The Internship / Gyakornokok (2013)
Volt szerencsém moziban megnézni a filmet, és nagyon tetszett. Meg kell mondanom, én először az egyik kedvencem, Dylan O'Brien miatt akartam beülni a filmre, s azt hittem, egy cseppet erőltetett lesz. Ám kellemesen csalódtam, aranyos és vicces sztori volt, tetszettek a karakterek, bár egy-kettőből többet is ki lehetett volna hozni. A kedvencem Stuart volt, természetesen, bár sajnáltam, hogy igazából nem sok mindent csinált, csak a telefonját bújta. Igaz, volt néhány elmés és poénos megmozdulása, de nem akarok nagyon spoilerezni, ezért nem is írom tovább. Nekem maga a film 10/10, viszont ha a vígjáték kategóriát nézzük, csak 10/8, hiszen vannak ennél nagyobbat szóló dolgok is. Azért ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy jót nevetni, és kíváncsi a Googlere. :D
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. június 29. 23:02
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.06.25. 22:05)
Kill Bill 1 és 2
Nagyon nem vagyok Tarantino fan, de tisztelem, felnézek rá mivel a semmiből jött és újat alkotott. De egyébként egy baromira beképzelt, öntelt k*cs*g! Ez még az elfogadható filmjei közül van bár Lucy Liun kívül a színészgárda sem nagyon tetszett! Abszolút ellentmondásos film, olyan, amin annyi hülyeség van, hogy a fejed fogod. Egy vágással azt képzelik, hogy mindent elrendezhetnek.
A ketchupot is nagyon pazarolták, mert a vér ugye sugárban folyt a megsebzettekből, mintha szökőkutak lettek volna. A másik pedig, Uma Thurmannak 13 órájába telt amíg meg tudta mozdítani a lábait, de amikor ugye 4 év után sikoltozva felébredt a kómából, tisztán látszik, hogy mozgatta őket. Ráadásul úgy, olyan gyorsan a lábai segítsége nélkül fel sem tudott volna ülni.
A zenék sem odaillőek voltak, annyi a káromkodás, hogy ha mindegyikért kapnék 1 forintot, akkor milliomos lenék, de voltak benne érdekes részek, amikor azt mondtam, hogy végre valami, ami miatt érdemes volt nézni.
10/3.5
Hűha, muszáj reagálnom, mert nekem egyik kedvenc filmemmé nőtte ki magát a Kill Bill. Persze tudom, hogy nem tetszhet mindenkinek, ez természetes, de szerintem Tarantinót nem szabad ennyire komolyan venni. Az egész egy tündérmese, gyakorlatilag mindegyik jelentbe bele lehet kötni, hogy nem reális (pl. melyik ember tud egy emeletnyit repülni önerőből felfelé, vagy ráugrani egy kardra és megállni rajta?).
A furcsa zeneválasztás azért volt, hogy tompítsák a jelenetek durvaságát, én például hangosan nevettem, mikor a földön pörögve vágja le a Crazy 88-tagok végtagjait a Nobody But Me-re. Abszolút nem odaillő, de ha valami komoly, kemény zene lenne, szerintem félelmetes lenne a jelenet. A vér meg szintén nevetséges, bár egyik ismerősöm rendőr, és azt mondta, spriccelhet ilyen vastag sugárban vér emberből, de én ezt inkább nem akarom elhinni
Kérlek, ne vedd ezt a választ sértésnek, abszolút tiszteletben tartom az ízlésedet és a véleményedet, nem kötekedésnek szánom, csak ha esetleg kedved támad újra megnézni a filmet, akkor ne vedd annyira komolyan Tarantinót, és talán élvezni fogod, még ha nem is annyira, amennyire én, de jobban, mint első alkalommal.
2013. június 29. 23:58
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Now You See Me / Szemfényvesztők
Ez piszkosul jó volt.
Remélem lesz folytatása, mert ennyi nem volt elég ebből a tökéletes castingból.
10/10
Ez piszkosul jó volt.
10/10
8 felhasználónak tetszik:
Nita09,
Alison Lerman,
duracell,
TheDanush,
ozoli,
House Of Wax,
SmileyZ,
BunnyGirl
2013. június 30. 00:06
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Idézet (Brie @ 2013.06.29. 18:25)
Movie 43: Botrányfilm
Ahogy a címében is benne van, szerintem irtózatosan botrányos. Van benne egy-két vicces jelenet de a legtöbb annyira ízléstelen, vagy unalmas hogy azt elmondani nem lehet. Azt meg felfogni nem tudom hogy olyan színészek mint Hugh Jackman,Emma Stone, Kate Winslet, Uma Thurman, Richard Gere és még sorolhatnám mert ez a film nagyon is el volt látva jobbnál jobb színészekkel, hogy a jó istenbe voltak képesek egy ilyen filmben szerepelni..
Ettől rosszabb filmet még nem láttam.
10/-1
Ahogy a címében is benne van, szerintem irtózatosan botrányos. Van benne egy-két vicces jelenet de a legtöbb annyira ízléstelen, vagy unalmas hogy azt elmondani nem lehet. Azt meg felfogni nem tudom hogy olyan színészek mint Hugh Jackman,Emma Stone, Kate Winslet, Uma Thurman, Richard Gere és még sorolhatnám mert ez a film nagyon is el volt látva jobbnál jobb színészekkel, hogy a jó istenbe voltak képesek egy ilyen filmben szerepelni..
10/-1
Pedig egyik nap még azt a filmet akartam megnézni Hugh miatt de, mint olvastam a véleményedet lehet, hogy nem fogok neki állni.
1 felhasználónak tetszik:
Brie
2013. június 30. 08:26
Twilight/Alkonyat (2008)
A filmet alapjáraton már kb 100x láttam de még mindig nem tudom megunni.Tegnap este nem ezt terveztem megnézni,de azt a filmet amit akartam nem töltötte be így megnéztem ezt.Éjszaka közepén Kristen Stweart sikítását hallgatni.Kellemes élmény.
10/10
A filmet alapjáraton már kb 100x láttam de még mindig nem tudom megunni.Tegnap este nem ezt terveztem megnézni,de azt a filmet amit akartam nem töltötte be így megnéztem ezt.Éjszaka közepén Kristen Stweart sikítását hallgatni.Kellemes élmény.
10/10
2013. június 30. 14:04
Az óriásölő
Arra számítottam, hogy valami érdekes dolgot tudnak kihozni belőle, de nagyot kellett csalódnom. Számomra kissé unalmas volt. Annyira húzták a dolgokat, hogy szinte minden érdekes a végére került, de azt is sikerült 4 perc alatt elintézni. Egy pozitívumot tudok megemlíteni, még pedig Elmont karakterét. Ewan nekem nagyon tetszett itt, de azt is tudom, hogy vannak ezerszer jobb filmjei is.
10/4
A hobbit: Váratlan utazás
Én gyengeelméjű, hogy kapcsolhattam ki anno pár perc után. Minden percét imádtam. A kis csapat annyira szerethető, de a neveiket nem sikerült teljesen megjegyeznem.
Három névre emlékszem, Bilbón és Gandalfon kívül, Thorin, Fili és Kili, azért mert őket szerettem meg a legjobban. Mindenképpen meg kell még néznem egyszer vagy éppen többször, mert teljesen magával ragadott a történet. Bevallom először talán azért nem néztem végig, mert kicsit féltem, hogy vajon lesz e olyan jó, mint a trilógia volt, de kellemeset csalódtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Alig várom a következő részt, ami vélhetően még izgalmasabb lesz.
10/10*
Arra számítottam, hogy valami érdekes dolgot tudnak kihozni belőle, de nagyot kellett csalódnom. Számomra kissé unalmas volt. Annyira húzták a dolgokat, hogy szinte minden érdekes a végére került, de azt is sikerült 4 perc alatt elintézni. Egy pozitívumot tudok megemlíteni, még pedig Elmont karakterét. Ewan nekem nagyon tetszett itt, de azt is tudom, hogy vannak ezerszer jobb filmjei is.
10/4
A hobbit: Váratlan utazás
Én gyengeelméjű, hogy kapcsolhattam ki anno pár perc után. Minden percét imádtam. A kis csapat annyira szerethető, de a neveiket nem sikerült teljesen megjegyeznem.
10/10*
2013. június 30. 17:44
A felhők fölött 3 méterrel
Hú,ez a film... gyönyörű.Végre rászántam egy kis időt,hogy megnézzem ezt a filmet.A színészek jók főleg Mario Casas,a történet nagyszerű.. de a szinkronhang... borzalmas.Mario-nak az a magyar hang,jót nem is tudok mondani.
10/10
Hú,ez a film... gyönyörű.Végre rászántam egy kis időt,hogy megnézzem ezt a filmet.A színészek jók főleg Mario Casas,a történet nagyszerű.. de a szinkronhang... borzalmas.Mario-nak az a magyar hang,jót nem is tudok mondani.
10/10
2013. június 30. 17:58
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
10 dolog, amit utálok benned
Imádom ezt a filmet. Heath pedig...
Mindegyik filmjében belezúgok egy kicsit.
10/10
Charlie és a csokigyár
Úgy elmennék abba a csokigyárba. *-* Amúgy a rágós csajt már undorítónak találtam, annyi ideig rágni egy rágót..
10/10
Őrült, dilis, szerelem
Anyummal néztük meg. Azóta mindenkire azt mondja, hogy 'héé, ez hasonlít arra a Ryanre..'
10/10
Imádom ezt a filmet. Heath pedig...
10/10
Charlie és a csokigyár
Úgy elmennék abba a csokigyárba. *-* Amúgy a rágós csajt már undorítónak találtam, annyi ideig rágni egy rágót..
10/10
Őrült, dilis, szerelem
Anyummal néztük meg. Azóta mindenkire azt mondja, hogy 'héé, ez hasonlít arra a Ryanre..'
10/10
14 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
chelseagirl18,
TheDanush,
patrícia4,
Jody,
Alison Lerman,
nicol bellox,
House Of Wax,
SmileyZ,
Hayley.5,
baisée,
duracell,
Lady Suzy,
Corby
2013. június 30. 22:03
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
A Föld után
Már nagyon régóta vártam erre a filmre, még anno mikor az előzetest néztem nem gondoltam volna, erre a végkifejletre. Maga a történet tetszett, a kivitelezés is, de a szereplők már annál kevésbé, mint például, Jaden Smith. Tudom, hogy mindenki szerencsétlen srácot bántja, de igazuk van. Ekkora szerepet én még nem bíztam volna rá, de mivel az apja, Will, így egyértelmű volt. Jaden arcán semmi érzelem nem látszott, talán a végén, de az is édes kevés volt. Baromi kiszámítható volt, szóval aki az ilyen filmeket nem szereti ne nézze meg. Ha pontozni kéne, akkor 10/9 érdemelne. Danger is real, but fear is a choice.
Már nagyon régóta vártam erre a filmre, még anno mikor az előzetest néztem nem gondoltam volna, erre a végkifejletre. Maga a történet tetszett, a kivitelezés is, de a szereplők már annál kevésbé, mint például, Jaden Smith. Tudom, hogy mindenki szerencsétlen srácot bántja, de igazuk van. Ekkora szerepet én még nem bíztam volna rá, de mivel az apja, Will, így egyértelmű volt. Jaden arcán semmi érzelem nem látszott, talán a végén, de az is édes kevés volt. Baromi kiszámítható volt, szóval aki az ilyen filmeket nem szereti ne nézze meg. Ha pontozni kéne, akkor 10/9 érdemelne. Danger is real, but fear is a choice.
patrícia4
2013. június 30. 22:29
Szörny Egyetem
Ááá, Istenem, imádtam! Ma volt szerencsém megnézni, és végignevettem, iszonyat aranyosra sikerült! Megvallom, először kicsit megijedtem, hogy ez vajon hogyan sikerült, mert a "mai" Pixar mesék nem olyan jók, mint a régiek voltak, de persze, hogy kellemesen csalódtam.
Plusz, még kaptam hozzá Mike-os kólás poharat, meg egy Sulley-s kis figurát.
De a lényeg persze, hogy fantasztikusra sikerült a film, imádtam!!
Ááá, Istenem, imádtam! Ma volt szerencsém megnézni, és végignevettem, iszonyat aranyosra sikerült! Megvallom, először kicsit megijedtem, hogy ez vajon hogyan sikerült, mert a "mai" Pixar mesék nem olyan jók, mint a régiek voltak, de persze, hogy kellemesen csalódtam.
2013. július 01. 10:11
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Amiket még nem láttam:
Családi karácsony
Nem volt nagy szám.Egyszer nézhető.Örülök,hogy Jessica Stroup
és Sharon Leal benne voltak,őket kedvelem,miattuk a film is jobban tetszett
10/6
Spring Breakers
Egy szóval elég jellemezni a filmet:Undorító
Tudnék nagyon hosszú véleményt írni,de kivágnának az oldalról az meg nem hiányzik.Amit nem értek:Miért pont Selenát állították be főszereplőnek mikor ő a film felénél (vagy még hamarabb) bumm lelép és addig is csak ül és hisztizik?
Erre volt annyira büszke?Az a rózsaszín hajú csaj a Rachel vagy ki,milyen kis ártatlannak tűnik már az interjúk során közben meg elsőként mutogatja a filmben a melleit??
Számomra az ilyen szégyen...Ashley-ben csalódtam,mert belőle többet néztem ki,James-t meg egyáltalán nem értem...mit keres ebben??
Az egyetlen akiben nem csalódtam az Vanessa.Ez a film pont neki,az ő értelmi szintjéhez való
Fogalmam nincs hogy bír bárkit is meglepni,hogy levette a ruháit,mikor a vízben nem is látszódott nagyon semmije az életben meg a lehető összes testrészét megmutatta már..Szégyen ez a nő
Színészi teljesítmények nuku,történet nuku,rendezés borzalom..nincs is miről beszélnünk
10/- 1
Amiket már láttam:
21 Jump Street
Szalagavató
Családi karácsony
Nem volt nagy szám.Egyszer nézhető.Örülök,hogy Jessica Stroup
10/6
Spring Breakers
Egy szóval elég jellemezni a filmet:Undorító
10/- 1
Amiket már láttam:
21 Jump Street
Szalagavató
2013. július 01. 11:29
Spring Breakers (2012)
Na, hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Egy orbitálisan nagy hülyeség, semmi értelmes nincs benne, az egész filmnézés közben hányingerem volt. Már az elején is meglepetten néztem azokat a szép, csupasz melleket, de a továbbiakban csak rosszabb volt a helyzet. Édes Istenem, mit mondhatnék még, egy óriási nagy szenny, senkinek nem ajánlom, nekem életem legrosszabb filmélménye volt, de tényleg. És akkor én hülye még kisebb és nagyobb reményeket fűztem hozzá, ugyanis két nagy kedvencem is benne játszik (Selena, Ashley), de hát nem. Ez egyszerűen borzalmas és gyomorforgató. Köpni-nyelni nem tudtam, miért vállaltak ebben szerepet?! Legjobban nekem is Selena alakítása tetszett a legjobban, ő volt az, aki hanyagolta a rib#nckodást, félt és rettegett meg stb, de a többiek.. Vanessa leszbikus jelenete meg amúgy is. Nagyon bevállalós csaj. Az egész film csak a d#gásról és a meztelenkedésből állt, más értelmeset nem igazán találtam benne. Ráadásul Ashley alakítása is egy nagy semmit ért, pedig benne nagyon bíztam, hátha fel tudja dobni egy kicsit a filmet, de hát nem éppen ez történt. Kukába való.
10/1
Na, hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Egy orbitálisan nagy hülyeség, semmi értelmes nincs benne, az egész filmnézés közben hányingerem volt. Már az elején is meglepetten néztem azokat a szép, csupasz melleket, de a továbbiakban csak rosszabb volt a helyzet. Édes Istenem, mit mondhatnék még, egy óriási nagy szenny, senkinek nem ajánlom, nekem életem legrosszabb filmélménye volt, de tényleg. És akkor én hülye még kisebb és nagyobb reményeket fűztem hozzá, ugyanis két nagy kedvencem is benne játszik (Selena, Ashley), de hát nem. Ez egyszerűen borzalmas és gyomorforgató. Köpni-nyelni nem tudtam, miért vállaltak ebben szerepet?! Legjobban nekem is Selena alakítása tetszett a legjobban, ő volt az, aki hanyagolta a rib#nckodást, félt és rettegett meg stb, de a többiek.. Vanessa leszbikus jelenete meg amúgy is. Nagyon bevállalós csaj. Az egész film csak a d#gásról és a meztelenkedésből állt, más értelmeset nem igazán találtam benne. Ráadásul Ashley alakítása is egy nagy semmit ért, pedig benne nagyon bíztam, hátha fel tudja dobni egy kicsit a filmet, de hát nem éppen ez történt. Kukába való.
10/1
2013. július 01. 12:12
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Now you see me / Szemfényvesztők (2013)
Jobbra számítottam. Minden viccet, és érdekes dolgot beleraktak a trailerbe, de azért nem volt rossz. Ötletes volt, és azért élvezhető.
7/10
Jobbra számítottam. Minden viccet, és érdekes dolgot beleraktak a trailerbe, de azért nem volt rossz. Ötletes volt, és azért élvezhető.
7/10
2013. július 01. 12:43
Feláldozhatók
Körülbelül tízezredjére nézem végig, de Stallone-ba újra és újra beleszeretek, és azért azt is kell ismernem, hogy Statham sem kutya.
Úgy van szerencsém, hogy körülbelül kéthetente adják vagy a Film+-on vagy a Cool-on, így én meg mindig megnézhetem, pedig szerintem nincs olyan film, amit annyiszor láttam volna, mint ezt. Még nem untam meg, úgyhogy nálam változatlanul 10/10.
A barbár
Tegnap szántam rá magam, hogy megnézem, de ilyen rossz filmet talán még soha nem láttam. Egyszerűen túl durva és undorító volt nekem, és lehet, hogy ez megvetendő, de nem szeretem az ilyen filmeket. Egyszer elég volt megnézni, többet nem hiszem, hogy büntetem magam vele.
1/10.
Az 50 első randi
Ez is örök favorit nálam, Sandler-t soha nem bírom megunni, és még mindig tudok röhögni a poénokon. Két éve körülbelül minden nap megnéztem, így is csodálkozom, hogy mára képes vagyok végigülni, de nekem még mindig tetszik.
7/10.
Körülbelül tízezredjére nézem végig, de Stallone-ba újra és újra beleszeretek, és azért azt is kell ismernem, hogy Statham sem kutya.
A barbár
Tegnap szántam rá magam, hogy megnézem, de ilyen rossz filmet talán még soha nem láttam. Egyszerűen túl durva és undorító volt nekem, és lehet, hogy ez megvetendő, de nem szeretem az ilyen filmeket. Egyszer elég volt megnézni, többet nem hiszem, hogy büntetem magam vele.
1/10.
Az 50 első randi
Ez is örök favorit nálam, Sandler-t soha nem bírom megunni, és még mindig tudok röhögni a poénokon. Két éve körülbelül minden nap megnéztem, így is csodálkozom, hogy mára képes vagyok végigülni, de nekem még mindig tetszik.
7/10.
2013. július 01. 13:06
Idézet (duracell @ 2013.06.28. 01:34)
SPOILER ELEJÉTŐL A VÉGÉIG!
Lenyűgöző teremtmények / Beautiful Creatures (2013)
Olyan hihetetlenül mérges vagyok, hogy majd felrobbanok.
Hogy lehet egy ilyen jó könyvet ennyire megalázni és tönkretenni?
A forgatókönyvíró olvasta csak egyszer is a regényt? Vagy én olvastam teljesen mást? De komolyan, ezt komolyan gondolták?! A mai világban hogy lehet ilyen kritikán aluli adaptációt csinálni? És aki nem ért hozzá, az mi a fenének csinálja?
Lenyűgöző teremtmények / Beautiful Creatures (2013)
Olyan hihetetlenül mérges vagyok, hogy majd felrobbanok.
Mindenben egyetértek. Ha visszamehetnék az időben, tuti nem dobnék ki pénzt rá, hogy megnézhessem a moziban. Ahogyan lehetett, meggyalázták a könyvet, szinte nem is volt olyan jelenet, ami már ismerős volt a könyvből. Mintha nem is az alapján készült volna. A vége meg... Köpni-nyelni nem tudtam tőle. Mi az, hogy Ethan elfelejti az egészet, de azért mégse?!
duracell
2013. július 01. 13:54
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Transformers
Ezt a filmet amolyan fogadás miatt kellett megnéznem
Nos ha még a színészekkel nem is volt bajom, bár a csajt valahogy nem csípem, maga a történet nem ragadott meg. Vannak benne jó poénok, de ennyi! Szerintem az is baj, hogy UTÁLOM a robotokat!
10/6,5
Óz, a hatalmas
Nagyon vártam ezt a filmet, hogy végre nézhessek valami szupit. Hát a szupi elmaradt, de nem volt rossz. Az eleje kicsit nehezen akart beindulni, de aztán olyan kis nézhető light-os film lett belőle. A porcelán baba és a majom külön cukik voltak.
A színészekkel is elégedett voltam. A képi világ az csúcs volt. 10/8
Zambézia
Nem a legjobb animációs film amit valaha láttam, de nagyon cuki. A történet kicsit lehetett volna eredetibb. Viszont a zenék jók voltak benne. 10/7,5
Zero Dark Thirty
Már láttam és akkor is tetszett, most azért néztem meg mert volt hozzá szinkron. Így is jó volt. 10/9
Ezt a filmet amolyan fogadás miatt kellett megnéznem
Óz, a hatalmas
Nagyon vártam ezt a filmet, hogy végre nézhessek valami szupit. Hát a szupi elmaradt, de nem volt rossz. Az eleje kicsit nehezen akart beindulni, de aztán olyan kis nézhető light-os film lett belőle. A porcelán baba és a majom külön cukik voltak.
Zambézia
Nem a legjobb animációs film amit valaha láttam, de nagyon cuki. A történet kicsit lehetett volna eredetibb. Viszont a zenék jók voltak benne. 10/7,5
Zero Dark Thirty
Már láttam és akkor is tetszett, most azért néztem meg mert volt hozzá szinkron. Így is jó volt. 10/9
2013. július 01. 18:35
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2013.07.01. 12:12)
Now you see me / Szemfényvesztők (2013)
7/10
7/10
Én ezért is nem néztem meg a trailereket, mert sejtettem hogy egy ilyen kaliberű filmnél túl sokat ellőnek majd benne csak hogy az embert becsábítsák a moziba, aztán ki is fújt. Így nekem simán 8/10. lett!
Évike12
2013. július 01. 22:51
Elvis & Anabelle
Szerintem nagyon elgondolkodtató és izgalmas történet. Érdemes megnézni, és tanulni belőle! 10/10
Szerintem nagyon elgondolkodtató és izgalmas történet. Érdemes megnézni, és tanulni belőle! 10/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.