Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 14. 00:17 #7681
gandalf007
gandalf007
új tag

StátuszBSG fanatik
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 94
Csatolások: 3555
Azonosító: 122862
Engedve a mainstream nyomásának, megnéztem az idei év két legnagyobb slágerfilmjét, az Avengerst és a Hunger gamest.

Az elején le kell szögeznem, nem vagyok oda a szuperhősökért, az Avengers előzményfilmjeit (Iron man, Thor, stb.) sem láttam, ebből kifolyólag az elvárásaim sem voltak nagyok. Popcornmozit vártam, és ezt meg is kaptam. Sem többet, sem kevesebbet. Egyszer meg lehet nézni, még egyszer tuti nem fogom. Látványos volt, az előzmények ismerete nélkül is élvezhetőek voltak a karakterek, de nem ragadtak meg különösebben. Sajnáltam Lokit, kár hogy nem ő győzött biggrin.gif Összességében 6.5/10

A Hunger gamesnél már voltak elvárásaim, itt viszont csalódnom kellett. A filmben megfestett világ igazán jól sikerült antiutópia, nagyon nem szeretnék egy ilyen világban élni. Egy világban, ahol győz a romantika és a nyál, az ebből következő giccs a tetőfokán, pfujjj. A társadalomkritikai rész számomra érthető volt, jól kijöttek a hatalmas különbségek az egyes körzetek között. Jó lett volna, ha kicsit többet mutatnak az arénából, ha egy picivel több agyvelő fröcsög, ha megismerjük a többi gladiátort. És nem nyálazzák el a végét. Nyilván kötötte a könyv a készítőket, de azért csak meg lehetett volna ezt oldani jobban is. Sajnos kiszámítható volt (s most nem arra gondolok, hogy úgyis a csaj fogja megnyerni). Ennek ellenére magasabb pontszámot adok rá, mert gondolatokat ébresztett 7/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 14. 09:16 #7682
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
A bombák földjén. (Jeremy Renner )
2012. október 14. 10:46 #7683
- törölt felhasználó -    
LOL (2012)

Hát ez a film aztán tényleg LOL volt. Imádom Miley-t, nem vele volt a bajom, hanem úgy alapból az egész filmmel. Valahogy sokkal jobbra számítottam, pedig én szeretem az ilyen kis tini-movie-kat (Ha olyasvalaki szerepel benne, aki miatt érdemes megnézni). Azt hittem tanulságos lesz, de csak egy átlagos mai tini átlagos életét taglalta, semmi izgalmas nem volt benne. A zenék jók voltak, Douglas Booth még annál is jobb ( blush.gif ), de úgy Kyle-on kívül egyik szereplő se nőtt a szívemhez. Az egész filmben talán egyedül az a jelenet tetszett, mikor Lola és Kyle kezdtek összejönni és járkáltak ide-oda. De tényleg csak ennyi. mellow.gif Demi Moore-ban hatalmasat csalódtam. Aztán ki volt még benne híres színész? Ja, igen. Ashley Greene. Hát benne a Nyállájt után már nem igazán lehet csalódni. rohog.gif

10/5 - és akkor még jószívű voltam. Ha még egyszer meg kéne néznem, szerintem bealudnék. 110.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, SmileyZ, Kyra99, rencsi95, MadHatter
2012. október 14. 11:38 #7684
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Tall Man - A magas ember

Fúú még egy ilyen filmet..Nem is tudom mikor gondolkoztam utoljára ennyit egy film után blush.gif Először nem tetszett,de minél többet gondolkozok rajta annál jobban tetszik blush.gif Az én ízlésemtől messze állnak az ilyen filmek,de rájöttem,hogy mostanában egyre jobban bírom ha egy film után sokat kell agyalni rohog.gif Hihetetlen hatással volt rám még a megnézése után órákkal is képes voltam sírni ha eszembe jutott blush.gif Mondjuk ehhez persze meg kellett érteni blush.gif
Jessica Biel fantasztikus volt,annyira jól játszott, le a kalappal előtte meghajolo.gif A többi szereplőre sem lehet panasz. Jodelle Ferland nem szakadt bele a szöveg tanulásba ( rohog.gif ) de nem is kellett neki anélkül is tökéletesen eljátszotta amit kellett,nekem nagyon tetszett az alakítása meghajolo.gif
A filmmel az a gond,hogy hiába voltak egyes részek annyira izgalmasak,néha túlságosan unalmas volt,habár megértettem miért,de azért jobban szeretem a pörgősebb filmeket blush.gif
Ennek a filmnek úgy érzem komoly mondanivalója van csak nagyon oda kell figyelni blush.gif Az ember tornáztathatja az agyát rendesen rohog.gif
Olvastam egy kritikát a filmről és ez a mondat megragadott:
" Vajon mi a jó és mi a rossz? " Mert rájöttem,hogy az amire azt hittem a film nézése közben,hogy rossz,valójában nem az volt.Sokkal nagyobb dolgokról van szó mint amire elsőre gondolnánk blush.gif
Nem gondolom,hogy ez a film itt sokaknak tetszene,de akik szeretik az ilyen agyalós filmeket azoknak ajánlom nézzék meg blush.gif

10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, BunnyGirl
2012. október 14. 12:58 #7685
- törölt felhasználó -    
The Lord of Rings 2 és a 300 azt hiszem,hogy még a Forrest Gump smileeee.gif
2012. október 14. 13:27 #7686
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Pókember 2.

Still the best superhero movie EVER
5 felhasználónak tetszik: Hustler, Minimanó94, rencsi95, MadHatter, VampireBella
2012. október 14. 15:34 #7687
csillaglány
csillaglány
Hozzászólás: 1420
Csatolások: 37
Azonosító: 174497
That's My Boy / Apa ég! (2012)

Nem is értem miért kapott az imdb-n 5,4-es értékelést, pedig szerintem hatalmas film volt! Már nagyon régen láttam olyan filmet, amin ennyit röhögtem volna, és már az első öt perc tele van poénokkal. Igaz, hogy a filmnek nem sok valóság alapja van, de ennek ellenére imádtam! 10/10
2012. október 14. 15:59 #7688
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Cabin in the Woods
Nem igazán tudom elmagyarázni, mert az egész film egy kib*szott nagy szimbólum. Sajnos ha nem tudod utólag, hogy miről is szól az egész, mit akar jelképezni, azt mondod, egy gagyi horrort láttál. Gagyi? Ez? Zseniális! A végén pedig kiköptem a bodzaszörpöt, úgy meglepődtem a Last első taktusain. Abszolút az év egyik legjobb filmje!
10/10
5 felhasználónak tetszik: Peszti, csicsi20, arizona, Christo, BeautifullyBroken.
2012. október 14. 16:23 #7689
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Love Never Dies

Az Operaház fantomjának folytatása. Nos, ezt is megéltük. Nem szoktam szeretni ha valami olyan projektnek adunk folytatást, ami nem úgy végződik hogy érdemel folytatást. El tudtam volna képzelni folytatás nélkül is de valóban jó ötlet volt egy második rész, jelen esetben felülmúltak a várakozásaimat. Most már nem bánom a folytatást. Andrew Lloyd Webber az írásnál maradt, a zene más ember feladata lett, ami meglátszik a darabon. Nem mondom hogy rosszabb csak másabb feelingje van. Nagyon gyorsan elment az a két óra és mindig olyan dolog történt, amire nem számítottam. Fordulatos színdarab lett, nekem valamiért jobban tetszett mint az első pedig azért haragudnom kellene hogy nem az előző részben szerepelt színészeket hívták vissza főszereplőknek. Nem tudok azonban haragudni rájuk mert a színészek nagyon hasonlítottak egymásra, ráadásul jelmezben is voltak, alig lehetett megmondani a különbséget, nekem eleinte fel sem tűnt.

10/10
2012. október 14. 17:15 #7690
Iméon
Iméon
új tag

StátuszMi a különbség a holló és az íróasztal között?????
Hozzászólás: 29
Azonosító: 186496
Idézet (House Of Wax @ 2011.02.27. 17:42)
Díva  ( Burlesque )
Fantasztikus egy film. Nagyon jók a zenék is. Kristen hangja nagyon furcsa  laugh.gif 
És Cam legalább most sok szerepet kapott drool.gif wub.gif  Imádtam a fimben , de az össze szereplő jó volt. 
10/10

a kört tök durva volt de nagyon tetszett biggrin.gif
10/10
2012. október 14. 19:53 #7691
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (tya04 @ 2012.10.14. 15:59)
Cabin in the Woods
Nem igazán tudom elmagyarázni, mert az egész film egy kib*szott nagy szimbólum. Sajnos ha nem tudod utólag, hogy miről is szól az egész, mit akar jelképezni, azt mondod, egy gagyi horrort láttál. Gagyi? Ez? Zseniális! A végén pedig kiköptem a bodzaszörpöt, úgy meglepődtem a Last első taktusain. Abszolút az év egyik legjobb filmje!
10/10

B@szott jó! biggrin.gif Amúgy a DVD menü alatt is az szól. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. október 14. 20:14 #7692
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Ha valaki szereti a vámpíros horror filmeket egy kis történelemmel megfűszerezve, annak tetszeni fog. Akárcsak nekem. smileeee.gif
10/8
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Black Hearth2
2012. október 14. 21:10 #7693
- törölt felhasználó -    
Chaplin (1992)
Hosszas keresgélés után - szinte végig az orrom előtt volt - de megtaláltam és még aznap este meg is néztem, mondanom sem kell, hogy némileg meglepett. Az egész filmről rengeteg pozitív élménybeszámolót olvastam, s már keresnem kellett, hogy valami negatívumot is találjak, de semmit nem találtam. Úgyhogy, a filmnek igencsak félve indultam neki, tekintve, hogy ha negatívan indulunk a filmhez, akkor általában pozitívan csalódunk. És most a filmről: egyetlen percét sem untam, talán az utolsó negyven percben kissé megfáradt, összességében személy szerint azt mondom, hogy remekül bemutatta a híres némafilmes munkásságát és életét, ami néhol számomra megrázó volt a maga nemében. A történet sikeréhez nagyban hozzájárult a színészi munka, ami egytől egyig - a legapróbb szerepig - remek lett. Aki Mr. Downey-nak csak a mostani filmjeit látta, annak ezt a filmet külön ajánlom. Felülmúlta önmagát, ebben a filmben igazán látszik, hogy mekkora tehetség birtokában is van. Hihetetlenül jól hozta a figurát.
Összességében a filmet érdemes megnézni, többször is. Nem hiszem, hogy meglehet unni.
5 felhasználónak tetszik: dorii_TVD, ophely88, Évike12, tya04, Black Hearth2
2012. október 14. 21:37 #7694
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Dark Shadows 10/6 Elég gyenge, többet vártam.
The Bourne Legacy 10/8 Unalmas az eleje, de tetszetős.
Gone 10/4 Elég lapos film..
Mission: Impossible - Ghost Protocol 10/10 Nagyon ott van, imádom. heart.gif
2012. október 16. 14:32 #7695
- törölt felhasználó -    
Back to the Future
Gyerekkorom rémálma ez a film, de szerencsére felnőttem és megszerettem a jó filmeket.
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, ophely88, Teora
2012. október 16. 17:05 #7696
- törölt felhasználó -    
Én, Pán Péter
10/9
2012. október 16. 17:08 #7697
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
A szobatárs 10/9

Nagyon beteg egy film, de szerintem nagyon jó volt. Sokáig nemt udtam eldönteni, hogy melyik csaj lesz az őrült..néha kicsit sötét volt, de aztán rájöttem a dolgokra. Összességében az egyik legjobb film sztem! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, BunnyGirl, Lady Suzy, pink_bunny
2012. október 16. 17:18 #7698
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gandalf007 @ 2012.10.14. 00:17)
Engedve a mainstream nyomásának, megnéztem az idei év két legnagyobb slágerfilmjét, az Avengerst és a Hunger gamest.
Az elején le kell szögeznem, nem vagyok oda a szuperhősökért, az Avengers előzményfilmjeit (Iron man, Thor, stb.) sem láttam, ebből kifolyólag az elvárásaim sem voltak nagyok. Popcornmozit vártam, és ezt meg is kaptam. Sem többet, sem kevesebbet. Egyszer meg lehet nézni, még egyszer tuti nem fogom. Látványos volt, az előzmények ismerete nélkül is élvezhetőek voltak a karakterek, de nem ragadtak meg különösebben. Sajnáltam Lokit, kár hogy nem ő győzött biggrin.gif Összességében 6.5/10
A Hunger gamesnél már voltak elvárásaim, itt viszont csalódnom kellett. A filmben megfestett világ igazán jól sikerült antiutópia, nagyon nem szeretnék egy ilyen világban élni. Egy világban, ahol győz a romantika és a nyál, az ebből következő giccs a tetőfokán, pfujjj. A társadalomkritikai rész számomra érthető volt, jól kijöttek a hatalmas különbségek az egyes körzetek között. Jó lett volna, ha kicsit többet mutatnak az arénából, ha egy picivel több agyvelő fröcsög, ha megismerjük a többi gladiátort. És nem nyálazzák el a végét. Nyilván kötötte a könyv a készítőket, de azért csak meg lehetett volna ezt oldani jobban is. Sajnos kiszámítható volt (s most nem arra gondolok, hogy úgyis a csaj fogja megnyerni). Ennek ellenére magasabb pontszámot adok rá, mert gondolatokat ébresztett 7/10

Ne engedj nagyon a mainstream hatásnak, a hulladékwood szemetek úgy mennek át az agyon, hogy átmossák azt, csak óvatosan, ne állj be a többi 'whatsoever nekem a 9 is páros' közé, mert nem érdemes. rohog.gif
AZ Avengers nem rossz, jó poénok voltak de valóban, jó színészek egy popcorn moziban, semmi több. A Hunger Games nekem nem tetszett annyira sem mint az Avengers, persze nem olvastam a könyvet de szerintem unalmas lett, az Avengersben legalább voltak néha jó poénok de mindkettő elég popcorn film lett.
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. október 16. 22:00 #7699
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Amúgy tényleg ilyen nagy baj, ha egy filmnek popcorn-beütése van? Értem én, hogy a művészfilmek-drámák satöbbi hú de sokatmondóak, de ha már leülök filmet nézni, akkor igen is mossák ki egy kicsit az agyamat, mivel azért ültem le filmet nézni. Egy színész nem csak akkor tud jót alakítani, ha megbotránkoztatja a közönséget. Néztem én nem hálivúdi filmeket is, volt amelyik tetszett, de többségében nem, mert szerintem rohadt unalmasak. Gondoltam, hogy most már leírom, mert folyton szapulják a popcornmozikat. laugh.gif
11 felhasználónak tetszik: goldman, House Of Wax, SmileyZ, janet7, rencsi95, Adrianna, Peszti, Black Hearth2, szavy, Bessie, pink_bunny
2012. október 17. 10:36 #7700
- törölt felhasználó -    
Ördögűzés Emily Rose üdvéért
Valoszínűleg rossz ötlet volt most ez a film. Nem vagyok ilyedõs, de a mostani lelkiállapotomnak nem tett jót az biztos. Én magam sem értem miért volt rám ilyen hatással, de a konyhába nem mertem lemenni az este.. azt nemtudom ugyan, hogy az valójában torténtekhez mennyit adtak még hozza a film készitõi.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Peszti, Kazuo
710 oldal 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!