Könnyű nőcske (2010)
Nem vártam sokat a filmtől, nem csalódtam. Tipikus "egyszernézhető". Najó, max kétszer.
10 / 7
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. november 08. 17:43
|
|
Annabellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 189214 offline
|
Frozen
Hát mit ne mondjak, elég...hm, nem is tudom, mi volna rá a legjobb szó...kiborító (?) volt. Az biztos, hogy most egy jó darabig nem ülök sífelvonóra.
kb. 10/7
Hát mit ne mondjak, elég...hm, nem is tudom, mi volna rá a legjobb szó...kiborító (?) volt. Az biztos, hogy most egy jó darabig nem ülök sífelvonóra.
kb. 10/7
2012. november 08. 20:56
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Keith
Brutáljófilm! Egy 10 perce néztem meg,de valóságosan a hatása alatt vagyok. Nagyon elgondolkodtató,nagyon életszerű,nagyon igazi és,és pont ez legjobb benne. Több,sokkal több ilyen film kellene!
10/10
Brutáljófilm! Egy 10 perce néztem meg,de valóságosan a hatása alatt vagyok. Nagyon elgondolkodtató,nagyon életszerű,nagyon igazi és,és pont ez legjobb benne. Több,sokkal több ilyen film kellene!
10/10
2012. november 09. 23:16
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
A három testőr (2011-es verzió)
Hát, amikor először leültem megnézni, már akkor tudtam, hogy nem fogok valami sokat kapni ettől a filmtől, és csakis azért ültem le megnézni, mert Logan Lerman volt a főszereplő a filmben. Később se találkoztam több pozitívummal a film során, és bár nagyon szeretem Logan-t, ez se tudta sokkal feldobni a filmet a későbbiek során sem.
Először is miután nekem a Dumas könyvéből készített első filmverzió gyerekkorom egyik legmeghatározóbb, legjobb és legszórakoztatóbb filmélménye volt, ezért természetesen minden újrafeldolgozás számomra hihetetlenül szánalmas próbálkozásnak tűnik. Pedig nem eggyel találkoztam életem során, és meg kell mondjam, egyik rosszabb mint a másik.
De még ha el is tekintek attól, hogy az eredeti verzióhoz hasonlítgassam, akkor se volt valami nagy szám. Cselekmény nulla. Egy órás bevezető, aminek a fele marhaságból állt, aztán a maradék egy órába megpróbálták besűríteni a történéseket, és mondanom sem kell nem sikerült valami fényesre. Igaz volt benne néhány értékelhető poén itt-ott, de a legtöbb „vicc” elég erőltetett volt, és látszott, hogy szegény forgatókönyvíró megdolgozott, mire összehozta a „tízpercenkéntlegalábbegyviccesrészletkellafilmbe” dolgot, és mondanom sem kell nem sikerült túl jól. Loganen kívül még a Milady-t játszó színésznő, Milla (asszem Jovovich) volt az, aki tudott valamit emelni a film színvonalán, bár neki is volt néhány röhejes jelenete, szóval ez se sokat számít. Orlando Bloom alakítása pedig, meglepő módon, kifejezetten nem tetszett. Igaz nem is szerepelt sokat, és az ő részei közül szinte az összes röhejes volt. Csakis azért bocsátom meg ezt a félelmetesen rossz karaktert neki, mert tudom, hogy alapból sokkal jobb, és így nyugodt szívvel fogom a készítőkre, az enyhén szólva, szép szavakkal kifejezve is eszméletlenül elcseszerintett szerepet.
Nem ajánlom senkinek, hogy megnézze a filmet, csakis abban az esetben ha van egy nagy kedvence, aki játszik benne, vagy nem látta az eredetit, mert akkor nem fog akkorát csalódni benne, mint én, sőt, talán még élvezni is fogja a filmet.
Értékelés, még a legnagyobb jóindulattal is: 10/4
Hát, amikor először leültem megnézni, már akkor tudtam, hogy nem fogok valami sokat kapni ettől a filmtől, és csakis azért ültem le megnézni, mert Logan Lerman volt a főszereplő a filmben. Később se találkoztam több pozitívummal a film során, és bár nagyon szeretem Logan-t, ez se tudta sokkal feldobni a filmet a későbbiek során sem.
Először is miután nekem a Dumas könyvéből készített első filmverzió gyerekkorom egyik legmeghatározóbb, legjobb és legszórakoztatóbb filmélménye volt, ezért természetesen minden újrafeldolgozás számomra hihetetlenül szánalmas próbálkozásnak tűnik. Pedig nem eggyel találkoztam életem során, és meg kell mondjam, egyik rosszabb mint a másik.
De még ha el is tekintek attól, hogy az eredeti verzióhoz hasonlítgassam, akkor se volt valami nagy szám. Cselekmény nulla. Egy órás bevezető, aminek a fele marhaságból állt, aztán a maradék egy órába megpróbálták besűríteni a történéseket, és mondanom sem kell nem sikerült valami fényesre. Igaz volt benne néhány értékelhető poén itt-ott, de a legtöbb „vicc” elég erőltetett volt, és látszott, hogy szegény forgatókönyvíró megdolgozott, mire összehozta a „tízpercenkéntlegalábbegyviccesrészletkellafilmbe” dolgot, és mondanom sem kell nem sikerült túl jól. Loganen kívül még a Milady-t játszó színésznő, Milla (asszem Jovovich) volt az, aki tudott valamit emelni a film színvonalán, bár neki is volt néhány röhejes jelenete, szóval ez se sokat számít. Orlando Bloom alakítása pedig, meglepő módon, kifejezetten nem tetszett. Igaz nem is szerepelt sokat, és az ő részei közül szinte az összes röhejes volt. Csakis azért bocsátom meg ezt a félelmetesen rossz karaktert neki, mert tudom, hogy alapból sokkal jobb, és így nyugodt szívvel fogom a készítőkre, az enyhén szólva, szép szavakkal kifejezve is eszméletlenül elcseszerintett szerepet.
Nem ajánlom senkinek, hogy megnézze a filmet, csakis abban az esetben ha van egy nagy kedvence, aki játszik benne, vagy nem látta az eredetit, mert akkor nem fog akkorát csalódni benne, mint én, sőt, talán még élvezni is fogja a filmet.
Értékelés, még a legnagyobb jóindulattal is: 10/4
1 felhasználónak tetszik:
Helium
2012. november 10. 11:21
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Project X - A buli elszabadul
Húha...na erre mit mondjak?A zenék nagyjából az egyetlen értékelhetőek ebben a "filmben".Azok nagyon jók.Nekem azok a részek tetszettek a legjobban amikor senki nem beszélt csak magát a bulit mutatták és közben zene szólt.Azok bejöttek,de ennyi volt a jó
Csúnyán beszélnek de még mennyire édes Istenem
Az ilyen kamera mozgások engem idegesítenek,habár itt hamar megszoktam,de akkor se olyan volt mint egy film.Ez nem film,ez olyan mintha én meg a barátaim csinálnánk egy kis videót és azt nézné meg az egész világ.Tudom,hogy itt pont ez a lényeg,de egy ilyen akármit filmnek nevezni szerintem komoly bűn
A színészek teljesítményére szavak nincsenek,egyáltalán színészek ezek vagy csak pár utca gyerek?
Voltak jelenetek amik tetszettek és maga a buli is,azért ezek rendesen tönkre tettek mindent
DE számomra mint film értékelhetetlen.El se hiszem,hogy voltak akik erre pénzt adtak ki...
A hamisító
Hiába Josh Hutcherson
és Hayden Panettiere ez a film nem volt jó
Hayden alakítása még sosem volt ilyen gyenge.Igazából maga a karaktere volt gáz,habár ha jobban belegondolok egyik karakter se volt nagy valami
Everly karaktere ért valamit,de az se túl sokat
A történet lehetett volna érdekes,de a kivitelezéssel mindent elrontottak.Azért nem bántam meg,hogy megnéztem egyszer elment
10/5
Hazatérés
Jessica Stroup
miatt már megakartam nézni egy ideje most végre meg is tettem.Először nem tetszett annyira,de most így végig gondolva az egészet azért mégiscsak bejött a film
A 2 lány alakítása volt a legjobb.Jessica és Mischa jól játszottak.Bár úgy gondolom talán Mischa karakterét egy picit még ennél jobban is elehetett volna játszani
Mondjuk tényleg nem panaszkodom,mert ügyes volt,de azért...többet is ki lehetett volna hozni belőle
10/8
Húha...na erre mit mondjak?A zenék nagyjából az egyetlen értékelhetőek ebben a "filmben".Azok nagyon jók.Nekem azok a részek tetszettek a legjobban amikor senki nem beszélt csak magát a bulit mutatták és közben zene szólt.Azok bejöttek,de ennyi volt a jó
Csúnyán beszélnek de még mennyire édes Istenem
Voltak jelenetek amik tetszettek és maga a buli is,azért ezek rendesen tönkre tettek mindent
DE számomra mint film értékelhetetlen.El se hiszem,hogy voltak akik erre pénzt adtak ki...
A hamisító
Hiába Josh Hutcherson
10/5
Hazatérés
Jessica Stroup
10/8
House Of Wax
2012. november 10. 11:26
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Idézet (Fanni00 @ 2012.11.08. 20:56)
Keith
10/10
10/10
Világ egyik legjobb, legszebb filmje, imádom !!
Fanni00
2012. november 10. 20:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
The Sweeney
Ajaj. Az azonos című és sztorijú sorozat alapján készült filmváltozat nem váltotta be a reményeket pedig angol krimi lévén jónak gondoltam. Borzasztó. Nagyon jól kezdődött és voltak benne jó jelenetek, poénok és színészek, összehasonlítási alap nincs, a film eléggé unalmas volt pedig ezt tartottam az idei év egyik legjobban várt filmjének. Szegény Winstone csóka mint főszereplő nagyon jó volt de tele a padlás morcos rendőrbácsikkal/nyomozókkal. Angol film révén a főszereplő nem helyes és még csak nem is vékony, macis és öregedő Winstone ide vagy oda, a szerepre tökéletes lett volna, Plan B vagy Ben Draw, Isten tudja hogy hívatja magát, maradjon meg rappernek, énekesnek vagy amit csinál mert nem győzött meg. Hayley Atwell remek színésznő de kár volt erre a szerepre pazarolni tehetségét.
A filmben a főszereplőn kívüli egyetlen, rendesen megalkotott karakter Frank, az öltönyös nagyegér a nyomozóknál, Damian Lewis alakításában. Ennek a pasinak milyen jól állnak az öltönyös szerepek
Nem, nem a fangörl beszél belőlem és nincs melegem, nem ám, áh, dehogy.
Szembe tűnő a barna haja pedig vörösen szexibb de mindegy. Ez a film arra volt jó hogy megtudjam, Damian még mindig tudja használni eredeti akcentusát. Senkinek semmilyen körülmény között nem ajánlom, akárkiért is rajongsz aki a filmben szerepel, nem fehér ember fiának való ez a film.
10/3
Total Recall (2012)
Ez annyira izgalmas volt hogy negyed óra után bealudtam rajta. Pontozni nem tudok, Colin Farrell viszont NB1-es, külsőre és tehetség szempontjából is. Remek színész nagyszerű kinézettel egy ratyi remake-ben. Nájsz. Nekiesek mégegyszer ha lesz hozzá erőm.
Csodálatos Pókember
Közös filmezés alkalmával letudtam a filmet, magyarul. Igazi élmény volt, köszönöm szépen. A hangok nem voltak rosszak csak szerintem nem passzoltak. Eredetiben is jó film.
10/8
Ajaj. Az azonos című és sztorijú sorozat alapján készült filmváltozat nem váltotta be a reményeket pedig angol krimi lévén jónak gondoltam. Borzasztó. Nagyon jól kezdődött és voltak benne jó jelenetek, poénok és színészek, összehasonlítási alap nincs, a film eléggé unalmas volt pedig ezt tartottam az idei év egyik legjobban várt filmjének. Szegény Winstone csóka mint főszereplő nagyon jó volt de tele a padlás morcos rendőrbácsikkal/nyomozókkal. Angol film révén a főszereplő nem helyes és még csak nem is vékony, macis és öregedő Winstone ide vagy oda, a szerepre tökéletes lett volna, Plan B vagy Ben Draw, Isten tudja hogy hívatja magát, maradjon meg rappernek, énekesnek vagy amit csinál mert nem győzött meg. Hayley Atwell remek színésznő de kár volt erre a szerepre pazarolni tehetségét.
10/3
Total Recall (2012)
Ez annyira izgalmas volt hogy negyed óra után bealudtam rajta. Pontozni nem tudok, Colin Farrell viszont NB1-es, külsőre és tehetség szempontjából is. Remek színész nagyszerű kinézettel egy ratyi remake-ben. Nájsz. Nekiesek mégegyszer ha lesz hozzá erőm.
Csodálatos Pókember
Közös filmezés alkalmával letudtam a filmet, magyarul. Igazi élmény volt, köszönöm szépen. A hangok nem voltak rosszak csak szerintem nem passzoltak. Eredetiben is jó film.
10/8
2012. november 11. 10:42
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Made In Hungária
Először nem akartam megnézni, mivel van egy bizonyos előítéletem a magyar filmek felett, de aztán egy baráti összeröffenésen végignéztem. Az elején még gondoltam, hogy na jó, lehet, hogy ezt itthagyom, valahogy érezni lehetett a szövegen, hogy be van tanulva stb. Szóval, mint úgy általában a mai magyar filmeknél/sorozatoknál. De mikor beindult a cselekmény, már nem zavart ez, mert megszoktam. Ahhoz képest, amit vártam, jó volt. Egyszernézős film marad, de nem rosszindulatból, csak nem az én stílusom. De a zenék azért jól feldobták.
6/10
Először nem akartam megnézni, mivel van egy bizonyos előítéletem a magyar filmek felett, de aztán egy baráti összeröffenésen végignéztem. Az elején még gondoltam, hogy na jó, lehet, hogy ezt itthagyom, valahogy érezni lehetett a szövegen, hogy be van tanulva stb. Szóval, mint úgy általában a mai magyar filmeknél/sorozatoknál. De mikor beindult a cselekmény, már nem zavart ez, mert megszoktam. Ahhoz képest, amit vártam, jó volt. Egyszernézős film marad, de nem rosszindulatból, csak nem az én stílusom. De a zenék azért jól feldobták.
6/10
2012. november 11. 13:02
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Fülenincs nyúl
Fantasztikus film, ajánlom mindenkinek a megtekintését. Régen láttam ennyire jó romantikus vígjátékot. Egy kicsit ront az értékelésen az, hogy a főszereplő hangja Stohl András volt
Na jó, nem. Viszont az igen, hogy a pasi régebbi élete nekem jobban bejött, mint amivé lett a végén. De a romantikus lelkűek bizonyára fordított állásponton vannak.
Értékelés: 10/9
Fantasztikus film, ajánlom mindenkinek a megtekintését. Régen láttam ennyire jó romantikus vígjátékot. Egy kicsit ront az értékelésen az, hogy a főszereplő hangja Stohl András volt
Értékelés: 10/9
2012. november 11. 14:28
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Total Recall / Emlékmás (2012)
Fúúú, hát én jobbra számítottam.. Nem volt az a nagy durranás egyszer nézős film véleményem szerint. Nem mondom tényleg látványos volt, de így remake-ként megnézni borzalmas volt.. Schwarzenegger féle rohadt jó, ez a nyomába sem ért.
Annyira örülnék ha egy olyan filmet készítene valaki ami egyedi és nem egyszer nézős film.
5/10
Fúúú, hát én jobbra számítottam.. Nem volt az a nagy durranás egyszer nézős film véleményem szerint. Nem mondom tényleg látványos volt, de így remake-ként megnézni borzalmas volt.. Schwarzenegger féle rohadt jó, ez a nyomába sem ért.
Annyira örülnék ha egy olyan filmet készítene valaki ami egyedi és nem egyszer nézős film.
5/10
2012. november 11. 14:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Savages
10/6.5, ebből 4 Benicio érdeme
Mondjuk ha csak az ő karakterét és játékát kellene értékelni, 10 lenne, gondolkodás nélkül. Hogy egy jó színész/karakter ennyire feldobjon egy amúgy legjobb esetben is csak átlagos filmet, olyat még nem láttam. De lehet, hogy többet érne a film ha Kitsch és Lively vergődése helyett legalább egy kicsit hiteles és valóban színésznek nevezhető 2 embert kellett volna nézni. Pontosabban biztos, hogy többet érne, de számomra ezek ketten, főleg Lively annyira elrontották a filmet, hogy nem is tudok elvonatkoztatni, mikor értékelem. Salma Hayek, John Travolta és BDT mentették meg a filmet, de az utóbbi nélkül a másik kettő sem tudott volna rajta sokat dobni.
10/6.5, ebből 4 Benicio érdeme
tya04
2012. november 11. 14:42
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Elvarázsolt kastély 10/10
Ajánlom mindenkinek, nagyon jó film, jókat lehet rajtani nevetni. Gyerekkorom egyik nagy kedvence!
Ajánlom mindenkinek, nagyon jó film, jókat lehet rajtani nevetni. Gyerekkorom egyik nagy kedvence!
MadHatter
2012. november 11. 18:29
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
A fülenincs nyúl 2
Kicsit kutakodtam neten, és akkor vettem észre, hogy van folytatása. Gyorsan le is töltöttem nCore-ról.
Nekem a második része is tetszett, bár voltak benne meredek jelenetek, és a végén nekem a dráma sok volt.
Ja, és így váljon minden kívánságom valóra, mert ebben a pasas szinkronhangja már nem Stohl Buci volt. Valószínűleg akkor szinkronizálták, amikor a sitten volt
Értékelés: 10/8
Kicsit kutakodtam neten, és akkor vettem észre, hogy van folytatása. Gyorsan le is töltöttem nCore-ról.
Ja, és így váljon minden kívánságom valóra, mert ebben a pasas szinkronhangja már nem Stohl Buci volt. Valószínűleg akkor szinkronizálták, amikor a sitten volt
Értékelés: 10/8
Alison Lerman
2012. november 12. 08:30
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Elrabolva 2
Az első része nagy kedvencem többször is láttam már így nagyon vártam a 2. részt.Moziban sajnos nem tudtam megnézni,amit kicsit sajnálok habár a film nem ér az első rész közelébe
Izgalmas és Liam Neeson
itt is fantasztikusan játszik,de az első akkor is jobb volt
Azért várom,hogy megjelenjen jó minőségben is,mert mozisan megnézve enyhén rossz képpel azért nem egészen ugyanaz mint DVD minőségben
10/8.5
Az utolsó műszak
Az év legnagyobb meglepetése lett a számomra
Eléggé féltem,hogy mennyire fog tetszeni,mert az ilyen félig vagy egészen kézi kamerával felvett dolgok általában nem szoktak tetszeni,mert a kamera állandó ugrálása nagyon tud zavarni,itt viszont egyáltalán nem zavart,sőt tetszett is
Persze volt benne 1-2 jelenet ami nem nyerte el a tetszésemet,de 90%-ban nagyon is bejött amit láttam
Jake Gyllenhaal és Michael Pena alakítására senkinek se lehet egy rossz szava sem
Mindkét fiú nagyszerűen játszott igazán kitettek magukért
Volt egy rész a végén amikor azt hittem,hogy na köszi a befejezéssel lesz egy kis gond,de aztán betettek egy olyan jelenetet a végére ami után szerintem mindenki röhögve ment ki a moziból
Ráadásul a filmben szereplő zenék is igencsak jók voltak
Nagyon örülök,hogy megnéztem,ráadásul hogy a moziban néztem meg kedves barátnőmmel House Of Wax-al,én csak ajánlani tudom mindenkinek
10/9
Az első része nagy kedvencem többször is láttam már így nagyon vártam a 2. részt.Moziban sajnos nem tudtam megnézni,amit kicsit sajnálok habár a film nem ér az első rész közelébe
10/8.5
Az utolsó műszak
Az év legnagyobb meglepetése lett a számomra
Volt egy rész a végén amikor azt hittem,hogy na köszi a befejezéssel lesz egy kis gond,de aztán betettek egy olyan jelenetet a végére ami után szerintem mindenki röhögve ment ki a moziból
10/9
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.