Idézet (Alison Lerman @ 2012.10.26. 23:31)
Country Strong
Már régóta szemeztem ezzel a filmmel és végre úgy döntöttem, hogy megnézem. A szereplőgárdát elnézve úgy gondoltam, hogy tetszeni fog nekem, és a téma sem állt túl távol tőlem. Habár utálom az olyan filmeket, ahol a szereplők minden gondolatukat éneklés formában tárják fel nekünk.
Igaz, hogy ez a film alapjáraton egy énekesnő életét mutatja be, koncertek sorozatát így természetesen rengeteg dalt hallhatunk a filmben, de komolyan mondom, ilyen jó country zenéket már rég hallottam. Tim McGraw még mindig fantasztikusan énekel, a Gwyneth Paltrow-val közös dalukat naponta legalább 30x meghallgatom ráadásul egy új kedvencre is leltem. Nem Leightonra gondolok, őt már eddig is szerettem, hanem Garrett Hedlundra. Hihetetlen, hogy az összes filmjét láttam a srácnak és ez kellett, hogy beleszeressek. Szerintem joggal taszította le Mark Wahlberget a helyéről. És elhihetitek, hogy a listám nem gyakran változik, főleg 16 alatt nem! Ezek a kedvenceim már jó pár éve foglalják el ugyanazt a helyet, változtatás nélkül. De, Garrettnek mégis sikerült bekerülni, egyszerűen most nem is tudok Vele betelni! Színészként is remek, fantasztikus alakítást nyújt és a hangja! Az énekhangjáról nem is beszélve, hihetetlen mikre nem képes, és a country műfaj nagyon is jól áll neki!
Na de, visszatérve a filmre, alapvetően tetszett a történet, az alakításokkal nem volt problémám, Gwyneth és Garrett-é különösen tetszett, a dalok is zseniálisak és lehet, hogy kicsit elfogult vagyok (ezért is nem szoktam azonnal filmet értékelni, csak hagyom "ülepedni") de nekem nagyon tetszett! A vége volt egy kicsit kiszámítható, de nem érzékeltem túl nyálasnak vagy elcsépeltnek. Inkább volt romantikus és gyönyörű. Van egy olyan érzésem, hogy egy párszor még meg fogom nézni még a 2012es évben!
10/9.5
Én is nem régen néztem meg azt a filmet, bevallom, először a kedvenc színésznőm Leighton Meester miatt kezdtem bele, és fura volt hogy az ő karaktere nem igazán tetszett. Gwyneth viszont mesés volt benne, és hát a dalok... imádom kb. az összeset, nálam is elég nagy kedvenc lett. Számomra 10/10