Django Unchained
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. január 18. 15:02
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Bourne-Legacy
Nem vonzanak nagyon az akciófilmek. A trilógiát se láttam, és úgy ültem meg megnézni ezt. Egész jó volt, igaz néhányszor leállítottam, mert eszembe jutott ez az, szóval nem kötött le úgy, hogy az ágyból ne tudjak kiszállni. Bocsánat nőből vagyok, hiányzott igenis egy kicsit a romantika.
A hiányérzetemet kicsit pótolta Jeremy.
Lezáratlan vége lett, gondolom, akkor várható a folytatás.
10/6
Nem vonzanak nagyon az akciófilmek. A trilógiát se láttam, és úgy ültem meg megnézni ezt. Egész jó volt, igaz néhányszor leállítottam, mert eszembe jutott ez az, szóval nem kötött le úgy, hogy az ágyból ne tudjak kiszállni. Bocsánat nőből vagyok, hiányzott igenis egy kicsit a romantika.
Lezáratlan vége lett, gondolom, akkor várható a folytatás.
10/6
2013. január 18. 17:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
So Undercover
So bad. Unokahugom szülinapi kérése annyi volt hogy (az ajándékok mellett
) nézzük meg vele az új Miley Cyrus filmet. Nem akartam kivétel lenni, mindenki belement. Aranymála-díjátadón legalább 3 kategóriában jelölendő produkció, amiben a legrosszabb színésznő kategória még nincs benne.
Pontozás: Minősíthetetlen. Sajnálom de ennél jobb 'osztályzatot' erre a 'filmre' nem tudok adni.
Pontozás: Minősíthetetlen. Sajnálom de ennél jobb 'osztályzatot' erre a 'filmre' nem tudok adni.
9 felhasználónak tetszik:
Kiim,
Adrianna,
tya04,
arizona,
Beyla,
Kazuo,
Black Hearth2,
kuszkusz4ever,
Alison Lerman
2013. január 18. 18:10
Idézet (ophely88 @ 2013.01.18. 17:56)
So Undercover
) nézzük meg vele az új Miley Cyrus filmet. Nem akartam kivétel lenni, mindenki belement. Aranymála-díjátadón legalább 3 kategóriában jelölendő produkció, amiben a legrosszabb színésznő kategória még nincs benne.
Ha tényleg olyan rossz, amilyennek leírtad - és amilyennek a trailer alapján tűnik -, fogalmam sincs hogy kaphatott 3.7-et az IMDb-n. Mondjuk ezt már a LOL-nál sem értettem. Az 3.6-ot kapott, pedig annál unalmasabb és semmitmondóbb filmet még nem nagyon láttam.
2013. január 18. 18:16
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.01.18. 18:10)
Ha tényleg olyan rossz, amilyennek leírtad - és amilyennek a trailer alapján tűnik -, fogalmam sincs hogy kaphatott 3.7-et az IMDb-n. Mondjuk ezt már a LOL-nál sem értettem. Az 3.6-ot kapott, pedig annál unalmasabb és semmitmondóbb filmet még nem nagyon láttam. 
Én igazából azt csodálom, hogy hogyhogy nem magasabb a pontszám.
2013. január 18. 18:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.01.18. 18:10)
Az IMDB-re, pénz fejében lehet regisztrálni, ráadásul a szavazatok sem számítanak hitelesnek. Gondolom a sok Miley rajongó voksolt.
2013. január 18. 18:44
Idézet (ophely88 @ 2013.01.18. 18:16)
Az IMDB-re, pénz fejében lehet regisztrálni, ráadásul a szavazatok sem számítanak hitelesnek. Gondolom a sok Miley rajongó voksolt. 
Valószínűleg. Bár azt hinné az ember, hogy attól függetlenül, hogy a kedvencük van benne, észreveszik ők is, hogy borzasztó a film. Eddig személyesen két embertől hallottam, hogy nagyon tetszett neki, a húgom két 11 éves osztálytársától...
2013. január 18. 19:00
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (sophiej @ 2013.01.18. 18:44)
Valószínűleg. Bár azt hinné az ember, hogy attól függetlenül, hogy a kedvencük van benne, észreveszik ők is, hogy borzasztó a film. Eddig személyesen két embertől hallottam, hogy nagyon tetszett neki, a húgom két 11 éves osztálytársától...
A 11 évesek köreiben menő lesz mert ők ehhez a 'színvonalú' alakításhoz és filmekhez vannak hozzászokva. Sok tehetségtelen ember van Hulladékwoodban de Miley még azokból is kiemelkedik (néhány másik színésszel egyetemben). Nekem legalább is úgy tűnik mintha be lenne öltözve egy más karakternek de semmi pluszot nem ad hozzá. Lényegében olyan mintha kiadná magát másnak egy jelmezbálban és van körülötte egy kamera. Ezt nem erre a filmre értem, úgy általánosságban mondom. Nem fél a kamerától csak nem színészkedik. Megcsinálja amit a rendező mond neki és kalap kabát. Másképpen nem tudom leírni, bennem azt az érzést kelti hogy képtelen rendesen színészkedni mert ha sírni akarna vagy sírásra áll a szája, vinnyogás vagy hiszti lesz belőle. Örömön kívül más érzelmet kifejezni képtelen a kamerák előtt, ez nem színészet, ez csak kiállás a kamera elé és 'munka' de nem alakítás, ez nulla, ez pocsék. Zenei karrierjét nem ismerem és nem tűnik rossz embernek a tweetjei alapján, inkább vadócnak és kellően híresnek, nem bántani akarom de amit csinál az igen erősen 0 ...
1 felhasználónak tetszik:
kuszkusz4ever
2013. január 19. 02:13
Kis off. Muszáj belőnöm az értelmes filmeket nézők topikjába. Hatalmas
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
tya04,
arizona,
Adrianna,
patrícia4,
Fanni00,
Black Hearth2,
VampireBella,
Alison Lerman
2013. január 19. 10:31
|
|
ophely88time lady |
|
The Spies Of Warsaw
Nem olvastam a könyvet de talán majd elolvasom ha megjelenik magyarul. Kezd a szívemhez közelebb kerülni a kémes filmek világa. Este aludni sem tudtam a látottak után, nagyon megérintett. A náci - lengyel téma mindig érzékenyen érint és iskolában is hasonlóan éreztem. Nem szeretek olyan filmeket nézni amikben ezekről van szó mert a hideg futkos a hátamon, másrészről pedig nincs annál rosszabb mikor jenkik játszanak nácikat, angolok vagy franciák pedig lengyeleket.
Ha már feldolgozunk egy olyan komoly témát mint a világháború, haláltáborok stb, legalább legyünk hitelesek amennyire tudunk.
Itt a háború ugyan fontos szál de kevésbé van előtérbe helyezve, inkább hátulról bukkan elő vagy lehet érezni hogy létezik és úgymond keresztbetesz az embereknek.
Történetünk főhőse Colonel, francia kém (David Tennant) aki kém társaival együtt lazán járkál át a német, lengyel, cseh határon
, mindenhonnan információkat beszerezve a németek ellen. Elindulnak a nácik, de durva. A könyv igaz eseményeken alapul állítólag. Egy új fajta háborús filmnek lehetünk szemtanúi, ami nem az esztelen öldöklésről hanem egy lágy szerelmi kapcsolat kialakulásáról és veszélyeiről (olyan felesleges volt és snassz), a környezet bemutatásáról, az emberek félelmeiről és a világ nézeteiről, országos szinten, az ország lakói szempontjából, szól a film, 2 rész és 3 óra. Telenyomták a filmet lengyelekkel, akikről még soha nem is hallottam, nagyobb filmekben mellékszereplők voltak, ismerős arc nem igazán akad de attól még jó lett. Meg vagyok hatódva, a film hatása alatt vagyok még mindig. Kemény történelmi film, 'gyilkos poénokkal', nem szívderítő a léleknek péntek estére. Nekem amolyan 'Vágy és vezeklés' + Argo - akció feelingem volt, talán így tudnám leginkább leírni. Két érdekes és eltérő műfaj, ami végülis képernyőn jól jött össze habár a szerelmi szál kiforratlannak tűnt és feleslegesnek , de mivel szükség volt rá, elviseltük a filmben bár szerintem a szerelmi vonal nélkül jobb is lehetett volna.
Minden apró részletre figyeltek, a környezet bámulatos volt, Lengyelországban és Cehországban forgattak. Hála Istennek akkor még nem éltem de szerintem nagyjából ilyen lehetett a helyzet azokban az időkben. Szavak nem léteznek az érzelmek kimutatására amikor például a besúgó kémek ülnek a vonaton és a nácik mindenkit igazoltatnak illetve fejbe lőnek akinek már a szemöldöke is gyanús. Nem volt semilyen tömeggyilkolászás Rambo módjára de én attól elsírtam magam ahogyan a gyerekek és szüleik ültek a vonaton és tudták hogy megölik őket ha leszállnak onnan.
Talán csak én vagyok túl érzékeny és engem érint meg túlságosan a náci - lengyel téma, világháborúk, filmek mintpl Schindler listája vagy A zongorista, elnézést a kirohanásért. A gyenge szerelmi szál miatt
10/9,5
Nem olvastam a könyvet de talán majd elolvasom ha megjelenik magyarul. Kezd a szívemhez közelebb kerülni a kémes filmek világa. Este aludni sem tudtam a látottak után, nagyon megérintett. A náci - lengyel téma mindig érzékenyen érint és iskolában is hasonlóan éreztem. Nem szeretek olyan filmeket nézni amikben ezekről van szó mert a hideg futkos a hátamon, másrészről pedig nincs annál rosszabb mikor jenkik játszanak nácikat, angolok vagy franciák pedig lengyeleket.
Történetünk főhőse Colonel, francia kém (David Tennant) aki kém társaival együtt lazán járkál át a német, lengyel, cseh határon
Talán csak én vagyok túl érzékeny és engem érint meg túlságosan a náci - lengyel téma, világháborúk, filmek mintpl Schindler listája vagy A zongorista, elnézést a kirohanásért. A gyenge szerelmi szál miatt
10/9,5
2013. január 19. 10:45
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
The King's Speech (A király beszéde)
Mindig is érdekelt a brit történelem és a királyi család, talán ezért is tetszett annyira, plusz eredeti nyelven néztem, így még jobban átjött a film.
Szerintem Colin Firth nagyszerű színész, nagyon jól alakította VI. Györgyöt és Helena Bonham Carterben sem csalódtam, ő is fantasztikus volt Erzsébet királyné szerepében.
Szerintem igazán megérdemelte azt a sok díjat és a négy Oscar-t, nagyon igényes és jó film volt.
10/10
Mindig is érdekelt a brit történelem és a királyi család, talán ezért is tetszett annyira, plusz eredeti nyelven néztem, így még jobban átjött a film.
Szerintem Colin Firth nagyszerű színész, nagyon jól alakította VI. Györgyöt és Helena Bonham Carterben sem csalódtam, ő is fantasztikus volt Erzsébet királyné szerepében.
Szerintem igazán megérdemelte azt a sok díjat és a négy Oscar-t, nagyon igényes és jó film volt.
10/10
2013. január 19. 13:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
El Cantante
Teljesen véletlenül szúrtam ki a műsorújságban. Meg is lepődtem, hogy az RTL II-t adta...
Jelzem, még nem láttam a filmet, még úgy sem, hogy a cast ígéretes mindenképpen.
Be kell vallanom őszintén, rám mély benyomást tett. És azt is megállapítottam, hogy Jennifer Lopez legjobb színészi alakítását eddig itt láttam. Végre nem ripacskodott, hanem egy életrajzi drámában állt helyt, nem is akárhogyan. Számomra végig hiteles volt és nem mondhatok mást Marc Anthonyról sem. Marc zseniális pasi, ez eddig sem volt titok, de színészkedni még soha nem láttam. És leesett az állam, hogy egy vele szöges ellentétben álló jellemet mennyire jól bírt hozni. Egy férfit, aki tulajdonképpen belerokkant a sikerbe, a sikerbe, ami mindent elvett tőle, ami fontos volt: egészséget, feleséget, gyereket. Az asszony végig mellette volt, még ha folyton marták is egymást, de valahol ez az igazi szeretet: hiába a se veled, se nélküled viszony, a bajban nem hagyod magára... Végül az a bizonyos pohár betelik, mikor a fia öngyilkos lesz és a siker is elmarad, arról nem is beszélve, hogy az asszony "átnéz rajta"... De az öngyilkosság sem jön össze. Túléli azt a hatalmas zuhanást, pedig nem maradt épp csontja és a belső szervei is tropára mentek. Öt évet húzott még ki így, a szeretett nő pedig végig kitartott mellette... Aki a férje halála után nem sokkal egy balesetben szintén elhunyt... Igaz történet ez, a salsa igaz története... Hihetetlenül megrázó, mégis fantasztikus film. Csak ajánlani tudom!
10/9.5
Teljesen véletlenül szúrtam ki a műsorújságban. Meg is lepődtem, hogy az RTL II-t adta...
Jelzem, még nem láttam a filmet, még úgy sem, hogy a cast ígéretes mindenképpen.
Be kell vallanom őszintén, rám mély benyomást tett. És azt is megállapítottam, hogy Jennifer Lopez legjobb színészi alakítását eddig itt láttam. Végre nem ripacskodott, hanem egy életrajzi drámában állt helyt, nem is akárhogyan. Számomra végig hiteles volt és nem mondhatok mást Marc Anthonyról sem. Marc zseniális pasi, ez eddig sem volt titok, de színészkedni még soha nem láttam. És leesett az állam, hogy egy vele szöges ellentétben álló jellemet mennyire jól bírt hozni. Egy férfit, aki tulajdonképpen belerokkant a sikerbe, a sikerbe, ami mindent elvett tőle, ami fontos volt: egészséget, feleséget, gyereket. Az asszony végig mellette volt, még ha folyton marták is egymást, de valahol ez az igazi szeretet: hiába a se veled, se nélküled viszony, a bajban nem hagyod magára... Végül az a bizonyos pohár betelik, mikor a fia öngyilkos lesz és a siker is elmarad, arról nem is beszélve, hogy az asszony "átnéz rajta"... De az öngyilkosság sem jön össze. Túléli azt a hatalmas zuhanást, pedig nem maradt épp csontja és a belső szervei is tropára mentek. Öt évet húzott még ki így, a szeretett nő pedig végig kitartott mellette... Aki a férje halála után nem sokkal egy balesetben szintén elhunyt... Igaz történet ez, a salsa igaz története... Hihetetlenül megrázó, mégis fantasztikus film. Csak ajánlani tudom!
10/9.5
Kiim
2013. január 19. 15:34
Idézet (ophely88 @ 2013.01.18. 19:00)
A 11 évesek köreiben menő lesz mert ők ehhez a 'színvonalú' alakításhoz és filmekhez vannak hozzászokva. Sok tehetségtelen ember van Hulladékwoodban de Miley még azokból is kiemelkedik (néhány másik színésszel egyetemben). Nekem legalább is úgy tűnik mintha be lenne öltözve egy más karakternek de semmi pluszot nem ad hozzá. Lényegében olyan mintha kiadná magát másnak egy jelmezbálban és van körülötte egy kamera. Ezt nem erre a filmre értem, úgy általánosságban mondom. Nem fél a kamerától csak nem színészkedik. Megcsinálja amit a rendező mond neki és kalap kabát. Másképpen nem tudom leírni, bennem azt az érzést kelti hogy képtelen rendesen színészkedni mert ha sírni akarna vagy sírásra áll a szája, vinnyogás vagy hiszti lesz belőle. Örömön kívül más érzelmet kifejezni képtelen a kamerák előtt, ez nem színészet, ez csak kiállás a kamera elé és 'munka' de nem alakítás, ez nulla, ez pocsék. Zenei karrierjét nem ismerem és nem tűnik rossz embernek a tweetjei alapján, inkább vadócnak és kellően híresnek, nem bántani akarom de amit csinál az igen erősen 0 ...
Igen, ezt már én is észrevettem. Inkább énekelgessen szerintem, mert ez a színészet dolog nála nem bejövős. A Hannah Montanába elég volt, de rendes filmekbe már nem igazán.
2013. január 19. 23:47
The Impossible
Kicsit túl van értékelve ez a film.
8.5/10
Kicsit túl van értékelve ez a film.
8.5/10
2013. január 20. 13:42
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Moneyball
Kedvelem a baseball-os filmeket, bár kutyafingot nem értek belőle, és életbe soha nem fogom megérteni, ahogy az amerikai focit sem, de attól még szívesen nézek sportfilmeket. Brad és Jonah párosa bejött. Csak, azt sajnálom, hogy szinkronosan estem neki. Pittnek borzalmas volt a hangja. Szóval lehet róla szó, hogy majd még egyszer megnézem, de akkor csakis eredeti hanggal!! Összességében viszont lekötött.
10/7
Kedvelem a baseball-os filmeket, bár kutyafingot nem értek belőle, és életbe soha nem fogom megérteni, ahogy az amerikai focit sem, de attól még szívesen nézek sportfilmeket. Brad és Jonah párosa bejött. Csak, azt sajnálom, hogy szinkronosan estem neki. Pittnek borzalmas volt a hangja. Szóval lehet róla szó, hogy majd még egyszer megnézem, de akkor csakis eredeti hanggal!! Összességében viszont lekötött.
10/7
2013. január 20. 13:48
Az Istenek a fejükre estek 10/8
Aranyos film, és meglepően vicces is, habár már többször láttam, mégis jókat tudtam rajta nevetni.
Aranyos film, és meglepően vicces is, habár már többször láttam, mégis jókat tudtam rajta nevetni.
2013. január 20. 13:59
Kopasz osztag
10ből 15 annyira jó film
nem lehet megunni , és Channing Tatum
10ből 15 annyira jó film
nem lehet megunni , és Channing Tatum
2013. január 20. 14:04
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Hat nap hét éjszaka
10/8 - Hihetetlen aranyos kis film, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Éjfélkor Párizsban
10/10 - Hatalmas! Elvont lelkeknek és Owen Wilson rajongóknak kötelező!
Rossz tanár
10/6 - Nem jó. Nem is rossz, de nem jó. Csak saját felelősségre nézze meg bárki is!
10/8 - Hihetetlen aranyos kis film, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Éjfélkor Párizsban
10/10 - Hatalmas! Elvont lelkeknek és Owen Wilson rajongóknak kötelező!
Rossz tanár
10/6 - Nem jó. Nem is rossz, de nem jó. Csak saját felelősségre nézze meg bárki is!
nicol bellox
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.