Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. október 05. 20:58
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Never let me go (Ne engedj el) 10/10 Az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki rendelkezik némi érzelmi intelligenciával. Számomra annyira sok mondanivalója volt, hogy kellett egy kis idő, amíg feldolgoztam az egészet. Elmondhatatlanul tetszett, pedig nem vagyok az angol filmek nagy rajongója. Minden színész alakítása csillagos ötös volt. Nem tudok rosszat mondani a filmről. Tökéletes, ahogy van.
2012. október 05. 20:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2012.10.05. 20:13)
To Rome With Love / Rómának szeretettel (2012)
7/10
7/10
Én ezt eredeti nyelven akarom megnézni de csak CAM-os verziót láttam, ami állítólag hiányos is, szóval várnom kell.
2012. október 06. 14:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Lenne egy kérdésem a kedves film rajongókhoz: Valaki szánt időt és pénzt a legújabb Bourne film megnézésére? Ha igen, akkor érdemes egyáltalán nem csak pénzt kiadni érte, de elpazarolni rá másfél órát az életemből?
2012. október 06. 15:17
Idézet (Beyla @ 2012.10.06. 14:50)
Lenne egy kérdésem a kedves film rajongókhoz: Valaki szánt időt és pénzt a legújabb Bourne film megnézésére? Ha igen, akkor érdemes egyáltalán nem csak pénzt kiadni érte, de elpazarolni rá másfél órát az életemből?
Egyszer meg lehet nézni. Érdemes. Jeremy karakterét jobban ki lehetett volna ugyan dolgozni, Rachel Weisz megerőltethette volna magát jobban, ami az alakítást illeti és az is biztos, hogy Edward Norton ezért az alakításáért sem fog Oscart kapni. (jogosan) Szerintem Matt Damonal jobb volt a film, azonban mentális sebezhetősége miatt sokkal emberibb Jeremy karaktere.
2012. október 06. 15:34
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Step up 4- Forradalom
Tegnap rákényszerültem, hogy megnézem a barátnőimmel. Az első 3 részét nem láttam, de úgy érzem nem veszítettem sokat. Nem tud lekötni az ilyen típusú ugrabugrálós táncokkal megfűszerezett film. 10/2, mert jó kis altató volt
Tegnap rákényszerültem, hogy megnézem a barátnőimmel. Az első 3 részét nem láttam, de úgy érzem nem veszítettem sokat. Nem tud lekötni az ilyen típusú ugrabugrálós táncokkal megfűszerezett film. 10/2, mert jó kis altató volt
2012. október 06. 18:26
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.10.06. 14:50)
Nekem tetszett a film, de ha te kizárólagosan Matt Damon fan vagy, inkább várd meg a dvd megjelenést. Kicsit nehezen indul be a film, be kell vezetni a dolgokat, hogy aztán belecsapjanak a lecsóba.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. október 07. 02:13
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
House at the End of the Street
Hát...
Hát..
...
Rosszabbra számítottam.
Sőt, igazából úgy vártam, hogy rázúdítsam erre a filmre minden ellenszenvemet, és mocsok pénzhajhász szemétnek nevezzem.
Ami végül is továbbra is teljesen igaz rá.
De...
Ha valakinek nagyon hiánya van a klasszikus (akarom mondani: agyoncsépelt) thrillerekből, az akár meg is nézheti.
Csak át kell ugorni az első egy órát, ami tele van bénábbnál bénább párbeszédekkel, és borzalmas vágásokkal.
Az egész film szakaszos, főleg ott az elején, és a forgatókönyv kimondottan butyuta.
Ha mozizásra vetemednél (bár nem tudom, miért tennél ilyet), vigyél egy pattogatott kukoricát be mindenféleképpen. Így elütheted az időt azzal, hogy a bent ülő többi embert dobálod például vele. Már ha többen néznétek ezt, ami szinte kizárt.
A vége annyira nem rossz,
Arra mindenesetre ne számíts, hogy meg is ijedsz.
De nem veszítesz semmit, ha kivárod, amíg el kezdik adni TV-ben.
Ja, és van néhány értelmetlen testközeli kamerahelyzet. Azoknak, akiknek ez szempont.
3,14/10
Hát...
Hát..
...
Rosszabbra számítottam.
Sőt, igazából úgy vártam, hogy rázúdítsam erre a filmre minden ellenszenvemet, és mocsok pénzhajhász szemétnek nevezzem.
Ami végül is továbbra is teljesen igaz rá.
De...
Ha valakinek nagyon hiánya van a klasszikus (akarom mondani: agyoncsépelt) thrillerekből, az akár meg is nézheti.
Csak át kell ugorni az első egy órát, ami tele van bénábbnál bénább párbeszédekkel, és borzalmas vágásokkal.
Az egész film szakaszos, főleg ott az elején, és a forgatókönyv kimondottan butyuta.
Ha mozizásra vetemednél (bár nem tudom, miért tennél ilyet), vigyél egy pattogatott kukoricát be mindenféleképpen. Így elütheted az időt azzal, hogy a bent ülő többi embert dobálod például vele. Már ha többen néznétek ezt, ami szinte kizárt.
A vége annyira nem rossz,
Arra mindenesetre ne számíts, hogy meg is ijedsz.
De nem veszítesz semmit, ha kivárod, amíg el kezdik adni TV-ben.
Ja, és van néhány értelmetlen testközeli kamerahelyzet. Azoknak, akiknek ez szempont.
3,14/10
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2012. október 07. 10:22
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Ki hitte volna hogy az rtl tud normális filmet is leadni?
Taken / Elrabolva
Szerintem írni se kell róla.
10/10
Zodiac / A zodiákus
Imádom, annyira jó, a története remek, többször megnéztem már de még mindig élvezem.
9/10
Taken / Elrabolva
Szerintem írni se kell róla.
10/10
Zodiac / A zodiákus
Imádom, annyira jó, a története remek, többször megnéztem már de még mindig élvezem.
9/10
2012. október 07. 11:30
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Hadak útján
másodszorra is végigsírtam
2012. október 07. 17:48
A Da-Vinci kód
10/10
Még mindig zseniális filmnek tartom.A története érdekes, izgalmas és elgondolkodtató(Köszönjük Dan Brown!), a színészek pedig zseniálisak.Kedvenc filmjeim egyike.
10/10
Még mindig zseniális filmnek tartom.A története érdekes, izgalmas és elgondolkodtató(Köszönjük Dan Brown!), a színészek pedig zseniálisak.Kedvenc filmjeim egyike.
2012. október 07. 18:57
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (Ellie @ 2012.10.05. 20:14)
Halgass a szívedre. Nagyon szomorú film volt, de hihetetlenül szép. 
Az tényleg egy jó film, nézzétek meg!!
2012. október 07. 19:50
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Thor
Minőségi mitológiás képregényes szuperhősös látványos karakteres. MÉG EGYET.
9/10
Minőségi mitológiás képregényes szuperhősös látványos karakteres. MÉG EGYET.
9/10
11 felhasználónak tetszik:
duracell,
House Of Wax,
SmileyZ,
Domcicc,
Black Hearth2,
LadyAlexa,
Évike12,
Kiim,
BunnyGirl,
MadHatter,
ciccmicc44
2012. október 08. 09:13
Mi kell a nőnek? 10/8
Imádom ezt a filmet. Könnyed, szórakoztató vicces, mégis színvonalas. Egészen a közepéig. Aztán jönnek a klisék a nyál és kiszámíthatóvá válik a film. Így is imádnivaló. Kismilliószor láttam már, de ha éppen ez megy a TV-ben simán meg tudom nézni. Mel Gibson pedig az egyik legnagyobb arc. Én ugyan nem örülnék, ha a pasik belelátnának a gondolataimba. Fordítva se lenne jó.
Imádom ezt a filmet. Könnyed, szórakoztató vicces, mégis színvonalas. Egészen a közepéig. Aztán jönnek a klisék a nyál és kiszámíthatóvá válik a film. Így is imádnivaló. Kismilliószor láttam már, de ha éppen ez megy a TV-ben simán meg tudom nézni. Mel Gibson pedig az egyik legnagyobb arc. Én ugyan nem örülnék, ha a pasik belelátnának a gondolataimba. Fordítva se lenne jó.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
Domcicc,
Adrianna,
duracell,
nicol bellox,
csicsi20,
Vampire Lady
2012. október 08. 16:44
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Kill Bill/Kill Bill: Vol.1. (2003)
Nem tudom, hogy hányadszorra néztem meg ezt a filmet, de én egyszerűen nem tudom megunni! Nagyon jó film, imádom!
Uma Thurman pedig borzasztóan jó színésznő, szerintem a világon a legjobb, de mindegyik színésszel meg voltam elégedve. A második részét sohasem láttam végig, de már nagyon szeretném megnézni.
Gondolom az is ugyan olyan jó lehet, mint az első. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
10/10
Nem tudom, hogy hányadszorra néztem meg ezt a filmet, de én egyszerűen nem tudom megunni! Nagyon jó film, imádom!
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.