Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 27. 17:36 #9101
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Védhetetlen

Most kicsit unalmasabbnak találtam mint mikor először láttam blush.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. március 27. 18:48 #9102
- törölt felhasználó -    
Django elszabadul biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. március 27. 21:31 #9103
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A királyné nyakéke-The Affair of the Necklace

Annyira régóta szerettem volna megnézni ezt a filmet és nagyon sokat vártam el tőle, ezért féltem, hogy nem fog tetszeni!
Nekem nagyon bejött! Alapvetően a történet érdekelt, és az Alanis Morisette dal a film elején! Jót mosolyogtam, hiszen ez a Mercy nevű száma, amit magyarul próbál énekelni, több-kevesebb sikerrel! De ettől függetlenül tetszik! Maga ez a nyakék ügy érdekes téma, elég jól megoldották. Izgultam, nevettem, a zene is nagyon tetszett, a színészekkel is, Joely RIchardson kivételével teljes mértékben meg voltam elégedve, Hilary és Simon karakterét imádtam! Ráadásul nem tudom, miért piszkálja mindenki szegény Hilaryt, hogy ronda, igaz, nem a leggyönyörűbb nő a világon, de igen is szép és bájos nő!
10/9
2013. március 27. 23:26 #9104
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Face/Off

Az egész annyira valósághűtlen. Cage és Travolta között egy hasonlóság van, hogy mindketten értik a dolgukat, ha színészetről van szó. Mégis lekötött és nagyon tetszett a sztori. Castor Troy egy vadállat. biggrin.gif

10/8
2013. március 28. 09:42 #9105
- törölt felhasználó -    
The Untouchables

Jó, jó, de majdnem két órás film, mégis nagyon rövid. Meg De Niro sem elég dagi benne, de amúgy krva jól játszotta. Ebből az Al Capone sztoriból azért sokkal többet ki lehetett volna hozni. Remélem lesz még belőle film.
2013. március 28. 20:47 #9106
- törölt felhasználó -    
Büszkeség és balítélet (2005)
Ha nem ismerném Joe Wright munkásságát, nagyon hihetetlen lenne számomra, talán mert nem jártam a karakterek bőrében, de elképesztően sajátos módon adja a nézők tudtára, hogy a szereplők szerelembe esnek. Itt és az Anna Kareninánál is legalább hatszor tekertem vissza a tánc kezdőpontjára a jelenetet, rendszerint ez a szerelem kifejező eszköze, itt adja mindenki tudtára, hogy a főszereplők megőrülnek egymásért. A hosszú snittek és a végtelen pillantások mámorítóak, a feszültséget és az egymás közti szikrát pedig azzal dobja a nézők elé, hogy kiüríti a tánctermet. Bravó, én ezt mindig kajáltam nála. A Kareninánál még szebb is volt az egész, mint itt, bár talán mert Dario Marianelli is értette a dolgát. Azért az durva, hogy először Joe elutasította volna Knightley-t, mert túl szépnek találta a szerephez, aztán csak miatta elkészítette az Anna Kareninát... rohog.gif
Nincs olyan ember, aki ne zúgna bele Matthew Macfadyenbe, miután látta ezt a filmet, annyira tökéletesen játszik az emberek érzéseivel, a padlón folytam szét, mikor végre mosolygott. wub.gif Donald Sutherland pedig elképesztő. Végigmosolyogtam és -nevettem a filmet amúgy, nagyon szeretem.
10/10
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, arizona, duracell, Alison Lerman, Breakout, BunnyGirl, justcreatesomething
2013. március 28. 21:05 #9107
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.28. 20:47)
Büszkeség és balítélet (2005)
10/10

Ez az a film, amit ezredjére is szívesen megnézek és sosem unatkozom rajta. Örök kedvencem marad. Könyvben is zseniális. wub.gif

Titkok könyvtára 1. - A Szent Lándzsa küldetés (The Librarian: Quest for the Spear, 2004)
Hát ez nekem unalmas volt, pedig azt hittem szeretni fogom.
6/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. március 28. 21:14 #9108
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.28. 20:47)
Nincs olyan ember, aki ne zúgna bele Matthew Macfadyenbe, miután látta ezt a filmet, annyira tökéletesen játszik az emberek érzéseivel, a padlón folytam szét, mikor végre mosolygott.  wub.gif10/10

Nagyon igaz!! Az az ember.. wub2.gif Isten csodája Darcyként, meg amúgy is. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. március 28. 21:25 #9109
- törölt felhasználó -    
Apád-anyád idejöjjön! / The Parent Trap
10/8.5

Igen, megint egy LiLo filmre raktam a voksom, miért ne? laugh.gif Egy olyan film, amit majd ezredjére is örömmel fogok nézni, ráadásul maga a történet megfogott és igaz, kisebb koromban néztem inkább ma sem vetem meg. Minden bizonyára ezt nem fogom egy-hamar kinőni. Na, meg jó volt a huncut, fiatal Lindsay játékát figyelni, olyan imádnivaló volt.
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, SmileyZ
2013. március 29. 13:43 #9110
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Blue Lagoon: The Awakening / Kék lagúna (2012)
Ilyen kis nyálas, aranyos iflm volt. Egy unalmas délután pont megfelel. Benne volt minden ami az amerikaiak szerint kell egy jó filmbe. Nézhető volt.
5/10
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. március 29. 13:57 #9111
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
The Marine 3 - Homefront
Omg most van az, hogy meghaltam. The Miz annyira királyul játszott a filmben. Nagyon izgalmas és akciódús volt, pedig nekem az akciófilmek olyan semlegesek. Ebben nem csalódtam, egyszerűen imádtam. Mizre ráöntötték ezt a szerepet, nem játszotta túl, nem játszotta rosszul, pont jó volt.
10/100 wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2013. március 29. 19:42 #9112
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Kedves John!
Tudom, hogy "már" 2010-es, és mindenki végig ment rajta, de én még csak most néztem meg először, majd azóta háromszor. Eleinte arra gondoltam, hogy tipikus csöpögős film, és nem lesz rám nagy hatással, de a közepétől fogva már potyogtak a könnyeim, főleg onnantól kezdve, mikor Channing letérdelt Amanda elé, és sírni kezdett. Leginkább azért érintett meg, mert ott volt egy erős srác, és mégis tudott érezni, és sírni. Régen volt rám ilyen hatással egy film. Maga a történet is nagyon szép volt, és nem végződött se jól, se rosszul. Nem volt az a tipikus romantikus dráma. Ennek köszönhetően jöttem rá arra is, hogy Channing milyen sokoldalú tehetség, és mennyire kedvelem is őt. Nálam 10/100.
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, BunnyGirl, Fanni00
2013. március 29. 23:31 #9113
- törölt felhasználó -    
27 idegen igen
Tipikus Katherine Heigl. Alig szórakoztató.
4/10
1 felhasználónak tetszik: justcreatesomething
2013. március 30. 05:21 #9114
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Stargate Continuum
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. március 30. 09:36 #9115
- törölt felhasználó -    
Stand By Me

2013. március 30. 10:32 #9116
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
The Paperboy /SPOILERES

110.gif Nagyon vegyesek az érzéseim... Kezdjük a storyval, adott egy rab(John Cusack) akit gyilkosságért ültettek le, egy cicababa(Nicole Kidman) akinek nincs jobb hobbija minthogy rabokkal levelezzen, majd beléjük szeressen aztán valahogy segítsen neki kijutni a börtönből. Ehhez kell két újságíró(Mattthew McCounaghey a lényegesebb, aki beleássa magát a dolgokba, és kell Zac Efron aki cipeli őket jobbra-balra. Ja, és egy narrátor aki egyben cseléd. Oh és persze, egy tini szerelem.

Komolyan, én bírom az elcseszett filmeket, de ez egyszerűen nem volt jó! Valahol nagyon elcsúszott a sztori, és igazából nem tudom elmondani hogy hol. Kompletten a történet is kicsit kusza volt, de mégis túl egyszerű, túl magától értetődő volt. A színészi játékok nagyon pazarak voltak, Nicole Kidman-től én még ilyen alakítást nem láttam mint amikor letépi magáról a harisnyáját és egyéb fincsi dolgok. Az ő karakterében volt talán a legnagyobb a "fejlődés" a film végéig, ahogy egyik napról a másikra szabályosan leépül. Majd a felismerés ami túl későn jött el nála. John Cusack olyan módon hozza a pszichopatát hogy az államat úgy kellett megkeresnem a földön.. Igazából ők ketten viszik el a filmet, mellettük eltörpülnek a többiek. Azért Matthewra sem lehet panasz, őt az utóbbi időben egyre jobban szeretem, végre megtalálta a színészi képességeit, és nem csak a csinos kockáira van kiélezve a szerepe. Efron számomra nem nyújtott sokat, azon kívül amikor Nicole lepisilta.. ott kicsit kisült az agyam. Emellett végigszenvedtem azokat a részeket amikor csurgatja a nyálát egy idősebb nő után, akit igazából csak egy éjszakára kap meg és azt is már "szánalom szex" módján. Akit muszáj még megemlíteni, a narrátor csajt! Meglepően szerethető volt, az ő részeit szerettem. Normális, földön ragadt alakítás volt smileeee.gif

Összességében ez a film nálam... 5,5/10.
2013. március 30. 10:34 #9117
Donna1111
Donna1111
visszatérő vendég

StátuszI love Nicole Scherzinger! <3 <3 <3
Hozzászólás: 142
Csatolások: 8
Azonosító: 181379
Végső állomás 1 laugh.gif
2013. március 30. 10:38 #9118
- törölt felhasználó -    
Paranormal activity 4 ( scare.gif )
2013. március 30. 12:44 #9119
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
We Need To Talk About Kevin
Azt hittem, a Boy A lesz az egyetlen olyan film életemben, amit nem szeretnék egyhamar újra megnézni. Hát azt kell mondjam, a We Need To Talk About Kevin-hez képest a Boy A kutyafüle túróval. Nem nézek rengeteg filmet, talán ez is lehet az oka, de ilyen sokkoló, megrázó és érzelmileg teljesen kimerítő alkotást még nem láttam.
Nem akarom a történetet ide leírni, mert aki kíváncsi, az megnézi, aki meg tudja, az úgyis tudja. Nagyon tetszett, hogy tudatosan egy fókuszpontja volt a filmnek: az anya. Ha az apával való kapcsolat romlását, vagy Kevin és a külvilág kapcsolatát is ábrázolták volna, netalántán magával a lövöldözéssel foglalkoztak volna, túlzsúfoltságot kaptunk volna, és biztosan nem értek volna el ilyen hatást.
Teljesen át tudtam élni az anya érzéseit, azt, hogy milyen lehet úgy élni, hogy a fiadból gyakorlatilag hidegvérű gyilkost neveltél, hogy milyen érzés lehet, hogy leköpnek az utcán. Sok fontos kérdést felvetett a történet. Ki a felelős? Lehet egyáltalán egyetlen felelőst keresni a történtekre? Érdemes? Hogyan lehetett volna ezt elkerülni?
A színészi játék fenomenális volt, nagy f-fel, nagy e-vel, ésatöbbi. Tilda Swinton félelmetesen alakította a fiához hidegen, szeretetmentesen viszonyuló, nagy álmait feladni kényszerülő, megkeseredett szülőt. Ezra Miller meg... Miután láttam a Perks of Being a Wallflower-t és ezt a filmet, bátran kijelenthetem, hogy egy sokoldalú és borzasztó tehetséges színész. A végén derül ez ki főleg. Kevint át fogják vinni a felnőttek börtönébe, és mikor az anyjával találkozik, látod rajta, hogy megváltozott. Hogy fél, hogy tudja, hogy mit tett, látszik a mészárlás egész lelki súlya a szemében, nyoma sincs annak a flegma, elvetemült viselkedésnek. Itt szakadt ki belőlem az az érzés, ami a film alatt folyamatosan építkezett. Amikor a lövöldözést mutatják, persze, sokkoló, az is megüt, de az a tekintet volt számomra a tetőpont. A kicsi Kevint játszó színész először nem tetszett. Túlzásnak tartottam egy kisgyerektől azt az ingerlő, hűvös magatartást. Aztán az jutott eszembe -és nem vagyok biztos abban, hogy jól gondolom-e-, hogy valójában az anya szemszögéből volt olyan Kevin. Elvégre a fiúk szeretnek rombolni, azt már valószínűleg az anya képzelte bele, hogy tudatos bosszútól vezérelve festékezte össze a szobáját. Kereste az okokat, hogyan gyűlölheti még jobban. Az ember már csak ilyen, szeret bosszankodni, ha valamit elvár, mindent megtesz azért, hogy meg is kapja, még ha rosszról is van szó. Ez magyarázatot ad a kisfiú színészi játékára, illetve új perspektívát ad az apa viselkedésének, aki ugyebár nem vesz tudomást Kevin dolgairól, csak a jót látja benne. Talán tényleg az anya találta ki, hogy Kevin ölte meg a tengerimalacot, és ő vakította meg a húgát félig - elvégre balesetek bárhol előfordulhatnak.
Hát összességében nehezen emészthető filmélményt kaptam, folyamatosan foglalkoztatnak a fentebb leírt kérdések. Ilyenkor érzem, hogy jobb lett volna pszichológiára menni, mint a bölcsészkarra. A filmet egyébként egy angoltanárom ajánlotta, mert a decemberi newtown-i lövöldözésről írtam beadandót. Meg fogom neki nagyon köszönni. De valószínűleg nem fogom többet megnézni, maximum két-három év múlva.
10/200 (érzelmi faktor)
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, duracell, ophely88, Kiim, justcreatesomething
2013. március 30. 13:15 #9120
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
The Wicked
http://data.whicdn.com/images/25444922/tumblr_m0zl7aZpVA1qmajmb_large.gif
Komolyan, hogy lehetett egy ilyen béna boszorkányosfilmet kreálni? 110.gif Pedig nekem nincs semmi bajom az ilyen misztikus filmekkel, sőt, nagyon szívesen nézegetek ilyeneket. Unalmas és nem mellesleg tele van sikoltozó tinikkel. 110.gif Muszáj voltam végigszenvedni ezt a förtelmes kreálmányt, mert annyira kíváncsi voltam rá, hogy vajon a rendező viccelt-e és a vége igazán ütős lesz majd, de sajnálatos módon nagyot kellett csalódnom. Azt hittem egy ilyen "horror" filmben (még nekem is fáj horrornak nevezni) több lesz a paráztatós rész, meg azért lesz benne egy kicsike vér, de az élve kézidaráláson kívül semmi extrát nem tudtak felmutatni. Nevetséges és siralmas alkotás lett. 110.gif Azt az egy nyamvadt pontot is a főszereplő, Zack érdemli meg, mert ő még az elfogadtahó kategóriában volt. 110.gif
10/1
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
710 oldal 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!