Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 29. 21:33 #9881
- törölt felhasználó -    
The Internship / Gyakornokok (2013)
Volt szerencsém moziban megnézni a filmet, és nagyon tetszett. Meg kell mondanom, én először az egyik kedvencem, Dylan O'Brien miatt akartam beülni a filmre, s azt hittem, egy cseppet erőltetett lesz. Ám kellemesen csalódtam, aranyos és vicces sztori volt, tetszettek a karakterek, bár egy-kettőből többet is ki lehetett volna hozni. A kedvencem Stuart volt, természetesen, bár sajnáltam, hogy igazából nem sok mindent csinált, csak a telefonját bújta. Igaz, volt néhány elmés és poénos megmozdulása, de nem akarok nagyon spoilerezni, ezért nem is írom tovább. Nekem maga a film 10/10, viszont ha a vígjáték kategóriát nézzük, csak 10/8, hiszen vannak ennél nagyobbat szóló dolgok is. Azért ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy jót nevetni, és kíváncsi a Googlere. :D
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. június 29. 23:02 #9882
Appalache
Appalache
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (Alison Lerman @ 2013.06.25. 22:05)

Kill Bill 1 és 2
Nagyon nem vagyok Tarantino fan, de tisztelem, felnézek rá mivel a semmiből jött és újat alkotott. De egyébként egy baromira beképzelt, öntelt k*cs*g!  Ez még az elfogadható filmjei közül van bár Lucy Liun kívül a színészgárda sem nagyon tetszett! Abszolút ellentmondásos film, olyan, amin annyi hülyeség van, hogy a fejed fogod. Egy vágással azt képzelik, hogy mindent elrendezhetnek.  dry.gif 
A ketchupot is nagyon pazarolták, mert a vér ugye sugárban folyt a megsebzettekből, mintha szökőkutak lettek volna. A másik pedig, Uma Thurmannak 13 órájába telt amíg meg tudta mozdítani a lábait, de amikor ugye 4 év után sikoltozva felébredt a kómából, tisztán látszik, hogy mozgatta őket. Ráadásul úgy, olyan gyorsan a lábai segítsége nélkül fel sem tudott volna ülni.  dry.gif 
A zenék sem odaillőek voltak, annyi a káromkodás, hogy ha mindegyikért kapnék 1 forintot, akkor milliomos lenék, de voltak benne érdekes részek, amikor azt mondtam, hogy végre valami, ami miatt érdemes volt nézni.
10/3.5

Hűha, muszáj reagálnom, mert nekem egyik kedvenc filmemmé nőtte ki magát a Kill Bill. Persze tudom, hogy nem tetszhet mindenkinek, ez természetes, de szerintem Tarantinót nem szabad ennyire komolyan venni. Az egész egy tündérmese, gyakorlatilag mindegyik jelentbe bele lehet kötni, hogy nem reális (pl. melyik ember tud egy emeletnyit repülni önerőből felfelé, vagy ráugrani egy kardra és megállni rajta?).
A furcsa zeneválasztás azért volt, hogy tompítsák a jelenetek durvaságát, én például hangosan nevettem, mikor a földön pörögve vágja le a Crazy 88-tagok végtagjait a Nobody But Me-re. Abszolút nem odaillő, de ha valami komoly, kemény zene lenne, szerintem félelmetes lenne a jelenet. A vér meg szintén nevetséges, bár egyik ismerősöm rendőr, és azt mondta, spriccelhet ilyen vastag sugárban vér emberből, de én ezt inkább nem akarom elhinni laugh.gif A vágástechnika meg szerintem dettó tompító elem, de nem vagyok szakértő, lehet, hogy ez Tarantino sajátja, még nem láttam minden filmjét, hogy ezt meg tudjam ítélni.
Kérlek, ne vedd ezt a választ sértésnek, abszolút tiszteletben tartom az ízlésedet és a véleményedet, nem kötekedésnek szánom, csak ha esetleg kedved támad újra megnézni a filmet, akkor ne vedd annyira komolyan Tarantinót, és talán élvezni fogod, még ha nem is annyira, amennyire én, de jobban, mint első alkalommal. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kiim, TheDanush
2013. június 29. 23:58 #9883
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Now You See Me / Szemfényvesztők

Ez piszkosul jó volt. w00t.gif Remélem lesz folytatása, mert ennyi nem volt elég ebből a tökéletes castingból.
10/10
8 felhasználónak tetszik: Nita09, Alison Lerman, duracell, TheDanush, ozoli, House Of Wax, SmileyZ, BunnyGirl
2013. június 30. 00:01 #9884
Ilithyia
Ilithyia
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 204808
Nagyfiúk
10/10 heart.gif
2 felhasználónak tetszik: patrícia4, House Of Wax
2013. június 30. 00:06 #9885
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Idézet (Brie @ 2013.06.29. 18:25)
Movie 43: Botrányfilm 
Ahogy a címében is benne van, szerintem irtózatosan botrányos. Van benne egy-két vicces jelenet de a legtöbb annyira ízléstelen, vagy unalmas hogy azt elmondani nem lehet. Azt meg felfogni nem tudom hogy olyan színészek mint Hugh Jackman,Emma Stone, Kate Winslet, Uma Thurman, Richard Gere és még sorolhatnám mert ez a film nagyon is el volt látva jobbnál jobb színészekkel, hogy a jó istenbe voltak képesek egy ilyen filmben szerepelni.. ohmy.gif  Ettől rosszabb filmet még nem láttam.
10/-1

Pedig egyik nap még azt a filmet akartam megnézni Hugh miatt de, mint olvastam a véleményedet lehet, hogy nem fogok neki állni. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Brie
2013. június 30. 08:26 #9886
- törölt felhasználó -    
Twilight/Alkonyat (2008)
A filmet alapjáraton már kb 100x láttam de még mindig nem tudom megunni.Tegnap este nem ezt terveztem megnézni,de azt a filmet amit akartam nem töltötte be így megnéztem ezt.Éjszaka közepén Kristen Stweart sikítását hallgatni.Kellemes élmény. rohog.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: baisée, patrícia4, AliceGlam
2013. június 30. 14:04 #9887
- törölt felhasználó -    
Az óriásölő

Arra számítottam, hogy valami érdekes dolgot tudnak kihozni belőle, de nagyot kellett csalódnom. Számomra kissé unalmas volt. Annyira húzták a dolgokat, hogy szinte minden érdekes a végére került, de azt is sikerült 4 perc alatt elintézni. Egy pozitívumot tudok megemlíteni, még pedig Elmont karakterét. Ewan nekem nagyon tetszett itt, de azt is tudom, hogy vannak ezerszer jobb filmjei is.

10/4

A hobbit: Váratlan utazás

Én gyengeelméjű, hogy kapcsolhattam ki anno pár perc után. Minden percét imádtam. A kis csapat annyira szerethető, de a neveiket nem sikerült teljesen megjegyeznem. rohog.gif Három névre emlékszem, Bilbón és Gandalfon kívül, Thorin, Fili és Kili, azért mert őket szerettem meg a legjobban. Mindenképpen meg kell még néznem egyszer vagy éppen többször, mert teljesen magával ragadott a történet. Bevallom először talán azért nem néztem végig, mert kicsit féltem, hogy vajon lesz e olyan jó, mint a trilógia volt, de kellemeset csalódtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Alig várom a következő részt, ami vélhetően még izgalmasabb lesz.

10/10*
4 felhasználónak tetszik: TheDanush, Alison Lerman, Adrianna, Lady Suzy
2013. június 30. 17:44 #9888
- törölt felhasználó -    
A felhők fölött 3 méterrel
Hú,ez a film... gyönyörű.Végre rászántam egy kis időt,hogy megnézzem ezt a filmet.A színészek jók főleg Mario Casas,a történet nagyszerű.. de a szinkronhang... borzalmas.Mario-nak az a magyar hang,jót nem is tudok mondani.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, TheDanush, nicol bellox
2013. június 30. 17:58 #9889
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
10 dolog, amit utálok benned

Imádom ezt a filmet. Heath pedig...wub2.gif Mindegyik filmjében belezúgok egy kicsit. blush.gif

10/10

Charlie és a csokigyár

Úgy elmennék abba a csokigyárba. *-* Amúgy a rágós csajt már undorítónak találtam, annyi ideig rágni egy rágót.. biggrin.gif
10/10

Őrült, dilis, szerelem

Anyummal néztük meg. Azóta mindenkire azt mondja, hogy 'héé, ez hasonlít arra a Ryanre..' rohog.gif

10/10
14 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, chelseagirl18, TheDanush, patrícia4, Jody, Alison Lerman, nicol bellox, House Of Wax, SmileyZ, Hayley.5, baisée, duracell, Lady Suzy, Corby
2013. június 30. 22:03 #9890
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
A Föld után
Már nagyon régóta vártam erre a filmre, még anno mikor az előzetest néztem nem gondoltam volna, erre a végkifejletre. Maga a történet tetszett, a kivitelezés is, de a szereplők már annál kevésbé, mint például, Jaden Smith. Tudom, hogy mindenki szerencsétlen srácot bántja, de igazuk van. Ekkora szerepet én még nem bíztam volna rá, de mivel az apja, Will, így egyértelmű volt. Jaden arcán semmi érzelem nem látszott, talán a végén, de az is édes kevés volt. Baromi kiszámítható volt, szóval aki az ilyen filmeket nem szereti ne nézze meg. Ha pontozni kéne, akkor 10/9 érdemelne. Danger is real, but fear is a choice.
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2013. június 30. 22:29 #9891
- törölt felhasználó -    
Szörny Egyetem
Ááá, Istenem, imádtam! Ma volt szerencsém megnézni, és végignevettem, iszonyat aranyosra sikerült! Megvallom, először kicsit megijedtem, hogy ez vajon hogyan sikerült, mert a "mai" Pixar mesék nem olyan jók, mint a régiek voltak, de persze, hogy kellemesen csalódtam. biggrin.gif Plusz, még kaptam hozzá Mike-os kólás poharat, meg egy Sulley-s kis figurát. rohog.gif De a lényeg persze, hogy fantasztikusra sikerült a film, imádtam!! heart.gif
3 felhasználónak tetszik: baisée, duracell, Alison Lerman
2013. június 30. 23:46 #9892
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Tournament / Bérgyilkosok viadala

Egy jó kis akciófilm, de semmi extra.
10/8
2013. július 01. 10:11 #9893
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amiket még nem láttam:

Családi karácsony

Nem volt nagy szám.Egyszer nézhető.Örülök,hogy Jessica Stroup heart.gif és Sharon Leal benne voltak,őket kedvelem,miattuk a film is jobban tetszett smileeee.gif

10/6

Spring Breakers

Egy szóval elég jellemezni a filmet:Undorító pardon.gif Tudnék nagyon hosszú véleményt írni,de kivágnának az oldalról az meg nem hiányzik.Amit nem értek:Miért pont Selenát állították be főszereplőnek mikor ő a film felénél (vagy még hamarabb) bumm lelép és addig is csak ül és hisztizik? 110.gif Erre volt annyira büszke?Az a rózsaszín hajú csaj a Rachel vagy ki,milyen kis ártatlannak tűnik már az interjúk során közben meg elsőként mutogatja a filmben a melleit?? blink.gif Számomra az ilyen szégyen...Ashley-ben csalódtam,mert belőle többet néztem ki,James-t meg egyáltalán nem értem...mit keres ebben?? 110.gif Az egyetlen akiben nem csalódtam az Vanessa.Ez a film pont neki,az ő értelmi szintjéhez való meghajolo.gif Fogalmam nincs hogy bír bárkit is meglepni,hogy levette a ruháit,mikor a vízben nem is látszódott nagyon semmije az életben meg a lehető összes testrészét megmutatta már..Szégyen ez a nő dry.gif Színészi teljesítmények nuku,történet nuku,rendezés borzalom..nincs is miről beszélnünk pardon.gif

10/- 1

Amiket már láttam:

21 Jump Street heart.gif

Szalagavató
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, TheDanush, heyitsblaze, baisée
2013. július 01. 11:29 #9894
- törölt felhasználó -    
Spring Breakers (2012)

Na, hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Egy orbitálisan nagy hülyeség, semmi értelmes nincs benne, az egész filmnézés közben hányingerem volt. Már az elején is meglepetten néztem azokat a szép, csupasz melleket, de a továbbiakban csak rosszabb volt a helyzet. Édes Istenem, mit mondhatnék még, egy óriási nagy szenny, senkinek nem ajánlom, nekem életem legrosszabb filmélménye volt, de tényleg. És akkor én hülye még kisebb és nagyobb reményeket fűztem hozzá, ugyanis két nagy kedvencem is benne játszik (Selena, Ashley), de hát nem. Ez egyszerűen borzalmas és gyomorforgató. Köpni-nyelni nem tudtam, miért vállaltak ebben szerepet?! Legjobban nekem is Selena alakítása tetszett a legjobban, ő volt az, aki hanyagolta a rib#nckodást, félt és rettegett meg stb, de a többiek.. Vanessa leszbikus jelenete meg amúgy is. Nagyon bevállalós csaj. Az egész film csak a d#gásról és a meztelenkedésből állt, más értelmeset nem igazán találtam benne. Ráadásul Ashley alakítása is egy nagy semmit ért, pedig benne nagyon bíztam, hátha fel tudja dobni egy kicsit a filmet, de hát nem éppen ez történt. Kukába való.

10/1
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée, Alison Lerman
2013. július 01. 12:12 #9895
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Now you see me / Szemfényvesztők (2013)
Jobbra számítottam. Minden viccet, és érdekes dolgot beleraktak a trailerbe, de azért nem volt rossz. Ötletes volt, és azért élvezhető.
7/10
2013. július 01. 12:43 #9896
- törölt felhasználó -    
Feláldozhatók
Körülbelül tízezredjére nézem végig, de Stallone-ba újra és újra beleszeretek, és azért azt is kell ismernem, hogy Statham sem kutya. laugh.gif Úgy van szerencsém, hogy körülbelül kéthetente adják vagy a Film+-on vagy a Cool-on, így én meg mindig megnézhetem, pedig szerintem nincs olyan film, amit annyiszor láttam volna, mint ezt. Még nem untam meg, úgyhogy nálam változatlanul 10/10. biggrin.gif

A barbár
Tegnap szántam rá magam, hogy megnézem, de ilyen rossz filmet talán még soha nem láttam. Egyszerűen túl durva és undorító volt nekem, és lehet, hogy ez megvetendő, de nem szeretem az ilyen filmeket. Egyszer elég volt megnézni, többet nem hiszem, hogy büntetem magam vele. mellow.gif
1/10.

Az 50 első randi
Ez is örök favorit nálam, Sandler-t soha nem bírom megunni, és még mindig tudok röhögni a poénokon. Két éve körülbelül minden nap megnéztem, így is csodálkozom, hogy mára képes vagyok végigülni, de nekem még mindig tetszik. laugh.gif
7/10.
3 felhasználónak tetszik: Évike12, House Of Wax, SmileyZ
2013. július 01. 13:06 #9897
- törölt felhasználó -    
Idézet (duracell @ 2013.06.28. 01:34)
SPOILER ELEJÉTŐL A VÉGÉIG!
Lenyűgöző teremtmények / Beautiful Creatures (2013)
Olyan hihetetlenül mérges vagyok, hogy majd felrobbanok. mad.gif  Hogy lehet egy ilyen jó könyvet ennyire megalázni és tönkretenni? reklamalo.gif A forgatókönyvíró olvasta csak egyszer is a regényt? Vagy én olvastam teljesen mást? De komolyan, ezt komolyan gondolták?! A mai világban hogy lehet ilyen kritikán aluli adaptációt csinálni? És aki nem ért hozzá, az mi a fenének csinálja?

Mindenben egyetértek. Ha visszamehetnék az időben, tuti nem dobnék ki pénzt rá, hogy megnézhessem a moziban. Ahogyan lehetett, meggyalázták a könyvet, szinte nem is volt olyan jelenet, ami már ismerős volt a könyvből. Mintha nem is az alapján készült volna. A vége meg... Köpni-nyelni nem tudtam tőle. Mi az, hogy Ethan elfelejti az egészet, de azért mégse?! wtf.gif Hatalmas csalódás volt.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2013. július 01. 13:54 #9898
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Transformers

Ezt a filmet amolyan fogadás miatt kellett megnéznem smileeee.gif Nos ha még a színészekkel nem is volt bajom, bár a csajt valahogy nem csípem, maga a történet nem ragadott meg. Vannak benne jó poénok, de ennyi! Szerintem az is baj, hogy UTÁLOM a robotokat! tongue.gif 10/6,5

Óz, a hatalmas

Nagyon vártam ezt a filmet, hogy végre nézhessek valami szupit. Hát a szupi elmaradt, de nem volt rossz. Az eleje kicsit nehezen akart beindulni, de aztán olyan kis nézhető light-os film lett belőle. A porcelán baba és a majom külön cukik voltak. smileeee.gif A színészekkel is elégedett voltam. A képi világ az csúcs volt. 10/8

Zambézia

Nem a legjobb animációs film amit valaha láttam, de nagyon cuki. A történet kicsit lehetett volna eredetibb. Viszont a zenék jók voltak benne. 10/7,5

Zero Dark Thirty

Már láttam és akkor is tetszett, most azért néztem meg mert volt hozzá szinkron. Így is jó volt. 10/9
2 felhasználónak tetszik: Évike12, duracell
2013. július 01. 18:35 #9899
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Idézet (Évike12 @ 2013.07.01. 12:12)
Now you see me / Szemfényvesztők (2013)
Jobbra számítottam. Minden viccet, és érdekes dolgot beleraktak a trailerbe, de azért nem volt rossz. Ötletes volt, és azért élvezhető.
7/10

Én ezért is nem néztem meg a trailereket, mert sejtettem hogy egy ilyen kaliberű filmnél túl sokat ellőnek majd benne csak hogy az embert becsábítsák a moziba, aztán ki is fújt. Így nekem simán 8/10. lett! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. július 01. 22:51 #9900
- törölt felhasználó -    
Elvis & Anabelle

Szerintem nagyon elgondolkodtató és izgalmas történet. Érdemes megnézni, és tanulni belőle! 10/10 wink.gif
710 oldal 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!