Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. október 18. 17:23
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Séta a múltba, ez a film örök klasszikus marad a számomra, akárhányszor megnézem, mindig leköt, és mutat valami újat amire nem emlékeztem, tovább mindegy hányszor nézem meg, mindig meghat, könnyekig.
Nagyon szeretem benne Mandy Moore és Shane West alakítását. Mivel, ez egy könyv sikeres feldolgozása nem bánnám, ha mondjuk kötelező olvasmány lenne, mert szívesebben elolvasnám mondjuk Nicholas Sparks Séta a múltba című regényét, mint mondjuk egy-egy teljesen felesleges semmit mondó orosz regényt.
2012. október 18. 20:26
Sógorom a zugügyvéd - 10/9
Nagyon jót szórakoztam rajta. Éljenek a régi vígjátékok!
Aki király akar lenni - 10/8
Ritkaság. Izgalmas kalandfilm elejétől a végéig. Michael Caine és Sean Connery előtt le a kalappal.
Mulan 2 - 10/6
Talán elmegy egynek, de az első részt meg se közelíti. Többször nem nézném meg. Összacsapott fércmunka, mint a legtöbb Disney rajzfilm folytatás.
Nagyon jót szórakoztam rajta. Éljenek a régi vígjátékok!
Aki király akar lenni - 10/8
Ritkaság. Izgalmas kalandfilm elejétől a végéig. Michael Caine és Sean Connery előtt le a kalappal.
Mulan 2 - 10/6
Talán elmegy egynek, de az első részt meg se közelíti. Többször nem nézném meg. Összacsapott fércmunka, mint a legtöbb Disney rajzfilm folytatás.
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
2012. október 18. 20:48
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Díva / Burlesque (2010)
Hol is kezdjem?! Nos, a film maga szerintem jó volt, én élveztem, kedvenc jelenetem mint minden nőnemű egyénnek aki megnézte, az mikor Cam fél pucér (
), és csak a sütis doboz takarja el a férfiasságát.
De ezen kívül a tánc jelenetek is nagyon tetszettek, szerintem ötletes és jó film volt, nem unatkoztam alatta, és nem éreztem meg hogy majd nem két órás volt, ami jót jelent.
Én adok neki egy nagyon szép 9.5/10-et
Hol is kezdjem?! Nos, a film maga szerintem jó volt, én élveztem, kedvenc jelenetem mint minden nőnemű egyénnek aki megnézte, az mikor Cam fél pucér (
Én adok neki egy nagyon szép 9.5/10-et
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
rencsi95,
Adrianna,
MadHatter,
LULUPeas,
riri17,
Black Hearth2
2012. október 18. 22:57
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
A tanú
10/10
10/10
2012. október 19. 22:02
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Taken 2
Annak ellerére,hogy folytatás,nagyon tetszett.Liam Neeson most sem okozott csalódást.Érdekes,izgalmas.
10/9
Annak ellerére,hogy folytatás,nagyon tetszett.Liam Neeson most sem okozott csalódást.Érdekes,izgalmas.
10/9
2012. október 19. 22:10
Ramona & Beezus
szerk.: nem idetartozó, kisfelbontású képek törölve - Bessie
szerk.: nem idetartozó, kisfelbontású képek törölve - Bessie
2012. október 20. 10:17
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Holt költők társasága
Számomra a világ egyik legjobb filmje, nagyon nagyon szeretem.
10/10
Számomra a világ egyik legjobb filmje, nagyon nagyon szeretem.
10/10
2012. október 20. 11:22
Chatroom - 10/10
Az egyik legjobb dráma amit valaha láttam, és így másodszorra kezdem jobban megérteni, mint elsőre. Eredetilag Hannah miatt néztem meg, és kicsit csalódott is voltam hogy nem szerepelt benne annyit, amennyit én szerettem volna de így is hihetetlen jó volt, minden szereplő és a történeteik is. Tökéletesen bemutatja hogy milyen durván lehet befolyásolni az embereket akár az interneten keresztül is, de az emberi kapcsolatokról is sokat tanulhatunk.
Az egyik legjobb dráma amit valaha láttam, és így másodszorra kezdem jobban megérteni, mint elsőre. Eredetilag Hannah miatt néztem meg, és kicsit csalódott is voltam hogy nem szerepelt benne annyit, amennyit én szerettem volna de így is hihetetlen jó volt, minden szereplő és a történeteik is. Tökéletesen bemutatja hogy milyen durván lehet befolyásolni az embereket akár az interneten keresztül is, de az emberi kapcsolatokról is sokat tanulhatunk.
2012. október 20. 11:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Géppisztolyos prédikátor
Kemény. Nagyon elgondolkodtató film lett, nem kicsit törte össze a szívemet, megható és szomorú. Gerard Butler ismét bebizonyította hogy képes színészkedni, eddig is nagyon mérges voltam hogy múlt hónapban nem adtak pénzt az újabb filmjére. Itt legalább meg tudta rendezni a filmet, míg az új filmjébe bele sem tudott kezdeni mert nem kapott elég pénzt. No comment.
Tökéletes film lett, kívánni sem lehet jobbat.
10/10
Kemény. Nagyon elgondolkodtató film lett, nem kicsit törte össze a szívemet, megható és szomorú. Gerard Butler ismét bebizonyította hogy képes színészkedni, eddig is nagyon mérges voltam hogy múlt hónapban nem adtak pénzt az újabb filmjére. Itt legalább meg tudta rendezni a filmet, míg az új filmjébe bele sem tudott kezdeni mert nem kapott elég pénzt. No comment.
Tökéletes film lett, kívánni sem lehet jobbat.
10/10
2012. október 20. 15:54
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
The Expendables 2 / A feláldozhatók 2 (2012)
Nekem nagyon tetszett az egész. Szerintem nem is tudom, talán mondhatom hogy jobb lett mint az első része. De mindkettő elég jó lett szóval kiütik egymást. Imádom ezeket a csávókat, így összerakva egy olyan filmet tudnak létre hozni amit leírni sem lehet. Most így a másodikat feliratosan nézve jobb mint szinkronnal. Sokat nevettem rajta, főleg mikor Chuck besétál miután szarrá lőtt mindenkit
Kár hogy Liam meghal benne bámultam volna őt még egy darabig
Az hittem tobbét fog szerepelni Arnold meg Bruce, de így lett tökéletes szinte a film.
Minden benne volt a filmben amit vártam tőle, egy tartalmas és jó akciófilmet láttam, amit akármikor megnéznék újra.
9/10 ( de csak mert puhányabb volt mint az első rész)
Nekem nagyon tetszett az egész. Szerintem nem is tudom, talán mondhatom hogy jobb lett mint az első része. De mindkettő elég jó lett szóval kiütik egymást. Imádom ezeket a csávókat, így összerakva egy olyan filmet tudnak létre hozni amit leírni sem lehet. Most így a másodikat feliratosan nézve jobb mint szinkronnal. Sokat nevettem rajta, főleg mikor Chuck besétál miután szarrá lőtt mindenkit
Minden benne volt a filmben amit vártam tőle, egy tartalmas és jó akciófilmet láttam, amit akármikor megnéznék újra.
9/10 ( de csak mert puhányabb volt mint az első rész)
2012. október 20. 20:28
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Rémségek Cirkusza (Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)
Előre elnézést mindenkitől, aki fan, de ez a film... szerintem borzasztó volt..
Én imádom a Vámpír könyveket, gyerekkorom egyik meghatározó sorozata volt. Teljesen abban a hitben voltam, hogy a film az első, esetleg a második kötet történéseit dolgozza majd fel. Erre kiderül, hogy valami zseni hálivúdban kitalálta, hogy szuszakolják bele másfél órába tizenkét (hangsúlyozom TIZENKÉT!!!) könyv anyagát. WTF?
A vágás borzasztó volt, a történet nyomokban tartalmazta csak az eredetit, de természetesen az egész lényegét totál kihagyták. Úgy alapjában véve túl bugyutácska, semmitmondó és... semmilyen volt na. Mint adaptáció a szememben teljesen megbukott, szörnyű volt látni, mit műveltek szívemnek egyik legkedvesebb könyvsorozatával. Miért kellett a társulat tagjait következetesen "mutánsoknak" hívni? Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy mi volt ebben a lényeg? A könyvben soha senki nem hívja így őket. Valahányszor meghallottan úgy éreztem, mintha az X-men valami elcseszett változatát nézném. Mr. Tiny, a törpe személyek és vérszipolyok egyszerűen kritikán aluliak voltak, valahányszor feltűntek a vásznon:
Amit Harkattal műveltak az leírhatatlan. És lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de egyáltalán nem emlékszem, hogy könyvekben szerepelt volna egy Rebecca nevű... khmm... majomlány..
És akkor a "pozitívumok":
A többi szereplő nagyjából oké volt, leszámítva, hogy semmi, de semmi közük nem volt az eredetiekhez. Darren és Steve jók voltak és amikor anno megtudtam, hogy John C. Reilly lesz Larten Crepsley... mindenki nyávogott én meg:
A pasas essszméletlen jó és ezt ebben a filmben is bebizonyította. A szerelmi szálat leszámítva totál hozta Crepsley-t. Ken Watanabe és Salma Hayek is jók, természetesen, mint mindig. Még így is el tudták nekem adni a szerepüket és egy nagyon nagy szó. És az harci jelenetek is izgik, látványosak és ami a legfőbb, meglepően hűek voltak az eredeti történethez.
Mindenesetre igyekszem kitörölni ezt a másfél órányi trágyát az agyamból, de örökre és soha, soha többé nem nézem meg az tuti.
5/10 De csak Reilly miatt, egyébként -1000
Előre elnézést mindenkitől, aki fan, de ez a film... szerintem borzasztó volt..
A vágás borzasztó volt, a történet nyomokban tartalmazta csak az eredetit, de természetesen az egész lényegét totál kihagyták. Úgy alapjában véve túl bugyutácska, semmitmondó és... semmilyen volt na. Mint adaptáció a szememben teljesen megbukott, szörnyű volt látni, mit műveltek szívemnek egyik legkedvesebb könyvsorozatával. Miért kellett a társulat tagjait következetesen "mutánsoknak" hívni? Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy mi volt ebben a lényeg? A könyvben soha senki nem hívja így őket. Valahányszor meghallottan úgy éreztem, mintha az X-men valami elcseszett változatát nézném. Mr. Tiny, a törpe személyek és vérszipolyok egyszerűen kritikán aluliak voltak, valahányszor feltűntek a vásznon:
És akkor a "pozitívumok":
A többi szereplő nagyjából oké volt, leszámítva, hogy semmi, de semmi közük nem volt az eredetiekhez. Darren és Steve jók voltak és amikor anno megtudtam, hogy John C. Reilly lesz Larten Crepsley... mindenki nyávogott én meg:
Mindenesetre igyekszem kitörölni ezt a másfél órányi trágyát az agyamból, de örökre és soha, soha többé nem nézem meg az tuti.
5/10 De csak Reilly miatt, egyébként -1000
2012. október 20. 20:54
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Peszti @ 2012.10.20. 20:28)
Rémségek Cirkusza (Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)
Ezt én egyszer láttam, még moziban. Akkor tetszett, de mégis olyan semmilyen volt. Ennek ellenére megjött a kedvem a könyvek elolvasásához, mert valahogy sejtettem: a filmben nem nagyon adhatták vissza a lényegét. Végül is csak az első könyvet kezdtem el, azóta sem folytattam, mert valahogy kiment a fejemből stb. De most, hogy emlékeztettél rá, megint felveszem a végtelen könyvlistámra...
Peszti
2012. október 20. 21:02
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.10.20. 20:54)
Ezt én egyszer láttam, még moziban. Akkor tetszett, de mégis olyan semmilyen volt. Ennek ellenére megjött a kedvem a könyvek elolvasásához, mert valahogy sejtettem: a filmben nem nagyon adhatták vissza a lényegét. Végül is csak az első könyvet kezdtem el, azóta sem folytattam, mert valahogy kiment a fejemből stb. De most, hogy emlékeztettél rá, megint felveszem a végtelen könyvlistámra... 
Szerintem mindenképp megéri elolvasni ezt a sorozatot (inkább, mint megnézni a filmet). Nem túl hosszú könyvek, de annál izgalmasabbak és nagyon eredeti vámpírsztori szvsz. Az első három kötet amolyan "bevezető Darren Shan kicsi világába", a negyediktől pedig beindul a lényeg és szinte letehetetlen, ha addig eljutsz már nem lesz gond
2012. október 20. 21:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
To Rome With Love (Rómának szeretettel)
Érdekes film lett, talán idén az első, amelyben végre nem estek át a ló másik oldalára. Mindig szemöldököt emelek mikor arra megy egy film hogy sok ember életét mutassa be másfél vagy két órába zsúfolva, mert az általában nem jól sül el de ez most itt kivétel, hála a jól kidolgozott karaktereknek és a sztorinak. Kellemes kis film, kifejezetten nem csak egyszer nézős, fel sem tűnt hogy milyen gyorsan véget ért a film. Nem tudom mi a baj ezzel a filmmel, abszolút nem sok benne a politika. Tetszett benne a drámai vonal, ahogyan mindenki élete felborult és a film végén minden helyrejött (a maga módján nem a szokásos sablon happy end módon). Némi szarkazmust éreztem a filmben, főleg a hirtelen sztárolt csóka esetében, nem tudom Woody mennyire szánta ezt burkolt tartalomnak, amennyiben igen, én észrevettem, amennyiben nem, akkor én látok többet a dologba mint kellene.
Akárki akármit mond, vicces vagy nem, én szarkazmust éreztem néhol a filmben és viccnek véltem, a műfaj ugyan nem komédia de volt benne egy-két 'jó' poén, ehhez kétség sem fér.
Woody-s lett, valóságnak álcázott álomvilág és abszurd humor társadalomkritikával, amit viszont nem spórolt ki belőle. Woody Allen szerepelt is benne, királyul, Alec Baldwin építész lett, hihető nagyon. Roberto Benigni tényleg toronymagasan vitte a pálmát az átalakult karakterek között, talán ő volt benne a legjobb Alec és Jesse Eisenberg mellett. Eisenberg itt is nagyot alkotott bár engem nem igazán győzött meg. Nem az ő hibája, a karakter ilyen, talán nem ártana már másféle szerepeket is eljátszania. Elhittem hogy építész és miként látja a világot de már annyira kisujjból jön ki neki az ilyen ártatlan kisnyuszik alakítása hogy már nem is tudom színészkedik-e vagy csak önmagát adja.
Tényleg nem tudom eldönteni hogy ez most improvon alapult vagy megerőltette magát a forgatáson. Ellen Pagenek nagyon örültem mert ő is nagyon hitelesen játszik, az érdekes beszédstílusával egy újabb oldalát ismerhettük meg. Penélope Cruz szintén odatette magát, komédiás oldalát lehet látni, ami szerintem jól áll neki, viszont Greta Gerwignek nem jutott elegendő szerep, egy másik szerepben jobban el tudtam volna képzelni. Annyira természetesen játszik ez a nő minden filmjében hogy nem tudom őt hová rakni. Borzasztóan tehetséges vagy annyira átlagos hogy az már kiemelkedő.
Passz.
Aranyos kis film lett, a kiszámíthatóság miatt
10/9
Érdekes film lett, talán idén az első, amelyben végre nem estek át a ló másik oldalára. Mindig szemöldököt emelek mikor arra megy egy film hogy sok ember életét mutassa be másfél vagy két órába zsúfolva, mert az általában nem jól sül el de ez most itt kivétel, hála a jól kidolgozott karaktereknek és a sztorinak. Kellemes kis film, kifejezetten nem csak egyszer nézős, fel sem tűnt hogy milyen gyorsan véget ért a film. Nem tudom mi a baj ezzel a filmmel, abszolút nem sok benne a politika. Tetszett benne a drámai vonal, ahogyan mindenki élete felborult és a film végén minden helyrejött (a maga módján nem a szokásos sablon happy end módon). Némi szarkazmust éreztem a filmben, főleg a hirtelen sztárolt csóka esetében, nem tudom Woody mennyire szánta ezt burkolt tartalomnak, amennyiben igen, én észrevettem, amennyiben nem, akkor én látok többet a dologba mint kellene.
Akárki akármit mond, vicces vagy nem, én szarkazmust éreztem néhol a filmben és viccnek véltem, a műfaj ugyan nem komédia de volt benne egy-két 'jó' poén, ehhez kétség sem fér.
Aranyos kis film lett, a kiszámíthatóság miatt
10/9
2012. október 21. 09:14
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Lorenzo olaja 10/9
Tetszett, nagyon megható és jó a témája, viszont nekem egy kicsit vontatottnak tűnt, ezért pontoztam le.
Tetszett, nagyon megható és jó a témája, viszont nekem egy kicsit vontatottnak tűnt, ezért pontoztam le.
ophely88
2012. október 21. 09:16
Az utolsó vakáció kb. kismilliószor láttam,de ez a film az amit legszívesebben megnézek.Egyszerűen imádom Queen Latifah szerepét a filmben na meg Gérard Depardieu-t is. 10/10
2012. október 21. 10:58
The Hunger Games
hát bakker jó nagyot csalódtam. Pozitívan!
nem hittem volna hogy ennyire leköt majd, 2és fél óra csak úgy elrepült.
asszem megyek is a könyvekért
hát bakker jó nagyot csalódtam. Pozitívan!
nem hittem volna hogy ennyire leköt majd, 2és fél óra csak úgy elrepült.
asszem megyek is a könyvekért
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.