Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 28. 21:47 #8341
- törölt felhasználó -    
Kalandférgek karácsonya
Nem láttam az előző részeket, talán jobb is, ha NPH nem szerepelt volna benne, ezt is kihagyom, mert kiborít az amerikai humor. Undorító ez a film, komolyan.
5/10

Farkasokkal táncoló
Nem szeretem a hosszú filmeket, de ezt muszáj volt egy helyben végignéznem, annyira lekötött. Az eleje nehezen indult mondjuk, de kész Avatar amúgy westernváltozatban. Kevin Costnert zabálnám.
9/10

Pillangóhatás
Mindig megrendít ez a film, de valahogy annyira egyenetlen eloszlású. Vannak fejezetek, amiket a végtelenségig húznak, aztán csöbörből vödörbe kerülünk. A végén sok volt már az ugrálás, de a mindf_ck filmek kedvelőinek jó ez.
8.5/10
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Évike12, patrícia4, Im a SlaveForBritney, Alison Lerman
2012. december 28. 22:51 #8342
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
The Cabin in the Woods
10/7
3 felhasználónak tetszik: Évike12, Christo, Vampire Lady
2012. december 28. 22:59 #8343
- törölt felhasználó -    
A Nyomorultak (2012)
Vannak pozitív és negatív tapasztalataim is a filmmel kapcsolatban, azonban ez utóbbiból jóval kevesebb és az is csak egy kicsi és igazán elhanyagolható lévén, hogy a film egy musical, mégis voltak benne olyan részek, aminél úgy éreztem, hogy a párbeszéd sokkalta jobban megfelelt volna, de ezt az egy negatívumot leszámítva, minden tökéletes volt és bár az utolsó egy órát untam, élmény volt és végre egy olyan filmre ültem be, amire valóban érdemes volt befizetni – még ha a barátnőm fizette is karácsonyi ajándékként is.
A színészi munka egyszerűen zseniális volt egytől egyig, s bár persze a színészek többségének a neve ismert az álomvilág számára, akik kevésbé ismertek, azok is tökéletesen megállták a helyüket. Számomra a karakterek egytől egyig tökéletesen kialakultak, a szálak érthetőek voltak, amik egész végig egybevágtak. Két nagy meglepetést számomra Anne Hathaway és Russell Crowe jelentette az ismertebbek közül, az előbbi szerintem élete alakítását nyújtotta, hihetetlenül jól játszotta a szerepét, szinte már meglepően és az elején nekem az éneke kicsit emlékeztetett cincogásra egészen belejött és meg is tetszett. Férfi szereplőnk pedig szintúgy, fogalmam sem volt, hogy Russell-nek ilyen jó hangja van, úgyhogy ez is kellemes meglepetésként ért. S bár én ugyan nem vagyok lelkes hallgatója annak, amikor két gyermek énekel, de még ez is nagyszerű volt.
Továbbá Sacha Baron Cohen és Helena Bonham Carter párosa is nagyon tetszett, a gonosz sötét világba ők voltak azok, akik némiképpen fényt hoztak, hiszen az ő szerepük igazán mulatságos volt, annak ellenére, hogy két önző alakot játszottak, de végül is ők is csak a megélhetésért küzdöttek. Mindenesetre rajtuk lehetett nevetni, amikor csak feltűntek.
Hugh Jackman-ről szinte köztudott, hogy remek színész és jól is énekel, ezt itt is bebizonyította, csak úgy, mint Amanda Seyfried.
Ezen felül érdemes megemlíteni Eddie Redmayne, aki a film közben egy kis időre igazi hősszerelmessé lett és végül is az ő életben maradt, így kicsit tükrözve azt, hogy márpedig szerelem létezik. Aaron Tveit, aki jól alakította a szabadságért harcoló francia ifjút és végül Samantha Barks nevét is érdemes megemlíteni, aki végül feláldozta magát a szerelme érdekében.
Szóval a színészi munkát valóban nem lehet egyáltalán kétség bevonni.
A film végéig ott van a remény, hogy végül minden jóra fordul, a dalok tökéletesen kihozzák a film feszültségét és pillanatnyi örömeit.
A látványvilág is remekül volt megoldva, tökéletes és voltak olyan nézetek, amelyek számomra mégis furcsák voltak, pluszba még eszméletlenül jó minőséget is kaphattunk.
Azt hiszem az év eddigi filmjei közül, ez magasan kiemelkedett.
10/10
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman, Johinna, Vampire Lady, chelseagirl18, Lindsay019
2012. december 29. 00:26 #8344
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (lassie @ 2012.12.28. 22:59)
A Nyomorultak (2012)
Vannak pozitív és negatív tapasztalataim is a filmmel kapcsolatban, azonban ez utóbbiból jóval kevesebb és az is csak egy kicsi és igazán elhanyagolható lévén, hogy a film egy musical, mégis voltak benne olyan részek, aminél úgy éreztem, hogy a párbeszéd sokkalta jobban megfelelt volna, de ezt az egy negatívumot leszámítva, minden tökéletes volt és bár az utolsó egy órát untam, élmény volt és végre egy olyan filmre ültem be, amire valóban érdemes volt befizetni – még ha a barátnőm fizette is karácsonyi ajándékként is.
A színészi munka egyszerűen zseniális volt egytől egyig, s bár persze a színészek többségének a neve ismert az álomvilág számára, akik kevésbé ismertek, azok is tökéletesen megállták a helyüket. Számomra a karakterek egytől egyig tökéletesen kialakultak, a szálak érthetőek voltak, amik egész végig egybevágtak. Két nagy meglepetést számomra Anne Hathaway és Russell Crowe jelentette az ismertebbek közül, az előbbi szerintem élete alakítását nyújtotta, hihetetlenül jól játszotta a szerepét, szinte már meglepően és az elején nekem az éneke kicsit emlékeztetett cincogásra egészen belejött és meg is tetszett. Férfi szereplőnk pedig szintúgy, fogalmam sem volt, hogy Russell-nek ilyen jó hangja van, úgyhogy ez is kellemes meglepetésként ért. S bár én ugyan nem vagyok lelkes hallgatója annak, amikor két gyermek énekel, de még ez is nagyszerű volt.
Továbbá Sacha Baron Cohen és Helena Bonham Carter párosa is nagyon tetszett, a gonosz sötét világba ők voltak azok, akik némiképpen fényt hoztak, hiszen az ő szerepük igazán mulatságos volt, annak ellenére, hogy két önző alakot játszottak, de végül is ők is csak a megélhetésért küzdöttek. Mindenesetre rajtuk lehetett nevetni, amikor csak feltűntek.
Hugh Jackman-ről szinte köztudott, hogy remek színész és jól is énekel, ezt itt is bebizonyította, csak úgy, mint Amanda Seyfried.
Ezen felül érdemes megemlíteni Eddie Redmayne, aki a film közben egy kis időre igazi hősszerelmessé lett és végül is az ő életben maradt, így kicsit tükrözve azt, hogy márpedig szerelem létezik. Aaron Tveit, aki jól alakította a szabadságért harcoló francia ifjút és végül Samantha Barks nevét is érdemes megemlíteni, aki végül feláldozta magát a szerelme érdekében.
A film végéig ott van a remény, hogy végül minden jóra fordul, a dalok tökéletesen kihozzák a film feszültségét és pillanatnyi örömeit.
A látványvilág is remekül volt megoldva, tökéletes és voltak olyan nézetek, amelyek számomra mégis furcsák voltak, pluszba még eszméletlenül jó minőséget is kaphattunk.
10/10

Mennyire kosztümös a film? Musical vagy nem, a trailerből nekem kosztümös történelmi drámának jött le ...
2012. december 29. 01:14 #8345
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.12.29. 00:26)
Mennyire kosztümös a film? Musical vagy nem, a trailerből nekem kosztümös történelmi drámának jött le ...

Az előzetesek sokszor csalókák tudnak lenni. wink.gif Száz százalékig egy kosztümös filmről van szó, gyönyörűen megcsinálták a ruhákat, de biztosíthatlak arról, hogy egyáltalán nem kosztümös történelmi dráma. Igen, van benne történelem, egy kicsi a francia forradalomból, de szerintem ez tökéletesen beleillik a képbe, ha nem lenne benne, akkor valami hiányozna onnan, nem lenne teljesen kerek, fontos részét képezi a cselekményeknek, de összességében elég kevés részét képezi a történetnek. Ami pedig a drámaiságot illeti, inkább arról van szó, hogy a személyek drámája, szépen végig vezeti, hogy hogyan lehet egy tolvajból többé-kevésbé tisztességes ember, egy nőnek hogyan megy tönkre az élete... a szerelmesek miként találnak újra egymásra.

Ui.: privátban hamarabb elérsz, ha még van kérdésed. smileeee.gif
2012. december 29. 01:29 #8346
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (lassie @ 2012.12.29. 01:14)
Az előzetesek sokszor csalókák tudnak lenni.  wink.gif Száz százalékig egy kosztümös filmről van szó, gyönyörűen megcsinálták a ruhákat, de biztosíthatlak arról, hogy egyáltalán nem kosztümös történelmi dráma. Igen, van benne történelem, egy kicsi a francia forradalomból, de szerintem ez tökéletesen beleillik a képbe, ha nem lenne benne, akkor valami hiányozna onnan, nem lenne teljesen kerek, fontos részét képezi a cselekményeknek, de összességében elég kevés részét képezi a történetnek. Ami pedig a drámaiságot illeti, inkább arról van szó, hogy a személyek drámája, szépen végig vezeti, hogy hogyan lehet egy tolvajból többé-kevésbé tisztességes ember, egy nőnek hogyan megy tönkre az élete... a szerelmesek miként találnak újra egymásra.
Ui.: privátban hamarabb elérsz, ha még van kérdésed. smileeee.gif

Megnézem a trailereket de azok soha nem tartanak vissza vagy változtatják meg az akaratomat filmeket illetően.

Köszönöm szépen a gyors választ. Tartok ettől a filmtől, a cast zseniális, kérni sem lehetne jobbat de általában hibádzik valami számomra a magas költségvetéses és 'star crowded' kosztümös vagy történelni filmekben mert színészileg mindig mindenki nagyon ott van de a rendezés mindig elcsúszik valamin és nekem nem adja vissza azt a hangulatot amit elvárok, azt a légkört vagy nem tudom hogyan fejezzem ki amit megtapasztaltam a könyv olvasásakor. Sokaknak tetszik és hallotam hogy a kritikusok odáig vannak érte meg vissza, a premiereken sokan sírtak és negyed óriág tapsoltak a kritikusok is a preview screeningen ami bizonyosan jelent valamit. rolleyes.gif

Kérdésem nincs ezzel kapcsolatban, várom is a filmet meg nem is, szeretném látni és tartok is tőle hogy valami 'Másik Boleyn lány' és 'Mamma Mia - The Musical' vegyes felvágottat kapok a magasra tett mérce helyett, mert én magasra tettem ám a mércét, ilyen színészek és rendező mellett, a Király beszéde után muszáj. 110.gif
2012. december 29. 01:41 #8347
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.12.29. 01:29)
Megnézem a trailereket de azok soha nem tartanak vissza vagy változtatják meg az akaratomat filmeket illetően.
Köszönöm szépen a gyors választ. Tartok ettől a filmtől, a cast zseniális, kérni sem lehetne jobbat de általában hibádzik valami számomra a magas költségvetéses és 'star crowded' kosztümös vagy történelni filmekben mert színészileg mindig mindenki nagyon ott van de a rendezés mindig elcsúszik valamin és nekem nem adja vissza azt a hangulatot amit elvárok, azt a légkört vagy nem tudom hogyan fejezzem ki amit megtapasztaltam a könyv olvasásakor. Sokaknak tetszik és hallotam hogy a kritikusok odáig vannak érte meg vissza, a premiereken sokan sírtak és negyed óriág tapsoltak a kritikusok is a preview screeningen ami bizonyosan jelent valamit.  rolleyes.gif 
Kérdésem nincs ezzel kapcsolatban, várom is a filmet meg nem is, szeretném látni és tartok is tőle hogy valami 'Másik Boleyn lány' és 'Mamma Mia - The Musical' vegyes felvágottat kapok a magasra tett mérce helyett, mert én magasra tettem ám a mércét, ilyen színészek és rendező mellett, a Király beszéde után muszáj.  110.gif

Én úgy vagyok vele, hogy egy könyvet nem illik egy filmhez hasonlítani és fordítva sem, végtére is a könyvnél te magadnak teremtheted meg a képi világot, kit hogyan képzelsz e, milyen a hangulata egy adott helynek. smileeee.gif
Szerintem a rendezés is rendben van és úgy minden egyben van, de mivel sajnos nem olvastam a könyvet - amit hamar pótolni is fogok - és sajnos a musical-t sem láttam. dry.gif
Azért a negyed órás sírást én valahol mégis túlzásnak érezem, de tényleg alapjába véve megható és ez a színészeknek, daloknak/dallamoknak és a hangulatnak köszönhető.

Úgy indulj neki, hogy biztos nem lesz jó, már csak abból is kiindulva, amit fentebb írtál, végül is akkor csak jó lesz valamennyire.
Szerintem ez a film is van olyan zseniális alkotás, mint a Király beszéde.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. december 29. 02:11 #8348
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Az elszánt diplomata

Végre sikerült megnéznem, olyan nagy reményekkel ültem le megnézni és az a helyzet, hogy kicsit jobbra számítottam. A film tetszett, de szerintem alapvetően kicsit magasra tettem a mércét. A szereplők tökéletesek voltak, a történet is érdekelt, de sok dolgot csak későn tudtam felfogni. Lehet, hogy nem álmosan kellett volna megnéznem, és így jobban átjött volna a film mondanivalója, de majd legközelebb, teljes mértékben figyelek. smileeee.gif
10/8
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. december 29. 08:01 #8349
ophely88
ophely88
time lady

Dredd

A pasim ragaszkodott ahhoz hogy nézük meg, na mondom, éljen, rock 'n' roll, még egy újabb képregényadaptáció. omg.gif Vállvonogatva kezdtem bele és elég hamar abba is hagytam a vállvonogatást. Végre megtört a jég, láttam egy JÓ képregényadaptációt pedig azokat nem szoktam szeretni. Meglepően üdítő volt a többi műanyag, nagy büdzsés szuperhírós filmhez képest, mikor láttam a film elején hogy ebben egyetlen nagyobb név sincsen, éreztem hogy ebből még lesz valami. Nem olvastam a képregényt és nem is érdekel, a film viszont NB1-es. thumbsup.gif Kliséktől mentes, üdítő újdonság, vágatlan szitkozódásokkal és erőszakkal, mélyebb tartalommal mint a sablonos képregényfilmek. Akkor már biztos voltam abban hogy ez nem csak egy újabb adaptáció. Nagyszerű amerikai-angol-kanadai filmet láthattunk, ezt már szeressem, beleértve a stábot is. Karl Urban munkásságát annyira nem ismerem, Olivia Thirlby viszont remek színésznő, ebben a filmben is nagyot alkotott ahogyan Lena Headey is. Köszönöm a rendező Pete Travisnek hogy az egyik legszexibb és kedvenc vörösömből mutáns geeket alkotott rohog.gif Hatalmas élmény, elvégre Domhnall Gleeson remek színész de soha olyan filmjét nem láttam még amiben ne csorgott volna érte a nyálam, ez most sikerült. Köszike Pete. rohog.gif

10/8

Upside Down

Ilyen filmet sem láttam még. Kedves még neve nincsen rendező megmutatta hogy lehet értelmes dolgokra használni a CGI-effekteket. A történet két univerzumban játszódik, amik egymásnak ellentétei és tükörképei, ergo valaki mindig a plafonon mászkált. Ebben a fantasy filmben dupla gravitáció létezett vagyis felfelé esett az eső és a felső, újabb és modernebb világban mindenki úgymond 'fejjel lefelé' ment egészen a film végéig. Bámulatos. 110.gif A történetünk főhőse a szerelmetes férfi és nő akik nem lehetnek egymáséi mert a két világ lakói nem érintkezhetnek egymással, semmilyen formában, csak a beszélgetés lehetséges. Pókmászás falon a la Rómeo és Júlia ez a film kérem szépen, csak jobb köntösben. A R&J snassz téma, ez már döfi. A szerelmi vonla elég rős és ezt én nem bántam, néhol tényleg kissé elcsépeltnek tűntek a szerelmes jelenetek de nem volt unalmas annak ellenére hogy alig történt benne valami. Kirsten Dunst tehetsége előtt meghajlok, nem szeretem a nőt különösebben de a Melankólia óta nagyon belehúzott. Nem igazán tudom ki ez a Jim Sturgess csákó ezért nem is nagyon csippantottam de ebben a filmjében meggyőzött. Az új Michael Fassbender vagy Kevin Spacey, én mondom, a csóka nagyon tud valamit. Le vagyok nyűgözve a filmtől és a főszereplőktől is, nem lehet csalódni a kanadaiakban, nesze nektek effektek, a kanadaiak megmutatják miként érdemes effektekkel telenyomni egy filmet. thumbsup.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: Évike12, Adrianna, Alison Lerman
2012. december 29. 09:34 #8350
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (lassie @ 2012.12.28. 22:59)
A Nyomorultak (2012)
10/10

Megéri akkor megnézni? Tényleg ennyire jó?
2012. december 29. 10:03 #8351
- törölt felhasználó -    
Idézet (Évike12 @ 2012.12.29. 09:34)

Minden forintját megéri, egy lenyűgöző produkció lett, legalább is szerintem. Olyasfajta, amit vagy az év végén kell megnézni vagy az ilyennel kell kezdeni az évet.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2012. december 29. 10:18 #8352
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Évike12 @ 2012.12.29. 09:34)

Bocsi hogy így közbe szólok, de nagyon érdemes megnézni. Mi is tegnap néztük meg és csodálatos volt. A zene, a képi világ a színészek. Mindent eltaláltak wub.gif
nálam is 10/10es smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: lassie
2012. december 29. 10:31 #8353
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.12.29. 08:01)

Upside Down

Ilyen filmet sem láttam még. Kedves még neve nincsen rendező megmutatta hogy lehet értelmes dolgokra használni a CGI-effekteket. A történet két univerzumban játszódik, amik egymásnak ellentétei és tükörképei, ergo valaki mindig a plafonon mászkált. Ebben a fantasy filmben dupla gravitáció létezett vagyis felfelé esett az eső és a felső, újabb és modernebb világban mindenki  úgymond 'fejjel lefelé' ment egészen a film végéig. Bámulatos.  110.gif A történetünk főhőse a szerelmetes férfi és nő akik nem lehetnek egymáséi mert a két világ lakói nem érintkezhetnek egymással, semmilyen formában, csak a beszélgetés lehetséges. Pókmászás falon a la Rómeo és Júlia ez a film kérem szépen, csak jobb köntösben. A R&J snassz téma, ez már döfi. A szerelmi vonla elég rős és ezt én nem bántam, néhol tényleg kissé elcsépeltnek tűntek a szerelmes jelenetek de nem volt unalmas annak ellenére hogy alig történt benne valami. Kirsten Dunst tehetsége előtt meghajlok, nem szeretem a nőt különösebben de a Melankólia óta nagyon belehúzott. Nem igazán tudom ki ez a Jim Sturgess csákó ezért nem is nagyon csippantottam de ebben a filmjében meggyőzött. Az új Michael Fassbender vagy Kevin Spacey, én mondom, a csóka nagyon tud valamit. Le vagyok nyűgözve a filmtől és a főszereplőktől is, nem lehet csalódni a kanadaiakban, nesze nektek effektek, a kanadaiak megmutatják miként érdemes effektekkel telenyomni egy filmet.  thumbsup.gif 

10/10

Na, most felkeltetted az érdeklődésem! rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, ophely88
2012. december 29. 11:17 #8354
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Mikulásné kerestetik

Nagyon aranyos, kedves film. smileeee.gif Végre még egy karácsonyi film a sok közül, aminek van mondanivalója és értelme. Steve Guttenberg a Rendőrakadémiát leszámítva még nem igazán tetszett sehol, de itt nagyon szíven talált... smileeee.gif

8.5/10

A király beszéde

Egy-két apróbb hiteltelenséget eltekintve jó film, szeretem. Nagyon hiteles a színészi játék, a kedves humora pedig igazán szívmelengető, még úgy is, hogy az események, amik beindultak, inkább elkeseredésre adhattak okot. Egyedül Churchill karaktere volt számomra kicsit zavaró... Más színészt jobban el tudtam volna képzelni... rolleyes.gif Egyébként: Ó, Colin... blush.gif

9.5/10

Sherlock Holmes (2009)

Egy kalap sz*r. 35-40 percig bírtam, aztán ki kellett kapcsolnom. Képtelen vagyok végignézni. Nem köt le, unalmas, vontatott, hatásvadász, ráadásul a neveket sem úgy mondják benne, ahogyan kellene... dry.gif

2/10
2012. december 29. 11:52 #8355
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Idézet (chelseagirl18 @ 2012.12.29. 10:18)
Bocsi hogy így közbe szólok, de nagyon érdemes megnézni. Mi is tegnap néztük meg és csodálatos volt. A zene, a képi világ a színészek. Mindent eltaláltak wub.gif 
nálam is 10/10es smileeee.gif

Idézet (lassie @ 2012.12.29. 10:03)
Minden forintját megéri, egy lenyűgöző produkció lett, legalább is szerintem. Olyasfajta, amit vagy az év végén kell megnézni vagy az ilyennel kell kezdeni az évet.

Köszi mindkét választ, ha tényleg ennyire jó, lehet rászánok egy kis időt, és megnézem laugh.gif
2012. december 29. 12:01 #8356
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Charlie St. Cloud / Charlie St. Cloud halála és élete (2010)
Ez egy hatalmas film. Nagyon tetszett, nagyon gyanús hogy még többször megnézésre kerül nálam laugh.gif Párszor könnybe lábadt a szemem, még nem láttam a Szerencsecsillagot de szerintem ez az eddigi legjobb filmje! Amikor elkezd sírni, elfelejtem hogy ez csak egy film, hogy ő csak egy színész, tényleg én is érzem a fájdalmát azt hogy szomorú, egy csoda ez csávó.
*Kedvenc jelenet: Zac mondja a négernek hogy:
Z-Fizetik a fogászati ellátást?
N-aha
és durr, megüti, ez haláli volt rohog.gif
10/
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Minimanó94, pink_bunny, House Of Wax
2012. december 29. 12:47 #8357
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
The Notebook/Szerelmünk lapjai

Tegnap megnéztem,mivel eleve már terveztem,mióta megnéztem az Utolsó Dalt,ami ugyancsak Sparks regényen alapult.Ez után a film után eldöntöttem,hogy majd el kell olvasnom pár regényét. smileeee.gif Nagyon szép volt az egész film,többször is könnybe lábadt a szemem,de az igazi bőgés a végén tört rám.Olyan gyönyörű volt,ahogy ott maradt Ali-vel,aki még csak nem is emlékezett rá,és mindig felolvasta neki a történetüket,és ahogy együtt meghaltak! cray.gif Remek film volt,nem utoljára néztem meg,az biztos.
10/10

Fekete hattyú

Hát,erről nem tudok sok mindent írni,mivel én is alig fogtam fel,hogy mi történt,bár voltak sejtéseim,de elolvastam 1-2 kritikát inkább,és megláttam,hogy a lényeget valamennyire sikerült kitalálnom.Nagyon érdekes,elgondolkodtató és számomra kissé megrázó film.Natalie itt nagyot alakított.Ezt biztos meg kell még néznem.
10/10
10 felhasználónak tetszik: Évike12, duracell, SmileyZ, Minimanó94, nicol bellox, pink_bunny, Lindsay019, House Of Wax, Fanni00, BunnyGirl
2012. december 29. 13:24 #8358
- törölt felhasználó -    
Upside Down
Hoooly sh*t! Gyorsan ledarálom a negatívumokat: a vége kicsit vontatott, a nézőknek alig van idejük tapsikolni a beteljesült szerelem láttán - ez bazi zavaró ám! -, a legvége pedig mese habbal, de életemben ilyen filmet még nem láttam. Erre nincsen külön kifejezés, pedig kellene. A látványvilága felért az Avataréval, bár gondolkodom azon, nem-e nyomta le 110.gif Fantasztikus! Végre valaki rájött, mire kell használni a CGI-effekteket! Mennyivel elismertebb lenne a filmipar, ha nem jobbról-balról lődöző szuperhősökkel, hanem mindenkit lenyűgöző, elképzelhetetlen fantáziavilággal nyernék el a kritikusok szívét. Mert konkrétan nálam ez történt. Oda meg vissza vagyok ettől a nóném rendezőtől. Kirsten Dunst tényleg bizonyít a Melankólia óta, ha ilyen alaposan válogatja ki továbbra is a szerepeit, nem lesz baja. Jim Sturgess meg.. óóó. Szerencsétlen mindig elveszíti élete szerelmeit, hihetetlen, hogy minden filmben küzdeni kell az igaz szerelméért laugh.gif Számomra Sturgess kezd a második McAvoyjá válni, odatapadok a képernyőre, ha meglátom. Szóval mindennel elégedett vagyok, bár néztem nagyokat a hirtelen változásoktól, ami a románcot illeti, de nincs szívem lehúzni a filmet, mert.. ez új.. ez jó, és bár kicsit sok az információáradat, nem zsúfoltabb a Lopott időnél. Nem lehet szavakkal illetni, szó szerint szép film nagyon.
10/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna
2012. december 29. 13:30 #8359
- törölt felhasználó -    
Aki bújt aki nem 2 . biggrin.gif Hajnali 3-kor _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: patrícia4, benyaw93, Reb.Cole
2012. december 29. 13:35 #8360
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Eredet

Hát nem egyszerű a történet, vagyis lehet, hogy csak azért szenvedtem az elején mert alapjáraton nem vagyok oda az ilyen filmekért, mert aztán meg megtetszett smileeee.gif A színészek nagyon jók voltak, Leonardo amúgy is az egyik kedvencem, meg Tom Hardy és Joseph is jók voltak smileeee.gif A story is jó, bár a kivitelezésből nekem valami hiányzott. 10/8

Nyomorultak

Tegnap voltam a moziban, a történet nem lepett meg mivel ismerem Victor Hugo regényét, leginkább azért érdekelt ez a változat mert szeretem a musicaleket és mert kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. A szereposztással 90 %-ban meg voltam elégedve, a díszlet és a zene is nagyon jó, összességében élveztem smileeee.gif 10/10

Hatfields & McCoys

3 részes minisorozat, Kevin Costnerrel a főszerepben. Ezért álltam neki, meg mert mindenki nagyon dicsérte. Végülis nem volt rossz, mivel megtörtént eseményeken alapul, a story-n nem vonhatok le pontot mivel ez így történt, ez van, bár a vége meglepő, de nem rossz. A szereposztás és a kivitelezés jól sikerült, és nagyon szép a zenéje is. 10/9
8 felhasználónak tetszik: lassie, Évike12, SmileyZ, ophely88, patrícia4, Lindsay019, House Of Wax, Black Hearth2
710 oldal 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!