Hirtelen 30
Régi kedvencem, nagyon tetszik a történet, a készítők pontosan megmutatják milyen egy felnőtt, gyerek lélekkel. Mindemellett vicces és szomorú is.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. október 08. 19:27
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Artúr és a villangók ...
Nosztalgia volt, tesómmal, rendesen. 10/ 8
aranyos kis "mese"
Nosztalgia volt, tesómmal, rendesen. 10/ 8
2012. október 08. 22:15
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Kill Bill 1.
Ezt tegnap éjszaka láttam, és körülbelül a film háromnegyedétől tudtam megnézni, amikor a legnagyobb öldöklés volt. Ennél nagyobb baromságot pedig még életemben nem láttam. Egyszerűen semmi értelme nincs, legalábbis én nem látom benne. Persze Uma Thurman remek színésznő, de ez a rengeteg művér valami borzalmas volt. Már cenzúrázni kellett, annyi ember lett brutális módon megölve. Én csak röhögtem rajta, főleg a végén. Kíváncsi lennék arra, hogy az eleje és a második rész miből is áll, de engem már ez is nagyon eltántorított attól, hogy újra belekezdjek. 3/10
Ezt tegnap éjszaka láttam, és körülbelül a film háromnegyedétől tudtam megnézni, amikor a legnagyobb öldöklés volt. Ennél nagyobb baromságot pedig még életemben nem láttam. Egyszerűen semmi értelme nincs, legalábbis én nem látom benne. Persze Uma Thurman remek színésznő, de ez a rengeteg művér valami borzalmas volt. Már cenzúrázni kellett, annyi ember lett brutális módon megölve. Én csak röhögtem rajta, főleg a végén. Kíváncsi lennék arra, hogy az eleje és a második rész miből is áll, de engem már ez is nagyon eltántorított attól, hogy újra belekezdjek. 3/10
1 felhasználónak tetszik:
Széphajú
2012. október 08. 23:16
Idézet (LadyAlexa @ 2012.10.08. 22:15)
Kill Bill 1.
mivel te az életedben nem láttál és nem is fogsz látni 70-es és 80-as évekből való Nindzsa vagy szamuráj és Kung-fu filmet ezért te ezt a filmet soha nem is fogod megérteni! ennyi!
2012. október 09. 20:32
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
The Phantom of The Opera (Az Operaház Fantomja)
Nem, nem láttam a film verziót és hogy őszinte legyek, nem is nagyon érdekel.
Ezt a sztorit csak színházi felvételként vagyok hajlandó megnézni. Ez tavalyi, 25-ik évfordulós Live from Royal Albert Hall verzió volt, természetesen Andrew Lloyd Webber 'műve' ez is és nem csalódtam benne. Nem egy színházi felvételt láttam már és úgy veszem észre hogy az Andrew féle verziónál nem akadt (eddig) jobb. Holnap jön a folytatás.
10/10
Nem, nem láttam a film verziót és hogy őszinte legyek, nem is nagyon érdekel.
10/10
2012. október 10. 15:45
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hachiko: A Dog's Story / Hacsi - A leghűségesebb barát
Most láttam másodjára, és ismét nagyon meghatott.
Annyira gyönyörű és megható film!!!
Még soha életemben nem láttam ennél szebb filmet a kutya és ember barátságáról, kapcsolatáról. Az az egész zongora "játék" ami szinte az egész filmet végigkíséri, egyszerűen csodálatos, és nagyon szívmelengető.
Richard Gere és a kutya kapcsolata nagyon szép és megható, minden egyes közös jelenetben átéreztem amit ők éreznek!!
Engem alapjáraton is meghatnak az ilyen filmek, de mivel igaz történetről van szó , és mivel hihetetlen nagy állatbarát vagyok, és nagyon nagyon imádom a kutyákat, ezért még jobban meghatott, és szégyen vagy nem szégyen, szinte az egészet végigsírtam.. Főleg akkor sírtam a legjobban amikor a professzor meghalt, és Hachi tovább várta őt az állomáson, csak várta és várta,nem zavarta őt a nagy hideg, vagy valamikor a túl nagy forróság,semmi nem zavarta őt, mert ő várta a professzort, és az neki fontosabb volt mindennél,hogy láthassa, de sajnos a gazdi nem jött többé
Egyszerűen elképesztő,hogy élete végéig az állomáson várta a gazdiját több éven át, hihetetlen!!!
Hachi, az én hősöm!!
Amikor vége lett a filmnek alig tértem magamhoz, csak ültem legalább 1 órán át, néztem előre és sírtam
Itt egy kis videó részlet az 1987-es változatból. Ha már ezt megnézem , még akkor is rám jön a sírás, annyira megható!!!
Most láttam másodjára, és ismét nagyon meghatott.
Annyira gyönyörű és megható film!!!
Még soha életemben nem láttam ennél szebb filmet a kutya és ember barátságáról, kapcsolatáról. Az az egész zongora "játék" ami szinte az egész filmet végigkíséri, egyszerűen csodálatos, és nagyon szívmelengető.
Engem alapjáraton is meghatnak az ilyen filmek, de mivel igaz történetről van szó , és mivel hihetetlen nagy állatbarát vagyok, és nagyon nagyon imádom a kutyákat, ezért még jobban meghatott, és szégyen vagy nem szégyen, szinte az egészet végigsírtam.. Főleg akkor sírtam a legjobban amikor a professzor meghalt, és Hachi tovább várta őt az állomáson, csak várta és várta,nem zavarta őt a nagy hideg, vagy valamikor a túl nagy forróság,semmi nem zavarta őt, mert ő várta a professzort, és az neki fontosabb volt mindennél,hogy láthassa, de sajnos a gazdi nem jött többé
Egyszerűen elképesztő,hogy élete végéig az állomáson várta a gazdiját több éven át, hihetetlen!!!
Hachi, az én hősöm!!
Amikor vége lett a filmnek alig tértem magamhoz, csak ültem legalább 1 órán át, néztem előre és sírtam
Itt egy kis videó részlet az 1987-es változatból. Ha már ezt megnézem , még akkor is rám jön a sírás, annyira megható!!!
2012. október 12. 19:47
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Apa Ég! * That's My Boy /2012/
Hát ez nagyon egyszer nézhetősre sikeredett
Egyszer-kétszer elnevettem magam, de ettől függetlenül nem tetszett
Milo szerepe pedig rémes volt
Mostanában csak ilyen szerepekben látom, és nagyon hiányzik a régi énje
Leighton sem volt éppen akkora szám, pedig nagyon kíváncsi voltam rá
Ami még nagyon zavart az a csúnya beszéd volt
Alapból nem zavar, de ebben a filmben aztán adtak az érzsének
Nem volt ez olyan rémes, de egyszer elég volt
6*10
Hát ez nagyon egyszer nézhetősre sikeredett
Egyszer-kétszer elnevettem magam, de ettől függetlenül nem tetszett
Milo szerepe pedig rémes volt
Leighton sem volt éppen akkora szám, pedig nagyon kíváncsi voltam rá
Ami még nagyon zavart az a csúnya beszéd volt
Nem volt ez olyan rémes, de egyszer elég volt
6*10
SmileyZ
2012. október 12. 23:11
|
|
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline
|
3 méterrel a felhők fölött
úgy 100adjára
megunhatatlan 10/10
úgy 100adjára
2012. október 12. 23:30
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Idézet (dorii_TVD @ 2012.10.12. 23:10)
Black Swan
10/4 Nem tetszett. :s De Natalie nagyon jó színésznő.
10/4 Nem tetszett. :s De Natalie nagyon jó színésznő.
Pedig ez a film is egy kincs a filmiparban. De kinek a pap, kinek a papné.
Amerikai Pszicho
Péntek esti kikapcsolódás.. Imádom Christian Bale-t pszichopata állatként.
10/10
2012. október 12. 23:45
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (saint7 @ 2012.10.08. 23:16)
mivel te az életedben nem láttál és nem is fogsz látni 70-es és 80-as évekből való Nindzsa vagy szamuráj és Kung-fu filmet ezért te ezt a filmet soha nem is fogod megérteni! ennyi! 
Ezek után nem is akarok látni ehhez hasonlót, mert ez egyáltalán nem az én stílusom.
2012. október 13. 08:58
Karib-Tenger Kalózai 4: Ismeretlen Vizeken.Jack Sparrow-t sosem lehet megunni. 10/10
2012. október 13. 11:17
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (arizona @ 2012.10.12. 23:30)
Pedig ez a film is egy kincs a filmiparban. De kinek a pap, kinek a papné.
Nem mindenki értékeli az ilyen filmeket, pölö én is inkább elkerülöm őket. Ritka az olyan, amelyik nekem nem megrázó vagy nem túl realisztikus.
Hustler
2012. október 13. 12:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Macska-Jaj
Egy kosaras naplója
A Titanic és a Vasálarcos után ez a 3. kedvenc Leo filmem
Leo alakítása lenyűgöző.Nagyszerű színész de ezt már egy csomószor leírtam nem hiszem,hogy bárkit is meglepnék ezzel.Számomra ő A színész . Mikor először láttam ezt a filmet nagyon megrázott,főleg,hogy igaz történet alapján készült,és még nagyon fiatal voltam,így egyes jelenetek még jobban "megijesztettek"
Azóta persze már rengetegszer láttam
10/10
Ted
Először facebook-on láttam az előzetesét,amit az egyik ismerősöm osztott meg.Aztán itt is egyre többen írták,hogy milyen jó film szóval még kíváncsibb lettem.Plusz a két főszereplőt is nagyon kedvelem
Szerintem ez is olyan film ami nagyon megosztja az embereket.Vagy nagyon tetszik nekik,vagy egyáltalán nem.Én az első tábort erősítem
Vicces volt,aranyos,némelyik jelenete megható és a vége előtt kb 5 perccel azért szomorú is
A film nagy meglepetése számomra az volt amikor megjelent Ryan Reynolds
mert nem tudtam,hogy ő is szerepel a filmben.Igaz csak 2 jelenetben de akkor is benne volt
A színészek jól játszottak,Jessica Stroup eléggé jelentéktelen szerepet kapott ennek ellenére neki is örülök,hogy benne volt a filmben
A maci meg olyan kis édes volt
... és perverz
10/9
Egy kosaras naplója
A Titanic és a Vasálarcos után ez a 3. kedvenc Leo filmem
10/10
Ted
Először facebook-on láttam az előzetesét,amit az egyik ismerősöm osztott meg.Aztán itt is egyre többen írták,hogy milyen jó film szóval még kíváncsibb lettem.Plusz a két főszereplőt is nagyon kedvelem
10/9
2012. október 13. 16:03
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
That's My Boy / Apa ég! (2012)
Még Facebook-on láttam egy képet róla, és gondoltam megnézem az előzetest, ami tetszett ma meg is néztem. Nos, nagyobbat durranást vártam Adam-től, úgy a film közepe után jöttek a nagy poénok, rengeteg vicc volt benne, sokat is röhögtünk, de nm volt olyan eget rengető ami úgymond várható lett volna, de nézhető volt.
7/10
Még Facebook-on láttam egy képet róla, és gondoltam megnézem az előzetest, ami tetszett ma meg is néztem. Nos, nagyobbat durranást vártam Adam-től, úgy a film közepe után jöttek a nagy poénok, rengeteg vicc volt benne, sokat is röhögtünk, de nm volt olyan eget rengető ami úgymond várható lett volna, de nézhető volt.
7/10
House Of Wax
2012. október 13. 18:28
|
|
Széphajúúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 71 Csatolások: 34 Azonosító: 92291 offline
|
Az út
Szomorú a film, de nekem tetszett, Viggo Mortensen nagyon jó volt. Igazi világvége hangulat. 9/10
Paul
Csak annyit, hogy bődületesen jóóóó!!
Durva jókat röhögtünk, remek választás volt
10/10
Watchmen - Az őrzők
Egyszer is sok volt... 3/10
Takers - Tökéletes bűnözők
Nekem ez is bejött, főleg a hím felhozatal...
8/10
Friday night lights - Tiszta szívvel foci
Ez ugyan egy sorozat, de hál'Istennek jobb, mint a többi. Nagyon jó színészek, jó forgatókönyv, eredeti operatőr munka. 10/10
Szomorú a film, de nekem tetszett, Viggo Mortensen nagyon jó volt. Igazi világvége hangulat. 9/10
Paul
Csak annyit, hogy bődületesen jóóóó!!
Watchmen - Az őrzők
Egyszer is sok volt... 3/10
Takers - Tökéletes bűnözők
Nekem ez is bejött, főleg a hím felhozatal...
Friday night lights - Tiszta szívvel foci
Ez ugyan egy sorozat, de hál'Istennek jobb, mint a többi. Nagyon jó színészek, jó forgatókönyv, eredeti operatőr munka. 10/10
2012. október 13. 22:11
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Peter Pan (2003)
Épp most fejeztem be, és mivel még mindig a hatása alatt vagyok, nem nagyon tudok mit írni róla. Varázslatos film. Bár néha kicsit elvesztettem a cselekmény fonalát, mert annyira elbűvölő volt Jeremy Sumpter.
Illetve most is az.
10/10
Épp most fejeztem be, és mivel még mindig a hatása alatt vagyok, nem nagyon tudok mit írni róla. Varázslatos film. Bár néha kicsit elvesztettem a cselekmény fonalát, mert annyira elbűvölő volt Jeremy Sumpter.
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.