Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 13. 14:42 #8521
- törölt felhasználó -    
A király beszéde
Úgy érzem nem kell véleményt írnom róla.
10/10
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Kazuo, csicsi20, Kiim, Blanka098
2013. január 13. 14:47 #8522
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.13. 14:17)
na ne már, ne nézzetek már ennyi jó filmet, egyszerűen nincs időm mindet bepótolni  rohog.gif

És akkor én mit mondjak? Nekem még hátravan a Cloud Atlas, Argo, Zero Dark Thirty, Pí élete és a Les valamint a Napos oldal. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: mse90, Adrianna, arizona, duracell, csicsi20, Alison Lerman
2013. január 13. 14:51 #8523
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2013.01.13. 14:47)
És akkor én mit mondjak? Nekem még hátravan a Cloud Atlas, Argo, Zero Dark Thirty, Pí élete és a Les.  rohog.gif

Ha a Cloud Atlast még el tudod csípni valahol a moziban, mindenféleképpen úgy ajánlom, megéri. wink.gif Még akár szinkronosan is... Ha másért nem, hát azért, mert hatalmasat bukott szerencsétlen így is a mozipénztáraknál, ami számomra teljesen érthetetlen. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: susurrus, csicsi20
2013. január 13. 14:52 #8524
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (mse90 @ 2013.01.13. 14:51)
Ha a Cloud Atlast még el tudod csípni valahol a moziban, mindenféleképpen úgy ajánlom, megért. wink.gif Még akár szinkronosan is... Ha másért nem, hát azért, mert hatalmasat bukott szerencsétlen így is a mozipénztáraknál, ami számomra teljesen érthetetlen. pardon.gif

Mozi? Nem kösz, már tulajdonomban van a fájl csak nincs hangulatom hozzá.
2013. január 13. 16:41 #8525
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
Les Misérables (2012)

Már régóta tervezem,hogy elolvasom a könyvet de tanév közben nincs rá időm szóval nyárra csúsztattam, de gondoltam azért megnézem a filmet. Fantasztikus volt. Nem gondoltam volna,hogy ennyire fog tetszeni. A dalok jók voltak a színészek jól énekeltek kell ennél több ? Viszont kétszer is megszakadt a film és csak a hangjukat hallottuk a kép eltűnt majd visszatekerték . Ez nem a film hibája hanem a mozié ,hogy volt két több mint 3 perces megszakítás ami kicsit elvett a film hangulatából. Biztos elaludt a gépész rohog.gif Samantha Barks volt szerintem az egyik legügyesebb Éponine mérföldekkel jobb volt Cosette-nél. A kedvencem mégis Enjolras lett. És ott volt a Thénardier házaspár akiket utálnom kéne de a filmben nem lehet őket . Nekem tetszett ,viszont lehet,hogy botfülű vagyok de a dalok nagyrészt hasonló dallamra lettek írva , lehet direkt volt vagy lehet ,hogy csak nem hallom a különbséget .
10/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Vampire Lady
2013. január 13. 19:22 #8526
- törölt felhasználó -    
Silver Linings Playbook
Úh! Meg nem tudnám mondani, miért jó ez a film. Nem éppen a megszokott, de Bradley Cooper fantasztikus volt, Jennifer Lawrence-t pedig könnyebb kedvelni, mint hittem. Nincs kedvem pontokat levonogatni, mer' minek? Gyönyörű film.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Évike12, duracell, Vampire Lady
2013. január 13. 20:27 #8527
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (mse90 @ 2013.01.13. 14:51)
Ha a Cloud Atlast még el tudod csípni valahol a moziban, mindenféleképpen úgy ajánlom, megéri. wink.gif Még akár szinkronosan is... Ha másért nem, hát azért, mert hatalmasat bukott szerencsétlen így is a mozipénztáraknál, ami számomra teljesen érthetetlen. pardon.gif

A Cloud Atlas fantasztikus! Nálam eddig a 2012-es év legnagyobb filmes élménye meghajolo.gif
(igaz, még rengeteget kell pótolnom...)
4 felhasználónak tetszik: ophely88, mse90, csicsi20, Fanni00
2013. január 13. 21:01 #8528
Reb.Cole
Reb.Cole
visszatérő vendég

Státusz'inconformista
Hozzászólás: 250
Csatolások: 14
Azonosító: 185569
Nancy Drew: a hollywoodi rejtély heart.gif
2013. január 13. 22:10 #8529
ophely88
ophely88
time lady

Tehát ..

The Impossible

Sikerült feldolgozni a látottakat. Ez a nónéjm rendező Istenkirályos a szememben. Olvastam hogy a hullámokat nem teljesen számítógépes munkálatokkal oldották meg, a hihetőség kedvéért. Szavak nincsenek a film tökéletességére. Bőgtem rajta mint egy masina. Örülök neki hogy Naomit jelölik díjakra a szerepért de hol marad Ewan és a gyerek aki Lucast alakította? Srsly? Szegény Ewan, az Oscar mindig is átnéz rajta, sebaj Ewan baby, a spanyolok és az angolok szeretnek, az Akadémia meg le van tojva. Adják a díjukat annak akinek akarják. Szívszorító volt, a Titanicot nem sírok ennyit. Fájdalmasan szomorú és szép film, nagyon élethű lett, szavak nincsenek a színészek játékának nagyszerűségére de biz Isten hogy megy a Blue Valentine és Recovery mellé a 'nem akarom egy hamar megint megnézni' mappába, az is biztos. mellow.gif

10/10

Argo

Eddig nem értettem hogy miért nem jelölték Oscarra Bent és az is világos előttem hogy miért nem fog ez a film lenni a Legjobb Film. Begyöpösödött barátaink Amerikában nem nézik jó szemmel a film történetét, ezt a filmet Ben rendezte aki ráadásul benne hagyott nem egy Hollywoodot ócsároló vagy rossz színben feltűntető mondatot, az amerikai-kanadai kapcsolatról pedig ne is beszéljünk ami a filmben van. Ha a zsűriben egy kanadai vagy svéd is ül, esély sincs a nyerésre, én mondom. 110.gif Ben túl jó az Oscarnak, fent említett okok miatt nem is jelölték, sebaj Ben, az Akadémia bek*phatja. Rettenetesen jó film lett, Ben jobb rendezőnek mint színésznek bár ebben az irányban is látok némi fejlődést. Nálam magasan van a mérce de Ben alapból nem rossz. Kifejezetten jó film, a tavalyi év egyik legjobbja. Minden tökéletes benne és figyeltek az apró részletekre, királyos. Még több flmet és pénzt adni Bennek filmezésre, többet és mégtöbbet, én aszondom .. thumbsup.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Lilimooo
2013. január 13. 23:32 #8530
- törölt felhasználó -    
Paranorman
Hát ezt a filmet sem vetítem a majdani gyerekeim előtt, az is biztos! Animációs film az agyzabáló zombikról? 110.gif Igazából marha vicces, már az első pár percben nevettem nagyokat, de ez életem legmorbidabb animációs filmje, pedig azt hittem, a Frankenweenie-t egy darabig semmi sem szárnyalja túl. Nagyon érdekes minden szemszögből, de kábé a feléig volt figyelemfelkeltő, aztán túlságosan is elgágyult.
6.5/10
2013. január 14. 08:11 #8531
- törölt felhasználó -    
Seven Psychopaths
Ez egy beteg film, még fel kell dolgoznom rohog.gif Colin viszont valahogy elképesztően sármos ebben a filmben. Christopher Walken pedig zseniális, mint mindig.
8/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax
2013. január 14. 09:52 #8532
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Now is good (2012) Dakota Fanninggal! smileeee.gif Megható egy film! ohmy.gif
2013. január 14. 10:21 #8533
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.13. 23:32)
Paranorman
Hát ezt a filmet sem vetítem a majdani gyerekeim előtt, az is biztos! Animációs film az agyzabáló zombikról?  110.gif Igazából marha vicces, már az első pár percben nevettem nagyokat, de ez életem legmorbidabb animációs filmje, pedig azt hittem, a Frankenweenie-t egy darabig semmi sem szárnyalja túl. Nagyon érdekes minden szemszögből, de kábé a feléig volt figyelemfelkeltő, aztán túlságosan is elgágyult. 
6.5/10

Akkor ezek szerint nem érdemes megnézni? Csak mert épp ma terveztem, hogy vetek rá egy pillantást...
2013. január 14. 10:25 #8534
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2013.01.14. 10:21)
Akkor ezek szerint nem érdemes megnézni? Csak mert épp ma terveztem, hogy vetek rá egy pillantást...

Érdemesnek érdemes, nekem tetszett mondjuk, csak borzalmasan fura. rolleyes.gif
2013. január 14. 10:32 #8535
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.14. 10:25)
Érdemesnek érdemes, nekem tetszett mondjuk, csak borzalmasan fura.  rolleyes.gif

Á, értem. Akkor mindenképpen megnézem. laugh.gif
2013. január 14. 19:37 #8536
- törölt felhasználó -    
Paranorman
Nekem tetszett, bár tény hogy elég morbid volt és én azért kisgyerekekkel nem nagyon nézetném, hiába animációs film. Ha más nem is, a zombik azért biztosan félelmetesek lennének egy 8-10 éves gyereknek. Engem viszont annyira nem rázott meg. Abban pedig egyetértek Courtneyy-val, hogy kb. a közepéig volt jó; aztán már kezdtem unni.
10/7
2013. január 14. 23:59 #8537
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Courtneyy @ 2013.01.14. 08:11)
Seven Psychopaths
Ez egy beteg film, még fel kell dolgoznom rohog.gif Colin viszont valahogy elképesztően sármos ebben a filmben. Christopher Walken pedig zseniális, mint mindig.
8/10

Az mekkora volt mikor a nő felelősségre vonta a férjét hogy miért nem dolgozik valami tisztességes melót, miért nem csinál valami olyat amikor nem kell emberektől lopnia? rohog.gif

"Miért kell meglopni az embereket? Miért nem dolgozol máshol ahol tisztességes munkát végzel?"
"Mire gondolsz?"
"Egy hely, egy munka, ahol nem kell emberektől lopni"
"Minpl?"
"Dolgozz a kormánynál/hivatalban."
*Walken szemöldököt emel ..*
"Kormány/Hivatal? Nem lopni emberektől?"

rofl.gif nevet2.gif

Les Miserables

Ezt is megéltük. Nagyon féltem tőle de beláttam hogy felesleges volt. Tom Hooper megint bebizonyította hogy milyen jó rendező és a Király beszéde Oscarja után elképzelhetőnek tartom hogy ez a film nyer a legfőbb kategóriákban. Engem nem zavart az előre felvett éneklés, sorry. pardon.gif Észre sem vettem milyen gyorsan eltelt az idő. Bámulatos és csodálatos, egy olyan embertől aki nem igazán rendezett vagy készített musicalt. Nagyszerű színészeket válogattak be. Hathaway remek színésznő, eddig nem láttam tőle sok mindent de ebben a filmben meggyőzött még ha hangja messze nem volt annyira jó mint Samantha-é. Érdekes megjegyzés amúgy hogy minden sajtó csak arról számol be hogy Hathaway mennyit lefogyott, mikor Banks konkrétan fele sincsen neki pedig Anne sem túlsúlyos. 110.gif Samantha-nak iszonyatosan jó hangja van (ezt eddig is tudtam de a képernyőn nem győzött meg). Hugh és Russel királyak voltak a filmben, nem érdekel ki mit mond Russel hangjára. pardon.gif Több Les feldolgozást láttam már és úgy tűnik hogy a filmek kategórában eddig ez a legjobb. Amanda megint nagyot alkotott, imádom őt és az arcmimikáját. Nagy tehetség a kisasszony. Én személyszerint Samanthat és Amandat egymás szerepeiben láttam volna inkább, valahogy szerinem jobban passzoltak volna a másik szerepében de lehet ezzel csak én vagyok így. Hugh kiemelkedően jól szerepelt, megérdemli a díjakat eme szerepéért (is) ahogy Anne is. Hála Istennek nem mentek át történelmi drámába, a musical rész kiemelkedően tetszett, szívszorító és zseniális. Ennyi romantika és érzelem pedig kell egy ilyen filmbe, ilyen rendező és stáb mellett pedig elnézhető, igen, néhol már közhelyesek a szerelmes pillanatok de ebbe a filmbe pont beleillett. Aaron Tveit karaktere egyből közel került a szívemhez, talán az egyik legjobban tetszetős figura számomra, kár hogy nem jutott neki több 'screentime'. Hugh és Helena Bonham Carter szerepei nagyszerűek lettek, mintha rájuk öntötték volna, Sacha mindig is idegesítő volt számomra és ez talán így is marad a jövőben, itt pont beleillett és nem bántam, pedig mint mondtam, alapból nem csípem a csókát. Helenának ennél testreszabhatóbb és jobb karaktere nem is lehetett volna, passzolt a filmbe mint egy Tim Burton remekbe, szavak nincsenek a nő kisugárzására és zseniális játékára, ahogyan minden jól áll neki. A film legnagyobb vesztese pedig -mint mindig- Eddie Redmayne. Szegény bugaram már megszokta hogy a nagy sztárok mellett eltörpül és senki nem figyel rá mert ő messze nem olyan híres mint a többiek. Nos, remélhetőelg a Les láz nem tart nála sokáig. Szegényke mindig apait-anyait belead de nevesebb díjkiosztók soha nem díjazzák, így maradnak a valamit érő, rendes díjkiosztók mint a Tony ahol a tehetséget nézik és nem a népszerűséget. Sebaj drágám. rohog.gif Számomra nem volt újdonság csodálatos hangja, ha már a csudás akcentusától megfosztották és ilyen mégcsudásabb cockney akcentust kellett neki felvennie ( mellow.gif )... legalább a hangját lehetett hallani a gyereknek. Mindig minden filmjében megölik vagy megkínozzák szegényt, őrültet vagy bolondot játszatnak vele. A Les Marius-a kevésbé áll jól neki és nem neki találták ki de a casting miatt nem akadunk ki. rohog.gif
Marius szenvedését viszont nem sikerült jól ábrázolni, ezért levonok egy pontot. Nagyon nehezen állt talpra, kelt ki az ágyból, ám a filmben ennek mutatására nem került sor, pedig Eddie korunk egyik legjobb és legsokrétűbb színésze, a szenvedés és halál már úgy megy neki mint Sean Beannek, de mindegy, így is sírtam mikor ő is sírt, most szenvedés vagy sírás, nekem mindegy ilyen szempontból, egy Eddie filmnél ez már megszokott. rohog.gif

10/9
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. január 15. 00:05 #8538
- törölt felhasználó -    
127 Hours
Csak remélni tudom, hogy a magyarok nem rontották el a szinkront, kár lenne ezért a filmért. Rettegtem, hogy unni fogom, rengeteg embertől hallottam, hogy jó, de unalmas. Aki szerint ez unalmas, ne nézzem filmet. Sosem szerettem James Francót, de itt nagyot alakított. Nem tudom, tetszett-e annyira, hogy valaha is kedvencként tartsam számon, de a végén elsírtam magam.
10/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, Alison Lerman
2013. január 15. 09:20 #8539
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A hét pszichopata és a Si-cu * Seven Psychopaths /2012/
Nem sok hozzáfűzni valóm van hozzá: imádtam rohog.gif
Colin Farrell hangját még sosem hallottam 'eredetiben' és ezt a dolgot rettentően sajnálom, mert állati hangja van rohog.gif És az a nevetés wub2.gif _nevet.gif

9*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, ophely88
2013. január 15. 09:34 #8540
- törölt felhasználó -    
Roxy Hunter és a kísértetház rejtélye

Egyszer elment, többször biztos nem nézem meg.

10/6
710 oldal 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!