Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 08. 15:44 #7941
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Könnyű nőcske (2010)

Nem vártam sokat a filmtől, nem csalódtam. Tipikus "egyszernézhető". Najó, max kétszer.

10 / 7
4 felhasználónak tetszik: Corby, Adrianna, nicol bellox, Hustler
2012. november 08. 17:43 #7942
Annabell
Annabell
új tag

StátuszÖnkéntes egosimogató
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 189214
Frozen
Hát mit ne mondjak, elég...hm, nem is tudom, mi volna rá a legjobb szó...kiborító (?) volt. Az biztos, hogy most egy jó darabig nem ülök sífelvonóra. fear.gif
kb. 10/7
2012. november 08. 20:56 #7943
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Keith

Brutáljófilm! Egy 10 perce néztem meg,de valóságosan a hatása alatt vagyok. Nagyon elgondolkodtató,nagyon életszerű,nagyon igazi és,és pont ez legjobb benne. Több,sokkal több ilyen film kellene!

10/10
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, nicol bellox
2012. november 09. 23:16 #7944
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
A három testőr (2011-es verzió)
Hát, amikor először leültem megnézni, már akkor tudtam, hogy nem fogok valami sokat kapni ettől a filmtől, és csakis azért ültem le megnézni, mert Logan Lerman volt a főszereplő a filmben. Később se találkoztam több pozitívummal a film során, és bár nagyon szeretem Logan-t, ez se tudta sokkal feldobni a filmet a későbbiek során sem.
Először is miután nekem a Dumas könyvéből készített első filmverzió gyerekkorom egyik legmeghatározóbb, legjobb és legszórakoztatóbb filmélménye volt, ezért természetesen minden újrafeldolgozás számomra hihetetlenül szánalmas próbálkozásnak tűnik. Pedig nem eggyel találkoztam életem során, és meg kell mondjam, egyik rosszabb mint a másik.
De még ha el is tekintek attól, hogy az eredeti verzióhoz hasonlítgassam, akkor se volt valami nagy szám. Cselekmény nulla. Egy órás bevezető, aminek a fele marhaságból állt, aztán a maradék egy órába megpróbálták besűríteni a történéseket, és mondanom sem kell nem sikerült valami fényesre. Igaz volt benne néhány értékelhető poén itt-ott, de a legtöbb „vicc” elég erőltetett volt, és látszott, hogy szegény forgatókönyvíró megdolgozott, mire összehozta a „tízpercenkéntlegalábbegyviccesrészletkellafilmbe” dolgot, és mondanom sem kell nem sikerült túl jól. Loganen kívül még a Milady-t játszó színésznő, Milla (asszem Jovovich) volt az, aki tudott valamit emelni a film színvonalán, bár neki is volt néhány röhejes jelenete, szóval ez se sokat számít. Orlando Bloom alakítása pedig, meglepő módon, kifejezetten nem tetszett. Igaz nem is szerepelt sokat, és az ő részei közül szinte az összes röhejes volt. Csakis azért bocsátom meg ezt a félelmetesen rossz karaktert neki, mert tudom, hogy alapból sokkal jobb, és így nyugodt szívvel fogom a készítőkre, az enyhén szólva, szép szavakkal kifejezve is eszméletlenül elcseszerintett szerepet.
Nem ajánlom senkinek, hogy megnézze a filmet, csakis abban az esetben ha van egy nagy kedvence, aki játszik benne, vagy nem látta az eredetit, mert akkor nem fog akkorát csalódni benne, mint én, sőt, talán még élvezni is fogja a filmet.
Értékelés, még a legnagyobb jóindulattal is: 10/4
1 felhasználónak tetszik: Helium
2012. november 10. 11:21 #7945
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Project X - A buli elszabadul

Húha...na erre mit mondjak?A zenék nagyjából az egyetlen értékelhetőek ebben a "filmben".Azok nagyon jók.Nekem azok a részek tetszettek a legjobban amikor senki nem beszélt csak magát a bulit mutatták és közben zene szólt.Azok bejöttek,de ennyi volt a jó blush.gif
Csúnyán beszélnek de még mennyire édes Istenem omg.gif Az ilyen kamera mozgások engem idegesítenek,habár itt hamar megszoktam,de akkor se olyan volt mint egy film.Ez nem film,ez olyan mintha én meg a barátaim csinálnánk egy kis videót és azt nézné meg az egész világ.Tudom,hogy itt pont ez a lényeg,de egy ilyen akármit filmnek nevezni szerintem komoly bűn dry.gif A színészek teljesítményére szavak nincsenek,egyáltalán színészek ezek vagy csak pár utca gyerek? blink.gif
Voltak jelenetek amik tetszettek és maga a buli is,azért ezek rendesen tönkre tettek mindent rohog.gif
DE számomra mint film értékelhetetlen.El se hiszem,hogy voltak akik erre pénzt adtak ki...

A hamisító

Hiába Josh Hutcherson heart.gif és Hayden Panettiere ez a film nem volt jó blush.gif Hayden alakítása még sosem volt ilyen gyenge.Igazából maga a karaktere volt gáz,habár ha jobban belegondolok egyik karakter se volt nagy valami blink.gif Everly karaktere ért valamit,de az se túl sokat blush.gif A történet lehetett volna érdekes,de a kivitelezéssel mindent elrontottak.Azért nem bántam meg,hogy megnéztem egyszer elment blush.gif

10/5

Hazatérés

Jessica Stroup heart.gif miatt már megakartam nézni egy ideje most végre meg is tettem.Először nem tetszett annyira,de most így végig gondolva az egészet azért mégiscsak bejött a film smileeee.gif A 2 lány alakítása volt a legjobb.Jessica és Mischa jól játszottak.Bár úgy gondolom talán Mischa karakterét egy picit még ennél jobban is elehetett volna játszani blush.gif Mondjuk tényleg nem panaszkodom,mert ügyes volt,de azért...többet is ki lehetett volna hozni belőle blush.gif

10/8
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. november 10. 11:26 #7946
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (Fanni00 @ 2012.11.08. 20:56)
Keith
Brutáljófilm! Egy 10 perce néztem meg,de valóságosan a hatása alatt vagyok. Nagyon elgondolkodtató,nagyon életszerű,nagyon igazi és,és pont ez legjobb benne. Több,sokkal több ilyen film kellene!
10/10

Világ egyik legjobb, legszebb filmje, imádom !! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2012. november 10. 15:09 #7947
- törölt felhasználó -    
Star Wars - Új remény. smileeee.gif
2012. november 10. 20:35 #7948
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
The Sweeney

Ajaj. Az azonos című és sztorijú sorozat alapján készült filmváltozat nem váltotta be a reményeket pedig angol krimi lévén jónak gondoltam. Borzasztó. Nagyon jól kezdődött és voltak benne jó jelenetek, poénok és színészek, összehasonlítási alap nincs, a film eléggé unalmas volt pedig ezt tartottam az idei év egyik legjobban várt filmjének. Szegény Winstone csóka mint főszereplő nagyon jó volt de tele a padlás morcos rendőrbácsikkal/nyomozókkal. Angol film révén a főszereplő nem helyes és még csak nem is vékony, macis és öregedő Winstone ide vagy oda, a szerepre tökéletes lett volna, Plan B vagy Ben Draw, Isten tudja hogy hívatja magát, maradjon meg rappernek, énekesnek vagy amit csinál mert nem győzött meg. Hayley Atwell remek színésznő de kár volt erre a szerepre pazarolni tehetségét. pardon.gif A filmben a főszereplőn kívüli egyetlen, rendesen megalkotott karakter Frank, az öltönyös nagyegér a nyomozóknál, Damian Lewis alakításában. Ennek a pasinak milyen jól állnak az öltönyös szerepek biggrin.gif Nem, nem a fangörl beszél belőlem és nincs melegem, nem ám, áh, dehogy. rohog.gif Szembe tűnő a barna haja pedig vörösen szexibb de mindegy. Ez a film arra volt jó hogy megtudjam, Damian még mindig tudja használni eredeti akcentusát. Senkinek semmilyen körülmény között nem ajánlom, akárkiért is rajongsz aki a filmben szerepel, nem fehér ember fiának való ez a film. pardon.gif

10/3

Total Recall (2012)

Ez annyira izgalmas volt hogy negyed óra után bealudtam rajta. Pontozni nem tudok, Colin Farrell viszont NB1-es, külsőre és tehetség szempontjából is. Remek színész nagyszerű kinézettel egy ratyi remake-ben. Nájsz. Nekiesek mégegyszer ha lesz hozzá erőm. rohog.gif

Csodálatos Pókember

Közös filmezés alkalmával letudtam a filmet, magyarul. Igazi élmény volt, köszönöm szépen. A hangok nem voltak rosszak csak szerintem nem passzoltak. Eredetiben is jó film.

10/8
2 felhasználónak tetszik: Johinna, tya04
2012. november 10. 22:43 #7949
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Keith

Eddig alig hallottam róla negatív kritikát és gondoltam megnézem. Nagyon jó film, tényleg. Nekem tetszett.

10/ 10
2012. november 10. 23:01 #7950
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
~ Szállító 1-2-3.
10/8
~ Trópusi vihar
10/7
2012. november 11. 10:42 #7951
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Made In Hungária
Először nem akartam megnézni, mivel van egy bizonyos előítéletem a magyar filmek felett, de aztán egy baráti összeröffenésen végignéztem. Az elején még gondoltam, hogy na jó, lehet, hogy ezt itthagyom, valahogy érezni lehetett a szövegen, hogy be van tanulva stb. Szóval, mint úgy általában a mai magyar filmeknél/sorozatoknál. De mikor beindult a cselekmény, már nem zavart ez, mert megszoktam. Ahhoz képest, amit vártam, jó volt. Egyszernézős film marad, de nem rosszindulatból, csak nem az én stílusom. De a zenék azért jól feldobták.
6/10
2012. november 11. 12:05 #7952
- törölt felhasználó -    
Gyújtóbomba
10/7
2012. november 11. 13:02 #7953
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Fülenincs nyúl

Fantasztikus film, ajánlom mindenkinek a megtekintését. Régen láttam ennyire jó romantikus vígjátékot. Egy kicsit ront az értékelésen az, hogy a főszereplő hangja Stohl András volt rohog.gif Na jó, nem. Viszont az igen, hogy a pasi régebbi élete nekem jobban bejött, mint amivé lett a végén. De a romantikus lelkűek bizonyára fordított állásponton vannak.

Értékelés: 10/9
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Alison Lerman
2012. november 11. 14:28 #7954
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Total Recall / Emlékmás (2012)
Fúúú, hát én jobbra számítottam.. Nem volt az a nagy durranás egyszer nézős film véleményem szerint. Nem mondom tényleg látványos volt, de így remake-ként megnézni borzalmas volt.. Schwarzenegger féle rohadt jó, ez a nyomába sem ért.
Annyira örülnék ha egy olyan filmet készítene valaki ami egyedi és nem egyszer nézős film.

5/10
2012. november 11. 14:31 #7955
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Savages
10/6.5, ebből 4 Benicio érdeme biggrin.gif Mondjuk ha csak az ő karakterét és játékát kellene értékelni, 10 lenne, gondolkodás nélkül. Hogy egy jó színész/karakter ennyire feldobjon egy amúgy legjobb esetben is csak átlagos filmet, olyat még nem láttam. De lehet, hogy többet érne a film ha Kitsch és Lively vergődése helyett legalább egy kicsit hiteles és valóban színésznek nevezhető 2 embert kellett volna nézni. Pontosabban biztos, hogy többet érne, de számomra ezek ketten, főleg Lively annyira elrontották a filmet, hogy nem is tudok elvonatkoztatni, mikor értékelem. Salma Hayek, John Travolta és BDT mentették meg a filmet, de az utóbbi nélkül a másik kettő sem tudott volna rajta sokat dobni.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. november 11. 14:42 #7956
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Elvarázsolt kastély 10/10
Ajánlom mindenkinek, nagyon jó film, jókat lehet rajtani nevetni. Gyerekkorom egyik nagy kedvence! heart.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2012. november 11. 18:29 #7957
prézli
prézli
Pókasszony

A fülenincs nyúl 2

Kicsit kutakodtam neten, és akkor vettem észre, hogy van folytatása. Gyorsan le is töltöttem nCore-ról. laugh.gif Nekem a második része is tetszett, bár voltak benne meredek jelenetek, és a végén nekem a dráma sok volt.

Ja, és így váljon minden kívánságom valóra, mert ebben a pasas szinkronhangja már nem Stohl Buci volt. Valószínűleg akkor szinkronizálták, amikor a sitten volt rohog.gif

Értékelés: 10/8
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2012. november 12. 08:30 #7958
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Elrabolva 2

Az első része nagy kedvencem többször is láttam már így nagyon vártam a 2. részt.Moziban sajnos nem tudtam megnézni,amit kicsit sajnálok habár a film nem ér az első rész közelébe blush.gif Izgalmas és Liam Neeson heart.gif itt is fantasztikusan játszik,de az első akkor is jobb volt blush.gif Azért várom,hogy megjelenjen jó minőségben is,mert mozisan megnézve enyhén rossz képpel azért nem egészen ugyanaz mint DVD minőségben blush.gif

10/8.5

Az utolsó műszak

Az év legnagyobb meglepetése lett a számomra laugh.gif Eléggé féltem,hogy mennyire fog tetszeni,mert az ilyen félig vagy egészen kézi kamerával felvett dolgok általában nem szoktak tetszeni,mert a kamera állandó ugrálása nagyon tud zavarni,itt viszont egyáltalán nem zavart,sőt tetszett is laugh.gif Persze volt benne 1-2 jelenet ami nem nyerte el a tetszésemet,de 90%-ban nagyon is bejött amit láttam biggrin.gif Jake Gyllenhaal és Michael Pena alakítására senkinek se lehet egy rossz szava sem blush.gif Mindkét fiú nagyszerűen játszott igazán kitettek magukért meghajolo.gif
Volt egy rész a végén amikor azt hittem,hogy na köszi a befejezéssel lesz egy kis gond,de aztán betettek egy olyan jelenetet a végére ami után szerintem mindenki röhögve ment ki a moziból laugh.gif Ráadásul a filmben szereplő zenék is igencsak jók voltak thumbsup.gif Nagyon örülök,hogy megnéztem,ráadásul hogy a moziban néztem meg kedves barátnőmmel House Of Wax-al,én csak ajánlani tudom mindenkinek beer.gif

10/9
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, Beyla, Vampire Lady, patrícia4, Fanni00
2012. november 12. 12:45 #7959
Laalaa
Laalaa
új tag

StátuszI'm not a psychopath, I'm a highly functioning sociopath <3
Hozzászólás: 80
Azonosító: 170073
Az éhezők viadalát!

Nagyon jó film. Imádom! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, patrícia4, Lindsay019
2012. november 12. 14:54 #7960
prézli
prézli
Pókasszony

Mezítlábas szerelem

Szerintem overrated. Számomra elvont.

Értékelés: 10/7
710 oldal 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!