Idézet (mse90 @ 2013.05.02. 20:48)
Igen, igen, mindig szemet gyönyörködtetőek a mi filmcímfordításaink, de talán ez a fajta módszer, amikor direkt rájátszanak a színész egy korábbi ismert munkájára, a legirritálóbb. Itt van ő, a színész, amint próbál valami újat mutatni magából, levetkőzve a skatulyáját, erre mit csinálnak kedves testvéreink? Úgy kezelik az új filmjét, mint valamiféle folytatást az azt megelőző projektjéhez. Amihez konkrétan semmi köze nincs.
Ennél még a béna sima erőltetett szóvicc-címek is jobbak.
Josh-sal egyébként néztem épp egy interjút a film kapcsán, ahol arról mesélt, hogy meg is "gyanúsították" azzal, hogy direkt Elizabethre írta a szerepet. Ami nem is csoda. Olyan Zibby, mint egy tökéletesen rászabott kabát. De persze nem csak itt alakít kiválóan, ha másképp gondolnám, nyilván nem szenteltem volna órákat minden egyes filmjének az átrágására.
Josh-sal egyébként néztem épp egy interjút a film kapcsán, ahol arról mesélt, hogy meg is "gyanúsították" azzal, hogy direkt Elizabethre írta a szerepet. Ami nem is csoda. Olyan Zibby, mint egy tökéletesen rászabott kabát. De persze nem csak itt alakít kiválóan, ha másképp gondolnám, nyilván nem szenteltem volna órákat minden egyes filmjének az átrágására.
Pár perce írtam egy fél oldalas választ, aztán lefagyott a gép...

1 felhasználónak tetszik: