Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 29. 17:54 #8361
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.29. 13:24)
Upside Down
Hoooly sh*t! Gyorsan ledarálom a negatívumokat: a vége kicsit vontatott, a nézőknek alig van idejük tapsikolni a beteljesült szerelem láttán - ez bazi zavaró ám! -, a legvége pedig mese habbal, de életemben ilyen filmet még nem láttam. Erre nincsen külön kifejezés, pedig kellene. A látványvilága felért az Avataréval, bár gondolkodom azon, nem-e nyomta le  110.gif Fantasztikus! Végre valaki rájött, mire kell használni a CGI-effekteket! Mennyivel elismertebb lenne a filmipar, ha nem jobbról-balról lődöző szuperhősökkel, hanem mindenkit lenyűgöző, elképzelhetetlen fantáziavilággal nyernék el a kritikusok szívét. Mert konkrétan nálam ez történt. Oda meg vissza vagyok ettől a nóném rendezőtől. Kirsten Dunst tényleg bizonyít a Melankólia óta, ha ilyen alaposan válogatja ki továbbra is a szerepeit, nem lesz baja. Jim Sturgess meg.. óóó. Szerencsétlen mindig elveszíti élete szerelmeit, hihetetlen, hogy minden filmben küzdeni kell az igaz szerelméért  laugh.gif Számomra Sturgess kezd a második McAvoyjá válni, odatapadok a képernyőre, ha meglátom. Szóval mindennel elégedett vagyok, bár néztem nagyokat a hirtelen változásoktól, ami a románcot illeti, de nincs szívem lehúzni a filmet, mert.. ez új.. ez jó, és bár kicsit sok az információáradat, nem zsúfoltabb a Lopott időnél. Nem lehet szavakkal illetni, szó szerint szép film nagyon.
10/10

Megaszontam, ugye? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. december 29. 17:56 #8362
Patyó12
Patyó12
Mrs. Lautner

StátuszA tündérmeséknek mindig okkal van vége...♥
Hozzászólás: 1229
Csatolások: 10
Azonosító: 156581
Felhők felett 3 méterrel heart.gif
Reszkessetek betörők smileeee.gif

10/11 Mario Casas megéri azt a 11.pontot *.*
10/10
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, Fanni00
2012. december 29. 18:44 #8363
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Kutyám, Skip 10/10 - már láttam a filmet, szóval nem volt benne semmi újdonság sem, de meseszép története van az egyszer biztos. laugh.gif Aranyos kis története van, ami nincs korhoz kötve, mert ugyan úgy leköt egy kisgyereket és egy felnőttet is. Igaz, hogy a végén egy kicsit ... na jó, nagyon sírtam, de szép film volt. Még egyszer jöhet! laugh.gif

Ruha teszi... 10/6 - nem láttam végig és már bánom, hogy nem néztem meg. dry.gif Érdekelt volna a vége. Na majd legközelebb.

Szegény embert az Amish húzza 10/9 - sokáig húztam, hogy megnézzem, de már bánom, mert nagyon tetszett. Aranyos, vicces és tanulságos!!!
2012. december 29. 19:45 #8364
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
The Red Shoes (2005.)
Régóta az volt a tervem, hogy megnézem a filmet, mivel az egyik barátnőm ajánlotta, hogy érdemes megnéznem, ha ténylegesen ázsiai fan vagyok. Megnéztem. Nekem tetszett, de ez ízlések és pofonok. Az eleje a filmek nagyon jól kezdődik így ezáltal érdekli az embert, utána kicsit unalmas hisz a női főszereplő költözését mutatja be és, hogy megismerkedik az új szerelmével. Aztán a filmben lévő izgalmak akkor kezdődnek mikor a nő talál egy vörös színű gyönyörű cipőt a metrón amit el is visz magával. A lánya cipő miatt teljesen kifordul önmagából és a nő is már kezd egyre "bolondabb" lenni, azonban érdekli a, hogy mi is ez a ő cipő valójában. A kutatás során jön a film tetőpontja, a nő rájön arra, hogy az hal meg aki erőszakkal elveszi mástól a cipőt, így mint kiderült a lánya fog meghalni, mert nőtől erőszakkal vette el. A férfi rájön arra, hogy a nő titkol valamit. A találkozásukkor a nő, hogy elvált a férjétől, de ez hazugság, mert megölte. A cipő eredetileg egy balerináé volt aki nagyon hasonlított az édesanyára. Sajnos a balerinát egy nő megölte, mert ugyanabban a férfibe voltak szerelmesek, és kellett neki a cipő. A nő aki megölte a balerinát hirtelen az eskűvőjén elhunyt a férjével együtt. Mint kiderült az édesanya a film főszereplőjének két énje van. Megölte a férjét, a szerelmét akivel a férfi után élt együtt és az film elején lévő tini lányt is a cipő miatt. Az anyát megölték, vagyis a balerina gyilkosának szelleme. A film végén a kislányán is észre lehet venni, hogy két énje van és ő a következő hasonmása a halott balerinának.

Élvezetes volt nézni, egy-két résznél még meg is ijedtem. rolleyes.gif 10/10
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. december 29. 19:51 #8365
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
The Raven
10/8
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. december 29. 20:05 #8366
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Schindler's List 10/100
Kétséget kizáróan ez a legjobb háborúsfilm, amit valaha láttam. Annyira megható és hihetetlen, hogy egy ember, aki eleinte csakis a pénzzel törődik, mennyire képes megváltozni. Szerintem szívszorító. A Schindlert megformáló színésznek csillagos ötös jár a teljesítménye miatt. A vége fele, amikor kap a zsidóktól egy gyűrűt és elkezd arról beszélni, hogy miért nem érdemli meg volt az a pont, ahol elbőgtem magam...azt nem akarom leírni, hogy milyen okokat hozott fel, mert már így is spoilereskedtem.... De nekem legeslegjobban Amon Goeth tetszett. Igen jóképű férfiként lett ábrázolva, de nem ezért imádtam. Hanem azért, mert egyszerűen nem lehet kiismerni, nem lehet a fejébe látni, nem lehet tudni, hogy éppen mit forgat a fejében. Egyszerűen tökéletes a karaktere. Egyik pillanatban egy rideg, kegyetlen, könyörtelen gyilkos náci tiszt a másik pillanatban viszont gyengédség ragadja el és olyan "szelíd", mint a maszületett bárány. Pont ezt szerettem benne! Az ember nem tudhatta, hogy most vajon azt mondja, hogy "Oké, megbocsájtok." vagy pedig fogja a pisztolyát és agyonlő. Érdekes személységgel rendelkezett és ezt a személységet Ralph Fiennesnek abszolút nem volt nehéz eljátszani. Ezt a karaktert neki találták ki.
A rendezőnek meg üzenem, hogy egy született zseni! Ajnánlom mindenkinek a filmet, szerintem senki sem fogja megbánni, hogy megnézte!
7 felhasználónak tetszik: patrícia4, lassie, ophely88, Beyla, Fanni00, VampireBella, AmyVie
2012. december 29. 22:14 #8367
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Upside Down (2012)
Wow. Most nagyon örülök, hogy megláttam itt a filmek között, mert megérte megnézni. Nagyon is. Valószínűleg többször nézős lesz. Teljesen egyetértek ophely88 és Courtneyy véleményével is, úgyhogy nem is ragoznám tovább... ok.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. december 29. 22:18 #8368
- törölt felhasználó -    
Schindler listája
6 felhasználónak tetszik: Kazuo, patrícia4, ophely88, Beyla, Fanni00, VampireBella
2012. december 29. 22:19 #8369
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Vasököl (Real Steel)

Ez kurv@jó. Nem is tudom, hogy miért vártam vele ennyit.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Kazuo, Évike12, BunnyGirl, SmileyZ, patrícia4
2012. december 29. 22:30 #8370
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
When the Lights Went Out
10/5
2012. december 29. 23:19 #8371
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Robin Hood (2010)
Sokadszorra, de nem baj. biggrin.gif
10/10

Mickey egér - Volt egyszer egy karácsony
Még mindig imádom, annyira édes. Jó ráhangoló. heart.gif
10/10

Disneys Eine Weihnachtsgeschichte (2009-es Karácsonyi ének)
Ha valaki olyan elvetemült, mint én, akkor polctörlés közben lazán odakapcsol a Sat1-re, hogy megnézze német szinkronnal ezt a műremeket. Robert Zemeckis második legjobbja (az első természetesen imádott Polar Expresszem), Jim Carrey zseniális. A németeket meg sajnálom a szinkron miatt. unsure.gif
10/10

Barbie a Diótörőben
Furcsa volt annyi év után újra megnézni. Azért még mindig szép.
10/8

Reszkessetek betörők 1-2.
Mit mondhatnék? Szerintem még nem telt el úgy Karácsony, hogy ne láttam volna. smileeee.gif
10/10

Sissi trilógia
A Karácsony jó alkalom volt arra, hogy megnézhessem, "Sissi-rajongóként" ugyanis már nagyon érdekelt. blush.gif Csodaszép mese volt, nagyszerű színészekkel és díszlettel. Persze néha sajnos fogtam a fejem, hogy ez mi, de talán szebb is lett volna, ha a valóságban is úgy történik, mint a filmben. Azért nagyon szép, és nem baj, ha az emberek inkább ilyennek látják Sissit és Ferenc Józsefet, szerelmesnek és felhőtlenül boldognak. A random fekete ruhákért azért haragszok. Az nem volt szép dolog. think.gif
10/8

Nanny McPhee - A varázsdada
Hát... ez egy érdekes film volt. Szintén kíváncsi voltam rá, mondjuk a TV2 reklámjai miatt majd' bealudtam közben. Több, általam kedvelt színész is szerepel benne, de a történet néhol elég... leleményes. Vagy valami ilyesminek nevezném. Egynek elment, az ember megnézi, aztán egy órával utána elkezd töprengeni néhány logikai bukfencen.
10/7

A lány és a farkas
Ez a történet ott kezdődik, hogy tavaly megvettem a könyvet, gondolván, olvassuk el azt előbb, mert ha a film lelövi a poént, akkor később már nem fogom. Ma befejeztem a könyvet és komolyan elgondolkodtam rajta, mire dobtam ki a pénzemet. Nem baj, hiszen Molyon azt írták, hogy a film ezerszer jobb, akkor gyorsan nézzük meg azt is, mert 200 forintért már megvettem DVD-n, akkor jó lesz ez. Jobb a fenéket... És van, aki imádja... Ez a nem-létező-szerelmi-háromszöget-tegyünk-bele-mert-az-most-olyan-menő dolog nekem meg nem jött be... Na és ott vannak azok az idegesítő "- Te vagy a farkas! - Nem, mert TE vagy a farkas!!" típusú párbeszédek, amitől az ember falnak megy... Meghal vagy ezer ember, tök feleslegesen. És senki nem keresi azt a rohadt embert, amikor éppen farkas? A család nem veszi észre, hogy nincs otthon? Valerie karaktere miért ennyire idegesítő? Miért szurkolok inkább a Farkasnak, hogy egyen meg mindenkit? De legfőképpen miért nincs megmagyarázva egy rakás dolog?
10/5, de csak mert szerepel benne Amanda, Max és Gary
11 felhasználónak tetszik: duracell, lassie, Évike12, ophely88, Fanni00, Kazuo, nicol bellox, Lady Suzy, Alison Lerman, patrícia4, Hustler
2012. december 29. 23:25 #8372
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adrianna @ 2012.12.29. 22:14)
Upside Down (2012)
Wow. Most nagyon örülök, hogy megláttam itt a filmek között, mert megérte megnézni. Nagyon is. Valószínűleg többször nézős lesz. Teljesen egyetértek ophely88 és Courtneyy véleményével is, úgyhogy nem is ragoznám tovább... ok.gif 
10/10

Micsoda lavina indult laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, ophely88, Alison Lerman
2012. december 30. 10:28 #8373
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Éjsötét Árnyék (2012)
10/10

Hatalmas egy alkotás! biggrin.gif

Az igazság nyomában (2012)
10/8

A jelenés (2012)
10/5

Jó kis horror, de a vége borzalmas. Most akkor mi van?! Kicsit több magyarázat, azért jól jött volna...
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, SmileyZ, patrícia4
2012. december 30. 12:40 #8374
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.29. 23:25)
Micsoda lavina indult  laugh.gif

Elindult a 'fejjel lefelé' lavina. rohog.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. december 30. 13:36 #8375
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Sinister

Elég sokan lehúzták ezt a filmet,nem is igazán volt nagy durranás. Valóban sablonos,ezer meg egy ilyen filmet lehet látni,semmi újat nem mutat,kiszámítható,hatásvadász s még sorolhatnám. Igazából jómagam is csalódtam valamilyen szinten,egy picit mást vártam,de nekem összességében azért tetszett. Látszik,hogy az alkotók próbáltak alkotni nem is lett ez olyan rossz film,de annyira jó sem vagy kiemelkedő.

10/6

Excision

Rég láttam ilyen gagyi filmet. Ebben nagyot csalódtam! Alapból sem sokat vártam a filmtől,de még azt a minimális igényeimet sem tudta kielégíteni. Alapból a sztori nem is lenne rossz,de nem sok mindent hoztak ki belőle. Mindenesetre senkinek sem ajánlom,mert időpocsékolás megnézni.

10/2
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. december 30. 13:40 #8376
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
Az utolsó Mohikán
Egész jó film, és a főszereplő pasi is olyan helyes benne. biggrin.gif De a másik főszereplő (nő) nem volt szimpi. biggrin.gif
10/8
2012. december 30. 13:50 #8377
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2012.12.29. 20:05)
Schindler's List 10/100
Kétséget kizáróan ez a legjobb háborúsfilm, amit valaha láttam. Annyira megható és hihetetlen, hogy egy ember, aki eleinte csakis a pénzzel törődik, mennyire képes megváltozni. Szerintem szívszorító. A Schindlert megformáló színésznek csillagos ötös jár a teljesítménye miatt. A vége fele, amikor kap a zsidóktól egy gyűrűt és elkezd arról beszélni, hogy miért nem érdemli meg volt az a pont, ahol elbőgtem magam...azt nem akarom leírni, hogy milyen okokat hozott fel, mert már így is spoilereskedtem.... De nekem legeslegjobban Amon Goeth tetszett. Igen jóképű férfiként lett ábrázolva, de nem ezért imádtam. Hanem azért, mert egyszerűen nem lehet kiismerni, nem lehet a fejébe látni, nem lehet tudni, hogy éppen mit forgat a fejében. Egyszerűen tökéletes a karaktere. Egyik pillanatban egy rideg, kegyetlen, könyörtelen gyilkos náci tiszt a másik pillanatban viszont gyengédség ragadja el és olyan "szelíd", mint a maszületett bárány. Pont ezt szerettem benne! Az ember nem tudhatta, hogy most vajon azt mondja, hogy "Oké, megbocsájtok." vagy pedig fogja a pisztolyát és agyonlő. Érdekes személységgel rendelkezett és ezt a személységet Ralph Fiennesnek abszolút nem volt nehéz eljátszani. Ezt a karaktert neki találták ki. 
A rendezőnek meg üzenem, hogy egy született zseni! Ajnánlom mindenkinek a filmet, szerintem senki sem fogja megbánni, hogy megnézte!

Ezt néztük meg a suliba biggrin.gif
2012. december 30. 14:36 #8378
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Pókember

Nem igényel definiálást.

10/4535324235425324523

Mr. & Mrs. Smith

Nem szeretem se Angelinát, se Bradet, de ez a film nagyon ott van. Selmeczi Roland hangját öröm volt hallani. Isten nyugosztalja. cray.gif

10/10

Kegyetlen játékok

Klasszikus, nem tudom megunni, pedig nem mostani darab. Sarah Michelle Gellar rulez (és nem Reese Witherspoon d3.gif).

10/10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, VampireBella, Alison Lerman, patrícia4, Hustler
2012. december 30. 14:42 #8379
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Démoni doboz (The Possession)

Béna. Pedig milyen jó volt a plakátja.
10/5
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Darkness, iannina, patrícia4