Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 02. 14:47 #9621
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Movie 43
10/5
Ritkán lát ez ember ekkora marhaságot...
2013. június 02. 14:49 #9622
Boyfriend fan
Boyfriend fan
visszatérő vendég

StátuszNem tudod ki vagyok igazából!Nem tudod mit érzek!De egyet tudok:Seniki.Sem.Ismer
Hozzászólás: 124
Csatolások: 58
Azonosító: 194972
Kuroko no basket
10/10 smileeee.gif Imádom♥♥♥
2013. június 02. 15:18 #9623
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
Vasember 3 wub.gif
Az előző két rész is fantasztikus volt. Rob Downey most is hozta a formáját! wink.gif Kedvenc színész*-*
1 felhasználónak tetszik: LexiCobain
2013. június 02. 15:23 #9624
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Tengo ganas de ti (Téged akarlak) 10/4

Bár ne néztem volna meg. Eltűnt az első rész varázsa, nagy csalódás mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Vampiregirl1, pink_bunny
2013. június 02. 16:55 #9625
- törölt felhasználó -    
Tökéletes hang (2012)

Bár már egyszer láttam még a moziban de muszáj volt újra megnéznem. Szerintem nagyon jó és vicces filmre sikeredett főleg a szőke duci lány szerepe. És a dalok is nagyon jól lettek feldolgozva benne.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Patyó12, Vampiregirl1
2013. június 02. 16:59 #9626
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Think Like a Man (Gondolkozz pasiaggyal, 2012)
http://24.media.tumblr.com/f5602a17e9a221fc228aa53fdab4da89/tumblr_mlb93yhLzO1so5xtno1_500.gif
Hát ez jó volt, szerintem nem most néztem meg utoljára. Kivételesen az sem igesített, hogy hány páros volt/mennyi szálon keresztül ment a történet. Jól megoldották. smileeee.gif Viszont chris brownt (direkt kisbetűvel írom, hogy érzékeltessem mennyire kedvelem...) nem értem minek kellett berakni. Ráadásul kb. olyan tuskó az életben is, mint a filmben. Szerencsére azt a 2 jelenetet, míg feltűnt kibírtam. Uhh. Bár Arielle Kebbel jelenléte kárpótolt ezért. smileeee.gif
8/10
5 felhasználónak tetszik: Kiim, flox87, Alison Lerman, csicsi20, Évike12
2013. június 02. 17:02 #9627
- törölt felhasználó -    
Street dance 2 clapping.gif
2013. június 02. 18:12 #9628
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A csíkos pizsamás fiú

Megindító történet, bár túlságosan is meg tudnak viselni az ilyen sztorik. A hányattatott gyermeki sorsok a gyengéim. A két kisfiú kapcsolata tetszett a filmben és a gyermeki tudatlanság is. Elég valószerű bár vannak jelenetek, amiket nem tudtam hova tenni. Elgondolkodtató volt, de túlságosan lehangolt.
10/6.5

Hanna-Gyilkos természet

Rosszabbra számítottam, és mondhatni tetszett a film. Saoirse és Eric örök kedvenceim, szerencsére a szinkront is jól választották. A történet néhol kissé unalmas volt, de a harcok, főleg Saoirse jelenetei kárpótoltak. A harci jelenetek egész korrektek voltak, bár egy tizenéves csaj ereje, bármilyen jól is ki van képezve, nem ér föl egy férfiéhez. De ebben a filmben el is hittem, amit a kis bérgyilkos csajszi csinált, olyan jelenetei voltak, hogy csak tátott szájjal bámultam, amikor különféle nyelveken beszélt, az egész személyiségét. A zenék is jól lettek beválogatva, de az operatőri munka sokszor gyenge. Sőt, gyomorforgató. Amikor az alagútban fut, vagy a körhinta forog, a kamerát is ugyanúgy mozgatják és én, aki a vidámpark összes marhaságát kibírom és élvezem, ennél a filmnél majdnem elhánytam magam. Lehet másnak fel sem tűnik, engem kifejezetten zavart.
10/7.5
4 felhasználónak tetszik: Kiim, Sugarbabes, Fanni00, pink_bunny
2013. június 02. 18:17 #9629
- törölt felhasználó -    
Pihenő a pokolba.. Ennyi belet rég láttam mellow.gif
http://www.youtube.com/watch?v=BNpSOxBx66Q
2013. június 02. 18:25 #9630
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Másnaposok 3
Kicsit félve ültem be a filmre, mert néhány embertől negatív visszajelzést kaptam, sokan leszólták a filmet. Viszont kellemes csalódás volt, mert bár nem teljesített annyira, mint az első rész, nem volt vészes. Alan hozta a formáját, ő alakított a legjobban, mint mindig. Főleg Alan és Phil közös jelenetei tetszettek.
"Phil, meg tudnád mondani, hogy hol vetted a felsődet? Diesel?" rohog.gif
10/7

Kettőt találhatsz
Hiába kapott negatív véleményeket, nekem nagyon-nagyon tetszett. Már kétszer láttam, és hajlok a harmadik alkalom felé is, amit szerintem nemsokára be fogok iktatni. Viszont hozzá kell tennem, hogy Jennifer Garner karaktere néha rettentő idegesítő volt, viszont imádtam, hogy Fritz mennyire megváltozott Grey miatt. wub.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, TheDanush, Sugarbabes
2013. június 02. 18:37 #9631
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Idézet (cintia0023 @ 2013.06.02. 18:25)
Kettőt találhatsz
Hiába kapott negatív véleményeket, nekem nagyon-nagyon tetszett. Már kétszer láttam, és hajlok a harmadik alkalom felé is, amit szerintem nemsokára be fogok iktatni. Viszont hozzá kell tennem, hogy Jennifer Garner karaktere néha rettentő idegesítő volt, viszont imádtam, hogy Fritz mennyire megváltozott Grey miatt.  wub.gif 
10/10

Úgy örülök, hogy Courtneyyn és rajtam kívül más is ezen a véleményen van! A kritikusok lehúzták (már nem mintha annyira adnék a véleményükre tongue.gif ) pedig annyira aranyos film! Igaz kicsit sablonos, de mégis tudott újat mutatni! Jennifert kifejezetten bírtam a 3 mérettel nagyobb szerkóiban! Olyan egyedi volt! smileeee.gif Timothyról nem is beszélve! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: cintia0023
2013. június 02. 18:41 #9632
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Jack Reacher 9/10

A filmtörténelem legcoolabb "lelépése" egy autós üldözésből. cool.gif
2013. június 02. 18:42 #9633
- törölt felhasználó -    
Napos oldal
Kellemes hangulatú film igazán tehetséges színészekkel.
8/10

Django elszabadul
IMÁDTAM, IMÁDTAM, IMÁDTAM!!!Nem tudom, hogy miért most néztem meg csak először, de tuti, hogy nem utoljára.DiCaprio remekül játszotta a gonosz szerepét, de a kedvencem mégis Dr. King Schultz volt(Christoph tényleg megérdemelte az Oscart).Jamie Foxx pedig már a Ray-ben is megmutatta tehetségét, de itt még rátett egy lapáttal.Tarantino nagyot alkotott. meghajolo.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Sugarbabes, Fanni00
2013. június 02. 18:47 #9634
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
The Hangover Part III / Másnaposok 3

Nem fogok túl sokat írni a filmről, mert nincs mit. Számítottam rá hogy gyenge lesz mind poénok mind pedig történet szálon. Az egész nekem már túl szájbarágós szenvedés volt, sőt ahogy elnéztem az összes néző hasonlóan látta a dolgot. A végére már megkönnyebbültem hogy ez is lezárult, aztán jön az utolsó jelenet ami még inkább bizonyítja hogy kifújt ez a dolog. Egyetlen pozitívum, hogy egy csomó utalás volt a TDKR-ra amin azért jót vigyorogtam. smileeee.gif

5/10.
2013. június 02. 18:52 #9635
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2013.06.02. 18:37)
Úgy örülök, hogy Courtneyyn és rajtam kívül más is ezen a véleményen van! A kritikusok lehúzták (már nem mintha annyira adnék a véleményükre  tongue.gif ) pedig annyira aranyos film! Igaz kicsit sablonos, de mégis tudott újat mutatni! Jennifert kifejezetten bírtam a 3 mérettel nagyobb szerkóiban! Olyan egyedi volt! smileeee.gif  Timothyról nem is beszélve! wub.gif

Ez az... a kritikusoknak főleg az nem tetszett, hogy Grey hogyan dolgozza fel a gyászt, ugye, beleszeret az elhunyt vőlegénye legjobb barátjába. basszus, a Napos oldalban Tiffany végig***a a munkahelyét, és akkor AZ, AZ az Oscar-jelölt? (tudom, nem azért jelölték, de hanyatt vágták magukat tőle.) a PS I Love You-t is imádták, pedig szerintem néhol az is elég gagyi, pont tegnap láttam. Mindenki másként dolgozza fel a gyászt, szerintem ez az egyik legaranyosabb és legkomolyabb ilyen film.
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, cintia0023
2013. június 02. 19:37 #9636
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Harry Potter és a Tűz Serlege
Könyvben számomra messze ez a legjobb, de filmben már kevésbé élvezetes. Csomó fontos dolgot kihagytak belőle, mint például
úgy általában, hogy minden hogyan és miért történt. Így nem csodálom, hogy csupán film alapján ilyen sokan nem kedvelik.
Ettől függetlenül viszont simán 10/10, mert plusz pont jár Krum és Diggory miatt... drool.gif rohog.gif

Rise of the Guardians
Szép kis rajzfilm, sokszor megmosolyogtatott, az ausztrál akcentusú nyúl meg haláli volt. laugh.gif Az egyetlen dolog, ami zavart, hogy az igen kisfiús Jack Frostnak ilyen férfias, "dörmögő" hangot adtak... Kifejezetten idegesítő volt, mennyire nem illett hozzá, de egyébként kedvelem a karakterét.
10/8
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, duracell, Alison Lerman, SmileyZ, Kyra99
2013. június 02. 19:38 #9637
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Apádra ütök
Megjegyzem: először sikerült végignézni, de nagyon tetszett és sokat nevettem rajta smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. június 02. 21:34 #9638
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Hustler @ 2013.06.02. 19:37)
Az egyetlen dolog, ami zavart, hogy az igen kisfiús Jack Frostnak ilyen férfias, "dörmögő" hangot adtak... Kifejezetten idegesítő volt, mennyire nem illett hozzá, de egyébként kedvelem a karakterét.
10/8

Chris Pine nem dörmög. biggrin.gif Chris Pine szexi. wub.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Alison Lerman, SmileyZ, Adrianna
2013. június 03. 09:38 #9639
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amerikai hófehérke

Kikapcsolódásnak tökéletes,már rengetegszer láttam smileeee.gif Sajnálom,hogy Amanda Bynes úgy tönkre ment,régen nagyon szerettem blush.gif

Amiket még nem láttam:

Pomponsrácok

Eddig még nem láttam és nem is szándékoztam megnézni de aztán megláttam,hogy AnnaLynne McCord is szerepel benne őt meg imádom úgyhogy csak megnéztem blush.gif Miatta mondjuk pont kár volt,mert alig szerepelt benne de nem bántam meg,hogy megnéztem smileeee.gif Néhol nagyon gagyi film,de egyszer meglehet nézni,láttam már rosszabbakat is blush.gif

10/6

Szalagavató

Kicsit füllentettem,mert ezt láttam már,de mindig csak az utolsó 30 percet szóval ideje volt már egészben is megnézni smileeee.gif Horrornak hívni nagy hülyeség mert szerintem köze nincs hozzá,viszont ennek ellenére vagy éppen ezért,nekem tetszett smileeee.gif Brittany Snow-t (heart.gif)mindig is bírtam és ha túlságosan sokat nem is de Jessica Stroup (heart.gif) is szerepel benne smileeee.gif

10/7
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, TheDanush, Sugarbabes, pink_bunny
2013. június 03. 12:46 #9640
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Hans Matheson maraton part I wub3.gif

Les Misérables - A Nyomorultak (1998!)

Ki is hangsúlyozom, hogy 1998, mert nekem ezerszer jobban tetszik, mint a mostani musical. Pedig vicces, mivel az összes színészt, főleg Eddiet, Russellt és Hughot annyira kedvelem, de nekem ez a műfaj kínzás. Amikor felcsendül egy dal, kiráz a hideg, de nem a jó értelemben. Forgatom a szemem és csak azt gondolom, jaj ne, már megint! Számomra ezek a dalok erőltetettek, herótom van, amikor egy halálán levő szereplő dalra fakad, bármilyen jó hangja is legyen. De ez az én véleményem, egyszerűen nem szeretem és kész!
Ezért, és talán a szereplők miatt jobban szerettem a 98as verziót. Még Uma Thurmant is kedveltem itt, pedig egyébként nagyon nem csípem. Ugyan a történetben sok dolgot, és szereplőt is kihagytak, amit elismerek, a musical tökéletesen visszaadott. Ezektől függetlenül engem sokkal jobban lekötött, szerintem izgalmas volt, bár a végét kicsit elnyújthatták volna, a jelenetek az elejéhez képest nagyon gyorsan lezajlottak. De , szerintem a színészek kifogásolhatatlanok, imádom a karaktereket, a filmzenét, mindent! Külön dicséret a fejeseknek, akiknek köszönhetően Hevér Gábor szinkronizálta Hanst! ok.gif
10/9.5

Báthory - A legenda másik arca 2008

Annyira de annyira de annyira rég óta szerettem volna megnézni. Még anno amikor a mozikban adták, akkor kiszemeltem, de egyetlen ismerősömet sem tudtam rávenni, hogy eljöjjenek velem, mert nem érdekelte őket. blink.gif Azután csak részleteket láttam belőle, és kb. 2x el is kezdtem nézni, de befejezni nem sikerült. De most végre az egészet végignéztem. Ahogy láttam, olvastam, nagyon lehúzták a filmet, pedig szerintem annyira nem volt rossz. Egyáltalán nem volt vontatott, a színészek hozzák a formájukat, Hanst megzabáltam a hosszú hajával (örülök, hogy sok filmjében ilyen frizurával hódít wub.gif blush.gif ) Szerintem jól összehozták a szlovákok ezt a filmet! Kár, hogy mi nem tudunk ilyen színvonalat produkálni! dry.gif (Kivételek természetesen vannak!)
10/7.5

Félhomályban 2006

Egy remekül induló történet, amit baromira el..rontottak. tongue.gif A két alapvető hiba szerintem, ami nekem legalábbis marhára szúrta a szemem: 1. DEMI MOORE dry.gif ez a nő még mindig nem tud színészkedni, annyira irritáló egy színész, hogy azt elmondani nem tudom. 2. Hans Matheson magyar hangja blink.gif óó egek, én azt hittem megőrülök. A filmben eredetileg egy elég rejtélyes halász srácot alakított, egy mellesleg nagyon férfias halászt, erre megkapja egy 15 éves siheder srác nyúlhangját. Az alapvetően érdekes és titokzatos karakterét debillé tette, borzasztó volt.
Szívesen megnézném majd még egyszer, de eredeti nyelven, ha lehet. A sztori egyébként érdekes volt, de sokszor már elvesztettem a fonalat, sok minden nem volt elég jól kifejtve.
10/5.5 Sajnos Demi nagyon lehúzza pardon.gif

Tess of the D'Urbervilles - Egy tiszta nő (2008)

Igazából nem is tudom, hogy melyik kategóriába sorolható, mert 4 részes, szóval mini sorozat, de csak el fér már ebben a hozzászólásban! rolleyes.gif
Imádtam ezt az alkotást! Annyira gyönyörű feldolgozás volt, szerintem a legjobb! Annyira együtt éreztem Tessel, ráadásul Gemma is remekül alakított, imádtam ebben a filmben, a rosszakarói nézzék meg, mert drámákban, komolyabb filmekben is megállja a helyét. Eddie Redmayne is tündéri volt, ennek a srácnak olyan kis kölyökkutya feje van, akit nem lehet nem szeretni, emellett tehetséges is! Hans pedig igaz, egy férget alakított, de milyen jól! A megerőszakolásos rész szerintem kicsit el volt túlozva, mint ahogy Thomas Hardy bácsi leírja, de egyébként korrekt feldolgozás volt, nem is tudom elmondani, mennyit sírtam , nevettem vagy idegeskedtem a négy óra alatt. Gyönyörű egy film, gyönyörű tájakkal, remek filmzenével és tehetséges színészekkel. smileeee.gif Annyi érzelmet váltott ki belőlem ez az alkotás, hogy egyszerűen nem is hittem el, hogy lehetséges. Utáltam Alec karakterét, hogy használhatta ki szerencsétlen lányt, de Angelt is, amiért mindennek ellenére magára hagyta. A monológok is még mindig halhatatlanok, hogy úgy mondjam. A "Three Leahs to Get One Rachel" szövegnél azt hittem elolvadok. blush.gif
Szintén egy depressziós film, kicsit el vagyok kenődve, annyi drámát láttam már az elmúlt héten, de ha Hans csak ilyen filmeket vállal el?! rohog.gif Mellesleg, melegen ajánlom ezt is, és az összes filmjét, de aki tényleg szeretné megismerni és megszeretni, az ne ezzel kezdje! wink.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: duracell
710 oldal 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!