Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 18. 18:36 #7541
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Idézet (csibus0128 @ 2012.09.18. 16:55)
Az elmúlt héten voltunk kirándulni az osztállyal.Sok filmet megnéztünk buszozás közben.
Blöff
10/10
Egyik legjobb film, amit valaha láttam.Tényleg hihetetlen.
A Karib-tenger kalózai 2
9/10
Igaz, hogy nekem az első rész tetszik a legjobban, de azért ez sem olyan rossz.
Csokoládé
9/10
Szerintem a története és a szereplői is mind egyaránt csodálatosak.
Csak egy kis pánik
10/10
Rettentően jó vígjáték igazi színészlegendákkal.Persze Paul Vitti karaktere tetszik a legjobban.

meghajolo.gif Az összes film szerepel a kedvenceim között! Hatalmas filmek smileeee.gif
2012. szeptember 18. 18:57 #7542
- törölt felhasználó -    
Igazából Szerelem 10/10 nekem nagyon tetszett a film. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: ophely88, duracell, nicol bellox, Teora, Peszti, Lindsay019, pink_bunny
2012. szeptember 18. 19:22 #7543
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
A Bourne-rejtély

Hajaj, nagyon nehezen indult be ez a film, én most láttam először és az elején majdnem 40 percig halálra untam magam rajta, na de azért lett belőle nézhető film. Semmi extra, átlagos, remélem a következő része jobb lesz! Matt Damon jól alakított, de azt meg el is vártam tőle! 6/10
2012. szeptember 18. 20:35 #7544
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Resident Evil: Retribution
Ezt már leírtam a film topikjába, leírom ide is. Én csalódtam. Lehet, sőt valószínű, hogy a hiba bennem van, de szörnyen untam. Pontozni nem fogom. Attól sokkal jobban szeretem, és tisztelem az első 2 részt. Nem fogom ecsetelni, mi nem tetszett benne, mert talán reggelig sorolhatnám. sad.gif
2012. szeptember 18. 22:01 #7545
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet (Barbus87 @ 2012.09.18. 19:22)
A Bourne-rejtély
Hajaj, nagyon nehezen indult be ez a film, én most láttam először és az elején majdnem 40 percig halálra untam magam rajta, na de azért lett belőle nézhető film. Semmi extra, átlagos, remélem a következő része jobb lesz! Matt Damon jól alakított, de azt meg el is vártam tőle! 6/10

A Bourne-csapda
Hát egy fokkal volt jobb mint az első 7/10
2012. szeptember 18. 23:24 #7546
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Red Lights

Én nem tudom hová tenni ezt a filmet. 110.gif Ez a film annyira rossz és egyszerűnek tűnik, hogy az már jó és érdekes. Egyszerűen nem tudom hogy mit gondoljak, a cast alapján jóra számít az ember, aztán kap valamit, aminek se füle se farka, benne sok megválaszolatlan kérdéssel, majd azok megválaszolásával szól nagyot a the end. Nagyon oda kell figyelni a sztorira mert könnyen el lehet veszni benne. A filmek engem nem nagyon csapnak be de most rendesen átvertek és ütöm a fejem a falba hogy miért is nem vettem észre, mikor ott volt végig a szemem előtt a megoldás. 110.gif Kicsit a Maradj/Stay című filmre emlékeztetett, bár annak a filmnek a végén legalább az úgynevezett megoldás pár perc, itt kb 10 mp. Előre szólok mindenkinek, hogy nézze meg a film végén a stáblista után a pár másodperces 'videót' mert az az állítólagos magyarázat a film legnagyobb kérdésére. Én nem értem mi történt, nem tudom mit jelent a vége. Ezt éreztem a Stay végén is. Nem bánom ha egy film megválaszolatlan kérdéseket tartalmaz de itt valahogy kívánkozik rá a válasz. Nem szeretem ha a számba rágják mi történik egy filmben, magam is el tudom dönteni vagy vannak ötleteim, nem kérek magyarázatot a filmtől de itt azért nem ártott volna. De Nironak kb 10 perc szerepe van, Sigourney megint nagyot alkotott, benne nem igazán lehet csalódni. Szegény Cillian Murphy, ezt a fószert szinte minden filmjében megverik. Eleinte szimpatizáltam a karakterrel aztán antipatikus lett és a végére megutáltam, pont mikor kiderül ... valami. Még több ilyen filmet Cilliannek. Szavak nem léteznek arra hogy mennyire perfect a színészgárda, a rendezés jó, odafigyeltek a részletekre és tetszett a fényképezés de én ma este nem fogok tudni aludni pedig ez nem is horror film csak egy thriller. Sok helyen olvastam hogy az év leghülyébb filmje, nos, az nálam a LOL, de valóban van benne valami, nem mindenki szereti ezt a műfajt, általában nem szeretik mert nem ad választ a kérdésekre, nekem csak egy válasz kellett volna amit nem kaptam meg de már gyártom az elképzeléseket. biggrin.gif

10/6.5
2 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04
2012. szeptember 19. 08:43 #7547
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Várandósok- Az a bizonyos kilenc hónap

Megakartam nézni a moziban,de az nem jött össze,amit igazából nem is bánok itthon is ugyanolyan jó volt mint ott lett volna smileeee.gif Aranyos kis film lett,azért milyen érdekes,hogy tényleg mindenki másképp éli meg a terhességet,gondolok itt főleg Wendy-re és Skyler-re blush.gif Az egyedüli ami nem tetszett a filmben az Anna Kendrick karakterének 1-2 jelenete volt. Megértem,hogy az hogy elvesztette a babát ennyire fájt neki,na de hogy ezért a fiút kelljen ellöknie magától és úgy csinálni mintha a srác egyáltalán nem akart volna vele lenni...nevetséges volt.Na meg Davis nagy arca sem tetszett pláne úgy,hogy a csávó nem is valami hű de jó pasi.Legalábbis fejre egyáltalán nem.
Vicces film volt,bár bevallom Anna néhány jeleneténél sírtam (még azelőtt,hogy elkezdett volna idegesíteni a csaj blush.gif ) és annak meg nagyon örülök,hogy ennyi kedvencem volt benne (Cameron heart.gif Jennifer heart.gif Chace heart.gif ) vagy épp olyanok akik bár nem kedvencek de kedvelem őket (Thomas,Matthew). Nekem tetszett laugh.gif

10/9
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, Jessy
2012. szeptember 19. 13:19 #7548
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Hirtelen Harminc, rengetegszer láttam már és imádom. smileeee.gif
10/10
7 felhasználónak tetszik: Teora, rencsi95, Bessie, SmileyZ, nicol bellox, Lindsay019, patrícia4
2012. szeptember 19. 21:01 #7549
- törölt felhasználó -    
Utolsó tangó Párizsban - 10/9
Ébredések - 10/9
2012. szeptember 20. 20:46 #7550
- törölt felhasználó -    
This is It heart.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2012. szeptember 20. 21:20 #7551
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Ice Age 4: Continental Drift. biggrin.gif
Nyílván itt is csak egy ok van amiért készült folytatás; pénz,pénz,pénz &pénz. Ettől eltekintve nekem semmi bajom sincs a filmel,volt egy pár poén amin még én is röhögni tudtam.
A gonosz kalóz hangjától meg először olyan Lannisteres feelingem lett,aztán leesett miért. rohog.gif Lényegében szerintem tűrhető,valószínű nem nézem meg többször,de egyszer elment.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mag1gqm2JJ1re969no1_500.gif
10/7
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, BichGirl
2012. szeptember 20. 21:42 #7552
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

A Bourne Ultimátum

És igen, ez már film! Nagyon jó volt, végre olyan amilyennek egy akciófilmnek lennie kell, izgalmas, pörgős. Az első két rész után félve álltam neki, de komolyan, bevallom, király volt! Matt Damon nagyon jól játszott és Julia Stiles-t is kedvelem, meg jó volt benne az a szőke idősebb nő akinek nem tudom a nevét tongue.gif Összességében 9,5/10 thumbsup.gif
2012. szeptember 21. 17:09 #7553
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Törvénytisztelő polgár
Az elmúlt időszakban rákaptam Butler filmjeire. Rendesen összerakott történet. Most láttam másodjára így az apróságokra is sokkal jobban odafigyeltem.
10/7

Hetedik
Az egyik legjobb krimi! Spacey karakterétől a hideg futkos a hátamon. Morgan-Pitt páros remek!!
10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12
2012. szeptember 21. 17:54 #7554
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Country Strong/Reflektorfény

Elgondolkodtató film,szomorú,de azért voltak benne vidám pillanatok is,habár nagyon kevés. blush.gif Kissé unalmas volt,de megérte megnéznem,nagyon tetszett smileeee.gif Leighton Meester ( heart.gif ) annyira édes ebben a filmben,nagyon szeretem a hangját laugh.gif
A legjobb alakítást egyértelműen Gwyneth Paltrow nyújtotta.Némelyik jelenete nagyon megható volt blush.gif Őszintén szólva szerintem mindegyik színész jól játszott.Garrett Hedlund is szimpatikus volt,nem is csúnya srác mellesleg blush.gif Az egyetlen akivel bajom volt az a csaj férje volt.Rajta annyira nem látszódott,hogy szereti-e a feleségét,inkább mintha csak egy énekesnek tartotta volna akinek az útját egyengeti blush.gif
A végére azt hittem minden rendbe jön hisz a koncert jelenet nagyon jól sikerült azt hittem Happy End lesz,de aztán...elég rosszul végződött sad.gif

10/8.5
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adrianna, Lindsay019
2012. szeptember 21. 18:19 #7555
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
The Raven * A Holló /2012/

Nagyon vegyes érzéseim vannak: olyan volt mint vártam, de valahogy mégsem rohog.gif Tudom hülyén hangzik, de ezt érzem laugh.gif
Kezdeném azzal ami zavart: az a rengeteg idézet/vers blush.gif Sosem voltam nagy kedvelője az irodalomnak, bár tény, hogy jó pár szegmense érdekel, mint maga Edgar Allan Poe is smileeee.gif John Cusack ( heart.gif ) fantasztikus választás volt a szerepre blush.gif Szerintem senki más nem bírt volna hitelesebb képet adni Poe-ról blush.gif
A másik dolog ami "zavart", hogy nagyon gyorsan a végére értek, úgy értve, hogy az egész filmnek olyan gyorsan lett vége blush.gif Még jó pár halálesetet és rejtélyt lehetett volna belecsempészni blush.gif
Kellemes kikapcsolódás volt, örülök, hogy végre időt szántam rá blush.gif

7*10

Men in Black 3 /2012/

Hát ez .. hatalmas csalódás volt sad.gif Nagy hálát adok magamnak, hogy anno a Bosszúállók mellett döntöttem, mert ha ezt néztem volna moziban tuti nagyon szomorúan távoztam volna (ellentétben azzal, hogy mennyire boldogan távoztam a Bosszúállók után biggrin.gif )
Már alapból az nagyon szúrta a szemem, hogy Tommy Lee Jones alig kapott szerepet blink.gif Már elnézést, de nekem a Men in Black egyenlő Will Smith-el és Tommy Lee Jones-sal dry.gif
Josh Brolin egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, nagyon irritált egész végig dry.gif Will Smith-el ( heart.gif ) nem volt gond, ő odatette magát mint mindig, de tőle ezt el is várom blush.gif
Egyetlen részt tudok kiemelni ami tényleg nagyon tetszett: a legvége wink.gif Az nagyon szép volt, még a visszautazás előtti pár perc wink.gif
Nicole Scherzinger-ből pedig bőven elég volt az a 3-4 perc meghajolo.gif
Egy szó mint száz, nagyon unalmas volt, és hatalmas csalódás is cool.gif

4*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lindsay019
2012. szeptember 21. 19:46 #7556
- törölt felhasználó -    
Step Up 4

A film készítői valami fantasztikusat alkottak. Eleinte nem voltam rá kíváncsi, kicsit már untam hogy a barátaim állandóan erről beszélnek, de aztán az osztálytársam kijelentésére (vannak benne kockás hasú fickók rohog.gif ) rögtön megnéztem barátnőmmel, és hát.. nem csalódtam. Ja, és Sean.. blush.gif
2012. szeptember 21. 23:59 #7557
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Rebecca (1940)

Már millió éve meg akartam nézni. Nyilván egy igazi klasszikus, de főképp azért is, mivel a musical egyik nagy kedvencem. (Szeretem Lévayt, no!) Végül arra jutottam, hogy gyakrabban kéne ezt tennem. Öröm kiszakadni néha a modern filmek világából abba a korba, ahol még nem léteztek az olyan biztonsági kötelek, mint a speciális effekt, és minden a színészi játékra és a pörgő dialógusokra épült.

Nem szentségtelenítem meg azzal, hogy számokat biggyesztek az értékeléshez. pardon.gif Imádom, és kész.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 22. 10:40 #7558
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

A Vaslady

Nagyon tetszett, jól összerakott kis film ez, én amúgy is szeretem az ilyen filmeket, Meryl Streep egyszerűen csodálatosan alakított benne, nagyon jó színésznő, ezt más biztosan ilyen jól nem tudta volna visszaadni. Jim Broadbent is nagyon jó volt. Amúgy azért nem egy izgalmas film, de megéri megnézni, komolyan! 9/10
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. szeptember 22. 13:36 #7559
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Koszorúslányok

Hát nem voltam oda ezért a filmért és nem túl sokat nevettem, elég langyos 6/10
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2012. szeptember 22. 14:04 #7560
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Barbus87 @ 2012.09.22. 10:40)
A Vaslady
Nagyon tetszett, jól összerakott kis film ez, én amúgy is szeretem az ilyen filmeket, Meryl Streep egyszerűen csodálatosan alakított benne, nagyon jó színésznő, ezt más biztosan ilyen jól nem tudta volna visszaadni. Jim Broadbent is nagyon jó volt. Amúgy azért nem egy izgalmas film, de megéri megnézni, komolyan! 9/10

Szerintem pedig ez egy nagyon rosszul összerakott a film de persze ízlések és pofonok. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
710 oldal 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!