Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 02. 09:31 #9901
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Szemfényvesztők heart.gif

Ismét a moziban laugh.gif Múltkor 9 pontot adtam rá,de most megadom a maxot laugh.gif Jó volt Dave-et megint ekkorában látni laugh.gif

10/10
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, baisée, Évike12, Alison Lerman, BunnyGirl, Kazuo, Jessy
2013. július 02. 09:35 #9902
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Egy különc srác feljegyzései (2012)

Imádom az ilyen drámás filmeket. Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet ez a film. Logan Lerman pedig nagyon jól eljátszotta a karakterét. Valahogy mindig is attól a magánytól féltem amit a film az elején bemutat. A története a filmnek valami mesés volt. csak egy bajom volt. A szinkronhangok. Valahogy azt szerintem nem találták el, bár Emma hangja szerencsére megmaradt a réginél.

10/10

Szemfényvesztők (2013)

Ezt a filmet is imádtam. rohog.gif Igazából csak is Dave Franco miatt néztem meg. Eszméletlen jó volt. Végre nem egy szokványos kis filmet láttunk. A története nagyon tetszett és a vége.. Szerintem senki nem gondolta, hogy ő lesz az a nagy varázsló vagy mi. rohog.gif De kicsit elszomorodtam amikor Dave-t megölték de szerencsére nem így fellélegezhettem. De egy szónak is száz a vége: eszméletlen jó film volt.

10/10
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, Alison Lerman, Lady Suzy, SmileyZ, Kazuo, Jessy
2013. július 02. 16:19 #9903
- törölt felhasználó -    
Másnaposok 3 (2013)
Szerintem nagyon jó film és egyáltalán nem unalmas.Bradley eszméletlenül jól néz ki drool.gif Alan hozta a formáját.A zsiráfos jelenet az elején durva volt unsure.gif
A kedvenc jelentem az volt,amikor Chao repült az ejtőernyővel és az I belive I can fly-t énekelte rohog.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax, SmileyZ, Jody
2013. július 02. 18:04 #9904
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
World War Z
Előtte nem sok pozitív véleményt hallottam a filmről, de mivel Brad a főszereplő, muszáj volt erőt vennem magamon. Gondoltam, megint egy tipikus zombi film lesz, de a vége mennyire meglepett. Azt hittem, hogy most is veszett ügy az emberiség megmenekülése, de csalódnom kellett. Egyáltalán nem gondoltam efféle megoldásra, de így utólag belegondolva logikus lehet. Viszont a vége szerintem össze lett csapva, de ez igazából már csak saját vélemény. Mindent összevetve remek film, voltak benne ijesztő részek, amik nem a zombiktól voltak azok, hanem mert mindig olyan hirtelen ugrott elő valamelyik. rohog.gif
10/9

Szemfényvesztők
Ezt a filmet viszont sokan dicsérték, és gondoltam, már csak ezért is muszáj megnéznem, nem várhatok az online változatra. Meg kell, hogy mondjam, nekem az elejétől a végéig tetszett. Rég láttam már ilyen stílusú filmet. Tele volt meglepetésekkel, viszont néhány rész kissé homályos maradt számomra, de ez legyen az én gondom. Szóval a színészek remekül alakítottak, rengeteget nevettem, de közben izgultam is, amikor éppen olyan volt a helyzet. biggrin.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, House Of Wax, SmileyZ, Kazuo, Évike12, Jessy
2013. július 03. 02:13 #9905
- törölt felhasználó -    
Oz the Great and Powerful
Siralmas. Egyelőre még azt próbálom feldolgozni, hogy ezt a filmet bárki is felvállalta. Az effektek borzasztóak voltak, a történet nulla. Szerintem nem zárták le rendesen, amit nagyon sajnálok, mert félek, hogy csinálnak neki egy második részt.
2/10

The Impossible
Igaz történet alapján készült katasztrófafilm. Szerintem nem volt rossz. Egy-két helyen béna volt a látvány, de az előző filmtől még így is fényévekre van. Voltak benne részek, amik kiakasztottak (pl mikor az árvíz elmúlt, és mindenki a kórházban volt, mikor a srácok két méterre álltak egymástól, mégsem vették észre a másikat), de "tetszett" a sztori, de jobb lett volna, ha a valóságban nem történik meg.
7/10
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. július 03. 17:42 #9906
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Helyzetek es gyakorlatok
9/10

Isten hozott a babahazban
8/10

Palindromak
8/10
2013. július 03. 17:51 #9907
- törölt felhasználó -    
Szörny Egyetem
Nekem nagyon tetszet, nagyon jól megvan csinálva. Nagyon aranyos volt. Szerintem ez a mese, megmutatta, hogy sikerülhet elérni a céljainkat és nem kell feladnunk, mert sokan azt mondják, hogy úgysem fog összejönni. Én imádtam Mike-ot ebben a részben is. Egy kicsit furcsa volt, hogy ez az első rész előtt játszódik a történet, de nagyon jóra sikeredett a második rész is. Nagyon édes volt a kicsi Mike laugh.gif Szóval nagyon tetszet és az egész filmet végig röhögtem.
10/10.
6 felhasználónak tetszik: duracell, Hayley.5, Kazuo, Blanka098, Jessy, Corby
2013. július 03. 18:00 #9908
- törölt felhasználó -    
Koszorúslányok bosszúja.
Most biztos valami fura filmre gondolna mindenki, viszont ez abszolút vicces, vígjáték. Nekem nagyon tetszett.
10.
2013. július 03. 19:09 #9909
- törölt felhasználó -    
Trance
Rögvest azután, hogy befejeztük, leugrottam a boltba. Körülbelül úgy nézhettem ki séta közben, mint aki a fejében egy szörnyen nehéz matematikai egyenletet old meg. Valószínűleg ez az év egyik legjobb filmje, annak ellenére, hogy undorító, bizarr, degenerált agyszülemény, szürreális – és életemben nem produkáltam még ilyen arckifejezéseket filmnézés alatt. Az első félórát kajáltam, éreztem, hogy meg fognak venni kilóra. Aztán ahogy egyre kevésbé alakultak úgy az események, ahogy az logikus lett volna, kizökkentettek a komfortzónámból, és fogtam a fejem, hogy mi ez a baromság.
Nem bántam volna, ha keményen cenzúra alá vetik, a lényeg, hogy mindezek ellenére (azt hiszem,) tetszett! Gyönyörű ez a film valahol, kiemelném, hogy mennyire lenyűgöző alakítást nyújtott James McAvoy, de mindenki sokat tett le az asztalra, bámulatosak voltak. És Danny, le a kalappal, mint mindig.

Annak ellenére, hogy mindent megértettem, olyan, mintha űr keletkezett volna bennem, mintha egy öntudatlan idegen lennék a világban. Brutális film.
9/10 ?
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. július 03. 19:23 #9910
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Movie 43

Hogy is önthetném szavakba azt a dühöt amit érzek.. Ez a filmnek nevezett valami a szakma szégyene! Borzasztó és kegyetlenül szar! El nem tudom képzelni hogy mennyi pénzért voltak hajlandóak részt venni ebben a filmben olyan nagy nevek, mint Kate, Uma, vagy éppen Hugh. Az egész 'film' alatt kínosan éreztem magam már csak azért is hogy én ezt hajlandó vagyok nézni..Azt hittem Miley C. LoL című filmjénél nincs rosszabb..De van! Egyszerűen értékelhetetlen, még a nulla is túl becses lenne ehhez mérve.
2013. július 04. 09:40 #9911
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Bele a semmibe * Gone /2006/
Ez inkább volt egy nagyon elcseszett drámai mint sem egy horror film. Az egész kiszámítható és gyenge volt. Semmi horror elemet nem tartalmazott.
Mellesleg aki mondjuk Yvonne Strzechowski miatt akarná megnézni annak most mondom, hogy kemény 2 perces szerepe van wink.gif

1*10

Fertőzés * Contagion /2011/
Ez a film nekem eléggé nagy csalódás volt. Néztem a szereplő listát, mondom ez nem semmi, ennyi nagy név: Gwyneth, Matt ( heart.gif ) , Kate, Jude blush.gif
Aztán látom a műfajt: sci-fi, akció. Egyből felkeltette az érdeklődésemet, de, hogy ez sem akció, sem pedig sci-fi nem volt az biztos. Még thrillernek sem mondható bár a témája eléggé megrázó. Ez egy dráma volt az én számomra, és még nem is a legjobb.

4*10

Mama /2013/
Annyi jó kritikát olvastam erről a filmről, gondoltam legyen, megnézem, amúgy sem láttam mostanában jó horror filmet. Alapjáraton nem lett volna gond vele, még ijesztőnek is mondható, de nekem egy hatalmas gondom volt vele: az összes "ijesztő" rész sötétben játszódott, ami nem lenne gond, elvégre a sötét nyomatékosítja a félelmet, de nem az olyan sötét ahol azt sem látod mi történik csak a fekete monitort bámulod blush.gif
5*10

Alice Csodaországban * Alice in Wonderland /2010/
Be kell valljam, hogy a mesével sosem voltam kibékülve, valahogy sosem fogott meg igazán. Nos, azt kell mondjam, hogy ez a film teljesen meggyőzött. A képi világ csodálatos volt, csak ámultam és bámultam. A színészi játék, a szereplők, minden rendben volt.
Johnny Depp ( heart.gif ) állati hiteles volt, mint mindig, Mia Wasikowska most tetszett (nem úgy mint a 'Stoker'-ben) , Helena Bonham Carter is elképesztő volt. Viszont Anne Hathaway őrülten irritált dry.gif Már ott tartottam, hogy leütöm a képernyőn keresztül.
Nem olyan volt mint amire számítottam, még jobb volt annál.

7*10

Jack és Jill * Jack and Jill /2011/
Én erről a filmről csak rosszat hallottam, ezért nem sok reménnyel ültem le elé. Viszont azt kell mondjam nem értek egyet a kritikákkal. Jó nem mondom voltak benne néhol erőltetett poénok, de szerintem még ezeken felül is lehetett jókat nevetni rajta. Adam Sandler-nek mindig is sajátos stílusa volt, valaki eltudja viselni mások kevésbé. Én mindig is szerettem a színészi játékát, még akkor is ha nem Oscar esélyes.
Al Pacino viszont meglepett. Szegény sosem volt szimpatikus, itt viszont imádtam, rajta nevettem a legtöbbet rohog.gif
Mellesleg Johnny Depp-et is láthatjuk pár percig, ami szintén dob egy pontot az értékelésen.

8*10

Hova lettek Morganék? * Did You Hear About the Morgans? /2009/
Még anno egyszer letöltöttem, de mivel elég rossz minőségű volt 10 perc után kikapcsoltam, aztán valahogy el is felejtettem ezt a filmet. Nagy butaság volt, mert ez a film állati jó. Vicces, fordulatos (persze a keretek között) , végig le bírt kötni. Ez a páros nagyon jó, szívesen látnám őket még több filmben is együtt.
9*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. július 04. 09:55 #9912
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Boszorkányvadászok

Hát ez nem nyűgözőtt le túlságosan sad.gif Szerettem volna a moziban megnézni anno de már örülök,hogy nem jött össze habár akkor talán jobban tetszett volna blush.gif Az utolsó 20 perc bejött,meg az egész díszlet,és voltak jó beszólásaik,Jeremy meg Famke értek is valamit,de ez nekem kevés volt blush.gif

10/5.5

Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények

A könyvet nem olvastam,de a film után kíváncsi lettem rá blush.gif Ami a legkevésbé tetszett az a film hosszúsága volt,soknak tartottam a 2 órát blush.gif Bár a két főszereplőnél rosszabbat elsem tudtam volna képzelni 110.gif Elnézést,hogy ilyen mondok,de a srácnak olyan feje van,hogy akárhányszor megláttam hányni támadt kedvem 110.gif A csaj sem volt talán csak egy fokkal jobb.Nőiesség nuku úgy közlekedett mint egy tank.. blink.gif Talán Ridley-t bírtam egyedül blush.gif Az hogy Jeremy Irons és Emma Thompson is szerepeltek a filmben számomra plusz pontot jelent blush.gif A film hangulata,az a sötétség ami elég nagy hatással volt rám,az egész elvontsága és az a nagy szerelem (még ha két ilyen ellenszenves,unszimpatikus emberről van is szó) tetszett blush.gif Plusz amikor a fiú mondta a pasinak,hogy valamiben hinni kell (azt hiszem a pasi mondta neki,hogy az emberek azt hiszik,hogy majd egy érzés megváltoztat mindent az hülyeség - vagy valami hasonló volt) és erre válaszolta a srác az nagyon tetszett blush.gif Olyan volt ebben mint én.Elég sok hite volt ami miatt egy picit szimpatikus lett mert mindig is sajnáltam az olyan embereket akik nem tudtak hinni blush.gif
Összeségében:

10/6

Meg végeztem a Dokik 9.évadával.Hozzátenném ezen az évadon kívül többet nem is láttam _nevet.gif De ebben Dave Franco... wub2.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell
2013. július 04. 10:53 #9913
- törölt felhasználó -    
White Chicks (2004)

Imádom, imádom, imádom, imádom és imádom. Annyit röhögtem rajta, hogy majdnem bepisiltem, pedig már láttam jópárszor. Hihetetlen, tényleg nem lehet megunni. biggrin.gif

10/10

Mirrors (2008)

Már vagy két hete tervezem, hogy megnézem ezt a filmet és tegnap szerencsére meg is tudtam valósítani ezt. Őszintén szólva nekem nagyon tetszett, a történet is elég jó volt, a szereplők is jól alakítottak, szóval nem látok benne semmi problémát. Mondjuk az már más téma, hogy nem merek tükörbe nézni.. laugh.gif

10/9
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Kazuo, Corby
2013. július 04. 13:06 #9914
- törölt felhasználó -    
One Day (2011)
Húgommal kezdtem el, Ő fél óra után elhúzott, mert unalmasnak találta, én viszont végig néztem. Nem a világ legjobb filmje, ez tény, de nekem nagyon tetszett. Anne remekül alakított - mint mindig -, szerintem én biztosan megnézem még egy párszor.
10/8

Extremely Loud & Incredibly Close (2011)
Az egyik osztálytársamnál láttam a könyvet még úgy június elején és nagyon ismerős volt a címe, gondoltam biztosan van belőle filmadaptáció, úgyhogy utána néztem. A története nem fogott meg annyira, de elhatároztam, hogy belekezdek és kellemesen csalódtam. A kisfiú (más filmben még nem volt szerencsém látni) alakítása zseniális volt, engem teljesen lenyűgözött. A vége nagyon szomorú volt, a teljes filmen összesen háromszor sírtam, de ez én vagyok, engem nagyon könnyen meg lehet hatni.
10/9
3 felhasználónak tetszik: arizona, Kiim, Jessy
2013. július 04. 17:11 #9915
- törölt felhasználó -    
Nyomodban a halál / Hunt to kill
Mivel ugye pankrációb*zi vagyok szinte kötelezőnek éreztem, hogy megnézzem a filmet, hisz imádom Steve Austin alakításait, és az sem számított, hogy már vagy tízezredjére adják és 20 órán belül háromszor láttam, de vissza a filmhez. biggrin.gif laugh.gif Mondanom se kell már oda-vissza fújom, szinte már kívülről fújom a film szövegeit, de akkor is nagyon szeretem. Imádom Austin karakterét, persze, igen vannak benne olyan részek, amiknél én is forgattam a szemem, például egy ilyen jelenet, amikor saccra 30-50 métert csúszik egy sziklafalon, és nem hogy meghorzsolódik a keze, de semmi baja nem lesz, vagy másik ilyen, amikor a film elején felfedezik a droglabort, és imádott 'Hegyimedvénket' oldalba szúrják egy késsel (teljesen beledöfik az oldalába) és ő nyög egyet, majd mintha mi sem történt volna tovább küzd a rosszfiúkkal. rolleyes.gif Igen, vannak ilyen nagyon klasszikusan "Austin-os" részek, de akkor is élvezhető és akciódús film. heart.gif
10/9.

Lezúzva
Ismét Steve Austin a főszerepben, és ismét egy olyan film, amiről már rég óta hallottam, de soha nem tudtam leülni és megnézni, egészen mostanáig. Végre rászántam magam, és nem kellett csalódnom imádott 3:16-os semmirekellő legendámban, mert istenien játszott. Nagyon reménykedtem, hogy a film végére összejön Frankie-vel, mert szerintem nagyon összeillettek volna, de nem így történt. Volt egy-két fordulat a filmben, de nem voltak olyan nagy meglepetések, viszont extrém, véres és kemény jelenetek annál inkább. Nem mondom, hogy nem bírtam ki, meg hogy nagy meglepetést okozott, mert Steve egy konkrét verőgép, és számítottam rá, hogy lesznek verekedős jelenetek, hisz a film címe is utal erre, de volt egy-két rész, ami nekem kicsit sok volt. Ettől függetlenül nem volt rossz film.
10/7.

Crank 2.
Egy olyan film, amire azt mondom életemben először, hogy megbántam, hogy megnéztem. Csak is Jason Statham miatt ültem le nézni, de egyszerűen nem tudtam végignézni. Trágárabbnál trágárabb szavak, undorító brutálisabbnál brutálisabb részek, és ami nekem nagyot ütött, az a szexjelenet volt az ügető kellős közepén. ohmy.gif Nem mutattak semmi olyat, de ez is olyan rész volt, ami nekem "kicsit" kemény lett. Félre ne értsetek bírom az olyan filmeket, amikben van egy-két csúnya szó, mert hát Istenem, miért ne, de ez.. itt.. nem is tudok olyan részt mondani, ahol ne hallottam volna valami trágár szót, és ez volt a baj. nea.gif Tényleg durva film, és én biztos nem nézem meg többször akárki is játszik benne, ez most megígérem. Soha többé. huh.gif
10/1.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. július 04. 18:13 #9916
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
The Fast and the Furious 6 / Halálos Iramban 6 (2013)
Nagyon meglepődtem, mert nagyon ütős volt, és jó! Én nagyon élveztem, hiába hatodik, nem rontották el, és a végén Jason, szépen felsikítottam rohog.gif Na meg a repülő gépes dolog, szerintem a legesleghosszabb fútó pályát láthattuk a filmben... rohog.gif Végre egy jó akció film, nem bántam volna moziban nézni, de hát mindegy, itthon is nagyon élveztem!
9.5/10
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2013. július 04. 22:50 #9917
- törölt felhasználó -    
Európa-túra 10/9
Na, jó, nem mai film, de ettől függetlenül akkor is kegyetlenül beteg. rohog.gif Barátnőim már korábban meséltek erről a filmről, de ma megnéztük (fogggalmam sincs, hogy vetemedhettem erre), és ááá. Egyébként nem olyan rossz, vannak benne jó kis poénok, és alapjáraton a történet is aranyos, hogy a csávó képes átutazni gyakorlatilag a fél Földet a csajsziért. Szóval, csak néhány részlet khm rohog.gif
2013. július 04. 22:54 #9918
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Ha eljön Joe Black

Oké, nem tagadom, hogy mennyire imádom Brad Pittet, így megint az ő filmjei közül csemegéztem, és ezt választottam. Remekül kezdődött, nagyon összehangolódott a srác és Susan. Bár engem kicsit sokkolt az a bizonyos baleset, konkrétan porrá zúzta a két autó szegénynek a csontjait. mellow.gif Tetszett, hogy nem veszett el a karaktere, bár tudtam még korábbról, hogy Brad fogja játszani a filmben a Halál karakterét. Anthony Hopkins csodálatosat alakított, hiszen mindent megmutatott, amit a néző látni akart a szerepében: féltést a lánya iránt, odaadást, szenvedést, de főként elfogadást. Karizmatikus egyéniség, akire odafigyelnek az emberek, játsszon inast, sorozatgyilkost, vagy vállalattulajdonost. Brad remek volt Halálként is, mondanom sem kell. blush.gif Szerintem rendkívüli, hogy két különböző személyiséget el tudott játszani, hiszen miközben a srác, a kávézóból nyitott volt, és kezdeményező, addig remekül alakítja az istenszerű halált, aki mindenkit ott vár az út végén máskor meg a megszeppent idegent, akinek minden érzés, minden élmény egy új csoda. Megmondom őszintén, az hogy az öreg hölgy felismerte a személyében a végzetet magát, meglepett, de közben nagyon meghatóak voltak az egymással folytatott párbeszédek, és hogy Joe átsegítette a túlvilágra a nőt, ahogy az kérte, hiába nem jött még el az ideje. Claire Forlani szerintem gyönyörű színésznő, de nekem néha sok volt a karaktere. Viszont rendkívül tehetséges, ez tény. Összességében az a véleményem a filmről, hogy bár 3 óráig tartott, minden perce tetszett, mert kissé misztikus, de közben romantikus filmet kaptam, és ez a kombó kifejezetten a kedvenceim közé tartozik. biggrin.gif A végéről még annyit mondanék, hogy nem szeretem a függővégeket, mert végül is nem derül ki, hogy az emberek hogyan reagálnak William halálára, és kissé tragikusnak is érzem, hogy pont a születésnapján éri el a halál. A lány, Susan viszont biztosan rájött a végén a nagy titokra, hogy Joe egyenlő a Halállal. Ja! És a felismerést is látni lehetett az arcán, hogy aki vissza fele sétált a hídon, az már nem ugyanaz a személy, akivel egész végig volt. Viszont ez a film pont a függővégétől vált kiválóvá a szememben. beer.gif A magam véleménye még annyi, hogy én nem igazán szeretném előre tudni, hogy mikor ér el a vég, de ha erre kerülne a sor, akkor elfogadnám a tényeket. Kifejezetten tetszett, hogy William nem szenvedett, és szépen csendben "sétált ki" az életből. smileeee.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Alison Lerman, Jessy
2013. július 05. 08:25 #9919
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Sherlock Holmes: Árnyjáték (2011)
Kevés olyan film van ahol a folytatás sokkal jobb mint a legelső rész, de ennél a filmnél így van. Ez a rész sokkal jobban tetszett mint az első. Lekötött élveztem, izgalmas és még vicces is volt. Nagyon jó a szereplő gárda, és ez a film minőségén is látszik. Robert imádni való, mint mindig. wub.gif
10/10

Sherlock Holmes (2009)
Ezt annyira nem élveztem, mint a másodikat valamiért nem mindig kötött le, és ez nem jó. De ettől függetlenül, ez is egy jó film, remek szereplőkkel és történettel.
8/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kazuo, baisée, Alison Lerman
2013. július 05. 08:50 #9920
- törölt felhasználó -    
jó film, csak kicsit túl van értékelve.

1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
710 oldal 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!