Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. május 30. 19:19
Ma a suliban néztük meg a Jószomszédi Iszonyt. Haláli volt benne az öregasszony!
10/9
10/9
2013. május 30. 19:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én a Norbitot láttam legutóbb a tévében...vicces volt, de se az elejét, se a végét nem láttam, viszont hasonló volt, mint a Gagyi mami számomra
2013. május 30. 19:49
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Őrült, dilis szerelem. Szerintem jó kis romantikus vígjáték, ajánlom mindenkinek, elsősorban lányoknak, de a fiúk sem fogják unni magukat alatta. 8/10
2013. május 30. 19:51
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.30. 17:05)
Hotel Transylvania
Borzalmas, meg ne nézzétek. Tudtam én, hogy gyenge, de már a képernyőbe fingós résznél ki kellett volna nyomnom. Logikátlan, gagyi és unalmas. Vannak jelenetei, amin tényleg naggyon nevettem, de a háromnegyedén aludni lehet, szóval egy óra után (két napba telt, hogy megnézzem), áttekertem.
4/10
Borzalmas, meg ne nézzétek. Tudtam én, hogy gyenge, de már a képernyőbe fingós résznél ki kellett volna nyomnom. Logikátlan, gagyi és unalmas. Vannak jelenetei, amin tényleg naggyon nevettem, de a háromnegyedén aludni lehet, szóval egy óra után (két napba telt, hogy megnézzem), áttekertem.
4/10
Ugyehogy nem jó? Anno rászántam magam,hogy megnézzem,mert őszintén szólva,én rosszat szinte nem olvastam róla. Mindenki agyba-főbe dícsérte.. Kb. az 1/3-nál leállítottam mert nagyon unalmasnak találtam - ami ezen az eseten kívül csak egyszer történt meg, és én azért általában adok egy esélyt a filmnek hátha a végéig lesz valami,de ebben már az elején nem sok reményt láttam. Pedig amúgy olyan szimpatikusnak tűnt a borító és az előzetes alapján is...
2013. május 30. 20:07
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Grease
Amikor az osztály megszavazta, hogy ezt a filmet nézzük meg, nem repestem az örömtől, kicsit előítéletes voltam, amiatt, hogy nem mostanában készült, de végül nem bántam meg nagyon tetszett.
És John Travolta.
Nem nézett ki rosszul az öreg, az egyszer biztos.
Összességében a dalok tetszettek, a történet jó volt, szóval 10/8
Halálos iramban 6.
Amikor a barátnőm mondta, hogy nézzük meg, nem volt sok kedvem hozzá, végül örülök, hogy elmentünk. Nem láttam a többi részét, de ettől lehidaltam. Nekem már rég hiányzott egy ilyen akciófilm mint ez. Az események pörögtek, sose untam magam, és még az se vette el a kedvem, hogy a mozi olyan hangos volt, hogy szinte megsüketültem, és hogy majd bepisiltem, annyi kólát ittam.
Természetesen 10/10
Amikor az osztály megszavazta, hogy ezt a filmet nézzük meg, nem repestem az örömtől, kicsit előítéletes voltam, amiatt, hogy nem mostanában készült, de végül nem bántam meg nagyon tetszett.
Összességében a dalok tetszettek, a történet jó volt, szóval 10/8
Halálos iramban 6.
Amikor a barátnőm mondta, hogy nézzük meg, nem volt sok kedvem hozzá, végül örülök, hogy elmentünk. Nem láttam a többi részét, de ettől lehidaltam. Nekem már rég hiányzott egy ilyen akciófilm mint ez. Az események pörögtek, sose untam magam, és még az se vette el a kedvem, hogy a mozi olyan hangos volt, hogy szinte megsüketültem, és hogy majd bepisiltem, annyi kólát ittam.
Természetesen 10/10
2013. május 31. 00:48
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Anna Karenina 2012
Először is Alicia Vikander és Aaron Johnson miatt szerettem volna megnézni, aztán rájöttem, mennyi kedvencemet sorakoztatja fel a film, így nem akartam tovább várni.
10/5.5
A szerelem határai
Annyira rég óta meg akartam nézni ezt a filmet, elsősorban Sienna Miller miatt, és nem is csalódtam! Az eleje nagyon jól indult, bár a végére kicsit ellaposodott a történet, szerintem, de így is izgalmas és érdekes volt! Remek sztori, remek színészekkel!
10/7.5
Szerelem a végzeten
Ez nekem tipikusan olyan film, amit télen, egy bögre forró teával, a kanapéba bekuckolódva nézek meg. Nagyon tetszett a történet, még nevettem is rajta és idegeskedtem is,
Ki nem állhatom a 'fújjuk le az esküvőt a ceremónia napján' féle alkotásokat,
De egyébként John és Kate tündériek voltak együtt, viszont másképp is meg lehetett volna oldani, hogy összejöjjenek. Az ilyen helyzetek nagyon valószerűtlenek. Igazából nem volt rossz, egy unalmas napra tökéletes komédia!
10/5
Tetemes összeg
Ohh..micsoda szóvicc a címben!
Ari Graynort kezdem megkedvelni, Colin Hanks sem rossz színész, bár a karakterét annyira nem tudja átadni, de ez a film borzalmas. A sztori érdekesen indul, de a színvonal percenként csak csökken.
Alapvetően valószerűtlen az egész film, persze vannak valós elemek, megvannak a sztereotipikus karakterek, a pénzéhes csajszi, a nem túl vonzó, de gazdag milliomos, de félkegyelmű karakterekből is bőven akad. Én értem, hogy a film nagy poénja akar lenni, hogy a főszereplő sorozatgyilkos, aki olyan nyámnyila és visszahúzódó, hogy senki nem gondolna rá, de egy ilyen ember minimum mentálisan sérült. A filmben pedig semmi sem utal rá, hogy bármi problémája lenne, azt meg pláne nem tudtam kinézni belőle, hogy embert öljön. Az ilyen karakterektől félni kéne, megborzongani a látványától, de itt semmi ilyesmit nem értek el a készítők. Igazából alig próbálkoztak, semmilyen hatással nem próbálták őt, vagy a jeleneteket félelmetessé tenni.
A vége pedig teljesen értelmetlen és vitatható. Egyszerűen szörnyű.
10/2
2013. május 31. 11:30
Egy különc srác feljegyzései (2012)
Rátaláltam a szinkronos verzióra a neten, gondoltam rászánom magam. Csalódtam. Egyedül Ezra Miller hangszínét találták el, a többiek hangja miatt nézhetetlen volt számomra
Emlékszem, ez volt az első film 2013-ban amit láttam, és azóta még vagy ötször megnéztem. Nem ragozom, aki szereti a '90-es éveket az nézze meg, eredeti kiadásban.
(Btw annak a híve vagyok, hogy ha egyszer már több nyelvet is tanul az ember, használja ki hogy több ezer alkotás a rendelkezésére áll az adott nyelveek gyakorlásához. Emma Watson kiejtése annyira zseniálisan brit, hogy némelyik mondatát csak harmadjára értettem meg, viszont az eredeti verzió százszor jobb, mint a szinkronos.)
Rátaláltam a szinkronos verzióra a neten, gondoltam rászánom magam. Csalódtam. Egyedül Ezra Miller hangszínét találták el, a többiek hangja miatt nézhetetlen volt számomra
(Btw annak a híve vagyok, hogy ha egyszer már több nyelvet is tanul az ember, használja ki hogy több ezer alkotás a rendelkezésére áll az adott nyelveek gyakorlásához. Emma Watson kiejtése annyira zseniálisan brit, hogy némelyik mondatát csak harmadjára értettem meg, viszont az eredeti verzió százszor jobb, mint a szinkronos.)
2013. május 31. 12:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2013.05.31. 11:30)
Egy különc srác feljegyzései (2012)
Emlékszem, ez volt az első film 2013-ban amit láttam, és azóta még vagy ötször megnéztem. Nem ragozom, aki szereti a '90-es éveket az nézze meg, eredeti kiadásban.
Ne már, tényleg borzasztóan elbaltázták a szinkront.
Ezráé tetszik, Logané sem annyira rossz de Emma Watson hangja! Szabó Luca a legeslegrosszabb akit találhattak neki! Már a Harry Potterben idegesített a legelső pillanattól fogva, remélem is, hogy leváltják, de nem! Ha nem fog kitörni a skatulyából, (itt Magyarországon) akkor nagy részt a szinkronhangja miatt lesz. Katasztrófa.
Ráadásul utána még néztem az egyik oldalon a filmről infókat, erre kiadja, főszereplők, Emma Watson, Ezra Miller, Logan LOrman
2013. május 31. 12:53
|
|
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline
|
A Nagy Gatsby-t - és nagyon tetszett. Leo szívdöglesztő benne!!!
Mindenkinek ajánlom márcsak a látványa miatt is.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2013. május 31. 16:13
10 dolog, amit utálok benned
&
Lovagregény
Heath filmjei, mindegyikben nagyot alakít, el sem mondhatom, milyen jó érzés volt látni őket, és látni, amíg élt.
És amint már említettem, erre a 10 pont kevés.
&
Lovagregény
Heath filmjei, mindegyikben nagyot alakít, el sem mondhatom, milyen jó érzés volt látni őket, és látni, amíg élt.
És amint már említettem, erre a 10 pont kevés.
2013. május 31. 19:26
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Epic - A zöld urai
Szóhoz sem jutok.. Bátran kijelenthetem, hogy a világ egyik legjobb meséje. Érdemes volt rá várni. A látvány már az első perctől megfogott, a karaktereket is egytől egyig imádtam. A kedvencem Nod volt, irtó szerelmes lettem belé. Azt hittem 2013 nagy dobása az Öt Legenda, de erre az Epic rácáfolt. Nem csak kisgyerekeknek ajánlom, ha nem felnőtteknek is. Köszönöm szépen Chris Wedge rendezőnek, ezt a csodálatos látványvilágot és történetet. 10/10*
Szóhoz sem jutok.. Bátran kijelenthetem, hogy a világ egyik legjobb meséje. Érdemes volt rá várni. A látvány már az első perctől megfogott, a karaktereket is egytől egyig imádtam. A kedvencem Nod volt, irtó szerelmes lettem belé. Azt hittem 2013 nagy dobása az Öt Legenda, de erre az Epic rácáfolt. Nem csak kisgyerekeknek ajánlom, ha nem felnőtteknek is. Köszönöm szépen Chris Wedge rendezőnek, ezt a csodálatos látványvilágot és történetet. 10/10*
2013. május 31. 21:24
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
The Hangover Part III
Nem volt szerintem annyira rossz mint ahogy olvastam a véleményekbe különböző oldalakon, de egy kicsit erőltetett volt, és fele annyira sem volt jó mint az első rész. Viszont a poénok jók voltak, a stáblista utáni részen sírtam a nevetéstől.
10/9
Nem volt szerintem annyira rossz mint ahogy olvastam a véleményekbe különböző oldalakon, de egy kicsit erőltetett volt, és fele annyira sem volt jó mint az első rész. Viszont a poénok jók voltak, a stáblista utáni részen sírtam a nevetéstől.
10/9
2013. június 01. 13:50
Idézet (TheDanush @ 2013.05.31. 19:26)
Epic - A zöld urai10/10*
Ugye? én most egyszerre vagyok szerelmes Jack Frostba és Nodba
2013. június 01. 16:23
Más világ
Nem éppen mai, de most néztem meg másodszorra ezt a filmet, ezúttal anyuval, és hát, hú. Most is csak ezt tudom mondani. YouTube-on van fent a teljes film, Nicole Kidman a főszereplő benne egyébként. Aki szereti a szellemes, kissé hátborzongató, de tartalommegfogó filmeket, és esetleg nem látta volna, azoknak nagyon ajánlom.
10/10*
Nem éppen mai, de most néztem meg másodszorra ezt a filmet, ezúttal anyuval, és hát, hú. Most is csak ezt tudom mondani. YouTube-on van fent a teljes film, Nicole Kidman a főszereplő benne egyébként. Aki szereti a szellemes, kissé hátborzongató, de tartalommegfogó filmeket, és esetleg nem látta volna, azoknak nagyon ajánlom.
2013. június 01. 16:31
A felhők fölött 3 méterrel
Kedvenc filmem és Mario Casas nagyon szívdöglesztő benne.
Kedvenc filmem és Mario Casas nagyon szívdöglesztő benne.
2013. június 01. 16:31
X-Men: Az elsők
X-Men 1-3
Igazából már sokszor láttam ezeket a filmeket, a rajzfilmsorozatokat is néztem, de maratont tartottam, és még egyszer végigültem az összeset. Nagyon vicces volt, mert most, hogy már legalább századjára láttam, felfedeztem egy csomó bakit. :D Például, mikor a fiúcska papírrepülőt reptetett (kb 1 méter magasságban), a srácnak volt árnyéka, de a repülőnek nem. :D
Meg volt egy, amin nagyon kiakadtam. Ugye az X-Men: Az elsőkben lebénul a prof (ami 1960 körül játszódik). Aztán van a trilógia, ahol szintén béna, és ott visszatekintünk a múltba 20 évvel - ami még akkor is csak 1993, ha a jelenben játszódna -, DE ott még járni tudott, szóval ezen meglepődtem. 1960-ban lebénul, aztán megint jár, aztán megint béna. :D Meg még volt valami vicces baki, de azt már elfelejtettem. :S:D
8/10
Ui.: Jean haja csodálatos, szerelmes vagyok belé.
X-Men 1-3
Igazából már sokszor láttam ezeket a filmeket, a rajzfilmsorozatokat is néztem, de maratont tartottam, és még egyszer végigültem az összeset. Nagyon vicces volt, mert most, hogy már legalább századjára láttam, felfedeztem egy csomó bakit. :D Például, mikor a fiúcska papírrepülőt reptetett (kb 1 méter magasságban), a srácnak volt árnyéka, de a repülőnek nem. :D
Meg volt egy, amin nagyon kiakadtam. Ugye az X-Men: Az elsőkben lebénul a prof (ami 1960 körül játszódik). Aztán van a trilógia, ahol szintén béna, és ott visszatekintünk a múltba 20 évvel - ami még akkor is csak 1993, ha a jelenben játszódna -, DE ott még járni tudott, szóval ezen meglepődtem. 1960-ban lebénul, aztán megint jár, aztán megint béna. :D Meg még volt valami vicces baki, de azt már elfelejtettem. :S:D
8/10
Ui.: Jean haja csodálatos, szerelmes vagyok belé.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.