Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 02. 16:02 #8441
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Büszkeség és balítélet (Pride & Prejudice)
Nos, hatalmas gondban voltam ezzel a filmmel és a sorozattal, ugyanis először a filmet láttam és nem is tudtam, hogy ebből van egy korábbi sorozat is. Itt kezdődött a galiba, amit pár sorban le is írnék: megnéztem a filmet, nagyon megtetszett, majd neten rákerestem kicsit bővebben, és meglepetésemre egy Colin Firth főszereplésű 'filmet' találtam. Nagyot néztem, mint borjú az új kapura, h mi a frász is van, mert emlékeim nem csaltak, ugyanis hót ziher, hogy én totálisan nem Colin Firth arcát bámultam kb. 2 órán keresztül. Kezdtem megijedni, h vagy meghülyültem, vagy valami gáz van. Akkor esett le, h ugyanaz a film megtekinthető 2 variációban is. És akkor itt lenne az értékelésem.
Büszkeség és balítélet (Pride & Prejudice) - A FILM
Egy egész jó kis filmet láttam, Keira Knightley főszereplésével, mázlimra én odavagyok az olyan filmekért, ami a régi Angliát mutatja be, különösen a 18. századi angolok a favoritjaim.
Az alaptörténet nagyon-de nagyon tetszett, Jane Austen remek műveket írt biggrin.gif
A szereplők is nagyon el lettek találva, egyszóval tetszett.
9/10

Büszkeség és balítélet (Pride & Prejudice) - A 6 RÉSZES SOROZAT
Erre egyszerűen nem tudok mit írni. Annyira, de annyira egy igazi film, és alaptörténet, ami nem elcsépelt, de mégis romantikus, és egyben magával ragadó. Nagyon jó színészpaletta lett megoldva, Colin Firth szinte mintha saját magát adná elő, és a végére a csillogás a szemében - mintha valós lenne (bár lehet, hogy az volt) és akkor Jennifer Ehle-ről nem is beszélve, semmilyen más filmben nem láttam, de ebben a filmben ő egyenlő Elizabeth Benettel, annyira ráformálódott a karakter, hogy én totál elhittem az egészet, annak ellenére, hogy nem vagyok egy hiszékeny típus..
A zene, a mimika, az arckifejezések, minden teljeen rendben volt, bár ha mégis negatívan hozzá kell álljak a dologhoz, a Jane-t alakító színésznő helyett valaki mást raktam volna be.
De egyszerűen fantasztikus! IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM! ezt a sorozatot!
Akár 1000-szer is megnézném egymás után biggrin.gif
10/10
10 felhasználónak tetszik: arizona, ophely88, Destiny015, Lindsay019, lassie, Alison Lerman, patrícia4, Mirjána, csicsi20, Kiim
2013. január 02. 17:44 #8442
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A fülke * Phone Booth /2003/

Még múltkor megakartam nézni a TV-ben, de miután 10 perc elteltével reklámot tettek be úgy döntöttem ezt a filmet is csak úgy látom ha letöltöm meghajolo.gif
Igazából nem volt ezzel gond, nekem kicsit szokatlan volt blush.gif
Colin Farrelll ( heart.gif ) elképesztő volt mint mindig, erről nem áradozom megint laugh.gif
Egyetlen bajom volt a filmmel: olyan hamar vége lett blush.gif Még egy 30 percet simán bírtam volna belőle, mert olyan izgalmas volt, végig lekötött smileeee.gif

9*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, patrícia4
2013. január 02. 18:00 #8443
Retzse
Retzse

StátuszHolnaptól vezetékes szivárványt iszom
Hozzászólás: 519
Csatolások: 1
Azonosító: 187403
Twiligh 5

Csak magyar felirattal láttam.De nagyon jó rész,nekem nagyon tetszik!
2013. január 02. 19:24 #8444
- törölt felhasználó -    
Upside Down
Muszáj volt még egyszer megnéznem, annyira foglalkoztatott. Most már vannak dolgok ugyan, amik szemet szúrtak második nézésre, de egyszerűen annyira jó.
10/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, arizona, Alison Lerman
2013. január 02. 19:26 #8445
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Az öt legenda

Jobb nincs, de moziba kéne menni alapján esett a választás erre a filmre. Szerencsére volt 2D-s vetítés, úgyhogy természetesen arra ültünk be. Nos, kellemes csalódás volt a film, 1-2 apróságot leszámítva. A történet aranyos és tanulságos, bár majdnem dobtam egy hátast a besorolásától. 6 éven aluliaknak nem ajánlott... Nos, én 15-ös karikát simán rányomtam volna, az tuti. Ha valaki ilyen meséken szocializálja a gyerekét, hát... blink.gif
Az alapötlet jó és tulajdonképpen maga a végeredmény is. Amit kritizálnék, az talán a magyarítás. Mikulás, húsvéti nyúl, Fogtündér oké. Na de kérem, mi az, hogy "homokember"??! Bakker, hallottunk már álommanóról..? 110.gif Az egy dolog, hogy angol nyelvterületen Sandman, de magyarul álommanó és elég kínos, hogy aki fordította, ezt nem tudta... dry.gif
Másik. A főgonosz, esetünkben a mumus. Tudtommal a mumus bogeyman lenne, itt viszont Szurok, azaz "Pitch". Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de engem ez is zavart. Ha valaki jobban ért hozzá, elmagyarázhatná nekem, ki is az a Pitch pontosan. Róla ugyanis ebben a formában még nem hallottam... Ahogyan Fagy Jankóról sem, de róla a mesében sem, szóval gondolom ez a tudatlanságom annyira nem (volt) kínos. rohog.gif
Abszolút favorit nálam a nyuszi, zseniális. Mondjuk esztétikailag nem tökéletes, de cuki. Főleg a film vége felé néhány kocka erejéig - aki már látta, érti. rohog.gif
A jetiken jót röhögtem, bár még mindig fura ötletnek tartom a szerepüket - viszont ha már, legalább ötletes. laugh.gif

A film végén a "kis prücsök"-nél én félrehallottam a mondandót és alig bírtam visszafojtani a visítva röhögést, szóval csak szolidan rötyögtem a párom vállán... rohog.gif

Egyébként a párommal azzal játszottunk, hogyha ez a sztori élőszereplős lenne, akkor kit ki játszana... Erre az eredményre jutottunk:

Matt Smith (Fagy Jankó)
Hugh Grant (Mumus)
Paul Teutul Sr. (Télapó)
Gordon Ramsay (Nyuszi)

rofl.gif

Ha valakinek van cast ötlete Fogtündérre és Sandmanre is, akkor szeretettel várom... rohog.gif

Ja, és a pontszám, mielőtt el nem felejtem: 8.5 / 10
7 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Lindsay019, duracell, Alison Lerman, Hustler, patrícia4, csicsi20
2013. január 02. 19:32 #8446
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Kertvárosi Kommandó (2012)
Abban a filmben minden baromság benne volt. Olyan marhaságokat tömtek abba a filmbe, hogy az már szörnyű. A bemutatóját mikor láttam egyből az volt az első benyomásom, hogy "Ez rohadt jó film lesz, meg kell nézni." erre meg egy kisebb csalódás ért vele kapcsolatban. Természetesen a színészek színészi játéka fantasztikus volt. Volt egy két pillanat mikor elkapott a röhögőgörcs, de az is elég ritka volt. Úgy maga a történet jó, de a film ahogyan említettem az előbb is csalódás volt, nem volt annyira jó. Pontozásilag, olyan 10-ből 7.5-est adnék rá, mert azért még sem volt olyan szörnyűséges film.
2013. január 02. 19:40 #8447
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Bridget Jones Naplója

Valahogy a kezembe keveredett a DVD, és már ezer éve nem láttam, így gondoltam megnézem. Hát, megint nem csalódtam, minden percét élveztem a filmnek. A három főszereplő mind fantasztikusan játszik benne, és Bridget bambázásai is nagyon szórakoztatóak. Hugh Grant nem semmi a filmben, bár a karakterét nem igazán csíptem. blush.gif

10/9
11 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Sally Sparrow, Lindsay019, Lady Suzy, Alison Lerman, Hustler, nicol bellox, Blackbird03, patrícia4, csicsi20, Kiim
2013. január 02. 19:50 #8448
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (pink_bunny @ 2013.01.02. 19:40)
Bridget Jones Naplója
Valahogy a kezembe keveredett a DVD, és már ezer éve nem láttam, így gondoltam megnézem. Hát, megint nem csalódtam, minden percét élveztem a filmnek. A három főszereplő mind fantasztikusan játszik benne, és Bridget bambázásai is nagyon szórakoztatóak. Hugh Grant nem semmi a filmben, bár a karakterét nem igazán csíptem. blush.gif
10/9

Az ünnepek alatt vagy 15x adták különböző csatornákon. rohog.gif De ettől függetlenül jó. rolleyes.gif
8 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Lindsay019, House Of Wax, Lady Suzy, Alison Lerman, nicol bellox, Blackbird03, patrícia4
2013. január 02. 19:51 #8449
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.02. 19:26)
Az öt legenda
Jobb nincs, de moziba kéne menni alapján esett a választás erre a filmre. Szerencsére volt 2D-s vetítés, úgyhogy természetesen arra ültünk be. Nos, kellemes csalódás volt a film, 1-2 apróságot leszámítva. A történet aranyos és tanulságos, bár majdnem dobtam egy hátast a besorolásától. 6 éven aluliaknak nem ajánlott... Nos, én 15-ös karikát simán rányomtam volna, az tuti. Ha valaki ilyen meséken szocializálja a gyerekét, hát... blink.gif
Az alapötlet jó és tulajdonképpen maga a végeredmény is. Amit kritizálnék, az talán a magyarítás. Mikulás, húsvéti nyúl, Fogtündér oké. Na de kérem, mi az, hogy "homokember"??! Bakker, hallottunk már álommanóról..? 110.gif Az egy dolog, hogy angol nyelvterületen Sandman, de magyarul álommanó és elég kínos, hogy aki fordította, ezt nem tudta... dry.gif
Másik. A főgonosz, esetünkben a mumus. Tudtommal a mumus bogeyman lenne, itt viszont Szurok, azaz "Pitch". Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de engem ez is zavart. Ha valaki jobban ért hozzá, elmagyarázhatná nekem, ki is az a Pitch pontosan. Róla ugyanis ebben a formában még nem hallottam... Ahogyan Fagy Jankóról sem, de róla a mesében sem, szóval gondolom ez a tudatlanságom annyira nem (volt) kínos. rohog.gif
Abszolút favorit nálam a nyuszi, zseniális. Mondjuk esztétikailag nem tökéletes, de cuki. Főleg a film vége felé néhány kocka erejéig - aki már látta, érti. rohog.gif
A jetiken jót röhögtem, bár még mindig fura ötletnek tartom a szerepüket - viszont ha már, legalább ötletes. laugh.gif
A film végén a "kis prücsök"-nél én félrehallottam a mondandót és alig bírtam visszafojtani a visítva röhögést, szóval csak szolidan rötyögtem a párom vállán... rohog.gif
Egyébként a párommal azzal játszottunk, hogyha ez a sztori élőszereplős lenne, akkor kit ki játszana... Erre az eredményre jutottunk:
Matt Smith (Fagy Jankó)
Hugh Grant (Mumus)
Paul Teutul Sr. (Télapó)
Gordon Ramsay (Nyuszi)
rofl.gif
Ha valakinek van cast ötlete Fogtündérre és Sandmanre is, akkor szeretettel várom... rohog.gif
Ja, és a pontszám, mielőtt el nem felejtem: 8.5 / 10

A végén mi is félre hallottuk a "prücsököt" ráadásul suliban rohog.gif
2013. január 02. 19:54 #8450
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.02. 19:50)
Az ünnepek alatt vagy 15x adták különböző csatornákon. rohog.gif De ettől függetlenül jó. rolleyes.gif

Hát nem igazán nézek tévét, de akkor valószínűleg már sokkal hamarabb újranéztem volna. laugh.gif
2013. január 02. 19:59 #8451
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (pink_bunny @ 2013.01.02. 19:54)
Hát nem igazán nézek tévét, de akkor valószínűleg már sokkal hamarabb újranéztem volna. laugh.gif

Én sem igazán. De az ünnepekkor mindig sikerült belefutni valamelyik adón kattogtatás közben. rohog.gif
Egyébként párommal pont azt beszéltük, hogy az ünnepek alatt nem tudtunk úgy átkapcsolni sehová, hogy ott ne Colin Firth, Hugh Grant vagy Renéé Zellweger legyen a képernyőn. rohog.gif Igazából szerelem, Bridget Jones 1-2, St Trinian's, Chicago, Miss Potter, stb. Kb. ezek ismétlődtek zsinórban a különböző csatornákon. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Lindsay019, House Of Wax
2013. január 02. 20:05 #8452
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.02. 19:59)
Én sem igazán. De az ünnepekkor mindig sikerült belefutni valamelyik adón kattogtatás közben. rohog.gif
Egyébként párommal pont azt beszéltük, hogy az ünnepek alatt nem tudtunk úgy átkapcsolni sehová, hogy ott ne Colin Firth, Hugh Grant vagy Renéé Zellweger legyen a képernyőn. rohog.gif Igazából szerelem, Bridget Jones 1-2, St Trinian's, Chicago, Miss Potter, stb. Kb. ezek ismétlődtek zsinórban a különböző csatornákon. rohog.gif

Nem csodálom, mind a hárman fantasztikus színészek. smileeee.gif Az Igazából Szerelem reklámját én is láttam, és meg is akartam nézni, de valahogy kimaradt. Sokan ajánlották, így lehet, hogy arra is sort kerítek valamikor. biggrin.gif
2013. január 02. 20:21 #8453
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.02. 19:59)

Ebben az a vicces, hogy még anyukám is megjegyezte, pedig ő még csak nincs is annyira képben színészek terén. biggrin.gif
Az öt legendára meg én is nyomtam volna legalább egy 12-es plecsnit. De persze ez a mese is túl lett reklámozva. A legjobban azt szerettem, amikor a Disney Channelen ment a reklámja... Miééért??? omg.gif
A Rontó Ralph persze 12-es karika miatt mehetett is a süllyesztőbe, szerintem nem sokan tudtak a létezéséről sem... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2013. január 02. 20:25 #8454
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lindsay019 @ 2013.01.02. 20:21)
Az öt legendára meg én is nyomtam volna legalább egy 12-es plecsnit. De persze ez a mese is túl lett reklámozva. A legjobban azt szerettem, amikor a Disney Channelen ment a reklámja... Miééért??? omg.gif 
A Rontó Ralph persze 12-es karika miatt mehetett is a süllyesztőbe, szerintem nem sokan tudtak a létezéséről sem... dry.gif

Nekem az előzetes alapján egyáltalán nem tetszett. Aztán jobb nincs alapon beültem rá és kellemesen csalódtam. Nekem bejött.
A Rontó Ralph meg szintén az a kategória volt, amire már előzetes alapján fanyalogtam, bár tény, hogy sokkal kevésbé volt érdekfeszítő, mint Az öt legenda. Azt nem is néztem meg. Pedig azért valamelyest értek a játékokhoz, de nagyon nem kaptam kedvet hozzá... Ezt a másikat viszont szerintem még DVD-n is megveszem, ha kijön... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2013. január 02. 20:40 #8455
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.02. 20:25)
Nekem az előzetes alapján egyáltalán nem tetszett. Aztán jobb nincs alapon beültem rá és kellemesen csalódtam. Nekem bejött.
A Rontó Ralph meg szintén az a kategória volt, amire már előzetes alapján fanyalogtam, bár tény, hogy sokkal kevésbé volt  érdekfeszítő, mint Az öt legenda. Azt nem is néztem meg. Pedig azért valamelyest értek a játékokhoz, de nagyon nem kaptam kedvet hozzá... Ezt a másikat viszont szerintem még DVD-n is megveszem, ha kijön... smileeee.gif

Persze, nem tagadom, az öt legenda nekem is tetszett. Csak azért vagyok nyafogós, mert irigylem a DreamWorks-öt, hogy a UIP Duna forgalmazza, mert Fórum Hungary mostanában nem reklámozza itthon a Disneyt és még csodálkoznak, hogy megbukik.
A Rontó Ralphot akkor ajánlom Neked, az első előzetes (az egyetlen, amit leszinkronizáltak) alapján szabályosan haragudtam a Disneyre, hogy mégis mi a sz*rt művelnek ezek, aztán olyan előzeteseket adtak ki, hogy már érdekelni kezdett és végül a megnézése után kellemesen csalódtam. Mostanában már kevésbé vagyok elfogult a szívemhez nőtt stúdióval, szóval valamennyire semleges a véleményem. blush.gif
Közben eszembe jutott még, hogy a fordítást tényleg elszúrták egy "csöppet". A Télapu 3.-ban amúgy van Fagy Jancsi meg Álommanó, de azok ezeknek a nyomába sem érnek. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. január 02. 22:44 #8456
- törölt felhasználó -    
One Day
Négy nap alatt az ötödik Sturgess-film, ne mondjatok semmit rohog.gif Nagyon szeretem a One Dayt, számomra ez inkább szól barátságról, mint szerelemről. Értékeltem már többször is, a véleményem változatlan.
10/10
8 felhasználónak tetszik: Lindsay019, arizona, duracell, Alison Lerman, Fanni00, Misao, csicsi20, Kiim
2013. január 02. 23:31 #8457
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
The Imposter

Igen érdekes film lett mit ne mondjak. 110.gif Régebben meg akartam nézni és mivel Tom Hiddleston szerint ez volt a 2012-es év filmje, rávettem magam hogy megnézzem. Dokudráma egy olyan francia fiatalról aki elhiteti egy texasi családdal hogy ő a házaspár 3 évvel ezelőtt eltűnt gyermeke. cow.gif A fiatal gyerek mentálisan beteg volt és olyan jól vette át az emberek kinézetét, mindig az eltűntekét hogy arra nincsenek szavak. Amerikában bizonyíték híján elengedték az országból és bíróságra sem kellett mennie mivel az amcsi rendőrség semmilyen bizonyítékot nem tudott felmutatni, amin végül is nem vagyok meglepve lol2.gif , de nem is ez a lényeg igazából. Az eleje borzasztóan unalmas volt, igen erősen arra gondoltam hogy le kell állítanom a filmet mert elalszok rajta, a felétől kezdett érdekes lenni. Ez egy Oscar-díjra szánt film de nyerni szerintem nem fog. Nagyon riportmagazin jellege volt a filmnek, bár szeretném hozzátenni hogy a benne szereplő színészek nagyon odatették magukat, rettenetesen jól alakítottak. Nem tucat de nem is művész film, valami a kettő között, mintha egy krimi műsort néztem volna a TV-ben. Az ötlet nagyon kreatív és a megvalósítás is megfelelő de uncsi volt a nagy része. Nem tudom mi 2012 filmje de ez biztosan nem az, ebben biztos vagyok. pardon.gif

10/6
2013. január 03. 01:41 #8458
- törölt felhasználó -    
Butter
Hogy képes valaki ennyire.. egy ennyire pocsék filmmel előállni? Nóném színészeknek talán jelenthet ugródeszkát, de nem Jennifer Garnernek és Hugh Jackmannek. Kész vicc az egész. Azon sopánkodom, hogyan adhatták ehhez a nevüket. bolond.gif
2/10

Virágot Algernonnak (2000)
Ti. arról szól, hogy egy értelmi fogyatékost egy operációval okossá műtenek. Nagy elvárásokkal indítottam, mikor elkezdtem nézni, mégiscsak a kedvencem könyvemről van szó. Ez egy tökéletesen jó indok arra, miért ne nézzen az ember adaptációkat. A követelményeim csökkentek, amint teltek a percek, végül a megrökönyödés váltotta fel őket. Persze, nem zsúfolhatnak bele mindent egy tévéfilmbe, de a legfontosabb pillanatok nyolcvan százaléka, amelyeken én szarrá bőgtem magam a könyv olvasásakor, bele sem került wtf.gif A főszereplők arca, játéka semmit sem adott át. Eddig nem fordult velem elő ilyen, mindig csak jó adaptációkat láttam, de ez.. egy remek példa arra, hogy egyetlen leírt szó többet jelent 120 perc játékidőnél.
Persze, ha valaki nem olvasta, még vélekedhet másként a filmről, ezért inkább nem értékelem.
2013. január 03. 12:09 #8459
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
The Sixth Sense
Sokadszorra így szerencsére már nem kapok szívbajt néhány jelenetnél. Mikor először láttam a vége nagyon beütött. Cole a kisfiú hatalmasat alakít, na meg azért Bruce is nagyon jó.
10/10

Látom Jim Sturgess neve sokszor felmerült az elmúlt napokban. Anno engem egy mellékszereppel megvett kilóra George Boleynként. A legújabb filmjéhez még nem volt szerencsém, de igyekszem pótolni a lemaradásom. Nagyon sokat látok ebbe az ifjú titánba.
2 felhasználónak tetszik: Hustler, tya04
2013. január 03. 15:57 #8460
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Elátkozott Ella

Először olyan 11 éves koromban láttam a filmet, és azóta is nagy kedvencem. Butuska, kiszámítható és valljuk be, gagyi film, de akkor is jó. Aranyos a a történet, szerethetőek a karakterek, tehetségesek a színészek.. Én speciel bármikor, bármennyiszer meg tudom nézni és bármikor tudok nevetni a poénokon. Számomra ez egy örök klasszikus.
10/10
9 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, duracell, SmileyZ, Adrianna, Beyla, pink_bunny, Lindsay019, Blackbird03, patrícia4
710 oldal 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!