A tetovált lány (2011)
A svéd változatát láttam először még anno, és most néztem meg ezt. Sok kritikát hallottam, hogy ez még csak a közelébe sem ér. Hát kövezzetek meg, de szerintem megállja a helyét a másikkal szemben. Főképp Rooney Mara-t dicsérem, mivel el nem tudtam volna képzelni más Lisbeth Salander-t Noomi Rapace után. Szerencsére jó irányba csalódtam a kisasszonyban. Daniel Craig-es Mikael nekem szimpatikusabb volt. Tetszett az alakítása. Vessen magára, aki csak egy gyenge remake-nek tartja.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. október 28. 14:33
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (arizona @ 2012.10.28. 14:25)
A tetovált lány (2011)
A svéd változatát láttam először még anno, és most néztem meg ezt. Sok kritikát hallottam, hogy ez még csak a közelébe sem ér. Hát kövezzetek meg, de szerintem megállja a helyét a másikkal szemben. Főképp Rooney Mara-t dicsérem, mivel el nem tudtam volna képzelni más Lisbeth Salander-t Noomi Rapace után. Szerencsére jó irányba csalódtam a kisasszonyban. Daniel Craig-es Mikael nekem szimpatikusabb volt. Tetszett az alakítása. Vessen magára, aki csak egy gyenge remake-nek tartja.
10/10
10/10
Ez a ríméjk nagyon is a helyén van.
2012. október 28. 15:10
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
This Means War / Kémes hármas (2012)
Nagyon tetszett
Sokat röhögtem, és a történet sem volt rossz, nézhető és vicces film.
9/10
Nagyon tetszett
9/10
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. október 28. 20:53
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Spongya @ 2012.10.28. 08:00)
Karácsonyi lidércnyomás
Animációs film, de nekem nagyon tetszett. Tim Burton rendezésével készült, úgyhogy csak ajánlani tudom.
10/10
Animációs film, de nekem nagyon tetszett. Tim Burton rendezésével készült, úgyhogy csak ajánlani tudom.
10/10
Én ezt minden november 1-én meg szoktam nézni egy kis kakaó meg kalács társaságában. Imádom.
2012. október 28. 23:09
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Ted
Amióta kijött jópár ismerősöm mondogatja, hogy milyen jó volt, mennyit röhögött és hogy nézzem meg. Meg néztem, de nekem nem jött be. Volt benne pár perverz poén és pár b*** meg, de ennyi. Mondjuk bevallom 1-2 poén tetszett, főleg az utolsó, amikor 'kiderül', hogy a kis gyerek Taylor Lautner lesz. Mila Kunis filmjeit általában szeretem, de ez...
2/10
Rekviem egy álomért
Mit is mondjak. Ez a film lesokkolt pár órára. Nagyon tetszett. Nem az a tipikus hálivúdi limonádé az biztos. Szerintem felér egy drog prevenciós előadással. Minden színész kivétel nélkül zseniálisan játszanak. Mindenki szenvedése átérezhető, anélkül hogy szájbarágós lenne.
10/10
Egy hét Marilynnel
Michelle Williams-t eddig más filmben nem láttam, de ezután a film után szükségét érzem bepótolni ezt a lemaradást. Nekem nagyon tetszett a film. Michelle nagyon jó benne. Eddie-be pedig őszintén szólva szerelmes lettem. Emma Watsonról nekem nem ugrott be a film közben, hogy "jaj, ő Hermione. mást nem is tud eljátszani". Bár nem is volt nagy szerepe. Keneth Branagh-t a Shakespeare-filmjeiben láttam eddig, de itt is megállta a helyét.
10/10
Amióta kijött jópár ismerősöm mondogatja, hogy milyen jó volt, mennyit röhögött és hogy nézzem meg. Meg néztem, de nekem nem jött be. Volt benne pár perverz poén és pár b*** meg, de ennyi. Mondjuk bevallom 1-2 poén tetszett, főleg az utolsó, amikor 'kiderül', hogy a kis gyerek Taylor Lautner lesz. Mila Kunis filmjeit általában szeretem, de ez...
2/10
Rekviem egy álomért
Mit is mondjak. Ez a film lesokkolt pár órára. Nagyon tetszett. Nem az a tipikus hálivúdi limonádé az biztos. Szerintem felér egy drog prevenciós előadással. Minden színész kivétel nélkül zseniálisan játszanak. Mindenki szenvedése átérezhető, anélkül hogy szájbarágós lenne.
10/10
Egy hét Marilynnel
Michelle Williams-t eddig más filmben nem láttam, de ezután a film után szükségét érzem bepótolni ezt a lemaradást. Nekem nagyon tetszett a film. Michelle nagyon jó benne. Eddie-be pedig őszintén szólva szerelmes lettem. Emma Watsonról nekem nem ugrott be a film közben, hogy "jaj, ő Hermione. mást nem is tud eljátszani". Bár nem is volt nagy szerepe. Keneth Branagh-t a Shakespeare-filmjeiben láttam eddig, de itt is megállta a helyét.
10/10
2012. október 28. 23:16
Idézet (ophely88 @ 2012.10.28. 14:11)
Az biztos, rendesen zsibbasztja az agyat de néha ilyen is kell.
Azért nem minden Simon Pegg komédia zsibbasztja az agyat. Én például láttam a legújabb, Fantastic fear or everything című filmjét és abszolút nem fárasztó. Mondjuk nekem az a film abszolút nem is tetszett, a többi Peg filmhez képest elég gyengus mit ne mondjak.
A zombis filmeket pedig én sem szeretem, csak komédiával együtt csúszik le nekem ...
De lassan már úgy sem, nem tudom, nem értem miért erőltetik a zombis paródiákat, kezd unalmas lenni ... 
Ha én meghallom Simon Pegg nevét automatikusan a fárasztó filmek ugranak be róla, bár ezt a legújabb filmjét nem láttam, de annyira nem is hoz lázba.
Elég unalmasak már tényleg ezek a zombiparódiák, no meg a zöme nem is humoros. Megnéztem azért párat, mert mindig azt remélem, hogy jó lesz, pl. a Kéz- őrület, Fido, Zombieland, de ezek nagyon bugyuták voltak.
2012. október 29. 01:05
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
A halott menyasszony
Ennyire még egy mese sem érintet meg, szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy ez a világ legszebb és legjobb animációs filmje
10/10
Fegyvernepper
Már másodszorra látom de még mindig szíven üt ez a film. Amikor az a afrikai kislány megkérdezte a főszereplőt hogy vissza fog e nőni a karja akkor megszakadt a szívem
És az a legdurvább hogy igaz történeteken alapul és ezeket az embernek nevezett képződményeket le sem lehet nagyon csukni.
10/10
Ennyire még egy mese sem érintet meg, szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy ez a világ legszebb és legjobb animációs filmje
10/10
Fegyvernepper
Már másodszorra látom de még mindig szíven üt ez a film. Amikor az a afrikai kislány megkérdezte a főszereplőt hogy vissza fog e nőni a karja akkor megszakadt a szívem
10/10
2012. október 29. 09:50
The Amazing Spider-Man/A csodálatos Pókember (2012)
Én is - akárcsak a többi nagy Pókember rajongó - tartottam ettől a filmtől. Eleinte még a közelébe se akartam menni, mert teljesen fölöslegesnek tartottam, hogy újra megcsinálják az egészet. Ha 20 éve jött volna ki az első Pókember-film, akkor még azt mondom oké, de így, hogy alig tíz év telt el... nem láttam sok értelmét. Viszont Emma Stone-t nagyon kedvelem és Andy-vel sem volt bajom soha, így hát megnéztem. Kritikák szempontjából kapott a film hideget, meleget, így nem igazán tudtam mire számítsak, de meg kell mondjam, hatalmasat csalódtam. Pozitív értelemben, természetesen. Aki nem hardcore Spider-Man fan és nem olvasta a képregényeket, annak minden bizonnyal nagyon sok kérdésére választ adott a film (Gondolok itt Peter szüleire elsősorban). Az is tetszett, hogy Pókember életének másik nagy szerelmét, Gwen Stacy-t tették bele a múviba MJ helyett, mert ki nem állhattam azt a lányt. Gwen sokkalta szimpatikusabb volt és nem is nyafogott annyit, mint Mary Jane. Ezen kívül, amik még tetszettek a filmben: Andrew a Pókember szerkóban
, a poénok (főleg azok, amikor az autótolvajt kapta el) és úgy teljes egészében Peter Parker. Ne értsetek félre, szerintem Tobey remekül játszott az eredetiben, de ebben a filmben számomra sokkal szimpatikusabb volt Peter és ennek semmi köze a kinézetéhez. Ami nem tetszett: a kezdeti Pókember szerkó (
), az, hogy nem volt benne a kedvenc szereplőm: Jonah Jameson és Ben bácsi halála. Azt már az eredeti filmben is megkönnyeztem, de ebben csak még szívfacsaróbb volt.
Főleg, hogy senki nem hívott mentőt, Peter hiába kiabált.
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de: nekem nagyon tetszett. És naná, hogy lesz második rész.
10/9
Én is - akárcsak a többi nagy Pókember rajongó - tartottam ettől a filmtől. Eleinte még a közelébe se akartam menni, mert teljesen fölöslegesnek tartottam, hogy újra megcsinálják az egészet. Ha 20 éve jött volna ki az első Pókember-film, akkor még azt mondom oké, de így, hogy alig tíz év telt el... nem láttam sok értelmét. Viszont Emma Stone-t nagyon kedvelem és Andy-vel sem volt bajom soha, így hát megnéztem. Kritikák szempontjából kapott a film hideget, meleget, így nem igazán tudtam mire számítsak, de meg kell mondjam, hatalmasat csalódtam. Pozitív értelemben, természetesen. Aki nem hardcore Spider-Man fan és nem olvasta a képregényeket, annak minden bizonnyal nagyon sok kérdésére választ adott a film (Gondolok itt Peter szüleire elsősorban). Az is tetszett, hogy Pókember életének másik nagy szerelmét, Gwen Stacy-t tették bele a múviba MJ helyett, mert ki nem állhattam azt a lányt. Gwen sokkalta szimpatikusabb volt és nem is nyafogott annyit, mint Mary Jane. Ezen kívül, amik még tetszettek a filmben: Andrew a Pókember szerkóban
10/9
2012. október 29. 15:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Abraham Lincoln: A Vámpírvadász * Abraham Lincoln: Vampire Hunter /2012/
Ez egy nagyon egyszer nézhetős lett az én számomra
Még talán annak sem, a végét már nagyban csak áttekertem
Pedig annyira boldogan ültem elé, tényleg, nagyon érdekelt, de egyszerűen annyira más volt mint amire számítottam.
A vámpírok tetszettek, azokat jól megcsinálták
Még egy pozitívumot tudok mondani, az pedig a Henry nevű karakter
Őt nagyon kedveltem, de rajta kívül senki nem tetszett
Egyedül az ő karaktere nyerte el a tetszésemet.
Sok negatívumot tudnék mondani, de a legnagyobb mind közül az a lovas-harcos jelenet volt
Ahogy ott dobálták a lovakat, hát az nagyon nem jött be
Sajnálom, hogy ennyire nem tetszett, pedig tényleg nagyon akartam, hogy átjöjjön, de ez nem jött össze
4*10
Ez egy nagyon egyszer nézhetős lett az én számomra
Pedig annyira boldogan ültem elé, tényleg, nagyon érdekelt, de egyszerűen annyira más volt mint amire számítottam.
A vámpírok tetszettek, azokat jól megcsinálták
Sok negatívumot tudnék mondani, de a legnagyobb mind közül az a lovas-harcos jelenet volt
Sajnálom, hogy ennyire nem tetszett, pedig tényleg nagyon akartam, hogy átjöjjön, de ez nem jött össze
4*10
2012. október 29. 17:15
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Fülenincs nyúl
Nem igazán szertem a német filmeket, de ez kifejezetten tetszett, még azt mondom, hogy egy kicsit olyan hollywoodi stílusra hajaz, mégis a jó ízlés határain belül van bőven. Szóval, attól függetlenül, hogy a vége kicsit kiszámítható, mégis bőven okozott meglepetéseket, és nevetéssel teli perceket. Zseniális egy film, a története is aranyos volt, a zenékről nem is beszélve. Ritka, hogy a Bloc Party nevű fantasztikus együttestől hallunk dalokat egy filmben, itt mégis, no meg a The Killers!
Már ezért megérte megnézni, komolyan! Matthias Schweighöfnerben pedig, aki miatt alapvetően megnéztem, nem csalódtam, véleményem szerint az egyik legjobb német színész. A színészgárdával meg voltam elégedve, a szinkronhangok is tökéletsek voltak, említve például Pikali Gerdát, vagy a jó öreg Stohl Andrást, aki egy igazi vérbeli tapló, de meg kell hagyni, hogy a hangja isteni! Van egy olyan érzésem, hogfy ma is megnézem, de ezúttal németül! Nem is emlékszem,, mikor láttam utoljára ilyen tökéletes romantikus filmet!
10/10
A Hihetetlen Hulk
Nem is tudom, miért kezdtem bele a filmbe, talán Edward Norton...vagy Tim Roth mitt, mert alapvetően ez nem az én műfajom. A film első fél órája nagyon is tetszett, a brazil szegénynegyed, és Bruce kísérletei, eléggé felfűtötték az egész filmet. Ugyan az egész, úgy ahogy volt, valószerűtlen és igen távol áll a valóságtól de mégis próbáltam elvonatkoztatni ettől és csak nézni. Nem sikerült. A film 40. percénél kérdeztem meg magamtól, hogy Edward Norton, hogy vállalhatott el egy ilyet? A vége nagyon elcsépelt volt számomra, ez egy tipikus akciófilm, mutáns szörnyekkel. Amikor 2 szörny küzd egymással, a jó szörny csaja veszélyben van és utána menekülnie kell a szerelmétől is, és remeteként élnie mert veszélyt jelent az emberiségre. -.-
Felettébb unalmas volt, a szereplők sokszor csak úgy voltak és nem is történt semmi, Liv Tyler is, akit egyébknét szeretek, néha csak úgy állt mint egy bábu. Ilyen játékkal egyébként általában ((Olivia Wilde)) vagy Kristen Stewart filmjeinél "szoktam találkozni."
10/3 Minden jóindulattal
Nem igazán szertem a német filmeket, de ez kifejezetten tetszett, még azt mondom, hogy egy kicsit olyan hollywoodi stílusra hajaz, mégis a jó ízlés határain belül van bőven. Szóval, attól függetlenül, hogy a vége kicsit kiszámítható, mégis bőven okozott meglepetéseket, és nevetéssel teli perceket. Zseniális egy film, a története is aranyos volt, a zenékről nem is beszélve. Ritka, hogy a Bloc Party nevű fantasztikus együttestől hallunk dalokat egy filmben, itt mégis, no meg a The Killers!
10/10
A Hihetetlen Hulk
Nem is tudom, miért kezdtem bele a filmbe, talán Edward Norton...vagy Tim Roth mitt, mert alapvetően ez nem az én műfajom. A film első fél órája nagyon is tetszett, a brazil szegénynegyed, és Bruce kísérletei, eléggé felfűtötték az egész filmet. Ugyan az egész, úgy ahogy volt, valószerűtlen és igen távol áll a valóságtól de mégis próbáltam elvonatkoztatni ettől és csak nézni. Nem sikerült. A film 40. percénél kérdeztem meg magamtól, hogy Edward Norton, hogy vállalhatott el egy ilyet? A vége nagyon elcsépelt volt számomra, ez egy tipikus akciófilm, mutáns szörnyekkel. Amikor 2 szörny küzd egymással, a jó szörny csaja veszélyben van és utána menekülnie kell a szerelmétől is, és remeteként élnie mert veszélyt jelent az emberiségre. -.-
Felettébb unalmas volt, a szereplők sokszor csak úgy voltak és nem is történt semmi, Liv Tyler is, akit egyébknét szeretek, néha csak úgy állt mint egy bábu. Ilyen játékkal egyébként általában ((Olivia Wilde)) vagy Kristen Stewart filmjeinél "szoktam találkozni."
10/3 Minden jóindulattal
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. október 29. 17:23
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Én Pókembert
2012. október 29. 17:33
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.10.28. 15:10)
This Means War / Kémes hármas (2012)
Nagyon tetszett
Sokat röhögtem, és a történet sem volt rossz, nézhető és vicces film.
9/10
Nagyon tetszett
9/10
Én is ezt láttam utoljára
10/10
2012. október 29. 17:42
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Ezúttal a Trainspotting című skót filmhez volt szerencsém. Az eleje mint egy elbaszott amcsi vígjáték. Aztán jött a csavar, s az eddig csak sejtetett komolyság és mondanivaló egyszer csak BUMMHEADSHOT! beleszögezett a fotelbe. És onnantól kezdve maradt a kőkemény realizmus, humor már a kanyarba sincs, iszonyúan jó film. A képi világ, a színészi játék igen jó, simán 10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.