Az igazat megvallva, nekem az első rész jobban bejött. Több poénra, beszólásra számítottam. Volt benne nem mondom, és sokszor mosolyogtam, de több szarkazmus, több beszólás kellett volna bele.
Új szereplők közül Jean-Claude Van Damme volt a kedvenc. Legutoljára a 'Tökéletes Katona' című filmben láttam, és hát ott még igencsak kölyökképe volt, erre ebben a filmben csak bámultam, hogy basszus, de megöregedett. Sokáig fel sem ismertem
Az is zavart egy kicsit, hogy a nyitó akciójelent után elég sokáig csak pangott a cselekmény az akció terén. Ettől függetlenül nem untam, csak kicsit több akciót vártam, elvégre 20-30 percig a beszéden kívül nem történt más.
Annak örültem, hogy Bruce Willis valamivel nagyobb szerepet kapott. Viszont azt sajnáltam, hogy Jet Li kapott összesen 10 percnyi szerepet[./color] Ezt a dolgot sajnáltam mert az elsőben imádtam a beszólásait.
A másik nagy gondom az volt, hogy össze-vissza kevergették a nagy akcióhősöket. Az elsőben megvolt a kontraszt, hogy mikor ki következik, itt meg összeengedtek mindenkit, és ez engem kicsit zavart.
A legjobb jelent viszont mindenképpen a [color=white]Smart kocsis jelent volt Bruce Willis-szel és Arnold Schwarzenegger-rel
8*10

3 felhasználónak tetszik: