Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 18. 17:23 #7701
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Séta a múltba, ez a film örök klasszikus marad a számomra, akárhányszor megnézem, mindig leköt, és mutat valami újat amire nem emlékeztem, tovább mindegy hányszor nézem meg, mindig meghat, könnyekig. blush.gif Nagyon szeretem benne Mandy Moore és Shane West alakítását. Mivel, ez egy könyv sikeres feldolgozása nem bánnám, ha mondjuk kötelező olvasmány lenne, mert szívesebben elolvasnám mondjuk Nicholas Sparks Séta a múltba című regényét, mint mondjuk egy-egy teljesen felesleges semmit mondó orosz regényt. blush.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, rencsi95, nicol bellox, csicsi20, Fanni00
2012. október 18. 20:26 #7702
- törölt felhasználó -    
Sógorom a zugügyvéd - 10/9

Nagyon jót szórakoztam rajta. Éljenek a régi vígjátékok!

Aki király akar lenni - 10/8

Ritkaság. Izgalmas kalandfilm elejétől a végéig. Michael Caine és Sean Connery előtt le a kalappal.

Mulan 2 - 10/6

Talán elmegy egynek, de az első részt meg se közelíti. Többször nem nézném meg. Összacsapott fércmunka, mint a legtöbb Disney rajzfilm folytatás.
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2012. október 18. 20:48 #7703
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Díva / Burlesque (2010)
Hol is kezdjem?! Nos, a film maga szerintem jó volt, én élveztem, kedvenc jelenetem mint minden nőnemű egyénnek aki megnézte, az mikor Cam fél pucér ( blush.gif ), és csak a sütis doboz takarja el a férfiasságát. biggrin.gif De ezen kívül a tánc jelenetek is nagyon tetszettek, szerintem ötletes és jó film volt, nem unatkoztam alatta, és nem éreztem meg hogy majd nem két órás volt, ami jót jelent. smileeee.gif
Én adok neki egy nagyon szép 9.5/10-et beer.gif
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, rencsi95, Adrianna, MadHatter, LULUPeas, riri17, Black Hearth2
2012. október 18. 20:51 #7704
DoD619
DoD619
visszatérő vendég

StátuszOkey...
Hozzászólás: 229
Csatolások: 97
Azonosító: 179979
Hupikék Törpikék(filmbee!!!)
2012. október 18. 22:57 #7705
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
A tanú
10/10 meghajolo.gif
2012. október 19. 22:02 #7706
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Taken 2
Annak ellerére,hogy folytatás,nagyon tetszett.Liam Neeson most sem okozott csalódást.Érdekes,izgalmas. laugh.gif
10/9
3 felhasználónak tetszik: Évike12, SmileyZ, Fanni00
2012. október 19. 22:10 #7707
- törölt felhasználó -    
Ramona & Beezus biggrin.gif

szerk.: nem idetartozó, kisfelbontású képek törölve - Bessie
2012. október 20. 10:14 #7708
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Nagyon Vadon (2006)

Nem tudom megunni. Egyszerűen imádom. smileeee.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Évike12, SmileyZ
2012. október 20. 10:17 #7709
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Holt költők társasága

Számomra a világ egyik legjobb filmje, nagyon nagyon szeretem.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Bessie
2012. október 20. 11:22 #7710
- törölt felhasználó -    
Chatroom - 10/10
Az egyik legjobb dráma amit valaha láttam, és így másodszorra kezdem jobban megérteni, mint elsőre. Eredetilag Hannah miatt néztem meg, és kicsit csalódott is voltam hogy nem szerepelt benne annyit, amennyit én szerettem volna de így is hihetetlen jó volt, minden szereplő és a történeteik is. Tökéletesen bemutatja hogy milyen durván lehet befolyásolni az embereket akár az interneten keresztül is, de az emberi kapcsolatokról is sokat tanulhatunk.
2012. október 20. 11:29 #7711
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Géppisztolyos prédikátor

Kemény. Nagyon elgondolkodtató film lett, nem kicsit törte össze a szívemet, megható és szomorú. Gerard Butler ismét bebizonyította hogy képes színészkedni, eddig is nagyon mérges voltam hogy múlt hónapban nem adtak pénzt az újabb filmjére. Itt legalább meg tudta rendezni a filmet, míg az új filmjébe bele sem tudott kezdeni mert nem kapott elég pénzt. No comment.
Tökéletes film lett, kívánni sem lehet jobbat.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Johinna
2012. október 20. 15:54 #7712
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
The Expendables 2 / A feláldozhatók 2 (2012)

Nekem nagyon tetszett az egész. Szerintem nem is tudom, talán mondhatom hogy jobb lett mint az első része. De mindkettő elég jó lett szóval kiütik egymást. Imádom ezeket a csávókat, így összerakva egy olyan filmet tudnak létre hozni amit leírni sem lehet. Most így a másodikat feliratosan nézve jobb mint szinkronnal. Sokat nevettem rajta, főleg mikor Chuck besétál miután szarrá lőtt mindenkit rohog.gif Kár hogy Liam meghal benne bámultam volna őt még egy darabig blush.gif Az hittem tobbét fog szerepelni Arnold meg Bruce, de így lett tökéletes szinte a film. laugh.gif
Minden benne volt a filmben amit vártam tőle, egy tartalmas és jó akciófilmet láttam, amit akármikor megnéznék újra. meghajolo.gif

9/10 ( de csak mert puhányabb volt mint az első rész)
2012. október 20. 20:28 #7713
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Rémségek Cirkusza (Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)

Előre elnézést mindenkitől, aki fan, de ez a film... szerintem borzasztó volt.. dry.gif Én imádom a Vámpír könyveket, gyerekkorom egyik meghatározó sorozata volt. Teljesen abban a hitben voltam, hogy a film az első, esetleg a második kötet történéseit dolgozza majd fel. Erre kiderül, hogy valami zseni hálivúdban kitalálta, hogy szuszakolják bele másfél órába tizenkét (hangsúlyozom TIZENKÉT!!!) könyv anyagát. WTF? blink.gif reklamalo.gif
A vágás borzasztó volt, a történet nyomokban tartalmazta csak az eredetit, de természetesen az egész lényegét totál kihagyták. Úgy alapjában véve túl bugyutácska, semmitmondó és... semmilyen volt na. Mint adaptáció a szememben teljesen megbukott, szörnyű volt látni, mit műveltek szívemnek egyik legkedvesebb könyvsorozatával. Miért kellett a társulat tagjait következetesen "mutánsoknak" hívni? Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy mi volt ebben a lényeg? A könyvben soha senki nem hívja így őket. Valahányszor meghallottan úgy éreztem, mintha az X-men valami elcseszett változatát nézném. Mr. Tiny, a törpe személyek és vérszipolyok egyszerűen kritikán aluliak voltak, valahányszor feltűntek a vásznon: tucherch.gif Amit Harkattal műveltak az leírhatatlan. És lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de egyáltalán nem emlékszem, hogy könyvekben szerepelt volna egy Rebecca nevű... khmm... majomlány.. _nevet.gif
És akkor a "pozitívumok":
A többi szereplő nagyjából oké volt, leszámítva, hogy semmi, de semmi közük nem volt az eredetiekhez. Darren és Steve jók voltak és amikor anno megtudtam, hogy John C. Reilly lesz Larten Crepsley... mindenki nyávogott én meg: yahoo.gif A pasas essszméletlen jó és ezt ebben a filmben is bebizonyította. A szerelmi szálat leszámítva totál hozta Crepsley-t. Ken Watanabe és Salma Hayek is jók, természetesen, mint mindig. Még így is el tudták nekem adni a szerepüket és egy nagyon nagy szó. És az harci jelenetek is izgik, látványosak és ami a legfőbb, meglepően hűek voltak az eredeti történethez.
Mindenesetre igyekszem kitörölni ezt a másfél órányi trágyát az agyamból, de örökre és soha, soha többé nem nézem meg az tuti. sorry.gif

5/10 De csak Reilly miatt, egyébként -1000
2 felhasználónak tetszik: Christo, Bessie
2012. október 20. 20:54 #7714
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Peszti @ 2012.10.20. 20:28)
Rémségek Cirkusza (Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)

Ezt én egyszer láttam, még moziban. Akkor tetszett, de mégis olyan semmilyen volt. Ennek ellenére megjött a kedvem a könyvek elolvasásához, mert valahogy sejtettem: a filmben nem nagyon adhatták vissza a lényegét. Végül is csak az első könyvet kezdtem el, azóta sem folytattam, mert valahogy kiment a fejemből stb. De most, hogy emlékeztettél rá, megint felveszem a végtelen könyvlistámra... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Peszti
2012. október 20. 21:02 #7715
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Idézet (Christo @ 2012.10.20. 20:54)
Ezt én egyszer láttam, még moziban. Akkor tetszett, de mégis olyan semmilyen volt. Ennek ellenére megjött a kedvem a könyvek elolvasásához, mert valahogy sejtettem: a filmben nem nagyon adhatták vissza a lényegét. Végül is csak az első könyvet kezdtem el, azóta sem folytattam, mert valahogy kiment a fejemből stb. De most, hogy emlékeztettél rá, megint felveszem a végtelen könyvlistámra... rolleyes.gif

Szerintem mindenképp megéri elolvasni ezt a sorozatot (inkább, mint megnézni a filmet). Nem túl hosszú könyvek, de annál izgalmasabbak és nagyon eredeti vámpírsztori szvsz. Az első három kötet amolyan "bevezető Darren Shan kicsi világába", a negyediktől pedig beindul a lényeg és szinte letehetetlen, ha addig eljutsz már nem lesz gond biggrin.gif
2012. október 20. 21:50 #7716
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
To Rome With Love (Rómának szeretettel)

Érdekes film lett, talán idén az első, amelyben végre nem estek át a ló másik oldalára. Mindig szemöldököt emelek mikor arra megy egy film hogy sok ember életét mutassa be másfél vagy két órába zsúfolva, mert az általában nem jól sül el de ez most itt kivétel, hála a jól kidolgozott karaktereknek és a sztorinak. Kellemes kis film, kifejezetten nem csak egyszer nézős, fel sem tűnt hogy milyen gyorsan véget ért a film. Nem tudom mi a baj ezzel a filmmel, abszolút nem sok benne a politika. Tetszett benne a drámai vonal, ahogyan mindenki élete felborult és a film végén minden helyrejött (a maga módján nem a szokásos sablon happy end módon). Némi szarkazmust éreztem a filmben, főleg a hirtelen sztárolt csóka esetében, nem tudom Woody mennyire szánta ezt burkolt tartalomnak, amennyiben igen, én észrevettem, amennyiben nem, akkor én látok többet a dologba mint kellene. biggrin.gif
Akárki akármit mond, vicces vagy nem, én szarkazmust éreztem néhol a filmben és viccnek véltem, a műfaj ugyan nem komédia de volt benne egy-két 'jó' poén, ehhez kétség sem fér. biggrin.gif Woody-s lett, valóságnak álcázott álomvilág és abszurd humor társadalomkritikával, amit viszont nem spórolt ki belőle. Woody Allen szerepelt is benne, királyul, Alec Baldwin építész lett, hihető nagyon. Roberto Benigni tényleg toronymagasan vitte a pálmát az átalakult karakterek között, talán ő volt benne a legjobb Alec és Jesse Eisenberg mellett. Eisenberg itt is nagyot alkotott bár engem nem igazán győzött meg. Nem az ő hibája, a karakter ilyen, talán nem ártana már másféle szerepeket is eljátszania. Elhittem hogy építész és miként látja a világot de már annyira kisujjból jön ki neki az ilyen ártatlan kisnyuszik alakítása hogy már nem is tudom színészkedik-e vagy csak önmagát adja. rofl.gif Tényleg nem tudom eldönteni hogy ez most improvon alapult vagy megerőltette magát a forgatáson. Ellen Pagenek nagyon örültem mert ő is nagyon hitelesen játszik, az érdekes beszédstílusával egy újabb oldalát ismerhettük meg. Penélope Cruz szintén odatette magát, komédiás oldalát lehet látni, ami szerintem jól áll neki, viszont Greta Gerwignek nem jutott elegendő szerep, egy másik szerepben jobban el tudtam volna képzelni. Annyira természetesen játszik ez a nő minden filmjében hogy nem tudom őt hová rakni. Borzasztóan tehetséges vagy annyira átlagos hogy az már kiemelkedő. 110.gif Passz.
Aranyos kis film lett, a kiszámíthatóság miatt

10/9
2012. október 21. 09:10 #7717
- törölt felhasználó -    
50/50
Nagyon tetszett. Jók voltak benne a poénok, attól függetlenül, hogy szomorú film. 10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 21. 09:14 #7718
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Lorenzo olaja 10/9
Tetszett, nagyon megható és jó a témája, viszont nekem egy kicsit vontatottnak tűnt, ezért pontoztam le. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 21. 09:16 #7719
- törölt felhasználó -    
Az utolsó vakáció kb. kismilliószor láttam,de ez a film az amit legszívesebben megnézek.Egyszerűen imádom Queen Latifah szerepét a filmben na meg Gérard Depardieu-t is. 10/10 smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, pink_bunny
2012. október 21. 10:58 #7720
- törölt felhasználó -    
The Hunger Games
hát bakker jó nagyot csalódtam. Pozitívan!
nem hittem volna hogy ennyire leköt majd, 2és fél óra csak úgy elrepült.
asszem megyek is a könyvekért biggrin.gif
710 oldal 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!