Herceg

1/10

Végig sem tudtam nézni, de amit láttam, az sem volt nagy szám. Hála égnek közben volt a Once Upon a Time az M1-en.
2012. december 10. 15:11 #8166
Fannsell
Fannsell
~ But first, let me take a Sεℓƒiε

Státusz~ Never give up on your dreams
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 172707
Twilight Hajnalhasadás 1.rész *-* ♥
10/10
2012. december 10. 17:15 #8167
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Összekutyulva
10/10 Nagyon jó film, sokat lehet rajta nevetni. laugh.gif
2012. december 10. 17:23 #8168
- törölt felhasználó -    
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Kiszámítható romantikus vígjáték, de azért aranyos:)
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Alishon., Lindsay019, pink_bunny, zsurika9899
2012. december 10. 18:18 #8169
- törölt felhasználó -    
Schindler listája
10/10
Ez a film szerintem a legzseniálisabb alkotás, ami valaha is készült az emberiség történetében.A színészek, a rendező, a zene, az egész stáb zseniális.Szerintem Liam Neeson és Ralph Fiennes is Oscart érdemelt volna az alakításáért.A téma azonban rettentően szívszorító.Nyomasztó egy film, az biztos!Ennek ellenére mindenkinek csak ajánlani tudom.
9 felhasználónak tetszik: Beyla, Alison Lerman, ophely88, Bessie, patrícia4, arizona, Kazuo, nicol bellox, Fanni00
2012. december 10. 18:29 #8170
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt * How to Lose a Guy in 10 Days /2003/

Hát, szégyen nem szégyen, tegnap láttam életemben először blush.gif Amint leültem a film elé, tudtam, imádni fogom, és igazam lett laugh.gif Nagyon, nagyon tetszett heart.gif
Matthew és Kate heart.gif Fantasztikus páros meghajolo.gif

10*10
9 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Nita09, Alison Lerman, patrícia4, Alishon., Lindsay019, pink_bunny, Fanni00, zsurika9899
2012. december 10. 19:20 #8171
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Wanted

Nem láttam ilyen rettenetes akciófilmet a legutóbbi Halálos Iramban rész óta. A leggagyibb, a legkiszámíthatóbb, a legpocsékabb jelenetekkel teletuszkolt borzadály. Uram Isten! Komolyan mondom, hogy minden tiszteletem annak, aki ezt végig ülte! Megjegyzem, nekem sem sikerült egyben végig nézni, annyira nem kötött le, hogy a teregetést is szívesebben megcsináltam, minthogy ezt nézzem. A valószínűtlen jelenetektől migrént kaptam, és nem győztem fogni a fejem, hogy ki volt az, aki ezt elkészítette és a nevét adta. Angelina Jolie is, komolyan, minden tiszteletem az övé, varázslatos színésznő, igazi példakép, de aki esetleg még nem hallott róla, de meg szeretné ismerni, ne ezzel az "alkotásával" kezdje. Állítólag egy fontos szereplője volt a filmnek, de gyakorlatilag semmi szerepe nem volt. Legalábbis számomra csak jelentéktelen karakter volt. Igaz, minden jelenetben benne volt, de vagy felvette a "húsos ajkaival csücsörítve és komoly arcot vágva a távolba meredek" pózt, vagy a "pisztolyt a kezében tartva lassított felvételben csábosan elsétált a kis James McAvoy mellett, mintha most mentette volna meg a világot. Ja, és kitérve James McAvoyra, az ő alakítása különösen tetszett, talán ő volt az egyetlen értelem ebben a kavalkádban. De alapvetően katasztrófa, az autósüldözésektől, a kitört ablaküvegen át kihajló és -a lábammal kormányzó de közben még lőni is tudok, figyelek a szemből jövő autókra és még egy menekülési tervet is kieszelek- jelenetekig. (Oké, egy nő sok mindenre tud figyelni, de ennyire?! ohmy.gif ) Nem is beszélve arról, hogy a film kb. 6 hét eseményeiről számol be, de a kis szerencsétlen könyvelő Jamesnek ennyi idő elég volt, hogy profi assassin váljon belőle. Ami pozitívum, (hogy ne csak szidjam a filmet biggrin.gif ) az is James McAvoynak köszönhető, imádtam, hogy állandóan káromkodott.
Szóval, soha a büdös életben nem kívánom még egyszer megnézni ezt a remekművet és nem is ajánlom senkinek! Persze mondanátok azt, hogy egy akciófilm ilyen, és én is szeretem a lehetetlen dolgokat a filmekben, de ennyi valószerűtlen dolog már tényleg sok volt.
10/2 James McAvoy miatt!
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell, ophely88
2012. december 10. 19:21 #8172
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (Alison Lerman @ 2012.12.10. 19:20)
Wanted
Nem láttam ilyen rettenetes akciófilmet a legutóbbi Halálos Iramban rész óta. A leggagyibb, a legkiszámíthatóbb, a legpocsékabb jelenetekkel teletuszkolt borzadály. Uram Isten! Komolyan mondom, hogy minden tiszteletem annak, aki ezt végig ülte! Megjegyzem, nekem sem sikerült egyben végig nézni, annyira nem kötött le, hogy a teregetést is szívesebben megcsináltam, minthogy ezt nézzem. A valószínűtlen jelenetektől migrént kaptam, és nem győztem fogni a fejem, hogy ki volt az, aki ezt elkészítette és a nevét adta. Angelina Jolie is, komolyan, minden tiszteletem az övé, varázslatos színésznő, igazi példakép, de aki esetleg még nem hallott róla, de meg szeretné ismerni, ne ezzel az "alkotásával" kezdje. Állítólag egy fontos szereplője volt a filmnek, de gyakorlatilag semmi szerepe nem volt. Legalábbis számomra csak jelentéktelen karakter volt. Igaz, minden jelenetben benne volt, de vagy felvette a "húsos ajkaival csücsörítve és komoly arcot vágva a távolba meredek" pózt, vagy a "pisztolyt a kezében tartva lassított felvételben csábosan elsétált a kis James McAvoy mellett, mintha most mentette volna meg a világot. Ja, és kitérve James McAvoyra, az ő alakítása különösen tetszett, talán ő volt az egyetlen értelem ebben a kavalkádban. De alapvetően katasztrófa, az autósüldözésektől, a kitört ablaküvegen át kihajló és -a lábammal kormányzó de közben még lőni is tudok, figyelek a szemből jövő autókra és még egy menekülési tervet is kieszelek- jelenetekig.  (Oké, egy nő sok mindenre tud figyelni, de ennyire?!  ohmy.gif ) Nem is beszélve arról, hogy a film kb. 6 hét eseményeiről számol be, de a kis szerencsétlen könyvelő Jamesnek ennyi idő elég volt, hogy profi assassin váljon belőle. Ami pozitívum, (hogy ne csak szidjam a filmet biggrin.gif ) az is James McAvoynak köszönhető, imádtam, hogy állandóan káromkodott. 
Szóval, soha a büdös életben nem kívánom még egyszer megnézni ezt a remekművet és nem is ajánlom senkinek! Persze mondanátok azt, hogy egy akciófilm ilyen, és én is szeretem a lehetetlen dolgokat a filmekben, de ennyi valószerűtlen dolog már tényleg sok volt. 
10/2 James McAvoy miatt!

Na végre valaki! cool.gif Azt hittem csak én utálom ennyire ezt a filmet _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Alison Lerman
2012. december 10. 20:03 #8173
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Wanted
Nem láttam ilyen rettenetes akciófilmet a legutóbbi Halálos Iramban rész óta. A leggagyibb, a legkiszámíthatóbb, a legpocsékabb jelenetekkel teletuszkolt borzadály. Uram Isten! Komolyan mondom, hogy minden tiszteletem annak, aki ezt végig ülte! Megjegyzem, nekem sem sikerült egyben végig nézni, annyira nem kötött le, hogy a teregetést is szívesebben megcsináltam, minthogy ezt nézzem. A valószínűtlen jelenetektől migrént kaptam, és nem győztem fogni a fejem, hogy ki volt az, aki ezt elkészítette és a nevét adta. Angelina Jolie is, komolyan, minden tiszteletem az övé, varázslatos színésznő, igazi példakép, de aki esetleg még nem hallott róla, de meg szeretné ismerni, ne ezzel az "alkotásával" kezdje. Állítólag egy fontos szereplője volt a filmnek, de gyakorlatilag semmi szerepe nem volt. Legalábbis számomra csak jelentéktelen karakter volt. Igaz, minden jelenetben benne volt, de vagy felvette a "húsos ajkaival csücsörítve és komoly arcot vágva a távolba meredek" pózt, vagy a "pisztolyt a kezében tartva lassított felvételben csábosan elsétált a kis James McAvoy mellett, mintha most mentette volna meg a világot. Ja, és kitérve James McAvoyra, az ő alakítása különösen tetszett, talán ő volt az egyetlen értelem ebben a kavalkádban. De alapvetően katasztrófa, az autósüldözésektől, a kitört ablaküvegen át kihajló és -a lábammal kormányzó de közben még lőni is tudok, figyelek a szemből jövő autókra és még egy menekülési tervet is kieszelek- jelenetekig.  (Oké, egy nő sok mindenre tud figyelni, de ennyire?!  ohmy.gif ) Nem is beszélve arról, hogy a film kb. 6 hét eseményeiről számol be, de a kis szerencsétlen könyvelő Jamesnek ennyi idő elég volt, hogy profi assassin váljon belőle. Ami pozitívum, (hogy ne csak szidjam a filmet biggrin.gif ) az is James McAvoynak köszönhető, imádtam, hogy állandóan káromkodott. 
10/2 James McAvoy miatt!

Érdekes, ilyen nézőpontból még nem közelítettem meg a filmet. Nekem személy szerint nagyon tetszett. Igaz, nem valami mélyre hatoló, szívbe markoló alkotás, de úgy gondolom, hogy aki akció filmet akar nézni, az ne keresse az ilyenekben a realitást. Meg a másik az, hogy ez egy képregény adaptáció, ha jól tudom, aminek a hangulatát teljes mértékben visszaadta, talán emiatt érezted azt, amit éreztél. Szerintem az akció jelenetek a helyükön voltak, az autósüldözés meg teljes mértékben klappolt. Ha te erre mondod azt, hogy sz*r, akkor még nem láttál igazán sz*r akció filmet. Amikor az effektek annyira gagyik, hogy látni azt, hogy számítógéppel csinálták, amikor eléd tolják a silány verekedős koreográfiákat, mondván, hogy a főszereplő leterít két ütéssel egy tucatnyi rossz bácsit.

Az akciófilmek és a képregény adaptációk műfajában fantasztikusat alkottak. Nem pont egy olyan film, ami elgondolkoztat, hanem csupán csak szórakoztatja az embert. Én speciel nem bántam meg, hogy moziban megnéztem, azóta megvettem DVD-n és már láttam egy párszor, azóta is ugyanúgy tetszett. Mondjuk ez lehet, hogy azért van, mert én filmet nézni sokszor szórakozásból ülök le. Nem vagyok az a filozofálgatós típus. Lehet emiatt nem is kedvelem a nehezen emészthető történeteket és drámákat.
1 felhasználónak tetszik: Tamás2.0
2012. december 10. 20:14 #8174
- törölt felhasználó -    
Legutóbb az Apa ég c. filmet láttam 10/9
2012. december 10. 20:51 #8175
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Beyla @ 2012.12.10. 20:03)
Érdekes, ilyen nézőpontból még nem közelítettem meg a filmet. Nekem személy szerint nagyon tetszett. Igaz, nem valami mélyre hatoló, szívbe markoló alkotás, de úgy gondolom, hogy aki akció filmet akar nézni, az ne keresse az ilyenekben a realitást. Meg a másik az, hogy ez egy képregény adaptáció, ha jól tudom, aminek a hangulatát teljes mértékben visszaadta, talán emiatt érezted azt, amit éreztél. Szerintem az akció jelenetek a helyükön voltak, az autósüldözés meg teljes mértékben klappolt. Ha te erre mondod azt, hogy sz*r, akkor még nem láttál igazán sz*r akció filmet. Amikor az effektek annyira gagyik, hogy látni azt, hogy számítógéppel csinálták, amikor eléd tolják a silány verekedős koreográfiákat, mondván, hogy a főszereplő leterít két ütéssel egy tucatnyi rossz bácsit.
Az akciófilmek és a képregény adaptációk műfajában fantasztikusat alkottak. Nem pont egy olyan film, ami elgondolkoztat, hanem csupán csak szórakoztatja az embert. Én speciel nem bántam meg, hogy moziban megnéztem, azóta megvettem DVD-n és már láttam egy párszor, azóta is ugyanúgy tetszett. Mondjuk ez lehet, hogy azért van, mert én filmet nézni sokszor szórakozásból ülök le. Nem vagyok az a filozofálgatós típus. Lehet emiatt nem is kedvelem a nehezen emészthető történeteket és drámákat.

Nos, ízlések és pofonok! smileeee.gif
2012. december 11. 00:18 #8176
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Exam (A vizsga)

Mindfuck...
10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. december 11. 06:31 #8177
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Wanted
10/2 James McAvoy miatt!

Borzasztó film volt, az biztos. És érkezik a folytatás. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. december 11. 13:34 #8178
- törölt felhasználó -    
A Három Testőr (2011)
Nagyon jó film,vagyis hát nekem nagyon tetszett.Logan Lerman-nak az a haj nagyon illett a filmben,de Orlando Bloom borzasztóan nézett ki.10/10
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2012. december 11. 17:06 #8179
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
The Bourne Legacy
Nagy várakozással, kíváncsian, picit félve ültem le megnézni a filmet. Azért voltak már az elején felemás érzelmeim, mert az első 3 részt imádtam, és kétlem, hogy Jeremy Matt nyomdokába tudna lépni.
Úgy az első 1 óra dög unalom volt. Jé, értem én, kellett az előzmény, mégis majd bealudtam rajta. Egyedül talán az alaszkai táj nyerte el legjobban a tetszésemet ezekben a jelenetekben. biggrin.gif Aztán hála az égnek kezdtek felpörögni az események. taps.gif
Az akció és üldözős jelenetek ott voltak, és nagyobb betekintést mutattak a titkos szervezetek hátterébe. Színészek elmentek, és a film is nézhető volt. De sajnos elmaradt az a nagy durranás, vagy az az érzés, amitől nagyon látni akarnám a folytatást. Ettől függetlenül meg volt a Bourne filmek feelingje, szóval nem panaszkodom. biggrin.gif
Nézzetek hülyének, de a legjobban akkor örültem, mikor a legvégén felcsendült a jól ismert Extreme Ways. yahoo.gif pompom.gif

8/10
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Tamás2.0, Lindsay019
2012. december 12. 08:58 #8180
House Of Wax
House Of Wax
Más világ * The Others /2001/

Na végre egy film ami tényleg ijesztő meghajolo.gif Többször is kirázott tőle a hideg cool.gif
A sztori meg elképesztő, az a nagy csavar a végén, hát nagyot néztem, de ugyanakkor nagyon tetszett is meghajolo.gif
Egy valamit tartottam unalmasnak : mikor a férj hazajött, és ott "szenvedett" , na az nem tetszett blush.gif Ettől függetlenül minden remek volt beer.gif

9*10
9 felhasználónak tetszik: Christo, Sally Sparrow, mse90, Peszti, SmileyZ, RAZ_, BunnyGirl, Kazuo, Alison Lerman
710 oldal 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!