Idézet (Courtneyy @ 2012.12.29. 13:24)
Upside Down
Hoooly sh*t! Gyorsan ledarálom a negatívumokat: a vége kicsit vontatott, a nézőknek alig van idejük tapsikolni a beteljesült szerelem láttán - ez bazi zavaró ám! -, a legvége pedig mese habbal, de életemben ilyen filmet még nem láttam. Erre nincsen külön kifejezés, pedig kellene. A látványvilága felért az Avataréval, bár gondolkodom azon, nem-e nyomta le
Fantasztikus! Végre valaki rájött, mire kell használni a CGI-effekteket! Mennyivel elismertebb lenne a filmipar, ha nem jobbról-balról lődöző szuperhősökkel, hanem mindenkit lenyűgöző, elképzelhetetlen fantáziavilággal nyernék el a kritikusok szívét. Mert konkrétan nálam ez történt. Oda meg vissza vagyok ettől a nóném rendezőtől. Kirsten Dunst tényleg bizonyít a Melankólia óta, ha ilyen alaposan válogatja ki továbbra is a szerepeit, nem lesz baja. Jim Sturgess meg.. óóó. Szerencsétlen mindig elveszíti élete szerelmeit, hihetetlen, hogy minden filmben küzdeni kell az igaz szerelméért
Számomra Sturgess kezd a második McAvoyjá válni, odatapadok a képernyőre, ha meglátom. Szóval mindennel elégedett vagyok, bár néztem nagyokat a hirtelen változásoktól, ami a románcot illeti, de nincs szívem lehúzni a filmet, mert.. ez új.. ez jó, és bár kicsit sok az információáradat, nem zsúfoltabb a Lopott időnél. Nem lehet szavakkal illetni, szó szerint szép film nagyon.
10/10
Hoooly sh*t! Gyorsan ledarálom a negatívumokat: a vége kicsit vontatott, a nézőknek alig van idejük tapsikolni a beteljesült szerelem láttán - ez bazi zavaró ám! -, a legvége pedig mese habbal, de életemben ilyen filmet még nem láttam. Erre nincsen külön kifejezés, pedig kellene. A látványvilága felért az Avataréval, bár gondolkodom azon, nem-e nyomta le
10/10
Megaszontam, ugye?

1 felhasználónak tetszik: