Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 26. 16:35 #8641
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Premium Rush [Fék nélkül]

Az alapötlet tetszett, de a sztori csak szerintem volt gyenge? Mindegy, jó kis film, aki szereti Joseph-et vagy a bicajozást, vagy a kettőt együtt, annak biztos tetszeni fog. smileeee.gif
10/7
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 27. 00:46 #8642
- törölt felhasználó -    
Blue Valentine
Megmondom őszintén, nekem nem jött be. Semmi bajom nincs a filmmel, végre valami nagyon is életszagú dologról van szó, de nálam nem lesz kedvenc. Michelle Williamstől a hideg kiráz.
2013. január 27. 03:15 #8643
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.27. 00:46)
Blue Valentine
Megmondom őszintén, nekem nem jött be. Semmi bajom nincs a filmmel, végre valami nagyon is életszagú dologról van szó, de nálam nem lesz kedvenc. Michelle Williamstől a hideg kiráz.

Na és Ryan bébi? rohog.gif
2013. január 27. 07:37 #8644
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Parajelenségek 4
A film az elején elég unalmas volt, de aztán felgyorsultak az események .Nem ezt vártam. Lehetett volna benne több izgalom.
10/6 ...
2013. január 27. 08:27 #8645
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2013.01.27. 03:15)
Na és Ryan bébi?  rohog.gif

Ó, hát ő.. ó. blush.gif
Eszembe jutott Anna Kendrick tweetje is, majdnem csatlakoztam hozzá laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, mse90, ophely88
2013. január 27. 11:40 #8646
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Több, mint testőr
10/10
Nagyon jó film.
Rachel sikeres popsztár és az egyik rajongója őrült levelekkel zaklatja, testőrre van szüksége és mivel Frank a legjobb a szakmában ezért ő védi Rachelt...

Whitney Houston-Rachel Marron
Kevin Costner-Frank Farmer
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Blanka098, Destiny015
2013. január 27. 12:55 #8647
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Titkok könyvtára 2. - A visszatérés Salamon kincséhez

Kevés olyan film van aminek a második része is hű marad az elsőhöz. De ez pont olyan. Imádtam az első részét, és most ugyan úgy a másodikat is.
10/10

Több, mint testőr

Nagyszerű film, kitűnő színészekkel. Nem egyszer láttam, de ha 20x kéne megnéznem akkor sem unnám. Kevin Costner mindent elsöprő alakítása , persze Whitney Houston-t kitűnő hangját sem lehet szó nélkül hagyni.Mindent összevetve nálam, ha lehetne megérdemelné a 11, vagy még több pontot. De így maradt: 10/10
1 felhasználónak tetszik: Destiny015
2013. január 27. 13:10 #8648
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Courtneyy @ 2013.01.27. 08:27)
Ó, hát ő.. ó.  blush.gif 
Eszembe jutott Anna Kendrick tweetje is, majdnem csatlakoztam hozzá laugh.gif

rohog.gif
2013. január 27. 13:12 #8649
- törölt felhasználó -    
Üvegtigris 3.
Megnéztem DVD-n, tegnap unatkoztam. Fantasztikus film. Hihetetlen, hogy olyan hülyeségnek tűnik az egész, összehord mindenféle baromságot, iszonyat vicces, mégis, olyan jelentősége van, hogy az nem igaz :'D A végén látszik a legjobban. Amúgy is, Rudolf Péter az egyik kedvenc színészem, de a többi színész is iszonyatosan jó. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. január 27. 13:17 #8650
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
The social network/ A közösségi háló 10/100
Egyszerűen fantasztikus film, nem lehet megunni, na meg Jesse is... blush.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, ophely88
2013. január 27. 16:37 #8651
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
A remény rabjai

Döbbenetes és zseniális film, és ezzel szerintem mindent elmondtam.

10/10

Mr. Nobody

Elég sok véleményt elolvastam a filmről és ahogy láttam nagyon megosztó. A legfőbb negatív tulajdonság számomra csupán annyi,mint amit annyi sokan is írtak,hogy ez a film,egyszerűen több akart lenni,mint ami. De igazából a sok pozitívum ellensúlyozza ezt. Nagyon jó történet,tökéletes szereplőgárda,nagyon jó levezetés, fantasztikus képi világ,tanulságos és hat az emberre,de csak pont annyira,mint amennyire kell. Nekem tetszett. smileeee.gif

10/8
3 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman, House Of Wax
2013. január 27. 18:08 #8652
- törölt felhasználó -    
Fogadom 10/10
Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény 10/10
Moulin Rouge 10/8
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ
2013. január 27. 20:08 #8653
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
The Hunger Games

Most magyarul, kb. negyedjére! biggrin.gif
Nemrég befejeztem az utolsó könyvet is, most pedig újra megnéztem a filmet, az új ismeretek birtokában. Nem szeretem, amikor a könyvmolyok már alapból elítélik a filmeket, és nagyítóval keresik az eltéréseket a film és a könyv között. És elárulom, rendkívül nehéz mindenki ízlésének megfelelni, ábrázolni Peetat úgy, ahogy az x millió olvasó y féle képpen elképzelte. És ezek után is lesznek kötöszködők, akik szerint Peeta haja nem sima szőke, hanem hidrogénszőke volt, (csakegypélda) mert ők úgy képzelték el.
Természetesen voltak olyan részek, amiket kihagytak, jó hogy voltak, mert nem fért volna bele a 2 órába és megfilmesíthették volna 8 részben is, de szerintem így volt tökéletes.
A színészek még mindig baromi jók, hitelesen adják át az érzelmeket, a speckó effektek és a látványvilág is remek szerintem. És, James Newton Howardnak pedig újból gratulálok a zseniális soundtrackért, meghajolo.gif továbbá olyan előadóknak, mint pl. The Decemberists, Taylor Swift, Birdy, Arcade Fire.. Őrületesen jók a filmzenék, én konkrétan már több hónapja állandóan ezeket hallgatom.
A történet még mindig izgalmas, és az is lesz, a gyűlölködőknek, akik indokok nélkül, vagy éppen akik alaptalan idétlen indokokat felhozva ócsárolják a filmet azt javaslom, olvassák el a könyvet és csak azután nyilatkozzanak.
Szerintem is ez 2012 egyik legjobb filmje, és attól függetlenül, hogy a "csapból ez folyik", még lehet jó! Nem érdekel, hogyha ezzel behódoltam a közizlésnek! Én speciel már tárt karokkal várom a Catching Firet, vagy éppen a Mockingjayt, (már előre látom, mennyit fogok sírni! biggrin.gif ) és remélem, a rendezőváltás pozitív hatással lesz a filmre! smileeee.gif
10/100.. blush.gif
7 felhasználónak tetszik: mse90, Lilimooo, BichGirl, duracell, Vampiregirl1, BunnyGirl, Glamster
2013. január 27. 20:16 #8654
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Blood Diamond

Ha már tegnap is Edward Zwick-et néztem miért ne néznék ma is? biggrin.gif
Leo nagyon sokat nőtt a szememben miután láttam, ezt a filmet még anno. A zene valami hihetetlen sokat dob az amúgy is komoly témát bemutató filmen. Jó volt néhány év után újra megnézni.

10/10

Real Steel

Cuki kis filmecske. Hugh Jackman sármjával fűszerezve. spiteful.gif

10/6
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, House Of Wax, SmileyZ, Kazuo
2013. január 27. 20:17 #8655
- törölt felhasználó -    
Az istenek a fejükre estek 2-t biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. január 28. 07:30 #8656
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Anonymous

Kedves barátom, keblem kegyence úgy látszik tévedhetetlen, ha arról van szó, milyen filmet ajánljon nekem. w00t.gif Honnan ismer engem ennyire? A film végig fenntartja a néző figyelmét, nem érzed hosszúnak a két órát. Remekbe szabott alkotás, elgondolkodtató, érdekes, izgalmas és a politikai-történelmi konspiráció még figyelemre méltóbbá teszi. Az is tetszett benne, hogy az úgynevezett negatív szereplők sem igazán negatívak, csupán megvan a maguk féltve őrzött motivációja, amire a végén azért fény derül. Bár valóban csak a legvégén, de közben is tudod azért, hogy mélyben lappang valami iszonyú titok. A színészek játéka tökéletesen hibátlan, Rhys Ifans levett a lábamról. David Thewlis is abszolút remekel, bár tőle ezt már megszokhattam. Ez egy olyan alkotás, amit látni kell egyszer mindenkinek. Rámutat egy sor olyan dologra, ami napjainkban is létezik ugyan, de akkoriban az emberek elméjébe oltott szigorúbb, mondhatni kegyetlen, prűd és ostoba erkölcsök következtében sokkal élesebben kiütközik. Eszerint a film szerint még Erzsébet királynőn is uralkodik valaki, anélkül, hogy ő tudna erről az irányításról, vagy annak borzalmas következményeiről. Hátborzongató, tulajdonképpen. Kötelező, alapmű.
10/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman, BunnyGirl
2013. január 28. 16:50 #8657
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Grace Benning @ 2013.01.28. 07:30)
Anonymous
Kedves barátom, keblem kegyence úgy látszik tévedhetetlen, ha arról van szó, milyen filmet ajánljon nekem.  w00t.gif  Honnan ismer engem ennyire? A film végig fenntartja a néző figyelmét, nem érzed hosszúnak a két órát. Remekbe szabott alkotás, elgondolkodtató, érdekes, izgalmas és a politikai-történelmi konspiráció még figyelemre méltóbbá teszi. Az is tetszett benne, hogy az úgynevezett negatív szereplők sem igazán negatívak, csupán megvan a maguk féltve őrzött motivációja, amire a végén azért fény derül. Bár valóban csak a legvégén, de közben is tudod azért, hogy mélyben lappang valami iszonyú titok. A színészek játéka tökéletesen hibátlan, Rhys Ifans levett a lábamról. David Thewlis is abszolút remekel, bár tőle ezt már megszokhattam. Ez egy olyan alkotás, amit látni kell egyszer mindenkinek. Rámutat egy sor olyan dologra, ami napjainkban is létezik ugyan, de akkoriban az emberek elméjébe oltott szigorúbb, mondhatni kegyetlen, prűd és ostoba erkölcsök következtében sokkal élesebben kiütközik. Eszerint a film szerint még Erzsébet királynőn is uralkodik valaki, anélkül, hogy ő tudna erről az irányításról, vagy annak borzalmas következményeiről. Hátborzongató, tulajdonképpen. Kötelező, alapmű.
10/10

Végre valaki, akinek tetszik! meghajolo.gif Próbáltam néhány ismerősömet rávenni erre a filmre, de akik megnézték, mind negatív véleménnyel voltak róla és unalmasnak találták! dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2013. január 28. 18:27 #8658
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Alison Lerman @ 2013.01.28. 16:50)
Végre valaki, akinek tetszik!  meghajolo.gif Próbáltam néhány ismerősömet rávenni erre a filmre, de akik megnézték, mind negatív véleménnyel voltak róla és unalmasnak találták!  dry.gif

Én meg még olyannal nem találkoztam, akinek ennyire tetszett volna. rohog.gif Én már láttam régebben, nagyon vártam, így felirat nélkül néztem. Kivételesen erős cast lett, azt kell mondjam remekül de átkozottul jól beválogatták az embereket, teljesen tökéletes, nálam azért nem 10 pont, mert az az én szememben Isten káromlás ha a drágaszágosz Shakespearemet valaki piszkálja vagy megkérdőjelezi tehetségét és alkoholista szemétl*dának állítja be. _nevet.gif Érdekes megvilágítás e szemszögből de nekem kicsit magas, ezért nem is vonnék le pontot, volt benne valami, aminek köszönhetően túl sötétre sikeredett az egész, ha ez volt a cél, sikerült, de amúgy túl sötét lett a maga kategóriájában és ilyen történettel szerintem nem lett volna muszáj ennyire sötétre készíteni de üsse kavics .. A másik dolog ami fájt a lelkemnek, az az hogy Sir Derek Jacobit szinte nulla szerepre tették be. Na de kérem szépen, Shakespeare film Sir Derek minimális szerepeltetésével olyan mint leves ételízesítő nélkül, vagy grízes tészta gríz nélkül. rohog.gif Nem akarom elhinni hogy nem tudtak volna nagyobb szerepet adni a csákónak .. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Grace Benning
2013. január 29. 01:54 #8659
- törölt felhasználó -    
A nyomorultak
Victor Hugo boldog lenne, ha látná. Hugh Jackman? Tökéletes, a legkiemelkedőbb alakítás, amit láttam tőle eddig. Az egy dolog, hogy Anne Hathaway min ment keresztül a szerep miatt, de - mennyi? - tíz-tizenöt percnyi szereplésért Oscart neki? A szereplése egyenlő kb. Bill Murray-ével a Zombielandben. Az akadémikusok sem gondolhatják komolyan, annyira azért nem volt jó. A fiatal Cosette belopta magát a szívembe, Sasha Baron Cohen nőtt a szememben, Helena Bonham Carter előtt tisztelgek, de ami a legfontosabb: Russell Crowe! Nem szeretem a pacákot, de lefolytam a székről a hangja hallatán! Komolyan, valami eszméletlen nagyot alakított, még meg is könnyeztem. A vége parádés, egyszerűen remek. Persze, hogy sok ez a két és fél óra, és nem garantálja a maximális figyelemfelkeltést, de unalmasnak sosem nevezném. Tom Hooperen nem lepődök meg A király beszéde után. Briliáns.
9.5/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Im a SlaveForBritney
2013. január 29. 07:30 #8660
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Alison Lerman @ 2013.01.28. 16:50)
Végre valaki, akinek tetszik!  meghajolo.gif Próbáltam néhány ismerősömet rávenni erre a filmre, de akik megnézték, mind negatív véleménnyel voltak róla és unalmasnak találták!  dry.gif

Akkor megnyugtatásodul, nem csak nekem tetszett ez a film, hanem annak a számomra fontos embernek is, aki megmutatta nekem. Ő maga is rendkívül figyelemre méltónak és kötelező érvényűnek találta. Tehát akkor már két emberről is tudsz, aki pozitívan nyilatkozik e műről. smileeee.gif
Ophelynek tökéletesen igaza van, hogy túl sötétre sikeredett, de számomra ez nem vont le a film értékéből. Szeretem a komor, baljós hangulatú alkotásokat, a Sean Bean mellett lehúzott hosszú évek során többnyire ilyenekben részesültem és nem csak megszoktam, de meg is szerettem az ilyen nyomasztó, de elgondolkodtató filmeket. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman, Im a SlaveForBritney
710 oldal 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!