Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 29. 17:45 #7841
- törölt felhasználó -    
Leon, a profi cool.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. október 29. 17:45 #7842
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Csodálatos pókember, alapjáraton nagyon szeretem a Pókember filmeket, de ez a feldolgozás sem volt rossz, habár a magyar hangokkal nem voltam kibékülve, de ettől függetlenül nem volt rossz film. blush.gif 10/9.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 29. 17:51 #7843
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Éjsötét árnyék
Főszereplő:Johnny Depp
Nagyon jó film
10/10
2 felhasználónak tetszik: Dorothy6, ophely88
2012. október 29. 18:03 #7844
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
Zodiákus . IMDb 7,7-re értékelte... én többet adok neki! :D
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Évike12, Alison Lerman, House Of Wax, janet7
2012. október 30. 08:17 #7845
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Tudom mit tettél tavaly.(horror - krimi)10/10

Nem vagyok ez a nagy horror kedvelő, de erre a filmre igazán lehet mondani, hogy egy jó horror.Igazából csak a film végén jöttem rá, hogy benne játszik két kedvelt színészem, addig annyira nem.( rohog.gif ) Nagyon jól megvolt alakítva, és a vége is jó volt. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Peszti, janet7, BunnyGirl
2012. október 30. 13:47 #7846
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (BeautifullyBroken. @ 2012.10.28. 23:16)
Megnéztem azért párat, mert mindig azt remélem, hogy jó lesz, pl. a Kéz- őrület, Fido, Zombieland, de ezek nagyon bugyuták voltak.

A Kéz-őrület szerintem zsenális rohog.gif
2012. október 30. 21:11 #7847
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Ace Ventura- Állati nyomozó wub.gif
Egyik nagy kedvencem Jim Carrey-től. meghajolo.gif Már számtalanszor láttam, de ennek ellenére mindig tudok nevetni rajta. Egyértelműen a megunhatatlan filmek kategóriájába tartozik. thumbsup.gif
10/10
8 felhasználónak tetszik: csicsi20, duracell, SmileyZ, Vegas, Alison Lerman, Hustler, Fanni00, Vampire Lady
2012. október 30. 21:17 #7848
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Vampire Knight heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. október 31. 09:19 #7849
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Különleges Valentin nap(The Lost Valentine) heart.gif
Most láttam először, és imádtam minden egyes percét. Csodálatos ,szívmelengető és egyben nagyon megható ez a film, nagyon nagyon tetszett!! Mindig is szerettem az olyan filmeket amelyek bemutatják, hogy igenis létezik igaz és örök szerelem smileeee.gif blush.gif heart.gif
Jennifer Love Hewitt amellett , hogy nagyon jól alakította a szerepét, gyönyörű volt nagyon (nem mintha a többi filmjében nem lenne az..: D ) Sean Faris is remekül alakított, és nagyon édes blush.gif smileeee.gif
Amikor a nagymama , Betty White visszaemlékezett ,akkor mindig rám jött a sírás, olyan jó volt látni, hogy a férjével mennyire imádták egymást, nagyon meghatott!!
Egyébként egyből a kedvencem lett ez a film, rengetegszer meg fogom még nézni, mert imádom!! heart.gif heart.gif heart.gif
10/10

Stay Alive - Ezt éld túl!
Ezt már nagyon sokszor láttam, és igaz, hogy nem annyira rajongok a horror filmekért, de ez mindig is tetszett nekem. Azért komoly, hogy pont egy magyar "Vér" grófnő(Báthory Erzsébet) a "gonosz" benne. Ha lenne igaziból egy ilyen videó játék, én tuti nem játszanék vele : DD
10/8

Lebilincselő karácsony((Holiday in Handcuffs)
Annyira aranyos film!! Melissa Joan Hart karaktere kissé lökött és bohókás volt, de nagyon illet hozzá : )
Mario Lópezt most láttam először, de egyből nagyon megtetszett, nagyon ügyesen alakította szerepét : )
Egyébként kissé kiszámítható volt, hogy mi lesz a vége, de ettől függetlenül neekem nagyon nagyon tetszett ez a film!! smileeee.gif
10/8

A szépség és az aktatáska
Nemrég találtam ezt a filmet, ééééés mit látok, hogy Hilary Duff a főszereplő: O Hűűű, Hilary szerepel benne,akit imádok, és én ezt még nem láttam, na az, h lehet. Egyből meg is néztem hugimmal : D Nem volt rossz film, Hilary nagyon elragadó és bájos benne, de a történet annyira nem volt izgalmas, sőt az eleje picit unalmas is volt.
A közepe felé már kezdett jó lenni. Lényegében tetszett, de ez sose lesz a kedvenc Hilary-s filmem.
10/6,5

Dögölj meg John Tucker heart.gif
Nagyon nagyon sokszor láttam már, és imádom, egyik kedvenc filmem!! Ez a film nagyon nekem való : D A csajok nagyon jól megleckéztették John-t, amit ő meg is érdemelt, de a végén azért picit megsajnáltam.
10/10

27 idegen igen heart.gif
Nagy kedvencem , imádom!! smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Évike12, House Of Wax, csicsi20, duracell, Minimanó94, SmileyZ, Fanni00, Vampire Lady
2012. október 31. 11:37 #7850
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Csodálatos Pókember */ The Amazing Spider-Man /2012/

Sajnos csak két részletben tudtam megnézni, így a második felét csak ma tudtam pótolni.
Azok akik összehasonlítják ezt a filmet az eredeti filmmel, azok szerintem nem feltétlen fogják ezt az alkotást értékelni. Szerintem az eredeti úgy jó ahogy van, de ez az új és jobb Pókember nálam nyerő lett laugh.gif
Tobey Maguire a tökéletes Pókember meghajolo.gif Szerintem Andrew túl helyes volt erre a szerepre laugh.gif Hiszen mire gondolunk ha meghalljuk Pókembert: a való életben esetlen, lúzer aki egyből menő lesz ha álarcot húz, nos ezzel szemben Andrew igencsak jó kinézettel rendelkezik, így nekem ez egy picit sántított blush.gif
De azt kell, hogy mondjam, hogy Andrew nagyon is megállta a helyét, nem voltam oda érte a film előtt, de a filmben nagyon szimpatikus volt, megkedveltem smileeee.gif
Az is tetszett még ebben a részben, hogy több humor volt benne blush.gif És hát nem utolsó sorba nem volt ott Kirsten _nevet.gif Szegénykét nagyon nem bírtam a Pókember filmekben, ezzel szemben Emma Stone nagy kedvenc, szóval már ez is plusz pont laugh.gif
Egy valami volt ami nem tetszett: hogy minden harcolós jelenet sötétben vagy elég kevés fény mellett volt blush.gif Ez egy picit zavart, de hát kb. ennyi bajom volt a filmmel szóval laugh.gif
Nagyon meg voltam vele elégedve beer.gif

10*10
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, SmileyZ
2012. október 31. 11:42 #7851
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gandalf007 @ 2012.10.29. 17:42)
Ezúttal a Trainspotting című skót filmhez volt szerencsém. Az eleje mint egy elbaszott amcsi vígjáték.

Nekem nem volt ilyen érzésem de lehet csak én gondolom így. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. október 31. 11:54 #7852
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ophely88 @ 2012.10.31. 11:42)
Nekem nem volt ilyen érzésem de lehet csak én gondolom így.  biggrin.gif

Nem, nekem sem volt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 31. 11:56 #7853
SzMo99
SzMo99
Hozzászólás: 536
Csatolások: 86
Azonosító: 181441
Most a 28 héttel később című angol horrort nem rossz csak kinyírják benne a kedvencemet shout.gif amúgy tényleg nagyon jó film csak nekem nem tetszett benne az a sok vér 10/7.
2012. október 31. 13:57 #7854
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Most fejeztem be a 10 dolog, amit utálok benned című sorozatot, előtte pedig a filmet láttam, de nekem a sorozat jobban bejött. Kár, hogy nem kapott teljes évadot. cray.gif Mindezektől eltekintve a sorozat: 10/10.
a film: 10/9
2012. október 31. 18:54 #7855
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Amerikai szépség
Igazából nem terveztem be a mai napomba, noha az egyik kedvencem. Volt szerencsém hallani két fiatal tini beszélgetését. Az egyik erre a filmre, azt a szót használta, hogy unalmas. WTF? Elbotránkoztam ott magamba, mert én az ő korukban már imádtam, sőt Lester úr a mai napig nagyon kedves karakter a számomra. Lehet, hogy kell egy bizonyos korosztály egyeseknek, hogy megértsék a film lányegét.Mindegy részben köszönettel tartozom nekik, mivel így egy nagyon kellemes délutánom volt.

„A nevem Lester Burnham. Ez a környék, ahol lakom. Ez az utcám. Ez az életem. 42 éves vagyok. És alig egy éven belül meghalok. Ezt persze most még nem tudom. Bizonyos értelemben már most halott vagyok. ..." MEGUNHATATLAN meghajolo.gif

10/10 Szerintem ez nem is kérdés.
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, ophely88, tya04, VampireBella
2012. október 31. 19:52 #7856
kia08
kia08
Hozzászólás: 1898
Csatolások: 50333
Azonosító: 179313
When You Remember Me / A méltóság nevében
Néhány napja a TV-ben láttam, hogy reklámozzák, így gondoltam, megnézem, ha nem felejtem majd el. Szerencsére sikerült, aminek nagyon örülök. Minél idősebb vagyok, annál régebbi filmek tetszenek.
Az előzetes alapján is gondolni lehetett, hogy nem egy vígjáték lesz. Belegondolni is rossz volt az egész film alatt, hogy a gondozóotthonokban valóban így bánhatnak szegény szerencsétlen gyerekekkel, akik nem tehetnek a sorsukról, csoda, ha a 20-at is megélik. Fred Savage nagyszerű színész, a filmben még fiatal, de nagy tehetség! A vége közeledtével nem tudtam visszafojtani a könnyeim, pedig nálam ez ritka...
A film megmutatja, hogy ki kell állnunk magunk mellett, és nem hagyni, hogy mások a földbe tiporjanak. Mindenki megérdemli, hogy emberként kezeljék, és tiszteletben tartsák a jogait. A kisfiú mert cselekedni, az idősebb bentlakók nem, de végül támogatták ők, és elérték amit szerettek volna.
10/9
2012. október 31. 20:25 #7857
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (nicol bellox @ 2012.10.31. 09:19)

Stay Alive - Ezt éld túl!
Ezt már nagyon sokszor láttam, és igaz, hogy nem annyira rajongok a horror filmekért, de ez mindig is tetszett nekem. Azért komoly, hogy pont egy magyar "Vér" grófnő(Báthory Erzsébet) a "gonosz" benne. Ha lenne igaziból egy ilyen videó játék, én tuti nem játszanék vele : DD 
10/8

Te nagyon jó szívű voltál, de nekem anno ez a film nagyon nem jött be. Persze, én akartam minden áron megnézni, párommal meg csak sokszor néztünk olyan vátdöfákk fejjel, hogy ezmijez. Szerintem nagyon sablonos, gagyi és egyáltalán nem egy bef*satós horror. Persze Milo az elején kellemes látvány, de őt is hamar kinyiffantják. Talán amiatt nem tetszett egyáltalán, hogy a Báthoryról szóló legendát teljes mértékben átírták. Persze ízlések és pofonok, de vannak sokkal jobb horrorfilmek is. Nekem valahogy annyira nem jött át. Olyan se füle, se farka a sztori.

Elrabolva 2 (Taken 2 - 2012)

Húgom nyaggatott, hogy nézzük meg, és őszintén szólva először kétkedve fogadtam az ötletet. Sosem voltam oda azért, hogy húzzunk le még egy bőrt egy kasszasiker filmről. A Taken első része pazar. Az egyik legjobb akció film, amit életemben valaha láttam, emiatt féltem, hogy az egészet el fogják tolni úgy, ahogyan illik azt. Vettem egy adag nachost és úgy ültem be. Nos, a sztori eleje kegyetlen vontatott. Nem fogok spoilerezni, de kemény 30 percen keresztül megy a családi unalmas rizsa, persze mindezt megpróbálták megspékelni azzal, hogy az albán maffiózókról vágnak be jeleneteket, amint a főszereplő csávót akarják elintézni. A vontatottság ellenére a végére egy kegyetlen jó film kerekedett belőle. Liam Neeson ismét bizonyított, egyszerűen imádom a pasast, ráadásul korához képest hihetetlenül jól tartja magát. Kellemes látványt nyújtott abban a két órában.smileeee.gif Az akció jelenetek teljes mértékben a helyükön voltak, habár néhol már kezdtek túlzásokba esni, és nem kicsit tűnt fel, hogy az egész filmben Mecerdes és BMW márkájú autókat törtek össze. Profik voltak a verekedős koreográfiák és a története is excellent volt. A zenéje nagyon hajazott a Bourne filmekére, így az a sanda gyanúm, hogy John Powell keze van benne a soundtrackben. Habár a film néholi kiszámíthatóságát leszámítva annyira lekötött, hogy még a mosdóba sem mentem ki. Az elsőnek jobb volt a története, de ebben több volt az akció. Elsőre azt vágtam rá, hogy a második tetszett jobban, de így utólag belegondolva az első sztorija kidolgozottabb volt. Mindkét résznek van előnye és hátránya.

10/10 - Számomra ez egy király akció film volt, pedig nem vagyok oda az ilyen módon való folytatásos filmekért, de ez megér egy misét, úgy gondolom. Persze lehet, hogy elfogult vagyok Neeson bácsi miatt, de nem tudom nem imádni a pasas! happy.gif
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, Vampire Lady, SmileyZ
2012. október 31. 22:00 #7858
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (Beyla @ 2012.10.31. 20:25)
Te nagyon jó szívű voltál, de nekem anno ez a film nagyon nem jött be. Persze, én akartam minden áron megnézni, párommal meg csak sokszor néztünk olyan vátdöfákk fejjel, hogy ezmijez. Szerintem nagyon sablonos, gagyi és egyáltalán nem egy bef*satós horror. Persze Milo az elején kellemes látvány, de őt is hamar kinyiffantják. Talán amiatt nem tetszett egyáltalán, hogy a Báthoryról szóló legendát teljes mértékben átírták. Persze ízlések és pofonok, de vannak sokkal jobb horrorfilmek is. Nekem valahogy annyira nem jött át. Olyan se füle, se farka a sztori.
Elrabolva 2 (Taken 2 - 2012)
Húgom nyaggatott, hogy nézzük meg, és őszintén szólva először kétkedve fogadtam az ötletet. Sosem voltam oda azért, hogy húzzunk le még egy bőrt egy kasszasiker filmről. A Taken első része pazar. Az egyik legjobb akció film, amit életemben valaha láttam, emiatt féltem, hogy az egészet el fogják tolni úgy, ahogyan illik azt. Vettem egy adag nachost és úgy ültem be. Nos, a sztori eleje kegyetlen vontatott. Nem fogok spoilerezni, de kemény 30 percen keresztül megy a családi unalmas rizsa, persze mindezt megpróbálták megspékelni azzal, hogy az albán maffiózókról vágnak be jeleneteket, amint a főszereplő csávót akarják elintézni. A vontatottság ellenére a végére egy kegyetlen jó film kerekedett belőle. Liam Neeson ismét bizonyított, egyszerűen imádom a pasast, ráadásul korához képest hihetetlenül jól tartja magát. Kellemes látványt nyújtott abban a két órában.smileeee.gif Az akció jelenetek teljes mértékben a helyükön voltak, habár néhol már kezdtek túlzásokba esni, és nem kicsit tűnt fel, hogy az egész filmben Mecerdes és BMW márkájú autókat törtek össze. Profik voltak a verekedős koreográfiák és a története is excellent volt. A zenéje nagyon hajazott a Bourne filmekére, így az a sanda gyanúm, hogy John Powell keze van benne a soundtrackben. Habár a film néholi kiszámíthatóságát leszámítva annyira lekötött, hogy még a mosdóba sem mentem ki. Az elsőnek jobb volt a története, de ebben több volt az akció. Elsőre azt vágtam rá, hogy a második tetszett jobban, de így utólag belegondolva az első sztorija kidolgozottabb volt. Mindkét résznek van előnye és hátránya.
10/10 - Számomra ez egy király akció film volt, pedig nem vagyok oda az ilyen módon való folytatásos filmekért, de ez megér egy misét, úgy gondolom. Persze lehet, hogy elfogult vagyok Neeson bácsi miatt, de nem tudom nem imádni a pasas! happy.gif

Ha tényleg ennyire jó, mint ahogy leírtad, minnél hamarabb sort kerítek rá hogy megnézzem. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Beyla
2012. október 31. 22:05 #7859
- törölt felhasználó -    
A bárányok harapnak (2006)
Új-zélandi horror? komédia?
Nagyon beteg, de jókat nevettem rajta.
8/10
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. október 31. 23:58 #7860
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Skyfall
Nem is tudom megmondani, mikor volt utoljára ekkora élményem moziban. Sam Mendes, nem hiába bíztam benned!
10/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, arizona, duracell, Vampire Lady
710 oldal 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!