Tolvajok városa
10/8 Jobb végzetet szántam volna Jeremy karakterének.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. november 16. 18:31
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Dark Shadows- Éjsötét Árnyék
Tim Burton és Johnny Depp párosítás, ez már magában is sokat ígér. Nem csalódtam. Tetszett, hogy míg a történet alapja a szerelem volt, nem tengett túl benne, sőt, a vártnál kevesebb is volt, és ennek örültem. Egyetlen negatívumnak csak a vége felé azt tartom, ami Carolyn lett. Végre egy olyan vámpírfilm, ami klasszikusan mutatja be ezeket a lényeket, úgy, amilyenek - lennének - igazából. Érdemes volt megnézni.
10/10
Tim Burton és Johnny Depp párosítás, ez már magában is sokat ígér. Nem csalódtam. Tetszett, hogy míg a történet alapja a szerelem volt, nem tengett túl benne, sőt, a vártnál kevesebb is volt, és ennek örültem. Egyetlen negatívumnak csak a vége felé azt tartom, ami Carolyn lett. Végre egy olyan vámpírfilm, ami klasszikusan mutatja be ezeket a lényeket, úgy, amilyenek - lennének - igazából. Érdemes volt megnézni.
10/10
2012. november 16. 19:58
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (saint7 @ 2012.11.16. 01:07)
szerintem igen mindenképpen! a mélypont ez a film Clint Eastwood pályafutásában bár ez csak az én véleményem. már az Invictus és az Azután is elcsépelt és unalmas filmjei. jó filmek lehetnének de valamiért totál érdektelenek számomra és mind a 3 olyan hatásvadász semmilyen filmek!
de ez a J.Edgar nem hogy unalmas hanem még rossz is!egy fiktív önéletrajzos baromság!Leonardo Dicaprio próbálja megmenteni ezt a filmet de a nagy igyekezetében túljátsza a szerepét és élete legrosszabb alakítását hozza ebben a filmben! 
Eastwood lejtmenetével teljesen egyetértek, de azért ez messze volt DiCaprio élete legrosszabb alakításától - szerintem. De ahogy mondtam is, ő nem karakterszínész, és ez a gyenge pontja
2012. november 17. 09:17
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (FüMá @ 2012.11.16. 18:31)
10/10
10/10
OFF Soha nem gondoltam volna hogy ezt is megélem. Valakinek egy Ben Whishaw profilkép.
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. november 17. 09:51
Idézet (FüMá @ 2012.11.16. 18:31)
10/10
10/10
külön felejthetetlen az irodai "sex" jelenet Depp és Green között!
2012. november 17. 10:06
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Madagaszkár 3
Hát, mit ne mondjak. Szerintem az 1. rész után abba kellett volna hagyni. A 2. még úgy ahogy elment, de ennek már nem volt sok értelme. Utálom, ha egy jó filmet azzal elrontanak, hogy a sikere miatt kevésbé hozzá méltó folytatásokkal bővítenek.
3/10
Hát, mit ne mondjak. Szerintem az 1. rész után abba kellett volna hagyni. A 2. még úgy ahogy elment, de ennek már nem volt sok értelme. Utálom, ha egy jó filmet azzal elrontanak, hogy a sikere miatt kevésbé hozzá méltó folytatásokkal bővítenek.
3/10
Black Hearth2
2012. november 17. 18:09
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
Úristen, hát alig találok rá szavakat. Egész héten tűkön ültem, már nagyon vártam a pénteket. A film tökéletes lett, volt benne elég izgalom (főleg a vége tetszett a legjobban) és nem tudom mit kellene még írnom.. Ez az egész Twilight dolgot szeretem, mind a négy rész teljesen lenyűgözött, és nem éppen érdekel, hogy mások más véleménnyel vannak a filmen. Jaj, és amit Bella mondott az nagyon tetszett: I was born to be a vampire.
Pán Péter
Ezt nem részletezem. Megunhatatlan mese.
Úristen, hát alig találok rá szavakat. Egész héten tűkön ültem, már nagyon vártam a pénteket. A film tökéletes lett, volt benne elég izgalom (főleg a vége tetszett a legjobban) és nem tudom mit kellene még írnom.. Ez az egész Twilight dolgot szeretem, mind a négy rész teljesen lenyűgözött, és nem éppen érdekel, hogy mások más véleménnyel vannak a filmen. Jaj, és amit Bella mondott az nagyon tetszett: I was born to be a vampire.
Pán Péter
Ezt nem részletezem. Megunhatatlan mese.
7 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Vampiregirl1,
zsofeeh,
duracell,
zsanata,
cintia0023,
Lindsay019
2012. november 17. 18:33
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
007 Skyfall, és meg kell mondjam pozitívan csalódtam. Sokkal jobb lett mint vártam, egyáltalán nem voltak unalmas részek, megérte végigülni az a 2 órát! Nagyon tetszett, 10/10
2012. november 17. 18:57
Asszem a Johnny English-t. De egyébként az előbb néztem ICarlyt
2012. november 17. 18:59
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Zombieland soha nem tudom megunni *-*
2012. november 18. 01:05
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
Én mint tavaly idén is az éjféli premierre mentem és mit ne mondjak másnap a suliban nem kicsit voltam fáradt, de abszolút megérte, nagyon féltem hogy elcseszik de csak egy kis hibát tudok mondani, hogy hiányoltam azt a családias hangulatot ami a könyvben volt amikor a sok vámpír volt Cullenéknél a végén amikor kb a szereplők többsége meghalt a csatában akkor kisebb szívrohamot kaptam mert bár olvastam a könyvet de nem ez lett volna az első hogy a film teljesen más mint a könyv összességében nagyon jó volt szerintem ez lett a legjobb rész méltó befejezése a történetnek. Nagyon furcsa hogy vége mert hát én mondhatni ezeken a filmeken nőttem fel,a Twilight miatt szerettem meg az olvasást és még nagyon sok mindent köszönhetek ezeknek a filmeknek és a könyveknek amikért örökké hálás leszek Stephenie Meyernek
10/10
Én mint tavaly idén is az éjféli premierre mentem és mit ne mondjak másnap a suliban nem kicsit voltam fáradt, de abszolút megérte, nagyon féltem hogy elcseszik de csak egy kis hibát tudok mondani, hogy hiányoltam azt a családias hangulatot ami a könyvben volt amikor a sok vámpír volt Cullenéknél a végén amikor kb a szereplők többsége meghalt a csatában akkor kisebb szívrohamot kaptam mert bár olvastam a könyvet de nem ez lett volna az első hogy a film teljesen más mint a könyv összességében nagyon jó volt szerintem ez lett a legjobb rész méltó befejezése a történetnek. Nagyon furcsa hogy vége mert hát én mondhatni ezeken a filmeken nőttem fel,a Twilight miatt szerettem meg az olvasást és még nagyon sok mindent köszönhetek ezeknek a filmeknek és a könyveknek amikért örökké hálás leszek Stephenie Meyernek
10/10
2012. november 18. 12:02
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
A gyűjtő
(Kiss the Girls, 1997)
Tegnap láttam a TV-ben,Ashley és Morgan mint mindig,itt is nagyot alakított,rosszabbat nem is lehet elvárni tőlük.Alapjában véve egy jó kis film,de a magyar szinkronnal már az elején rájöttem a nagy Casanovára,de ez nem a film hibája.
10/9
(Kiss the Girls, 1997)
Tegnap láttam a TV-ben,Ashley és Morgan mint mindig,itt is nagyot alakított,rosszabbat nem is lehet elvárni tőlük.Alapjában véve egy jó kis film,de a magyar szinkronnal már az elején rájöttem a nagy Casanovára,de ez nem a film hibája.
10/9
2012. november 18. 12:46
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
The Boy's Life (1993) - Nagyon tetszett a film, eredetileg Leo DiCaprio miatt kezdtem el nézni. Hihetetlenül alakított már itt is, bár még nagyon karrierje elején volt. Megható film, amikor Dwight bántalmazta Jack-et (vagy Tobi:D) , nekem fájt szinte. Becsapós karaktert játszott Robert De Niro, mindenkire mosolyog, családjával meg egy kegyetlen ..ömm.. ember. Én valahogy Jacket nem tudtam hibáztatni azért, amiért elzüllött, a családi élete elég rossz volt, az anyja sem a legjobb példát mutatta neki, mi több... Örülök neki, hogy viszonylag jól végződött a film. 10/10, mindenkinek ajánlom.
2012. november 18. 13:25
Üvegtigris 1. - anyámék nem igen engedték még kisebb koromban,hogy megnézzem, elfelejtődött, de láttam a tévébe a három bemutatóját, mondom, itt az ideje megnézni. Hát fantasztikus, rohadtul vicces, és bár úgy tűnik, hogy se füle, se farka, mégis van azért burkolt mondanivalója.
Fanni00
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.