Egész jó volt.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. november 04. 17:46
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Garfield 2.
Egész jó volt.
Egész jó volt.
2012. november 04. 19:23
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Magic Mike
Az év legnagyobb meglepetése. Műfajba besorolhatatlan (bár közelebb áll a drámához, mint a komédiához), korrektül összedobott Soderbergh-filmecske, őrülten természetes és bájos szerelmi szállal, remek fényképezéssel. Tatum kezd színésszé válni.
7,5/10
Knowing / A képlet
Remek sztori + Cage + giccs = közepes film.
6/10
Az év legnagyobb meglepetése. Műfajba besorolhatatlan (bár közelebb áll a drámához, mint a komédiához), korrektül összedobott Soderbergh-filmecske, őrülten természetes és bájos szerelmi szállal, remek fényképezéssel. Tatum kezd színésszé válni.
7,5/10
Knowing / A képlet
6/10
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. november 04. 19:29
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Rontó Ralph 3D
Nehéz szavakba önteni a véleményemet, mert elég sok minden kavarog a fejemben erről a meséről. Amikor megismertem az alapsztorit, hihetetlenül furcsának tűnt, hogy nem a Pixar készíti el, mert nekik szoktak hasonló ötleteik lenni... DisneyPixar-mániásként (ha érteném, a b betűs szót miért nem küldi el
) mondjuk mindig is elfogult voltam és örökké az is maradok, de a Rontó Ralph nem csak teljesítette az elvárásaimat, hanem felül is múlta azokat. Ralph vagy Vanellope karakterével annyira egyszerű azonosulni, hogy pillanatok alatt szerethetőek lesznek ők is és a környezet is. Úgy érzem magam, mintha visszakaptam volna valamit a Disney-ből, amit már pár éve keresek (és itt nem csak a Walt Disney Animation Studios-ra gondolok, hanem a DisneyToon-ra is) és ez nagyon jó érzés. A 2005 és 2008 közötti WDAS időszakot néha jobb lenne elfelejteni, A hercegnő és a béka csak sokadik nézésre lett a kedvencem, Aranyhaj elbűvölő volt, Micimackó is hozta a formáját, de Rontó Ralph... "you're my hero."
Ó, a szinkron nagyon nem talált be néhány karakternél, gondolok itt a már emlegetett Vanellope von Cukkra (Bogdányi Titanilla, akit egyszerűen sosem fogok megszeretni) vagy Javító Félixre... Ralph furcsamód passzolt, de John C. Reilly-t persze nem lehet felülmúlni.
Ajánlom mindenkinek!
10/10
Nehéz szavakba önteni a véleményemet, mert elég sok minden kavarog a fejemben erről a meséről. Amikor megismertem az alapsztorit, hihetetlenül furcsának tűnt, hogy nem a Pixar készíti el, mert nekik szoktak hasonló ötleteik lenni... DisneyPixar-mániásként (ha érteném, a b betűs szót miért nem küldi el
Ó, a szinkron nagyon nem talált be néhány karakternél, gondolok itt a már emlegetett Vanellope von Cukkra (Bogdányi Titanilla, akit egyszerűen sosem fogok megszeretni) vagy Javító Félixre... Ralph furcsamód passzolt, de John C. Reilly-t persze nem lehet felülmúlni.
Ajánlom mindenkinek!
10/10
2012. november 04. 20:53
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.11.04. 19:23)
Knowing / A képlet
6/10
Hú, nálam ez csak 2 pontos. Amilyen jól indult, olyan rossz lett.
2012. november 04. 21:30
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.11.04. 20:53)
Hú, nálam ez csak 2 pontos. Amilyen jól indult, olyan rossz lett.
Nagy csalódás.
Nálam a kétpontos film ott kezdődik, amely oly minőségi, hogy komoly lelki traumát okoz.
2012. november 04. 23:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Skyfall
Behalok ezen a filmen. Az introval megvettek kilóra. Imádtam ahogyan Bond és Javier karaktere nyúzták egymást.
Még több Mendes Bond filmet. Daniel nem a kedvenc Bondom de itt nagyon bejött mint Bond. Szegény M és Q. Ez a Ben Whishaw gyerek eddig is közel állt szőrös szívemhez de Q szerepében mégközelebb került.
Még több Mendes Bond filmet Craiggel és Bennel, ha nem így lesz, sírok és picsogok, a világ összes SP CD-jét fogom hallgattatni a szponzorokkal és a filmstúdió tagjaival míg úgy nem lesz ahogyan én akarom.
Plusz pont jár azért mert a 007-esnek Xperia telója van és csak egyszer ?? ivott csajos Heinekem sört.
10/10
Cabin in the woods
Pasim ragaszkodott ahhoz hogy nézzük meg ezt a 'nem olyan mint a többi' amcsi horrort. Na bumm, volt benne egy-két csavar (nagyon ötletes) de engem nem győzött meg. Részemről megadtam az esélyt a filmnek mert adjunk esélyt a Hemsworth ?? gyereknek, mondván tud színészkedni, nos, nem lettem jobban meggyőzve. Imádtam hogy mutatják a film elején hogy mennyire kicsi a faház és legalább 8 szobát számoltunk meg benne, legalább 8at, akkorák hogy abból 3 sem fér el a portára, nem még hogy egy akkora házban annyi nagy szoba.
A többi zagyvaságról nem is beszélek. Valóban csavarosabb mint a többi de szerintem nem lett ez olyan jó.
10/4
Behalok ezen a filmen. Az introval megvettek kilóra. Imádtam ahogyan Bond és Javier karaktere nyúzták egymást.
10/10
Cabin in the woods
Pasim ragaszkodott ahhoz hogy nézzük meg ezt a 'nem olyan mint a többi' amcsi horrort. Na bumm, volt benne egy-két csavar (nagyon ötletes) de engem nem győzött meg. Részemről megadtam az esélyt a filmnek mert adjunk esélyt a Hemsworth ?? gyereknek, mondván tud színészkedni, nos, nem lettem jobban meggyőzve. Imádtam hogy mutatják a film elején hogy mennyire kicsi a faház és legalább 8 szobát számoltunk meg benne, legalább 8at, akkorák hogy abból 3 sem fér el a portára, nem még hogy egy akkora házban annyi nagy szoba.
10/4
2012. november 05. 15:23
Derült égből Polly 10/7
Eddig mindig csak az elejét láttam, szóval most már gondoltam megnézem végig is. Nem volt olyan rossz, de kedvenc filmem sem lesz, olyan egyszer nézhetős nálam.
Éjszaka a múzeumban 10/10
Már láttam egy párszor, de még mindig jókat tudok rajta nevetni és nagyon tetszik.
Eddig mindig csak az elejét láttam, szóval most már gondoltam megnézem végig is. Nem volt olyan rossz, de kedvenc filmem sem lesz, olyan egyszer nézhetős nálam.
Éjszaka a múzeumban 10/10
Már láttam egy párszor, de még mindig jókat tudok rajta nevetni és nagyon tetszik.
9 felhasználónak tetszik:
duracell,
Corby,
Lindsay019,
nicol bellox,
Hustler,
SmileyZ,
Fanni00,
Évike12,
Kazuo
2012. november 05. 17:20
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Miért éppen Minnesota?
Vagyis inkább miért éppen ezt a filmet néztem meg tegnap este? Miért sanyargattam magamat, amikor első pillanattól kezdve világos volt a film összes fordulata és még csak nem is volt benne egyetlen egy élvezetes elem sem, ami ezt elfeledtette volna velem? Miért vagyok ennyire mazochista?
3/10
Vagyis inkább miért éppen ezt a filmet néztem meg tegnap este? Miért sanyargattam magamat, amikor első pillanattól kezdve világos volt a film összes fordulata és még csak nem is volt benne egyetlen egy élvezetes elem sem, ami ezt elfeledtette volna velem? Miért vagyok ennyire mazochista?
3/10
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. november 05. 18:11
|
PrincessWarrirorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 2 Azonosító: 178132 offline
|
Norbit
Kedvenc, nem lehet elégszer megnézni
Kedvenc, nem lehet elégszer megnézni
2012. november 06. 20:01
Bor, mámor, Provence
8/10
Szerintem ez egy nagyon aranyos film.Russell Crowe és Marion Cotillard remek színészek és nagyon jó párost alkotnak.
A szerelem határai
9/10
Nekem ez a film nagyon tetszett.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Éjszaka a múzeumban
8/10
Nagyon jó vígjáték.Sokat nevettem rajta.
8/10
Szerintem ez egy nagyon aranyos film.Russell Crowe és Marion Cotillard remek színészek és nagyon jó párost alkotnak.
A szerelem határai
9/10
Nekem ez a film nagyon tetszett.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Éjszaka a múzeumban
8/10
Nagyon jó vígjáték.Sokat nevettem rajta.
7 felhasználónak tetszik:
tya04,
Lindsay019,
nicol bellox,
SmileyZ,
Fanni00,
BichGirl,
Alison Lerman
2012. november 07. 17:00
A tűzben edzett férfi 10/10
Nagyon jó film,vannak benne brutális részek,de iszonyatosan jó film
Nagyon jó film,vannak benne brutális részek,de iszonyatosan jó film
2012. november 07. 18:00
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Hotel Transylvania
A képi világ és maga a történet zseniális, maximum pontszámot érdemel. Moziban láttam magyar szinkronnal, így tökéletesen meg voltam vele elégedve. Viszont korábban elkezdtem nézni eredetiben egy kamerás felvételt, és egyszerűen olyan rémes volt az amcsi szinkron, hogy nem bírtam tovább nézni. Hát igen, aki tud, az tud.
10/9
A képi világ és maga a történet zseniális, maximum pontszámot érdemel. Moziban láttam magyar szinkronnal, így tökéletesen meg voltam vele elégedve. Viszont korábban elkezdtem nézni eredetiben egy kamerás felvételt, és egyszerűen olyan rémes volt az amcsi szinkron, hogy nem bírtam tovább nézni. Hát igen, aki tud, az tud.
10/9
2012. november 07. 18:07
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Életrevalók
Nagyon tetszett.Érdekes a története, a mondanivalója, nem egy tipikus vígjáték, de nagyon jókat lehet rajta neveti.
10/9
Szerelmünk lapjai
Nagynehezen rávettem magam, hogy megnézzem, hiszen ezelőtt még nem láttam, de nem bántam meg.A történet csodás, nem az a tipikus love story, és szégyen, nem szégyen többször elsírtam magam rajta.
10/9
Nagyon tetszett.Érdekes a története, a mondanivalója, nem egy tipikus vígjáték, de nagyon jókat lehet rajta neveti.
10/9
Szerelmünk lapjai
Nagynehezen rávettem magam, hogy megnézzem, hiszen ezelőtt még nem láttam, de nem bántam meg.A történet csodás, nem az a tipikus love story, és szégyen, nem szégyen többször elsírtam magam rajta.
10/9
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
Fanni00,
Évike12,
nicol bellox,
Hustler,
Minimanó94
2012. november 07. 20:28
Ramona & Beezus
Nagyon imádom ezt a filmet! A Ramona & Beezus vidám, és néhol szomorú történet.Ramona egy 9 éves kislány, nagy képzelőerővel.Tele van energiával,és hatalmas bajkeverő. Ezzel az egész családjára a frászt hozza.Ramona 15 éves nővére, Beezus mindent megtesz annak érdekében, hogy megértő legyen a húgával szemben, de néha nem tudja elviselni. Miután az apjuk elveszíti az állását, Ramona próbál neki segíteni, munkát keresi, mint a család többi tagja. Ám úgy tűnik, senki sem hallgat Ramona-ra, végül mégis Ő menti meg a családot, és a házukat. Nagyon jó kis film! Ajánlom mindenkinek!
10/10
Nagyon imádom ezt a filmet! A Ramona & Beezus vidám, és néhol szomorú történet.Ramona egy 9 éves kislány, nagy képzelőerővel.Tele van energiával,és hatalmas bajkeverő. Ezzel az egész családjára a frászt hozza.Ramona 15 éves nővére, Beezus mindent megtesz annak érdekében, hogy megértő legyen a húgával szemben, de néha nem tudja elviselni. Miután az apjuk elveszíti az állását, Ramona próbál neki segíteni, munkát keresi, mint a család többi tagja. Ám úgy tűnik, senki sem hallgat Ramona-ra, végül mégis Ő menti meg a családot, és a házukat. Nagyon jó kis film! Ajánlom mindenkinek!
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.