Let it shine
Hát most mit mondjak, a dizni műve.. Igazából semmi értelmét nem láttam, a történet gagyi volt, a szereplők szintén, és egyébként is unalmas volt. A felénél már bedugtam a fülembe a fülhallgatót.. 10/0
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. szeptember 15. 09:37
2012. szeptember 15. 10:11
The Hunchback of Notre Dame - Szerintem az összes Disney mese közül ennek van a legszebb története, pedig kisebb koromban nem szerettem. Féltem tőle szerintem, de ma már imádom.
10/10
10/10
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
chelseagirl18,
duracell,
Teora,
Lindsay019,
nicol bellox,
patrícia4
2012. szeptember 15. 21:18
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Resident Evil: Retribution
Nagyon szép volt, nagyon látványos, a történet elfogadható volt, minden szereplő oké volt, szóval nem csalódtam... olyan nagyot
A legnagyobb bajom ezzel a filmmel az volt, hogy annyira pörög, egyetlen pillanatra sem áll le, mindig történik valami, szóval egyáltalán nem éreztem másfél órásnak, a végén csak ültem és néztem hogy: "Ennyi? Ez a vége?" Alig volt benne párbeszéd, a zene sem volt olyan király mint az Afterlife-ban, és hiába volt tele akcióval, a 3D sem jött át most annyira. Úgy jöttem ki a moziból, mintha egy film első 25 percét láttam volna, nem egy teljes alkotást. De, ez legalább azt jelenti, hogy tuti lesz folytatás (a végéből legalábbis nagyon erre lehet következtetni
)
7/10
Nagyon szép volt, nagyon látványos, a történet elfogadható volt, minden szereplő oké volt, szóval nem csalódtam... olyan nagyot
7/10
2012. szeptember 15. 23:44
|
|
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.14. 23:59)
Nincs mit. Legalább egy ember olvassa amit írok, akkor már megérte kiírnom ha valakit akaratomon kívül sikerült meggyőznöm.
Valóban nem lett unalmas, elrepült az a másfél óra, észre sem vettem hogy milyen gyorsan véget ért a film. Volt kedvenced a filmből? 
Igen nagyon hamar eltelt az a másfél óra. Ezt a filmet még biztos meg nézem majd megint, annyira tetszett. Hm kedvencem? Mindenki fantasztikusan alakította a szerepét, tőlem mindenképp jár a dicséret!
2012. szeptember 15. 23:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.15. 23:44)
Igen nagyon hamar eltelt az a másfél óra. Ezt a filmet még biztos meg nézem majd megint, annyira tetszett. Hm kedvencem? Mindenki fantasztikusan alakította a szerepét, tőlem mindenképp jár a dicséret!
De nekem Smith és Strunk karaktere jött be a legjobban.
És neked?
Leutnant Horst Schopis és Smith. Előbbiről komolyan elhittem hogy az aki, Smith pedig a kis lázadó majom, akit csak imádni lehet, kis tenyérbemászó alak de csak imádom. A forgatókönyv egy része improv volt, azért elég durva egy két jelenet és nekem a kezem is libabőrös lett mikor meghúzták az elválasztó vonalat a házban, azt gondoltam hogy ezek megölik egymást, száz százalék és lásd, nem így történt. Nem szívesen lettem volna azoknak a helyében akik ezt tényleg így élték meg.
1 felhasználónak tetszik:
Alszi666
2012. szeptember 16. 00:05
|
|
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.15. 23:49)
Leutnant Horst Schopis és Smith. Előbbiről komolyan elhittem hogy az aki, Smith pedig a kis lázadó majom, akit csak imádni lehet, kis tenyérbemászó alak de csak imádom. A forgatókönyv egy része improv volt, azért elég durva egy két jelenet és nekem a kezem is libabőrös lett mikor meghúzták az elválasztó vonalat a házban, azt gondoltam hogy ezek megölik egymást, száz százalék és lásd, ne, így történt. Nem szívesen lettem volna azoknak a helyében akik ezt tényleg így élték meg.
Én még így is tökre bele éltem magam. Nagyon izgalmasra sikeredett számomra, voltak benne para részek, meg az amputálos rész. Durva lehetett megélni az biztos. Totál azt gondoltam szintén hogy ezek kinyírják egymást, ehelyett még haverok is lettek a végén. Együtt lenni az ellenséggel, de a szükség nagyúr az összefogáshoz. Florian Lukas nagyon jól játszotta Shopist, minden elismerésem.
ophely88
2012. szeptember 16. 00:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.16. 00:05)
Én még így is tökre bele éltem magam. Nagyon izgalmasra sikeredett számomra, voltak benne para részek, meg az amputálos rész. Durva lehetett megélni az biztos. Totál azt gondoltam szintén hogy ezek kinyírják egymást, ehelyett még haverok is lettek a végén. Együtt lenni az ellenséggel, de a szükség nagyúr az összefogáshoz. Florian Lukas nagyon jól játszotta Shopist, minden elismerésem.
Rendesen megsajnáltam őket. Én azt hittem hogy akkor is megöli az egyik a másikat, mikor mindannyian beledobták a fegyvereiket a kinti ládába. A fényképezés sem elhanyagolható. Nagyon szép tájon (legalábbis nekem tetszett) készült, sajnáltam a színészeket a hideg miatt de megérte, legalábbis szerintem. Gyönyörűen lett fényképezve, idén ennél szebbet még nem láttam pedig megnéztem már néhány filmet ebben az évben.
Alszi666
2012. szeptember 16. 00:43
|
|
Alszi666HIMster |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.16. 00:13)
Rendesen megsajnáltam őket. Én azt hittem hogy akkor is megöli az egyik a másikat, mikor mindannyian beledobták a fegyvereiket a kinti ládába. A fényképezés sem elhanyagolható. Nagyon szép tájon (legalábbis nekem tetszett) készült, sajnáltam a színészeket a hideg miatt de megérte, legalábbis szerintem. Gyönyörűen lett fényképezve, idén ennél szebbet még nem láttam pedig megnéztem már néhány filmet ebben az évben.
Én nem csak ott hittem, hanem mikor Smith meg Strunk elmentek szarvast lőni én nem láttam a fehér nyúlat annyira beleolvadt a tájba és olyan volt egy pillanatra szerintem mintha lelőné Strunkot. És Josefben is végig ott volt hogy megöli a briteket. Az a Hitler könyves jelenet amit Smith csinált eléggé felbőszítette Josefet, ott nagyon azt hittem hogy na ennek vége, tényleg lelövi erre egy brit nyugtatja le. Komoly volt. A táj lenyűgöző volt szerintem is, a képek nagyon szépek.
2012. szeptember 16. 00:46
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
REtribution 3D
Én nagyon elfogult vagyok a RE filmekkel, egyszerűen imádom őket. Nekem aztán mondhatják, hogy semmi sztorija és mese habbal az összes akciójelenet, nagy ívben teszek rájuk. És az a legnagyobb poén, hogy én is tisztában vagyok ezekkel, csak nem tud érdekelni. Anderson valamivel megvett engem és örök fanná tett. Egyébként egyetértek Pesztivel, nagyon akciódús volt, szerintem az Afterlife nyugisága miatt nincs az új részben pihenő, csak akció ezerrel. A sztori egyébként szerintem jobb volt mint az előző részben és jó volt látni a régi karaktereket. Elrepült ez a több mint másfél óra és nagy izgalommal várom a folytatást. Milla egy interjúban azt mondta, hogy a 6. lesz az utolsó, hát majd meglátjuk.
10/10
Én nagyon elfogult vagyok a RE filmekkel, egyszerűen imádom őket. Nekem aztán mondhatják, hogy semmi sztorija és mese habbal az összes akciójelenet, nagy ívben teszek rájuk. És az a legnagyobb poén, hogy én is tisztában vagyok ezekkel, csak nem tud érdekelni. Anderson valamivel megvett engem és örök fanná tett. Egyébként egyetértek Pesztivel, nagyon akciódús volt, szerintem az Afterlife nyugisága miatt nincs az új részben pihenő, csak akció ezerrel. A sztori egyébként szerintem jobb volt mint az előző részben és jó volt látni a régi karaktereket. Elrepült ez a több mint másfél óra és nagy izgalommal várom a folytatást. Milla egy interjúban azt mondta, hogy a 6. lesz az utolsó, hát majd meglátjuk.
10/10

2012. szeptember 16. 08:26
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.16. 00:43)
Az a Hitler könyves jelenet amit Smith csinált eléggé felbőszítette Josefet, ott nagyon azt hittem hogy na ennek vége.
Az volt a film egyik fénypontja. Amúgyis alig hiszed amit látsz de mikor a német beledobja Hitler könyvét a tűzbe, jobban szemöldököt emelsz. És akkor csoda-e a norvégok a film végén nem hittek nekik? Tényleg furán hangzik, magam sem hinnék el egy ilyen történetet. Joseph már annyiszor meg akarta ölni őket hogy az hihetetlen és szerintem képes is lett volna rá. Ha Leutnant nem erősködik annyira hogy tartsák meg őket túsznak, már hamarabb lelőtte volna őket, ha engem kérdezel. A németek nem lacafacáznak.
2012. szeptember 16. 09:13
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Thor
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Évike12,
Adrianna,
duracell,
BunnyGirl,
Lindsay019,
patrícia4
2012. szeptember 16. 17:23
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Mintadiák
Fantasztikus egy film. Mindenkinek ajánlom. Egyből a kedvencem lett
Ráadásul a főszereplő is helyes benne
10/10
Fantasztikus egy film. Mindenkinek ajánlom. Egyből a kedvencem lett
10/10
Évike12
2012. szeptember 16. 21:01
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sztrájkba lépek Karácsonyra / On Strike for Christmas (2010)
Csak a felét láttam tegnap délután, de az pont megkönnyítette a portörlést.
Az biztos, hogy Karácsony előtt szeretném még egyszer megnézni, de akkor az egészet. A fele, amennyit láttam belőle, az nem volt rossz, voltak benne részek, amin nevettem. "Anya, hogy tehettél ilyet?! Ez a cikk úgy állít be minket, mintha szemetek lennénk!"
Meg: "- Hol van a bátyád? - A bártnőjénél könyörög, hogy segítsen neki a bulijában."
Szóval pontot nem tudok rá adni, de jó volt.
Thor (2011)
Hát, ezt is megnéztem végre. Mivel egyik barátnőm bazinagy Loki fan, ezért marhára érdekelt már. Meg persze ott van Chris és Natalie is. Szóval volt benne egy-két rész, amit nem értettem 100%-osan, de azért nagyjából jó volt. Az elején Thor annyira lecsapnivaló volt, örültem, hogy helyrejött.
Lokiról meg olyan tipikusan lesül, hogy most átveri a másikat... De összességében nagyon tetszett, vicces volt, hogy Natalie milyen kis alacsony Chris mellett, dehát ezért szeretem.
Szóval ha engem kérdeztek, akkor még mindig Liamre szavazok.
10/9
Csak a felét láttam tegnap délután, de az pont megkönnyítette a portörlést.
Thor (2011)
Hát, ezt is megnéztem végre. Mivel egyik barátnőm bazinagy Loki fan, ezért marhára érdekelt már. Meg persze ott van Chris és Natalie is. Szóval volt benne egy-két rész, amit nem értettem 100%-osan, de azért nagyjából jó volt. Az elején Thor annyira lecsapnivaló volt, örültem, hogy helyrejött.
10/9
2012. szeptember 17. 16:52
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nicsak, ki beszél!
Gyerekkorom nagy kedvence, imádom!!
Gyerekkorom nagy kedvence, imádom!!
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
Lady Suzy,
Teora,
Lindsay019,
Jessy,
csicsi20,
patrícia4
2012. szeptember 17. 18:34
Tesó-tusa
Haláli film volt, Will Ferrell-től nem vártam mást.
10/9
Haláli film volt, Will Ferrell-től nem vártam mást.
10/9
2012. szeptember 18. 16:55
Az elmúlt héten voltunk kirándulni az osztállyal.Sok filmet megnéztünk buszozás közben.
Blöff
10/10
Egyik legjobb film, amit valaha láttam.Tényleg hihetetlen.
A Karib-tenger kalózai 2
9/10
Igaz, hogy nekem az első rész tetszik a legjobban, de azért ez sem olyan rossz.
Csokoládé
9/10
Szerintem a története és a szereplői is mind egyaránt csodálatosak.
Csak egy kis pánik
10/10
Rettentően jó vígjáték igazi színészlegendákkal.Persze Paul Vitti karaktere tetszik a legjobban.
Blöff
10/10
Egyik legjobb film, amit valaha láttam.Tényleg hihetetlen.
A Karib-tenger kalózai 2
9/10
Igaz, hogy nekem az első rész tetszik a legjobban, de azért ez sem olyan rossz.
Csokoládé
9/10
Szerintem a története és a szereplői is mind egyaránt csodálatosak.
Csak egy kis pánik
10/10
Rettentően jó vígjáték igazi színészlegendákkal.Persze Paul Vitti karaktere tetszik a legjobban.
11 felhasználónak tetszik:
Kiim,
Lady Suzy,
Évike12,
csicsi20,
House Of Wax,
tya04,
janet7,
Black Hearth2,
arizona,
mse90,
Lindsay019
2012. szeptember 18. 18:03
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
Az árvaház
10/10 nekem nagyon tetszikt! Aki szereti a horror filmeket annak tetszik ez a film!
Igazából nem horror csak azt mondják de attól még jó!
10/10 nekem nagyon tetszikt! Aki szereti a horror filmeket annak tetszik ez a film!
Lady Suzy
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.