Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 23. 10:54 #10081
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amiket még nem láttam (vagyis nem teljesen):

Szörny egyetem (Monsters University,2013)

Az első mesét is imádtam,jókat nevettem rajta és ezen is laugh.gif A moziban néztük meg anyuval meg tesómmal.Igaz annyi neveletlen gyerek volt ott,hogy az már kész,de ettől függetlenül jól éreztem magam laugh.gif Nekem Mike a kedvencem,olyan kis aranyos laugh.gif Tetszik az amilyen kitartása neki van.Ebben hasonlít rám blush.gif Olyan jól sikerült a mozizás,hogy utána egy Mike plüssöt is kaptam a játékboltban rohog.gif laugh.gif Tesóm meg mindkét figurát megkapta szóval volt boldogság laugh.gif

10/10

Pókember (Spider-Man,2002)

Láttam én jó pár jelenetet belőle,és lehet,hogy anno az egészet is,de nem emlékszem rá blush.gif Megvannak az új kedvenc filmjeim azt hiszem laugh.gif Pókember volt mindig is az egyetlen szuperhős akit kedveltem.Főleg mert Superman-től és Batman-től a falra tudnék mászni blush.gif Ami meglepett:Én azt hittem James Franco csak a 3. részben van benne blush.gif De örültem,hogy már az elejétől blush.gif Kedvelem őt (bár a Spring Breakers óta nem annyira) blush.gif Érdekesség pedig,hogy sosem voltam oda Kirsten Dunst-ért,de ebben most bírtam blush.gif Tobey meg Tobey.Sosem volt kedvencem,de mindig kedveltem smileeee.gif

10/10

Pókember 2 (Spider-Man 2,2004)

Úgy láttam ez sokaknak nem tetszett,de különösebben nem érdekel,mert nekem meg tetszett pardon.gif Az egyetlen bajom a filmekkel,hogy nagyon hosszúak blush.gif

10/10

Pókember 3 (Spider-Man 3,2007)

Ez meg még kevesebb embernek tetszett ami szintén nem tud érdekelni rohog.gif Habár a 3 közül nekem is ez tetszett a legkevésbé blush.gif Tobey nagyon erőszakos volt a filmben,és bunkó is blush.gif Nem mint Pókember hanem mint Peter és ez nem tetszett blush.gif

10/8

A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man,2012)

Azt se tudom hol kezdjem..A rosszal vagy a jóval?Legyen a rossz blush.gif Nem tudom ki írta ezt a kritikát,vagy hogy hogy szól az egész,csak ezt a darabkáját láttam és ezzel egyet is értek:
"Le lehet cserélni főszereplőket, miért is ne, ki lehet írni karaktereket, naná. De toldozni-foltozni egy néhány évvel ezelőtti ötletet, majd rásütni, hogy újdonság…?" - Erre mondom azt,hogy gáz..Na nem a vélemény,mert neki igaza van blush.gif Ennek mégis mi értelme volt??Semmi..Ha csak egy rész lett volna azt mondom oké,de hogy már ebből is jön a folytatás az nevetséges blink.gif Erőltetett blush.gif Meg nagyon hosszú dry.gif Mégis..tetszett.Talán mert Pókember az akkor is Pókember akárki is játsza.Mellesleg Andrew Garfield nagyszerűen játszotta.Szimpatikus a srác mióta a Közösségi hálóban láttam smileeee.gif Emmát is bírom,sokkal jobban mint Kirsten-t,igaz szinte mindig ugyanolyan szerepeket kap blush.gif Vagyis a két főszereplő itt sokkal "jobb" mint az eredeti filmben blush.gif Azt hozzá tenném,hogy akármilyen helyes is Andrew a Pókember jelmezben Tobey sokkal szexibb blush.gif Összességében:tetszett,de nekem az eredeti a kedvenc smileeee.gif

10/8

Amiket már láttam:

Csajok háborúja (Bride Wars,2009)

Rossz voltam,de nagyon sad.gif Jövő hét hétfőn a legjobb barátnőmmel is megnézem,de nem bírtam ki,így megnéztem most is blush.gif

Alkonyat-Újhold (The Twilight Saga: New Moon,2009)

Ha rossz kedvem van általában 4 film valamelyikét nézem meg:Álomháború,Lelkes testcsere,Alíz csodaországban vagy ezt,és most ez győzött blush.gif Az Alkonyat filmek közül ez a kedvencem laugh.gif

Alkonyat-Napfogyatkozás (The Twilight Saga: Eclipse,2010)

Ez meg a másik kedvencem laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman, patrícia4, duracell, baisée, Sztár Mániás, Nikikke
2013. július 23. 10:58 #10082
eleanorjcalder
eleanorjcalder
visszatérő vendég

Státuszelounorfanfiction.blogspot.hu <--- Read ;)
Hozzászólás: 133
Csatolások: 0
Azonosító: 204298
Én a Nagyfiúk 2. láttam.Haláli volt xD
És amit még meg akarok nézni:Szörny egyetem,This Is Us, banana_moonwalk.gif cola.gif
1 felhasználónak tetszik: Nikikke
2013. július 23. 11:19 #10083
Brelly
Brelly
új tag
Hozzászólás: 83
Csatolások: 4
Azonosító: 194497
Menedék (2013)

Elég sok jót hallottam már erről a filmről, és az előzetese alapján is nagyon tetszett, úgyhogy rávettem magam és megnéztem. Eleve imádom Josh Duhamel filmjeit (és ő magát is blush.gif ), így ez pont kapóra jött. Amúgy a története is szerintem eléggé jó ötlet volt. A szereplők pedig egyszerűen fantasztikusak.. a Katie - Alex párost azt végig imádtam, annyira aranyosak együtt. heart.gif Nekem is ilyen kedves, jólelkű sőt még helyes pasi kellene. A gyerekek meg valami hihetetlen cukik voltak, főleg a kislány. A végét azt nem nagyon értettem, legalábbis nekem a filmből nem esett le. Aztán utánaolvastam és kiderült, hogy a barátnő (Jo) ő csak szellem volt, aki a túlvilágról próbálta biztosítani a családja boldogságát. És miután már nem volt rá szükség, mert Katie átveszi a helyét, akkor már ő békében nyugodhatott. Így már kicsit érthetőbb az egész. happy.gif Összességében imádtam az egész filmet. Máskor is szívesen megnézem! wub3.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. július 23. 14:34 #10084
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Donnie Darko
10/10

Viharsziget
Az előzővel ellentétben ezt még csak most láttam először. A könyvet most fejeztem be,az valami fantasztikus volt,muszáj volt megnézni a filmet is - ami abszolút nem okozott csalódást. 10/11
5 felhasználónak tetszik: Kazuo, Alison Lerman, Christo, House Of Wax, SmileyZ
2013. július 23. 15:28 #10085
- törölt felhasználó -    
Halálsoron (1999)
Nagyon tetszett a Misery filmes változata, szóval gondoltam, hogy nézek még pár filmet, ami Stephen King regénye alapján készült.
Háááát, furcsa volt. Az eleje túl lapos volt, a közepe meg nagyon undorító :S, a vége pedig értelmetlen - legalábbis számomra. A Misery jobban tetszett, de a negatívumok ellenére ez is bejött.
7/10

Kedvencek temetője 1-2 (1989, 1992)
Ezek is Stephen King regényei alapján készültek.
A második résznek semmi értelme nem volt, mert ugyanaz történik, mint az elsőben, csak új szereplőkkel, de semmi nem változott, szóval tök fölösleges volt másfél órát rászánnom, hogy megnézzem. A sztori sem fogott meg annyira. A kedvencem az volt, mikor a kisbaba elkezdett gyilkolászni. Nem az volt bennem, hogy "Jézus szíve, mit csinálsz?", hanem az, hogy "úristen, milyen aranyos". biggrin.gif
5/10

Most arra jutottam, hogy megfogadom Kazuo tanácsát, és nekiesek a Misery kiolvasásának. cool.gif
Idézet (Kazuo @ 2013.07.21. 13:44)
Nagyon ajánlom a könyvet, megunhatatlan és nagyszerű! biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kiim, Kazuo, Fanni00, nicol bellox
2013. július 23. 18:57 #10086
- törölt felhasználó -    
The Proposal
Egyszer láttam korábban, azt hittem, sokkal laposabb, de baromira élveztem. Vicces, aranyos, romantikus, Sandy egy istennő, mint tudjuk, és Ryant is egész megkedveltem a végére. Arról ne is beszéljünk, hogy rendszerint tetszenek az olyan filmek, ahol elfoglalt, karrierista, szingli, öntörvényű, parancsolgató, többnyire valamilyen szerkesztőségben dolgozó hárpiák a főszereplők. rolleyes.gif
9/10
7 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, idone, duracell, House Of Wax, SmileyZ, Adrianna, Kiim
2013. július 23. 19:12 #10087
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2013.07.23. 18:57)
The Proposal
Egyszer láttam korábban, azt hittem, sokkal laposabb, de baromira élveztem. Vicces, aranyos, romantikus, Sandy egy istennő, mint tudjuk, és Ryant is egész megkedveltem a végére. Arról ne is beszéljünk, hogy rendszerint tetszenek az olyan filmek, ahol elfoglalt, karrierista, szingli, öntörvényű, parancsolgató, többnyire valamilyen szerkesztőségben dolgozó hárpiák a főszereplők.  rolleyes.gif 
9/10

Úgy örülök, hogy tetszik! Szerintem is marha jó vígjáték, én mindig apával szoktam nézni, ő fél órát tud nevetni azon a "-Nem tudok úszni! - De a hajó tud!" poénon laugh.gif nekem már csak ezért is megéri! rolleyes.gif

(Jancsi és Juliska) - Boszorkányvadászok

Most ki fogtok röhögni, de én annyira féltem az elején a mézeskalácsos banyától, hogy letakartam a képernyőt. De amúgy marhára tetszett, nekem egy kicsit olyan volt, mint a Van Helsing plusz a Heath Ledger és Matt Damon főszereplésével készült Grimm című filmek keveréke. Mindkettőt szeretem, így pláne tetszett. Nem érdekel, ha másoknak sablonos volt, vagy unalmas, szerintem marha jó film volt. Izgalmas, vicces, félelmetes. Jeremy Renner helyes, Gemma Arterton és Famke Janssen gyönyörűek, apropó Famke! Olyan meseszép nő, de bosziként olyan szinten félelmetes és ocsmány, hogy arra nincsenek szavak. Minden elismerésem a készítőknek, és a sminkeseknek!
10/10

Kihevered, haver!

Kis kiszámítható limonádéfilm, egy rakás, ma ismert színésszel, de felettébb élvezhető. Kirsten Dunst még mindig egy tündéri színésznő!
10/8
9 felhasználónak tetszik: idone, duracell, House Of Wax, Sztár Mániás, Adrianna, Bettyke94, SpecialError, nicol bellox, Nikikke
2013. július 23. 21:39 #10088
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Total Recall (2012)

Mar nagyon kivancsi voltam erre a filmre, hiszen annyi jot hallotam, es megis annak ellenre, hogy az egyik kedvencem szinesznom (Kate Beckinsale) jatszotta a rossz figura egyik felet, tetszet. Jessica Biel is hozta a maga kis szereny formajat, de egy kicsit azert tobbet is bele adhatot volna a szerepebe, hiszen annyira unalmas volt a jateka, hogy majdnem bogni kezdtem mikor ot lattam, Colin pedig remek volt mint mindig. Szoval kijelnethetem eddig ez az egyik kedvencem a 2012-es evbol biggrin.gif

10/10

Big Top Scooby-Doo! (2012)

A Scooby rajzfilmek szamomra megun hatatlanok, ezert is imadom oket annyira, es hat mint mindig itt is Daphne vitte a palmat blush.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Sztár Mániás
2013. július 23. 22:19 #10089
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Only God Forgives

Őő... hát minden tiszteletem NWR - nek, mert imádom őt, de ezt a filmet valóban inkább magának rendezte és nem a nagyközönségnek. Ha valaki egy újabb Drive filmet képzel el, az tévedni fog. A film atmoszférája megint szuper lett, de valóban túl lassú és picit már túl elvont, pedig én két pofára zabálom az elvont filmeket de ez nem győzött meg.

6/10.
2013. július 23. 22:30 #10090
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2013.07.23. 22:19)
Only God Forgives

Elkezdtem nézni valamelyik nap, de... néztem, mint Rozi a moziban, hogy mi akart ez lenni. Persze, számítottam egy afféle filmre, mint a Drive, de mégsem vártam, hogy olyan vagy jobb, tisztában voltam, mennyire lehúzták, de általában bejönnek a különc filmek és azok, amiket a kritikusok utálnak. De a maszturbálós jelenet felhúzott, szóval kikapcsoltam. Nem mondom, hogy igénytelen, de az én agyamnak nem kell ilyen barbár cucc. Vagy én vagyok kevés hozzá rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. július 24. 13:20 #10091
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Only God Forgives (2013)

Nekem érdekes módon bejött, pedig nem vártam sokat azután, amilyen szinten lehúzta szinte mindenki a filmet. A probléma ott lehetett, hogy mindenki egy Drive 2-őt várt, de végül egészen mást kapott. Én imádtam a Drive-ot, Winding Refn stílusa is közel áll hozzám, és itt sem csalódtam. A történet nincs túlkomplikálva, ahogy karakterek sincsenek túlságosan kidolgozva, de az egésznek megint van egy olyan zseniális atmoszférája, olyan egyedi légköre, ami beszippant. Vizuálisan brutálisan erős, a zene is tökéletesen passzol, és tele van elképesztően jól megkomponált jelenetetekkel. Erőszakosnak tényleg nagyon erőszakos, de ez teljesen beleillik a film szürreális hangulatvilágába.
Próbálom bepótolni az összes kimaradt filmjét a rendezőnek, és kíváncsian várom, legközelebb mivel áll elő.

10/8
2013. július 24. 13:28 #10092
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Kétely (2008)

Nem értem miért, bár sokan ha meghallják Meryl Streep nevét, azonnal Az ördög Pradát visel című filmre asszociálnak. Szerintem ebben sokkal hitelesebben alakított, itt tényleg el is hittem, akit eljátszott, még féltem is tőle.
10/8
2013. július 24. 13:45 #10093
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Nemrég megnéztem pár filmet, maradt egy kis időm beiktatni néhányat. Most nem írok inkább hosszú kritikát, mert besokal a Starity. laugh.gif

The thing
Ez a régi változat nagyon király. A rendező megteremtette azt a bizonyos feszültséget és ez egyszerűen lehengerlő. Nem tudod eldönteni, hogy éppen kiben van benne az a valami. Amúgy sokkal durvábbra számítottam, de még ez is nagyon hatásos volt. Anno igenis jogosan tartozott a gatyásdbacsinálsz filmek közé.
10/10

A zűrhajó
Németek...komolyan nem tudom, hogy pattant ki a rendező fejéből ez a film, de nagyon beletrafált. Nagyon jó, vicces és már-már agyzsibbasztó. Mondjuk azt mondják, hogy nagyon gagyi, de szerintem verhetetlen film. rohog.gif Az idiótaságot nem lehet felülmúlni. Bármennyiszer képes lennék megnézni. w00t.gif
10/10

Holtak hajnala remake
Már szerintem 100-szor biztos láttam és még mindig megunhatatlan! laugh.gif
10/10

Föld után
Istenítették, de szerintem semmi extra nincs benne. Én egy kicsit untam is. Az effektek viszont rendben voltak.
10/3

Végső állomás
Jó volt, jó volt, de nekem valami hiányzott belőle. A sztori, meg a gyilkosság megoldása ötletes volt, de nekem egy kicsit kiszámítható volt.
10/7
2013. július 24. 14:28 #10094
RencykeSmile
RencykeSmile
visszatérő vendég

StátuszÚj profil!<3
Hozzászólás: 154
Csatolások: 4
Azonosító: 196764
Könnyű nőcske
10/9
A film nem volt olyan szuper jó.Nagyon érdekes,rendkívűl lehet élvezni, és sokat lehet röhögni rajta.Ha van kedetek kacagni, és tanulni valamit,akkor nézzétek meg. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax, SmileyZ, nicol bellox
2013. július 24. 14:33 #10095
- törölt felhasználó -    
Man in Black 3 / Sötét zsaruk 3
Úgy indultam neki, hogy ez most biztos valami hülyeség lesz. Mondjuk az elején tényleg az volt, aztán kezdett alakulni. Volt benne egy-két jó rész.
9.
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. július 24. 16:04 #10096
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Parker (2013)
Jókat mondtak róla, meg eleve tetszett már az előzetes alapján is. Jó kis film volt, tetszett. Jlo nem alakított olyan szörnyűen, sőt.. Viszont Jason drágának, nem ez a legjobb filmje, de nézhető kis akció film lett az biztos, szóval ajánlom minden épp eszű akció film imádónak. thumbsup.gif
8.5/10

Bad Boys 2
Háh, ez jó volt, rég láttam. A beszólások ütnek benne rohog.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2013. július 24. 19:06 #10097
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Szökőhév (Leap Year)
2010

Az első 20 percet nem láttam belőle, de aztán bepótoltam. Már mikor megláttam a TV-ben akkor tudtam, hogy jó film lesz! Bár az eleje kicsit nyögve-nyelősen ment, a végére annyira megtetszett, hogy gyorsan meg is néztem még egyszer a neten. Most is megy a film, miközben írok. Hallgatom! rohog.gif És azt kell mondanom, hogy nagyon, nagyon jó film lett! biggrin.gif Imádtam, hogy nem volt a vége annyira kiszámítható. Mától ez az egyik kedvenc filmem! wub.gif Ja hát és Matthew Goode... blush.gif nagyon bejön! biggrin.gif spiteful.gif
10/10*** heart.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, baisée, Nikikke
2013. július 25. 10:00 #10098
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Csípem a családod (The Oranges,2011)

Kezdjük ott,hogy el sem olvastam miről szól a film,csak megnéztem rohog.gif Ez rossz szokásom különben aztán meg meglepődök mikor meglátom miről is van szó rohog.gif Leighton Meester fantasztikus,nem tudom őt nem imádni akárkit is alakít heart.gif Hugh Laurie is szimpatikus,itt tenném hozzá,hogy egyetlen részt sem láttam a Doktor House-ból tehát nem amiatt szimpi rohog.gif Egyedül a Vanessát alakító csaj nem volt szimpatikus,de a karakter se maga a csaj.Engem nagyon irritált blush.gif A történet érdekes volt,de mintha láttam volna már hasonló filmet..nem is egyet blush.gif Na jó igazából semmi különleges nem volt a filmben,nekem akkor is tetszett.A 24 éves csaj összejön a dupla annyi idős pasival aki mellesleg az apja legjobb barátja blush.gif A korkülönbség miatt sejtettem,hogy mi lesz a film vége,de örülök,hogy összejött ez a két cseppet sem összeillő páros.Hülyén néztek ki együtt az biztos,de csak mert a pasi annyi évvel idősebb még szerethetik egymást blush.gif Gondolom blush.gif

10/8

Az Olasz meló (The Italian Job,2003)

Valaki az egyik fórumon azt írta ezt nehéz fikázni..nekem nem esik nehezemre pardon.gif Az első 50 perc semmit nem ér,csak arra jó,hogy elvegye az értékes időmet dry.gif Az én hibám is,mert se a kép,se a hang nem volt túl tökéletes így kevésbé élvezhető akármilyen film is blush.gif Kedvelem Mark Wahlberg-et és Charlize Theron-t is,nélkülük ennyire sem tetszett volna.Főleg Mark nélkül blush.gif Miután jobban beindultak a dolgok már tetszett,de a film fele akkor is rossz volt,így mindegy mennyire volt pőrgös a vége,túl jó pontot nem adok rá blush.gif

10/5.5

New York-i bújócska (New York Minute,2004)

Nem csak a kedvenc Olsen filmem,de ha az eddig látott összes filmet nézem akkor ez a 4. kedvencem laugh.gif Bármikor megnézem laugh.gif

10/10*
2 felhasználónak tetszik: Évike12, House Of Wax
2013. július 25. 10:35 #10099
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Elrabolva/Taken
Most láttam először ezt a filmet, de imádtam. Néha már a körmömet rágcsáltam annyira izgi volt. Szeretem nagyon az ilyen kémes, nyomozós filmeket smileeee.gif
Szerintem érdemes volt megnézni.
10/10
13 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Évike12, Fanni00, BunnyGirl, Kazuo, szőkecica, Tulipán16, patrícia4, sMokEe.cLouD, hayley4, Jody, TheDanush
2013. július 25. 15:28 #10100
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

A zöld urai

Most láttam harmadjára, csak húgom miatt meg kellett nézni,(mert amikor legelőször elkezdtük együtt, akkor összevesztünk Nodon, ő megsértődött és kirohant a szobából.) és gondoltam leülök vele én is. A mese még mindig megunhatatlan, és annyira varázslatos, ráadásul húgom kommentjei, amikor MK. segítségért sietett z apjához, ő kikapcsolta a monitorokat és nem vette észre, hogy a lánya ott integet neki. Ő erre totál idegesen ordibálni kezd, hogy "Nézz már rá arra a nyomorék monitorra!!" - Nekem már csak ezért is megérte újra megnézni.
Még mindig 10/10 bár a magyar szinkron katasztrófa, Csőre Gábor és Stohl András viszik el a pálmát. Angolul sokkal élvezhetőbb.
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Tulipán16, Misao
710 oldal 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!