Edward Scissorhands
Régi, de nagyon jó film, érdemes megnézni. Johnny Depp zseniális alakítása.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. július 06. 17:19
Gru2
Ma néztük meg moziban, nagyon tetszett. Féltem, hogy esetleg gagyi lesz az első részhez képest, de nem így lett. Nagyon jókat nevettem, jó volt a sztori, az új- és régi karakterek, meg minden. Akinek tetszett az első rész, mindenképpen nézze meg ezt is.
Ma néztük meg moziban, nagyon tetszett. Féltem, hogy esetleg gagyi lesz az első részhez képest, de nem így lett. Nagyon jókat nevettem, jó volt a sztori, az új- és régi karakterek, meg minden. Akinek tetszett az első rész, mindenképpen nézze meg ezt is.
2013. július 06. 19:32
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Eleven Testek
Zombiapokalipszis van, és a főszereplőzombi beleszeret egy embercsajba. Ez így alapsztoriként elég hülyén hangzik, de megnéztem, és rohadt jó volt! Vicces, romantikus, néhol ijesztő, szóval:
10/10
Éhezők Viadala
Nem értem ezelőtt miért nem néztem meg... Szintén nagyon jó film, és a színészek is mind nagyon jók benne. A történet érdekes és elgondolkodtató is.
10/10
The Perks of Being a Wallflower / Egy különc srác feljegyzései
Szintén egy jó film, ha lesz rá lehetőségem könyvben is el fogom olvasni. Loganért eddig is oda meg vissza voltam, de Ezra Miller is erősen megfogott.
10/9
Barátság Extrákkal
Justin és Mila is szuper színészek, és a film is nagyon jól lett megcsinálva. Ráadásul még öcsémnek is tetszett, ami elég nagy szó.
10/9
Lopott Idő
Justin ezzel a filmmel bizonyította be nekem igazán, hogy nem csak énekelni tud jól. Amandát eddig is szerettem, és film is nagyon érdekes volt.
10/9
Zombiapokalipszis van, és a főszereplőzombi beleszeret egy embercsajba. Ez így alapsztoriként elég hülyén hangzik, de megnéztem, és rohadt jó volt! Vicces, romantikus, néhol ijesztő, szóval:
10/10
Éhezők Viadala
Nem értem ezelőtt miért nem néztem meg... Szintén nagyon jó film, és a színészek is mind nagyon jók benne. A történet érdekes és elgondolkodtató is.
10/10
The Perks of Being a Wallflower / Egy különc srác feljegyzései
Szintén egy jó film, ha lesz rá lehetőségem könyvben is el fogom olvasni. Loganért eddig is oda meg vissza voltam, de Ezra Miller is erősen megfogott.
10/9
Barátság Extrákkal
Justin és Mila is szuper színészek, és a film is nagyon jól lett megcsinálva. Ráadásul még öcsémnek is tetszett, ami elég nagy szó.
10/9
Lopott Idő
Justin ezzel a filmmel bizonyította be nekem igazán, hogy nem csak énekelni tud jól. Amandát eddig is szerettem, és film is nagyon érdekes volt.
10/9
2013. július 06. 21:57
Vak-randi
Első számú szabály: Chris Pine-filmet mindig angolul kell nézni, olyan nyugtató hatású a dörmögő, szexi hangja.
Nagyon jól nyitott a film, humoros, szomorú és nem is elcsépelt történet, az első fele tetszett. De hát mindent el kell szúrniuk. Jött a gagyi, unalmas, nyálas vonal. Egyszer nézhető, kétlem, hogy még egyszer megnézem, de Chrisért megéri. Elnyammognék rajta akkor is, ha nemcsak vak, de mozgássérült lenne.
6/10
Első számú szabály: Chris Pine-filmet mindig angolul kell nézni, olyan nyugtató hatású a dörmögő, szexi hangja.
Nagyon jól nyitott a film, humoros, szomorú és nem is elcsépelt történet, az első fele tetszett. De hát mindent el kell szúrniuk. Jött a gagyi, unalmas, nyálas vonal. Egyszer nézhető, kétlem, hogy még egyszer megnézem, de Chrisért megéri. Elnyammognék rajta akkor is, ha nemcsak vak, de mozgássérült lenne.
6/10
2013. július 06. 22:09
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Sex & the City - Szex és New York
Sokszor láttam, imádom és kész 10/10
Sex & the City 2 - Szex és New York 2
Ezt is sokszor láttam, bírom a szép tájakat benne
10/10
I Give it a Year - Az a bizonyos első év
Na, ezt ma láttam először, Simon Baker miatt néztem meg, de be kell vallanom, mind a négy főszereplőt nagyon bírtam. Rose Byrne nagyon bájos színésznő, Anna inkább az a vicces kategória. A story maga annyira nem volt nagy szám, de a színészek miatt tetszett. Voltak benne persze fárasztó jelenetek is amiket kihagytam volna. Összességében 10/7
Les Seigneurs - A csodacsapat
Ezt a filmet két okból néztem meg. Első ok: focis a film. Második ok: Omar Sy.
Annyira bírom azt a palit, hogy neki kellett állnom a filmnek. Egyébként én nem szeretem a francia filmeket, mondjuk egy-két kivétellel, Életrevalók pl. de ez nem volt rossz. Persze nagy fárasztás volt az egész, de aki a főszerepet kapta az egész jó kis színész. Meg ugye Omar ♥ A történet maga nem nagy durranás, nem mondom, hogy senkinek nem jutott még eszébe. A vége tetszett. Összességében 10/8
Olympus Has Fallen - Támadás a Fehér Ház ellen
Vártam ezt a filmet. Szeretem az akciófilmeket, ez is jó volt. A szereposztás az külön nagyon szuper volt, Morgan Freeman, Gerard Butler és Aaron Eckhart.
A történet tetszett, de ahhoz képest, hogy a film 120 perces, én néhol összecsapottnak éreztem. Vagyis nem is tudom, van ami túl gyorsan rendeződött, van amit meg elhúztak. De összességében nekem bejött! 10/9
Sokszor láttam, imádom és kész 10/10
Sex & the City 2 - Szex és New York 2
Ezt is sokszor láttam, bírom a szép tájakat benne
I Give it a Year - Az a bizonyos első év
Na, ezt ma láttam először, Simon Baker miatt néztem meg, de be kell vallanom, mind a négy főszereplőt nagyon bírtam. Rose Byrne nagyon bájos színésznő, Anna inkább az a vicces kategória. A story maga annyira nem volt nagy szám, de a színészek miatt tetszett. Voltak benne persze fárasztó jelenetek is amiket kihagytam volna. Összességében 10/7
Les Seigneurs - A csodacsapat
Ezt a filmet két okból néztem meg. Első ok: focis a film. Második ok: Omar Sy.
Olympus Has Fallen - Támadás a Fehér Ház ellen
Vártam ezt a filmet. Szeretem az akciófilmeket, ez is jó volt. A szereposztás az külön nagyon szuper volt, Morgan Freeman, Gerard Butler és Aaron Eckhart.
2013. július 06. 22:58
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
World War Z / Z Világháború
Isstenem, milyen hülyék az emberek ebben a filmben... egyébként tetszett, tisztára felszültségben van az ember, hogy vajon mikor bukkan elő egy zombi a semmiből. A mellettem ülő tag tiszta idegbeteg volt, úgy ugrált a székben.
Tetszett a végkifejlet is, nem megszokott dologgal zártak.
10/9
Isstenem, milyen hülyék az emberek ebben a filmben... egyébként tetszett, tisztára felszültségben van az ember, hogy vajon mikor bukkan elő egy zombi a semmiből. A mellettem ülő tag tiszta idegbeteg volt, úgy ugrált a székben.
Tetszett a végkifejlet is, nem megszokott dologgal zártak.
10/9
2013. július 07. 05:30
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Spring Breakers
Fogalmam sincs hogy kezdjem és hogyan fejtsem ki, de talán eleget mondok azzal, hogy ilyen hihetetlenül sz_r filmet sem láttam még.
Csakis Ashley Benson és James Franco miatt néztem meg, de körülbelül fél órát végigtekertem belőle, mert annyi (tök felesleges) khm rész volt benne. A folyamatos trágár beszéd, valamint a szereplők által legalább 15-ször elismételt bugyuta mondatok pedig csak még jobban lehúzták az egészet. Most komolyan, van ennek a filmnek bármi, tényleg bármi értelme egyáltalán?
Nem is értem minek néztem végig...
Fogalmam sincs hogy kezdjem és hogyan fejtsem ki, de talán eleget mondok azzal, hogy ilyen hihetetlenül sz_r filmet sem láttam még.
2013. július 07. 10:42
Gengszter Románc - 10/8
Ugyan már láttam egyszer, de újra megnéztem és bevallom egy kicsit untam. Először ugye Justin Bartha miatt néztem meg, és akkor is odavoltam az alakitásáért - csak úgy mint most - és persze JLo és Ben Affleck is tetszett, de most valamiért már nem volt annyira izgalmas. Akinek tetszett az alakitása az Al Pacino volt, mert ő ugyan nem tehetett róla hogy uncsi volt a film, de ő jól játszott benne
A filmet olyanoknak javaslom, akik szeretik a maffiás filmeket
Szex és New York 1 (10/10) 2 (10/10)
Az egyik barátnőm javasolta hogy nézzem meg a sorozatot, de úgy gondoltam először érdemesebb lenne a filmet - bár teljesen logikátan de mindegy
- és nagyon tetszett mind a kettő rész, de azért megsúgom hogy a második jobb lett.
Az összes szereplő jól játszik benne, bár Miranda karaktere annyira nem volt szimpatikus egyik részben sem, Charlotte szimpatikus és kissé lüke de a jó értelemben, Carrie pedig először szimpatikusnak tűnt (még most is az) de azután rájöttem hogy egy kicsit túldrámáz mindent és nekem a The Carrie Diariesben játszó Anna-Sophia Robb valahogy jobban elnyerte a tetszésemet, mint Sarah-Jessica Parker. A kedvenc karakterem pedig nem más mint Samantha, ahogyan azt ki lehetett következtetni
Nagyon tetszett a film, javaslom hogy aki eddig nemlátta nézze meg.
Ugyan már láttam egyszer, de újra megnéztem és bevallom egy kicsit untam. Először ugye Justin Bartha miatt néztem meg, és akkor is odavoltam az alakitásáért - csak úgy mint most - és persze JLo és Ben Affleck is tetszett, de most valamiért már nem volt annyira izgalmas. Akinek tetszett az alakitása az Al Pacino volt, mert ő ugyan nem tehetett róla hogy uncsi volt a film, de ő jól játszott benne
A filmet olyanoknak javaslom, akik szeretik a maffiás filmeket
Szex és New York 1 (10/10) 2 (10/10)
Az egyik barátnőm javasolta hogy nézzem meg a sorozatot, de úgy gondoltam először érdemesebb lenne a filmet - bár teljesen logikátan de mindegy
2013. július 07. 11:11
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Gonosz halott remake [2013]
Hát, nem is tudom, hogy mit értékeljek ezen a filmen pozitívan. Nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy csak na!
Az a legnagyobb baj a filmmel, hogy több hangsúlyt fektettek a jumpscarekbe és a vérfröcsögésbe, mint magába az egész dologba. Pedig a főszereplő gonoszból egy igazán jó kis karaktert hozhattak volna ki. Ha régen hatásos volt, akkor most is az lett volna. Persze, az más tészta, hogy szerintem nem volt annyira ijesztő, mint ahogy azt mondták. Lehetett volna izgalmasabb, ahelyett, hogy 8 liter művért arra használnak el, hogy egy csajszi levágja a saját karját.
Persze, vannak benne olyan részek is, amelyekre egy kicsit több időt kellett volna fordítani és akkor még hatásosabb lett volna, de ezt még el lehet nézni. Viszont a keretsztori az jó volt, nekem bejött, meg maga az őrület kifejezése is frappáns volt. Miután megtörténik a baj, a szereplők közti viszony emlékeztet a Cry Wolfra.
10/4
Hát, nem is tudom, hogy mit értékeljek ezen a filmen pozitívan. Nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy csak na!
10/4
2013. július 07. 11:25
Halálos célpont
A múlt héten végig Austin filmeket adtak, így ezt is meglestem, és bár nem vagyok nagy akciófilm-fanatikus, nagyon tetszett.
Isteni szerepet kapott Steve, nagyon tetszett az egész film, nem is szeretném ragozni, nincs kétségem afelől, hogy megérte megnézni, remélem látom még párszor.
10/10.
Shrek 2.
Bár nem fim, és ezt is vagy ezerszer láttam, úgy döntöttem, hogy leülök, és kicsit kiengedem a fáradt gőzt ezzel az értelmes kis mesével. Pont úgy élveztem, ahogy előtte akárhányszor is, mert az ilyen mesék, amiket nem igazán tudok megunni.
8/10.
A múlt héten végig Austin filmeket adtak, így ezt is meglestem, és bár nem vagyok nagy akciófilm-fanatikus, nagyon tetszett.
10/10.
Shrek 2.
Bár nem fim, és ezt is vagy ezerszer láttam, úgy döntöttem, hogy leülök, és kicsit kiengedem a fáradt gőzt ezzel az értelmes kis mesével. Pont úgy élveztem, ahogy előtte akárhányszor is, mert az ilyen mesék, amiket nem igazán tudok megunni.
8/10.
2013. július 07. 17:53
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Grimm meséiből: A kékfényű lámpás
(Grimm's Fairy Tales:The Blue Light / Das blaue Licht)
Nekem nagyon bejött.
Ez a Christoph Letkowski nevű gyerek sem volt rossz...
10/9
101 kiskutya
(101 Dalmatians)
Örök kedvenc! De két embert szeretnénk külön kiemelni ebből a filmből: Glenn Close, aki nagyon jól tudta eljátszani Szörnyella De Frász szerepét, a másik pedig Jeff Daniels, aki régóta nagy kedvencem.
10/10
Halálos fegyver, Halálos fegyver 2, Halálos fegyver 3
(Lethal Weapon 1, 2, 3,)
Olvastam valahol, hogy ez (is) olyan tipikus "pasifilm" amit a csajok utálnak megnézni. Nekem pedig lány létemre az egyik kedvenc filmem.
10/10 -az összes rész-
(Grimm's Fairy Tales:The Blue Light / Das blaue Licht)
Nekem nagyon bejött.
101 kiskutya
(101 Dalmatians)
Örök kedvenc! De két embert szeretnénk külön kiemelni ebből a filmből: Glenn Close, aki nagyon jól tudta eljátszani Szörnyella De Frász szerepét, a másik pedig Jeff Daniels, aki régóta nagy kedvencem.
Halálos fegyver, Halálos fegyver 2, Halálos fegyver 3
(Lethal Weapon 1, 2, 3,)
Olvastam valahol, hogy ez (is) olyan tipikus "pasifilm" amit a csajok utálnak megnézni. Nekem pedig lány létemre az egyik kedvenc filmem.
2013. július 07. 20:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Eleven testek (Warm bodies)
Ma néztük meg a párommal, mivel ő nagyon odavan a zombikért, én pedig a romantikus nyálas filmekért
Mikor mondta, hogy zombis filmről van szó, egy kicsit elkeseredtem, mert láttunk már néhány zombis filmet és még nekem eddig egyik sem nyerte meg a tetszésemet
Ez viszont remek volt, mindenkinek ajánlani tudom
10\10
Ma néztük meg a párommal, mivel ő nagyon odavan a zombikért, én pedig a romantikus nyálas filmekért
10\10
2013. július 08. 07:46
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Titkos Ablak * Secret Window /2004/
4*10
Gyilkos Joe * Killer Joe /2011/
Most jöttem rá igazán mennyire elfogult vagyok ha Matthew McConaughey-ről (
) van szó. Azt hiszem ha ő nem lett volna benne nagyon lehúznám, mert eléggé beteg filmről beszélünk.
Egyszer azért meg lehet nézni.
5*10
Gonosz Halott * Evil Dead /201/
Így elcseszni egy filmet. Annyi mindent kilehetett volna ebből hozni, erre megint mi lett a vége: végtelenül gusztustalan valami!
2*10
Z Világháború * World War Z /2013/
Na végre egy minőségi horror amiben nem az a lényeg, hogy mikor hányod el magad a látványtól!
Brad Pitt (
) azért még mindig tud, nagyon jó választás volt. Az különösen tetszett, hogy nem arra mentek rá, hogy na most akkor ő Brad Pitt és ő egyedül egy pisztollyal kinyírja az összes zombie-t
Ettől nekem már sokkal szimpatikusabb lett a film.
Végig izgalmas volt, a megoldás/ellenszer érdekes, valahol kicsit logikátlan, de mindenképpen újdonság volt. A 3D adott egy nagyon jó löketet az egésznek, szerintem aki teheti használja ki a 3D-s vetítést
A legjobb zombie-s film amit valaha láttam, reméljük, hogy a 2. része (mert kaptunk rá egy igen erőteljes utalást, úgyhogy számíthatunk rá) is lesz ugyan ennyire jó
10*10
4*10
Gyilkos Joe * Killer Joe /2011/
Most jöttem rá igazán mennyire elfogult vagyok ha Matthew McConaughey-ről (
Egyszer azért meg lehet nézni.
5*10
Gonosz Halott * Evil Dead /201/
Így elcseszni egy filmet. Annyi mindent kilehetett volna ebből hozni, erre megint mi lett a vége: végtelenül gusztustalan valami!
2*10
Na végre egy minőségi horror amiben nem az a lényeg, hogy mikor hányod el magad a látványtól!
Brad Pitt (
Végig izgalmas volt, a megoldás/ellenszer érdekes, valahol kicsit logikátlan, de mindenképpen újdonság volt. A 3D adott egy nagyon jó löketet az egésznek, szerintem aki teheti használja ki a 3D-s vetítést
A legjobb zombie-s film amit valaha láttam, reméljük, hogy a 2. része (mert kaptunk rá egy igen erőteljes utalást, úgyhogy számíthatunk rá) is lesz ugyan ennyire jó
10*10
2013. július 08. 07:57
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Eleven testek (Warm Bodies)
2013. július 08. 09:16
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2013.07.08. 07:46)
Brad Pitt (
10*10
Megéri akkor moziban megnézni? Én a Nagyfiúk 2 meg ez között nem tudok dönteni..
2013. július 08. 09:23
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2013.07.08. 09:16)
Megéri akkor moziban megnézni? Én a Nagyfiúk 2 meg ez között nem tudok dönteni.. 
Ha az én véleményemet kérdezed akkor nagyon megéri
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. július 08. 10:49
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2013.07.08. 09:23)
Ha az én véleményemet kérdezed akkor nagyon megéri
Nyilván a két film műfaja merőben más, így összehasonlítani sem lehet, de én most a Z Világháború mellett vagyok, nagyon megfogott
Azért érdekelne mert tényleg más műfaj mindkettő, de már mindkettőre régóta várok, és nem tudom eldönteni, és mindkettőt nem is tudnám megnézni.:S
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. július 08. 10:54
|
House Of Wax |
|
Idézet (Évike12 @ 2013.07.08. 10:49)
Azért érdekelne mert tényleg más műfaj mindkettő, de már mindkettőre régóta várok, és nem tudom eldönteni, és mindkettőt nem is tudnám megnézni.:S
Hát igen, nehéz kérdés, mivel én is imádom a Nagyfiúkat és nagyon várom a folytatást
Ebben sajnos nem tudok segíteni, ez a te döntésed, én annyit mondok, hogy ez egy jó film legalábbis számmora, de persze különbözőek vagyunk
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.