The Hurt Locker
Hat Oszkárt nyert. Hatot. Azt hiszem, ilyet utoljára a Drive-nál éreztem, amikor a legnagyobb csend, a feszültségfokozó kameramozgások miatt majd szétpattantak az idegeim. Tényleg ahhoz a kategóriához tartozik, amely filmjei esetében azt mondják, vagy tetszik, vagy nem. Szerintem rohadt izgalmas. Az a kevés poén, amivel fűszerezték, mind megmosolyogtatott. Jeremy Renner fantasztikus volt, megint.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. január 10. 00:52
2013. január 10. 17:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
StreetDance 2 /2012/
Mivel tudom, hogy nem kötődik az első részhez, így ezzel kezdtem, de azt hiszem az első részt kihagyom
Én úgy szeretem a táncos filmeket, ha van benne 2-3 perces táncrész majd utána folytatódik a cselekmény, ebben viszont 5-6 percig tartottak a táncok és én már untam egy idő után őket. Ráadásul úgy nyomták a képedbe a hihetetlen mozgásokat, hogy nem is tudtad kapkodni a fejed.
Nekem nem nyerte el túlzottan a tetszésemet
3*10
Erőszakik * In Bruges /2008/
Huh, hát ezt a filmet rendesen emészteni kell.
Egyrészről mindenképpen zseniális alkotásnak nevezném. A fekete morbid humor állati volt benne, többször is nevettem pedig alapból maga a szituáció kőkemény lett volna
Colin Farrell szövegétől pedig hátast dobtam, elképesztően nagy volt, és azt kell mondjam, hogy szerintem Colin egyik legjobb alakítása, baromi jó volt a filmben
Másrészről viszont igen elvont alkotásról beszélünk, amin leginkább a film után van időd agyalni. Kicsit vontatott is volt, bár én nem unatkoztam közben
Még egyszer-kétszer tuti meg kell nézzem, hogy normálisabban elemezni tudjam, de így első nézés után:
8*10
Mivel tudom, hogy nem kötődik az első részhez, így ezzel kezdtem, de azt hiszem az első részt kihagyom
Én úgy szeretem a táncos filmeket, ha van benne 2-3 perces táncrész majd utána folytatódik a cselekmény, ebben viszont 5-6 percig tartottak a táncok és én már untam egy idő után őket. Ráadásul úgy nyomták a képedbe a hihetetlen mozgásokat, hogy nem is tudtad kapkodni a fejed.
Nekem nem nyerte el túlzottan a tetszésemet
3*10
Erőszakik * In Bruges /2008/
Huh, hát ezt a filmet rendesen emészteni kell.
Egyrészről mindenképpen zseniális alkotásnak nevezném. A fekete morbid humor állati volt benne, többször is nevettem pedig alapból maga a szituáció kőkemény lett volna
Colin Farrell szövegétől pedig hátast dobtam, elképesztően nagy volt, és azt kell mondjam, hogy szerintem Colin egyik legjobb alakítása, baromi jó volt a filmben
Másrészről viszont igen elvont alkotásról beszélünk, amin leginkább a film után van időd agyalni. Kicsit vontatott is volt, bár én nem unatkoztam közben
Még egyszer-kétszer tuti meg kell nézzem, hogy normálisabban elemezni tudjam, de így első nézés után:
8*10
2013. január 10. 21:02
Up in the Air
Kezdem azzal, hogy George Clooney-t sem megszeretni, sem megismerni nem volt esélyem eddig. Látszatra már attól nagyképűvé vált számomra, ahogy körüllengi a világ. Nem értettem, miért van mindenki oda érte. Erre próbáltam rájönni a kicsivel több mint másfél óra során. Lehet, hogy 51 éves, de tényleg iszonyatosan sármos (két órája még undort váltott volna ki belőlem
), van valami abban, ahogy megjelenik a képernyőn. Nem ez volt a legjobb alakítása, de nyilván nem is a legrosszabb. Megértem, miért csak jelölték az Oscarra, a nyomába sem lép az akkori nyerteseknek, ugyanakkor szépen megtervezett film. Az első egy óra élvezetes volt, aztán valahogy annyira érdektelenné vált számomra. Anna Kendrick bájos, már megint.
7/10
Kezdem azzal, hogy George Clooney-t sem megszeretni, sem megismerni nem volt esélyem eddig. Látszatra már attól nagyképűvé vált számomra, ahogy körüllengi a világ. Nem értettem, miért van mindenki oda érte. Erre próbáltam rájönni a kicsivel több mint másfél óra során. Lehet, hogy 51 éves, de tényleg iszonyatosan sármos (két órája még undort váltott volna ki belőlem
7/10
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2013. január 10. 23:14
Az új fiú
Nagyon gagyi, de DJ Quallst bárhol elnézem.
4/10
Nagyon gagyi, de DJ Quallst bárhol elnézem.
4/10
2013. január 10. 23:49
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Hát a napokban filmmaratont tartottam,elővettem a régi CD-imet.Ez csak egy kis része
Nagyfiúk(Grown Ups)
Sosem tudom megunni.Minden színészt imádok benne,olyan szórakoztató és vicces az egész film.Bármikor megnézném.
9/10
Rocksuli(The School of Rock)
Valamikor 5-6 évesen láttam először ezt a filmet,a nagybátyám mutatta.Egyszerűen a rabja lettem,minden nap ezt néztem.Jack Black nagyon nagy arc,szinte tudom az egészet fejből.
10/10
Nászajánlat(The Proposal)
Ez a film is megerősíti,hogy Sandra és Ryan milyen jó színész.Kicsit kiszámítható,de nagyon tetszik minden alkalommal,amikor megnézem.
9.5/10
Nemzetbiztonság Bt.(National Security)
Elég gyenge kis akciófilm,de Martin itt is ütött.Szinte minden filmben bírom,valamit tud a csávó.
8/10
Új fiú(The New Guy)
Már láttam egy párszor,elég uncsi kis film,de mindig végigröhögöm.
6.5/10
Nagyfiúk(Grown Ups)
Sosem tudom megunni.Minden színészt imádok benne,olyan szórakoztató és vicces az egész film.Bármikor megnézném.
9/10
Rocksuli(The School of Rock)
Valamikor 5-6 évesen láttam először ezt a filmet,a nagybátyám mutatta.Egyszerűen a rabja lettem,minden nap ezt néztem.Jack Black nagyon nagy arc,szinte tudom az egészet fejből.
10/10
Nászajánlat(The Proposal)
Ez a film is megerősíti,hogy Sandra és Ryan milyen jó színész.Kicsit kiszámítható,de nagyon tetszik minden alkalommal,amikor megnézem.
9.5/10
Nemzetbiztonság Bt.(National Security)
Elég gyenge kis akciófilm,de Martin itt is ütött.Szinte minden filmben bírom,valamit tud a csávó.
8/10
Új fiú(The New Guy)
Már láttam egy párszor,elég uncsi kis film,de mindig végigröhögöm.
6.5/10
2013. január 11. 19:23
Bourne Legacy
Nemrég összeírtam egy f.sza listát olyan filmekről, amik 7,5-9-es értékelésűek, Oscart nyertek vagy -jelöltek, és amikről tudom, hogy látni kell-alkotások, azért néztem meg a Hurt Lockert és az Up in the Airt is. Ha tartom magam ahhoz a listához, ma valami jót is láthattam volna. Persze, Rachel Weisz káprázatos szemei és Jeremy Renner zabálnivaló mivolta miatt mindenképp meg kell nézni ezt is, de semmiképp sem érdemes. Zagyva, értelmetlen, unalmas, és ezen Edward Norton sem segített. Nem is tudom, a befejezés, a kezdés vagy a maga 135 perce a legrosszabb. Utálom az efféle semmitmondó akciófilmeket.
3/10
Nemrég összeírtam egy f.sza listát olyan filmekről, amik 7,5-9-es értékelésűek, Oscart nyertek vagy -jelöltek, és amikről tudom, hogy látni kell-alkotások, azért néztem meg a Hurt Lockert és az Up in the Airt is. Ha tartom magam ahhoz a listához, ma valami jót is láthattam volna. Persze, Rachel Weisz káprázatos szemei és Jeremy Renner zabálnivaló mivolta miatt mindenképp meg kell nézni ezt is, de semmiképp sem érdemes. Zagyva, értelmetlen, unalmas, és ezen Edward Norton sem segített. Nem is tudom, a befejezés, a kezdés vagy a maga 135 perce a legrosszabb. Utálom az efféle semmitmondó akciófilmeket.
3/10
Alison Lerman
2013. január 11. 20:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Seven Psychopaths
Úgy vártam erre a filmre mint a Messiásra.
A fekete komédia egyik nagy mestere Martin McDonagh írta és rendezte a filmet, amit imádtam. Előző, Colin Farrellel közös filmje az Erőszakik valamivel jobbnak tűnt de már annyira hiányoltam ezt a műfajt az életemből hogy nem tudom lehúzni a filmet. A tipikus McDonagh jelek feltűnnek a filmben, fekete komédiában tocsogó film sok Colinnal.
Imádom, végre egy film amiben Colin egy új oldalát mutatta. Végre egy film, amiben nem rossz fiú, már már nevetséges ahogyan fél egy pisztolytól, gyáva nyuszi a többi szerepéhez képest, visongat kínjában, liheg és nem tudja mit kell csinálni egy pisztollyal, hogyan kell azt tölteni csak felveszi a földről majd riadva eldobja és az életéért könyörög, ilyet sem lát mindennap az ember.
Történetünk szerint Martin (Colin) egy forgatókönyvíró és a barátja Billy, aki nem mellesleg színész, abból él hogy kutyákat rabolnak el és busás pénzért cserébe visszaadják a gazdiknak.
EZ is csak Martin pihent agyában születhetett meg, én mondom. Martin ír egy történetet, amihez nincs részletes ötlete, viszont a hülye haverja, Billy mindig összekeveri a valóságot a a fikcióval és úgy alakítja az eseményeket hogy abból jó sztorit lehessen írni. De beteg , Istenem.
Jó újra látni Woody Harrelsont mint alvilági gazembert aki ölni képes az ellopott kutyájáért
, Christopher Walken pedig megint nagyot alakított. Behalok Woody karakterén
Nagyszerű színészeket sikerült beválogatni és akinek van ideje a röhögés mellett Colinra is figyelni, lehet nyálat csorgatni.
Besírok ezen a filmen, ezt meg kell nézni a közeljövőben mégegyszer.
A fekete komédia imádóinak és Colin rajongóinak kötelező darab ha senkit nem tart vissza az éles akcentus váltás. Oh man, Colin ír akcentusa elég halovány de még így is lehet hallani a különbséget. Érthetően beszélnek benne de én legalébb 4 féle akcentust fedeztem fel ebben az ír-amerikai filmben.
10/1100
Úgy vártam erre a filmre mint a Messiásra.
A fekete komédia imádóinak és Colin rajongóinak kötelező darab ha senkit nem tart vissza az éles akcentus váltás. Oh man, Colin ír akcentusa elég halovány de még így is lehet hallani a különbséget. Érthetően beszélnek benne de én legalébb 4 féle akcentust fedeztem fel ebben az ír-amerikai filmben.
10/1100
2013. január 12. 02:22
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Zero Dark Thirty
Kezdem érteni, hogy honnan kapta ez a film a támadásokat. Itt bizony vannak kemény témák.
Ami nagyon tetszett, hogy teljesen hiányzott belőle a film jelleg. Nincsenek ott az olyan elemek, mint a morálisan makulátlan karakter, aki mindig elmondja a tanulságot (felteszem, hogy sokaknak ennek hiánya verte ki a biztosítékot a kínzó jeleneteknél), itt első soron emberek szerepelnek, akik emberekként viselkednek. Nincs túldramatizálás vagy hatásvadászat. Még ha nem is tudnám, hogy a film többek között létező CIA dokumentumokat dolgoz fel, akkor is 100%-ig valóságosnak érezném.
Az egyetlen negatívum, amibe beleeshetne, az az, hogy teljesen hiányolhatná az érzelmi komponenst, de Jessica Chastain ezt is megakadályozza.
10/10
Napos oldal
Rom-com a fenéket. Vígjáték? Hol? Igazából miért is akarjuk minden áron kategóriákba szuszakolni be az összes filmet?
Túllépve ezen, ha a Napos oldalt szétszedjük összetevőire, teljesen hétköznapi, agyonhasznált alkotórészeket találunk. Rejtély tehát, hogy hogyan lett ebből a sok kis kliséből egy fantasztikus, hangulatos, szívet melengető két óra. Az összes diszfunkcionális karakterrel képes voltam együtt érezni, ami néhol szívfacsarónak bizonyult. Volt némi helyzetkomikum persze, de előre leszögezendő, hogy ezt a filmet senki se használja agykikapcsolásra, mivel a sablonos elemek ellenére itt bizony nem sz***al dobálóznak.
Biz' Isten, le akartam vonni legalább egy pontot a klasszikus egymásra-találós jelleg miatt, de nem megy.
10/10
Kezdem érteni, hogy honnan kapta ez a film a támadásokat. Itt bizony vannak kemény témák.
Ami nagyon tetszett, hogy teljesen hiányzott belőle a film jelleg. Nincsenek ott az olyan elemek, mint a morálisan makulátlan karakter, aki mindig elmondja a tanulságot (felteszem, hogy sokaknak ennek hiánya verte ki a biztosítékot a kínzó jeleneteknél), itt első soron emberek szerepelnek, akik emberekként viselkednek. Nincs túldramatizálás vagy hatásvadászat. Még ha nem is tudnám, hogy a film többek között létező CIA dokumentumokat dolgoz fel, akkor is 100%-ig valóságosnak érezném.
Az egyetlen negatívum, amibe beleeshetne, az az, hogy teljesen hiányolhatná az érzelmi komponenst, de Jessica Chastain ezt is megakadályozza.
10/10
Napos oldal
Rom-com a fenéket. Vígjáték? Hol? Igazából miért is akarjuk minden áron kategóriákba szuszakolni be az összes filmet?
Túllépve ezen, ha a Napos oldalt szétszedjük összetevőire, teljesen hétköznapi, agyonhasznált alkotórészeket találunk. Rejtély tehát, hogy hogyan lett ebből a sok kis kliséből egy fantasztikus, hangulatos, szívet melengető két óra. Az összes diszfunkcionális karakterrel képes voltam együtt érezni, ami néhol szívfacsarónak bizonyult. Volt némi helyzetkomikum persze, de előre leszögezendő, hogy ezt a filmet senki se használja agykikapcsolásra, mivel a sablonos elemek ellenére itt bizony nem sz***al dobálóznak.
Biz' Isten, le akartam vonni legalább egy pontot a klasszikus egymásra-találós jelleg miatt, de nem megy.
10/10
2013. január 12. 04:40
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Silver Linings Playbook
Megérdemelné Jennifer azt az oscart. Igazából maga a film is. Legalább egy lesz, aminek tudok szurkolni a díjátadó nézése közben.
10/10
The Impossible
Hát, kábé végigkönnyeztem a filmet. Sikerült elég megrázóra csinálni, vagy csak én vagyok ilyen érzékeny, de átéreztem az áldozatok helyzetét. A színészek fantasztikusak voltak.
10/10
Megérdemelné Jennifer azt az oscart. Igazából maga a film is. Legalább egy lesz, aminek tudok szurkolni a díjátadó nézése közben.
10/10
The Impossible
Hát, kábé végigkönnyeztem a filmet. Sikerült elég megrázóra csinálni, vagy csak én vagyok ilyen érzékeny, de átéreztem az áldozatok helyzetét. A színészek fantasztikusak voltak.
10/10
2013. január 12. 13:16
Amerikai História X - 10/10
Kismilliószor láttam már, de valahogy soha nem tudok vele betelni. Még mindig az egyik legjobb film amit láttam. Nagyon Kár, hogy betiltották a végét a filmnek , hiszen kulcsfontosságú lenne az a jelenet, amikor is újból leborotválja a fejét, és visszaáll a bandába. Edward Norton pedig az egyik legjobb színész, csak hát őt ugye nem reklámozzák-ajnározzák-sztárolják agyon. Pedig lenne mire.
Kismilliószor láttam már, de valahogy soha nem tudok vele betelni. Még mindig az egyik legjobb film amit láttam. Nagyon Kár, hogy betiltották a végét a filmnek , hiszen kulcsfontosságú lenne az a jelenet, amikor is újból leborotválja a fejét, és visszaáll a bandába. Edward Norton pedig az egyik legjobb színész, csak hát őt ugye nem reklámozzák-ajnározzák-sztárolják agyon. Pedig lenne mire.
2013. január 12. 14:22
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Edward Scissorhands
Bugyuta, idióta, sötét.. ezeket a jelzőket is olvastam már jó párszor. Menjen el a búsba az, aki nem tudja értékelni a filmet!!! Best Johnny Depp karakter! Tim Burton filmjeiért egyébként is rajongok, de ez veri mindet. Imádom a mai napig Johnny-Winona párost. Szívesen látnám őket együtt egy új produkcióban, de erre kevés az esély.
TEAM EDWARD (Scissorhands)
10/10
Bugyuta, idióta, sötét.. ezeket a jelzőket is olvastam már jó párszor. Menjen el a búsba az, aki nem tudja értékelni a filmet!!! Best Johnny Depp karakter! Tim Burton filmjeiért egyébként is rajongok, de ez veri mindet. Imádom a mai napig Johnny-Winona párost. Szívesen látnám őket együtt egy új produkcióban, de erre kevés az esély.
TEAM EDWARD (Scissorhands)
10/10
2013. január 12. 15:29
Django elszabadul
Azt mondják, jobb, mint a Ponyvaregény. Hát azt még nem láttam, de minden bizonnyal megnézem hamarosan, mert Tarantino hatalmasat alkotott. Biztosan nem nyeri meg a legjobb filmet, de szurkolok a legjobb eredeti forgatókönyv és férfi mellékszereplő miatt. Christoph Waltz fantasztikus volt. Az első egy-, másfél órát nagyon élveztem, aztán valahogy más irányba folyt az egész. Bár megvan a maga sajátos műfaja, hatalmasakat szakadtam azon a kevés poénon, ami volt. Nagyszerű film.
9/10
Azt mondják, jobb, mint a Ponyvaregény. Hát azt még nem láttam, de minden bizonnyal megnézem hamarosan, mert Tarantino hatalmasat alkotott. Biztosan nem nyeri meg a legjobb filmet, de szurkolok a legjobb eredeti forgatókönyv és férfi mellékszereplő miatt. Christoph Waltz fantasztikus volt. Az első egy-, másfél órát nagyon élveztem, aztán valahogy más irányba folyt az egész. Bár megvan a maga sajátos műfaja, hatalmasakat szakadtam azon a kevés poénon, ami volt. Nagyszerű film.
9/10
arizona
2013. január 12. 19:40
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Bosszúállók
Hű. Sose hittem volna, hogy ez a film tetszeni fog nekem, és azt fogom utána érezni, hogy többször meg kell néznem. Lenyűgözött, amit még mindig nem tudok felfogni. A Vasember az abszolút kedvenc, Robert ismét nagyot alakított, nem tudom, hogy nem lehet szeretni ezt az embert. A 2 favorit Sólyomszem, szerintem az ő karaktere a legérdekesebb. Hogyan lesz jóból gonosz majd újra világmegmentő.? Jeremy nagyon jól megformálta a karakterét. Na meg ott van az Amerika Kapitány, akit szintén megszerettem.
10/10 - ajánlom mindenkinek, aki eddig nem látta.
Hű. Sose hittem volna, hogy ez a film tetszeni fog nekem, és azt fogom utána érezni, hogy többször meg kell néznem. Lenyűgözött, amit még mindig nem tudok felfogni. A Vasember az abszolút kedvenc, Robert ismét nagyot alakított, nem tudom, hogy nem lehet szeretni ezt az embert. A 2 favorit Sólyomszem, szerintem az ő karaktere a legérdekesebb. Hogyan lesz jóból gonosz majd újra világmegmentő.? Jeremy nagyon jól megformálta a karakterét. Na meg ott van az Amerika Kapitány, akit szintén megszerettem.
10/10 - ajánlom mindenkinek, aki eddig nem látta.
SmileyZ
2013. január 12. 23:55
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
A király beszéde
Ezt a filmet még előző héten láttam a TV-ben de igazából nem igazán érdekelt, mert az egyik kedvenc színészem és filmem elől vette el az Oscart, de nagyon örülök hogy megnéztem mert zseniális film miközben néztem legalább háromszor rázott ki a hideg, és mint a film mint Colin abszolút megérdemelte az Oscart.
10/10
A nyomorultak
Én nem láttam egy változatát sem szóval nem igazán tudtam hogy mire számítsak, a Francia történelmet kifejezetten utálom szóval kicsit féltem hogy nem fog tetszeni, de nagyon tetszett a zene és a színészek hangja is nagyon jó volt bár Anne hangja néha kicsit bántotta a fülemet de kárpótolt azzal hogy lenyűgözően alakította a szerepét, remélem megkapja az Oscart (bár szerintem Sally Field nyer) a történet érdekes volt és szívszaggató
az egyetlen negatívum hogy szerintem túl hosszú lett és a a vége felé már kicsit untam, de mindent egybevéve nagyon nagyon tetszett.
10/10
Ezt a filmet még előző héten láttam a TV-ben de igazából nem igazán érdekelt, mert az egyik kedvenc színészem és filmem elől vette el az Oscart, de nagyon örülök hogy megnéztem mert zseniális film miközben néztem legalább háromszor rázott ki a hideg, és mint a film mint Colin abszolút megérdemelte az Oscart.
10/10
A nyomorultak
Én nem láttam egy változatát sem szóval nem igazán tudtam hogy mire számítsak, a Francia történelmet kifejezetten utálom szóval kicsit féltem hogy nem fog tetszeni, de nagyon tetszett a zene és a színészek hangja is nagyon jó volt bár Anne hangja néha kicsit bántotta a fülemet de kárpótolt azzal hogy lenyűgözően alakította a szerepét, remélem megkapja az Oscart (bár szerintem Sally Field nyer) a történet érdekes volt és szívszaggató
10/10
2013. január 13. 00:36
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Titanic (1997)
Nem sírtam, á dehogy!
10/10
Nem sírtam, á dehogy!
10/10
8 felhasználónak tetszik:
duracell,
ophely88,
Lilimooo,
BunnyGirl,
csicsi20,
House Of Wax,
SmileyZ,
Alison Lerman
2013. január 13. 02:40
Szerelmes Shakespeare
2013. január 13. 14:17
Idézet (ophely88 @ 2013.01.13. 13:53)
The Impossible
na ne már, ne nézzetek már ennyi jó filmet, egyszerűen nincs időm mindet bepótolni
Alison Lerman
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.