Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 30. 19:18 #9581
- törölt felhasználó -    
A Diktátor (2012)
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, Hayley.5
2013. május 30. 19:19 #9582
- törölt felhasználó -    
Ma a suliban néztük meg a Jószomszédi Iszonyt. Haláli volt benne az öregasszony! _nevet.gif
10/9
4 felhasználónak tetszik: Kiim, House Of Wax, SmileyZ, LexiCobain
2013. május 30. 19:46 #9583
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Én a Norbitot láttam legutóbb a tévében...vicces volt, de se az elejét, se a végét nem láttam, viszont hasonló volt, mint a Gagyi mami számomra biggrin.gif
2013. május 30. 19:49 #9584
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
Őrült, dilis szerelem. Szerintem jó kis romantikus vígjáték, ajánlom mindenkinek, elsősorban lányoknak, de a fiúk sem fogják unni magukat alatta. 8/10 rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, SmileyZ, TheDanush, pink_bunny
2013. május 30. 19:51 #9585
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.30. 17:05)
Hotel Transylvania
Borzalmas, meg ne nézzétek. Tudtam én, hogy gyenge, de már a képernyőbe fingós résznél ki kellett volna nyomnom. Logikátlan, gagyi és unalmas. Vannak jelenetei, amin tényleg naggyon nevettem, de a háromnegyedén aludni lehet, szóval egy óra után (két napba telt, hogy megnézzem), áttekertem. 
4/10

Ugyehogy nem jó? Anno rászántam magam,hogy megnézzem,mert őszintén szólva,én rosszat szinte nem olvastam róla. Mindenki agyba-főbe dícsérte.. Kb. az 1/3-nál leállítottam mert nagyon unalmasnak találtam - ami ezen az eseten kívül csak egyszer történt meg, és én azért általában adok egy esélyt a filmnek hátha a végéig lesz valami,de ebben már az elején nem sok reményt láttam. Pedig amúgy olyan szimpatikusnak tűnt a borító és az előzetes alapján is...
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, TheDanush, LexiCobain
2013. május 30. 20:07 #9586
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Grease
Amikor az osztály megszavazta, hogy ezt a filmet nézzük meg, nem repestem az örömtől, kicsit előítéletes voltam, amiatt, hogy nem mostanában készült, de végül nem bántam meg nagyon tetszett. laugh.gif És John Travolta. wub.gif Nem nézett ki rosszul az öreg, az egyszer biztos.
Összességében a dalok tetszettek, a történet jó volt, szóval 10/8

Halálos iramban 6.
Amikor a barátnőm mondta, hogy nézzük meg, nem volt sok kedvem hozzá, végül örülök, hogy elmentünk. Nem láttam a többi részét, de ettől lehidaltam. Nekem már rég hiányzott egy ilyen akciófilm mint ez. Az események pörögtek, sose untam magam, és még az se vette el a kedvem, hogy a mozi olyan hangos volt, hogy szinte megsüketültem, és hogy majd bepisiltem, annyi kólát ittam. rohog.gif
Természetesen 10/10
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, pink_bunny
2013. május 31. 00:48 #9587
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139

Anna Karenina 2012

Először is Alicia Vikander és Aaron Johnson miatt szerettem volna megnézni, aztán rájöttem, mennyi kedvencemet sorakoztatja fel a film, így nem akartam tovább várni. rolleyes.gif Tetszett az elején, ahogy behozták a színpadias hatást, és a jelenetváltoztatásokat a szereplők segítségével és néhány tárgy feltűnő megváltoztatásával tették. Ötletes volt, bár a vasútállomáson nem keltette azt a hatást, mintha valódi lenne. A színészekkel nem volt bajom, számos karakterrel viszont igen. Anna problémáját abszolút megértettem, de a hangulatingadozásai és a rohamai kicsit kellemetlenek lettek a végére, így a tragikus sorsa nem viselt meg túlzottan. De nem rossz feldolgozás, jól alakítanak a színészek, egyszer meg lehet nézni.
10/5.5

A szerelem határai

Annyira rég óta meg akartam nézni ezt a filmet, elsősorban Sienna Miller miatt, és nem is csalódtam! Az eleje nagyon jól indult, bár a végére kicsit ellaposodott a történet, szerintem, de így is izgalmas és érdekes volt! Remek sztori, remek színészekkel!
10/7.5

Szerelem a végzeten

Ez nekem tipikusan olyan film, amit télen, egy bögre forró teával, a kanapéba bekuckolódva nézek meg. Nagyon tetszett a történet, még nevettem is rajta és idegeskedtem is, rolleyes.gif a vége viszont kiábrándító.
Ki nem állhatom a 'fújjuk le az esküvőt a ceremónia napján' féle alkotásokat, dry.gif ettől herótom van. A legidegesítőbb pedig az, hogy az ilyen helyzetekben, a főszereplő a rosszfiú, de mégsem állítják be annak. Ezért kell a másik hoppon maradt párnak valami rossz tulajdonság, hogy ne a főszereplőket gyűlöljük meg aljas tettük miatt. Itt Cusacknak megkönnyítették a dolgát, mert a magyarázkodós részt egyszerűen nem tették a filmbe, pedig a vendégsereg érkezésekor mondták le a menyegzőt, megszégyenítve ezzel az arát. Jaj...
De egyébként John és Kate tündériek voltak együtt, viszont másképp is meg lehetett volna oldani, hogy összejöjjenek. Az ilyen helyzetek nagyon valószerűtlenek. Igazából nem volt rossz, egy unalmas napra tökéletes komédia!
10/5

Tetemes összeg

Ohh..micsoda szóvicc a címben! dry.gif
Ari Graynort kezdem megkedvelni, Colin Hanks sem rossz színész, bár a karakterét annyira nem tudja átadni, de ez a film borzalmas. A sztori érdekesen indul, de a színvonal percenként csak csökken.
Alapvetően valószerűtlen az egész film, persze vannak valós elemek, megvannak a sztereotipikus karakterek, a pénzéhes csajszi, a nem túl vonzó, de gazdag milliomos, de félkegyelmű karakterekből is bőven akad. Én értem, hogy a film nagy poénja akar lenni, hogy a főszereplő sorozatgyilkos, aki olyan nyámnyila és visszahúzódó, hogy senki nem gondolna rá, de egy ilyen ember minimum mentálisan sérült. A filmben pedig semmi sem utal rá, hogy bármi problémája lenne, azt meg pláne nem tudtam kinézni belőle, hogy embert öljön. Az ilyen karakterektől félni kéne, megborzongani a látványától, de itt semmi ilyesmit nem értek el a készítők. Igazából alig próbálkoztak, semmilyen hatással nem próbálták őt, vagy a jeleneteket félelmetessé tenni. blink.gif A felesége, pedig amikor ráébred a férje kis hobbijára, sem úgy reagál, mint ahogy az normális lenne. Sem Colin, sem Ari nem tudják megformálni a karaktereiket, (bár az utóbbinak volt néhány hiteles jelenete.) Olyan, mintha a Rém Rendes családból látnék egy epizódot. blink.gif
A vége pedig teljesen értelmetlen és vitatható. Egyszerűen szörnyű.
10/2
3 felhasználónak tetszik: justcreatesomething, duracell, TheDanush
2013. május 31. 10:42 #9588
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Nagydumás kiscsajok heart.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell, patrícia4
2013. május 31. 11:30 #9589
- törölt felhasználó -    
Egy különc srác feljegyzései (2012)
Rátaláltam a szinkronos verzióra a neten, gondoltam rászánom magam. Csalódtam. Egyedül Ezra Miller hangszínét találták el, a többiek hangja miatt nézhetetlen volt számomra sad.gif Emlékszem, ez volt az első film 2013-ban amit láttam, és azóta még vagy ötször megnéztem. Nem ragozom, aki szereti a '90-es éveket az nézze meg, eredeti kiadásban.
(Btw annak a híve vagyok, hogy ha egyszer már több nyelvet is tanul az ember, használja ki hogy több ezer alkotás a rendelkezésére áll az adott nyelveek gyakorlásához. Emma Watson kiejtése annyira zseniálisan brit, hogy némelyik mondatát csak harmadjára értettem meg, viszont az eredeti verzió százszor jobb, mint a szinkronos.)
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, TheDanush, itsjustme, VampireBella, Fanni00, Misao
2013. május 31. 12:00 #9590
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (justcreatesomething @ 2013.05.31. 11:30)
Egy különc srác feljegyzései (2012)
Rátaláltam a szinkronos verzióra a neten, gondoltam rászánom magam. Csalódtam. Egyedül Ezra Miller hangszínét találták el, a többiek hangja miatt nézhetetlen volt számomra sad.gif Emlékszem, ez volt az első film 2013-ban amit láttam, és azóta még vagy ötször megnéztem. Nem ragozom, aki szereti a '90-es éveket az nézze meg, eredeti kiadásban.
(Btw annak a híve vagyok, hogy ha egyszer már több nyelvet is tanul az ember, használja ki hogy több ezer alkotás a rendelkezésére áll az adott nyelveek gyakorlásához. Emma Watson kiejtése annyira zseniálisan brit, hogy némelyik mondatát csak harmadjára értettem meg, viszont az eredeti verzió százszor jobb, mint a szinkronos.)

Ne már, tényleg borzasztóan elbaltázták a szinkront. blink.gif Logannek szerintem a legjobban Gacsal Ádám hangja áll jól,(Harry Potter) amikor még a Villámtolvaj trailerét néztem, úgy örültem, hogy ő szinkronizálja le, aztán kiderült, hogy ez csak kizárólag a trailerhez készült és a filmhez egy nyomi nem a karakteréhez illő hangot kapott. dry.gif
Ezráé tetszik, Logané sem annyira rossz de Emma Watson hangja! Szabó Luca a legeslegrosszabb akit találhattak neki! Már a Harry Potterben idegesített a legelső pillanattól fogva, remélem is, hogy leváltják, de nem! Ha nem fog kitörni a skatulyából, (itt Magyarországon) akkor nagy részt a szinkronhangja miatt lesz. Katasztrófa.
Ráadásul utána még néztem az egyik oldalon a filmről infókat, erre kiadja, főszereplők, Emma Watson, Ezra Miller, Logan LOrman blink.gif
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, VampireBella
2013. május 31. 12:26 #9591
- törölt felhasználó -    
Életrevalók (2011) heart.gif heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Fanni00, Luckie, krisztencs99, Christo, Adrianna
2013. május 31. 12:53 #9592
Jeckyll
Jeckyll

Státusz...szeretek ilyen meghökkentő és furcsa lenni! - Holly Goulightly -
Hozzászólás: 648
Csatolások: 5318
Azonosító: 137013
A Nagy Gatsby-t - és nagyon tetszett. Leo szívdöglesztő benne!!! smileeee.gif Mindenkinek ajánlom márcsak a látványa miatt is. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2013. május 31. 16:13 #9593
- törölt felhasználó -    
10 dolog, amit utálok benned
&
Lovagregény

Heath filmjei, mindegyikben nagyot alakít, el sem mondhatom, milyen jó érzés volt látni őket, és látni, amíg élt.
És amint már említettem, erre a 10 pont kevés.
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, itsjustme, Adrianna
2013. május 31. 19:26 #9594
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Epic - A zöld urai
Szóhoz sem jutok.. Bátran kijelenthetem, hogy a világ egyik legjobb meséje. Érdemes volt rá várni. A látvány már az első perctől megfogott, a karaktereket is egytől egyig imádtam. A kedvencem Nod volt, irtó szerelmes lettem belé. Azt hittem 2013 nagy dobása az Öt Legenda, de erre az Epic rácáfolt. Nem csak kisgyerekeknek ajánlom, ha nem felnőtteknek is. Köszönöm szépen Chris Wedge rendezőnek, ezt a csodálatos látványvilágot és történetet. 10/10*
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Alison Lerman
2013. május 31. 21:24 #9595
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
The Hangover Part III
Nem volt szerintem annyira rossz mint ahogy olvastam a véleményekbe különböző oldalakon, de egy kicsit erőltetett volt, és fele annyira sem volt jó mint az első rész. Viszont a poénok jók voltak, a stáblista utáni részen sírtam a nevetéstől.
10/9
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, patrícia4
2013. június 01. 01:53 #9596
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
The Hangover Part III
10/9
2013. június 01. 13:50 #9597
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheDanush @ 2013.05.31. 19:26)
Epic - A zöld urai10/10*

Ugye? én most egyszerre vagyok szerelmes Jack Frostba és Nodba wub.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, TheDanush, Adrianna, Misao
2013. június 01. 16:23 #9598
- törölt felhasználó -    
Más világ
Nem éppen mai, de most néztem meg másodszorra ezt a filmet, ezúttal anyuval, és hát, hú. Most is csak ezt tudom mondani. YouTube-on van fent a teljes film, Nicole Kidman a főszereplő benne egyébként. Aki szereti a szellemes, kissé hátborzongató, de tartalommegfogó filmeket, és esetleg nem látta volna, azoknak nagyon ajánlom. smileeee.gif 10/10*
2013. június 01. 16:31 #9599
- törölt felhasználó -    
A felhők fölött 3 méterrel
Kedvenc filmem és Mario Casas nagyon szívdöglesztő benne. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, Vampiregirl1
2013. június 01. 16:31 #9600
- törölt felhasználó -    
X-Men: Az elsők
X-Men 1-3

Igazából már sokszor láttam ezeket a filmeket, a rajzfilmsorozatokat is néztem, de maratont tartottam, és még egyszer végigültem az összeset. Nagyon vicces volt, mert most, hogy már legalább századjára láttam, felfedeztem egy csomó bakit. :D Például, mikor a fiúcska papírrepülőt reptetett (kb 1 méter magasságban), a srácnak volt árnyéka, de a repülőnek nem. :D
Meg volt egy, amin nagyon kiakadtam. Ugye az X-Men: Az elsőkben lebénul a prof (ami 1960 körül játszódik). Aztán van a trilógia, ahol szintén béna, és ott visszatekintünk a múltba 20 évvel - ami még akkor is csak 1993, ha a jelenben játszódna -, DE ott még járni tudott, szóval ezen meglepődtem. 1960-ban lebénul, aztán megint jár, aztán megint béna. :D Meg még volt valami vicces baki, de azt már elfelejtettem. :S:D

8/10

Ui.: Jean haja csodálatos, szerelmes vagyok belé.
6 felhasználónak tetszik: Kiim, TheDanush, Alison Lerman, Vampiregirl1, Sugarbabes, Lady Suzy
710 oldal 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!