The Bling Ring
9/10
Véégre!! Jaj de tudtam, hogy Sofiában nem fogok csalódni, még ha hányok is attól a világtól.

A képi világ nem volt olyan brutál, mint a Marie Antoinette vagy a Somewhere, de így is tele volt Sofiás momentumokkal. Karakterek itt aztán tényleg nem voltak, de egyszerűen nem hiszem el, hogy mennyi embernek nem esik le, hogy pont ez a lényeg. Nem hatásvadász, nem akarja megmondani, hogy jók vagy rosszak, az egész üres és hideg és szerintem erről a témáról pont egy ilyen filmet kell készíteni. Az a baj, hogy akinek ez nem esik le, az csak egy újabb FB generációs filmet lát. Szerintem néhány jelenet kivételével (a baleset, a lassítások, a végig kívülről mutatott rablás, a vége) inkább utána ragad meg a film, mint közben, vagy esetleg több nézésre. Mondjuk nekem elsőre is tetszett, akinek meg nem, az úgysem nézi meg többször

Én már most látni akarom mégegyszer. Nem igaz, hogy nem hoz újat és csak ismétli magát, attól, mert a központi téma meg a stílus minden filmjében hasonló, még mindegyik különböző és eredeti. Szerintem még mindig túl sok olyan ember nézi meg a filmjeit, aki meg sem próbálja megérteni, hogy mit is akar mondani és aki nem fogja fel, hogy hatalmas történéseket meg végkifejleteket várva nem az ő filmjére kell beülni

Mindegy, akárki akármit mond, jó film lett és Sofia a mindenek fölött álló!!!
Ja, a színészeknek nem volt kifejezetten nehéz dolguk, de hitelesek voltak és Emma jobb volt, mint számítottam rá.