Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 01. 13:01 #9361
- törölt felhasználó -    
A beépített szépség
Annak ellenére, hogy nem "mai" film, én most láttam először, és nagyon tetszett. Imádtam a tényleg vicces poénokat, az akicióban dús jelenteket, a fénytechinkát, bár azt minden filmben nagyon szeretem, amiben robbanás és ilyen hasnoló szuper effektek vannak. Egy szónak is száz a vége, szuper film volt, alig várom, hogy újra megnézzem. good.gif
10/10.
11 felhasználónak tetszik: Adrianna, BunnyGirl, Alison Lerman, Christo, House Of Wax, Destiny015, janet7, Patyó12, kurrek, SmileyZ, Jessy
2013. május 01. 13:12 #9362
- törölt felhasználó -    
Rontó Ralph
Tudom, millióan imádták meg minden, de én negyedszeri nézésre tudtam befejezni. Valamiért nem nyerte el a tetszésem, a Croodék mondjuk tízszer jobban tetszett. A kiscsajt és Lara Croft szöszi változatát zabáltam, de nálam nem lesz kedvenc. pardon.gif Mondjuk mindenképp új.
7/10
2 felhasználónak tetszik: Kiim, duracell
2013. május 01. 19:32 #9363
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
A virágárus lány

Régen láttam ennyire silány, értelmetlen romantikus filmet. Mindig is tudtam h nem nekem való ez a mű nyáladzás... A történet borzalom, szinte a realitás olyan messze áll tőle, mint ide Westeros, a színészi játék is pocsék, a nagy bölcsességek és a magvas gondolatok a szerelemről pedig már annyira giccsesek hogy a falat simán le kapartam már tőle.

felér egy miley szájrusz filmmel, így 1/10.
2013. május 02. 00:37 #9364
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Liberal Arts

Most komoly, hogy ennek a filmnek az a magyar címe, hogy "Így jártam én"? SERIOUSLY?
A film maga aranyos. Ugyanakkor erőltetetten filozofikus és sokkal mélyebbnek akar tűnni, mint ami, amihez néhol amolyan fullban szemforgatós momentumok társulnak. Nagy a kísértés is ez miatt, hogy aláosztályozzam, de mindemellett azért van néhány igazán kedves, őszinte pillanat, mozzanat, játék, ami tényleg megfogott és feldobta az egész film minőségét.
Joshban van spiritusz mint író/rendező, bár kicsit úgy éreztem, hogy túl sok mindent ugyanakkor túl keveset akart mondani egy filmmel, és a forgatókönyvnek sem ártott volna valamivel több természetesség. Elizabethre viszont szavam nincsen, nála konkrétan az összes jeleneténél azt éreztem, hogy tessék, így néz ki egy valódi hús-vér 19 éves egyetemista (legalábbis aki viszonyt kezdene egy nálánál 16 évvel idősebb férfival, azért ez nyilván nem minden "hús-vér 19 éves egyetemistára" igaz rohog.gif). Gyakorlatilag ő adta számomra a filmnek a legtöbb autentikusságot.
6.5/10

Silent House

Ilyen is ritkán fordul elő. Azzal jövök ki egy horrorból, hogy "megérte". A félreértések és a műfajra aggatott stigmák elkerülése végett azonban maradjunk a "pszichológiai dráma" megnevezésnél.
Fontos tudnivalók... A film egyetlen egy kézikamerával lett felvéve. Tehát úgy néz ki az egész mint egy k** hosszú jelenet - ez annyira nem is állhat távol az igazságtól, hiszen még az időről-időre történő kamerarántásokkal és a színészekről való elfókuszálásokkal együtt is, amik ugye lehetőséget adhattak a vágásokra, jó hosszú jeleneteket kellett operatőrnek/rendezőnek/színésznek leforgatnia. Ez nyilván nem lehetett könnyű feladat és további pluszot ad a végeredmény értékeléséhez. Aki viszont úgy érzi, hogy már ennek hallatára is halálra unja magát, annak természetesen semmiféleképpen sem ajánlom a filmet. A módszer miatt egyébként nekem kicsit amolyan RP videójátékos hangulatom támadt a nézése közben.
Mindenféleképpen érdemes vakon belemenni, és türelmesen végigülni ahogy lassan kibontakozik a cselekmény. Ismételten, ez nem horror a szó mostanság értelmezett formájában. Akik viszont horkolás nélkül végigpislogják, azok a végére megjutalmaztatnak.
8/10

Peace, Love & Misunderstanding

Meh.
4.5/10

Red Lights

Korrekt film, amit meg lehet nézni egy este a tévében a családdal. De nem dobtam el magam tőle. Csavarok ide vagy oda. Nem azt mondom, hogy nem volt meglepetés, de nem volt eléggé szépen felvezetve az egész ahhoz, hogy érdekeljen. Azért meg lehet nézni, ha másért nem, De Niro bácsiért. Vagy Cillian Murphyért ha valakinek az lenne a zsánere.
6/10

Azt hittétek viccelek azzal az Olsen-maratonnal, mi? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. május 02. 08:15 #9365
- törölt felhasználó -    
Vasember II.

10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, SmileyZ, BunnyGirl
2013. május 02. 09:19 #9366
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A titokzatos kék vonat

10/10 biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lhhpe3LIlJ1qgrla1o1_1280.jpg
3 felhasználónak tetszik: Destiny015, duracell, ophely88
2013. május 02. 14:27 #9367
- törölt felhasználó -    
Grease (1978)

Az egészet azért kezdtem el nézni, mert a kedvenc énekesemnek (igen, Niall Horannak) ez a kedvenc filmje, és a legjobb barátnőm is szereti.
×3-szor kezdtem el nézni, Az 1.alkalommal a 20.percnél meguntam; a 2.alkalommal elaludtam rajta és kikapcsoltam.

Amit nem értek: A kis selyemfiúcskák mitől lesznek menők ? Mert bőrdzsekiben úgy sétálnak, mint néhány kocsonya ?!

10/5
nem lettem lenyűgözve.
2013. május 02. 17:11 #9368
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (matita @ 2013.05.02. 14:27)
Amit nem értek: A kis selyemfiúcskák mitől lesznek menők ? Mert bőrdzsekiben úgy sétálnak, mint néhány kocsonya ?!

Az egész filmnek akkor van értelme, ha tudod hová tenni az adott korszakot. Vagyis a válasz a kérdésedre: igen, akkoriban ez nagyon menő volt... Gondolj csak Elvisre... rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Kiim, duracell, House Of Wax, Patyó12, ophely88, Lindsay019
2013. május 02. 18:17 #9369
Kiim
Kiim

Idézet (mse90 @ 2013.05.02. 00:37)
Liberal Arts
Most komoly, hogy ennek a filmnek az a magyar címe, hogy "Így jártam én"? SERIOUSLY?

Ezen én is kicsit felhúztam a szemöldököm, de már megszoktam hogy néha olyan filmcímekkel sokkolnak, hogy ez már semmi volt ahhoz képest biggrin.gif

Amúgy kb a filmről ugyanezt gondolom, nekem valahogy olyan üres volt a film. Maga a téma jó volt, meg a mondanivalója miatt is próbált azért a földön maradni de valahogy túl nagyot akartak felmarkolni, és ettől olyan súlytalan lett az egész. Elizabethben pedig tényleg van lehetőség, mert annyira egyszerűen kirázza a kisujjából az alakítást, hogy egy szavam nem lehet rá. Plusz, annyira természetes hogy az már fájdalom, de csak is kellemes fájdalom. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: mse90, Patyó12
2013. május 02. 20:37 #9370
Kiim
Kiim

Perfect Sense/Hétköznapi pár

Véletlenül akadtam rá erre a filmre, de nem bánom hogy megnéztem! Nem mindenkinek nézhető, kicsit művészfilm sőt talán nagyon is ezért aki csak bámulja a képernyőt és nem keres értelmet a filmekben az ne nézze meg. A sztori nagyon megfogott, tökéletesen bemutatja hogy a megszokott alap dolgok az életben mennyire fontosak és ha ezeket szépen lassan elveszik tőlünk, megváltozik minden, de ettől függetlenül az élet így is megy tovább mert mennie kell. Egy bajom van az egésszel, nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a romantikus vonalra, mert persze a legfontosabb dolog az életben a boldogság és társai, de nekem túl sok volt. A színészek hozták amit kell, főleg Evan McGregor-t emelném ki..nos, nem értem hogy eddig miért nem figyeltem rá jobban, de mostantól ez nem így lesz. biggrin.gif (Te jó isten mennyire jól néz ki...) Visszatérve a filmre, 8/10. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Fanni00
2013. május 02. 20:48 #9371
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Idézet (Kiim @ 2013.05.02. 18:17)
Ezen én is kicsit felhúztam a szemöldököm, de már megszoktam hogy néha olyan filmcímekkel sokkolnak, hogy ez már semmi volt ahhoz képest biggrin.gif
Amúgy kb a filmről ugyanezt gondolom, nekem valahogy olyan üres volt a film. Maga a téma jó volt, meg a mondanivalója miatt is próbált azért a földön maradni de valahogy túl nagyot akartak felmarkolni, és ettől olyan súlytalan lett az egész. Elizabethben pedig tényleg van lehetőség, mert annyira egyszerűen kirázza a kisujjából az alakítást, hogy egy szavam nem lehet rá. Plusz, annyira természetes hogy az már fájdalom, de csak is kellemes fájdalom.  wink.gif

Igen, igen, mindig szemet gyönyörködtetőek a mi filmcímfordításaink, de talán ez a fajta módszer, amikor direkt rájátszanak a színész egy korábbi ismert munkájára, a legirritálóbb. Itt van ő, a színész, amint próbál valami újat mutatni magából, levetkőzve a skatulyáját, erre mit csinálnak kedves testvéreink? Úgy kezelik az új filmjét, mint valamiféle folytatást az azt megelőző projektjéhez. Amihez konkrétan semmi köze nincs. 110.gif Ennél még a béna sima erőltetett szóvicc-címek is jobbak.
Josh-sal egyébként néztem épp egy interjút a film kapcsán, ahol arról mesélt, hogy meg is "gyanúsították" azzal, hogy direkt Elizabethre írta a szerepet. Ami nem is csoda. Olyan Zibby, mint egy tökéletesen rászabott kabát. De persze nem csak itt alakít kiválóan, ha másképp gondolnám, nyilván nem szenteltem volna órákat minden egyes filmjének az átrágására. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. május 02. 20:50 #9372
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Görögbe fogadva
(My Life in Ruins)

Aki ismer az tudja, hogy nekem csak ennyi kell, hogy egy filmet több, mint 10 pontra értékeljek. Görögország, romantika, egy jó görög pasi (Alexis Georgoulis heart.gif ). Nem először láttam a filmet, DVD-n is megvan, de ha látom, hogy számomra jó filmet adnak a Tv-ben képtelen vagyok nem megnézni. A film elején azt próbáltam megfejteni, vajon melyik a kedvenc részem, de rájöttem, hogy nem lehet választani, ez így jó ahogy van...

10/10** wub.gif blush.gif

A szeretet szimfóniája
(August Rush)

Nem láttam a film végét. Az iskolában nézzük, egy héten kétszer. De eddig a véleményem az, hogy ez egy kivált kép érzelmes és elgondolkoztató film. Nekem eddig nagyon tettszik. Még nem értünk a végére, így pontozni se tudom igazán. De, mégis:

10/9.5 happy.gif
2013. május 02. 22:02 #9373
- törölt felhasználó -    
Welcome to the Rileys
Kristen. Ebben a lányban több van, mint ami elsőre látszik. Marhára irritálnak a grimaszai, a mimikája, az, ahogyan beszél, és boldog lennék, ha Hollywoodon kívül élne, de csilliószor jobb volt, mint bármelyik korábbi filmjében. Szerintem csak azért, mert ez a prostituált szerep annyira illik rá, komolyan, meg sem kellett játszania magát. rohog.gif Viccet félretéve, most tényleg. Gyakorlatilag volt egy idő, amikor a hétköznapokban is úgy öltözködött, mint a filmben, csak aztán majmolni kezdte Robertet – de mit szekálom, tök jó volt! A film is, ő is, bár azért bele-belenyúltam volna a történetszálba, néhány erőltetett párbeszédtől, ami csak azért zajlott le, hogy képben legyen a néző, a falat kapartam, meg Melissa Leo karaktere is irritált. Mondanám, hogy fejlődött Kristen, de hát ez még 2010-es film, az új Alkonyat-filmekben és a Hófehérben nyújtott alakításától a falra másztam, szóval nem tudom, mi az oka, de itt elviselhető volt, sőt, és ezen csodálkozom.
Egészen tetszett a hangulata miatt.
6/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. május 03. 08:14 #9374
olsentwins94
olsentwins94
új tag

StátuszLeszek aki leszek,vagyok aki vagyok a véleményedre meg szarok.
Hozzászólás: 36
Csatolások: 36
Azonosító: 186980
Limonádét láttam utóljára és az Olsen ikrektől a Ne szólj szánk egy szót se ami nagyon jó film,
2013. május 03. 08:22 #9375
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Liberal Arts
A film maga aranyos. Ugyanakkor erőltetetten filozofikus és sokkal mélyebbnek akar tűnni, mint ami, amihez néhol amolyan fullban szemforgatós momentumok társulnak. Nagy a kísértés is ez miatt, hogy aláosztályozzam, de mindemellett azért van néhány igazán kedves, őszinte pillanat, mozzanat, játék, ami tényleg megfogott és feldobta az egész film minőségét.
Joshban van spiritusz mint író/rendező, bár kicsit úgy éreztem, hogy túl sok mindent ugyanakkor túl keveset akart mondani egy filmmel, és a forgatókönyvnek sem ártott volna valamivel több természetesség. Elizabethre viszont szavam nincsen, nála konkrétan az összes jeleneténél azt éreztem, hogy tessék, így néz ki egy valódi hús-vér 19 éves egyetemista (legalábbis aki viszonyt kezdene egy nálánál 16 évvel idősebb férfival, azért ez nyilván nem minden "hús-vér 19 éves egyetemistára" igaz rohog.gif). Gyakorlatilag ő adta számomra a filmnek a legtöbb autentikusságot.
6.5/10

Engem érdekelne ez a film, de egyelőre még nem sikerült megnézni. Talán nekem többet mondana, mert ismerős a szituáció... biggrin.gif
2013. május 03. 11:00 #9376
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Liberal Arts
6.5/10

Na, hát nem bírtam ki és belenéztem és a film második felét konkrétan végig is néztem. Majd nyilván egyben lesz egész, de azért már tudok nyilatkozni róla így is.
Szerintem egy bizonyos dolgot leszámítva teljesen rendben van ez a film. Nem üres dolgokról van benne szó és nem a semmiről beszélnek benne. Személy szerint én a saját életemből tudok hasonló figurákat kiemelni... Valószínűleg még nem találkoztál ilyen karakterekkel. (ránéztem a lapodra és fizika szakos vagy - hát akkor nem csodálom, ha nem tudod értékelni ezt a filmet laugh.gif ) Pedig akad belőlük az egyetemen. Vannak tipikus bölcsészek, akik aztán sokak szemében igazi csodabogarak. (a volt gimis ofőm rám is megjegyezte, hogy tipikus bölcsészt lát, ha rám néz smileeee.gif - de vannak nálam sokkal tipikusabbak is... smileeee.gif ) Pláne a filozófusok. A filozófus az tényleg egy "másik bolygó", és mindenre van valami, amit mondd és abban sok igazság van.
Aztán olyan is van, hogy az ember felnőttként sem érzi magát annak, inkább érzi úgy magát, mint aki bizonyos éve után "megállt a fejlődésben" és csak olvasottabb lett, de közben pedig ugyanolyan infantilis maradt...
Spoilert tartalmaz...
Az egyetlen dolog, amivel nem értettem egyet, az az, hogy a pasas elutasította az egyetemista lányt. Mondjuk lehet, ha rendesen megnézem a film elejét, nem pont így gondolom, de amennyit láttam a lányból, tényleg értelmes, normális, aggyal rendelkező ember, aki a koránál sokkal érettebb. (és nekem ez többet számít, mint az életkor) Egyedül azért nem sértődtem meg a filmen, mert legalább egy könyvtáros csajt választott magának a főhős... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. május 03. 12:15 #9377
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.03. 11:00)
Na, hát nem bírtam ki és belenéztem és a film második felét konkrétan végig is néztem. Majd nyilván egyben lesz egész, de azért már tudok nyilatkozni róla így is.
Szerintem egy bizonyos dolgot leszámítva teljesen rendben van ez a film. Nem üres dolgokról van benne szó és nem a semmiről beszélnek benne. Személy szerint én a saját életemből tudok hasonló figurákat kiemelni... Valószínűleg még nem találkoztál ilyen karakterekkel. (ránéztem a lapodra és fizika szakos vagy - hát akkor nem csodálom, ha nem tudod értékelni ezt a filmet laugh.gif ) Pedig akad belőlük az egyetemen. Vannak tipikus bölcsészek, akik aztán sokak szemében igazi csodabogarak. (a volt gimis ofőm rám is megjegyezte, hogy tipikus bölcsészt lát, ha rám néz smileeee.gif - de vannak nálam sokkal tipikusabbak is... smileeee.gif ) Pláne a filozófusok. A filozófus az tényleg egy "másik bolygó", és mindenre van valami, amit mondd és abban sok igazság van.
Aztán olyan is van, hogy az ember felnőttként sem érzi magát annak, inkább érzi úgy magát, mint aki bizonyos éve után "megállt a fejlődésben" és csak olvasottabb lett, de közben pedig ugyanolyan infantilis maradt...
Spoilert tartalmaz...
Az egyetlen dolog, amivel nem értettem egyet, az az, hogy a pasas elutasította az egyetemista lányt. Mondjuk lehet, ha rendesen megnézem a film elejét, nem pont így gondolom, de amennyit láttam a lányból, tényleg értelmes, normális, aggyal rendelkező ember, aki a koránál sokkal érettebb. (és nekem ez többet számít, mint az életkor) Egyedül azért nem sértődtem meg a filmen, mert legalább egy könyvtáros csajt választott magának a főhős... rohog.gif

Meglepődnél, hogy mennyire filozofikus tud lenni egy-egy fizikus. rohog.gif De persze lehet, hogy mégsem eléggé egy bölcsészhez képest. Tudom én, hogy az efféle eszmecserék teljesen életszerűek és hogy az egyetemisták általában azt hiszik, hogy ők fogják megváltani a világot... De néha valahogy soknak éreztem és nem sikerült teljesen átazonosulnom vele. Ha valamikor lesz szerencséd a film első feléhez is, kíváncsi vagyok a teljes véleményedre. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. május 03. 15:38 #9378
Patyó12
Patyó12
Mrs. Lautner

StátuszA tündérmeséknek mindig okkal van vége...♥
Hozzászólás: 1229
Csatolások: 10
Azonosító: 156581
Hotel Transilvanya-Ahol a szörnyek lazulnak

Egyszerűen imádtam ezt a mesefilmet! Hatalmas humor, retro szörnyek, a nagy Ding, elképesztő animáció, szuper történet. Minden, ami kell egy tökéletes meséhez, megvan benne.
Szerintem sokakat foglalkoztat, hogy mi a helyzet Drakulával, és a 118 éves KAMASZ lányával. Mert a lány életében is eljön a korszak, amikor szerelmes lesz, csak hogy egy embergzerekbe...remek mese! smileeee.gif

10/11 heart.gif
2 felhasználónak tetszik: kurrek, SmileyZ
2013. május 03. 16:06 #9379
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Nim szigete
Annyira nem nyűgözött le ez a film. Egy estés filmnek jó, de nem kell lerágnia körmünket és semmi egyéb dolgot.
5/10 smileeee.gif
2013. május 03. 16:44 #9380
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Patyó12 @ 2013.05.03. 15:38)
Hotel Transilvanya-Ahol a szörnyek lazulnak
Egyszerűen imádtam ezt a mesefilmet! Hatalmas humor, retro szörnyek, a nagy Ding, elképesztő animáció, szuper történet. Minden, ami kell egy tökéletes meséhez, megvan benne.
Szerintem sokakat foglalkoztat, hogy mi a helyzet Drakulával, és a 118 éves KAMASZ lányával. Mert a lány életében is eljön a korszak, amikor szerelmes lesz, csak hogy egy embergzerekbe...remek mese! smileeee.gif 
10/11 heart.gif

Tényleg nem volt rossz, de voltak benne tárgyi tévedések (különösen egy, de az hatalmas), na meg persze még mindig nem tudom eldönteni, hogy gyereknek készült-e inkább, vagy felnőttnek. Gyereknek kicsit komor úgymond és a poénok egy jelentős része csak akkor érthető, ha irodalmilag tájékozott vagy egy bizonyos szinten, viszont egy felnőttnek meg túl gyermeteg a legtöbb részben. Az énekes része például kritikán aluli, én azt kihagytam volna egy az egyben. blink.gif
Tulajdonképpen nem rossz, nem rossz, de azért annyira nem is estem tőle hasra. Szerintem Az öt legenda mérföldekkel jobban sikerült... smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Patyó12, TheDanush
710 oldal 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!