Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 29. 10:14 #8661
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Feláldozhatók 2 * The Expendables II /2012/

Az igazat megvallva, nekem az első rész jobban bejött. Több poénra, beszólásra számítottam. Volt benne nem mondom, és sokszor mosolyogtam, de több szarkazmus, több beszólás kellett volna bele.
Új szereplők közül Jean-Claude Van Damme volt a kedvenc. Legutoljára a 'Tökéletes Katona' című filmben láttam, és hát ott még igencsak kölyökképe volt, erre ebben a filmben csak bámultam, hogy basszus, de megöregedett. Sokáig fel sem ismertem rohog.gif A másik kedvenc új szereplő aki a vártnál is kevesebbet szerepelt, amiért irtó pipa vagyok az Liam Hemsworth heart.gif Furcsa volt őt egy képernyőn látni ennyi hatalmas névvel, de azt hiszem, hogy igen ügyesen megoldotta a karakterét.
Az is zavart egy kicsit, hogy a nyitó akciójelent után elég sokáig csak pangott a cselekmény az akció terén. Ettől függetlenül nem untam, csak kicsit több akciót vártam, elvégre 20-30 percig a beszéden kívül nem történt más.
Annak örültem, hogy Bruce Willis valamivel nagyobb szerepet kapott. Viszont azt sajnáltam, hogy Jet Li kapott összesen 10 percnyi szerepet[./color] Ezt a dolgot sajnáltam mert az elsőben imádtam a beszólásait.
A másik nagy gondom az volt, hogy össze-vissza kevergették a nagy akcióhősöket. Az elsőben megvolt a kontraszt, hogy mikor ki következik, itt meg összeengedtek mindenkit, és ez engem kicsit zavart.
A legjobb jelent viszont mindenképpen a [color=white]Smart
kocsis jelent volt Bruce Willis-szel és Arnold Schwarzenegger-rel _nevet.gif

8*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Évike12, Lady Suzy
2013. január 29. 13:19 #8662
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.29. 01:54)
A nyomorultak
Az egy dolog, hogy Anne Hathaway min ment keresztül a szerep miatt, de - mennyi? - tíz-tizenöt percnyi szereplésért Oscart neki? A szereplése egyenlő kb. Bill Murray-ével a Zombielandben. Az akadémikusok sem gondolhatják komolyan, annyira azért nem volt jó. 
9.5/10

Jónak jó volt, éppenséggel csak az biztos hogy 15 perc szerintem kevés az Oscarhoz. Nagyon jól nyomta de szerintem kevéske mint pincérnek a borravaló. Attól független nyerni fog, van egy olyan érzésem.
2013. január 29. 16:01 #8663
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Most néztem meg A Nyomorultakot.
Egyszerűen zseniálisan volt megoldva, kicsit furcsálltam, hogy évig lesz énekelve, de nagyon bejött ez a megoldás.
Szerintem sem sok az a szerep amit Anne kapott, de ettől függetlenül azt nagyon jól csinálta.
A film összességében tetszett. A többi szereplő is jól alakított szerintem is visz haza egy pár díjat majd.
10/9
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Im a SlaveForBritney
2013. január 29. 21:16 #8664
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
I Am Sam

Néhány hónapja láttam az újságba, hogy lesz a tv-be, de sajnos remekül elaludtam. Így gondoltam ma bepótolom. Évek óta megvan a film, de soha nem néztem meg. Átkozom magam, hogy csak most került sorra. Hogy lehettem ennyire vak, hiszen ez egy remekmű! Öregem, Sean Penn.. perfekt alakítást nyújtott! Egy ilyen szereplésért miért is nem járt neki az Oscar? tucherch.gif
Dakota gyermekszínészként csodálatos. Szerintem nagy bakot lőtt ezzel a vámpíros dologgal. Legalábbis az én szememben.

Egyértelműen 10/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Fanni00, Im a SlaveForBritney
2013. január 30. 19:57 #8665
- törölt felhasználó -    
Bajos csajok
Miután olvastam a broadwayes cikket, muszáj volt megnéznem, de nem tudtam nem arra gondolni, hogy "Ó, Lindsay, te liba." Úgy sajnálom, egész nézhető filmekben szerepelt.
6.5/10
2013. január 30. 20:14 #8666
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Christo @ 2013.01.24. 22:08)
Igen, tudom hogy van olyan akit nem érdekel különösebben, ilyen a Star Wars is, de mivel én imádom a műfajt, meg iszonyat nagy rajongó vagyok, ezért nehéz elfogadnom a tényt.  smileeee.gif 
Én elolvastam a könyveket is, valóban nagyon terjengősek, én is nehezen rágtam át magam rajtuk.
De miért csak az első részét? Sean a másik kettőben is benne van, igaz, nem sokat. Nem is érdekelt, hogy fejeződik be a történet?

Nem is tudtam, hogy Sean a másik kettőben is benne van ohmy.gif Hiszen meghalt... vagy szellemként visszatér? Vagy feltámad?
Kicsit tényleg szégyellem, de a halála után már nem voltam kíváncsi többre. Arra gondoltam, hogy úgyis a szokásos vége lesz, hogy a sok küzdelem után a jó nyer és a gonosz veszít.
Elismerem, hogy fantasztikus mű, a könyv és a filmek is, (különösen a könyv ugyebár) de furcsa módon nem tud lekötni. sad.gif
2013. január 30. 23:09 #8667
- törölt felhasználó -    
Argo (F*ck Yourself)
Komolyan mondom, megnézném ezt a kamu filmet szívesen. Nagyon foglalkoztatott a napokban, talán most még jobban élveztem, mint először. Második nézésre több mindent megértettem, így még jobban tetszik. Affleck, öcsém, ügyes vagy.
10/10
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Beyla, Évike12, Im a SlaveForBritney, Alison Lerman
2013. január 30. 23:12 #8668
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.30. 23:09)
Argo (F*ck Yourself) 
Affleck, öcsém, ügyes vagy.
10/10

Affleck, öcsém, ügyes és szexi is vagy... tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Alison Lerman
2013. január 31. 10:59 #8669
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Lánybúcsú

Ez mi volt? 110.gif Szörnyen gyenge,erőltetett film dry.gif
Az egyetlen ami tetszett benne az Lizzy Caplan volt aki Gena-t játszotta blush.gif A True Blood-ban is nagyon bírtam,így örültem,hogy ebben is láthattam smileeee.gif A többiek viszont értékelhetetlenül rosszak voltak blush.gif Isla Fisher karaktere annyira buta volt,hogy ilyen buta nő már nem is hiszem,hogy létezik,James Marsden-ben itt nagyot csalódtam,Kirsten Dunst számomra mindig is semleges volt,itt sem nyűgözött le,sőt... blink.gif
Rebel Wilson meg...miért játszik mindig ugyanolyan karaktereket?Ennyire rossz színész,vagy ennyire nem kap másmilyen ajánlatokat? 110.gif Ő sem lett a szívem csücske az biztos dry.gif
Senkinek nem ajánlom,hogy megnézze pardon.gif

10/3
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Im a SlaveForBritney
2013. január 31. 13:14 #8670
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Gandhi

Nem most láttam először, de olyan jó a film, hogy nem is elég egyszer megnézni. Ben Kingsley fantasztikus benne és ahogy feldolgozzák ezt az igaz történetet, az igen csak szívekig hatol. Szóval részemről még mindig 10/10 pont.

http://kepfeltoltes.hu/130131/2b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Kazuo, Black Hearth2, Im a SlaveForBritney
2013. január 31. 13:28 #8671
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Silver Lining Playbook
Nagyon tetszett, tényleg. Sok igazság rejlett benne, és Jennifer-t eddig is szerettem, de most már bebizonyította, hogy nagy színésznő lehet belőle. Nagyon bonyolult, de mégis egyszerű az egész film. Nálam ez a film egy 9 est vagy 9.5 est megér mindenképpen. Nagyon szeretném ha díjat vinne haza. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Im a SlaveForBritney
2013. január 31. 18:22 #8672
- törölt felhasználó -    
Hotel Transylvania
Nem mondom, hogy nézhetetlen volt, de azt sem, hogy eldobtam tőle az agyamat. Egyszer-kétszer nézhető animációs film; nekem Jonathan karaktere tetszett a legjobban. Volt benne néhány jobb poén, de alapjában véve eléggé átlagos volt.
10/7
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Kiim
2013. január 31. 18:30 #8673
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (sophiej @ 2013.01.31. 18:22)
Hotel Transylvania
Nem mondom, hogy nézhetetlen volt, de azt sem, hogy eldobtam tőle az agyamat. Egyszer-kétszer nézhető animációs film; nekem Jonathan karaktere tetszett a legjobban. Volt benne néhány jobb poén, de alapjában véve eléggé átlagos volt.
10/7

Én is kettős érzelemmel viseltetek a mű iránt. Nem igazán sikerült a készítőknek eldönteni, hogy most felnőtteknek csinálták inkább vagy gyerekeknek. Gyerekmesének én kicsit sötétnek, torznak és ijesztőnek találom, felnőtt vígjátéknak meg kicsit gyenge. Több értékes poént is elbírt volna véleményem szerint. De azért az tetszett, hogy akadtak benne utalások adott könyvre például. (csak az érthette a poént, aki elolvasta az adott kötetet)
Amitől viszont a falat kapartam: egy újabb sztori, amiben a szörnyet állítják be Frankensteinnek, holott nem a szörnyet hívják így, hanem a torzszülöttet megalkotó dokit... fear.gif És ez a hatalmas blődli egyre csak terjed. dry.gif
2013. február 01. 16:44 #8674
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Silent Hill: Revelation/Kinyilatkoztatás

http://24.media.tumblr.com/6e01af057df3b8cf2dae40a8612a8103/tumblr_mhhb0mGCgx1r3mjlxo1_500.gif

Nem találok szavakat.. ez a legaljának az alja. Ezen a filmen még Sean és Kit sem segíthetett. Hogy lehet ilyen &#@#&{#&{ reklamalo.gif forgatókönyvet írni? Az egészet nem hogy megfilmesíteni, de inkább lehúzni kellett volna a WC-n. Számomra azért nagy csalódás, mert az első részt szerettem, sőt nagyon is bírtam főleg a hangulata miatt, az aláfestő zene, a képi világ...itt viszont ennek nyoma sincs.

3/10. jóindulattal..
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Alison Lerman
2013. február 01. 18:35 #8675
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Pitch Perfect aka Tökéletes hang ahogy itthon lesz látható

Utálom a Glee-t, és az egyik ismerősöm ajánlotta a filmet, aki szintén utálja. Neki tetszett a film, én viszont nem vagyok elragadtatva tőle. Annak ellenére, hogy szeptemberben jelent meg, és minden idők második legsikeresebb musicalje (a Wiki szerint), a megnézése előtt az égvilágon semmit nem tudtam róla, sőt, még a létezéséről sem tudtam. rohog.gif Tök jó, hogy mostani dalokat tettek bele, a Just a Dreamnek nagyon örültem (mondjuk annak kevésbé, hogy Bruno Mars szörnyűségével mash upolták), de számomra ígyis eléggé... furcsa volt. Az énekrészt leszámítva A házinyuszi c. filmre emlékeztetett. Vannak a lúzerek meg a menők, aztán a menők is lúzerek lesznek vagy fordítva, ki hogy látja. De itt nem volt Anna Faris, se Emma Stone, csak Anna Kendrick, aki még mindig úgy néz ki, mint a marketingtanárom, és ez a tény nagyban rontott a film minőségén. rohog.gif Ja igen, Brittany Snow-nak mindig egyforma szerepek jutnak (nem csoda, eléggé sablonos), a vörös haj meg rémesen áll neki. De csak egy szőke szajha lehetett a filmben, és nem ő lett az. coffee.gif Túl sok drámázás, túl sok miafranctörténikitt jelenet. De van rá kereset, ahogy azt az adatok mutatják. Egyébként Rebel Wilson a legjobb benne, csak kár, hogy ezután a film után nem fog más kiemelkedő szerepet felmutatni.

10/5
2013. február 01. 23:03 #8676
- törölt felhasználó -    
Silver Linings Playbook / Napos oldal

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy szakítottam időt a megtekintésére. Habár az elején kicsit untam, ez hamar elmúlt és egyre csak jobb és jobb lett. És a táncverseny? Azt hiszem a pontozás lesz a kedvenc részem. Jennifer Lawrence pedig most már határozottan az egyik legnagyobb kedvencem lett. Ha van film, ami nálam megéri a tízből tízet, akkor ez az.

10/10* heart.gif
2 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Alison Lerman
2013. február 02. 12:42 #8677
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.31. 18:30)
Én is kettős érzelemmel viseltetek a mű iránt. Nem igazán sikerült a készítőknek eldönteni, hogy most felnőtteknek csinálták inkább vagy gyerekeknek. Gyerekmesének én kicsit sötétnek, torznak és ijesztőnek találom, felnőtt vígjátéknak meg kicsit gyenge. Több értékes poént is elbírt volna véleményem szerint. De azért az tetszett, hogy akadtak benne utalások adott könyvre például. (csak az érthette a poént, aki elolvasta az adott kötetet)
Amitől viszont a falat kapartam: egy újabb sztori, amiben a szörnyet állítják be Frankensteinnek, holott nem a szörnyet hívják így, hanem a torzszülöttet megalkotó dokit... fear.gif És ez a hatalmas blődli egyre csak terjed. dry.gif

Igen, ez engem is felettébb idegesített. De hát nem elég kreatívak az emberek ahhoz, hogy kitaláljanak egy normális nevet a szörnynek... Legalább is nekem ez jött le. unsure.gif
2013. február 02. 18:06 #8678
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Tinipaparazzó

Mivel engem érdekel a sztárvilág, és ha nem Magyarországon élnék, akkor biztos valami ezzel foglalkozó munkám lenne. Csak hát sikerült a világ másik felére születnem. Szóval letöltöttem ezt a filmet, ami arról szól, hogy egy 14 éves srác beáll a paparazzók közé, és mindenhová követi a sztárokat. A film nem is annyira róla, hanem a paparazzók világáról szól. Szerintem nagyon jól visszahozza a valóságot, és tök jó, hogy ennyire betekintést nyer az ő munkájukba. Nekem tetszett.

10/8
2013. február 03. 09:48 #8679
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
A titkok könyvtára 3. - A Júdás-kehely átka
Imádtam az első és a második részét. De ez a vámpírozás nekem már sok volt. A rossztól távol áll, de akármilyen jó is egy film, azt sem lehet a végtelenségig húzni. Jó volt mind a három rész. Fájó szívvel is, de ki kell mondanom ez csak egy: 10/9 smileeee.gif

Dirty Dancing 2.
Kicsit féltem, mi lesz itt, hogyan lehet egy olyan nagyszerű filmet mint a Dirthy Dancing "feldolgozni"!? Hát így. Nekem tettszet. Ahhoz képes, hogy mint már mondtam voltam előítéleteim a filmet kapcsolatban, teljesen szét oszlatta a kétejeket.
10/10 wub.gif
2013. február 03. 09:58 #8680
- törölt felhasználó -    
Legutúbb a The Roommate című filmet láttam, amit mindenkinek tudok ajánlani, mert iszonyatosan jó a szereplőgárda és a történet is. Játszik benne például: Leighton Meester, Nina Dobrev, Matt Lanter és még sokan mások. Imádom. *-*
710 oldal 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!