Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. december 27. 14:05
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
a jelenés
2012. december 27. 14:12
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Borat: Kazah nép fehér gyermeke menni művelődni Amerika 10/2
Hát már itt az elején leszögezném, hogy nem vagyok haragban a Sacha Baron Cohen-es filmekkel, sőt, az Ali G kifejezetten tetszett. A Brüno-n is jókat nevettem. Viszont ez a Borat nem tudom miért, de nem nagyon fogott meg, sőt, kifejezetten untam. Nem néztem végig, mert annyira nem tetszett és untam, hogy kikapcsoltam. Kb. végigszenvedtem vagy 40 percet és utána már megnyomtam a STOP gombot. Annyira idióta és erőltetett poénok voltak néhol benne...viszont azon jót röhögtem, amikor kergette Amerikában az embereket és azt mondogatta, hogy "Borat ad puszit!", na azon még most is röhögök. xd Lehet, hogy nekem van ilyen különleges ízlésem, de ebben a filmben nagyot csalódtam. Nem mondom azt, hogy rossz a humorérzékem, mert jól fogadok minden típusú viccet. Van, hogy még egy faviccen is képes vagyok sokáig röhögni...persze tudom, hogy a Sacha-s filmeknek főképpen a szex, a mutogatás és a hülye poénok a lényege, de én többet vártam tőle...elvégre egy olyan őrültről beszélünk, mint Sacha Baron Cohan. Mivel nem néztem végig, ezért csak az eddig látott dolgokat értékeltem..nem túl pozitívan.
Hát már itt az elején leszögezném, hogy nem vagyok haragban a Sacha Baron Cohen-es filmekkel, sőt, az Ali G kifejezetten tetszett. A Brüno-n is jókat nevettem. Viszont ez a Borat nem tudom miért, de nem nagyon fogott meg, sőt, kifejezetten untam. Nem néztem végig, mert annyira nem tetszett és untam, hogy kikapcsoltam. Kb. végigszenvedtem vagy 40 percet és utána már megnyomtam a STOP gombot. Annyira idióta és erőltetett poénok voltak néhol benne...viszont azon jót röhögtem, amikor kergette Amerikában az embereket és azt mondogatta, hogy "Borat ad puszit!", na azon még most is röhögök. xd Lehet, hogy nekem van ilyen különleges ízlésem, de ebben a filmben nagyot csalódtam. Nem mondom azt, hogy rossz a humorérzékem, mert jól fogadok minden típusú viccet. Van, hogy még egy faviccen is képes vagyok sokáig röhögni...persze tudom, hogy a Sacha-s filmeknek főképpen a szex, a mutogatás és a hülye poénok a lényege, de én többet vártam tőle...elvégre egy olyan őrültről beszélünk, mint Sacha Baron Cohan. Mivel nem néztem végig, ezért csak az eddig látott dolgokat értékeltem..nem túl pozitívan.
2012. december 27. 17:12
Minden végzet nehéz
10/10
Még mindig hihetetlenül zseniális filmnek tartom.Jack és Diane csodálatos páros.
A nyughatatlan
9/10
Bár nem igazán kedvelem Johnny Casht, az életéről szóló film nagyon tanulságosnak bizonyult.
10/10
Még mindig hihetetlenül zseniális filmnek tartom.Jack és Diane csodálatos páros.
A nyughatatlan
9/10
Bár nem igazán kedvelem Johnny Casht, az életéről szóló film nagyon tanulságosnak bizonyult.
2012. december 27. 18:46
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Monster High - Légy szörnymagad
Tesóm kapta meg a DVD-t Karácsonyra én meg megnéztem vele,mert régóta érdekelt a mese és már amúgy is több mindent láttam ezzel kapcsolatban
Mióta először hallottam az egész Monster High-ról (tesóm Drakulaura mániája miatt) egyből Frankie lett a kedvencem
Miután megnéztem a mesét Cleo is másodikból elsőnek lépett át,őket kettejüket nagyon bírom
De a vérfarkas lány és a tesója,meg Cleo pasija és Hyde is "jó fejek"
Nekem tetszett a mese
10/9
Reszkessetek betörők
Reszkessetek betörők 2 - Elveszve New Yorkban
Nálam minden Karácsonykor alap
Persze DVD-n és nem a TV-ben mert a reklámok nem érdekelnek
Imádom ezeket a filmeket,mindegy hányszor láttam őket mindig tudok rajtuk röhögni
Amúgy a második részt jobban szeretem
Macaulay annyira aranyos kisfiú volt
Úgy sajnálom azt,hogy ennyire megváltozott
Mindkettő 10/10*
Tesóm kapta meg a DVD-t Karácsonyra én meg megnéztem vele,mert régóta érdekelt a mese és már amúgy is több mindent láttam ezzel kapcsolatban
Nekem tetszett a mese
10/9
Reszkessetek betörők
Reszkessetek betörők 2 - Elveszve New Yorkban
Nálam minden Karácsonykor alap
Macaulay annyira aranyos kisfiú volt
Mindkettő 10/10*
2012. december 27. 19:11
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Madagaszkár 3.
Nagyon jó!
Nem tartom jobbnak az elsőnél sem ezt sem a második részt,de ettől függetlenül nálam ez is bombasztikusra sikerült!
Nagyon örülnék egy 4. résznek.
10/10
Nagyon jó!
10/10
2012. december 27. 20:22
A szállító 1,2,3
Az első részt nem először láttam,de úgy döntöttem mindet megnézem egymás útán.Mindegyik rész nagyon jó volt,de nekem az utolsó rész tetszett a legjobban.
10/10
Másnaposok 10/10
Transformers-A Bukottak Bosszúja 10/10
Az első részt nem először láttam,de úgy döntöttem mindet megnézem egymás útán.Mindegyik rész nagyon jó volt,de nekem az utolsó rész tetszett a legjobban.
Másnaposok 10/10
Transformers-A Bukottak Bosszúja 10/10
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Évike12,
Lady Suzy,
SmileyZ,
patrícia4,
pink_bunny,
nicol bellox
2012. december 27. 23:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Pi élete
Érdekes történet, egész jó színészekkel, gyönyörű látványvilággal..de, nekem valami mégis hiányzott.
Ettől függetlenül teljesen megérte megnézni 3dben, tetszett!
10/9
Érdekes történet, egész jó színészekkel, gyönyörű látványvilággal..de, nekem valami mégis hiányzott.
10/9
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2012. december 27. 23:51
Rossz tanár
Szörnyű, hogy az amerikaiak mit találnak viccesnek. Ennek ellenére párszor nézhető, kedvelhető története van.
7.5/10
Szörnyű, hogy az amerikaiak mit találnak viccesnek. Ennek ellenére párszor nézhető, kedvelhető története van.
7.5/10
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Adrianna,
Évike12,
duracell,
patrícia4,
pink_bunny,
Alison Lerman
2012. december 28. 08:58
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
A horda 10/5
Hihetetlen, hogy zombifanként milyen filmeket vagyok képes néha megnézni. Persze ez a film kilométerekre leelőzte a "csodálatos" Holtak Napja remaket, bár istenem, mondjatok olyan filmet, ami még a Holtak napjánál is rosszabb zombis film. Na, de ezt félretéve: az alapsztorija úgy ahogy érdekesnek is mondható. Viszont amikor néztem, akkor egy kicsikét vontatottnak éreztem, mert elhúzták az "első zombi megjelenése" részt. Ez bár izgalmasnak is mondható, hogy húúú mikor fog felbukkani az első szörnyeteg, de higgyétek el, amikor már nagyon húzzák, akkor az izgalom secc-perc alatt elszáll és már unod. Komolyan, ebben a filmben legeslegidegesítőbb dolog az a rendőrnő volt. A legszebb szó rá talán a hp és itt ezalatt nem házi pálinkát, Harry Pottert vagy háztartási porszívót értek.
Ott volt annak a sok férfinak az a nőszemély és nem eresztettek volna bele egy golyót. Ha én lettem volna benne, akkor már rég elhallgatattam volna. Ez a rendőrnő annyira elrontotta az összhangot, mivel összességében egy jó kis eseménydús, pörgős film lett. A legeslegjobban azonban a végén idegesítettem fel magam. WTF ennek mi értelme volt? Mert hogy semmi az halál biztos...
Az idióta befejezés, az elején a túlzott vontatás és az a nő igen-igen lehúzták a pontozást.
Hihetetlen, hogy zombifanként milyen filmeket vagyok képes néha megnézni. Persze ez a film kilométerekre leelőzte a "csodálatos" Holtak Napja remaket, bár istenem, mondjatok olyan filmet, ami még a Holtak napjánál is rosszabb zombis film. Na, de ezt félretéve: az alapsztorija úgy ahogy érdekesnek is mondható. Viszont amikor néztem, akkor egy kicsikét vontatottnak éreztem, mert elhúzták az "első zombi megjelenése" részt. Ez bár izgalmasnak is mondható, hogy húúú mikor fog felbukkani az első szörnyeteg, de higgyétek el, amikor már nagyon húzzák, akkor az izgalom secc-perc alatt elszáll és már unod. Komolyan, ebben a filmben legeslegidegesítőbb dolog az a rendőrnő volt. A legszebb szó rá talán a hp és itt ezalatt nem házi pálinkát, Harry Pottert vagy háztartási porszívót értek.
Az idióta befejezés, az elején a túlzott vontatás és az a nő igen-igen lehúzták a pontozást.
2012. december 28. 09:13
A szanatórium
Hát nem tudom.. Érdekes film, amikor letépték a csaj karját, meg amikor egy beteg a saját belét ette nagyon elképedtem. Nézhető film volt, de nem hiszem, hogy többször is megnézem majd.
10/6
Hát nem tudom.. Érdekes film, amikor letépték a csaj karját, meg amikor egy beteg a saját belét ette nagyon elképedtem. Nézhető film volt, de nem hiszem, hogy többször is megnézem majd.
10/6
2012. december 28. 11:11
Frankenstein (2004) 6/10
Soha nem láttam még egy Frankenstein filmet sem és magát a történetet is csak nagy vonalakban ismertem, szóval gondoltam, hogy megnézem. Érdekes volt, ámbár nem igazán fogott meg a történet és a karakterek sem tetszettek annyira. Egyszer meg lehet nézni, de többször biztosan nem fogom.
Soha nem láttam még egy Frankenstein filmet sem és magát a történetet is csak nagy vonalakban ismertem, szóval gondoltam, hogy megnézem. Érdekes volt, ámbár nem igazán fogott meg a történet és a karakterek sem tetszettek annyira. Egyszer meg lehet nézni, de többször biztosan nem fogom.
2012. december 28. 13:07
A hobbit: Egy váratlan utazás - 10/10
Könyvban is imádtam a Babót, filmben pedig még izgibb, leszámítva azt a kevéske üresjáratot és a felesleges cameokat. Azt hiszem az év legizgalmasabb filmje ez volt. Egy volt a baj, hogy nem IMAX-ben láttam, így egyes csatajeleneteket alig lehetett kivenni. Mindent összevetve van olyan jó, mint a LoTR. Gollummal pedig egyszerűen nem tudok betelni.
Könyvban is imádtam a Babót, filmben pedig még izgibb, leszámítva azt a kevéske üresjáratot és a felesleges cameokat. Azt hiszem az év legizgalmasabb filmje ez volt. Egy volt a baj, hogy nem IMAX-ben láttam, így egyes csatajeleneteket alig lehetett kivenni. Mindent összevetve van olyan jó, mint a LoTR. Gollummal pedig egyszerűen nem tudok betelni.
8 felhasználónak tetszik:
Évike12,
Im a SlaveForBritney,
Lilimooo,
Adrianna,
pink_bunny,
Alison Lerman,
Johinna,
Lindsay019
2012. december 28. 13:17
Jane Eyre (2011)
10/10
Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ez ennyire jó lesz.Egyszerűen csodálatos volt!
10/10
Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ez ennyire jó lesz.Egyszerűen csodálatos volt!
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Im a SlaveForBritney,
Adrianna,
duracell,
silenc,
Sally Sparrow,
Black Hearth2,
Lindsay019
2012. december 28. 13:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (csibus0128 @ 2012.12.28. 13:17)
Jane Eyre (2011)
10/10

10/10
Szerintem Fassy érdekes választás volt a filmbe, nagyszerű színész de őt soha nem tettem volna be főszereplőnek ...
A BBC-s sorozat sokkal jobb ..
2012. december 28. 16:02
Idézet (ophely88 @ 2012.12.28. 13:52)
Szerintem Fassy érdekes választás volt a filmbe, nagyszerű színész de őt soha nem tettem volna be főszereplőnek ...
Láttam a BBC-s sorozatot is, ami ugyanilyen hatással volt rám.Abban igazat adok, hogy Toby Stephens tényleg alkalmasabb Rochester szerepére.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. december 28. 16:39
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Pillangó-hatás (2004)
10/10*
Egyszerűen fantasztikus a film az elejétől a végéig. Egy unalmas perc sem volt benne. Mindenkinek ajánlom!
Pillangó-hatás 2. (2006)
10/5
Az első rész nyomába se ér. Egyszer nézős kategória.
Pillangó-hatás 3. (2009)
10/8
Jobb, mint a második, de ez se ér az első nyomába. Érdekes sztori, érdekes megvalósítás.
10/10*
Egyszerűen fantasztikus a film az elejétől a végéig. Egy unalmas perc sem volt benne. Mindenkinek ajánlom!
Pillangó-hatás 2. (2006)
10/5
Az első rész nyomába se ér. Egyszer nézős kategória.
Pillangó-hatás 3. (2009)
10/8
Jobb, mint a második, de ez se ér az első nyomába. Érdekes sztori, érdekes megvalósítás.
2012. december 28. 21:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (csibus0128 @ 2012.12.28. 16:02)
Láttam a BBC-s sorozatot is, ami ugyanilyen hatással volt rám.Abban igazat adok, hogy Toby Stephens tényleg alkalmasabb Rochester szerepére.
Örülök hogy egyet értünk. Fassbender generációja egyik legjobb színésze de ezzel a szereppel mellé nyúltak, ha lehet így fogalmazni. Michael számára nincs lehetetlen (Lehet hogy David Beckham parfümjét használja
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.