Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 25. 11:04 #9821
JLaw22
JLaw22
visszatérő vendég

StátuszBe yourself ... or be Jennifer Lawrence
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 451
Csatolások: 7
Azonosító: 201110
Napos Oldal!! wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif kiss2.gif thumbup2.gif taps.gif friends.gif
2013. június 25. 11:10 #9822
- törölt felhasználó -    
Pillangó hatás 2 (The Butterfly effect 2)
Az első rész is jó volt, ahogyan ez is. Izgalmas volt, sok minden történt benne, csak sajnos szomorú véget ért, és Nick-et többet nem láttuk. De a lényege - meghalt azért, akit szeretett.
10.
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. június 25. 11:14 #9823
adommyfandenagyon
adommyfandenagyon

Státuszi ship it
Hozzászólás: 700
Csatolások: 68
Azonosító: 135052
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
10/10, nem csalódtam Johnnyban. Nagyon tetszett a film. thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. június 25. 11:32 #9824
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
A 40 éves szűz

Meg kell hagyni, ez az egyik legjobb Steve Carell film.

10/10
2013. június 25. 11:35 #9825
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
éhezők viadala
mivel nemtudok semmilyen negatívumot hozzáfűzni,
10/10 kellemesen csalódtam a filmben.Csak ajánlani tudom. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: mse90, duracell, Alison Lerman, bitchina, Lady Suzy
2013. június 25. 19:34 #9826
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
Őrült,dilis,szerelem
Nagyon,nagyon tetszett,mind a történet,mind a szereplők szuperek voltak.Ryan Gosling és Emma Stone most is remekül alakítottak.Vicces volt,romantikus,de mégsem az a tipikus amerikai vígjáték . smileeee.gif
Imádtam. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2013. június 25. 19:38 #9827
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
Másnaposok 1 Nagyon jo film sokat nevetten thumbsup.gif _nevet.gif rohog.gif
2013. június 25. 22:05 #9828
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Hajnali mentőakció

Nem láttam még olyan filmet, ami igaz történeten alapul és ennyire pontos! Szinte minden ugyanúgy történt, mint ahogy Dengler elmesélte! Kicsit vontatott a film néhány helyen és nem pörögnek az események, de azért így is rendesen lerágtam a körmeimet! Christian Bale még mindig fantasztikus!
10/8

Kill Bill 1 és 2

Nagyon nem vagyok Tarantino fan, de tisztelem, felnézek rá mivel a semmiből jött és újat alkotott. De egyébként egy baromira beképzelt, öntelt k*cs*g! Ez még az elfogadható filmjei közül van bár Lucy Liun kívül a színészgárda sem nagyon tetszett! Abszolút ellentmondásos film, olyan, amin annyi hülyeség van, hogy a fejed fogod. Egy vágással azt képzelik, hogy mindent elrendezhetnek. dry.gif
A ketchupot is nagyon pazarolták, mert a vér ugye sugárban folyt a megsebzettekből, mintha szökőkutak lettek volna. A másik pedig, Uma Thurmannak 13 órájába telt amíg meg tudta mozdítani a lábait, de amikor ugye 4 év után sikoltozva felébredt a kómából, tisztán látszik, hogy mozgatta őket. Ráadásul úgy, olyan gyorsan a lábai segítsége nélkül fel sem tudott volna ülni. dry.gif
A zenék sem odaillőek voltak, annyi a káromkodás, hogy ha mindegyikért kapnék 1 forintot, akkor milliomos lenék, de voltak benne érdekes részek, amikor azt mondtam, hogy végre valami, ami miatt érdemes volt nézni.
10/3.5

Beautiful Creatures 2013

Laposnak tűnhet, pedig szerintem nagyon jó. Mondjuk én számítottam egy picit nagyobb harcra, vagy arra, hogy Seraphine megmutassa a hű de nagy erejét és gonoszságát, de a csavar a végén nagyon tetszett, meg a szereplők, és a szerelmük, happy.gif a lelkemnek tökéletes kis kikapcsolódás volt.
A szereplőket imádtam, még az ismeretlenebb főszereplőket is, korrekt alakítást nyújtottak. Picit kiszámítható volt, de izgi.
10/9
1 felhasználónak tetszik: bitchina
2013. június 26. 00:30 #9829
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
The Life of David Gale

Mostanába próbálok olyan filmeket nézni, amikhez eddig nem volt szerencsém, és 10x is megfontolom, hogy belekezdjek-e mivel utálom a felénél lekapcsolni, de egyszerűen kénytelen vagyok folytatni annyira unom. Szerencsére ma nagyon belefogtam a jóba. Iszonyatosan tetszett. Spacey nem a semmiért a kedvencem. Egyre csak nő csak a szememben. Igazából nem gondoltam volna, hogy ennyire bele fogok süllyedni a történetbe. Még zuhonyozni se tudtam nyugodtan annyira felidegelt. Főleg az utolsó 20 perc. Na ott meghaltam. Jobban elfáradtam, mint Kate Winslet a futásba. Egyébként ő is kiemelkedő alakítást nyújtott. Nagyon mérges voltam a végénél, de aztán a végső jelenet ezen oldott. Sikeresen megtréfált a történet.
10/9 Tudom dráma, és én kifejezettem drámaszerető ember vagyok, de nem bírt volna a drága Kate gyorsabban futni!?!?!? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Fanni00
2013. június 26. 13:09 #9830
Patyó12
Patyó12
Mrs. Lautner

StátuszA tündérmeséknek mindig okkal van vége...♥
Hozzászólás: 1229
Csatolások: 10
Azonosító: 156581
A nővérem húga

Amikor belekezdek egy ilyen filmbe, mindig magamnál tartok egy százas zsebit, mert tudom, hogy a végén megkönnyezem, s most sem tévedtem. Aki látta már a Most jó és a Love story című filmeket és azt hittem, azokat semmi nem fogja felülmúlni, tévedett! Jodi Picoult regénye alapján készült, fantasztikus film, tehetséges szereplőkkel. Arról szól, hogy van egy család és kiderül, hogy a kétéves Kate leukémiás. A szülők azért válalnak még egy gyereket, hogy az genetikailag megfelelő donor legyen a leukémiás lány számára. Eltelik x idő, a gyerekek már nagyobbak (Kate 15, Anne azt hiszem 11/12 és van Jesse, ő már talán flenőtt (?) ). Kate egyre jobban szenved és még így is csoda, hogy eddig túlélte. A szülők csak Kate-tel foglalkoznak, minden idejüket rááldozzák, míg a másik két gyermek eléggé feledésbe merül...
Anna bepereli szüleit, hogy saját maga uralhassa a testét és nem szeretné a veséjét a nővérének adni. Eközben Kate helyzete egyre súlyosbodik, a kórházban beleszeret egy szintén halálos beteg fiúba, közelebb kerülnek egymáshoz, majd a fiú meghal. Amikor a lány megtudja még jobban legyengül. A végén kiderül, hogy Kate kérte Annát, hogy pereskedjen, mert így mindannyiuknak jobb lesz, Annának is, mert nem lesz veszélyeztetve többet műtétekkel, Katenek is, mert nem kell tovább szenvednie...a szülők teljesen kiakadnak. Kate meghalt és a család a körülményekhez képest "normálisabban" él tovább.
Nagyon megható történet, nekem személy szerint nagyon tetszett.

10/10
3 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, pink_bunny, Corby
2013. június 26. 15:04 #9831
- törölt felhasználó -    
The Last Song / Az utolsó dal

Tudom, már nem olyan "nagy szám" mint pár éve volt, de csak most volt alkalmam megnézni, és... Te jó Ég. Csodálatos. Egyszerűen csodálatos. Igaz, hogy a film második felét végigbőgtem, de megmondom őszintén, ilyen filmen nem is csoda. Imádom, imádom, imádom. cray.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Average Girl, Patyó12, pink_bunny
2013. június 26. 15:20 #9832
- törölt felhasználó -    
Gandhi

2013. június 26. 15:21 #9833
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
The hunger games / Az éhezők viadala (2012)
Jó kis film lett. Azt hittem nagyon fel dicsérik, de nem. Vagyis nekem azért nem olyan jó élmény volt mint ahogy emlegették de ez egy többször nézős film, ami jó. Jó a sztori, a szereplők, a logika, minden. Tetszett. smileeee.gif
9/10
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ, Adrianna
2013. június 26. 15:23 #9834
- törölt felhasználó -    
Spring Breakers biggrin.gif Végre fent van a neten feliratosan pompom.gif monkey.gif
2013. június 26. 15:27 #9835
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (Évike12 @ 2013.06.26. 15:21)
The hunger games / Az éhezők viadala (2012)
Jó kis film lett. Azt hittem nagyon fel dicsérik, de nem. Vagyis nekem azért nem olyan jó élmény volt mint ahogy emlegették de ez egy többször nézős film, ami jó. Jó a sztori, a szereplők, a logika, minden. Tetszett. smileeee.gif
9/10

Hachiko: A Dog's Story / Hacsi - A leghűségesebb barát(2009)
A suliban néztük a magyartanárommal. Szívszorító film, nagyon jó történettel. Azért még egyszer nem nagyon szándékozom megnézni.. Volt egy-két pillanat ahol picit megkönnyeztem, de nem sírtam.. Rajtam kívül az összes lány úgy sírt, elég érdekesen néztem ki ott köztük.. ( biggrin.gif )
10/10

Gangster Squad /Gengszterosztag (2013)
Én az előzetes, meg a szereplők alapján jobbra számítottam, sokkal jobbra. Nem szokásom film közben elaludni a kanapén, mert kis ügyesként minden filmben meglátom a reményt, de ebben elveszett. Nem rossz, de nem is valami nagy szám ahhoz képest hogy felhúzták..
5/10

Titanic (1997)
Örök heart.gif
pontozhatatlan..
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, House Of Wax, pink_bunny
2013. június 26. 18:46 #9836
- törölt felhasználó -    
Schindler listája
Az osztályommal néztük a buszon a Schindler-gyár és Auschwitz megtekintése előtt.Még mindig hihetetlen egy film!
10/10

Vejedre ütök
Ezt mér a szálláson néztük meg a barátnőimmel.Igazi vígjáték hatalmas színészekkel.
9/10

Minden végzet nehéz
Ezt hazafelé néztük a buszon.Jack Nicholson és Diane Keaton csodálatos párt alakítanak.
9/10

Egy különc srác feljegyzései
Ezt is a buszon néztük.Kellemesen csalódtam a filmben.Igazán elgondolkodtató.
10/10
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Patyó12, pink_bunny, Fanni00
2013. június 26. 18:58 #9837
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Az Óriásölő

Nem volt olyan rossz, mint amilyenre számítottam, egy egész jó, egyszer nézhetős, kosztümös kis vígjáték.
Bár a hercegnő marhára irritált, Nicholast egész megszerettem, tehetséges srác és nem is néz ki rosszul! Már értem miért volt annyira oda érte Jennifer! wink.gif
10/6

Mindenki megvan

Ezt a filmet konkrétan végig sírtam sőt még most is könnyezek. Annyira megható volt a története! A színészek jól alakítottak, ráadásul nagy kedvenceim szerepelnek benne! Robert De Niro még mindig zseniális! Gyönyörű film!
10/10
2 felhasználónak tetszik: arizona, duracell
2013. június 26. 19:57 #9838
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Beautiful creatures (2013)
Mindenféle előítélet nélkül ültem neki a filmnek, hisz nem olvastam sem a könyvet, nem ismertem a színészek nagyját, nem láttam még a trailerét sem. _nevet.gif
Most leszögezem, engem nem izgat, hogy Ethan nem egy szívdöglesztően szuper pasi volt, és hogy egy ismeretlennek mondható színész játszotta (legalábbis én nem ismertem, nem ismerem pardon.gif ). Nagyon megörültem Emma Thompsonnak, Emmy Rossumnak és természetesen Jeremy Ironsnak. meghajolo.gif A film nézhető, habár nem lesz a szívem csücske. A látványvilág néha igencsak elképesztő, és tetszett a zenei aláfestés is. Viszont az egész film kompletten nem volt nagy durranás. Nem tudom mi az oka, de ezeket az könyv adaptációkat nagyon ritkán sikerül jól leforgatni, hitelesen bemutatni. Vagy a színészeknél van a bibi, nem tudom. blush.gif Mivel nem unatkoztam, de olyan túlságosan le sem voltam nyűgözve, ezért:
7/10

Triangle (2009)
Egész pofás volt ez az ausztrál thriller. Pedig elég szokványosan kezdődött. Hajókázni mentek páran, egyszer csak jött egy fura vihar, találtak egy hatalmas luxushajót, felszálltak rá, azon azonban egy lélek sem tartózkodott. Legalábbis azt hitték eleinte. Ahogy kezd kibontakozni a történet, egyre érdekesebb, és bonyolultabb lesz a történet. Melissa George egész jól domborít most is főszerepben, és mellékesen megjegyzem, benne van Liam Hemsworth is, igaz akkor még ismeretlen színész volt. rohog.gif (Kicsit fura is annyira rövid hajjal. rohog.gif )Kicsit hajaz a szellemhajóra, de itt a történet másabb. Aki szereti a misztikus filmeket, nézze meg. biggrin.gif
8/10

Tomorrow, when war began (2010)
Szintén egy ausztrál film, de a műfaj ezúttal akció és kaland. Innen két szereplőt ismertem: Rachel Hurd-Wood-ot és Phoebe Tonkint (szőke hajjal szerepel a filmben rohog.gif ). Sztorija ennek sem ismeretlen, kiköpött Red Dawn. Csak itt most nem volt egy Chris Hemsworth, aki miatt talán még jobb lett volna a film. rohog.gif A film egyébként nem volt rossz, szintén nézhető, ez talán többször is. biggrin.gif
Története nagyjából annyi hogy fiatalok egy kis csoportja elmegy kempingezni egy eldugott ausztrál helyre, és ott is töltenek egy kis időt. Miután haza akarnak menni, eltűntek az emberek. Családról családra mennek, de sehol semmi. Végül is kiderül, hogy idegen katonák szállták meg az ország nagy részét, az embereket pedig elzárták. Aki szóvá mert tenni bármit főbelőtték. A középiskolások egy csoportja először elmenekül, majd úgy dönt, visszavág... biggrin.gif
8/10
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, pink_bunny
2013. június 26. 20:17 #9839
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
Vasember 3. thumbsup.gif
2013. június 26. 21:12 #9840
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Zero Dark Thirty

Hosszú volt, viszont érdekes, a végére pedig izgalmas. Jessica aztán tényleg odatette magát ebben a filmben, de a végén én vártam volna, hogy Maya bezsebel pár elismerő pillantást vagy szót. Nem tudom, milyen formában, de ez a befejezés olyan üres volt.
10/8
2 felhasználónak tetszik: mse90, Évike12
710 oldal 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!