Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 09. 19:58 #9701
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Az árva (2009)
Nagyon tetszett a film biggrin.gif Úgyérzem h ezt még többször meg kell néznem
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, patrícia4, Hustler
2013. június 09. 20:20 #9702
AliceGlam
AliceGlam
visszatérő vendég

StátuszAz ölelés olyan, mint a bumeráng – azonnal visszakapod.
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 200623
Alice Csodaországban (2010)
Kedvenc színészem a filmből: Johnny Depp meghajolo.gif
2013. június 09. 21:28 #9703
- törölt felhasználó -    
A szabadság útjai
9/10
Érzelmileg rendkívül felkavaró film.Rám nagyon nagy hatással volt, csak ajánlani tudom.

Schindler listája
10/10
Ennek a filmnek a zsenialitásáról szerintem már nincs mit mondani.Aki látta, az tudja miről beszélek.Talán a legmegrázóbb alkotás, amit valaha láttam.
7 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, BichGirl, SmileyZ, mse90, patrícia4, Kiim, Kazuo
2013. június 10. 12:42 #9704
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (csibus0128 @ 2013.06.09. 21:28)
A szabadság útjai
9/10
Érzelmileg rendkívül felkavaró film.

Én most néztem meg másodjára ezt a filmet és ez a mondatod nagyon igaz blush.gif Épp ezért sem fogom sűrűn nézni,bár Leo heart.gif fantasztikus benne blush.gif
10/8

Másnaposok 3

Barátném (House Of Wax) helyettem is tökéletesen megfogalmazta a dolgokat,mindent elmondott amit én is akartam,így csak annyit tennék még hozzá,hogy Alan nagyon édes volt amikor becsajozott laugh.gif Itt volt már az ideje smileeee.gif
Egyértelműen kedvenc rész lett laugh.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, House Of Wax
2013. június 10. 12:53 #9705
- törölt felhasználó -    
Kémes hármas
Amikor először láttam, hatost adtam rá, de túl gyengének találtam (nálam a hatos film az olyan e-eeh). Csodálkoztam is az első negyven percében, hogy mégis mi nem tetszett benne, mert marha vicces volt, akciódús – és be kell vallani, olyan filmek nem nagyon kerülnek ki Hollywoodból, amiken minden harmadik percben lehet nevetni, mert szörnyű, undorító "humoruk" van. Aztán végül is leesett, mi volt a bibi: ez olyan amerikai - hogy a csaj szinte – kis túlzással – az eljegyzésig szédít két pasit.. a szexdöntő még irreálisabb volt, és ott elvesztette a romantikus mivoltát. Meg ez: két (elvileg) férfi egy abszolút ismeretlen nő minden lépését lenyomozzák, hogy megtudják, mit szeret. Ilyet nők csinálnak, basszus, nem férfiak. Fordított változatban biztos sikeres lett volna a film rohog.gif Szóval sok helyen sántít, de mégsem hatost adok rá, mert más bajom nincs vele, másodjára is tetszett, és tényleg rengetegszer, rengetegszer nevettem, manapság az új vígjátékokban nincsenek is poénok. Annyi a baj, hogy kicsit hihetetlen.
7/10
4 felhasználónak tetszik: Kiim, SmileyZ, Alison Lerman, Adrianna
2013. június 10. 14:00 #9706
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Courtneyy @ 2013.06.09. 10:58)
Shrek Viszont van valami undorító, ami kiverte nálam a biztosítékot. Erre kölyökfejjel, lefogadom, senki nem jött rá, de nem is láttam a filmet úgy hét-nyolc éve. Tényleg muszáj, muszáj bemutatni, hogy Farquaad nagyúr farka áll, mint a cövek, amikor az ágyban pezsgőzik? Muszáj? Milyen elmebeteg idióták gondolhatták azt, hogy ez vicces, amikor a film fő nézőközönségét javarészt 6-12 éves gyerekek alkották? Idióták.

1. Neked sem tűnt fel, valószínűleg a többségnek szintén nem tűnt fel.

2. A Shrek eredetileg felnőtteknek és nem gyerekeknek készült, szóval nem tudom, én inkább a szülőket okolnám, nem a készítőket. pardon.gif Attól, hogy valami animációs vagy rajzfilm, nem jelenti azt automatikusan, hogy gyerekeknek is készült. Remek példa erre pl. a Simpson család, a South Park, vagy éppen a Texas királyai és/vagy a Bavis & Buthead...
5 felhasználónak tetszik: SpecialError, Alison Lerman, Adrianna, Hustler, Misao
2013. június 10. 14:43 #9707
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.06.10. 14:00)
1. Neked sem tűnt fel, valószínűleg a többségnek szintén nem tűnt fel.
2. A Shrek eredetileg felnőtteknek és nem gyerekeknek készült, szóval nem tudom, én inkább a szülőket okolnám, nem a készítőket. pardon.gif Attól, hogy valami animációs vagy rajzfilm, nem jelenti azt automatikusan, hogy gyerekeknek is készült. Remek példa erre pl. a Simpson család, a South Park, vagy éppen a Texas királyai és/vagy a Bavis & Buthead...

Vagy például a Family Guy. biggrin.gif
2013. június 10. 14:45 #9708
- törölt felhasználó -    
The Social Network- A Közösségi Háló (2010) heart.gif heart.gif
2013. június 10. 18:36 #9709
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (cintia0023 @ 2013.06.10. 14:43)
Vagy például a Family Guy. biggrin.gif

például
2013. június 11. 11:52 #9710
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Hans Matheson maraton Part II rolleyes.gif

Artúr király és a nők
de maradjunk inkább az angol címnél, '(The Mists of Avalon') 2001

Nekem nagyon tetszett! Sőt, meg merem kockáztatni, hogy a legjobb feldolgozása az Artúr legendáknak. Láttam már rengeteg alkotást ebben a témában, köztük a 2004-es Artúr királyt, a Merlint vagy a Camelotot, de egyik sem volt korhű. Legalábbis nem használták a mondabeli elemeket. Nem zavart a film hossza, fel sem tűnt a 3 óra, akár még hosszabb is lehetett volna. blush.gif Izgalmas volt az eleje, nagyon tetszett a zene, a kosztümök, viszont Anjelica Houstont még mindig nem szeretem. A hideg kiráz tőle. Persze elismerem tehetségét. A film végén már dörzsöltem a tenyerem, hogy végre láthatjuk Hanst, mert ő csak az utolsó egy órában játszott. Kedveltem a karakterét, mert bátor és vakmerő, de mégis sajnálom kicsit, mert eléggé befolyásolt és naiv személy lehetett.
A végén lévő csatajelenet eszméletlen volt, amikor a sereg felsorakozott a dombon és Mordred buzdító kiáltásait hallhattuk, w00t.gif hát basszus nekem is kedvem támadt harcolni. rohog.gif Az Artúr Mordred párbaj alatt majdnem elsírtam magam, annyira megható volt a végkifejlet amit természetesen előre tudtam, de a színészi játék és a zene is közrejátszott ebben. Nekem összességében tetszett, szívesen megnézném újra, izgalmas, remek színészekkel, Julianna Margulies itt gyönyörű, Hans pedig eszméletlenül helyes és pofátlanul jó színész.
10/9

Doktor Zsivágó 2002

Meg ne tudjátok, hogy mennyi ideig kerestem ezt a filmet. Mint egy szent tárgyat, kb. úgy kezeltem a dvd lemezt, amikor megszereztem. A film az első perctől kezdve megfogott, egyszerűen imádom az ilyen kicsit elnyújtott, szenvedős és depressziós drámákat. Apukám egyes jeleneteknél a fejét fogta és ki is vonult a helységből, mert nem talált értelmet a jelenetben, pedig szerintem semmilyen polgárpukkasztó rész nem volt a filmben. Alapvetően egyébként megint a főszereplők a negatív karakterek, Hanst bármelyik nő utálhatná, amiért otthagyja a feleségét Keiráért, de ki hibáztatná azért, mert szerelmes. Bár érdekes, hogy ugyanebben a helyzetben egy utálatos gonosznak beállított karaktert mindennek lehordaná a néző.
Igazából a film végét nem igazán értettem, nem tudtam hova tenni a flashback jeleneteket a kiskorából. Azt biztosan nem bánta meg, hogy Keirával élt mert mindig is őt szerette, lehet, hogy azt sajnálta, hogy mindennek ellenére amit a felesége megtett érte, így becsapta. unsure.gif Szeretném a könyvet is elolvasni, ha túl leszek az érettségin, akkor biztosan sort kerítek rá. Mellesleg imádtam ezt a filmet, nagyon találó volt a zene, és rendkívül megható. A film végén húgommal szinkronban sírtunk. Nem is bírtam utána napirendre térni, csak zokogtam folyamatosan. Keira előtt is le a kalappal, aki egy ilyen fontos szerepet ilyen fiatalon, 17 évesen eljátszott. smileeee.gif
Talán ez volt az a film, amiben a legtöbbet szerepelt Hans, de én ennek csak örültem. blush.gif rolleyes.gif Annyira de annyira tehetséges színész, hogy az komolyan fáj. És amit nem bírok elfogadni, hogy majdnem minden filmjében meghal. De komolyan! ohmy.gif A film alapvetően egy érzelmi sokk, az még rátesz egy lapáttal, hogy a karakterei sosem érnek boldog véget, talán a Nyomorultakban úszta meg élve, de akkor is megsebesült. tongue.gif
Az operatőri munkával sokszor nem voltam elégedett és olyan effekteket használtak amiken felkaptam a fejem, hogy egy filmben nem láttam még ilyet, de ezt nem feltétlenül rossz pontnak tekintem. Egyszóval, biztosan többször is meg fogom nézni, főleg télen, az ilyen filmeket a téli szünetben szoktam megnézni, karácsony és szilveszter között, mint mindig egy bögre forró teával. rolleyes.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. június 11. 13:47 #9711
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Boszorkányvadászok (Hansel and Gretel: Witch Hunters, 2012)
Néha kicsit véres volt, ami nem teljesen tetszik általában, de itt abszolút beleillett a sztoriba és így hitelesebb is volt. Egész jó kis film lett belőle, nem volt túl kiszámítható meg semmi ilyesmi.
8/10
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SpecialError, Nikikke, BunnyGirl
2013. június 12. 17:42 #9712
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Super 8 (2011)

Konkrétan 2 évig húztam hogy megnézzem és tegnap végre összejött, de nem tudom eldönteni, hogy megérte-e. A látványvilág meg a történet alapjában jó volt, na meg ugye J. J. Abrams írta és rendezte, de azért nekem kicsit túlzás volt, hogy a 14-15 éves gyerekekre épül. Az is zavart hogy viszonylag keveset tudtunk meg az idegenről.
Kyle Chandler fantasztikus volt Riley Griffiths-el együtt. Elle Fanning megjelenése még a nővéréénél is irritálóbb számomra,de a játékára komoly panasz nem lehet.
Egyszer nézhető film és akkor még izgalmas is, de még a sci-fi rajongóknak is túlzottan hihetetlen dolgok vannak benne szerintem.

7 / 10
2013. június 12. 18:18 #9713
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
ma a suliban Project x imádom heart.gif
2013. június 12. 18:26 #9714
- törölt felhasználó -    
Másnaposok 1
Megunhatatlan film. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2013. június 12. 18:36 #9715
AliceGlam
AliceGlam
visszatérő vendég

StátuszAz ölelés olyan, mint a bumeráng – azonnal visszakapod.
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 200623
Rémségek cirkusza (2009)

Tervezem a könyv elolvasását! A film nagyon jó! smileeee.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ
2013. június 13. 09:18 #9716
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Másnaposok 3. (The Hangover Part III, 2013)
Hát eléggé kimaradtak ebből a részből a jó poénok, már a második sem volt annyira jó, de egyszer meg lehet nézni. Bradley Cooper miatt nem szenvedtem annyira vele, de néha elég unalmas és túl kiszámítható volt.
6/10

Vörös hajnal (Red Dawn, 2012)
Igazából csak Chris Hemsworth miatt akartam megnézni, de szerintem elég jó volt, annak ellenére is, hogy utálom az ilyen "egész végig a filmben lövöldözünk" filmeket. Azon majdnem sírva nevettem, hogy akármikor, amikor úgy ülök le filmezni, hogy na, Chris drágaságom benne van, akkor majdnem mindig meghal benne. De legalább most nem az elején, vagy a közepén nyírták ki, hanem a végén. rohog.gif
8/10
2 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Évike12
2013. június 13. 11:21 #9717
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Trükkös Fiúk

Egy jó kis Ridley Scott féle film, nekem tetszett, izgalmas és érdekes volt, még jókat is nevettem. A végén pedig van egy...nem tudom kinek mennyire kiszámítható csavar. A szereposztás szerintem tökéletes, Alison (aki elég vicces már, hogy egy elvileg 14 éves lányt alakított, ekkoron már..24 éves fejjel és simán ki is nézett annyinak. laugh.gif )és Sam miatt pláne érdemes megnézni és még Nicholas Cage, aki egyébként nagyon nem a szívem csücske tongue.gif , még itt egész jól alakított.
10/7.5
2013. június 14. 00:45 #9718
- törölt felhasználó -    
Amerikai História X
Már ezerszer láttam ezt a filmet, de Edward Norton annyira jól néz ki benne, hogy nem tudok betelni vele. wub.gif Meg hát persze a történet is jó. smileeee.gif
Bevallom, mikor előszőr néztem másra számítottam. Valami kevésbé nyálas filmre (de Edward Nortonnak ezt is megbocsátom). Attól függetlenül, hogy egy tipikus amerikai film, tetszett, és már az elején megfogott. Bár már sejtettem mi lesz a vége, azért reménykedtem, hogy végül nem a "jó" utat választja. De már megszoktam, hogy mindig pont az ellenkezője történik, mint amire várok (például a Harry Potterben végig Voldemortnak szurkoltam, mégis ő halt meg...)
Tanulságos, van mondanivalója, a szereplőkkel is meg voltam elégedve (főleg Edward Nortonnal XD), szóval összességében tetszett. Csak a vége miatt vonok le egy pontot, azzal egyszerűen nem tudok megbarátkozni... smileeee.gif
10/9
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Fanni00
2013. június 14. 10:42 #9719
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Taking Lives (2004)

suliban néztük, ráadásul olyan tanárral, akivel egész év alatt egy olyan filmet néztünk, amire a nemrossz jelzőt használnám, ezért kelletlenül álltam hozzá, de tetszett, bár azért nem lesz a kedvencem. jó volt az ötlet, hogy a gyilkos az általa megölt emberek életét éli tovább, láttam már számtalan krimit, thrillert, és egyelőre nyolc évadnyi Gyilkos Elméken edződtem, de ilyennel még nem igazán találkoztam.
egészen addig tetszett a film, amíg el nem jött a hét hónappal későbbi jelenet, ott szerintem elsiették, valamint szörnyű volt a színjáték, már csak az ötlet is, és nagyon összecsapott volt az a 10 perc - na meg ott voltak a logikai bakik...
viszont külön plusz pont jár a zenének, nagyon jó és hatásos volt az egész. meghajolo.gif
Angelina Jolie pedig sosem volt a szívem csücske, sőt, de azt hiszem, most keresgélek a filmei között, ezzel meggyőzött.

7/10
2013. június 14. 14:05 #9720
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Iron Man 3 - 10/10
710 oldal 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!