Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. február 18. 17:31
|
|
Skidooshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 180436 offline
|
The perks of being a wallflower-t iszonyatosan JÓ film volt.Vicces és drámai még meg is könnyeztem.Mindenkinek csak ajánlani tudom és én is csak jó kritikát olvastam róla.
2013. február 18. 17:34
Beastly
Vanessa Hudgens&Alex Pettyfer
Már láttam egyszer, de tegnap újra megnéztem, nagyon jó film, jó színészekkel, aranyos(és tanulságos!) történettel, ajánlatos megnézi.
Vanessa Hudgens&Alex Pettyfer
Már láttam egyszer, de tegnap újra megnéztem, nagyon jó film, jó színészekkel, aranyos(és tanulságos!) történettel, ajánlatos megnézi.
2013. február 18. 18:00
1984
2013. február 18. 18:45
Elrabolva 2
6/10
az első résznél talán egy picivel jobban tetszett, mert a csávó belevette a lányát ezekbe a gyilkolászós ügyeibe, de a számítógépes effektek nagyon gagyik voltak.. meg a film is kicsit erőltetett szerintem. 1x meg lehet nézni
6/10
az első résznél talán egy picivel jobban tetszett, mert a csávó belevette a lányát ezekbe a gyilkolászós ügyeibe, de a számítógépes effektek nagyon gagyik voltak.. meg a film is kicsit erőltetett szerintem. 1x meg lehet nézni
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2013. február 18. 22:09
Life of Pi
Szóval.. 11 Oscar-jelölés, mi? Az egy picit sok. Nagyon sok. Mindenki hanyatt vágja magát a vizuális effektek miatt, hát az első harminc percben lósz.rt nem ér, kb. egyenlő szinten van a Penny és Sheldon kocsikázik a "városban" jelenetekkel. Majd' kiböki a szemem, hogy nem élethű, aztán már annyira sok, hogy a szemgolyóm csillog, eléri az Avatar-szintet. Persze, ez kell a népnek, és amúgy sem szidom, mert megszámolni sem tudom, hányszor sírtam el magam, és hányszor ugrottam fel visítva, mert megijedtem.
Azért is néztem meg amúgy, mert itt az Oszkár-szezon, és racionálisan akarok véleményt alkotni. De ha ez viszi el a legjobb filmért járó díjat, kiugrom az ablakon. Az Argónak most már (és még) szívesebben adnám. Egyébként háromszor ültem neki, mert ehhez hangulat kell, viszont ha az megvan, az ember egy percre nem fogja elfordítani a fejét, mert izgalmas és érdekfeszítő.
10/10
Szóval.. 11 Oscar-jelölés, mi? Az egy picit sok. Nagyon sok. Mindenki hanyatt vágja magát a vizuális effektek miatt, hát az első harminc percben lósz.rt nem ér, kb. egyenlő szinten van a Penny és Sheldon kocsikázik a "városban" jelenetekkel. Majd' kiböki a szemem, hogy nem élethű, aztán már annyira sok, hogy a szemgolyóm csillog, eléri az Avatar-szintet. Persze, ez kell a népnek, és amúgy sem szidom, mert megszámolni sem tudom, hányszor sírtam el magam, és hányszor ugrottam fel visítva, mert megijedtem.
10/10
2013. február 19. 17:23
A Képlet.
10/10
Sokat hallottam már szüleimtől és tesómtól, hogy nagyon jó film, megéri megnézni, így hát rászántam magam. Nagyon örültem, hogy rábeszéltek, óriási egy film. Nicolas Cage elképesztően nagyot alakít benne (merthogy ő a főszereplő), hatalmas színész. Volt egy-két rész, amikor picit megijedtem, például amikor az elhagyatott házhoz mentek és a suttogók megjelentek a gyerekeknél, hát akkor kész, pedig nem volt egy horrorfilm. Voltak benne ijesztő részek, legalábbis számomra, nem igazán emlékszek vicces részekre, bár nem is az a film lényege, de hatalmas volt. Kétségtelenül 10-ből 10.
10/10
Sokat hallottam már szüleimtől és tesómtól, hogy nagyon jó film, megéri megnézni, így hát rászántam magam. Nagyon örültem, hogy rábeszéltek, óriási egy film. Nicolas Cage elképesztően nagyot alakít benne (merthogy ő a főszereplő), hatalmas színész. Volt egy-két rész, amikor picit megijedtem, például amikor az elhagyatott házhoz mentek és a suttogók megjelentek a gyerekeknél, hát akkor kész, pedig nem volt egy horrorfilm. Voltak benne ijesztő részek, legalábbis számomra, nem igazán emlékszek vicces részekre, bár nem is az a film lényege, de hatalmas volt. Kétségtelenül 10-ből 10.
2013. február 19. 18:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.18. 22:11)
Amióta olvastam és megtudtam, hogy film is készült belőle, látni akarom 
Én óvatos vagyok a filmfeldolgozásokkal. A 2011-es Jane Eyre filmre is azt mondják hogy milyen király lett pedig szerintem nem, no offence, a színészgárda megfelelő bár Fassy - sziporkázó tehetsége ellenére - nem jó választás főszereplőnek. Az 1984 nekem könyvben és filmben is tetszett, különbségek vannak de szerintem a teljesen elfogadható kategória. Ez egy olyan film aminek a filmváltozatát megéri megnézni.
2013. február 19. 18:24
Sakáltanya / Coyot Ugly.
10/10
Egyik kedvenc filmem, nagyon nagyon szeretem. A zene, a szereplók, a történet minden tökéletes, és nagyon jól passzol. LeAnn Rimes gyönyörűen énekel, csodaszép hangja van. Maga a tö9rténet is nagyon a szívemhez nőtt, a szereplőkről pedig ne is beszéljünk. Imádom a filmben elcsattanó vicceket, a komoly, vagy éppen a szomoró részek, minden annyira csodálatos. Bármikor képes vagyok megnézni, egyszerűen imádom.
10/10
Egyik kedvenc filmem, nagyon nagyon szeretem. A zene, a szereplók, a történet minden tökéletes, és nagyon jól passzol. LeAnn Rimes gyönyörűen énekel, csodaszép hangja van. Maga a tö9rténet is nagyon a szívemhez nőtt, a szereplőkről pedig ne is beszéljünk. Imádom a filmben elcsattanó vicceket, a komoly, vagy éppen a szomoró részek, minden annyira csodálatos. Bármikor képes vagyok megnézni, egyszerűen imádom.
2013. február 19. 18:30
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Régi formában.
Die fetten Jahre sind vorbei / The Edukators
Korrekt és érdekes német film.
8/10
Gangster Squad / Gengszterosztag
Tökéletesen érdektelen.
5/10
Anna Karenina
Egy cseppet sem csalódtam Wright bácsiban, viszont maga a film nem tetszett nekem. Érzem, mit akart elérni, hisz így nem egy 165. feldolgozása készült a műnek, ám a színházas, patetikus és olykor giccses tálalás nem működik. Legalábbis nálam nem. Az egykor még idióta zöld cuccban Matthew Vaughn direktor előtt ugráló Johnson azonban meglepően remek alakítást nyújt. Szép történetvezetés, látvány, kosztümök, Keira lányka igazi színésznő lett, de nem váltott ki belőlem semmi érzelmet a film. Pedig kellett volna.
7/10
La Mala Educación / Rossz nevelés
9/10
Bronson
NWR-film és Tom Hardy. Ennyi.
10/10
Carnage / Az öldöklés istene
Polanski munkáit ovis korom óta szeretem. Hihetetlen volt, hogy szinte ugyanaz történt meg a Carnage nézése közben, mint ami a filmben vázolódik fel: a fergetegesen groteszk kamaradráma, ami igényel némi érettséget a tizenöt esztendős lánykát rohadtul leköti, míg negyvenes genetikai elődjeinek egyik fele elalszik, a másik unaloműzésképpen a mosogatást választja. Érdekes. Amúgy Waltz bá viszi a show-t.
8/10
Breaking the Waves / Hullámtörés
A The Golden Heart Trilogy abszolút kedvenc Lars von Trier-től. Nem is szabad kommentálnom.
The Perks Of Being A Wallflower
A környezetemben elég sokan el voltak tőle ájulva, mást sem hallgattam, csak hogy "nézd meg nézd meg mert milyen k*vajó film!" (megjegyzem filmgeek fiúismerőseimtől), ám mégis sokáig húztam a szám, mivel a főszereplő személyétől elfutnék a világ végére és inkább élnék egy Tarr Béla-filmben, Emma Vaccon érdektelen számomra, Ezra Millert meg nem ismertem, csak tudtam róla, hogy létezik és hogy mikben játszott. Amúgy a film meglepően jó. A fiatalokról szóló alkotások általában elcsúsznak valami banánhéjon, ez azonban nem. Remek, egyedi hangvétel, ugyanez a jelző ráaggatható a színészek teljesítményére is (főleg Millerre, de róla majd később fangörlingelek), nyomban megnéztem még egyszer. Bár nem "nézd meg nézd meg k*va jó film", de igazán figyelemre méltó.
8,5/10
Hard Candy / Cukorfalat
Nem kellemes.
8/10
We need to talk about Kevin / Beszélnünk kell Kevinről
Évek óta nem készített ki úgy érzelmileg film, mint mondjuk anno a Dancer in the Dark, a Donnie Darko vagy sorolhatnám. Azonban végre találtam egy olyan filmet, ami összetörte a lelki világomat és ezzel megvette a bérletét a kedvenceim kis csapatába. Briliáns film, Tilda Swinton hihetetlen, Ezra Millerbe meg halálosan beleszerettem. Elgondolkodtató alkotás.
10/10
Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények
Nem fáj annyira.
6/10
To Rome With Love / Rómának Szeretettel
Allen feléledhetne kicsit, mert egyre mélyebbre tendál a filmográfiája minősége.
5/10
Henry's Crime / Szív/rablók
Egyszer nézhető, nagyon érződik az alacsonyköltségvetés.
6,5/10
Die fetten Jahre sind vorbei / The Edukators
Korrekt és érdekes német film.
8/10
Gangster Squad / Gengszterosztag
Tökéletesen érdektelen.
5/10
Anna Karenina
Egy cseppet sem csalódtam Wright bácsiban, viszont maga a film nem tetszett nekem. Érzem, mit akart elérni, hisz így nem egy 165. feldolgozása készült a műnek, ám a színházas, patetikus és olykor giccses tálalás nem működik. Legalábbis nálam nem. Az egykor még idióta zöld cuccban Matthew Vaughn direktor előtt ugráló Johnson azonban meglepően remek alakítást nyújt. Szép történetvezetés, látvány, kosztümök, Keira lányka igazi színésznő lett, de nem váltott ki belőlem semmi érzelmet a film. Pedig kellett volna.
7/10
La Mala Educación / Rossz nevelés
9/10
Bronson
10/10
Carnage / Az öldöklés istene
Polanski munkáit ovis korom óta szeretem. Hihetetlen volt, hogy szinte ugyanaz történt meg a Carnage nézése közben, mint ami a filmben vázolódik fel: a fergetegesen groteszk kamaradráma, ami igényel némi érettséget a tizenöt esztendős lánykát rohadtul leköti, míg negyvenes genetikai elődjeinek egyik fele elalszik, a másik unaloműzésképpen a mosogatást választja. Érdekes. Amúgy Waltz bá viszi a show-t.
8/10
Breaking the Waves / Hullámtörés
A The Golden Heart Trilogy abszolút kedvenc Lars von Trier-től. Nem is szabad kommentálnom.
The Perks Of Being A Wallflower
A környezetemben elég sokan el voltak tőle ájulva, mást sem hallgattam, csak hogy "nézd meg nézd meg mert milyen k*vajó film!" (megjegyzem filmgeek fiúismerőseimtől), ám mégis sokáig húztam a szám, mivel a főszereplő személyétől elfutnék a világ végére és inkább élnék egy Tarr Béla-filmben, Emma Vaccon érdektelen számomra, Ezra Millert meg nem ismertem, csak tudtam róla, hogy létezik és hogy mikben játszott. Amúgy a film meglepően jó. A fiatalokról szóló alkotások általában elcsúsznak valami banánhéjon, ez azonban nem. Remek, egyedi hangvétel, ugyanez a jelző ráaggatható a színészek teljesítményére is (főleg Millerre, de róla majd később fangörlingelek), nyomban megnéztem még egyszer. Bár nem "nézd meg nézd meg k*va jó film", de igazán figyelemre méltó.
8,5/10
Hard Candy / Cukorfalat
Nem kellemes.
8/10
We need to talk about Kevin / Beszélnünk kell Kevinről
Évek óta nem készített ki úgy érzelmileg film, mint mondjuk anno a Dancer in the Dark, a Donnie Darko vagy sorolhatnám. Azonban végre találtam egy olyan filmet, ami összetörte a lelki világomat és ezzel megvette a bérletét a kedvenceim kis csapatába. Briliáns film, Tilda Swinton hihetetlen, Ezra Millerbe meg halálosan beleszerettem. Elgondolkodtató alkotás.
10/10
Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények
Nem fáj annyira.
6/10
To Rome With Love / Rómának Szeretettel
Allen feléledhetne kicsit, mert egyre mélyebbre tendál a filmográfiája minősége.
5/10
Henry's Crime / Szív/rablók
Egyszer nézhető, nagyon érződik az alacsonyköltségvetés.
6,5/10
7 felhasználónak tetszik:
Fanni00,
ophely88,
duracell,
arizona,
kriszti03,
Im a SlaveForBritney,
Lindsay019
2013. február 19. 18:49
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Pearl Harbor - Égi háború
Nagyon-nagyon hosszú film Ben Affleck-el. És imádtam. Igazából úgy álltam neki, hogy ha már erről tanulunk, akkor had nézzem meg filmben, bár azt hittem, hogy nem fog tetszeni. Tévedtem, hiába a hosszúsága, tetszett, érdekes volt, a csatát/támadást szerintem tökéletesen bemutatta. Mindig is szerettem az ilyen háborús, történelmi filmeket, ez is bekerült a kedvenceim közé.
Tele van érzelmekkel, ami nem is baj [számomra] bár egy kicsit el lett túlozva egy-egy részlet. Mindenesetre, a végét még sikerült is megkönnyeznem.. :')
Lehet, hogy hülyén hangzik, de egy kicsivel több mindent megtudtam ebből a filmből, mint töri órán.
10/9
Nagyon-nagyon hosszú film Ben Affleck-el. És imádtam. Igazából úgy álltam neki, hogy ha már erről tanulunk, akkor had nézzem meg filmben, bár azt hittem, hogy nem fog tetszeni. Tévedtem, hiába a hosszúsága, tetszett, érdekes volt, a csatát/támadást szerintem tökéletesen bemutatta. Mindig is szerettem az ilyen háborús, történelmi filmeket, ez is bekerült a kedvenceim közé.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de egy kicsivel több mindent megtudtam ebből a filmből, mint töri órán.
10/9
2013. február 19. 19:24
Idézet (tya04 @ 2013.02.19. 18:30)
Bronson
ez a film mitől volt annyira jó hogy 10/10-et érdemelt?
csak azt ne mond hogy szórakoztató volt ez a film és hogy érdekelt ennek a beteg szociopata baromnak a sorsa és az élete! mert azt nem tudom elhinni!
Ezzel szemben a Gengszterosztagra meg benyögsz egy totál érdektelent..érdekes
2013. február 19. 19:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (saint7 @ 2013.02.19. 19:24)
ez a film mitől volt annyira jó hogy 10/10-et érdemelt?
csak azt ne mond hogy szórakoztató volt ez a film és hogy érdekelt ennek a beteg szociopata baromnak a sorsa és az élete! mert azt nem tudom elhinni!
Ezzel szemben? Szerinted a Bronson és a Gengszterosztag egy súlycsoportba sorolható egyáltalán? Mert ha nálad igen, akkor hagyjuk is.
2013. február 19. 19:57
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Álmodik a nyomor.
Már egyszer elkezdtem nézni, amikor adták a HBO-n, de eddig sosem néztem végig, most viszont igen. Szerintem jó film, remek karakterek vannak benne, és a színészek is kitesznek magukért!
10/9.
Már egyszer elkezdtem nézni, amikor adták a HBO-n, de eddig sosem néztem végig, most viszont igen. Szerintem jó film, remek karakterek vannak benne, és a színészek is kitesznek magukért!
10/9.
2013. február 19. 20:24
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
2013. február 19. 21:35
Idézet (tya04 @ 2013.02.19. 19:53)
Ezzel szemben? Szerinted a Bronson és a Gengszterosztag egy súlycsoportba sorolható egyáltalán? Mert ha nálad igen, akkor hagyjuk is.
Nem értem, miért kell kötözködni. Ennyi erővel nyugodtan elítélhetnénk az Amerikai Pszicho-t is, vagy akármelyik olyan filmet, amelynek a főhőse "nem túl szeretni való". A film nem a főhőse. A főhős lehet egy utálatos, kicseszettül romlott alak, méghozzá egy remek filmben. Ilyen a Bronson is, de ennek megítélése is ízlés kérdése... Ezért nem értem, miért kell pattogni.
én nem is mondtam hogy egy kategória lenne a két film és azt sem mondtam hogy rossz film lenne a Bronson de hogy nem egy szórakoztatóan bitang jó film az biztos! csupán nem értem hogy miért 10/10 a Bronson és mitől totál érdektelen és xar egy akciófilm ha az nem egy Bourne film.
nem kötözködök csak ez hogy egy kiváló szórakoztató akciófilmre azt mondja valaki hogy teljesen érdektelen akkor ez olyan mintha azt mondtad volna hogy a totál klisékkel teli akciófilmnek mint film műfajnak nem lenne létjogosultsága 2013-ban.
2013. február 20. 09:59
|
|
|
Idézet (saint7 @ 2013.02.19. 21:35)
én nem is mondtam hogy egy kategória lenne a két film és azt sem mondtam hogy rossz film lenne a Bronson de hogy nem egy szórakoztatóan bitang jó film az biztos! csupán nem értem hogy miért 10/10 a Bronson és mitől totál érdektelen és xar egy akciófilm ha az nem egy Bourne film.
nem kötözködök csak ez hogy egy kiváló szórakoztató akciófilmre azt mondja valaki hogy teljesen érdektelen akkor ez olyan mintha azt mondtad volna hogy a totál klisékkel teli akciófilmnek mint film műfajnak nem lenne létjogosultsága 2013-ban.
pedig igenis kellenek ezek a filmek. igenis szórakoztasson egy film ne csak tanítson! miért baj az ha egy filmnek nincs mögöttes tartalma?? miért baj az ha csak egyet dolgot csinál szórakoztat?? mert az a dolga. és kit érdekel hogy tele van egysorosokkal és sablon karakterekkel a film és már 10 perc után tudjuk mi lesz a vége! ez miért baj egy szórakoztatásra készült akciófilmnél? én ezt nem értem!!! bár ez tök jó hogy egy lánnyal vitatkozok itt az akciófilmekről ráadásul egy gengszterfilmről amit a nők a világéletükben ki nem állhattak a Westernel együtt!
ááááááá nagyon kifinomúlt és tévedhetetlen ízlésű filmek terén ez a starity!

Egy lánnyal vitatkozol, akinek az első meghatározó filmélménye a Keresztapa és a Szemtől szemben volt, szóval csitt. Amúgy meg, azért baj, ha teli van klisével az eksönmúvi, mert akkor minek készült el? Persze itt csak a sznob filmgeekségem beszél, de könyörgöm, csak a pénzért összerakni egy katasztrofális szkriptet, pár neves színészt... Ráadásul az amatőr fényképezésről nem is beszélek az ilyen filmek esetében. Nincs ebben semmi szórakoztató, rossz volt nézni, legalábbis számomra. A Transformers-széria is azért sikeres, mert szórakoztatja a népet, ami számomra szerintem egy örök rejtély marad. Szerintem hagyjuk az egészet! Felesleges rajta vitatkozni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.