Hankiss Elemér ajánlotta Az ezerarcú én c. könyvében, amit meg én ajánlok. Nekem azért tetszett nagyon, mert az egyik szereplőben magamra ismertem, vagyis inkább a családomra.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. február 10. 11:04
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Les Misérables/Nyomorultak (2012)
Wow.
10/10
Wow.
10/10
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Barbus87,
rolllllleee,
Alison Lerman,
Im a SlaveForBritney,
chelseagirl18
2013. február 10. 11:51
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Bújócska/Hide and seek
9/10
Van az a pénz, ami megbolondít/Mad Money
7/10
Kóristák/Les choristes
9/10
Vadállatok/Savages
9,5/10
9/10
Van az a pénz, ami megbolondít/Mad Money
7/10
Kóristák/Les choristes
9/10
Vadállatok/Savages
9,5/10
2013. február 10. 11:52
Idézet (Adrianna @ 2013.02.10. 11:04)
Les Misérables/Nyomorultak (2012)
Wow.
10/10
Wow.
10/10
Tegnap óta egyfolytában a filmzenét hallgatom. Annyira..
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
rolllllleee,
Adrianna,
Alison Lerman,
Im a SlaveForBritney,
chelseagirl18
2013. február 11. 19:48
Pacsirták cérnaszálon
Bohumil Hrabal több könyvéből is nagyon jó filmet készített Menzel. A Szigorúan ellenőrzött vonatok Oscart is kapott azt hiszem. Jók ezek a Menzel-Hrabal filmek, de a Hrabal könyvek még zseniálisabbak. Annyira vizuális stílusban ír...néha olvasom a könyvet és mintha egy filmet néznék..Úgyhogy olvassátok vagy nézzétek ezeket, értelmesebbek, mint az alkonyat meg a többi baromság.
Bohumil Hrabal több könyvéből is nagyon jó filmet készített Menzel. A Szigorúan ellenőrzött vonatok Oscart is kapott azt hiszem. Jók ezek a Menzel-Hrabal filmek, de a Hrabal könyvek még zseniálisabbak. Annyira vizuális stílusban ír...néha olvasom a könyvet és mintha egy filmet néznék..Úgyhogy olvassátok vagy nézzétek ezeket, értelmesebbek, mint az alkonyat meg a többi baromság.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 12. 17:02
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
The Tree of Life
Nehezen befogadható filmnek gondolom, de mégis tetszett! Malick különös kis világot teremtett. Úgy gondolom a központban az Apa-Fia kapcsolat volt inkább, valamit a család, és a nevelés. A zene és a képi világ tökéletes. Brad Pitt tényleg remekül hozta az apa szerepét. Durva, agresszív mégis megmarad egy szerethető karakternek. A gyerekeket alakító színészeket is kiemelném. Roppant ügyesek voltak. Sean Penn-t nem tudtam hova tenni. Szegényem csak barangol egy kihalt környéken. Erről persze nem ő tehet. Bár tuti, hogy többször kell megnéznem, de 100%-ig nem tudom mennyire lehet megérteni, ezt a filmet. Elvont, és drámaszerető emberkéknek ajánlom.
10/7
Nehezen befogadható filmnek gondolom, de mégis tetszett! Malick különös kis világot teremtett. Úgy gondolom a központban az Apa-Fia kapcsolat volt inkább, valamit a család, és a nevelés. A zene és a képi világ tökéletes. Brad Pitt tényleg remekül hozta az apa szerepét. Durva, agresszív mégis megmarad egy szerethető karakternek. A gyerekeket alakító színészeket is kiemelném. Roppant ügyesek voltak. Sean Penn-t nem tudtam hova tenni. Szegényem csak barangol egy kihalt környéken. Erről persze nem ő tehet. Bár tuti, hogy többször kell megnéznem, de 100%-ig nem tudom mennyire lehet megérteni, ezt a filmet. Elvont, és drámaszerető emberkéknek ajánlom.
10/7
2013. február 12. 17:05
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
Ted
Vampiregirl1
2013. február 12. 17:51
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mivel tegnap nagyon beteg voltam,de aludni nem bírtam ezért úgy döntöttem megnézek pár filmet amiket amúgy már láttam
Aranyhaj és a nagy gubanc
Eddig csak egyszer láttam de akkor annyira tetszett,hogy úgy gondoltam ideje újra megnéznem
Gyönyörű mese
Mindegyik karaktert szerettem a banyát,meg a két bűnözőt kivéve
10/10
Csajok Monte Carlóban
Kétszer láttam eredeti nyelven,de most harmadjára szinkronosan sokkal jobban tetszett
Nekem Cordelia lett a kedvencem
10/8,5
Diszkópatkányok
Mindig is szerettem ezt a filmet,meg a zenéit,az egyik munkatársammal meg annyit beszéltem róla,hogy tegnap egyértelmű volt,hogy ezt is megnézem
Doug a kedvencem
10/9
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2.rész
Igazából a 6. részt akartam megnézni de nem találtam meg
Ezt még érdekes módon csak egyszer láttam a moziban,szóval ideje volt már újra megnéznem
Mindig imádni fogom ezeket a filmeket,a Titanic után a Harry Potter filmek a 2. kedvenceim.Mind
A zenéket is még mindig imádom belőle
10/10
Már megint te
Odette Yustman miatt néztem meg akit imádok ebben a filmben
Egyértelműen Joanna a kedvencem bár jobban bírtam mikor tényleg gonosz volt
Jamie Lee Curtis-t mindig is szerettem.Sigourney Weaver-t is kedvelem ahogy Kristen Bell-t is,úgyhogy számomra nem volt csalódás most sem ez a film
10/9
Aranyhaj és a nagy gubanc
Eddig csak egyszer láttam de akkor annyira tetszett,hogy úgy gondoltam ideje újra megnéznem
10/10
Csajok Monte Carlóban
Kétszer láttam eredeti nyelven,de most harmadjára szinkronosan sokkal jobban tetszett
10/8,5
Diszkópatkányok
Mindig is szerettem ezt a filmet,meg a zenéit,az egyik munkatársammal meg annyit beszéltem róla,hogy tegnap egyértelmű volt,hogy ezt is megnézem
10/9
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2.rész
Igazából a 6. részt akartam megnézni de nem találtam meg
10/10
Már megint te
Odette Yustman miatt néztem meg akit imádok ebben a filmben
10/9
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Alison Lerman,
Vampiregirl1,
Destiny015,
Im a SlaveForBritney,
duracell,
vandapetra
2013. február 13. 12:02
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
One Day
Le a kalappal Jim és Anne előtt!
Egyszerűen zseniális, és ezzel lezárom a véleményezést, nem ömlengek tovább!
10/10
Le a kalappal Jim és Anne előtt!
10/10
2013. február 13. 16:52
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Valentin nap
Mindenki jól játszott benne, az élen azért Ashton Kutcher járt.
Aztán Bradley Cooper és a végén a többiek. Egyedül a két Taylor nem tetszett benne...
10/10
Mindenki jól játszott benne, az élen azért Ashton Kutcher járt.
10/10
2013. február 13. 17:52
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
The Odd Life of Timothy Green
Kicsit másfajta filmet vártam, de nem okozott komolyabb csalódást. Tipikusan egy aranyos kis vasárnap esti film. (Nem mellékesen, az első film ahol Jennifer nem játszik idegesítően )
7/10.
Here Comes The Bumm
Erőltetett! Az egész film kicsit olyan mintha a Warriort nézném, egy nagyobb költségvetésű, de annál szarabb vígjáték verzióban. Hol vannak már azok az igazi, jó vígjátékok ahol tényleg könnyesre tudod magad nevetni??
5/10.
Zookeeper
Borzasztó, egyáltalán nem vicces, de még aranyos filmnek sem nevezném. A sztori botrány, a forgatókönyvnek inkább a kukában kellett volna landolnia.
3/10.
Kicsit másfajta filmet vártam, de nem okozott komolyabb csalódást. Tipikusan egy aranyos kis vasárnap esti film. (Nem mellékesen, az első film ahol Jennifer nem játszik idegesítően )
7/10.
Here Comes The Bumm
Erőltetett! Az egész film kicsit olyan mintha a Warriort nézném, egy nagyobb költségvetésű, de annál szarabb vígjáték verzióban. Hol vannak már azok az igazi, jó vígjátékok ahol tényleg könnyesre tudod magad nevetni??
5/10.
Zookeeper
Borzasztó, egyáltalán nem vicces, de még aranyos filmnek sem nevezném. A sztori botrány, a forgatókönyvnek inkább a kukában kellett volna landolnia.
3/10.
2013. február 13. 20:18
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Brothers (2009)
Élvezhető kis múvi. Drámával, egy kis háborúval, csepp romantikával, de szerethető színészekkel! Jake és Natalie aranyos páros, se több, se kevesebb. Az igazi meglepetés nekem Tobey. Igaz az Istenért se tudtam elképzelni őt katonának, dee hagyjuk a rizsát. Csak Parkerként láttam eddig. Ebbe viszont jól hozta A PTSD-ben szenvedő beteget.
10/7
Élvezhető kis múvi. Drámával, egy kis háborúval, csepp romantikával, de szerethető színészekkel! Jake és Natalie aranyos páros, se több, se kevesebb. Az igazi meglepetés nekem Tobey. Igaz az Istenért se tudtam elképzelni őt katonának, dee hagyjuk a rizsát. Csak Parkerként láttam eddig. Ebbe viszont jól hozta A PTSD-ben szenvedő beteget.
10/7
2013. február 14. 17:43
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
En kongelig affaere / A Royal Affair/ Egy veszedelmes viszony
Imádtam! Aki szereti a kosztümös filmeket, annak tökéletesen meg fog felelni, kivétel nélkül
8/10.
L!fe Happens/Ha beüt az élet
Egyszer nézhető kategória. Krysten Ritter volt az egyetlen ok amiért megnéztem, de meg kell mondani, nem a legjobb alakítása.
5/10.
Imádtam! Aki szereti a kosztümös filmeket, annak tökéletesen meg fog felelni, kivétel nélkül
8/10.
L!fe Happens/Ha beüt az élet
Egyszer nézhető kategória. Krysten Ritter volt az egyetlen ok amiért megnéztem, de meg kell mondani, nem a legjobb alakítása.
5/10.
2013. február 14. 17:47
|
|
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline
|
Valentin nap
Jó kis film volt...
2013. február 14. 18:03
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Lenyűgöző teremtmények
Valentin nap alkalmából elráncigáltam barátnőimet a moziba
A film tetszett,de nem volt akkora durranás,mint amilyennek elképzeltem.Több akciót vártam,mivel a filmben szerintem kb.annyi volt,mint a trailer-be
Szóval kissé caslódtam az egészben.
10/7
Valentin nap alkalmából elráncigáltam barátnőimet a moziba
10/7
2013. február 14. 18:14
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Ideglelés Csernobilban
Hát, nem volt olyan hatalmas horror, mint amilyennek mondták, amilyennek én vártam volna. Az egyetlen ijesztő dolog benne talán a kamerás rész, azon a medvén meg nagyon jót röhögtem. Egyébként én nem ilyen véget gondoltam, viszont a tippjeim, hogy ki marad életben/ki mikor hal meg, nem igazán jött össze, pedig általában beválik. A színészi játék jó volt, Jesse-nek is kifejezetten örültem
Amolyan egyszer nézős film, jókat nevettem, és nem volta olyan ijesztő mint lennie kellett volna.
10/7
Hát, nem volt olyan hatalmas horror, mint amilyennek mondták, amilyennek én vártam volna. Az egyetlen ijesztő dolog benne talán a kamerás rész, azon a medvén meg nagyon jót röhögtem. Egyébként én nem ilyen véget gondoltam, viszont a tippjeim, hogy ki marad életben/ki mikor hal meg, nem igazán jött össze, pedig általában beválik. A színészi játék jó volt, Jesse-nek is kifejezetten örültem
10/7
Fanni00
2013. február 15. 17:08
Szerelmünk lapjai
10/10
most láttam először nem értem mert nem láttam eddig, mert isten jó film !!!
10/10
most láttam először nem értem mert nem láttam eddig, mert isten jó film !!!
7 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
House Of Wax,
SmileyZ,
Alison Lerman,
Fanni00,
BunnyGirl,
Lindsay019
2013. február 15. 17:23
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Les Miserables / A nyomorultak
Először is,ez egy musical-feldolgozás, tehát aki nincs megbarátkozva a műfajjal, az várhatóan halálra fogja unni magát ezen két és fél óra alatt. Úgyhogy azoknak üzenem, hogy hagyják a búsba az egészet, olvassák el Hugo regényét, oszt csókolom.
Az egész filmverzió nyilván leginkább Tom Hooper hozzáállásán múlott, és személy szerint örömmel vettem, hogy bár voltak epikus beállítások szép számmal, első soron azért mégis csak a dalokra illetve az alakításokra koncentrált (megint csak, ez nem egy általánosságban értendő pozitívum, de a személyes preferenciámnak jól esett).
Ami magukat a színészeket illeti, Hugh Jackman szépen virított, kiválóan vezette a show-t, annak ellenére, hogy a két legnagyobb pillanatot úgymond "ellopták" tőle, de hát nem ő tehet róla, hogy nem az ő karakterének írták az Empty Chairs, Empty Tables-t, no.
Az egyik ilyen pillanat nyilvánvalóan Anne Hathawayé volt, tessék már ne meglepődni azon, hogy aratja a díjakat ezért a szerepért, ennél rövidebb vászonidőért is adtak már Oscart, és nem is a mellékszereplői kategóriában. Az a 15 perc meg mennyi, amit szerepelt, meg igazi over-the-top előadás, az ilyet meg az afféle sztorikat, hogy hogyan éheztette magát, meg zabálják az akadémikusok.
Az másik kérdés, hogy ugyanezzel az erővel Eddie Redmayne is megérdemelné az elismerést, a már említett üres székek alatt konkrétan hüppögtek a moziteremben. Nem könnyeztek kérem, nem is szipogtak. Hüppögtek.
Akit még keveset emlegetnek, az Samantha Barks, nem volt annyira erőltetetten drámai az ő szerepe, mint mondjuk Hathawayé (jó hát musicalről beszélünk, nyilván így is erőltetetten drámai volt az a szerep), de minden egyes pillanatot kitöltött, és azért még mindig jóval több lehetőséget kapott mint mondjuk Seyfried.
Rusty éneklését meg igazán nem kéne annyit piszkálni. He tried.
Nem különben, komolyan, én pl. csak a One Day More-ban éreztem enyhén zavarónak az erőlködését, amúgy teljesen belefért a karakterbe.
HBC-től és SBC-től persze dőltem, tökéletes választások voltak azokra a szerepekre.
Mindent egybevetve, akinek bejövős, annak be fog jönni, úgyhogy:
10/10
Először is,ez egy musical-feldolgozás, tehát aki nincs megbarátkozva a műfajjal, az várhatóan halálra fogja unni magát ezen két és fél óra alatt. Úgyhogy azoknak üzenem, hogy hagyják a búsba az egészet, olvassák el Hugo regényét, oszt csókolom.
Az egész filmverzió nyilván leginkább Tom Hooper hozzáállásán múlott, és személy szerint örömmel vettem, hogy bár voltak epikus beállítások szép számmal, első soron azért mégis csak a dalokra illetve az alakításokra koncentrált (megint csak, ez nem egy általánosságban értendő pozitívum, de a személyes preferenciámnak jól esett).
Ami magukat a színészeket illeti, Hugh Jackman szépen virított, kiválóan vezette a show-t, annak ellenére, hogy a két legnagyobb pillanatot úgymond "ellopták" tőle, de hát nem ő tehet róla, hogy nem az ő karakterének írták az Empty Chairs, Empty Tables-t, no.
Az egyik ilyen pillanat nyilvánvalóan Anne Hathawayé volt, tessék már ne meglepődni azon, hogy aratja a díjakat ezért a szerepért, ennél rövidebb vászonidőért is adtak már Oscart, és nem is a mellékszereplői kategóriában. Az a 15 perc meg mennyi, amit szerepelt, meg igazi over-the-top előadás, az ilyet meg az afféle sztorikat, hogy hogyan éheztette magát, meg zabálják az akadémikusok.
Az másik kérdés, hogy ugyanezzel az erővel Eddie Redmayne is megérdemelné az elismerést, a már említett üres székek alatt konkrétan hüppögtek a moziteremben. Nem könnyeztek kérem, nem is szipogtak. Hüppögtek.
Akit még keveset emlegetnek, az Samantha Barks, nem volt annyira erőltetetten drámai az ő szerepe, mint mondjuk Hathawayé (jó hát musicalről beszélünk, nyilván így is erőltetetten drámai volt az a szerep), de minden egyes pillanatot kitöltött, és azért még mindig jóval több lehetőséget kapott mint mondjuk Seyfried.
Rusty éneklését meg igazán nem kéne annyit piszkálni. He tried.
HBC-től és SBC-től persze dőltem, tökéletes választások voltak azokra a szerepekre.
Mindent egybevetve, akinek bejövős, annak be fog jönni, úgyhogy:
10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.