A király beszéde
Úgy érzem nem kell véleményt írnom róla.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. január 13. 14:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.13. 14:17)
na ne már, ne nézzetek már ennyi jó filmet, egyszerűen nincs időm mindet bepótolni 
És akkor én mit mondjak? Nekem még hátravan a Cloud Atlas, Argo, Zero Dark Thirty, Pí élete és a Les valamint a Napos oldal.
2013. január 13. 14:51
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.13. 14:47)
És akkor én mit mondjak? Nekem még hátravan a Cloud Atlas, Argo, Zero Dark Thirty, Pí élete és a Les. 
Ha a Cloud Atlast még el tudod csípni valahol a moziban, mindenféleképpen úgy ajánlom, megéri.
2013. január 13. 14:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.13. 14:51)
Ha a Cloud Atlast még el tudod csípni valahol a moziban, mindenféleképpen úgy ajánlom, megért.
Még akár szinkronosan is... Ha másért nem, hát azért, mert hatalmasat bukott szerencsétlen így is a mozipénztáraknál, ami számomra teljesen érthetetlen. 
Mozi? Nem kösz, már tulajdonomban van a fájl csak nincs hangulatom hozzá.
2013. január 13. 16:41
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Les Misérables (2012)
Már régóta tervezem,hogy elolvasom a könyvet de tanév közben nincs rá időm szóval nyárra csúsztattam, de gondoltam azért megnézem a filmet. Fantasztikus volt. Nem gondoltam volna,hogy ennyire fog tetszeni. A dalok jók voltak a színészek jól énekeltek kell ennél több ? Viszont kétszer is megszakadt a film és csak a hangjukat hallottuk a kép eltűnt majd visszatekerték . Ez nem a film hibája hanem a mozié ,hogy volt két több mint 3 perces megszakítás ami kicsit elvett a film hangulatából. Biztos elaludt a gépész
Samantha Barks volt szerintem az egyik legügyesebb Éponine mérföldekkel jobb volt Cosette-nél. A kedvencem mégis Enjolras lett. És ott volt a Thénardier házaspár akiket utálnom kéne de a filmben nem lehet őket . Nekem tetszett ,viszont lehet,hogy botfülű vagyok de a dalok nagyrészt hasonló dallamra lettek írva , lehet direkt volt vagy lehet ,hogy csak nem hallom a különbséget .
10/10
Már régóta tervezem,hogy elolvasom a könyvet de tanév közben nincs rá időm szóval nyárra csúsztattam, de gondoltam azért megnézem a filmet. Fantasztikus volt. Nem gondoltam volna,hogy ennyire fog tetszeni. A dalok jók voltak a színészek jól énekeltek kell ennél több ? Viszont kétszer is megszakadt a film és csak a hangjukat hallottuk a kép eltűnt majd visszatekerték . Ez nem a film hibája hanem a mozié ,hogy volt két több mint 3 perces megszakítás ami kicsit elvett a film hangulatából. Biztos elaludt a gépész
10/10
2013. január 13. 19:22
Silver Linings Playbook
Úh! Meg nem tudnám mondani, miért jó ez a film. Nem éppen a megszokott, de Bradley Cooper fantasztikus volt, Jennifer Lawrence-t pedig könnyebb kedvelni, mint hittem. Nincs kedvem pontokat levonogatni, mer' minek? Gyönyörű film.
10/10
Úh! Meg nem tudnám mondani, miért jó ez a film. Nem éppen a megszokott, de Bradley Cooper fantasztikus volt, Jennifer Lawrence-t pedig könnyebb kedvelni, mint hittem. Nincs kedvem pontokat levonogatni, mer' minek? Gyönyörű film.
10/10
2013. január 13. 20:27
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.13. 14:51)
Ha a Cloud Atlast még el tudod csípni valahol a moziban, mindenféleképpen úgy ajánlom, megéri.
Még akár szinkronosan is... Ha másért nem, hát azért, mert hatalmasat bukott szerencsétlen így is a mozipénztáraknál, ami számomra teljesen érthetetlen. 
A Cloud Atlas fantasztikus! Nálam eddig a 2012-es év legnagyobb filmes élménye
(igaz, még rengeteget kell pótolnom...)
2013. január 13. 22:10
|
|
ophely88time lady |
|
Tehát ..
The Impossible
Sikerült feldolgozni a látottakat. Ez a nónéjm rendező Istenkirályos a szememben. Olvastam hogy a hullámokat nem teljesen számítógépes munkálatokkal oldották meg, a hihetőség kedvéért. Szavak nincsenek a film tökéletességére. Bőgtem rajta mint egy masina. Örülök neki hogy Naomit jelölik díjakra a szerepért de hol marad Ewan és a gyerek aki Lucast alakította? Srsly? Szegény Ewan, az Oscar mindig is átnéz rajta, sebaj Ewan baby, a spanyolok és az angolok szeretnek, az Akadémia meg le van tojva. Adják a díjukat annak akinek akarják. Szívszorító volt, a Titanicot nem sírok ennyit. Fájdalmasan szomorú és szép film, nagyon élethű lett, szavak nincsenek a színészek játékának nagyszerűségére de biz Isten hogy megy a Blue Valentine és Recovery mellé a 'nem akarom egy hamar megint megnézni' mappába, az is biztos.
10/10
Argo
Eddig nem értettem hogy miért nem jelölték Oscarra Bent és az is világos előttem hogy miért nem fog ez a film lenni a Legjobb Film. Begyöpösödött barátaink Amerikában nem nézik jó szemmel a film történetét, ezt a filmet Ben rendezte aki ráadásul benne hagyott nem egy Hollywoodot ócsároló vagy rossz színben feltűntető mondatot, az amerikai-kanadai kapcsolatról pedig ne is beszéljünk ami a filmben van. Ha a zsűriben egy kanadai vagy svéd is ül, esély sincs a nyerésre, én mondom.
Ben túl jó az Oscarnak, fent említett okok miatt nem is jelölték, sebaj Ben, az Akadémia bek*phatja. Rettenetesen jó film lett, Ben jobb rendezőnek mint színésznek bár ebben az irányban is látok némi fejlődést. Nálam magasan van a mérce de Ben alapból nem rossz. Kifejezetten jó film, a tavalyi év egyik legjobbja. Minden tökéletes benne és figyeltek az apró részletekre, királyos. Még több flmet és pénzt adni Bennek filmezésre, többet és mégtöbbet, én aszondom ..
10/10
The Impossible
Sikerült feldolgozni a látottakat. Ez a nónéjm rendező Istenkirályos a szememben. Olvastam hogy a hullámokat nem teljesen számítógépes munkálatokkal oldották meg, a hihetőség kedvéért. Szavak nincsenek a film tökéletességére. Bőgtem rajta mint egy masina. Örülök neki hogy Naomit jelölik díjakra a szerepért de hol marad Ewan és a gyerek aki Lucast alakította? Srsly? Szegény Ewan, az Oscar mindig is átnéz rajta, sebaj Ewan baby, a spanyolok és az angolok szeretnek, az Akadémia meg le van tojva. Adják a díjukat annak akinek akarják. Szívszorító volt, a Titanicot nem sírok ennyit. Fájdalmasan szomorú és szép film, nagyon élethű lett, szavak nincsenek a színészek játékának nagyszerűségére de biz Isten hogy megy a Blue Valentine és Recovery mellé a 'nem akarom egy hamar megint megnézni' mappába, az is biztos.
10/10
Argo
Eddig nem értettem hogy miért nem jelölték Oscarra Bent és az is világos előttem hogy miért nem fog ez a film lenni a Legjobb Film. Begyöpösödött barátaink Amerikában nem nézik jó szemmel a film történetét, ezt a filmet Ben rendezte aki ráadásul benne hagyott nem egy Hollywoodot ócsároló vagy rossz színben feltűntető mondatot, az amerikai-kanadai kapcsolatról pedig ne is beszéljünk ami a filmben van. Ha a zsűriben egy kanadai vagy svéd is ül, esély sincs a nyerésre, én mondom.
10/10
2013. január 13. 23:32
Paranorman
Hát ezt a filmet sem vetítem a majdani gyerekeim előtt, az is biztos! Animációs film az agyzabáló zombikról?
Igazából marha vicces, már az első pár percben nevettem nagyokat, de ez életem legmorbidabb animációs filmje, pedig azt hittem, a Frankenweenie-t egy darabig semmi sem szárnyalja túl. Nagyon érdekes minden szemszögből, de kábé a feléig volt figyelemfelkeltő, aztán túlságosan is elgágyult.
6.5/10
Hát ezt a filmet sem vetítem a majdani gyerekeim előtt, az is biztos! Animációs film az agyzabáló zombikról?
6.5/10
2013. január 14. 08:11
Seven Psychopaths
Ez egy beteg film, még fel kell dolgoznom
Colin viszont valahogy elképesztően sármos ebben a filmben. Christopher Walken pedig zseniális, mint mindig.
8/10
8/10
2013. január 14. 10:21
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.13. 23:32)
Paranorman
Igazából marha vicces, már az első pár percben nevettem nagyokat, de ez életem legmorbidabb animációs filmje, pedig azt hittem, a Frankenweenie-t egy darabig semmi sem szárnyalja túl. Nagyon érdekes minden szemszögből, de kábé a feléig volt figyelemfelkeltő, aztán túlságosan is elgágyult.
6.5/10
6.5/10
Akkor ezek szerint nem érdemes megnézni? Csak mert épp ma terveztem, hogy vetek rá egy pillantást...
2013. január 14. 10:25
Idézet (sophiej @ 2013.01.14. 10:21)
Akkor ezek szerint nem érdemes megnézni? Csak mert épp ma terveztem, hogy vetek rá egy pillantást...
Érdemesnek érdemes, nekem tetszett mondjuk, csak borzalmasan fura.
2013. január 14. 10:32
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.14. 10:25)
Érdemesnek érdemes, nekem tetszett mondjuk, csak borzalmasan fura. 
Á, értem. Akkor mindenképpen megnézem.
2013. január 14. 19:37
Paranorman
Nekem tetszett, bár tény hogy elég morbid volt és én azért kisgyerekekkel nem nagyon nézetném, hiába animációs film. Ha más nem is, a zombik azért biztosan félelmetesek lennének egy 8-10 éves gyereknek. Engem viszont annyira nem rázott meg. Abban pedig egyetértek Courtneyy-val, hogy kb. a közepéig volt jó; aztán már kezdtem unni.
10/7
Nekem tetszett, bár tény hogy elég morbid volt és én azért kisgyerekekkel nem nagyon nézetném, hiába animációs film. Ha más nem is, a zombik azért biztosan félelmetesek lennének egy 8-10 éves gyereknek. Engem viszont annyira nem rázott meg. Abban pedig egyetértek Courtneyy-val, hogy kb. a közepéig volt jó; aztán már kezdtem unni.
10/7
2013. január 14. 23:59
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.14. 08:11)
Seven Psychopaths
Colin viszont valahogy elképesztően sármos ebben a filmben. Christopher Walken pedig zseniális, mint mindig.
8/10
8/10
Az mekkora volt mikor a nő felelősségre vonta a férjét hogy miért nem dolgozik valami tisztességes melót, miért nem csinál valami olyat amikor nem kell emberektől lopnia?
"Miért kell meglopni az embereket? Miért nem dolgozol máshol ahol tisztességes munkát végzel?"
"Mire gondolsz?"
"Egy hely, egy munka, ahol nem kell emberektől lopni"
"Minpl?"
"Dolgozz a kormánynál/hivatalban."
*Walken szemöldököt emel ..*
"Kormány/Hivatal? Nem lopni emberektől?"
Les Miserables
Ezt is megéltük. Nagyon féltem tőle de beláttam hogy felesleges volt. Tom Hooper megint bebizonyította hogy milyen jó rendező és a Király beszéde Oscarja után elképzelhetőnek tartom hogy ez a film nyer a legfőbb kategóriákban. Engem nem zavart az előre felvett éneklés, sorry.
Marius szenvedését viszont nem sikerült jól ábrázolni, ezért levonok egy pontot. Nagyon nehezen állt talpra, kelt ki az ágyból, ám a filmben ennek mutatására nem került sor, pedig Eddie korunk egyik legjobb és legsokrétűbb színésze, a szenvedés és halál már úgy megy neki mint Sean Beannek, de mindegy, így is sírtam mikor ő is sírt, most szenvedés vagy sírás, nekem mindegy ilyen szempontból, egy Eddie filmnél ez már megszokott.
10/9
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. január 15. 00:05
127 Hours
Csak remélni tudom, hogy a magyarok nem rontották el a szinkront, kár lenne ezért a filmért. Rettegtem, hogy unni fogom, rengeteg embertől hallottam, hogy jó, de unalmas. Aki szerint ez unalmas, ne nézzem filmet. Sosem szerettem James Francót, de itt nagyot alakított. Nem tudom, tetszett-e annyira, hogy valaha is kedvencként tartsam számon, de a végén elsírtam magam.
10/10
Csak remélni tudom, hogy a magyarok nem rontották el a szinkront, kár lenne ezért a filmért. Rettegtem, hogy unni fogom, rengeteg embertől hallottam, hogy jó, de unalmas. Aki szerint ez unalmas, ne nézzem filmet. Sosem szerettem James Francót, de itt nagyot alakított. Nem tudom, tetszett-e annyira, hogy valaha is kedvencként tartsam számon, de a végén elsírtam magam.
10/10
2013. január 15. 09:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A hét pszichopata és a Si-cu * Seven Psychopaths /2012/
Nem sok hozzáfűzni valóm van hozzá: imádtam
Colin Farrell hangját még sosem hallottam 'eredetiben' és ezt a dolgot rettentően sajnálom, mert állati hangja van
És az a nevetés
9*10
Nem sok hozzáfűzni valóm van hozzá: imádtam
Colin Farrell hangját még sosem hallottam 'eredetiben' és ezt a dolgot rettentően sajnálom, mert állati hangja van
9*10
2013. január 15. 09:34
Roxy Hunter és a kísértetház rejtélye
Egyszer elment, többször biztos nem nézem meg.
10/6
Egyszer elment, többször biztos nem nézem meg.
10/6
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.