Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 01. 17:57 #8421
- törölt felhasználó -    
The Perks Of Being A Wallflower (2012)
Egy nagybetűs "HŰHA." Mindenki készüljön fel arra, hogy ez most egy nagyon hosszú vélemény lesz egy (kissé elfogult) Perks fangirltől. rohog.gif Alig egy perce fejeztem be, úgyhogy annyira még nem tudtam feldolgozni, de sebaj, szerintem utána is hasonló véleménnyel lennék róla. Először is, a könyv a legnagyobb kedvencem a Harry Potter mellett. Komolyan, ennél gyönyörűbben megírt művet még nem tartottam a kezemben. Chbosky valami elképesztő. Kétszer is olvastam és még másodjára is ugyanolyan nagy hatással volt rám, mint az első alkalommal. S mivel az író rendezte a filmet és ő volt a producere is, így már jó előre tudtam, hogy nem fog csalódás érni. A szereplőket is nagyon jól választották, holott azt a legtöbb könyvből készült filmnél jól eltolják. Emma Watsonra már jó régóta példaképként tekintek és nagyon örültem neki, hogy végre sikerült mást is mutatnia Hermione-n kívül. Egy-két pillanat volt csak, amikor őt láttam az arckifejezésében, de egyébként nagyon jól tudott azonosulni Sammel. Ezra Millerről már ránézésre meg tudja mondani az ember, hogy hatalmas forma és most az is kiderült, hogy remek színész. Nina Dobrev semmi újat nem tudott mutatni. Szimpatikus lány és a TVD-ben jó az alakítása, de most számomra kiderült, hogy ennél többre nem igazán képes. pardon.gif És végül Logan Lerman. A fiatal korosztályból a leges legkedvesebb színészem, mert annyi tehetség van benne, csak eddig nem tudta megmutatni. Jobb embert nem is választhattak volna Charlie szerepére. Mintha kisétált volna a könyvből. Az arckifejezése, a mozdulatai, a személyisége... Mindent tökéletesen átadott és a film végén az alakítása (arra a jelenetre gondolok, amikor hazament Saméktől és rohamai lettek) egyszerűen fenomenális volt. Remélem, hogy beváltja az ígéretét, miszerint ezentúl csak olyan filmekben fog szerepelni, amelyek érnek is valamit. Voltak részek, amiken jót nevettem (főleg Patricken), de alapjában véve inkább sírós film. Ha jól számoltam összesen ötször sírtam el magam rajta, de ettől függetlenül még ezerszer képes lennék végignézni. Ha ennyi nem lenne elég (bár azt hiszem már így is többet írtam a kelleténél), akkor még azt hozzátenném, hogy a zenék is tökéletesek. Nagyon jól passzoltak a film hangulatához. A Smiths "Asleep" című dalát a könyv olvasása óta nagyon sokszor meghallgattam már; az egyik kedvencem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a filmet és a könyvet is.
10/12
8 felhasználónak tetszik: mse90, kriszti03, vikike0614, patrícia4, Vampire Lady, pink_bunny, Lindsay019, Hustler
2013. január 01. 18:03 #8422
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (mse90 @ 2013.01.01. 17:49)
No, nem is tudtam. Ez mindenesetre sok mindent megmagyaráz. smileeee.gif

A vontatott filmek közül is a legvontatottabbak egyike. Nekem a dialógus volt gyanús elsőre, nem beszéltek benne sokat de kissé színháziasnak tűnt, egyszóval a film elejétől elképzeltem hogy ez színházba való darab (képzeltem mást is Tommal de az nem tartozik ide rohog.gif ) utána pedig az lett gyanús hogy vontatott filmhez képest elég 'sűrű' ha úgy vesszük, 'sok' hosszabb jelenet, míg az egyedülálló, alapul semmi nem szolgáló vontatott filmek rövidebben mesélnek egy történetet vagy kevesebb színhelyet használnak hosszabb jelenetekkel, egyszóval gyanús volt nekem ez a kezdetektől és mikor a legjobb barátomhoz fordultam segítségért, kiderült hogy egy 1955-ös nem nagy sikerű, new yorki színdarab filmes verzióját néztem meg. biggrin.gif Rachel alakításáról pedig annyit hogy szeretnék Oscarra jelöltetni érte, Tomot viszont nem de szerintem kajak mindegy mert a női kategóriában Anne fog nyerni, a férfiben pedig Daniel Day-Lewis lesz ha engem kérdezel. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. január 01. 18:05 #8423
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
The perks of being a wallflower. heart.gif
nekem nagyon tetszett a film,bár ez nem az az izgulós fajta,elég nyugodt feeling-je van,de azért tetszett.Úgymond leköt,és nem hagyja ,hogy kikapcsold vagy ilyesmi.
Engem megfogott,csak ajánlani tudom. wink.gif
2013. január 01. 18:17 #8424
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 18:03)
A vontatott filmek közül is a legvontatottabbak egyike. Nekem a dialógus volt gyanús elsőre, nem beszéltek benne sokat de kissé színháziasnak tűnt, egyszóval a film elejétől elképzeltem hogy ez színházba való darab (képzeltem mást is Tommal de az nem tartozik ide  rohog.gif ) utána pedig az lett gyanús hogy vontatott filmhez képest elég 'sűrű' ha úgy vesszük, 'sok' hosszabb jelenet, míg az egyedülálló, alapul semmi nem szolgáló vontatott filmek rövidebben mesélnek egy történetet vagy kevesebb színhelyet használnak hosszabb jelenetekkel, egyszóval gyanús volt nekem ez a kezdetektől és mikor a legjobb barátomhoz fordultam segítségért, kiderült hogy egy 1955-ös nem nagy sikerű, new yorki színdarab filmes verzióját néztem meg. biggrin.gif Rachel alakításáról pedig annyit hogy szeretnék Oscarra jelöltetni érte, Tomot viszont nem de szerintem kajak mindegy mert a női kategóriában Anne fog nyerni, a férfiben pedig Daniel Day-Lewis lesz ha engem kérdezel. pardon.gif

Igen, pontosan, most wikipédiázok közben, és aszerint mellesleg már készült egy filmes adaptáció még akkoriban Vivien Leigh-el és Kennet More-ral. Ami a díjesélyeket illeti: Rachelnek van egy reális esélye bejutni az Oszis bandába, hála a New York-i kritikusok idióta szavazórendszerének (csak így tovább gyerekek a jövőben is, hátha az elkövetkezendő években még több efféle érdemtelenül noname alakítást díjaztok véletlenül thumbsup.gif ). Anne pedig más kategóriában indul. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 01. 18:32 #8425
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (mse90 @ 2013.01.01. 18:17)
Igen, pontosan, most wikipédiázok közben, és aszerint mellesleg már készült egy filmes adaptáció még akkoriban Vivien Leigh-el és Kennet More-ral. Ami a díjesélyeket illeti: Rachelnek van egy reális esélye bejutni az Oszis bandába, hála a New York-i kritikusok idióta szavazórendszerének (csak így tovább gyerekek a jövőben is, hátha az elkövetkezendő években még több efféle érdemtelenül noname alakítást díjaztok véletlenül thumbsup.gif ). Anne pedig más kategóriában indul. smileeee.gif

Az online szavazós módszerre gondolsz aminek köszönhetően Jan 4 lett a nevezési határidő? rolleyes.gif Tegnap olvastam róla a Variety oldalon ..
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. január 01. 18:34 #8426
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2013.01.01. 17:57)
The Perks Of Being A Wallflower (2012)
Voltak részek, amiken jót nevettem (főleg Patricken), de alapjában véve inkább sírós film. Ha jól számoltam összesen ötször sírtam el magam rajta, a zenék is tökéletesek. Nagyon jól passzoltak a film hangulatához. A Smiths "Asleep" című dalát a könyv olvasása óta nagyon sokszor meghallgattam már; az egyik kedvencem. 
10/12

Én majdhogynem végigpityeregtem. Szerintem teljesen nyugodt film, de valamiért minden percben elkapott a sírhatnék. mellow.gif A zenéket pedig nagyon eltalálták, teljesen az én stílusom, az Asleepet pedig csak még jobban szeretem, mióta megnéztem. smileeee.gif
Szóval emberek, EZT nézzétek rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Vampire Lady, pink_bunny, Lindsay019, Misao
2013. január 01. 18:49 #8427
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 18:32)
Az online szavazós módszerre gondolsz aminek köszönhetően Jan 4 lett a nevezési határidő?  rolleyes.gif Tegnap olvastam róla a Variety oldalon ..

Nem, konkrétan nem arra, bár az is szép. biggrin.gif A NYFCC szabályaira gondolok, aminek röviden az a lényege, hogy a több körből álló szavazásnál 3 nevet írhatnak a jelenlévők papírjaikra, és az nyer, aki nem csak a legtöbb pontot szerzi, de a cédulák x százalékán is szerepel. Éppen ezért, ha tudvalevő, hogy a díj kétesélyes, az egyik fél támogatói sokszor érdekes mód nem szavaznak a másik esélyesre. Így ha a verseny eléggé megosztott, akkor jó eséllyel egy nevető harmadik szerzi a szükséges szavazatarányt a végén. Bár a szavazás részletei elvileg szigorúan titkosak, már aznap nyilatkozott néhány tag arról, hogy ez történt idén. _nevet.gif Ezért mondtam, hogy csak így tovább, mert ha nincs az a díj, akkor valószínűleg teljesen figyelmen kívül hagyták volna Rachel alakítását, és a Globe-jelölésre is vajmi kevés esélye lett volna. beer.gif
2013. január 01. 21:55 #8428
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
The Perks Of Being A Wallflower
Tudom,most mindenki erről a filmről ír véleményt,de egyszerűen nem tudom kihagyni,hogy ne írjak róla pár sort.Kb.10 perce fejeztem be,és meg kell mondjam nagyon meghatott.Már rég óta vártam,hogy online is meg tudjam nézni,de ez a film minden várakozásomat felülmúlta.Imádtam a színészeket,jobbakat nem is tudtak volna választani.Alapjában véve nem szeretem a drámákat,és nem is szoktak meghatni a filmek,de ezen végig könnyeztem.Logan Lerman fantasztikus színész,tökéletesen meg tudta formálni a karakterét,és Emmában sem csalódtam,végre megmutatta egy másik énjét is.Ezek mellett a zenék nagyon jól passzoltak a részekhez,minden elismerésem.
10/10
2 felhasználónak tetszik: lassie, pink_bunny
2013. január 01. 22:22 #8429
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Kutyahideg 10/10 - Oké, már láttam a filmet, de bevallom nem emlékeztem annyira rá, no meg "a korral megtanuljuk értékelni" az értékeket. Azon meg végképp meglepődtem, hogy ez a film egy Disney attrakció. w00t.gif Nem baj az! laugh.gif Tetszett a film, habár a szívem szakadt meg a kutyusokért. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: BichGirl, lassie, Lindsay019, Adrianna
2013. január 01. 23:18 #8430
- törölt felhasználó -    
Kutyaszálló
6/10
A színészi játékoktól nem voltam elájulva, de a kutyák nagyon aranyosak.
2013. január 01. 23:26 #8431
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
The Machinist

Ismételve mondom, hogy Christian Bale a legnagyobbak között van! Régebb óta szemezgetek ezzel a filmjével, és csak most szántam rá magam, hogy megnézzem. Nem tudom mi a francért halasztottam idáig.. Komolyan Mr. Batman kiadhatna egy fogyókúrás könyvet. Bámulatosan beteges ez a szerepe. A film hasonlóan jó, mint a Harcosok klubja és a Titkos ablak. Mivel, ezt a kettőt már jóval előbb láttam tudtam következteteni ennek a cselekményére is. Bár be kell vallanom teljesen lekötött az első perctől fogva.
10/9 Bale viszont 11-es!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 02. 01:07 #8432
- törölt felhasználó -    
Cloud Atlas
Embert próbáló ez a három óra. Nem szeretem a hosszú filmeket, még az előzetest sem bírtam végignézni rohog.gif Szóval eléggé tudatlanul ültem neki ennek letöltéstől számítva (megmondom pontosan) 18 nap várakozás után. Nagyon kíváncsi voltam Jim Sturgess alakítására, ez törte meg a jeget, itt azonban el kell vonatkoztatni a színészek iránti szeretettől, mert elképesztő metamorfózison estek át. Hatalmas kihívást jelent úgy belebújni négy, öt, hat karakter bőrébe, hogy mindegyiket más személyiséggel kell felruházni, ezért itt nem csak a sminkmestereknek akadt dolguk. Le a kalappal mindenki előtt. Valamiért úgy érzem, itt csak Halle Berry nyújtott átütő alakítást, a többiek valahogy eltörpültek mellette. Tom Hanks ügyes ugyan, ezzel mégsem okozott elsöprő sikert, és bár mindenki csak valamennyit adott bele, egyikük nélkül sem lenne ugyanaz. A szereposztás tökéletes, Hugh Grant pedig a kannibál törzsfőnök szerepében egyszerűen komikus (de nem a rossz értelemben), Susan Sarandonnak pedig juthatott volna több jelenet is. Visszatérve Sturgessre, mert muszáj, természetesen jobban csipáztam az eredeti arcát, de a skót alteregója valahogy megnevettetett. Minden főbb szereplő magáénak tudhat egy vicces jelenetet, amelyek száma ugyan csekély, a film mégsem válik lapossá, pontosan annyi humorral van fűszerezve, amennyivel kell. Az Upside Down miatt szerintem egy időre egy film sem fog kenyérre kenni a látványvilággal, de ez varázslatos. Sokkal inkább a mondanivalójára fókuszáltam, féltem, nem fogom érteni, miről is szól. Tulajdonképpen kevésnek találom, hogy ekkora feneket kerítettek neki, mégis el tudtam volna nézni még egy ideig, mert színésztől függetlenül mindegyik karakter képes belopni valami miatt magát az ember szívébe. Kicsit még így is zavaros, meg kell nézni többször, de hónapokkal, évekkel később akár, de ez a film nem semmi. Mindig történik benne valami, ami nem enged felkelni a fotelből, holott már megőrülsz a mozdulatlanság miatt. Remélem, elismerik az Oscar-díj-átadón.
8/10
8 felhasználónak tetszik: mse90, ophely88, arizona, lassie, Lindsay019, Bessie, Fanni00, Misao
2013. január 02. 08:07 #8433
- törölt felhasználó -    
Kutyahideg
Mivel szeretem a kutyákat megnéztem a tv-ben ezt a filmet.Először azt hittem,hogy csak egy átllagos kutyás film,de nagyon nagyott tévedtem amikor a film elején bemondták,hogy a film igaz történet alapján készült máris gondoltam,hogy ez olyan film lesz amin elfogok érzékenyülni.Az,hogy 8 kutyából már csak 6 maradt a végére azon is egy kicsit elérzékenyültem,de amikor bemonták,hogy augusztus 4,napok száma:175 kicsit megrázott,de hát ez a film is happy end-el végződött.Paul Warker nagyszerűen alakított.Az bisztos,hogy nagyszerű film.10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Sally Sparrow, Lindsay019
2013. január 02. 08:51 #8434
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Freeway Killer/Bonin, az országút gyilkosa
Fogalmam sincs, hogy mi van velem, de mostanság mindig sikerül annyira rossz filmeket kihalásznom. Ez a darab is a baklövéseim közé tartozik. Igazából a címe keltette fel az érdeklődésemet és arra számítottam, hogy egy kegyetlen gyilkos lesz benne, aki a rendőrökkel egy "Kapj el ha tudsz!" játékot játszik. Hát ez itt-ott bebizonyosodott. A film nem is lett olyan hosszú, talán még a másfél órát se éri el, bár ezen nem is csodálkozok, ezt a sztorit nem lehetett volna elhúzni, már így is tiszta erőlködés volt. Aki egy lightos thrillert akar látni, na, meg aki unja a mindennapjait annak ajánlom ezt a filmet, de higgyétek el nem fogtok éppen pozitívan csalódni benne. Elég durva, hogy egy fojtogatás és egy késelés miatt ráaggatják a horror film címet, shame. Azt gondoltam, hogy a gyilkos alatt egy olyan embert értenek, aki kegyetlenül elintézi áldozatait, nem egy olyan embert, aki vicsorogva, már vizes hajjal (igen mert 1 perc erőfeszítéstől is teljesen leizzad és a hajára is jut a folyadékból) és próbálkozó csúnya nézéssel fojtogat. A főszereplőnek a színészi teljesítményét hadd ne pontozzan, egyszerűen siralmas volt. Értem én, hogy kit akart ő eljátsszani csak hát nem éppen sikerült neki. Mert megértettem, hogy a rendező mit akart kihozni ebből a műből, mi lett volna a sztori lényege, csak nem adott bele apait-anyait. A személysége érdekes volt, de mondom, ezt nem a férfinak találták ki. A mellékszereplők benne nem igen voltak hitelesek, főleg az a kis fiatal Kyle gyerek, aki néhány menet lezavarása után döbben rá arra, hogy csak nem kéne beszállni ebbe a gyilkolósdiba. Na, meg ott van az az állítólagos ezeréves társa is. A sztorija egyébként egy elég nagy össze-visszaság, tele van pakolva kiszámítható fordulatokkal, ja és ráadásul a sztori is már vontatott. Ja, és az a rész eléggé idiótán hatott, amikor mutattak Kylenak egy csomó fotót a hullákról úgy, hogy nem is ismerték igazán, nem tudhaták, hogy rohanni fog-e a rendőrségre vagy sem. Bár később nem tudom, mi lett vele, mert nem került szerintem börtönbe. Szerencséjük volt, hogy nem mondott semmit. És annak az elmebeteg srácnak még tetszettek is a fotók. Öcsém, hát mi a fene élvezhető egy kihunyt személy testén?.
Összességében: borzalom volt, teljesen élvezhetetlen film.
10/0 110.gif
1 felhasználónak tetszik: lassie
2013. január 02. 10:42 #8435
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Made in Hungária(2009)
Imádom ezt a filmet, nem lehet róla elmondani sokat, egyszerűen imádom. biggrin.gif
10/10

Cheaper by the Dozen 2 / Tucatjával olcsóbb 2 (2005)
Nem volt rossz film, de nekem kicsit unalmas volt.. unsure.gif
7/10

és most ennyi jutott eszembe, de tuti néztünk még, csak az kimaradt rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, nicol bellox
2013. január 02. 11:04 #8436
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Kill Bill Vol. 1.
Zseniális. Már régóta szemeztem vele apa polcán, de lévén gyenge idegzetű vagyok, nem mertem megnézni. Hétvégén leadták Film+-on, és bár nekem is mészárlós kedvem támad a rengeteg reklám miatt, de azért leültem a képernyő elé, és FUHUHÚ, de nem bántam meg! Pont jó időben néztem meg, nem rázott meg az öldöklés, örülök, hogy kinövöm ezt a hülye érzékenységemet.
Rengeteget tudnék róla írni, de kiragadok pár dolgot, ami tetszett, ne teljen a hely. Imádtam, ahogy Tarantino még a mészárlásokba is komikus elemeket kever. Esküszöm, amikor a Menyasszony leszámol a Crazy 88-tel, és látom, ahogy a sok láb ott hever a földön, hangosan nevettem, és valahogy éreztem, hogy ez nem teljesen van rendben, mert mégiscsak emberek halnak meg nem is akárhogy, de nem nagyon érdekelt. Vicces volt és kész. Azon meg rendesen könnyeztem, ahogy visítva beugrál a Teaházba (vagy mibe) az a sok feketébe öltözött kardos majom. A soundtracktől meg rendesen padlót fogtam, de nemcsak a daloktól, hanem a hangeffektektől is, ez is épített a hangulatba egy kis komikumot, legalábbis számomra. Továbbá az is nagyon tetszett, hogy különböző színűek voltak a jelenetek. Egyik pillanatban szürke árnyalatok, Uma pislog egyet, és minden színes. Aztán le a villany, és minden kék meg fekete. Ja, a vágás meg nálam csillagos 6-os.
A film megnézése után hát... Azt hiszem nagyon beleéltem magam, egyfolytában azt képzeltem, én is tudom ezeket a pörgőrúgásokat, meg kaszabolós kardos mozdulatokat. Elborulhatott az agyam, mert egyik pillanatban ültem a széken, és arra gondoltam, hogy én is harcolok, és hirtelen annyira elkapott a hév, hogy felugrottam, átvetettem magam a szoba közepén heverő bőröndön, és konkrétan kirobbantam a szobám ajtaján, szegény anyám meg épp akkor jött ki a nappaliból, és félholtra rémült, én meg azt se tudtam, mit keresek az előszobában. rohog.gif
10/12

Kill Bill Vol. 2.
Erre is csak pozitívumokat tudok dobálni, de azt hiszem, még párszor meg kéne néznem mindkét filmet, hogy árnyaltabban tudjak véleményt alkotni. Mindenesetre az első nekem valahogy jobb hangulatot teremtett.
10/11.8

Holiday
Harmadszorra is sikerült megnéznem, és most már nem tetszik annyira, mint az első kettőnél. Úgy se volt egy nagy durranás, de azért élveztem, ki tudtam kapcsolni. (Kell az a buddhaverte angol házikó!!!) Most viszont már idegesített, hogy Miss Diaz és Miss Winslet egy picurkát talán túljátszották a szerepüket. Egy picurkát.
10/7
Megjegyzés: ha Jude Law bekopogtatna hozzám full részegen hajnali egykor, én se hajtanám ki a legelőre, az biztos.
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, nicol bellox
2013. január 02. 12:31 #8437
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.01. 18:34)
Én majdhogynem végigpityeregtem. Szerintem teljesen nyugodt film, de valamiért minden percben elkapott a sírhatnék.  mellow.gif A zenéket pedig nagyon eltalálták, teljesen az én stílusom, az Asleepet pedig csak még jobban szeretem, mióta megnéztem.  smileeee.gif 
Szóval emberek, EZT nézzétek  rohog.gif

Igen, velem is így volt. Mikor Charlie szekálták a folyosón vagy mikor először megszólalt az Asleep... annyira nem volt szomorú vagy ilyesmi, de bőgtem, mint egy kisbaba. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampire Lady
2013. január 02. 12:48 #8438
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
A Bride for Christmas (2012)
Youtube-on kattintottam rá, fenn van teljes egészében, azt sem tudtam miről szól, de a címe biztató volt valamiért. Első film amit láttam Arielle Kebbeltől, azaz a Vampire Diaries Lexijétől. Vagyis azt hittem, hogy ez az első, aztán rájöttem, hogy benne volt az Aquamarine-ben is. rohog.gif Szeretem az ilyen filmeket, kikapcsolnak, és szerintem kellenek ilyenek is, nemcsak a komolyabbak. smileeee.gif
8/10

Ella Enchanted (Elátkozott Ella) (2004)
Hasonló csajos film, amit mindig mosolyogva nézek végig. Legjobb barátnőmmel néztem meg a múltkor. Anne filmjei közül majdnem az összeset láttam már, de még van egy-kettő ami kimaradt, jó lenne azokat bepótolni. smileeee.gif
8/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, pink_bunny
2013. január 02. 15:26 #8439
- törölt felhasználó -    
Vissza a suliba/Back to School (1986)
Nos, ez a film Robert Downey Jr. első szerepei közé tartozott, itt azonban még fele annyira sem volt jóképű, mint manapság és még látszik is, hogy közel sem annyira kiforrott tehetség. A karaktere, amit játszott az egy kissé gyogyós volt, de zseni, aki lazán beszólt a "nagymenőknek". Aztán ott van az okos és gazdag ámde szerény srác Jason, akinek az apja a fejébe veszi, hogy ha már céget vezet, akkor az egyetemet is el tudja végezni, fel is veszik, és teljesen úgy próbál meg élni, mint ahogy a gazdagok, lefizeti az embereket és mások csinálják meg a leckéjét, mindeközben bulizni jár fiatal pipikkel, pedig egy tanárnőnek csapja a szelet.
Na sztorija persze ismerős lehet, már biztos a fülünkön jön ki. Nem mondanám, hogy egy fantasztikus film, azt sem hogy sokszor nézhető, de egyszer élvezhető. A színészekkel is rendben volt minden, úgyhogy a másfél órát nem tartom érte kárnak... (Bár még egyszer nem nézném meg.)
10/6
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. január 02. 15:42 #8440
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Seprűs esküvők.
Na, csak úgy rákattintottam a HBO valamelyik adóján, de teljesen lekötött. Most kezdhetném, hogy nagyon tanulságos film meg blablabla, a színészi játék fantasztikus és a többi.
De nem, mert inkább csak azt mondom, érdemes volt otthagyni érte csapot-papot, és rátapadni a képernyőre. biggrin.gif
710 oldal 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!