Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 15. 17:33 #8741
- törölt felhasználó -    
Grease magyarul Pomádé. Sosem tudom megunni John Travolta olyan helyes benne. wub.gif wub.gif heart.gif
2013. február 15. 21:31 #8742
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Wild Child [Vadócka]

Tipikus tinicsajos film, de a nézhető fajtából. Én elvoltam vele másfél óráig, aranyosak a szereplők. Megközelíti a Bajos csajokat, ami szerintem a legjobb tinivígjáték.
10/7
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Adrianna, Lindsay019
2013. február 16. 12:41 #8743
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Anna Karenina (2012)
http://24.media.tumblr.com/cc561ed6a748cff557b9266d0560ed34/tumblr_mhj74r2SjE1qchde8o1_r1_500.gif
Először is elmondanám, hogy nem olvastam a könyvet és nem is tudtam túl sokat arról, mit várjak. Már az elején feltűnt, hogy az egész egy színpadon játszódik, és ez egyszerre idegesített és tetszett. Egy-két rész nekem azért homályos, de lényegében szerintem sikerülhetett szépen összesűríteni azt a rengeteg oldalt a könyvből.
Keira Knightley és Matthew MacFadyen miatt néztem meg, na meg amúgy is csábított a trailere, mert ez is kosztümös film, és az előbb említett két embertől már láttam egy közöset (Büszkeség és balítélet), ami a legnagyobb kedvenceim egyike már évek óta.
Igazából nem csalódtam semmiben, majdnem azt kaptam amit vártam, kivéve a film a színpadon megoldást. Utólag már ezt is értem, egy kritikában is olvastam:

Idézet
Mindenki szerepet játszik, miért ne állítsuk hát őket színpadra?

9/10
2 felhasználónak tetszik: arizona, Lindsay019
2013. február 16. 23:17 #8744
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
The Perks of Being a Wallflower
10/10
meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. február 16. 23:25 #8745
- törölt felhasználó -    
Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények
Most értem haza a moziból, úgyhogy még totál friss az élmény. Szóval... A látványvilág csodálatos volt, ha megtehetném, feleségül mennék hozzá. Cselekmény szempontjából azonban alig ért fel a könyvhöz. A színészek remekek voltak, de a két főszereplőt pont sikerült elbaltázniuk. Főleg Ethant. Alapjában véve vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Nem tudom, hogy tetszett-e vagy sem. A szinkron viszont borzasztó volt. Te jó ég.. rohog.gif
10/7
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2013. február 16. 23:48 #8746
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Les Miserables

Gyönyörű film, az élőfelvételes éneklés még egyet dobott rajta, a színészek előtt meg le a kalappal, az eddigi díjak és a jelölések beszéljenek helyettem... meghajolo.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. február 17. 00:06 #8747
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Hisztéria (2011)
Hát ez valami hatalmas volt! Valószínűleg az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka. biggrin.gif
Hugh Dancy, mint a vibrátor feltalálója... felejthetetlen. rohog.gif Még mindig mosolyra húzódik a szám, ha úgy összességében a filmre gondolok. Nem érzem úgy, hogy több szeretett volna lenni, mint ami, ez pedig szintén erény. Jó poénok, egy kis romantika, ami mellől nem hiányozhatott egy erős női karakter sem. A maga műfajában ez bizony nálam egy max. pontos film. thumbsup.gif
Ajánlom mindenkinek, aki a karót nyelt napokból egy kis felüdülésre vágyik! beer.gif
Minden elvárást kielégít. rohog.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Lindsay019
2013. február 17. 11:45 #8748
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Lazacfogás Jemenben/Salmon Fishing in the Yemen
Ez a film lényegében tetszett, na nem az a minden héten meg tudnám nézni kategória, de egyszer-kétszer kellemes kis kikapcsolódást nyújt. A színészek nagyon jól lettek kiválasztva, mármint a két főszereplő, meg aki az arab herceget játszotta az is hiteles volt. A másik dolog ami tetszett az a helyszín, mind a vidéki brit kastély, mind pedig az arab helyszínek thumbsup.gif 10/8

Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap/What to Expect When You're Expecting
Hát ez egy sablonos vígjáték, abszolút egyszer nézhetős és fárasztó. Egy-két poén volt benne ami tetszett, de igazából semmi különös. Matthew Morrison sokat dob a filmen smileeee.gif 10/6

Az Argo-akció/Argo
Nekem nagyon tetszett. Azért álltam neki mert annyi díjat besöpört és annyian dicsérték. Ben Affleck amúgy is nagy kedvencem, mint színész is és mint rendező is nagyot alakított. A film hitelesen lett elkészítve, ügyeltek a ruhákra és a díszletre is. A story adott volt, szóval azt nem is említem, gratulálok Ben-nek, meg fogom nézni máskor is 10/9,5 thumbsup.gif

Rokonlelkek/The Art of Getting By
Jaj, hát ez valami borzalom, halálra untam, komolyan, akora sz@r volt számomra, hogy arra nincsenek szavak! 10/2
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2013. február 17. 14:41 #8749
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Cheerful weather for the wedding

Nem sok jóra számítottam mert eddig nem igazán láttam jó esküvőről szóló filmet. Megtört a jég. Végre egy valamire való, jó, esküvőről szóló film ami nem csak nem sablon de remek is egyben. Másfél órányi alaposan összetuszkolt drámai szál amit ráadásul remekül zsúfoltak össze. A cím ellenére szomorú film volt és szép is egyben, egyszóval tökéletes. Egy film, amiben soha nem lehetett tudni hogy mi történik. Fondorlatos események és kiszámíthatatlan szálak. A film mélyebb tartalmat sugároz és nem happy end a vége. Le vagyok nyűgözve a történettel, remekül sikerült ábrázolni a kisasszonyt aki anyja kérésére egy olyan férfihez megy hozzá akit nem is szeret, illetve a pasast akit az ara igazából szeret. Nagyon elgondolkodtató film, szépnek szép, drámainak drámai és még nyomást is ad a néző vállára, feladták a leckét alaposan, próbáljon valaki igazságot tenni vagy megmondani e kínos helyzetben hogy mi is lenne az okos döntés. Ember nincsen aki látja a kiutat ebből a káoszból ami a történetet végigkíséri, pont ezért maradhatott nyitva a the end ...

http://www.weltbild.de/media/ab/2/050502377-cheerful-weather-for-the-wedding.jpg

10/10
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2013. február 17. 14:47 #8750
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbus87 @ 2013.02.17. 11:45)

Az Argo-akció/Argo
gratulálok Ben-nek, meg fogom nézni máskor is 10/9,5  thumbsup.gif

Épphogy letöröltem a gépemről, már megint látni akarom 110.gif Egyszerűen beleszerettem. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Barbus87, Évike12, Lindsay019
2013. február 17. 16:37 #8751
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.17. 14:47)
Épphogy letöröltem a gépemről, már megint látni akarom  110.gif Egyszerűen beleszerettem. biggrin.gif

Én még nem töröltem le wink.gif
2013. február 17. 17:45 #8752
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Upside Down

Profi látványvilág,profi díszletek,számítógépes technika és mi egyéb, brilliiáns színészekről nem is beszélve. Maga a történet viszont halál unalom. Lassú,vontatott forgatókönyv miatt számomra bukta ez a film,pedig annyira kíváncsi voltam rá. Az egyetlen pozitívum természetesen Mr. Sturgess. meghajolo.gif

10/4
2013. február 17. 19:05 #8753
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Napos oldal

10/8

Emlékezz rám

Úgy megörültem,mikor megláttam,hogy az M1 leadja,így tegnap este ezt nem hagyhattam ki. A film nem a legkiemelkedőbb alkotás amit valaha láttam,de nagyon magával ragadó és megható. Robertet pedig külön kiemelném. Nem tudom másoknak mi bajuk van a színészi tehetségével,de számomra filmről filmre bizonyítja,hogy igen is tehetséges.

10/8
2013. február 17. 20:35 #8754
- törölt felhasználó -    
A mandzsúriai jelölt
10/10
Nem tudtam aludni éjjel.Úgy döntöttem hát, hogy megnézem ezt a filmet.Jó választásnak bizonyult, hiszen a szereplői egytől egyik csodálatos színészek, és a történet is rendkívül érdekfeszítő.
2013. február 17. 22:17 #8755
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

A háború 5 napja/5 Days of War
Ma néztem meg ezt a filmet és bevallom először csak azért álltam neki mert Rupert Friend játszik benne. Azt nem gondoltam, hogy végül annyira megfog a film, hogy hajlandó voltam ma még törit is olvasni. tongue.gif Igaz, hogy tudtam arról, hogy mi történt 2008. augusztusában Grúziában, de csak annyit amennyit akkor a hírekben hallani lehetett, ráadásul már diák sem voltam így ott sem beszéltük meg a történteket. Szóval ma kikupálódtam belőle, így ennek a filmnek is volt haszna. Egyébként a film izgalmas és elgondolkodtató. Az egész egy haditudósító(Rupert Friend) szemszögéből mutatja be a borzalmakat. Aki szereti a háborús filmeket annak ajánlom. 10/9

Timothy Green különös élete/The Odd Life of Timothy Green
Ezt meg kb. 10 perce fejeztem be. Nekem tetszett, bár nagyon szomorú voltam a végén. A színészek jók voltak és a kisfiú annyira ééédes volt benne. Kicsit emlékeztetett a kicsi Daniel Radcliffe-re. smileeee.gif 10/8
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2013. február 18. 11:06 #8756
SheWolf
SheWolf
új tag

StátuszI am falling to pieces
Hozzászólás: 5
Csatolások: 30
Azonosító: 196209
Idézet (Misao @ 2013.02.17. 17:45)
Upside Down
Profi látványvilág,profi díszletek,számítógépes technika és mi egyéb, brilliiáns színészekről nem is beszélve. Maga a történet viszont halál unalom. Lassú,vontatott forgatókönyv miatt számomra bukta ez a film,pedig annyira kíváncsi voltam rá. Az egyetlen pozitívum természetesen Mr. Sturgess. meghajolo.gif 
10/4

Én majd el aludtam a filmem,csak a felét láttam...Nem bírtam végig nézni blink.gif
2013. február 18. 11:17 #8757
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Mivel a netem tegnap délután lehetetlenné tette a böngészést és hogy ide feljöjjek, nekiálltam filmeket nézni. biggrin.gif

Warm bodies
Első percek után csak az járt a fejemben, hogy "most tényleg ilyen lesz az egész film?" huh.gif Mert akkor inkább fejbe lövöm magam. mega_shok.gif Ez az érzelemmel telített zombi kicsit durva volt nekem. Ráadásul szinte minden "okos" gondolatát hallhattuk a narrálás miatt. mellow.gif Az meg végképp betett, hogy a zombigyerek beleszeret egy lányba, és amiatt elkezd változni emberré válni. omg.gif De hogy necsak negatív dolgokat mondjak, volt benne poén is. A barát agyának megevésének illetve, amikor a zombi pasika barátja ler.bancozta a csajt, az megnevettetett. biggrin.gif Úgy egészében elment, csak valahogy a végén én is szinte már zombinak éreztem magam ennyi hülyeségtől. _nevet.gif
6/10

Expendables 2
Végre a feláldozhatók 2-t is megnéztem (igen tetszett Bosco, igazad volt. rohog.gif ). Volt benne minden és mindenki. Mindenki aki akciósztár volt. w00t.gif Sly, Jason, Dolph hozta a szokásos önmagát. Sajnáltam azért, hogy az ifjabbik Hemswortht hamar kicsinálták, és azt is, hogy Jet Li alig szerepelt a filmben! mad.gif Viszont kaptunk helyette Bruce Willist és a Terminátort is. _nevet.gif Chuck Norrisról nem is beszélve. Ő persze nem változott semmit. Marad Chuck Norris. rohog.gif Van Damme pedig hiába játszott rosszfiút, örültem, hogy újra láthattam, mégha nem is volt túl meggyőző számomra. rolleyes.gif Azért a végén bemutatta az ismert rúgásait. happy.gif Történet nem volt nagy szám, de látványos és akciódús volt, és jó volt látni a régi kedvenceimet. meghajolo.gif
8/10

Moonrise Kingdom
Elkezdtem ezt is, de valahogy nekem nem jött be (bocsi szavy biggrin.gif ). Tudom, hogy gyerekfilm, a csajt bírtam is benne, de a történet valahogy nem az én műfajom. Valahol a felénél ki is kapcsoltam. Egyszerűen nem tudtam tovább nézni. rohog.gif
3/10

11.11.11
Értem én, hogy minek szánták, de valahogy ez sem jött be. Ráadásul idegesített, hogy tiszta hülyeséget beszéltek a 11-es számról! mad.gif A forgatókönyvírók kicsit utána nézhettek volna a számmisztikában a 11-es jelentéséről, és akkor talán jobb lett volna a történet. Jó, kicsit félelmetes volt, de ennyi. A vége pedig nonsense. Egyedül annak örültem, hogy újra láttam Michael Landest, még ha ennyire gagyi filmben is. mellow.gif
5/10
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Lindsay019
2013. február 18. 14:46 #8758
- törölt felhasználó -    
A faun labirintusa
10/7
2013. február 18. 15:07 #8759
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Boszorkányvadászok 7/10

Nem szeretem a filmeket, de ez nem volt rossz. Jancsi és Juliska extramodern feldolgozása. Elég egyszerű a sztori: János és Júlia sorra menti az embereket a gonosz banyáktól. Egyszer nézhető film, kétlem, hogy valaha újranézném a Tv-ben. 3D-ben jók voltak a harcjelenetek, igaz sokszor volt kiszámítható a film, de nem is vártam mást, ha már 3D-ben adják. Gemma Arterton viszont nagyon szép volt benne.
2013. február 18. 17:27 #8760
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Warm Bodies

Amikor először hallottam a filmről... kb ilyen fejet vághattam: 110.gif . Viszont mindenképpen meg akartam nézni Nicholas miatt, és imdb-n is egész jól állt, szóval rávettem magam. Maga a sztori, hogy is mondjam ... katasztrófa. Túl sok, túl nedves az egész, főleg a film vége. Igen, a film vége vágta ki a biztosítékot, habár egy-két sor társadalom kritika is elfért benne. Ettől függetlenül a film hozza azt ami elvárható tőle, szórakoztat. Néhány poén erőltetett volt, de kifejezetten tetszett hogy R karaktere végig narrálta az egész filmet. Ami a legdurvább az egészben, megtaláltam az új Kristen Stewartot...Teresa Palmer egy az egyben KS. Ugyanaz a kifejezéstelen arc, zavart tekintet.. jót szórakoztam rajta is biggrin.gif

6/10.
2 felhasználónak tetszik: Misao, Im a SlaveForBritney
710 oldal 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!