Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 25. 18:52 #10101
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.25. 15:28)
A zöld urai
Most láttam harmadjára, csak húgom miatt meg kellett nézni,(mert amikor legelőször elkezdtük együtt, akkor összevesztünk Nodon, ő megsértődött és kirohant a szobából.) és gondoltam leülök vele én is. A mese még mindig megunhatatlan, és annyira varázslatos, ráadásul húgom kommentjei, amikor MK. segítségért sietett z apjához, ő kikapcsolta a monitorokat és nem vette észre, hogy a lánya ott integet neki. Ő erre totál idegesen ordibálni kezd, hogy "Nézz már rá arra a nyomorék monitorra!!" - Nekem már csak ezért is megérte újra megnézni. 
Még mindig 10/10 bár a magyar szinkron katasztrófa, Csőre Gábor és Stohl András viszik el a pálmát. Angolul sokkal élvezhetőbb.

Basszus, megnéztem az egyik legjobb barátnőmmel tegnap és ő is azt csinálta, mint a húgod. rohog.gif
Én csak másodjára láttam, de tervezem angolul megnézni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. július 25. 19:35 #10102
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
Legutoljára a Másnaposok 3. részét láttam, és meg kell mondanom hatalmas csalódást okozott. Szerintem már nem tudtak mit kezdeni magukkal, ezért csinálták meg..
10/4
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Adrianna
2013. július 26. 08:56 #10103
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Életrevalók
Jézusatyaúristen, ez valami csodálatos film volt! Aki látta már a Scent of a Womant, az tudja, hogy milyen típusú, hangvételű és szívszorító sztorival áll szemben, csak itt nem egy vak emberről van szó, hanem egy rokkantról. Tetszett benne, hogy egy olyan laza és nemtörődöm karaktert, mint Drisst képes megváltoztatni egy ilyen személy, aki egyébként képes bunkó lenni másokkal. Nagyon jó volt végigkövetni egy igaz barátság kialakulását. Az is nagyon jó volt benne, hogy nemcsak a komolyságról szólt az egész, belecsempésztek néhol egy-egy kis poént is, amiken jókat nevettem. Ez a történet tökéletes bemutatja azt, hogy a boldogsághoz és az élet élvezéséhez, nem kell gazdagnak lenni és teljesen tökéletesnek lenni, ha van valaki mellettünk, aki figyel ránk és szeret minket. A vége pedig...megfogadtam, hogy nem sírok, ha szívbemarkoló vége lesz, de egyszerűen nem bírtam ki. Gyönyörű volt a vége és mi volt ebben az egészben a legcsodálatosabb? Az, hogy ez igaz történeten alapul. Láttam, hogy van könyvformája is, szóval amint tudom, be fogom szerezni.
10/11
Ez a zene pedig...

10 felhasználónak tetszik: Évike12, Fanni00, Alison Lerman, Adrianna, Christo, Tulipán16, sMokEe.cLouD, hayley4, Jody, Nikikke
2013. július 26. 13:24 #10104
szőkecica
szőkecica
visszatérő vendég

StátuszHa látni akarod a szivárványt meg kell tanulnod szeretni.
Hozzászólás: 146
Csatolások: 60
Azonosító: 160755
Grave Encounters
mivel most élem a kézi kamerás filmek napjait,így rá találtam erre a drágaságra. smileeee.gif Elfogult voltam vele,és egy PA-ra számítottam,mivel az ilyen filmek nehezen indulnak be és jó formán vége van már,mikor történik valami.Erről a filmről viszont rossz szavam nem lehet.kellően rád hozza a frászt,nyomasztó (igaz itt sem marad el a rinyálós csaj,a keménylegény figura az"üldöznek,de még ezt is fel kell venni"klisé grrr.gif stb) sőt,még a kamera rángatások sem idegesítenek annyira.számomra bejött a film,lehet hogy többször is megfogom nézni.kedvenc yess.gif
10/9
a srác igazából nem hagy maga után kivetni valót smileeee.gif szerintem nagyon aranyos wub3.gif happy.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2013. július 26. 14:03 #10105
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Elrabolva 2/ Taken 2
Igen, megnéztem a folytatást is smileeee.gif A sztori megint csak izgalmas volt, és bővelkedtünk az akciójelenetekben is. Ugyan nem tetszett annyira mint az első, azért ez is nagyon ott volt.
Mindenképpen 9/10
7 felhasználónak tetszik: Fanni00, Kazuo, Tulipán16, patrícia4, hayley4, House Of Wax, SmileyZ
2013. július 26. 14:25 #10106
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Penge2 heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Nikikke
2013. július 26. 19:20 #10107
- törölt felhasználó -    
Batman 1-3
Uhuhuhuhuhu. :D Végre egy filmsorozat, ami bejött. Imádtam. Azt próbálom kitalálni, hogy a második vagy a harmadik tetszett-e jobban, de nem tudok dönteni. Szerintem jól megcsinálták, egyedül a harmadik részben találtam vicces jelenetet, mikor elkezdtek "verekedni" a népek, és felülről mutatták a harcot. Az egész abból állt, hogy egymásnak rontottak, de mindenki kikerülte a másikat, szaladgáltak jobbra-balra. XD Mikor közelről mutatták, akkor rendesen bunyóztak, az jó volt. :D Az uccsó rész végét meg is könnyeztem.

11/10

Ui: Anne Hathaway egy istennő.

Napos oldal
Nem az én világom volt a film. Az elején az Ördög bújt beléd jutott eszembe valamiért, pedig nem is ugyanaz a kategória. Szerintem a történet is olyan, amit még 100 másik filmben feldolgoztak, nekem semmi újat nem mutattak - ettől függetlenül Jennifer Lawrence egy tünemény.
6/10
7 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kazuo, Tulipán16, sMokEe.cLouD, Cannibal3, hayley4, baisée
2013. július 26. 19:33 #10108
Music1
Music1
új tag
Hozzászólás: 98
Csatolások: 0
Azonosító: 207215
Pillangóhatás smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, Jody
2013. július 26. 19:37 #10109
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Wolverine/Farkas (2013)
Nemrég értem vissza a moziból és igazából se több, se kevesebb nem lettem. Nem hagyott bennem különösebb érzelmeket, nem érintett meg egyik rész sem, de nem volt rossz. Egy picivel jobbra számítottam, de azért nem kellett csalódnom. Hugh Jackman-re semmi panaszom, ahogy a karakterére sem, de a mellékszereplőktől a falat kaparom. Semmi pluszat nem tudtak felmutatni, talán ez a Yukio volt egyedül érdekes, de színészileg Rila Fukushima sem győzött meg. Japán és a környék, ahol a film játszódik nagyon szép, de könyörgöm. Ki tudja megkülönböztetni ezeket a japánokat? Két órát ültem végig és még úgy sem tudtam az arcokhoz nevet kapcsolni. Jó, oké, ez az én bűnöm, de hát na. Most, ha nagyon rosszindulatú akarnék lenni, akkor belekötnék olyan apróságokba is, hogy farkasunk majd felszakítja egy gyorsvonat tetejét, de ez senkinek nem tűnik fel az utasok közül. Tudom, tudom, részletkérdések, de akkor is szemet szúrt. Nem igazán értem, hogy miért kellett ezt 3D-ben végigszenvedni, azért olyan hű de nagy jelenetek nem voltak benne. Inkább csak arra jó, hogy emelje a jegyárakat, na meg arra, hogy két napig fájjon tőle a szemem. Mindegy, egy 3D-s szemüveggel gazdagabb lettem. rohog.gif Egyébként tetszett, hogy láthattuk Logan emberi oldalát is, ez abszolút pozitívuma a filmnek. Meg azért voltak részek, amiken jókat lehetett mosolyogni. Összességében megérte elmenni, egyáltalán nem bántam meg. Nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de egynek elmegy.
10/7
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. július 26. 19:44 #10110
H_rawrr
H_rawrr
visszatérő vendég

StátuszWhen I'm sad, I stop being sad, and be awesome instead.
Hozzászólás: 371
Csatolások: 20
Azonosító: 205236
A föld után és nagyon tetszett. biggrin.gif Will és a fia igazán jó színész. smileeee.gif (igen a képet muszáj volt)
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2013. július 26. 19:53 #10111
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Spring Breakers
Ebbe a filmnek nevezett fertőbe azért néztünk bele a tesómmal mert röhögni akartunk rajta hogy milyen sz@r. Csak tekergetve néztük de így is kikészített, egyszerűen siralmasan rossz volt, nem szólt semmiről, az író művészi akart lenni de finoman szólva nem sikerült neki, a színészi alakításokra meg inkább nem mondok semmit
Minősíthetetlen

Exit
Nem hittem volna hogy tetszeni fog ez a film mert az akció nem az én világom, de nem volt rossz, a történet jó a színészek meg még jobbak voltak
10/8
2 felhasználónak tetszik: Tulipán16, SmileyZ
2013. július 26. 21:14 #10112
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Farkas (2013)

Egy szóba foglalva az egészet: imádtam. Sokkal jobb lett amire számítottam és kivételesen nem az elfogultság beszél belőlem. Csak annyit nem értettem, hogy annyira nem mentek rá a 3D részekre (maximum a verekedős részek voltak olyanok) így nem értettem, hogy miért kellett 3D-nek lennie de ez legyen a legnagyobb gondom az egész filmmel. rohog.gif Ez a film volt a mai napom fénypontja. Eddig is imádtam Logan karakterét meg az egészet de ezek után.. Természetesen ez a filmje se maradhatott el a kocka hasa mutogatásával sőt, nagyjából az egész film alatt csak a testét mutogatta ami 3D-ben jó volt nem azzal van a baj csak már én éreztem magamat kellemetlenül, hogy a testét nézegetem már vagy kettő órája. Azon ámuldoztam, hogy az erei milyen ijesztően kidüremlődnek. rohog.gif Bár láttam az X-Men kezdetek: Farkas részét ahol bemutatta, hogy van emberi oldala de ez a film csak még jobban erősítette azt, hogy még is csak érző lelke van. Néhány részen azért eléggé jókat nevettem, mint amikor kettő öreg nénike fürdette őt. Csak az volt a bajom, hogy láttam a gyönyörűségesen fehér popóját. rohog.gif És amikor majdnem meghalt na akkor egy kicsit kerülgetett a sírás de amikor kiderült, hogy nem akkor magamon nevettem. És aminek hihetetlenül örültem, hogy eléggé sokszor feltűnt Jean. Komolyan mondom annyira örültem, hogy ismét betették a filmbe hiszen nélküle nem lenne Farkas a mostani énje. Akit még megszerettem és a karaktere is tetszett az a Vipera lány volt. Hihetetlenül imádtam a karakterét és szerintem még szép is volt. És amin még fent akadtam, hogy Logan egyszerre három lánnyal csókolózott. Ő is tudja, hogy hogyan kell ám élnie. rohog.gif Ami még nagyon de nagyon megtetszett, hogy a készítők és a szöveg írók meghagyták neki azt a szokásos bunkó stílusát amit annyira de annyira imádok benne. rolleyes.gif Így ez a monológ után kijelenthetem, hogy megérte az összes pénzt amit a film nézésére költöttem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

10/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Jody
2013. július 27. 02:27 #10113
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A három testőr (2011)

Már láttam párszor, de nem emlékszem, hogy véleményeztem, különben is, az évek során sokat változhat a felfogásom és a nézetem a filmmel kapcsolatban.
A sztori jó, már ha lehet újat mutatni ebben a témában, hiszen körülbelül 5 millió feldolgozás készült, (Szerintem a legjobb a 2005ös "D'Artagnan et les trois mousquetaires", Emmanuelle Béart főszereplésével) de nem rossz. Jó a látványvilág, bár az a jelenet nagyon nem kellett volna, amikor a léghajóval a Notre Dame-nak ütköznek és gyakorlatilag agyon rongálták. dry.gif omg.gif
Viszont a színészek jól alakítanak, és annyi hírességet sorakoztatnak fel, olyan sok az 'eyecandy', hogy húgommal nem győztük "stoppolni" a fiúkákat. McFadyen, Evans vagy Orly. drool.gif Anyám, olyan jól néznek ki, Logan Lermanról ne is beszéljünk, engem össze kellett kaparni a földről. rolleyes.gif De Christoph Waltz, Til Schweiger vagy Mads Mikkelsent is észrevettem ám! biggrin.gif
Bár a filmben ordítóan röhejes közhelyeket sorakoztatnak fel a szerelemről, életről, és rendkívül sablonos, de egyben szórakoztató is. Bár Milla Jovovichot továbbra sem szívlelem, és természetesen sok hiba is van benne, de egész jó kis film volt kikapcsolódni.
A Take That szám pedig még pluszban dob a film értékén, én olyannyira szeretem, hogy egy egész ponttal. Habár az epilógushoz nem igazán illett.
10/7+1

Csajok Monte Carlóban

Csak, hogy tisztázzuk, húgom választotta. Nem nagyon szeretjük az ilyen filmeket egyébként, de számunkra Katie Cassidy és Leighton Meester neve nagy húzóerővel bír.
Tipikus sablon film volt, de olyannyira, hogy tényleg a szádba rágnak mindent. Annyira nem történt semmi váratlan vagy új, mintha a történet elején felolvasta volna valaki a rövid összegzést. blink.gif Talán pozitívum, hogy Selena Gomez itt egész korrektet alakított, nem mondom, hogy tetszett, de elment. Poénosnak egyáltalán nem mondható, és sikerült is pár jeleneten felhúzni az agyam, de egyszer nézhető. (Bár Katietől és Leightől nem gondoltam, hogy elvállalnak egy ilyen alkotást.) Cory Monteith és Luke Bracey tündéri pasik, ők a sablonos karaktereikkel mégis igazi színfoltjai voltak a filmnek.
10/5
3 felhasználónak tetszik: baisée, duracell, nicol bellox
2013. július 27. 09:56 #10114
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Transporter / Szállító (2002)
jó kis film, bár néhol nem kötötte le a figyelmem, és végig sem tudtam nézni. Bár ez annak tudható be hogy álmos voltam szerintem rohog.gif
7/10

Jack Reacher (2012)
Én nem vagyok az a nagy Tom Cruise utáló, vagyis a filmjei terén, mert sok filmjét szeretem, de ettől az előzetes alapján tartottam, mert mocskosul jó filmnek nézett ki, és ha csalód az szar lett volna. De nem így történt, mert ez egy király film, nagyon tetszett. Akció dús, érdekes és leköt, nagyon jó!
9/10
2013. július 27. 16:18 #10115
- törölt felhasználó -    
Star Trek VII.
Mmm. Nem elég egyszer megölni Kirköt, ugye? Nem. Kétszer kell. A legtöbb ST-filmen meg lehet halni az unalomtól, míg a sorozatok epizódjain a körmeim rágom. Mindenesetre azért vicces volt, meg sírtam is, bár én mindenen sírok. A történettel van problémám, az meg már elég nagy probléma önmagában is.
Egyébként ami tetszett: hogy Data 34 év után megkapta a hőn áhított érzelmeit. Érdekes módon még úgy is ő a legviccesebb karakter, hogy nem tudja értelmezni a humor fogalmát. De így... wub.gif
5/10
http://25.media.tumblr.com/d2fe25c30c3e2f7064fe9c4ade089b24/tumblr_momelxXCTC1qzclygo7_r1_250.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, Alison Lerman
2013. július 27. 18:00 #10116
- törölt felhasználó -    
Demi Lovato - Stay Strong.
Miközben néztem a sírás kerülgetett,és görcsbe rándult a gyomrom.Hihetetlen ez a lány,és az,hogy miken ment keresztül 18 évesen.
10/11. ♥
2013. július 27. 18:36 #10117
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
People Like Us - Hétköznapi emberek

Tetszett a történet és a szereposztás is, habár néhol kicsit húzták a filmet, összességében azért érdemes volt megnézni. 10/7,5

The Next Three Days - A következő három nap

Végre találtam egy filmet amiben Russell Crowe-tól nem akartam kirohanni a világból! Egyébként nem a szívem csücske ez a pali de nagyon tetszett ez a film és bevallom jól alakított. Akit nagyon megkedveltem még az Elizabeth Banks és egy pillanatra feltűnt benne Liam Neeson is wub.gif Na de a film az szerintem baromira jó volt, komolyan nagyon tetszett és a vége olyan izgi volt. Biztos meg fogom még nézni máskor is 10/10

A Taste of Romance - A románc íze

Hát ezt nem fogom túlragozni, aranyos film, tipikus Hallmark produkció ami akkor jó ha nem akarok semmi komolyat nézni. Egyébként a szereposztás meglepően nagyon tetszett. 10/7,5

The Makeover - Modern Pygmalion

Ez is Hallmark produkció, nekem tetszett, szeretem az ilyen filmeket néha. És régen láttam Julia Stiles-t. Még mindig nagyon bájos csajszi smileeee.gif 10/7

Third Star - Utolsó utazás

Ezt a filmet láttam már, annyira de annyira szépséges. Benedict Cumberbatch legjobb alakítása szerintem. De mind a négy főszereplő nagyon jó, J J Feild is nagy kedvencem. A történet olyasmi mint az Életrevalók, mármint csak abban hasonlít, hogy ez egy dráma de vannak benne vicces részek is. A helyszínek is gyönyörűek, imádom és kész 10/10 Egyébként meglep, hogy mennyire nem ismerik ezt a filmet.
2 felhasználónak tetszik: baisée, Alison Lerman
2013. július 28. 14:35 #10118
- törölt felhasználó -    
Üvöltő szelek. [1992]
Én egyszerűen imádtam ezt a filmet. Épp tegnap fejeztem be a teljes könyv olvasását. És még tegnap néztem meg. Nagyon jó volt, érdekes, bár nem olyan eseménydús, mint a könyv. Még így is majdnem két órát tartott, részletekkel együtt minimum négy órát rá kellene szánni. Mindenesetre jól kidolgozott karakterek voltak, jó színészekkel.
10. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, Kazuo, Alison Lerman
2013. július 28. 19:44 #10119
- törölt felhasználó -    
Macskanő (2004)
Halle Berrynél találhattak volna csinibb nőt is. Szerintem kicsit túljátszotta a szerepét, néha olyan szinten rázta magát, hogy csodáltam, hogy nem szakadt le a csípője. mellow.gif
A történet tetszett amúgy - akár az életben is el tudnám képzelni.
7,5/10

Watchmen (2009)
Értékelhetetlen. Háromszor futottam neki, és így is csak 45 percig jutottam. Megnéztem, hogy mennyi van hátra, és láttam, hogy 2 és fél órás a "film". Azonnal kikapcsoltam. Szörnyű volt.

Megaagy (2010)
Az eleje nagyon aranyos volt. biggrin.gif A közepe felé már nem kötött le annyira, a vége pedig ugyanolyan volt, mint bármelyik animációs film befejezése. Egyszer meg lehetett nézni, annyira nem volt rossz. rolleyes.gif
6,5/10
3 felhasználónak tetszik: baisée, Alison Lerman, chelseagirl18
2013. július 28. 20:20 #10120
- törölt felhasználó -    
Argo (2013)
10/10

Az Aranyiránytű (2007)
10/8
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Jody, Évike12
710 oldal 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!