Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 18. 13:25 #9761
- törölt felhasználó -    
Mackótestvér
Tudom, hogy mese, és talán nem kifejezetten az én korosztályomnak készült, de mivel alsóban és ovisként még a csapból is ez folyt a Micimackóval egyhuzamban, gondoltam megnézem a "régi szép idők" emlékére. rolleyes.gif Nem kellett csalódnom benne. Pont úgy néztem végig egy szó és hang nélkül, ahogy anno 5-7 évvel ezelőtt. Annyira szeretem az ilyen meséket, amiknek van némi értelme, és amit egy olyan "érett" kamasz is szívesen meg tud nézni, mint én. laugh.gif Én minden esetre még mindig imádom, és nem érdekel a negatív vélemény, szerintem még 20 év múlva is így fogom szeretni. heart.gif
10/10.

A szállító
Hát igen, egy csöppnyivel komolyabb műsor, mint az imádott Micimackó, de mivel A szállíót 3.-at már ötmilliószor láttam, és mindig imádtam, gondoltam ezt is kipróbálom. Mondanom sem kell, imádom Jason Statham alakítását, annyira jól áll neki a szerep, és minden filmjében, legalábbis az eddig látottakban újra és újra beleszerettem. wub.gif Visszatérve a filmre, nagyon élvezhető volt, én totál beleéltem magam (talán kicsit jobban is, mint kellett volna biggrin.gif ) de minden megvolt benne, amit én elvártam egy ilyen filmtől. Annak ellenére, hogy nem vagyok az akciófilmek fanatikusa (mert tényleg nem) ezt, és elég sok más Jason alakítást is imádok. Remélem, látok még belőlük bőven. wink.gif
10/9.
5 felhasználónak tetszik: duracell, House Of Wax, Minimanó94, Hustler, pink_bunny
2013. június 18. 13:44 #9762
- törölt felhasználó -    
Paranormal Activity 4. / Parajelenségek 4.
A filmet nem láttam végig, körülbelül a felét sikerült megnéznem, de a több mint háromnegyed óra alatt egy-két olyan momentum volt, ami egy cseppet is megijesztett. Aztán a többiek elmondása szerint a vége sem volt túl ijesztő, úgyhogy ez tőlem 3/10-et kapna. Egyébként sem tudtam túlságosan élvezni, sötét sem volt, mellettem pedig folyton beszéltek, mozgolódtak. Maga a történet sem bilincselt le, az új szereplők engem nem tudtak lekötni, egyedül a titokzatos kisgyerek karaktere volt érdekes.

Paranormal Activity 2 / Újabb parajelenségek
Sokkal durvább és ijesztőbb volt, mint a négy, bár azért már láttam keményebbet is, sőt. Ezek a filmek szerintem tipikusan olyan "a-pillanat-hevében-ijedsz-meg" félék, utána nem igazán érnek el hatást. Volt ám bőven olyan jelenet, ami a frászt hozta rám hirtelen, de mégis kicsit ütősebbre vágytam volna. Itt viszont a társaság, a körülmények is megfelelőek voltak, az egész házat besötételtük a haverokkal, és csendben is, mozgolódás nélkül néztük végig, úgyhogy lehetett élvezni a filmet. Egyébként néhány szál számomra lezáratlan maradt, de tény, hogy nem volt rossz ez az egész. 8/10

Paranormal Activity 3. / Parajelenségek 3.
Mivel a harmadik részt a kettő után néztük, igazából elég durvára számítottam. A sorrendet a készítők alaposan megkeverték, történések szerint a hárommal kezdődik, a kettővel folytatódik, az egy a következő, a négy pedig a záró rész. Katie és Kristi itt még gyerekek voltak, Toby itt jelent meg először először, itt kezdődött az évtizedeken át tartó démonuralom. Az tény, hogy itt is volt pár olyan jelenet, ami hirtelen megrémíthetett volna, de szerintem elég kiszámítható volt. Ne mondja nekem senki, hogy amikor egy filmben Bloody Mary-t idézik meg, és sokáig sötétben beszélgetnek, majd hirtelen csendben lesznek és várnak, akkor nem számít arra, hogy valami történni fog... Az anyjuk karaktere pedig alaposan felidegesített, tipikusan olyan eset, amikor a gyerekeket hülyének nézik és semmibe veszik. Egyébként kicsit bele is tekertünk, úgyhogy 5.5/10-et kapna tőlem, mert annyira nem volt rossz, mint a négy, viszont a kettő után csalódás volt, ugyan sok minden befejezetlenül lóg még mindig a levegőben. Viszont a nagymama a frászt hozta rám, nem szeretnék vele találkozni a való életben :D
2013. június 18. 14:02 #9763
Cannibal3
Cannibal3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Stoker (2013)

Az egyedi borító, a rendező neve, és színészgárda miatt is tudtam, hogy látnom kell ezt a filmet. Ha nem is lett akkora szám, mint mondjuk az Oldboy, attól még egy kiváló alkotás. A történet egy nem éppen kiszámíthatatlan thriller, de a rendezés átlagon felüli. A képi világ lenyűgöző, rengeteg a zseniálisan megkomponált jelenet, többször is kirázott a hideg. A beteges lezárás az aláfestő zenével pedig brutális.
Matthew Goode jól hozta a pszichopatát, Nicole Kidman játéka kifogástalan, mintha csak rá írták volna a figurát, de az igazi meglepetés Mia Wasikowska. Eddig elvoltam vele, de itt most bizonyított a tehetségét illetően, imádtam a karakterét.
Nem hibátlan, de egy nagyon egyedi film, erős atmoszférával, úgyhogy:

10/8

The Place Beyond the Pines (2012)

A másik remekmű, amit a közelmúltban láttam. A Blue Valentine miatt fokozott elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, de nem kellett csalódnom. Egy sokkal komplexebb, generációkon átívelő történet kaptunk, de végig lekötött. A színészekből ismét a maximum lett kihozva. Ryan Goslingnak jól áll ez az alig beszélő, magányos hős szerep, de szerintem sem a figurája, sem a film nem lesz olyan kultusz státuszban, mint a Drive. Ettől függetlenül azért az első szál állt hozzám a legközelebb. Bradley Cooper alakítása szintén nagyon rendben volt, és az általam színésznőként nem túl nagyra tartott Eva Mendessel sem volt gond. A leendő Harry Osborn, Dane DeHaan volt kiemelkedő még, a jövőben érdemes lesz odafigyelni majd rá is.
A Blue Valentine-t talán nem körözi le, de eddig egy nagyon erős filmje 2013-nak.

10/9
2 felhasználónak tetszik: Misao, Kiim
2013. június 18. 17:01 #9764
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (csibus0128 @ 2013.06.17. 18:22)
A titánok harca
8/10
Imádom a mítoszokat és a mitológiát, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem ezt a filmet.Nem kellett csalódnom, igazán szórakoztató volt, lekötött.Bár a főszereplőt alakító Sam Worthington is jól alakított, de Liam Zeuszként és Ralph Hádészként zseniális volt.Le a kalappal előttük.

Akkor ajánlom, ne nézd meg a második részt, mert az borzasztó! wink.gif
Ez a rész még tényleg egész korrekt bár nem tudom, mit keresett ebben a sztoriban Io blink.gif de nagyon látványos, és izgis film!
Amiért rettenetesen mérges vagyok, az Hans Matheson magyar hangja! Megint ugyanez a t*ketlen kölcsönözte a hangját, mint a Félhomály című filmben. Pedig Ő egy annyira férfias férfi, teljesen elrontották vele a jellemét.

Kasszandra Álma

Nekem nem igazán tetszik Woody Allen stílusa, bár vannak kivételek és ez is egy ilyen film volt. Érdekes, szórakoztató, remek színészekkel és történettel. Hayley gyönyörű, Ewan és Colin hitelesen alakítják a szerepeiket. Ráadásul ha mögé nézünk, elég komoly üzenete is van a filmnek, legalábbis tanulságos.
10/9
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. június 18. 17:14 #9765
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Azt beszélik

A tévében adták és mivel nem volt jobb dolgom, úgy éreztem: nekiveselkedek...bár a legvégéről lemaradtam, de egyébként nekem nagyon tetszett a sztori smileeee.gif

10/7
2013. június 18. 20:21 #9766
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Skyfall (2012)
10/9
2013. június 18. 21:20 #9767
Ladike 007
Ladike 007
új tag
Hozzászólás: 95
Csatolások: 62
Azonosító: 178618
Harry Potter és az azkabani fogoly 2004 10/10
2 felhasználónak tetszik: Hustler, Alison Lerman
2013. június 18. 21:47 #9768
- törölt felhasználó -    
Labirintus (1986)
2013. június 18. 21:50 #9769
- törölt felhasználó -    
Azonosság.
Furán indult, de aztán kitisztult a kép, aztán egyenként kezdtek elhullni. Érdekes film volt, egész idő alatt nem tudtam kikövetkeztetni, ki a tettes, mivel volt pár gyanúsított, illetve mindenki az volt. Végül az volt, akire a legkevésbé gondoltam volna...
10.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2013. június 18. 23:45 #9770
- törölt felhasználó -    
Tuccatszor láttam már de megunhatatlan! 10/10
Boyz N The Hood-Fekete vidék (1991) Best Black movie forever!
1 felhasználónak tetszik: Nikikke
2013. június 19. 07:29 #9771
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Másnaposok 3
nagyon nagyot csalodtam benne
1/10

Terhes társaság
nagyon vicces nem szerelmes film
10/10
2013. június 19. 08:14 #9772
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (SmileyZ @ 2013.06.18. 10:34)
Szemfényvesztők heart.gif
Dave Franco wub2.gif Muszáj volt ezzel kezdenem  rohog.gif Elég régóta figyelem már ezt a srácot és ezzel a filmel megérett arra,hogy a kedvenceim közé kerüljön még akkor is ha ő volt az akinek talán az egész filmben a legsemmitmondóbb szerepe volt  blush.gif Én akkor is imádom  laugh.gif 
Maga a film: Érdekes volt.Talán ez a legjobb szó rá,érdekes.Eléggé pörgős volt,fordulatos,a látvány nagyon tetszett ahogy a színészek játéka is.Talán Jesse Eisenberg heart.gif játéka tetszett a legjobban de Mark Ruffalo idegbetegsége is nagyon ott volt  rohog.gif Jó persze néha (folyamatosan) voltak olyan részek amik miatt megfordulhat a fejünkben az "Ezt ugyan hogy??" kérdés és a vége is eléggé más lett mint vártam,de összességében bejött,arról nem is beszélve,hogy voltak jelenetek amik azért rendesen megmosolyogtatták az embert  smileeee.gif Végig arra gondoltam,hogy az a pasi aki aki a víz alatt végezte (nem jut eszembe a neve) talán mégis él,de tévedtem.Viszont arra,hogy Dylan a fia nem is gondoltam  blush.gif Meg rendesen bekönnyeztem mikor azt hittem Jack meghalt,de hál Isten nem így lett  laugh.gif Oké sejtettem,hogy nem halhat meg,de mikor megláttam a bábut a kocsiban aki annyira hasonlított rá azt hittem tényleg kampec neki  blush.gif
10/9

Mindennel egyetértek veled meghajolo.gif

Szemfényvesztők * Now You See Me (2013)
9*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. június 19. 12:35 #9773
dori410
dori410
visszatérő vendég

StátuszK-pop
Hozzászólás: 233
Csatolások: 48
Azonosító: 164319
Szeerelmünk lapjait rolleyes.gif wub.gif blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Hustler, Fanni00
2013. június 19. 14:51 #9774
- törölt felhasználó -    
Lenyűgöző teremtmények
Semmi extra.
10/6
2013. június 19. 18:33 #9775
- törölt felhasználó -    
A tengerészgyalogos - The Marine (2006)
Két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam már ezt a filmet, de először csak azért néztem meg, mert John Cena játssza a főszerepet, és milyen pankráció fan vagyok, ha nem nézem meg, és amúgy is, mi bajom lehet belőle. Így néztem meg először, de mivel elsőre nagyon tetszett, szinte soha nem hagyom ki, ha lehetőségem van megnézni. rolleyes.gif
Megint nekiálltam, és mondanom sem kell, emlékeim nem csaltak, még mindig annyira szeretem, mint az eddigi kábé 120 alkalommal. Imádom Cena alakítását, és a „rosszak” poénjain és még mindig röhögök annak ellenére, hogy szinte oda-vissza fújom az egész filmet. biggrin.gif Igazán élvezhető, izgalmas, és néha-néha vicces is, de ha utóbbinak nem is nevezhető, igenis vannak olyan részek, amiken akaratlanul is elmosolyodik az ember. Semmi bajom nincs a filmmel, azt leszámítva, hogy körülbelül háromszor robbantják rá John-ra a házat, és neki semmi baja nem lesz, és teljes erőből fejbe vágják egy tűzoltó készülékkel, de kutya baja sem lesz. rolleyes.gif Szóval, igen, ez olyan tipikus akciófilmes vonás, ami gyakran jellemző a főszereplőkre, de ez sem nagy tragédia. Nekem sokadjára is nagyon tetszett a film, és remélem, hogy még látom párszor, mert még nem untam rá, és minél előbb szeretném megnézni a folytatásokat is, amikben The Miz és Randy Orton játszik. smileeee.gif
10/10.
2013. június 19. 20:28 #9776
- törölt felhasználó -    
Szöveges értékelés nélkül a mostanában látott filmek:

Vörös sárkány 10/10
A bárányok hallgatnak 10/10
Hannibal 10/9
Hannibal ébredése 10/9
Gyakornokok 10/6
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Fanni00
2013. június 19. 22:01 #9777
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Gengszterosztag (2013)
10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. június 19. 22:29 #9778
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Like Crazy-Őrülten hiányzol

Leszögezném hogy a magyar cím ennél gagyibb már nem is lehetne..pláne a szinkron rettentően idegesítő, de ez már az én hibám mert a videótárban néztem. A filmet agyonra dicsérték, és alapból is szeretem az elvontabb filmeket, de nekem ez nem nyújtott túl sok extrát. A mai 'romamtikus' filmek közül kiemelkedő és klisé mentes úgymond, de egyre jobban rájövök hogy ezek a mélyebb lelkivilágú nőknek való filmek és nem nekem. Sosem szerettem az ilyen mindent elsöprő szerelemről szóló alkotásokat, ettől függetlenül élvezhető volt.

7/10.
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. június 19. 22:49 #9779
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
Piranha 3dd:
Borzasztó film volt!!!Sejtettem hogy nem lesz valami nagy durranás de még így is alul múlta a várakozásaimat!Szinte semmi értelme nem volt még a poénoknak szánt szerencsétlenkedés se volt vicces.Az egész film egy katasztrófa volt és mikor néztem az interneten hogy mi a műfaja az volt oda írva hogy HORROR!!!Ezt k*rvára nem nevezném horrornak még tini-vígjátéknak se ez egy kalap sz*r volt!!!
10/1

Végső Állomás 3:
Szerintem jó film oké hogy a történet már kicsit elcsépelt az 1. és a 2. rész után de szerintem még így is élvezhető sőt még a 4. és az 5. rész is izgi volt szerintem.Nekem az elején a hullámvasút baleset tetszett a legjobban meg a végén a metró baleset.
10/9
2 felhasználónak tetszik: Blackbird03, Corby
2013. június 19. 23:12 #9780
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Pofa be
Az akció-vígjáték a kedvenc műfajom, abból ez a film pedig kiemelkedően jó. biggrin.gif Veszélyes röhögőgörcsöket lehet kapni tőle.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Nita09, Blackbird03
710 oldal 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!