Red Lights
Én nem tudom hová tenni ezt a filmet.

Ez a film annyira rossz és egyszerűnek tűnik, hogy az már jó és érdekes. Egyszerűen nem tudom hogy mit gondoljak, a cast alapján jóra számít az ember, aztán kap valamit, aminek se füle se farka, benne sok megválaszolatlan kérdéssel, majd azok megválaszolásával szól nagyot a the end. Nagyon oda kell figyelni a sztorira mert könnyen el lehet veszni benne. A filmek engem nem nagyon csapnak be de most rendesen átvertek és ütöm a fejem a falba hogy miért is nem vettem észre, mikor ott volt végig a szemem előtt a megoldás.

Kicsit a Maradj/Stay című filmre emlékeztetett, bár annak a filmnek a végén legalább az úgynevezett megoldás pár perc, itt kb 10 mp. Előre szólok mindenkinek, hogy nézze meg a film végén a stáblista után a pár másodperces 'videót' mert az az állítólagos magyarázat a film legnagyobb kérdésére. Én nem értem mi történt, nem tudom mit jelent a vége. Ezt éreztem a Stay végén is. Nem bánom ha egy film megválaszolatlan kérdéseket tartalmaz de itt valahogy kívánkozik rá a válasz. Nem szeretem ha a számba rágják mi történik egy filmben, magam is el tudom dönteni vagy vannak ötleteim, nem kérek magyarázatot a filmtől de itt azért nem ártott volna. De Nironak kb 10 perc szerepe van, Sigourney megint nagyot alkotott, benne nem igazán lehet csalódni. Szegény Cillian Murphy, ezt a fószert szinte minden filmjében megverik. Eleinte szimpatizáltam a karakterrel aztán antipatikus lett és a végére megutáltam, pont mikor kiderül ... valami. Még több ilyen filmet Cilliannek. Szavak nem léteznek arra hogy mennyire perfect a színészgárda, a rendezés jó, odafigyeltek a részletekre és tetszett a fényképezés de én ma este nem fogok tudni aludni pedig ez nem is horror film csak egy thriller. Sok helyen olvastam hogy az év leghülyébb filmje, nos, az nálam a LOL, de valóban van benne valami, nem mindenki szereti ezt a műfajt, általában nem szeretik mert nem ad választ a kérdésekre, nekem csak egy válasz kellett volna amit nem kaptam meg de már gyártom az elképzeléseket.
10/6.5