A tengerészgyalogos - The Marine (2006)
Két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam már ezt a filmet, de először csak azért néztem meg, mert
John Cena játssza a főszerepet, és milyen pankráció fan vagyok, ha nem nézem meg, és amúgy is, mi bajom lehet belőle. Így néztem meg először, de mivel elsőre nagyon tetszett, szinte soha nem hagyom ki, ha lehetőségem van megnézni.
Megint nekiálltam, és mondanom sem kell, emlékeim nem csaltak, még mindig annyira szeretem, mint az eddigi kábé 120 alkalommal. Imádom Cena alakítását, és a „rosszak” poénjain és még mindig röhögök annak ellenére, hogy szinte oda-vissza fújom az egész filmet.

Igazán élvezhető, izgalmas, és néha-néha vicces is, de ha utóbbinak nem is nevezhető, igenis vannak olyan részek, amiken akaratlanul is elmosolyodik az ember. Semmi bajom nincs a filmmel, azt leszámítva, hogy körülbelül háromszor robbantják rá John-ra a házat, és neki semmi baja nem lesz, és teljes erőből fejbe vágják egy tűzoltó készülékkel, de kutya baja sem lesz.

Szóval, igen, ez olyan tipikus akciófilmes vonás, ami gyakran jellemző a főszereplőkre, de ez sem nagy tragédia. Nekem sokadjára is nagyon tetszett a film, és remélem, hogy még látom párszor, mert még nem untam rá, és minél előbb szeretném megnézni a folytatásokat is, amikben The Miz és Randy Orton játszik.
10/10.