Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 06. 12:59 #9921
- törölt felhasználó -    
Edward Scissorhands
Régi, de nagyon jó film, érdemes megnézni. Johnny Depp zseniális alakítása.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Kyra99, patrícia4
2013. július 06. 17:19 #9922
- törölt felhasználó -    
Gru2
Ma néztük meg moziban, nagyon tetszett. Féltem, hogy esetleg gagyi lesz az első részhez képest, de nem így lett. Nagyon jókat nevettem, jó volt a sztori, az új- és régi karakterek, meg minden. Akinek tetszett az első rész, mindenképpen nézze meg ezt is. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: iannina, Jessy
2013. július 06. 19:32 #9923
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Eleven Testek
Zombiapokalipszis van, és a főszereplőzombi beleszeret egy embercsajba. Ez így alapsztoriként elég hülyén hangzik, de megnéztem, és rohadt jó volt! Vicces, romantikus, néhol ijesztő, szóval:
10/10

Éhezők Viadala
Nem értem ezelőtt miért nem néztem meg... Szintén nagyon jó film, és a színészek is mind nagyon jók benne. A történet érdekes és elgondolkodtató is.
10/10

The Perks of Being a Wallflower / Egy különc srác feljegyzései
Szintén egy jó film, ha lesz rá lehetőségem könyvben is el fogom olvasni. Loganért eddig is oda meg vissza voltam, de Ezra Miller is erősen megfogott. smileeee.gif
10/9

Barátság Extrákkal
Justin és Mila is szuper színészek, és a film is nagyon jól lett megcsinálva. Ráadásul még öcsémnek is tetszett, ami elég nagy szó. biggrin.gif
10/9

Lopott Idő
Justin ezzel a filmmel bizonyította be nekem igazán, hogy nem csak énekelni tud jól. Amandát eddig is szerettem, és film is nagyon érdekes volt.
10/9
7 felhasználónak tetszik: iannina, patrícia4, House Of Wax, SmileyZ, Ajsika, baisée, Alison Lerman
2013. július 06. 21:57 #9924
- törölt felhasználó -    
Vak-randi
Első számú szabály: Chris Pine-filmet mindig angolul kell nézni, olyan nyugtató hatású a dörmögő, szexi hangja.
Nagyon jól nyitott a film, humoros, szomorú és nem is elcsépelt történet, az első fele tetszett. De hát mindent el kell szúrniuk. Jött a gagyi, unalmas, nyálas vonal. Egyszer nézhető, kétlem, hogy még egyszer megnézem, de Chrisért megéri. Elnyammognék rajta akkor is, ha nemcsak vak, de mozgássérült lenne. rolleyes.gif
6/10
2013. július 06. 22:09 #9925
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Sex & the City - Szex és New York

Sokszor láttam, imádom és kész 10/10

Sex & the City 2 - Szex és New York 2

Ezt is sokszor láttam, bírom a szép tájakat benne smileeee.gif 10/10

I Give it a Year - Az a bizonyos első év

Na, ezt ma láttam először, Simon Baker miatt néztem meg, de be kell vallanom, mind a négy főszereplőt nagyon bírtam. Rose Byrne nagyon bájos színésznő, Anna inkább az a vicces kategória. A story maga annyira nem volt nagy szám, de a színészek miatt tetszett. Voltak benne persze fárasztó jelenetek is amiket kihagytam volna. Összességében 10/7

Les Seigneurs - A csodacsapat

Ezt a filmet két okból néztem meg. Első ok: focis a film. Második ok: Omar Sy. smileeee.gif Annyira bírom azt a palit, hogy neki kellett állnom a filmnek. Egyébként én nem szeretem a francia filmeket, mondjuk egy-két kivétellel, Életrevalók pl. de ez nem volt rossz. Persze nagy fárasztás volt az egész, de aki a főszerepet kapta az egész jó kis színész. Meg ugye Omar ♥ A történet maga nem nagy durranás, nem mondom, hogy senkinek nem jutott még eszébe. A vége tetszett. Összességében 10/8

Olympus Has Fallen - Támadás a Fehér Ház ellen

Vártam ezt a filmet. Szeretem az akciófilmeket, ez is jó volt. A szereposztás az külön nagyon szuper volt, Morgan Freeman, Gerard Butler és Aaron Eckhart. wub.gif A történet tetszett, de ahhoz képest, hogy a film 120 perces, én néhol összecsapottnak éreztem. Vagyis nem is tudom, van ami túl gyorsan rendeződött, van amit meg elhúztak. De összességében nekem bejött! 10/9
2 felhasználónak tetszik: iannina, baisée
2013. július 06. 22:58 #9926
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
World War Z / Z Világháború

Isstenem, milyen hülyék az emberek ebben a filmben... egyébként tetszett, tisztára felszültségben van az ember, hogy vajon mikor bukkan elő egy zombi a semmiből. A mellettem ülő tag tiszta idegbeteg volt, úgy ugrált a székben. biggrin.gif
Tetszett a végkifejlet is, nem megszokott dologgal zártak.
10/9
6 felhasználónak tetszik: cintia0023, BunnyGirl, Évike12, House Of Wax, Alison Lerman, sMokEe.cLouD
2013. július 07. 05:30 #9927
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Spring Breakers
Fogalmam sincs hogy kezdjem és hogyan fejtsem ki, de talán eleget mondok azzal, hogy ilyen hihetetlenül sz_r filmet sem láttam még. mellow.gif Csakis Ashley Benson és James Franco miatt néztem meg, de körülbelül fél órát végigtekertem belőle, mert annyi (tök felesleges) khm rész volt benne. A folyamatos trágár beszéd, valamint a szereplők által legalább 15-ször elismételt bugyuta mondatok pedig csak még jobban lehúzták az egészet. Most komolyan, van ennek a filmnek bármi, tényleg bármi értelme egyáltalán? huh.gif Nem is értem minek néztem végig...
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, SmileyZ, baisée, Corby
2013. július 07. 10:42 #9928
- törölt felhasználó -    
Gengszter Románc - 10/8
Ugyan már láttam egyszer, de újra megnéztem és bevallom egy kicsit untam. Először ugye Justin Bartha miatt néztem meg, és akkor is odavoltam az alakitásáért - csak úgy mint most - és persze JLo és Ben Affleck is tetszett, de most valamiért már nem volt annyira izgalmas. Akinek tetszett az alakitása az Al Pacino volt, mert ő ugyan nem tehetett róla hogy uncsi volt a film, de ő jól játszott benne wink.gif
A filmet olyanoknak javaslom, akik szeretik a maffiás filmeket biggrin.gif

Szex és New York 1 (10/10) 2 (10/10)
Az egyik barátnőm javasolta hogy nézzem meg a sorozatot, de úgy gondoltam először érdemesebb lenne a filmet - bár teljesen logikátan de mindegy biggrin.gif - és nagyon tetszett mind a kettő rész, de azért megsúgom hogy a második jobb lett. wink.gif Az összes szereplő jól játszik benne, bár Miranda karaktere annyira nem volt szimpatikus egyik részben sem, Charlotte szimpatikus és kissé lüke de a jó értelemben, Carrie pedig először szimpatikusnak tűnt (még most is az) de azután rájöttem hogy egy kicsit túldrámáz mindent és nekem a The Carrie Diariesben játszó Anna-Sophia Robb valahogy jobban elnyerte a tetszésemet, mint Sarah-Jessica Parker. A kedvenc karakterem pedig nem más mint Samantha, ahogyan azt ki lehetett következtetni wink.gif Nagyon tetszett a film, javaslom hogy aki eddig nemlátta nézze meg.
2013. július 07. 11:11 #9929
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Gonosz halott remake [2013]
Hát, nem is tudom, hogy mit értékeljek ezen a filmen pozitívan. Nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy csak na! 110.gif Az a legnagyobb baj a filmmel, hogy több hangsúlyt fektettek a jumpscarekbe és a vérfröcsögésbe, mint magába az egész dologba. Pedig a főszereplő gonoszból egy igazán jó kis karaktert hozhattak volna ki. Ha régen hatásos volt, akkor most is az lett volna. Persze, az más tészta, hogy szerintem nem volt annyira ijesztő, mint ahogy azt mondták. Lehetett volna izgalmasabb, ahelyett, hogy 8 liter művért arra használnak el, hogy egy csajszi levágja a saját karját. 110.gif Persze, vannak benne olyan részek is, amelyekre egy kicsit több időt kellett volna fordítani és akkor még hatásosabb lett volna, de ezt még el lehet nézni. Viszont a keretsztori az jó volt, nekem bejött, meg maga az őrület kifejezése is frappáns volt. Miután megtörténik a baj, a szereplők közti viszony emlékeztet a Cry Wolfra.
10/4
2 felhasználónak tetszik: Kiim, House Of Wax
2013. július 07. 11:25 #9930
- törölt felhasználó -    
Halálos célpont
A múlt héten végig Austin filmeket adtak, így ezt is meglestem, és bár nem vagyok nagy akciófilm-fanatikus, nagyon tetszett. biggrin.gif Isteni szerepet kapott Steve, nagyon tetszett az egész film, nem is szeretném ragozni, nincs kétségem afelől, hogy megérte megnézni, remélem látom még párszor.
10/10.

Shrek 2.
Bár nem fim, és ezt is vagy ezerszer láttam, úgy döntöttem, hogy leülök, és kicsit kiengedem a fáradt gőzt ezzel az értelmes kis mesével. Pont úgy élveztem, ahogy előtte akárhányszor is, mert az ilyen mesék, amiket nem igazán tudok megunni. laugh.gif
8/10.
2013. július 07. 17:53 #9931
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Grimm meséiből: A kékfényű lámpás
(Grimm's Fairy Tales:The Blue Light / Das blaue Licht)

Nekem nagyon bejött. wub.gif Ez a Christoph Letkowski nevű gyerek sem volt rossz... biggrin.gif 10/9

101 kiskutya
(101 Dalmatians)

Örök kedvenc! De két embert szeretnénk külön kiemelni ebből a filmből: Glenn Close, aki nagyon jól tudta eljátszani Szörnyella De Frász szerepét, a másik pedig Jeff Daniels, aki régóta nagy kedvencem. blush.gif 10/10

Halálos fegyver, Halálos fegyver 2, Halálos fegyver 3
(Lethal Weapon 1, 2, 3,)
Olvastam valahol, hogy ez (is) olyan tipikus "pasifilm" amit a csajok utálnak megnézni. Nekem pedig lány létemre az egyik kedvenc filmem. laugh.gif blush.gif 10/10 -az összes rész-
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman
2013. július 07. 20:46 #9932
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Eleven testek (Warm bodies)

Ma néztük meg a párommal, mivel ő nagyon odavan a zombikért, én pedig a romantikus nyálas filmekért biggrin.gif Mikor mondta, hogy zombis filmről van szó, egy kicsit elkeseredtem, mert láttunk már néhány zombis filmet és még nekem eddig egyik sem nyerte meg a tetszésemet biggrin.gif Ez viszont remek volt, mindenkinek ajánlani tudom smileeee.gif

10\10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kyra99, baisée
2013. július 07. 20:50 #9933
Treasure
Treasure
új tag

StátuszWhen you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide.
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 205399
A burok
Sokan mondták hogy csalódás volt,de nekem tetszett remélem lesz 2. Része. 10/10
2013. július 08. 03:01 #9934
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Austin Powers:Aranyszerszám
2013. július 08. 07:46 #9935
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Titkos Ablak * Secret Window /2004/
4*10

Gyilkos Joe * Killer Joe /2011/
Most jöttem rá igazán mennyire elfogult vagyok ha Matthew McConaughey-ről ( heart.gif ) van szó. Azt hiszem ha ő nem lett volna benne nagyon lehúznám, mert eléggé beteg filmről beszélünk.
Egyszer azért meg lehet nézni.

5*10

Gonosz Halott * Evil Dead /201/
Így elcseszni egy filmet. Annyi mindent kilehetett volna ebből hozni, erre megint mi lett a vége: végtelenül gusztustalan valami!
2*10

Z Világháború * World War Z /2013/
Na végre egy minőségi horror amiben nem az a lényeg, hogy mikor hányod el magad a látványtól!
Brad Pitt ( heart.gif ) azért még mindig tud, nagyon jó választás volt. Az különösen tetszett, hogy nem arra mentek rá, hogy na most akkor ő Brad Pitt és ő egyedül egy pisztollyal kinyírja az összes zombie-t meghajolo.gif Ettől nekem már sokkal szimpatikusabb lett a film.
Végig izgalmas volt, a megoldás/ellenszer érdekes, valahol kicsit logikátlan, de mindenképpen újdonság volt. A 3D adott egy nagyon jó löketet az egésznek, szerintem aki teheti használja ki a 3D-s vetítést wink.gif
A legjobb zombie-s film amit valaha láttam, reméljük, hogy a 2. része (mert kaptunk rá egy igen erőteljes utalást, úgyhogy számíthatunk rá) is lesz ugyan ennyire jó wink.gif

10*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Évike12
2013. július 08. 07:57 #9936
Cicafülecske
Cicafülecske
új tag

StátuszCsillámfaszláma vagyok! :D
Hozzászólás: 87
Csatolások: 0
Azonosító: 199724
Eleven testek (Warm Bodies) thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, LexiCobain, baisée, Kyra99
2013. július 08. 09:16 #9937
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (House Of Wax @ 2013.07.08. 07:46)

Z Világháború * World War Z /2013/
Na végre egy minőségi horror amiben nem az a lényeg, hogy mikor hányod el magad a látványtól!
Brad Pitt ( heart.gif ) azért még mindig tud, nagyon jó választás volt. Az különösen tetszett, hogy nem arra mentek rá, hogy na most akkor ő Brad Pitt és ő egyedül egy pisztollyal kinyírja az összes zombie-t  meghajolo.gif Ettől nekem már sokkal szimpatikusabb lett a film.
Végig izgalmas volt, a megoldás/ellenszer érdekes, valahol kicsit logikátlan, de mindenképpen újdonság volt. A 3D adott egy nagyon jó löketet az egésznek, szerintem aki teheti használja ki a 3D-s vetítést  wink.gif 
A legjobb zombie-s film amit valaha láttam, reméljük, hogy a 2. része (mert kaptunk rá egy igen erőteljes utalást, úgyhogy számíthatunk rá) is lesz ugyan ennyire jó  wink.gif

10*10

Megéri akkor moziban megnézni? Én a Nagyfiúk 2 meg ez között nem tudok dönteni.. unsure.gif
2013. július 08. 09:23 #9938
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (Évike12 @ 2013.07.08. 09:16)
Megéri akkor moziban megnézni? Én a Nagyfiúk 2 meg ez között nem tudok dönteni..  unsure.gif

Ha az én véleményemet kérdezed akkor nagyon megéri blush.gif Nyilván a két film műfaja merőben más, így összehasonlítani sem lehet, de én most a Z Világháború mellett vagyok, nagyon megfogott laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. július 08. 10:49 #9939
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (House Of Wax @ 2013.07.08. 09:23)
Ha az én véleményemet kérdezed akkor nagyon megéri  blush.gif Nyilván a két film műfaja merőben más, így összehasonlítani sem lehet, de én most a Z Világháború mellett vagyok, nagyon megfogott  laugh.gif

Azért érdekelne mert tényleg más műfaj mindkettő, de már mindkettőre régóta várok, és nem tudom eldönteni, és mindkettőt nem is tudnám megnézni.:S
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. július 08. 10:54 #9940
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (Évike12 @ 2013.07.08. 10:49)
Azért érdekelne mert tényleg más műfaj mindkettő, de már mindkettőre régóta várok, és nem tudom eldönteni, és mindkettőt nem is tudnám megnézni.:S

Hát igen, nehéz kérdés, mivel én is imádom a Nagyfiúkat és nagyon várom a folytatást blush.gif
Ebben sajnos nem tudok segíteni, ez a te döntésed, én annyit mondok, hogy ez egy jó film legalábbis számmora, de persze különbözőek vagyunk wink.gif Aztán ha döntöttél és megnézed akkor kíváncsian várom a véleményedet, bármelyik filmről is legyen szó wink.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Évike12
710 oldal 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!