Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 08. 11:02 #9941
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (House Of Wax @ 2013.07.08. 10:54)
Hát igen, nehéz kérdés, mivel én is imádom a Nagyfiúkat és nagyon várom a folytatást  blush.gif 
Ebben sajnos nem tudok segíteni, ez a te döntésed, én annyit mondok, hogy ez egy jó film legalábbis számmora, de persze különbözőek vagyunk  wink.gif Aztán ha döntöttél és megnézed akkor kíváncsian várom a véleményedet, bármelyik filmről is legyen szó  wink.gif 

Én is, meg már olvasgattam olyat hogy ennek is lehet lesz folytatása. wink.gif Majd meglátjuk, akármelyiket is választom, majd írok véleményt.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. július 08. 13:50 #9942
- törölt felhasználó -    
Hova lettek Morganék?
10/10
3 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax, SmileyZ
2013. július 08. 18:28 #9943
- törölt felhasználó -    
Remember me!/Emlékezz rám! (2010)
Wow.Erre a filmre össz,vissz ennyit tudok mondani.Alapjáraton ma valami romantikus filmet kerestem.Robert Pattinson-t mint színész nem igazán ismertem el eddig mivel a Twilight-os alakításán kívűl nem láttam mást Tőle.Ez a film maga a csoda volt.Rob karaktere fantasztikus volt,és a sztori is az volt.Nem az a szokásos csöpögős love story.Frenetikus film volt,és nem titok a végén Rob/Tyler halálán (önygilkosságán) el sírtam magam.Csodálatos film volt,le a kalappal.
10/10
4 felhasználónak tetszik: baisée, Fanni00, Jessy, Corby
2013. július 08. 19:23 #9944
- törölt felhasználó -    
Bottle Shock
Szóval, Chris Pine, Alan Rickman, Bill Pullman... igazából marhára nem az én világom ez a film, abszolút nem is érdekelt, de annyira kíváncsi voltam Chrisre hosszú, szőke hajjal, hippiként... Őszintén szólva halál unalmas, ugyanakkor szórakoztató, nem tudom, ez hogy lehet, mindenesetre nem volt olyan rossz, a zenék tetszettek. Azt meg kell jegyezni, hogy igaz történet, és a főszereplőknek hála nyitottak az emberek a borokra szerte a világból, nekik köszönhető tulajdonképpen, hogy az emberek mást is szeretnek a francia borokon kívül. Igazából ez ellensúlyozza a nemtetszésem, szóval nem fogom lepontozni csak azért, mert nekem nem jött be, nagyon jól és csavarosan mutatja be a hetvenes évekbeli történteket, de aki meg akarja nézni, ne számítson sokra. Egyedül a csaj volt irritáló, a viselkedéséből ennyit szűrtem le: Tetszik neki Gustavo bora, lefekszik vele, kiderül, hogy Bo jobbat csinál, egyből a nyakába ugrik és élnek boldogan. bolond.gif Totál felesleges volt az a nő.
7,5/10
2013. július 08. 19:33 #9945
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Spring Breakers

Oh God..just why??? James Franco ezzel a filmmel kiirtott a rajongói táborából.

2/10.
10 felhasználónak tetszik: baisée, Lady Suzy, SmileyZ, House Of Wax, Alison Lerman, BunnyGirl, Kyra99, Fanni00, Jessy, Corby
2013. július 08. 22:20 #9946
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Eleven testek (2013)

Nekem nagyon tetszett. Bár amikor megnéztem az előzetesét még nem nagyon fogott meg a film de szerintem jó volt. Szegény Nicholas-nak szerintem nem fizettek ezért a szerepéért eleget amilyen hülyét csinált magából. Azok a nyöszörgések, meg a nyitott szájtartása valami hihetetlenül viccesen nézett ki. Meg amilyen beszólások voltak benne. rohog.gif Már ezért megérte megnéznem. És a körülményekhez képest Nicholas nagyon de nagyon jól játszotta a zombi szerepét.

10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kyra99
2013. július 09. 00:26 #9947
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
The Bling Ring
9/10

Véégre!! Jaj de tudtam, hogy Sofiában nem fogok csalódni, még ha hányok is attól a világtól. w00t.gif A képi világ nem volt olyan brutál, mint a Marie Antoinette vagy a Somewhere, de így is tele volt Sofiás momentumokkal. Karakterek itt aztán tényleg nem voltak, de egyszerűen nem hiszem el, hogy mennyi embernek nem esik le, hogy pont ez a lényeg. Nem hatásvadász, nem akarja megmondani, hogy jók vagy rosszak, az egész üres és hideg és szerintem erről a témáról pont egy ilyen filmet kell készíteni. Az a baj, hogy akinek ez nem esik le, az csak egy újabb FB generációs filmet lát. Szerintem néhány jelenet kivételével (a baleset, a lassítások, a végig kívülről mutatott rablás, a vége) inkább utána ragad meg a film, mint közben, vagy esetleg több nézésre. Mondjuk nekem elsőre is tetszett, akinek meg nem, az úgysem nézi meg többször biggrin.gif Én már most látni akarom mégegyszer. Nem igaz, hogy nem hoz újat és csak ismétli magát, attól, mert a központi téma meg a stílus minden filmjében hasonló, még mindegyik különböző és eredeti. Szerintem még mindig túl sok olyan ember nézi meg a filmjeit, aki meg sem próbálja megérteni, hogy mit is akar mondani és aki nem fogja fel, hogy hatalmas történéseket meg végkifejleteket várva nem az ő filmjére kell beülni biggrin.gif Mindegy, akárki akármit mond, jó film lett és Sofia a mindenek fölött álló!!! biggrin.gif

Ja, a színészeknek nem volt kifejezetten nehéz dolguk, de hitelesek voltak és Emma jobb volt, mint számítottam rá.
3 felhasználónak tetszik: mse90, Alison Lerman, sMokEe.cLouD
2013. július 09. 10:27 #9948
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Egy boltkóros naplója

Ha jól emlékszem 2010-ben láttam ebből pár jelenetet és akkor egyáltalán nem jött be így nem is néztem végig blush.gif Viszont mostanában annyira megkedveltem Isla Fisher-t,hogy úgy döntöttem csak megnézem.Még mindig sok hülyeség van benne,az hogy egy állítólagos 25 éves nő ennyit nyávogjon meg ekkora hülyét csináljon magából képtelenség,de ha az ilyen dolgokat leszámítjuk akkor nekem tetszett és jól szórakoztam a film alatt smileeee.gif

10/9
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, baisée, Jessy, Corby
2013. július 09. 10:51 #9949
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Harry Potter 1-2.

Még most is ugyanazt érzem, mint annak idején, amikor először láttam ezeket a csodálatos filmeket^^ Mind a könyvsorozat, mind a filmsorozat hatalmas hatást gyakorolt a gyerekkoromra, hiszen én pontosan ugyanaz a korosztály vagyok, mint Harry-ék, jóformán együtt nőttem fel a sorozattal smileeee.gif Még mindig azt mondom, hogy az első két rész sikerült a legjobban^^

10/10
9 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy, SmileyZ, Alison Lerman, BunnyGirl, Kazuo, Kyra99, sMokEe.cLouD, Corby
2013. július 09. 10:52 #9950
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Fast Five / Halálos iramban: Ötödik sebesség (2011)
Nálam eddig a 6. vitt mindent, de ezt is imádom..
9/10
The Fast and the Furious Tokyo Drift / Halálos iramban: Tokiói hajsza (2006)
Hát, önmagában nem lenne rossz, de a többi részhez képest az..
6/10
Fast and Furious / Halálos Iram (2009)
8/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy
2013. július 09. 11:35 #9951
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Warm Bodies / Eleven testek (2013)
Hát ez.. érdekes volt. Először is annyira hülye története van, hogy az hihetetlen. Adott egy zombifiú, beleszeret egy ember csajba és a végén az egész zombinemzedéket újraéleszti a szerelmük. Hozzatok egy rongyot, fel kell törölnöm a nyálat, ami kifolyt a TV-ből. Az elején azért voltak részek, amiken jókat tudtam mosolyogni, legalább ezt élveztem benne. Nicholas Hoult szerencsétlen inkább hasonlított egy szellemi fogyatékosra, mintsem egy zombira, na meg az a lassú beszéd.. Majd megöregedtem, mire végigmondott egy mondatot. Viszont mindent összevetve annyira nem volt vészes, mint vártam, olyan egyszer nézős kategória, többször inkább nem szenvedném végig.
10/4
2013. július 09. 11:41 #9952
- törölt felhasználó -    
Az Olasz meló.
Ez a film valami nagyon jó volt, nagyon tetszett, érdekes volt, jó volt, izgalmas volt. És ráadásul el sem aludtam rajta.
10.

Parker.
Jason drága megint hozta a szokásos formáját, feltűnt a filmben Jennifer Lopez is, mint Leslie, és jó volt. Érdekes, hasonló az Olasz melóhoz, mert ugyebár abban is Jason játszik.(bár ott nem éppen minden figyelem rá összpontosul) Bár egy picivel többet is kihozhattak volna belőle.
10.
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. július 09. 11:57 #9953
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Exam

Érdekes film, no-name színészekkel. Tetszett a történet, a végében viszont kicsit csalódtam.
10/7

Disturbia

Eszméletlen király film! Shia még mindig helyes és jó színész. Izgalmas a film, én az összes körmömet lerágtam! laugh.gif Egyszer nézhetős kategória, de a jó fajtából, hiszen ez egy egyfajta krimi.
10/10

Miss Nobody

Buta film, újabb példája annak, hogy a negatív karakter a főszereplő. Ilyenkor mindig összezavarodok, mert meg akarják veled szerettetni, de te nem tudod eldönteni az érzéseid, mert azért a gyilkosságok nem normális tettek. A vége tetszett, mindenki megkapta ami neki jár. tongue.gif
10/5

Elizabethtown

Kicsit Garden State beütése volt, nagyon hajazott rá, bár én elfogult vagyok a GS-tel kapcsolatban, az az egyik kedvenc filmem. Viszont egyáltalán nem volt rossz, sőt, tényleg elgondolkodtató és remek film volt. Kellően vicces, izgi. Kirsten Dunst nagyon nem szép nő, de annyira bájos, szeretni való és kedves. Orly sokszor úgy éreztem nem tudja kifejezni az érzelmeit rendesen, de ettől függetlenül szeretem, bár fura volt neki ez a depressziós karakter.
10/10
2 felhasználónak tetszik: janet7, duracell
2013. július 09. 12:50 #9954
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.09. 11:57)
Kirsten Dunst nagyon nem szép nő, de annyira bájos, szeretni való és kedves.

meghajolo.gif
Ebben meg pláne az volt, imádtam a karakterét, bár másoknak pont az agyára megy biggrin.gif
2013. július 09. 13:55 #9955
- törölt felhasználó -    
Levelek Júliának (2010)
A romantikus filmek megszállotja vagyok.És ez aztán az volt a javából.Amanda-t eddig is nagyon kedvelltem mint színésznő.Eddigi csak ramantikus filmjeit láttam,és ismét nem csalódtam benne.Fantasztikus film volt.Imádtam benne az olasz kultúrát.Egy igazi csöpögős szerelmes film.És amikor felcsendült benne Taylor Swift 'Love Story' c. dala az volt a tetőpont.Csodálatos fil volt.Brávó. meghajolo.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Évike12, Alison Lerman, baisée, Hayley.5, BunnyGirl, Kyra99
2013. július 09. 14:57 #9956
Science.Psycho
Science.Psycho
új tag

StátuszDON'T KNOW WHAT I WANT, BUT I KNOW HOW TO GET IT
Hozzászólás: 25
Csatolások: 1
Azonosító: 204074
Esőember
Imádtam. thumbsup.gif
Egyszerűen fantasztikus. A történet, és a színészek is egyaránt! Dustin Hoffman és Tom Cruise nagyon nagyot alakítottak benne! ohmy.gif meghajolo.gif Ha valaki akar egy olyan filmet nézni, amin lehet kicsit gondolkodni, szép és érzelmes, annak nagyon ajánlom! Amúgy simán meg tudnám nézni még jó párszor. Minden bizonnyal meg is teszem. wink.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2013. július 09. 16:05 #9957
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Rubinrot - szuper film volt ugyan, de a könyv mellett nem nagyon rúghat labdába. blush.gif
2013. július 09. 16:23 #9958
NickiDaily
NickiDaily
új tag
Hozzászólás: 35
Csatolások: 236
Azonosító: 197113
Identity Thief == very good, actually was funny. D
2013. július 10. 01:16 #9959
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Eastern Promises

Már az elején gondoltam, hogy kemény film lesz, és igazam lett. Pedig vakon vágtam bele egyedül a stáblistát ismerve. Drága Viggo nagyon bekeményített. Tyű.. főleg a fürdős jelenetnél. Megjegyzem ilyet a Gyűrűk Urában Aragorn nem mutatott.. blush.gif Watts remek színésznő, de itt nem mondhatnám, hogy kiemelkedő volt. Vincent Cassel ismét a badboy bőrébe bújt, de kit érdekel, ha ilyen jól áll neki a szerep. Mindenképp jár neki majd a jövőben még egy nézés.
10/7
2013. július 10. 01:28 #9960
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Minimanó94 @ 2013.07.09. 16:05)
Rubinrot - szuper film volt ugyan, de a könyv mellett nem nagyon rúghat labdába.  blush.gif

Az tuti!
Nem is akarom megnézni, mert annyira nem hasonlítanak a szereplők a fejemben kitaláltakhoz, hogy nagyon! blink.gif
Elfogult vagyok, de nincs olyan színész...na jó, talán Francois Arnaud tongue.gif rolleyes.gif aki el tudná játszani Gideont, Gwendolynról már nem is beszélve!!
710 oldal 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!