Abraham Lincoln a vámpírvadász
Az adható 10-es maxim negyedével ültem le nézni és hál' isten nagyot csalódtam jó értelemben. Nagyon tetszett a film, mind látványvilágban, mind történetben. Sokan leszólják, pedig egy igen csinos kis vámpírsztorit rittyentettek nekünk. Nekünk, akiket nem tud befolyásolni az Alkonyat-láz!
10/10
Prometheus
Nem láttam az összes Alien illetve Predator filmet, csak egyet-kettőt belőle, de mégis azt mondom, hogy ez a film nevetséges volt. Nem szeretem egyébként se a scifiket, de ez hát... Alien, Vörös bolygó és Predator koppincs. Lehet ez a filmek előzménye, de ez kicsit túlzás volt nekem, sőt. Egy órát kihagytam a filmből és ugyanúgy tudtam vezetni a fonalat. Az sz betűs szót tudnám rá mondani.
0/10
Hófehér és a vadász
Nagyon sokat vártam ettől a filmtől, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy Chris Hemsworth nagyon kevés ahoz, hogy jó filmnek könyveljem el. Lapos, unalmas, kiszámítható. Hófehérke hirtelen harcol és elpusztít mindenkit, áh, menj már. Nem is csodálom, hogy Kristen lefeküdt a rendezővel, mert a film magában nem hozott volna neki sikert.
2/10
Egy kis Mennyország
Imádom a vígjátékokat és Kate Hudson-t is, tudtam, ha ő benne lesz, akkor az fantasztikus film lesz. Nos végig bőgtem, majdnem az egészet. Szívbemarkoló és mégis vicces. Kate eszméletlen alakítást tett le az asztalra! Aki szereti, kötelezően nézze meg!
10/10
Éjsötét árnyék
A Sweeney Todd után féltem tőle, de nagyon tetszett. Misztikus, vicces és mégis van benne horror. A sztorija is tök jó. Deppnek jól állt a szerep, egyedül Burtonné-é volt komikus, nem illettek hozzá azok a göncök és a haj sem.
9/10
Jégkorszak 4.
Az első három is nagyon tetszett és ez is. Kicsit féltem, hogy amolyan folytatások hibájába esnek és hülyeség lesz, de nézhető családi mesét csináltak újra. És végre kedvencemnek - Diego-nak is került párja.
10/10
Kémes hármas
Tom Hardy-t a Warriorban szerettem meg és Reese után kötelességem volt megnézni ezt a filmet. Nagyon király kis vígjáték, de mintha dejavum lett volna közbe, valaki ellőtte már ezt a sztorit?! Sebaj, a színészek és a látvány elfeledtette velem.
8/10
Men in Black 3.
Én itt hagynám abba. Jó volt és tetszett, de már sok volt. J és K gyökerei, múltjuk ésatöbbi előkerül. Neee! Írtsák együtt az ufo-kat és pá. Nem kell ide családregény. A másodikban elég volt K amnéziája bőven szerintem. Jó volt és vicces és nagy durranás volt a vége is, de a másodikat már nem nagyon lehet űberelni.
7/10
Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap
Pár szóban: azt kaptam, amit vártam! Sokszor meg fogom még nézni!
10/10
Csúcshatás
Rühellem szegény Coopert, de a film érdekelt, így megnéztem. Hatalmas mozi ez hey! Nagyot alakít a másnapos. Nem tudom ki találta ki a sztorit, de köszi ezt a filmet!
9/10