10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. november 01. 01:55
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Holt költők társasága
10/10
10/10
2012. november 01. 15:02
Komfortos mennyország
10/10
Zseniáils, hihetetlenül csodálatos film.A történet megrázó, ugyanakkor érdekes.Nem mellesleg pedig a szereplők is nagyon jól lettek kiválasztva.
A jövőben szeretném elolvasni a könyvet is.
Pár lépés a mennyország
7/10
Egy könnyed kis romantikus film.Többször nézhető kategória.
10/10
Zseniáils, hihetetlenül csodálatos film.A történet megrázó, ugyanakkor érdekes.Nem mellesleg pedig a szereplők is nagyon jól lettek kiválasztva.
Pár lépés a mennyország
7/10
Egy könnyed kis romantikus film.Többször nézhető kategória.
2012. november 01. 18:45
Addams Family - A galád család 10/9
Addams Family 2. 10/9
Szörnyek az Űrlények ellen: A mutáns tökök inváziója 10/7
Félelem és Shrekketés 10/8
Ma csemegézgettem kicsit a TV2 ajánlatából. A reklámok mennyiségétől még mindig kész vagyok, de a filmek maguk jók voltak.
Addams Family 2. 10/9
Szörnyek az Űrlények ellen: A mutáns tökök inváziója 10/7
Félelem és Shrekketés 10/8
Ma csemegézgettem kicsit a TV2 ajánlatából. A reklámok mennyiségétől még mindig kész vagyok, de a filmek maguk jók voltak.
2012. november 01. 19:37
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
The Tree Of Life
Na, ez az a film, amiről nem tudom eldönteni, hogy igazából tetszett-e, vagy sem, de inkább a tetszett felé hajlok.
Ha az első fél órát a 2001: Űrodüsszeával, Barakával, Jurassic Parkkal túléljük
akkor azért szépen kikerekedik egy család története. Brad Pitt remek a szerepben, benne azt tisztelem, hogy bár nem tartom a világ legnagyobb színészének, maximálisan kihasználja befolyását Hollywoodban, és valóban sokszínű, kihívást jelentő szerepet választ magának. A hírnév és népszerűség nem lustította el, újra és újra bizonyítani akar. Jessica Chastain és a főszereplő srác szintén nagyon jók (bár előbbinek nem sok szöveg jutott, csak az elnyomott feleség karaktere), Sean Penn pedig csak van, de nem az ő hibája. Terrence Malick jól eleresztette a fantáziáját, és belezsúfolt a filmbe egy rakat vágóképet
De meg kell hagyni, a fényképezés gyönyörű.
Szóval inkább a tetszett felé hajlok, de számszerűleg értékelni nem tudom a filmet
Take Shelter - 8/10
Kellemes meglepetés volt a film, Michael Shannon kiváló, és teljesen véletlen, hogy ebben is Chastain tűnik fel a női szerepben
Úgy érzem, az imdb-n egy kissé túlmagyarázzák a film végét, számomra egyértelmű volt, ez egy "csavar a végén" típusú filmnek készült, még ha közben kiszámíthatóvá is válik. Lassú folyású, de az idegbajos jelenetek kellőképpen felborzolták az amúgy nyugodt lelkiállapotomat, végig egyfajta feszültség érződik, és minden pillanatban várható egy-egy újabb "roham", ami nyugtalanítóvá teszi az egész történetet. A végén azért megkönnyebbültem, még ha sejthető is, hogy milyen sors várt rájuk...
Na, ez az a film, amiről nem tudom eldönteni, hogy igazából tetszett-e, vagy sem, de inkább a tetszett felé hajlok.
Ha az első fél órát a 2001: Űrodüsszeával, Barakával, Jurassic Parkkal túléljük
Szóval inkább a tetszett felé hajlok, de számszerűleg értékelni nem tudom a filmet
Take Shelter - 8/10
Kellemes meglepetés volt a film, Michael Shannon kiváló, és teljesen véletlen, hogy ebben is Chastain tűnik fel a női szerepben
Úgy érzem, az imdb-n egy kissé túlmagyarázzák a film végét, számomra egyértelmű volt, ez egy "csavar a végén" típusú filmnek készült, még ha közben kiszámíthatóvá is válik. Lassú folyású, de az idegbajos jelenetek kellőképpen felborzolták az amúgy nyugodt lelkiállapotomat, végig egyfajta feszültség érződik, és minden pillanatban várható egy-egy újabb "roham", ami nyugtalanítóvá teszi az egész történetet. A végén azért megkönnyebbültem, még ha sejthető is, hogy milyen sors várt rájuk...
2012. november 01. 21:03
|
|
cocacolagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 182350 offline
|
Elrabolva-nem először
10/10
10/10
2012. november 01. 21:09
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Az ördög pradát visel
Már századszor nézem meg,és még mindig nagyon élvezem.Meryl fantasztikusan jó színésznő
10/10
Már századszor nézem meg,és még mindig nagyon élvezem.Meryl fantasztikusan jó színésznő
10/10
2012. november 02. 00:15
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
The Possession/Démoni doboz (2012)
Fogalmam sincs, hogy miért, de nagy elvárásaim voltak és sajnos csalódnom is kellett. Egy és fél órás filmből egy teljes óráig majd halálra untam magam, gondolkodtam is, hogy inkább hagyjam, vagy még szenvedjek vele egy kicsit. Nem is tudom mikor unatkoztam ennyire egy film elején. Még a biológia tanulnivalóm is jobban lekötött. Szerencsére utána már beindultak az események, voltak részek, amik nagyon tetszettek, például az utolsó pár perc is piros pontos, tetszik, hogy nem zárták le ezt a doboz témát. A legpozitívabb karakter abszolút az ördögűző pasi volt, akinek 15 perces ordibálás után sem ment el a hangja, de még csak be sem rekedt. Alapból nem lett volna rossz film, ha az eleje csak feleannyira izgalmas, mint a vége. De az legalább kárpótolt.
5/10
Fogalmam sincs, hogy miért, de nagy elvárásaim voltak és sajnos csalódnom is kellett. Egy és fél órás filmből egy teljes óráig majd halálra untam magam, gondolkodtam is, hogy inkább hagyjam, vagy még szenvedjek vele egy kicsit. Nem is tudom mikor unatkoztam ennyire egy film elején. Még a biológia tanulnivalóm is jobban lekötött. Szerencsére utána már beindultak az események, voltak részek, amik nagyon tetszettek, például az utolsó pár perc is piros pontos, tetszik, hogy nem zárták le ezt a doboz témát. A legpozitívabb karakter abszolút az ördögűző pasi volt, akinek 15 perces ordibálás után sem ment el a hangja, de még csak be sem rekedt. Alapból nem lett volna rossz film, ha az eleje csak feleannyira izgalmas, mint a vége. De az legalább kárpótolt.
5/10
2012. november 02. 01:17
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.09.15. 08:32)
Lawless/ Fékezhetetlen
egy rohadt egyszerű, de nagyon fincsi film recept: 'gengszterek' + szesztilalom + egy rakat remek színész.
A Fékezhetetlen kb ennyiből áll. A maga kategóriájában szerintem igen csak jól értékelhető film lett. Már az első 5 perc utána úgy voltam, hogy igen "ezt a filmet nekem csinálták, végre nem valami "tucat fos"! "
A színészgárdát akár estig is tudnám itt dicsérni, mindenki nagyon jól hozta amit a karaktere megkívánt, főként kiemelném Guy Pearce-t. Anyám, ez a hapsi mennyire badass!
A leghitelesebb alakításai közé simán be lehetne sorolni mint Charles Reakes különleges megbízott. A hideg rázott tőle szabályosan annyira jól hozta ezt a büdös patkány szerepet!
A másik aki elvitte a filmet, az Tom Hardy. Őszintén sokat gondolkodtam rajta hogy ez a film nem -e fogja megint a skatulyázás felé vinni..de nem. Alapjáraton Tom-nak nagyon jól állnak ezek az ösztön karakterek, a férfiasabb szerepek, de emellett nem csak egy agyongyúrt Dwayne Johnson-t látunk a képernyőn nulla színészi tehetséggel. Forrest karaktere egyszerűen tökéletesen vászonra lett víve.
A hölgyekről is csupa jót lehetne mondani, Jessica Chastain-t még mindig imádom. Emellett Shia LaBeouf-on nagyon meglepődtem..a Transformeres botladozásai után ez igazán üdítő szerep volt számára!
8,5/10!!!
egy rohadt egyszerű, de nagyon fincsi film recept: 'gengszterek' + szesztilalom + egy rakat remek színész.
A Fékezhetetlen kb ennyiből áll. A maga kategóriájában szerintem igen csak jól értékelhető film lett. Már az első 5 perc utána úgy voltam, hogy igen "ezt a filmet nekem csinálták, végre nem valami "tucat fos"! "
A színészgárdát akár estig is tudnám itt dicsérni, mindenki nagyon jól hozta amit a karaktere megkívánt, főként kiemelném Guy Pearce-t. Anyám, ez a hapsi mennyire badass!
8,5/10!!!
Örülök, hogy Guy Pearce alakítása bejött
Gary Oldman milyen volt? Még nem láttam a filmet
2012. november 02. 10:09
|
|
Ciocodeica Jenniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 188819 offline
|
Delfines kaland
2012. november 02. 11:35
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
A csaj nem jár egyedül
Nagyon szeretem!!! 10/10
Nagyon szeretem!!! 10/10
2012. november 02. 12:48
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Doktor Szöszik
Hát...
100%-ig kiszámítható film nem volt olyan jelenet ami meglepett volna.Gyerekeknek tökéletes,de amúgy senkinek sem ajánlom
Egyszer meglehet nézni,volt benne olyan ami tetszett pl: Tiffany a gonosz csaj karaktere nagyon tetszett és Izzy szövegelése,de ennyi volt a jó..
10/6 - csak mert rengeteg ennél rosszabb filmet láttam már
Hát...
10/6 - csak mert rengeteg ennél rosszabb filmet láttam már
2012. november 02. 13:25
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Prometheus /2012/
Hát ez valami irtózatos nagy csalódás volt
Már mikor az első 50 percben semmi nem történt már akkor tudnom kellett volna, hogy nem éri meg folytatni. Számomra az első másfél óra kész rémálom volt, unalom és vontatott jelenetek tömkelege. Aztán mikor felkerült a lény a gépre gondoltam na, hátha valami, felpörögtek az események kétségtelen, de ez sem győzött meg.A film végéről nem is beszélve
3*10
Halálos Kitérő 5 - Vérvonalak * Wrong Turn 5 - Bloodlines /2012/
Az első részhez egyik sem ér fel, ez tény. Ez a rész valóban már túlzás volt, semmi értelem nem volt
Mondjuk a kínzások igazán egyediekre sikerültek, de ez a fölösleges vérontás nekem nem jön be
3*10
Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap * What to Expect When You're Expecting /2012/
Ez egy nagyon kellemes kikapcsolódás volt
Igazán nagyon semmi extra nem volt benne, de lehet ezért is volt ilyen jó kikapcsolódás
Volt egy-két karakter akiket nem kedveltem: Jennifer Lopez például idegesített, mert annyira rá akarta erőltetni a gyereket a férjére, hogy észre sem vette min megy keresztül emiatt a férj
Anna Kendrick egyáltalán nem a szívem csücske, sőt, de azt hiszem az ő karakterével tudtam a leginkább azonosulni
Én megértem miért küldte el a vetélés után a fiút
Azt hiszem így volt neki könnyebb megemészteni mindent
Chace is remek volt, sokkal jobban kedveltem itt mint a GG-ben
Thomas Lennon-nak pedig nagyon örültem
Egy rész egyáltalán nem tetszett: a végén a szülős rész, ott egyik karakteré sem tetszett
8*10
Frászkarika * Fright Night /2012/
Az egész filmet Colin Farrell vitte
Ha ő nincs benne lehet meg sem nézem, de jól tettem, hogy megnéztem, Colin miatt megérte, egyszerűen fantasztikus volt a filmben, imádtam
Viszont a műfajt nem értem: nem nevezném Horror-nak, egy valami volt ijesztő, amikor a vámpíroknak átalakul az arca, de ezen kívül semmi
Vígjátéknak sem mondanám mert egyszer sem nevettem rajta, Colin beszólásain mosolyogtam, de nem nevettem
Picit néhol unalmas volt, de azért ki bírt kapcsolni egy kicsit
Mellesleg Dave Franco-nak is örültem
7*10
Hát ez valami irtózatos nagy csalódás volt
Már mikor az első 50 percben semmi nem történt már akkor tudnom kellett volna, hogy nem éri meg folytatni. Számomra az első másfél óra kész rémálom volt, unalom és vontatott jelenetek tömkelege. Aztán mikor felkerült a lény a gépre gondoltam na, hátha valami, felpörögtek az események kétségtelen, de ez sem győzött meg.A film végéről nem is beszélve
3*10
Halálos Kitérő 5 - Vérvonalak * Wrong Turn 5 - Bloodlines /2012/
Az első részhez egyik sem ér fel, ez tény. Ez a rész valóban már túlzás volt, semmi értelem nem volt
3*10
Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap * What to Expect When You're Expecting /2012/
Ez egy nagyon kellemes kikapcsolódás volt
Volt egy-két karakter akiket nem kedveltem: Jennifer Lopez például idegesített, mert annyira rá akarta erőltetni a gyereket a férjére, hogy észre sem vette min megy keresztül emiatt a férj
Anna Kendrick egyáltalán nem a szívem csücske, sőt, de azt hiszem az ő karakterével tudtam a leginkább azonosulni
Chace is remek volt, sokkal jobban kedveltem itt mint a GG-ben
Egy rész egyáltalán nem tetszett: a végén a szülős rész, ott egyik karakteré sem tetszett
8*10
Frászkarika * Fright Night /2012/
Az egész filmet Colin Farrell vitte
Viszont a műfajt nem értem: nem nevezném Horror-nak, egy valami volt ijesztő, amikor a vámpíroknak átalakul az arca, de ezen kívül semmi
Picit néhol unalmas volt, de azért ki bírt kapcsolni egy kicsit
Mellesleg Dave Franco-nak is örültem
7*10
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. november 02. 17:22
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (csibus0128 @ 2012.11.01. 15:02)
Komfortos mennyország
10/10
10/10
Meg is éri elolvasni, remek a könyv is. Szerintem sok olyan dolgot is megmagyaráztak benne, ami a filmben egy kicsit ködös volt. Továbbá a család szenvedéseire is nagyobb hangsúlyt fektet, így a szereplőkhöz is sokkal "közelebb kerülünk".
De egyébként mindkettő fenomenális, az egyik kedvenc filmem és könyvem lett.
2012. november 02. 17:23
|
|
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline
|
2012
nekem nem jött be annyira...
nekem nem jött be annyira...
2012. november 02. 17:55
Más világ (2001)
Véletlen találtam rá a filmre, és először nem is akartam megnézni, aztán a sok-sok pozitív vélemény miatt rávettem magam. Megérte. Nagyon ötletes történet, a csattanót a legvégére halasztotta a rendező, szép képivilág és jó színészek jellemzik. Nicole Kidman nem a kedvencem, de ebben a filmben nagyon jó volt, csakúgy mint Fionnula Flanagan. Elkövettem azt a hibát hogy belepillantottam egy spoilerbe, és így nem igazán ütött az utolsó 5 perc, viszont még így nagyon emlékezetes maradt
10/9
Véletlen találtam rá a filmre, és először nem is akartam megnézni, aztán a sok-sok pozitív vélemény miatt rávettem magam. Megérte. Nagyon ötletes történet, a csattanót a legvégére halasztotta a rendező, szép képivilág és jó színészek jellemzik. Nicole Kidman nem a kedvencem, de ebben a filmben nagyon jó volt, csakúgy mint Fionnula Flanagan. Elkövettem azt a hibát hogy belepillantottam egy spoilerbe, és így nem igazán ütött az utolsó 5 perc, viszont még így nagyon emlékezetes maradt
10/9
9 felhasználónak tetszik:
mse90,
tya04,
ophely88,
Peszti,
janet7,
csicsi20,
BunnyGirl,
Alison Lerman,
Grace Benning
2012. november 02. 18:04
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Hivatlanok
9/10
9/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.