Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. február 15. 17:33
Grease magyarul Pomádé. Sosem tudom megunni John Travolta olyan helyes benne.
2013. február 15. 21:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Wild Child [Vadócka]
Tipikus tinicsajos film, de a nézhető fajtából. Én elvoltam vele másfél óráig, aranyosak a szereplők. Megközelíti a Bajos csajokat, ami szerintem a legjobb tinivígjáték.
10/7
Tipikus tinicsajos film, de a nézhető fajtából. Én elvoltam vele másfél óráig, aranyosak a szereplők. Megközelíti a Bajos csajokat, ami szerintem a legjobb tinivígjáték.
10/7
2013. február 16. 12:41
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Anna Karenina (2012)
Először is elmondanám, hogy nem olvastam a könyvet és nem is tudtam túl sokat arról, mit várjak. Már az elején feltűnt, hogy az egész egy színpadon játszódik, és ez egyszerre idegesített és tetszett. Egy-két rész nekem azért homályos, de lényegében szerintem sikerülhetett szépen összesűríteni azt a rengeteg oldalt a könyvből.
Keira Knightley és Matthew MacFadyen miatt néztem meg, na meg amúgy is csábított a trailere, mert ez is kosztümös film, és az előbb említett két embertől már láttam egy közöset (Büszkeség és balítélet), ami a legnagyobb kedvenceim egyike már évek óta.
Igazából nem csalódtam semmiben, majdnem azt kaptam amit vártam, kivéve a film a színpadon megoldást. Utólag már ezt is értem, egy kritikában is olvastam:
9/10
Először is elmondanám, hogy nem olvastam a könyvet és nem is tudtam túl sokat arról, mit várjak. Már az elején feltűnt, hogy az egész egy színpadon játszódik, és ez egyszerre idegesített és tetszett. Egy-két rész nekem azért homályos, de lényegében szerintem sikerülhetett szépen összesűríteni azt a rengeteg oldalt a könyvből.
Keira Knightley és Matthew MacFadyen miatt néztem meg, na meg amúgy is csábított a trailere, mert ez is kosztümös film, és az előbb említett két embertől már láttam egy közöset (Büszkeség és balítélet), ami a legnagyobb kedvenceim egyike már évek óta.
Igazából nem csalódtam semmiben, majdnem azt kaptam amit vártam, kivéve a film a színpadon megoldást. Utólag már ezt is értem, egy kritikában is olvastam:
Idézet
Mindenki szerepet játszik, miért ne állítsuk hát őket színpadra?
9/10
2013. február 16. 23:25
Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények
Most értem haza a moziból, úgyhogy még totál friss az élmény. Szóval... A látványvilág csodálatos volt, ha megtehetném, feleségül mennék hozzá. Cselekmény szempontjából azonban alig ért fel a könyvhöz. A színészek remekek voltak, de a két főszereplőt pont sikerült elbaltázniuk. Főleg Ethant. Alapjában véve vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Nem tudom, hogy tetszett-e vagy sem. A szinkron viszont borzasztó volt. Te jó ég..
10/7
Most értem haza a moziból, úgyhogy még totál friss az élmény. Szóval... A látványvilág csodálatos volt, ha megtehetném, feleségül mennék hozzá. Cselekmény szempontjából azonban alig ért fel a könyvhöz. A színészek remekek voltak, de a két főszereplőt pont sikerült elbaltázniuk. Főleg Ethant. Alapjában véve vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Nem tudom, hogy tetszett-e vagy sem. A szinkron viszont borzasztó volt. Te jó ég..
10/7
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. február 16. 23:48
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Les Miserables
Gyönyörű film, az élőfelvételes éneklés még egyet dobott rajta, a színészek előtt meg le a kalappal, az eddigi díjak és a jelölések beszéljenek helyettem...
10/10
Gyönyörű film, az élőfelvételes éneklés még egyet dobott rajta, a színészek előtt meg le a kalappal, az eddigi díjak és a jelölések beszéljenek helyettem...
10/10
Adrianna
2013. február 17. 00:06
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Hisztéria (2011)
Hát ez valami hatalmas volt! Valószínűleg az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka.
Hugh Dancy, mint a vibrátor feltalálója... felejthetetlen.
Még mindig mosolyra húzódik a szám, ha úgy összességében a filmre gondolok. Nem érzem úgy, hogy több szeretett volna lenni, mint ami, ez pedig szintén erény. Jó poénok, egy kis romantika, ami mellől nem hiányozhatott egy erős női karakter sem. A maga műfajában ez bizony nálam egy max. pontos film.
Ajánlom mindenkinek, aki a karót nyelt napokból egy kis felüdülésre vágyik!
Minden elvárást kielégít.
10/10
Hát ez valami hatalmas volt! Valószínűleg az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka.
Hugh Dancy, mint a vibrátor feltalálója... felejthetetlen.
Ajánlom mindenkinek, aki a karót nyelt napokból egy kis felüdülésre vágyik!
Minden elvárást kielégít.
10/10
2013. február 17. 11:45
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Lazacfogás Jemenben/Salmon Fishing in the Yemen
Ez a film lényegében tetszett, na nem az a minden héten meg tudnám nézni kategória, de egyszer-kétszer kellemes kis kikapcsolódást nyújt. A színészek nagyon jól lettek kiválasztva, mármint a két főszereplő, meg aki az arab herceget játszotta az is hiteles volt. A másik dolog ami tetszett az a helyszín, mind a vidéki brit kastély, mind pedig az arab helyszínek
10/8
Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap/What to Expect When You're Expecting
Hát ez egy sablonos vígjáték, abszolút egyszer nézhetős és fárasztó. Egy-két poén volt benne ami tetszett, de igazából semmi különös. Matthew Morrison sokat dob a filmen
10/6
Az Argo-akció/Argo
Nekem nagyon tetszett. Azért álltam neki mert annyi díjat besöpört és annyian dicsérték. Ben Affleck amúgy is nagy kedvencem, mint színész is és mint rendező is nagyot alakított. A film hitelesen lett elkészítve, ügyeltek a ruhákra és a díszletre is. A story adott volt, szóval azt nem is említem, gratulálok Ben-nek, meg fogom nézni máskor is 10/9,5
Rokonlelkek/The Art of Getting By
Jaj, hát ez valami borzalom, halálra untam, komolyan, akora sz@r volt számomra, hogy arra nincsenek szavak! 10/2
Ez a film lényegében tetszett, na nem az a minden héten meg tudnám nézni kategória, de egyszer-kétszer kellemes kis kikapcsolódást nyújt. A színészek nagyon jól lettek kiválasztva, mármint a két főszereplő, meg aki az arab herceget játszotta az is hiteles volt. A másik dolog ami tetszett az a helyszín, mind a vidéki brit kastély, mind pedig az arab helyszínek
Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap/What to Expect When You're Expecting
Hát ez egy sablonos vígjáték, abszolút egyszer nézhetős és fárasztó. Egy-két poén volt benne ami tetszett, de igazából semmi különös. Matthew Morrison sokat dob a filmen
Az Argo-akció/Argo
Nekem nagyon tetszett. Azért álltam neki mert annyi díjat besöpört és annyian dicsérték. Ben Affleck amúgy is nagy kedvencem, mint színész is és mint rendező is nagyot alakított. A film hitelesen lett elkészítve, ügyeltek a ruhákra és a díszletre is. A story adott volt, szóval azt nem is említem, gratulálok Ben-nek, meg fogom nézni máskor is 10/9,5
Rokonlelkek/The Art of Getting By
Jaj, hát ez valami borzalom, halálra untam, komolyan, akora sz@r volt számomra, hogy arra nincsenek szavak! 10/2
2013. február 17. 14:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Cheerful weather for the wedding
Nem sok jóra számítottam mert eddig nem igazán láttam jó esküvőről szóló filmet. Megtört a jég. Végre egy valamire való, jó, esküvőről szóló film ami nem csak nem sablon de remek is egyben. Másfél órányi alaposan összetuszkolt drámai szál amit ráadásul remekül zsúfoltak össze. A cím ellenére szomorú film volt és szép is egyben, egyszóval tökéletes. Egy film, amiben soha nem lehetett tudni hogy mi történik. Fondorlatos események és kiszámíthatatlan szálak. A film mélyebb tartalmat sugároz és nem happy end a vége. Le vagyok nyűgözve a történettel, remekül sikerült ábrázolni a kisasszonyt aki anyja kérésére egy olyan férfihez megy hozzá akit nem is szeret, illetve a pasast akit az ara igazából szeret. Nagyon elgondolkodtató film, szépnek szép, drámainak drámai és még nyomást is ad a néző vállára, feladták a leckét alaposan, próbáljon valaki igazságot tenni vagy megmondani e kínos helyzetben hogy mi is lenne az okos döntés. Ember nincsen aki látja a kiutat ebből a káoszból ami a történetet végigkíséri, pont ezért maradhatott nyitva a the end ...
10/10
Nem sok jóra számítottam mert eddig nem igazán láttam jó esküvőről szóló filmet. Megtört a jég. Végre egy valamire való, jó, esküvőről szóló film ami nem csak nem sablon de remek is egyben. Másfél órányi alaposan összetuszkolt drámai szál amit ráadásul remekül zsúfoltak össze. A cím ellenére szomorú film volt és szép is egyben, egyszóval tökéletes. Egy film, amiben soha nem lehetett tudni hogy mi történik. Fondorlatos események és kiszámíthatatlan szálak. A film mélyebb tartalmat sugároz és nem happy end a vége. Le vagyok nyűgözve a történettel, remekül sikerült ábrázolni a kisasszonyt aki anyja kérésére egy olyan férfihez megy hozzá akit nem is szeret, illetve a pasast akit az ara igazából szeret. Nagyon elgondolkodtató film, szépnek szép, drámainak drámai és még nyomást is ad a néző vállára, feladták a leckét alaposan, próbáljon valaki igazságot tenni vagy megmondani e kínos helyzetben hogy mi is lenne az okos döntés. Ember nincsen aki látja a kiutat ebből a káoszból ami a történetet végigkíséri, pont ezért maradhatott nyitva a the end ...
10/10
2013. február 17. 14:47
Idézet (Barbus87 @ 2013.02.17. 11:45)
Az Argo-akció/Argo
gratulálok Ben-nek, meg fogom nézni máskor is 10/9,5
Épphogy letöröltem a gépemről, már megint látni akarom
2013. február 17. 17:45
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Upside Down
Profi látványvilág,profi díszletek,számítógépes technika és mi egyéb, brilliiáns színészekről nem is beszélve. Maga a történet viszont halál unalom. Lassú,vontatott forgatókönyv miatt számomra bukta ez a film,pedig annyira kíváncsi voltam rá. Az egyetlen pozitívum természetesen Mr. Sturgess.
10/4
Profi látványvilág,profi díszletek,számítógépes technika és mi egyéb, brilliiáns színészekről nem is beszélve. Maga a történet viszont halál unalom. Lassú,vontatott forgatókönyv miatt számomra bukta ez a film,pedig annyira kíváncsi voltam rá. Az egyetlen pozitívum természetesen Mr. Sturgess.
10/4
2013. február 17. 19:05
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Napos oldal
10/8
Emlékezz rám
Úgy megörültem,mikor megláttam,hogy az M1 leadja,így tegnap este ezt nem hagyhattam ki. A film nem a legkiemelkedőbb alkotás amit valaha láttam,de nagyon magával ragadó és megható. Robertet pedig külön kiemelném. Nem tudom másoknak mi bajuk van a színészi tehetségével,de számomra filmről filmre bizonyítja,hogy igen is tehetséges.
10/8
10/8
Emlékezz rám
Úgy megörültem,mikor megláttam,hogy az M1 leadja,így tegnap este ezt nem hagyhattam ki. A film nem a legkiemelkedőbb alkotás amit valaha láttam,de nagyon magával ragadó és megható. Robertet pedig külön kiemelném. Nem tudom másoknak mi bajuk van a színészi tehetségével,de számomra filmről filmre bizonyítja,hogy igen is tehetséges.
10/8
2013. február 17. 20:35
A mandzsúriai jelölt
10/10
Nem tudtam aludni éjjel.Úgy döntöttem hát, hogy megnézem ezt a filmet.Jó választásnak bizonyult, hiszen a szereplői egytől egyik csodálatos színészek, és a történet is rendkívül érdekfeszítő.
10/10
Nem tudtam aludni éjjel.Úgy döntöttem hát, hogy megnézem ezt a filmet.Jó választásnak bizonyult, hiszen a szereplői egytől egyik csodálatos színészek, és a történet is rendkívül érdekfeszítő.
2013. február 17. 22:17
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
A háború 5 napja/5 Days of War
Ma néztem meg ezt a filmet és bevallom először csak azért álltam neki mert Rupert Friend játszik benne. Azt nem gondoltam, hogy végül annyira megfog a film, hogy hajlandó voltam ma még törit is olvasni.
Igaz, hogy tudtam arról, hogy mi történt 2008. augusztusában Grúziában, de csak annyit amennyit akkor a hírekben hallani lehetett, ráadásul már diák sem voltam így ott sem beszéltük meg a történteket. Szóval ma kikupálódtam belőle, így ennek a filmnek is volt haszna. Egyébként a film izgalmas és elgondolkodtató. Az egész egy haditudósító(Rupert Friend) szemszögéből mutatja be a borzalmakat. Aki szereti a háborús filmeket annak ajánlom. 10/9
Timothy Green különös élete/The Odd Life of Timothy Green
Ezt meg kb. 10 perce fejeztem be. Nekem tetszett, bár nagyon szomorú voltam a végén. A színészek jók voltak és a kisfiú annyira ééédes volt benne. Kicsit emlékeztetett a kicsi Daniel Radcliffe-re.
10/8
Ma néztem meg ezt a filmet és bevallom először csak azért álltam neki mert Rupert Friend játszik benne. Azt nem gondoltam, hogy végül annyira megfog a film, hogy hajlandó voltam ma még törit is olvasni.
Timothy Green különös élete/The Odd Life of Timothy Green
Ezt meg kb. 10 perce fejeztem be. Nekem tetszett, bár nagyon szomorú voltam a végén. A színészek jók voltak és a kisfiú annyira ééédes volt benne. Kicsit emlékeztetett a kicsi Daniel Radcliffe-re.
Lindsay019
2013. február 18. 11:06
|
|
SheWolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 30 Azonosító: 196209 offline
|
Idézet (Misao @ 2013.02.17. 17:45)
Upside Down
10/4
10/4
Én majd el aludtam a filmem,csak a felét láttam...Nem bírtam végig nézni
2013. február 18. 11:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mivel a netem tegnap délután lehetetlenné tette a böngészést és hogy ide feljöjjek, nekiálltam filmeket nézni.
Warm bodies
Első percek után csak az járt a fejemben, hogy "most tényleg ilyen lesz az egész film?"
Mert akkor inkább fejbe lövöm magam.
Ez az érzelemmel telített zombi kicsit durva volt nekem. Ráadásul szinte minden "okos" gondolatát hallhattuk a narrálás miatt.
Az meg végképp betett, hogy a zombigyerek beleszeret egy lányba, és amiatt elkezd változni emberré válni.
De hogy necsak negatív dolgokat mondjak, volt benne poén is. A barát agyának megevésének illetve, amikor a zombi pasika barátja ler.bancozta a csajt, az megnevettetett.
Úgy egészében elment, csak valahogy a végén én is szinte már zombinak éreztem magam ennyi hülyeségtől.
6/10
Expendables 2
Végre a feláldozhatók 2-t is megnéztem (igen tetszett Bosco, igazad volt.
). Volt benne minden és mindenki. Mindenki aki akciósztár volt.
Sly, Jason, Dolph hozta a szokásos önmagát. Sajnáltam azért, hogy az ifjabbik Hemswortht hamar kicsinálták, és azt is, hogy Jet Li alig szerepelt a filmben!
Viszont kaptunk helyette Bruce Willist és a Terminátort is.
Chuck Norrisról nem is beszélve. Ő persze nem változott semmit. Marad Chuck Norris.
Van Damme pedig hiába játszott rosszfiút, örültem, hogy újra láthattam, mégha nem is volt túl meggyőző számomra.
Azért a végén bemutatta az ismert rúgásait.
Történet nem volt nagy szám, de látványos és akciódús volt, és jó volt látni a régi kedvenceimet.
8/10
Moonrise Kingdom
Elkezdtem ezt is, de valahogy nekem nem jött be (bocsi szavy
). Tudom, hogy gyerekfilm, a csajt bírtam is benne, de a történet valahogy nem az én műfajom. Valahol a felénél ki is kapcsoltam. Egyszerűen nem tudtam tovább nézni.
3/10
11.11.11
Értem én, hogy minek szánták, de valahogy ez sem jött be. Ráadásul idegesített, hogy tiszta hülyeséget beszéltek a 11-es számról!
A forgatókönyvírók kicsit utána nézhettek volna a számmisztikában a 11-es jelentéséről, és akkor talán jobb lett volna a történet. Jó, kicsit félelmetes volt, de ennyi. A vége pedig nonsense. Egyedül annak örültem, hogy újra láttam Michael Landest, még ha ennyire gagyi filmben is.
5/10
Warm bodies
Első percek után csak az járt a fejemben, hogy "most tényleg ilyen lesz az egész film?"
6/10
Expendables 2
Végre a feláldozhatók 2-t is megnéztem (igen tetszett Bosco, igazad volt.
8/10
Moonrise Kingdom
Elkezdtem ezt is, de valahogy nekem nem jött be (bocsi szavy
3/10
11.11.11
Értem én, hogy minek szánták, de valahogy ez sem jött be. Ráadásul idegesített, hogy tiszta hülyeséget beszéltek a 11-es számról!
5/10
2013. február 18. 15:07
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Boszorkányvadászok 7/10
Nem szeretem a filmeket, de ez nem volt rossz. Jancsi és Juliska extramodern feldolgozása. Elég egyszerű a sztori: János és Júlia sorra menti az embereket a gonosz banyáktól. Egyszer nézhető film, kétlem, hogy valaha újranézném a Tv-ben. 3D-ben jók voltak a harcjelenetek, igaz sokszor volt kiszámítható a film, de nem is vártam mást, ha már 3D-ben adják. Gemma Arterton viszont nagyon szép volt benne.
Nem szeretem a filmeket, de ez nem volt rossz. Jancsi és Juliska extramodern feldolgozása. Elég egyszerű a sztori: János és Júlia sorra menti az embereket a gonosz banyáktól. Egyszer nézhető film, kétlem, hogy valaha újranézném a Tv-ben. 3D-ben jók voltak a harcjelenetek, igaz sokszor volt kiszámítható a film, de nem is vártam mást, ha már 3D-ben adják. Gemma Arterton viszont nagyon szép volt benne.
2013. február 18. 17:27
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Warm Bodies
Amikor először hallottam a filmről... kb ilyen fejet vághattam:
. Viszont mindenképpen meg akartam nézni Nicholas miatt, és imdb-n is egész jól állt, szóval rávettem magam. Maga a sztori, hogy is mondjam ... katasztrófa. Túl sok, túl nedves az egész, főleg a film vége. Igen, a film vége vágta ki a biztosítékot, habár egy-két sor társadalom kritika is elfért benne. Ettől függetlenül a film hozza azt ami elvárható tőle, szórakoztat. Néhány poén erőltetett volt, de kifejezetten tetszett hogy R karaktere végig narrálta az egész filmet. Ami a legdurvább az egészben, megtaláltam az új Kristen Stewartot...Teresa Palmer egy az egyben KS. Ugyanaz a kifejezéstelen arc, zavart tekintet.. jót szórakoztam rajta is
6/10.
Amikor először hallottam a filmről... kb ilyen fejet vághattam:
6/10.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.