Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 27. 16:55 #9321
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Barbus87 @ 2013.04.27. 06:46)
Lopott szavak
Nekem nagyon tetszett ez a film, jól válogatták a szereplőket és a történet is nagyon érdekes volt. Jeremy Irons-ról mindig is tudtam, hogy zseni, de aki most meglepett az Bradley Cooper. Persze eddig is szerettem és szimpatikus volt, de valahogy ebben a filmben tetszett eddig a legjobban, meg a Napos oldalban. Viszont amiért levonok egy pontot az a film vége, én nem így csináltam volna meg. Összességében azt hiszem máskor is megnézem. 10/9

Mivel együtt néztük, és kb ugyan ez a véleményem nem fejtem ki jobban. laugh.gif De azért megemlíteném még Bent is. Szerintem nagyon jól játszott. rolleyes.gif Bradleyt meg egyre jobban szeretem. heart.gif Szóval: Lopott szavak

10/9
1 felhasználónak tetszik: Barbus87
2013. április 27. 18:22 #9322
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Thor (2011)
Délután már nagyon unatkoztam, meg úgy is terveztem hogy megnézem a közel jövőben, megint. Még mindig imádom ezt a filmet, megunhatatlan. Talán mert elég elfogult vagyok ezzel, mert Chris van benne, de azért szerintem nem csak ez játszik közre benne. De ha már róla beszélek, a kis feszülős gatyájában, meg mikor fél pucér. wub2.gif Na meg imádom a hangját, olyan kisszexuális heart.gif Meg amúgy is jókat röhögök rajta rohog.gif
100/10
6 felhasználónak tetszik: Adrianna, duracell, itsmelexy, N.k, House Of Wax, BunnyGirl
2013. április 27. 20:03 #9323
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
Levelek Júliának 10/7.5

tegnap este leadták tvben mondom megnézem. nem csalódtam benne. egy tipikus romantikus film, tele nyállal és egy kis giccsel. smileeee.gif viszont a sztori nagyon aranyos volt és nem egy ilyen 'leöntöm kávéval az utcán, aztán még 50x összefutok vele és beleszeretek' romantikus film volt, hanem volt benne fantázia. a helyszín gyönyörű volt és a humora se volt rossz. :'))
7 felhasználónak tetszik: Évike12, nicol bellox, Adrianna, ophely88, Alison Lerman, House Of Wax, BunnyGirl
2013. április 27. 21:31 #9324
szofia99
szofia99
új tag

StátuszHa valakit igazán szeretsz,küzdj érte a végsőkig. <3
Hozzászólás: 75
Csatolások: 0
Azonosító: 196719
VASEMBER 3.Csütörtökön neztem meg.prmiernapon.Nagom tetszett nezze meg aki csak teheti es varjatok meg a stablista utani jlnetet ha erdekel.Nagom jo volt kb 2oras plusz kb 10-15 perc a stablista.Nagy fan vagyok ezert kihagyhatatlan volt a szamokra ez a FANTASZTIKUS film.mar csak RDJ miatt is erdemes megneznetek. wub.gif thumbsup.gif meghajolo.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: N.k
2013. április 28. 07:47 #9325
- törölt felhasználó -    
A bébisintér
Uncsi volt, négy részletben tudtam csak végignézni. Ha nekem ilyen gyerekeim lennének, tuti éjjel-nappal gyógyszerezném magam, nem pedig vacsorázgatni járnék az asszonnyal, akit éppenséggel megcsalok az asszisztensemmel. Még viccnek is rossz ez a film. A vége aranyos volt, ezért jóindulatból kap ennyit:
3/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Kiim
2013. április 28. 12:11 #9326
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
A Loch Nessi szörny visszatér 10/10 smileeee.gif

Nagyon tetszett, bár ahhoz képes, hogy horror film nem volt ijesztő. Viszont volt pár undorító jelentet. Pl.: Amikor a szörny leharapta a csaj fejét. bad.gif
2013. április 28. 13:24 #9327
- törölt felhasználó -    
A leleményes Hugo
Szép tisztelgés Georges Méliès előtt.Mindenképpen érdemes megnézni.Ben Kingsley még mindig olyan csodálatos(a többiek is remekül játszottak).
8/10

Jane Austen magánélete
Kijelentem, hogy Anne Hathaway-t sikerült a film által még jobban megkedvelnem.Akik szeretik az írónőt, azoknak kötelező darab.Nekem tetszett.
9/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, duracell
2013. április 28. 14:45 #9328
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Béke, Szerelem és Félreértés

Jane Fonda miatt nézhető, egyébként szerintem uncsi és kiszámítható történet, kizárólag egyszer nézhető számomra. 10/5

Borotvaélen

Na, ez jó film volt. Izgi volt és szórakoztató. A szereposztás is tetszett. Lehet, hogy előveszem még. 10/9
3 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Alison Lerman, House Of Wax
2013. április 28. 16:14 #9329
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Death Note
Az animét imádom, és ebben a műfajban gyöngyszemnek számít, ha nem a legjobbnak. De ez a film... Nem mondom, hogy gyenge volt, mert a színészek jók, de a pasi, aki Lightot játszotta, egyáltalán nem tudta visszaadni azt a hűvös, kíméletlen kisugárzást. L esetében egy rossz szavam se lehet, jól visszaadta a karaktert, viszont közel sincs olyan lenyűgöző, mint az eredeti L az animében. Hiányoltam L és Light zenéjét, amit "nagy pillanataikban" játszanak be, mert az mindig olyan epic, illetve a látványvilággal sem voltam elégedett. Az animének van egy különleges, sötét színvilága, ami megfogja az embert... Hát, itt most odaveszett a varázslat.
Nem rossz film, de csak annak ajánlom, aki még nem látta az animét vagy nem olvasta a mangát. Szóval laikusnak. Az talán nem fog csalódni.
10/5
2013. április 28. 17:33 #9330
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Naboer (Next Door//Másik Ajtó)
norvég thriller...
Hát kicsit meglepett a film mit ne mondjak laugh.gif
2013. április 28. 17:36 #9331
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
LOL (Miley Cyrus filmje) wink.gif laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Árnyéklány, Patyó12, Bettyke94
2013. április 28. 17:38 #9332
- törölt felhasználó -    
Spring Breakers heart.gif 10/10 *-*
Annyira jó lett a film. Bár nekem legjobban Ashley tetszett benne. De mind a 4 lány szuper volt. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2013. április 28. 18:13 #9333
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Ironman 3 / Vasember 3 3D(2013)
ÚÚúúúúúr anyám. Először is azzal kezdeném hogy olyan hosszú reklám volt az elején hogy még az RTL-t is lekörözi _nevet.gif DE OTT VOLT A THOR ELŐZETESE, ÉS VÁSZNON MÉG SZEXIBB wub.gif Na de írom.: Az elején már izgalmas volt, már ott felcsigázott. Bár én tudtam hogy jó lesz. Nem tudom hogy írhatom-e le vagy nem szóval, SPOILER (biggrin.gif)
Nagyon élvezetes film volt, esemény dús, nem egy szálon futott az egész. A karakterek megválasztása remek, mint mindig. Ezt a Marvel mindig jól eltalálja, vegyünk pl. Thort wub.gif Végre az akció jelenetek egy egy idegrohamos kezében lettek felvéve, ezért még élvezhetőbb volt. Hozta a várt minőséget, sőt számomra többet is. Nagyon ügyesen kitaláltak mindent. Tetszett ez a dolog hogy vissza ment a múltba, meg hogy találkozott a kölyökkel. Egyszóval nem volt valami kiszámítható a film, ezért volt zseniális. Amit inkább hiányoltam azok a poénok, sokkal többet vártam. Bár nem vígjáték, de az előzőkben több volt. De azért amik voltak azok viccesek voltak. wink.gif Az hogy a végén(nem pont a végén) kiderült hogy a Mandarin vagy ki az isten csak egy bábú a játékban, és csak egy kis hülye drogos (akinek jó poénjai vannak) akit felhasználtak arra hogy félre vezessék az embert. Rengeteg fordulat volt benne. Jó és rossz egyaránt. Jó ötlet volt ez a égetőek vagyunkos dolog, vagy nem tudom hogy írjam. Meg hogy a végén Pepper is áldozat lesz, nem is akárhogy. Na meg hogy meggyógyul. A 3D kicsit sem rontotta el a filmet, pedig az elején azt gondoltam hogy elfogja, de talán még dobott is rajta. SPOILER VÉGE
Szóval:
-Megéri rá költeni a pénzed
-Megéri két órán át ölni és nézni
-Ne olyan sokan nézzétek meg moziban/akár majd otthon, mert elveszik a varázsa. Akármennyire hiszed nem tudsz majd úgy figyelni rá ha közben hülyéskedtek, mert nagyon jól kidolgozott a sztori és elvesznél.
-Ne vegyél popcornt hozzá mert csak bezavarna.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, mikieger, Bettyke94
2013. április 28. 19:05 #9334
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Idézet (Évike12 @ 2013.04.28. 18:13)
Ironman 3 / Vasember 3 3D(2013)
ÚÚúúúúúr anyám. Először is azzal kezdeném hogy olyan hosszú reklám volt az elején hogy még az RTL-t is lekörözi  _nevet.gif  DE OTT VOLT A THOR ELŐZETESE, ÉS VÁSZNON MÉG SZEXIBB  wub.gif  Na de írom.: Az elején már izgalmas volt, már ott felcsigázott. Bár én tudtam hogy jó lesz. Nem tudom hogy írhatom-e le vagy nem szóval, SPOILER (biggrin.gif
Nagyon élvezetes film volt, esemény dús, nem egy szálon futott az egész. A karakterek megválasztása remek, mint mindig. Ezt a Marvel mindig jól eltalálja, vegyünk pl. Thort  wub.gif  Végre az akció jelenetek egy egy idegrohamos kezében lettek felvéve, ezért még élvezhetőbb volt. Hozta a várt minőséget, sőt számomra többet is. Nagyon ügyesen kitaláltak mindent. Tetszett ez a dolog hogy vissza ment a múltba, meg hogy találkozott a kölyökkel. Egyszóval nem volt valami kiszámítható a film, ezért volt zseniális. Amit inkább hiányoltam azok a poénok, sokkal többet vártam. Bár nem vígjáték, de az előzőkben több volt. De azért amik voltak azok viccesek voltak.  wink.gif Az hogy a végén(nem pont a végén) kiderült hogy a Mandarin vagy ki az isten csak egy bábú a játékban, és csak egy kis hülye drogos (akinek jó poénjai vannak) akit felhasználtak arra hogy félre vezessék az embert. Rengeteg fordulat volt benne. Jó és rossz egyaránt. Jó ötlet volt ez a égetőek vagyunkos dolog, vagy nem tudom hogy írjam. Meg hogy a végén Pepper is áldozat lesz, nem is akárhogy. Na meg hogy meggyógyul. A 3D kicsit sem rontotta el a filmet, pedig az elején azt gondoltam hogy elfogja, de talán még dobott is rajta. SPOILER VÉGE
Szóval:
-Megéri rá költeni a pénzed
-Megéri két órán át ölni és nézni
-Ne olyan sokan nézzétek meg moziban/akár majd otthon, mert elveszik a varázsa. Akármennyire hiszed nem tudsz majd úgy figyelni rá ha közben hülyéskedtek, mert nagyon jól kidolgozott a sztori és elvesznél. 
-Ne vegyél popcornt hozzá mert csak bezavarna.
10/10

Szerintem meg az előzetes alapján hatalmas csalódás a film, ami tele van forgatókönyvi bakikkal és a poénok is sokszor a drámai hatás rovására mennek mert indokolatlanul ott is van ahol nem kellene! Kár érte mert ez csak 7/10
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. április 28. 20:32 #9335
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Idézet (ozoli @ 2013.04.28. 19:05)
Szerintem meg az előzetes alapján hatalmas csalódás a film, ami tele van forgatókönyvi bakikkal és a poénok is sokszor a drámai hatás rovására mennek mert indokolatlanul ott is van ahol nem kellene! Kár érte mert ez csak 7/10

Én elég elfogult vagyok magával a filmel, na meg magával Robert-el is, talán ezért lett nekem ez a véleményem. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ozoli, TheDanush
2013. április 28. 20:51 #9336
Eszter97
Eszter97
Hozzászólás: 886
Csatolások: 79
Azonosító: 173320
Séta a múltba / A Walk to Remember (2002)
A leggyönyörűbb, és legszomorúbb film amit valaha is láttam.
A végét nem bírtam ki sírás nélkül. Aki nem látta, feltétlenül pótolja be! heart.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: duracell, chelseagirl18, mikieger
2013. április 28. 22:36 #9337
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
Vesztesek Bosszúja

Alapból Chris Evans miatt került a listámra a film, aztán megtudtam, hogy Jeffrey Dean Morgan is főszereplő szóval muszáj volt megnéznem. Nem csalódtam, sőt nagyon is tetszett. Korrekt akciójelenetek, ütős poénok és király zenék. Bár a CGI egy-két helyen elég gagyi a film összességeben nekem bejött, bár főleg a szereplők miatt. Jensen hatalmas forma, de a többiek is kitettek magukért. A film vége viszont gáz! dry.gif

10/8
2013. április 28. 22:52 #9338
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2013.04.22. 21:23)
Croodék
Másfél órára szerelmes lettem! Belé. rohog.gif Nem tudom, mit írhatnék róla. Nem egy übernagy film, ami örökzöld klasszikus lesz, mint mondjuk a Shrek, de jó volt. Aranyos, vicces, egyes jeleneteken összecsaptam a tenyerem, és majd' lefordultam az ágyról, néhol kiszámítható vagy irreális, de jó ez. Tetszett, megnézném újra.
8,5/10

biggrin.gif Hát Courtneykám, nem csalódtam benned, a férfi főszereplő "választást" illetően! (Nekem is ő a kedvencem!) Ja, és megjegyezném újra, remek az ízlésed! wink.gif

Kettőt találhatsz

Évekkel ezelőtt már láttam, akkor is azonnal belopta magát a szívembe, most pedig, véletlenszerűen bukkantam rá és úgy voltam vele, egy a fene megnézem megint. Mellesleg a történet is csak foszlányokban élt az emlékezetemben. Lehet, hogy másoknak csak egy unalmas, sablonos és kiszámítható romantikus vígjáték, és feltehetően ezek közül a legtöbb állítás igaz, mégis annyira szerethető egy film. wub3.gif Timothy Olyphant igéző szemei és csibészes mosolya azonnal magával ragad, szerintem még azt is, aki nincs oda az ilyen pasikért. Jennifer Garner pedig..a tipikus ártatlan, legalábbis ami kívülről látszik, de tud igazán vagány is lenni ráadásul ki is áll magáért, ha kell. Ja, és ő a megtestesült kedvesség. Tündéri ez a nő, az itteni karakterét pedig kedvelem, és furcsa, de kicsit magamra is ismerek benne. smileeee.gif A történet szerintem izgalmas, a kiszámíthatóság ellenére is, de nincsenek benne számomra olyan zavaró jelenetek, hogy a fejemet fogjam a túlságosan alacsony színvonal, az erőltetett poénok vagy a szörnyű rendezés miatt. A zenék azok fantasztikusak, ráadásul jelenethez illők. ok.gif
Szerintem nagyon korrekt film, sőt, maga műfajában az egyik legjobb. Szerintem! Ennyi! rolleyes.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. április 28. 23:06 #9339
- törölt felhasználó -    
Eleven testek / Warm bodies

Álmomban sem gondoltam volna hogy ez a film ennyire tetszeni fog, csak ajánlani tudom azoknak akik eddig nem látták.
Nálam abszolút 10/10! thumbsup.gif
2013. április 29. 08:23 #9340
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Fiúk az életemből * Riding in Cars With Boys /2001/
Ebbe igazából a TV-ben futottam bele, gondoltam jó lesz addig amíg nem kezdődik más, de aztán teljesen leragadtam mert nagyon érdekes film. Nem valószínű, hogy megnézem többször is, de egynek jó volt.
RIP Brittany Murphy cray.gif

7*10

Lopott szavak * The Words /2012/
Nagyon tetszett.
9*10

Egy különc srác feljegyzései * The Perks of Being a Wallflower /2012/
Kövezzetek meg érte, de nekem ez nem tetszett. A színészi játék nagyon jó volt, abba nem tudok belekötni, igazából nem tudom miért nem tetszett. Talán csak túl vontatott volt. A könyvet nem olvastam, összehasonlítási alapom nincs, de lehet egyszer bevállalom a könyvet.
4*10

Napos Oldal * The Silver Linings Playbook /2012/
Imádtam. Bradley Cooper mindig is nagy kedvencem volt, de igazából sosem a tehetsége miatt. Szerettem nézni a játékát, de sosem tartottam kiemelkedően jónak. De ebben a filmben amit művel: hát bravó heart.gif Fantasztikus alakítást nyújtott.
És habár Jennifer Lawrence nem tartozik a kedvenceim közé, próbáltam belekötni, de nem ment, mert az ő játéka is remek volt. Jó páros ez meghajolo.gif

10*10

Jack Reacher /2012/
Hát ez siralmas volt. Egyre inkább azt látom, hogy Tom Cruise neve már nem garancia a jó filmre. Pedig régen igen is az volt, de az utóbbi időben nagyon nem önmaga. Talán a válás miatt, nem tudom, de jót tenne neki egy év pihenő, mert szerintem ez csak egyre rosszabb lesz.
A film maga vontatott, unalmas volt, nem történt semmi benne, az utolsó 30 percet végig kellett pörgessem, nézni nem bírtam, majdnem elaludtam közben.

3*10

Ma este pedig megyek a Vasember 3-ra dance.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, mse90, janet7
710 oldal 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!