Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 03. 17:37 #9381
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Idézet (mse90 @ 2013.05.02. 20:48)
Igen, igen, mindig szemet gyönyörködtetőek a mi filmcímfordításaink, de talán ez a fajta módszer, amikor direkt rájátszanak a színész egy korábbi ismert munkájára, a legirritálóbb. Itt van ő, a színész, amint próbál valami újat mutatni magából, levetkőzve a skatulyáját, erre mit csinálnak kedves testvéreink? Úgy kezelik az új filmjét, mint valamiféle folytatást az azt megelőző projektjéhez. Amihez konkrétan semmi köze nincs. 110.gif Ennél még a béna sima erőltetett szóvicc-címek is jobbak.
Josh-sal egyébként néztem épp egy interjút a film kapcsán, ahol arról mesélt, hogy meg is "gyanúsították" azzal, hogy direkt Elizabethre írta a szerepet. Ami nem is csoda. Olyan Zibby, mint egy tökéletesen rászabott kabát. De persze nem csak itt alakít kiválóan, ha másképp gondolnám, nyilván nem szenteltem volna órákat minden egyes filmjének az átrágására. rohog.gif

Pár perce írtam egy fél oldalas választ, aztán lefagyott a gép... mad.gif Szóval, röviden : Szerintem csak mi vagyunk ilyen elcseszettek hogy egy normál címet nem tudunk összerakni, még az oroszok sem változtatják meg ilyen irányba a címeket. biggrin.gif Amúgy is, Joshal pont az a problémám hogy mindig Ted-ként azonosítom, pláne egy ilyen cím után, pedig nem is nézem a HIMYM-t de valahogy annyira beleégett a fejembe már. Kell még egy kis idő hogy megszokjam, vagy mondjuk egy erősebb film tőle. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. május 03. 17:57 #9382
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Legyek Ura
10/7
1 felhasználónak tetszik: tya04
2013. május 04. 19:32 #9383
- törölt felhasználó -    
A herceg menyasszonya
Végem van. Érzelmeim, sorrendben:
Hmm. Dafuq. WTF. Mi az anyám? Srsly. STAHP. Úristen. *fejére csap* Ez életem legfárasztóbb filmje.
WTFWTFWTF. Megjelennek az SZMD-k. Haha. Röhögőgörcs. *Sír a nevetéstől.* Ez életem legjobb filmje. Felcsendül a végső szenvedés hangja => facepalm. *sírni próbál tenyérbe temetett arccal* *felröhög* *sír* fetreng a röhögéstől* _nevet.gif
Ez.. ez egy értékelhetetlen kultfilm, de marha jó. rohog.gif Úgy kezdtem el nézni egyébként, hogy paródiaként gondoltam rá, és így élvezhető, egy percig nem vettem komolyan.

– bizony, fiam, az igaz szerelem a legszebb dolog a világon. kivéve egy klassz húsos szendvicset salátával, főleg, ha a hús jó puha és omlós, egy-két paradicsomkarikával. rohog.gif rohog.gif rohog.gif
– elmagyarázom! nem! az hosszú lenne. rohog.gif
– te disznófejű kecskemajom _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019, Kiim, Alison Lerman
2013. május 04. 19:37 #9384
eltonananász
eltonananász
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 201390
Hadak útján.smileeee.gif Sosem fogom megszokni, hogy lovas filmekben meg kell halnia a lónak.:<
2013. május 04. 20:05 #9385
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.04. 19:32)
A herceg menyasszonya
10/10

Mondtam, vagy megmondtam? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
- Te! Hol az albínó talicskája?
- Ööö.. azt hiszem azt az albínó fölött hagytuk...
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Miss Ibiza, Alison Lerman
2013. május 04. 20:05 #9386
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Kihevered haver!
Nagyon jó film, mindig is szerettem ! : ) heart.gif
2013. május 04. 21:07 #9387
- törölt felhasználó -    
Vasember 3 / Ironman 3 (2013)
Amikor megláttam az előzetesét, olyan szinten lelkessé váltam, hogy azt elmondani nem lehet, hiszen az előzetes alapján, úgy tűnt, hogy igazán kiélezett drámai és feszült helyzetek lesznek a filmben, nos ennek ellenére (legalább is én) hatalmasat csalódtam a filmben, ugyanis nem hogy a kívánt "eufóriát" nem érték el, de az egész film alatt végig azon gondolkoztam, hogy komolyan két szenzációs sikerű Vasember mozi után, valamint egy Bosszúállók után, valóban ezt akarták kihozni belőle, az egészet olyan félkésznek és befejezetlennek tűnt, olyan üresnek éreztem, legalább is az előzeteshez viszonyítva. Amit Mandarinnal tettek az szerintem egyszerűen hányadék volt, legalább is, ami kiderült róla a végén, szinte úgy éreztem, hogy az egész terrorizmust kiparodizálták vagy nem is tudom, nem azt mondom, hogy nem volt vicces, de ha egy kicsit is képregény hűek maradtak volna, vagy aki tudja, hogy milyen a képregény az tudja, hogy Mandarin, olyan mint Batman-nek Joker, szadista, és jót röhög mások kárán, valami ilyesmi karaktere kellett volna lennie a fentebb említett személynek, ehhez képest, amikor kiderült a turpisság nagyjából ilyen fejet vágtam: mellow.gif . Maga a történet is elég érdekes volt szerintem, nem az, hogy nem tetszett be, úgy nem igazán jött át a lényeg, szép, meg jó, hogy körtörténetbe zárták, de nem igazán illet bele, pedig remek ötlet lett volna. Poénok terén nem volt szegényes a film, de közel sem voltak olyan ütősek, hiába sikerültek szórakoztatóra.
A színészi munka természetesen most is remek volt, szó se róla, ha úgy vesszük és a karakterek, amik ugyan olyan szuperek voltak mint eddig, ők cipelték a hátukon az egész filmet.
Hiába vagyok RDJ-fan, de ez nagyon kevés volt szerintem. unsure.gif
Nem azt mondom, hogy nem éri megnézni, ahogy olvasom rengeteg mindenkinek tetszett, de szerintem mindenképpen vigyetek egy beszélgetőpartnert, ha a szükség úgy hozza.
10/6
2013. május 04. 22:08 #9388
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Az emlékmás (2012)
10/8
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Jessy
2013. május 05. 11:00 #9389
- törölt felhasználó -    
Safe Haven
Nagyon vártam ezt a filmet, végül is nem csalódtam, nagyon kellemes a hangulata, imádom az olyan kis mütyür helyeket, mint amit bemutat, legszívesebben én is eldugva élnék a világ elől. A lényeg, hogy.. tudom, hogy ez egy romantikus regényből készült, és Sparks remek író, de ez úgy, ahogy van, nyálas, erőltetett. Ha mindig úgy menne, hogy a lány megpillantja a srácot a boltban, és tudná, hogy megtalálta a nagy őt, marhára nem így nézne ki az emberek élete. Ilyen nincs. Szürreális és hihetetlen az egész, ráadásul Julianne Hough úgy nézett ki végig a film során, mint egy 19 éves, és ne azt akarják már nekem bemagyarázni, hogy egy kölyökképű lány lesz két 6-7 éves kölyök új anyja. Egyébként szingliknek nem ajánlom, nyálas-mázas. Josh meg Josh. smileeee.gif Nagyon erőltetett, gyorsan folytak le az események a két fél közt, és az első perctől tudni lehetett, mi lesz a szitu. Meg azok a zenék 110.gif Mintha Taylor Swift bezárt volna egy kamrába, ahol csak az ő dalai szólnak.
5.5/10
2013. május 05. 11:30 #9390
Bius99
Bius99
visszatérő vendég

StátuszGrowl~
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 174219
Bosszúállók♥♥
10/9
2013. május 05. 12:48 #9391
- törölt felhasználó -    
Őrült, dilis, szerelem (2011)
10/9

Marley meg én (2008)
10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, Jessy
2013. május 05. 14:45 #9392
Bius99
Bius99
visszatérő vendég

StátuszGrowl~
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 174219
Vasember 3
10/9
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Évike12
2013. május 05. 16:38 #9393
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.04. 19:32)
A herceg menyasszonya
Végem van. Érzelmeim, sorrendben:
Hmm. Dafuq. WTF. Mi az anyám? Srsly. STAHP. Úristen. *fejére csap* Ez életem legfárasztóbb filmje. 
WTFWTFWTF. Megjelennek az SZMD-k. Haha. Röhögőgörcs. *Sír a nevetéstől.* Ez életem legjobb filmje. Felcsendül a végső szenvedés hangja => facepalm. *sírni próbál tenyérbe temetett arccal* *felröhög* *sír* fetreng a röhögéstől* _nevet.gif 
Ez.. ez egy értékelhetetlen kultfilm, de marha jó.  rohog.gif Úgy kezdtem el nézni egyébként, hogy paródiaként gondoltam rá, és így élvezhető, egy percig nem vettem komolyan.
– bizony, fiam, az igaz szerelem a legszebb dolog a világon. kivéve egy klassz húsos szendvicset salátával, főleg, ha a hús jó puha és omlós, egy-két paradicsomkarikával.  rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif 
– elmagyarázom! nem! az hosszú lenne.  rohog.gif 
– te disznófejű kecskemajom  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
10/10

Nálam akkor ez lehetett a baj, hogy túl komolyan akartam venni. De ha ezektől eltekintünk, nem is egy rossz film! biggrin.gif
2013. május 05. 17:52 #9394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2013.05.05. 16:38)
Nálam akkor ez lehetett a baj, hogy túl komolyan akartam venni. De ha ezektől eltekintünk, nem is egy rossz film! biggrin.gif

Remek példa ide a 7 Zwerge című, német film, amit esküszöm, nem akarom, hogy bárki is lásson, mert a leggagyibb, legidiótább, -fárasztóbb, -értelmetlenebb baromság, amit valaha láttam, és a némettanárnőm még képes volt az egész osztály előtt levetíteni – mindkét részt! Ennek ellenére "nagyon" szeretem, mert egyfajta legendává váltak belőle egyes mondatok, igazából a Hófehérke és a hét törpe paródiája, de a legszomorúbb, hogy azt hiszem, nem paródiának gondolták. 110.gif Szóval azzal is úgy vagyok, meg a herceg menyasszonyával is, hogy nem mutatnám senkinek, de megmutatnám mindenkinek. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. május 05. 18:04 #9395
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Savages

Csak Benicio Del Toro és Salma Hayek miatt volt érdemes megnézni a filmet.
Blake Lively karaktere és a két pasija mindvégig irritált, szívből kívántam, hogy minél előbb levadásszák őket biggrin.gif
Salma karaktere volt számomra az egyetlen szerethető teremtmény, mindkét befejezéssel nagyon sajnáltam őt. Lado (Del Toro) az egyik legkegyetlenebb és legperverzebb fickó, akit filmen láttam, fényes nappal sem szívesen találkoznék vele, nemhogy egy sötét mellékutcában, néha a hideg is kirázott tőle és a tekintetétől.
A történet nem sok újdonságot hordozott a számomra, a furcsa befejezés volt az egyetlen, ami eléggé meglepett (és kicsit csalódást okozott) és legfeljebb a durva jelenetek egy-némelyike volt arconcsapáshoz hasonló hatású.

10/7
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. május 05. 18:41 #9396
Patyó12
Patyó12
Mrs. Lautner

StátuszA tündérmeséknek mindig okkal van vége...♥
Hozzászólás: 1229
Csatolások: 10
Azonosító: 156581
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.03. 16:44)
Tényleg nem volt rossz, de voltak benne tárgyi tévedések (különösen egy, de az hatalmas), na meg persze még mindig nem tudom eldönteni, hogy gyereknek készült-e inkább, vagy felnőttnek. Gyereknek kicsit komor úgymond és a poénok egy jelentős része csak akkor érthető, ha irodalmilag tájékozott vagy egy bizonyos szinten, viszont egy felnőttnek meg túl gyermeteg a legtöbb részben. Az énekes része például kritikán aluli, én azt kihagytam volna egy az egyben. blink.gif 
Tulajdonképpen nem rossz, nem rossz, de azért annyira nem is estem tőle hasra. Szerintem Az öt legenda mérföldekkel jobban sikerült... smileeee.gif

Valóban pocsék az énekes része, s igazad van, a poénok sem mindenkinek érthetődőek, viszont én szerettem magát a mesét. smileeee.gif
Az öt legendát még sajnos nem láttam, de ha már így megemlítetted, szánok rá időt, és megnézem smileeee.gif
2013. május 06. 07:35 #9397
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
The Holiday

A film elején majdnem leírtam az egészet és kezdett elegem lenni a sok mű-rinyából, de aztán beindultak az események és a történet végén már potyogtak a könnyeim. Szerintem nagyon kedves, helyes film, bár sokszor volt olyan érzésem, hogy Amanda jobban ki van emelve, mint brit "sorstársa", de azért szerencsére a film második fele már próbált kompenzálni.
Egyébként szerintem a valóságban nem lett volna ilyen SPOILER happy end SPOILER VÉGE a film vége, de ez így volt szép. smileeee.gif

10/8.5

http://image.hotdog.hu/user/Angelinna/holiday-borito2.jpg
7 felhasználónak tetszik: tya04, Destiny015, nicol bellox, Kiim, mse90, Jolie_77, Alison Lerman
2013. május 06. 11:52 #9398
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Nattevagten / Éjféli játszma
Rengetegszer láttam kiskoromban a Nightwatch-ot, és régóta terveztem már meglesni az erdeti dán verziót is. Sokkal hatásosabb mind maga a film, mind Nikolaj Coster-Waldau játéka a remake-nél. Érdekes alkotás.
8,5/10

Iron Man Three / Vasember 3
Lehet szidni érte, de szerintem az eddig készült legjobb Vasember film, Shane Black bának köszönhetően. Már háromszor láttam moziban, igazi képregényfilm, hátborsóztató zenével.
8,5/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox, House Of Wax, Évike12
2013. május 06. 13:50 #9399
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
Dirty Dancing pompom.gif a piszkos tánc thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, nicol bellox, chelseagirl18, Adrianna, sMokEe.cLouD
2013. május 06. 15:17 #9400
- törölt felhasználó -    
Control
A Joy Division elhunyt énekesének, Ian Curtisnek állít emléket, aki 1980-ban vetett véget az életének, javarészt a házasságát és a zenekar megalakulását mutatja be. Szép. Nem kell hű, de nagy életrajzi filmre gondolni, láttam sokkal szebbeket, jobbakat is, de rajongóknak kötelező. Sírtam a végén.
10/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
710 oldal 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!