Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 17. 14:47 #10301
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
The Great Gatsby

Nagyon jó volt Leo-t újra valami nagyszabású múviban látni, mert ő továbbra is egy eszméletlen színész. Carrey Mulligan meg szerintem ezután bátran nevezheti magát az ipar légfeltörekvőbb,legbájosabb,legtehetségesebb brit színésznőjének. Istenem, úgy néz ki az a nő mint egy porcelán baba, az már csak ráadás, hogy nagyon ért ahhoz amit csinál. Őszintén szólva meg voltam győződve róla,hogy DiCaprio oldalán totál elveszett és jelentéktelenül fog lejönni majd a karaktere,de nem. w00t.gif Noha, ez eddig mind szép és jó, a látvány,zene mind,mind 10* - egyetlen bajom; a story vontatott volt. Sajnos, hol már untam az egészet. Nagyon húzták-halasztották az eseményeket az elején, a végén meg röptében bevágtak minden lényegesebb jelenezett, a néző meg eméssze meg ahogy akarja. Nem volt ez így olyan jó. Olyan érzésem van,mintha elkapkodták volna. Bár gondolom sokan nem értenének velem egyet,mert amúgy tényleg régen láttam már ilyen látványos filmet.

10/6.5
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, Alison Lerman, hayley4
2013. augusztus 17. 15:09 #10302
Brelly
Brelly
új tag
Hozzászólás: 83
Csatolások: 4
Azonosító: 194497
A szobatárs (2011, The Roommate)

Akárhányszor látom ezt a filmet mindig felkavar. De kétségtelenül egy remek kis alkotás, ami egész végig teljes mértékben izgalomban tart. Egy igazi kis feszültségbomba finomabbnál finomabb jelenetekkel és részekkel. Leighton-t itt is egyszerűen imádtam. heart.gif Igaz, nem az a megszokott szerep amit eddig láttam tőle, de nagyon élveztem hogy egy új arcát is megismerhetem. A szinkronhangjával annyira nem voltam megelégedve, de annak szemet hunyok mert a végére már eléggé megszoktam. Néhol azért én is megijedtem egy kicsit, amiket csinált, az félelmetes volt. unsure.gif De legalább nem unatkoztunk a film alatt / legalábbis én nem. Minka Kelly karaktere is szerethető volt, csak nekem túlságosan is jó kislány és én inkább az izgalmasabb egyéniségekért rajongok. blush.gif Ajánlom mindenkinek aki még nem látta, mert egyáltalán nem rossz film. Kicsit romantikus, de vannak benne egészen elmebeteg dolgok is, és verekedésben sincs hiány. rohog.gif

10/9
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, BunnyGirl, SmileyZ, katie993
2013. augusztus 17. 15:12 #10303
- törölt felhasználó -    
Szerelmünk Lapjai
Már annyian ajánlották, hogy tegnap megnéztem, és nem csalódtam, tényleg nagyon szép film. És megható. cray.gif Mindenkinek ajánlom smileeee.gif
10/10
9 felhasználónak tetszik: Fanni00, House Of Wax, Alison Lerman, Jody, Vampiregirl1, BunnyGirl, hayley4, SmileyZ, katie993
2013. augusztus 17. 17:58 #10304
Roxy44
Roxy44
új tag

Státusz,,I wish I was a little less... passionate. I'm a very passionate person."
Hozzászólás: 85
Csatolások: 0
Azonosító: 206404
Idézet (RockerŁány @ 2013.05.31. 16:13)
10 dolog, amit utálok benned 
&
Lovagregény

Heath filmjei, mindegyikben nagyot alakít, el sem mondhatom, milyen jó érzés volt látni őket, és látni, amíg élt.
És amint már említettem, erre a 10 pont kevés.

Jól mondod!! smileeee.gif
2013. augusztus 17. 18:37 #10305
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Elysium / Elysium - Zárt világ

Nem láttam még a District 9-t, de tervbe van véve. Viszont még így is felfedeztem a hasonlóságot a rendező munkái között, mivel sokat olvastam a filmről. Az Elysium egy jó sci-fi, viszont sokszor felidegesített, és nem mindig az aktív kamerarángatással. Például mikor a szemétláda ügynök arcát leszedték, tapsikoltam örömömben, rá 10 percre, meg visszanövesztik a búráját, azt bedugják egy kicseszett robotgúnyába, nah ott kivoltam. Az Elysium nagyon mutatós volt és a film zenéjét is jó volt hallgatni.
10/8
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Évike12
2013. augusztus 17. 20:48 #10306
- törölt felhasználó -    
Tegnap este kaptam el valamelyik csatornán a Véres hétvégét, az elejéről picit lecsúsztam, de a lényeg azért még átjött. Nos azt kell mondjam, ilyen pocsék filmet rég láttam.
*SPOILER*
Hozzá kell tennem, amikor elkezdtem nézni, klasszul indult...gyönyörű, szinte már-már mesés táj, jó főszereplők, szóval nagyjából minden adva volt ahhoz hogy élvezze az ember. Egészen addig, amíg olyan logikai bukfencekbe nem fulladt az egész, hogy egyszerűen semmit nem értettem belőle, elvesztettem a fonalat. Horrornak, kicsit thrillernek indult, és lett belőle egy nagy kutyvasz. Ahogy a film haladt előre, egyre több kérdőjel merült fel bennem, egyre több elvarratlan szál maradt a levegőben, rejtélyesnek szánt, de ehelyett kissé-nagyon idegesítő mozzanatok bukkantak fel, és haltak el logikus magyarázat nélkül. Pl. a végén meghalt Carla, azt hiszem talán egy szigonypuskával(?) lőtték le, de mégis hogy és ki, ha a férjén kívül senki nem volt ott, és ráadásul még csak nem is egy helyen voltak abban az időben?? Aztán a film utolsó 3 percében( blink.gif ) a pasit is halálra gázolták, és ami végképp idegesített, hogy nem tudtam meg ki ölte meg őket. Ez a természet bosszúja akart lenni? (Merthogy rajtuk kívül más nem igen volt a sziegeten). Ki gyilkolta le őket? Ezekre nem kaptam választ, és egyszerűen..csalódott voltam. Többet vártam a filmtől, mert jól indult. Csak annak ajánlom, aki szeret töprengeni az értelmetlenségeken min. 15-20 órát.

10/3
1 felhasználónak tetszik: coke.
2013. augusztus 18. 00:08 #10307
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Harry Potter I.-VII.

Végre, sikerült megtartani az első Harry Potter maratont. Na jó, ugyan nem egyhuzamban ment, összesen 4 napot vett igénybe, de az utolsó 5 részt legalább egymás után néztük meg.
Nem tervezem itt elkezdeni részletezni, és teletömködni a kedvenc jeleneteimmel vagy idézeteimmel, tongue.gif mert rengeteget írhatnék róluk és nagyon sok helyet igényelne, meg aki látta, tudja miről beszélek, de azért én szerintem mégis megteszem. A többszörös rendezőváltás ellenére is mégis egy elég jól összeállított filmsorozat, tehetséges színészekkel, teli gyönyörűséges brit akcentusokkal wub.gif zenével. Kezdhetném, hogy Team Romione, Team Ron, Team Luna, de a végtelenségig sorolhatnám, mert a sok év alatt mindenki annyira a szívemhez nőtt, hogy elmondani nem tudom. A mai napig sírni tudok, amikor megnézek egy: Last day of shooting videót, vagy ilyesmi, hiába nem ismerem személyesen a szereplőket, de gyakorlatilag együtt nőttem fel velük. (A kettő kivételével mindegyiket láttam moziban is, némelyiket kétszer.) Együtt bolyongtam velük a Roxfortban, (vagy Hogwarts, ahogy tetszik) együtt oldottuk meg a rejtélyeket, és kerültünk bajba. Hiába van vége, mindig az életem része marad, úgy, mint a Gyűrűk ura, vagy a Buffy. Ráadásul ugyanúgy nem lennék az az ember, ha nem látom ezeket a részeket. Farsangokon, de még gimiben bolondballagáson is Hermionenak öltöztem. laugh.gif (Igaz, mert könnyebb volt kivitelezni, mint egy harci szerkót Legolas karakteréhez. tongue.gif )
Speciel a kedvenc részem a Tűz serlege, egyszerűen imádom az olyan filmeket, játékokat, sorozatokat könyveket ahol próbák elé állítják a főhősöket. Ráadásul a legjobb zenék, (Patrick Dyle- An another year ends című szerzeménye a legeslegjobb HP befejezés) és a legszebb, viccesebb monológok is itt vannak. A "3 pasi egy csajszi, 4 merül le, hány bukkan föl?! - Ne mondjatok ilyet!" például örökké szállóigévé lett a családunkbsn, csak úgy, mint a varázsigék vagy a háznevek. Amikor felvettek egyetemre, apa úgy kezdte a gratulációt, hogy Nahát, Mardekáros lettél? _nevet.gif
Igaz, hogy a film is úgymond egyre..sötétebb lett a részek elhaladtával, de szerintem sokkal humorosabb is. Most, ahogy néztem, azt vettem észre, többet nevetek a 6 és 7. részeken.
A lényeg, engem mindig elvarázsol, tátott szájjal bámulom, mint egy kisgyerek, de nem érdekel. Fantasztikusan felépített történet, izgalmasabbnál izgalmasabb és kiszámíthatatlan, megindító és érzelmes jelenetek tömkelegével tele. Mélységesen tisztelem Rowlingot a könyvek megírásáért és természetesen a film készítőit is a remekművek létrejöttében. Örökké a részem marad és előkelő helyet foglal a kedvenc filmjeim listámon. smileeee.gif
10/10
13 felhasználónak tetszik: Christo, Misao, Brelly, Lady Suzy, Kazuo, BunnyGirl, hayley4, benyaw93, sMokEe.cLouD, Jody, SmileyZ, Sztár Mániás, areo
2013. augusztus 18. 17:24 #10308
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Intouchables - Életrevalók
Ezt a filmet nagyon sokszor láttam már, imádom. Most legutóbb azért néztem meg mert a városom közösségi házában nagyképernyőn vetítették és úgy még nem láttam. Hát még mindig nagyon sokat nevettem és megható is volt. Omar Sy az egyik legjobb arc a színészek közt wub.gif A filmnek 10/100 heart.gif

Charlie St. Cloud - Charlie st. Cloud halála és élete
Ezt is láttam már, kedvem támadt ismét megnézni. Most könyvben olvasom, azt mondták abban jobb. A filmnek 10/9

From Prada to Nada - Az élet Prada nélkül
Ezt ma néztem meg, nekem tetszett, olyan kis "cuki" romantikus film. Nem ismertem a szereplőket de mind nagyon szimpi volt. Ja, Kuno Becker-t ismertem benne, na ő egy tuskó volt ebben. smileeee.gif Jó kis kikapcsolódás volt délutánra. 10/9
4 felhasználónak tetszik: Nikikke, hayley4, Jody, Kazuo
2013. augusztus 18. 17:54 #10309
- törölt felhasználó -    
Hallgass a szívedre 10/10
Csodálatosan, fájdalmasan tanulságos. Nincs rá jobb kifejezés. smileeee.gif Kevés olyan film van , ami olyan nagy hatást érne el nálam mint a Szerelmünk lapjai vagy a P.S I Love you. De ez határozottan az ilyen filmekhez sorolható. A film felénél 5 percenként rám jött egy rettentően kellemes sírógörcs , a vége után pedig negyed órán keresztül csak mosolyogva meredtem a semmibe. Ajánlom mindenkinek heart.gif
7 felhasználónak tetszik: Misao, Brelly, Alison Lerman, Jody, itsjustme, dijansalihu, Destiny015
2013. augusztus 18. 17:56 #10310
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Trója
Na itt az eleje nem tetszett,a vége jó de már ezerszer láttam már!
10/10***
2013. augusztus 18. 18:18 #10311
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Christo @ 2013.08.17. 18:37)
Elysium / Elysium - Zárt világ
Nem láttam még a District 9-t, de tervbe van véve. Viszont még így is felfedeztem a hasonlóságot a rendező munkái között, mivel sokat olvastam a filmről. Az Elysium egy jó sci-fi, viszont sokszor felidegesített, és nem mindig az aktív kamerarángatással. Például mikor a szemétláda ügynök arcát leszedték, tapsikoltam örömömben, rá 10 percre, meg visszanövesztik a búráját, azt bedugják egy kicseszett robotgúnyába, nah ott kivoltam. Az Elysium nagyon mutatós volt és a film zenéjét is jó volt hallgatni.
10/8

Jó pozitív kritikát olvasni a filmről. Jelenleg nagyjából körülbelül ez az egy darab az, amivel szemezek, hogy esetleg beülnék rá a moziba. Kár, hogy nem láttad a District 9-et, mert akkor megkérdeztem volna, mennyire hasonlóak. biggrin.gif
Én láttam, sőt, még DVD-n is megvettem. Erős darab, nekem anno tetszett. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2013. augusztus 18. 19:52 #10312
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Ghost (1990) 10/10
Whoopi Goldberg poénjain még mindig jókat nevetek.
3 felhasználónak tetszik: Jody, Brelly, coke.
2013. augusztus 18. 20:02 #10313
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Ha/Ver de az angol címe sokkal jobban tetszik!
Nagy reményekkel telve ültem le megnézni, mert olyan sok jót hallottam róla, no meg az IMDbs értékelés is egy jó filmként említette. Azért a 7,8as értékelés nem kevés! blink.gif
Az eleje még tetszett, egy ártatlan kis szerencsétlen fiú vágyai, a hírnév és az elismerés iránt. Aranyos sztori. smileeee.gif Ez még reális vágynak tűnt. Jókat nevettem, a 'Más most méhecske arca?!' poénokon például és az is megrázott, amikor Aaront leszúrták.
Álmaimban nem gondoltam volna, hogy az egészből egy ilyen Kill Bill szerű értelmetlen gyilkolós film lesz (amiben állandóan káromkodnak,) két, érzelmileg totálisan halott karakterrel. Amikor a tízéves Cloe elkezdte brutálisan ölni a szereplőket akkor eléggé meglepődtem. Nem szeretem az olyan filmeket, ahol értelmetlenül ölnek halomra embereket, még akkor is, ha megérdemlik. A főhősök sorozatgyilkosok ezen nem lehet szépíteni. És lehet vicces, és menő és ez csak egy film, de akkor sem normális. Ő egyébként, Aaronnal és Nicholassal elég jól alakított ez kb. az egyetlen olyan film, amiben szerettem Cage-et.
Nekem ez a film csalódás volt, lehet majd megnézem a folytatást, de pénzt tuti nem adok ki rá.
Amúgy hihetetlen, hogy Matthew Vaughn rendezte, ugyanaz, aki az egyik kedvenc filmemet, a Csillagport, sosem gondoltam volna.
10/6
2 felhasználónak tetszik: Christo, hayley4
2013. augusztus 18. 20:28 #10314
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Fejjel a bajnak - (First Daughter)

A vége kicsit befejezetlen volt, de attól függetlenül nem volt rossz! Mondjuk hatalmasat dobott rajta Marc Blucas és a zöld szeme. blush.gif biggrin.gif 10/9
2013. augusztus 18. 20:34 #10315
- törölt felhasználó -    
Az éhezők viadala.

Másfél év után sikerült rávennem magam, hogy leüljek eme film megnézéséhez. Nem szeretem a túlértékelt filmeket, amiket orrba-szájba harangoznak, mert akkor nekem valamiért kezd ellaposodni az egész körülmény miatt. No de, ez már inyemre volt, mivel kiváncsi voltam Jennifer mások által hallott remek szinészi képességeire, nem úgy mint a tvájlágt bigyuszra, mert arra egy másodpercet nem vesztegetnék, a *Hófehér és a vadász* után.

Tehát kellemes csalódás ért, mivel az alapsztoriját nem tudtam, igy hát a cimére hagyatkoztam, na és be kell vallanom rég éreztem ilyet filmnél. Voltak pillanatok mikor izgultam. A méhkasos résznél, illetve annál a résznél, ahol a csaj kezét, lábát se tudta mozgatni, mivel teljesen rátelepedett az a r*banc. rohog.gif na még 1-2 szitunál. biggrin.gif Jennifer hihetetlenül jól alakitotta szerepét. Határozott és talpraesett volt. Az érzelmeket is egész jól mutatta ki, bár még van mit tanulnia, de elnézem mivel kezdőnek számit (szerinem). smileeee.gif Egész hiteles volt, bár az elején a felkészüléses részben szivesen néztem volna tőle valami fizikai erőfeszitést az ijlövésen kivűl. A főszereplő srác annyira nem tetszett, de voltak jó momentumai azt meg kell hagyni, de van még mit tanulnia. Középpontra vágyott. A szőkés haján gondolkoztam, hogy vajon az eredeti hajszine-e vagy a film kedvéért kellett befestetnie? blink.gif Tudom ez hülyeség, de minden sz*rt és lényegtelen dolgot képes vagyok észrevenni. Az elejét nem nagyon értettem, kicsit lehetett volna a "gyengébbek" kedvéért jobban kibontakoztatni, bemutatni. Nem hiányoltam a szorult helyzetek, mivel pont elegendőt vettek fel, amiken komolyan a két kezem tettem össze. biggrin.gif Igen, a filmek nézése közben én is beleképzelem magam oda, és igy jobban átérzem az egész szitut. Ahhoz képest, hogy ma megannyi remake* készül, milyen jól el lett találva, hogy ezt összehozták. Vagy ez is egy remake? Nem tudom még, majd utánanézek. Üssetek a buta fejemre. rohog.gif blush.gif Összességében nézhető film volt. A története megragadta figyelmem, és alig várom a Novembert, hogy a következő részt is lássam majd valamikor. Ha valahol megtalálnám könyv formájában, annak garantáltan örülni tudnék. De egy kis lelkiismeret furdalásom is lenne, mert ha olvasnám a sorokat, már a konkrét kép is eszembe jutna, és ez olyan *izé*. rohog.gif Mellesleg nem vagyok jó *filmkritikus*, és nem vagyok jártas a filmek világában, se a szinészek és azok képességeiben. biggrin.gif Nem túl sok filmet láttam, és azon belül is inkább az ismertebbeket, de sose késő behozni szerintem, és pont ezen vagyok. Mostanság rákattantam ismételten egy kicsit a filmek kutatására. Hátha találkozok egy-kettővel amik igazán elnyernék a tetszésem. Na de inkább nem magyarázkodom, úgyse erről szól ez a topic. blush.gif

10/9
3 felhasználónak tetszik: Nikikke, hayley4, Sztár Mániás
2013. augusztus 18. 20:37 #10316
Nórii_xd
Nórii_xd

StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
Hozzászólás: 509
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
A koszorús lányok bosszúja
Hát nemtudom nemvolt valami nagy film jó tényleg voltak benne vicces részek de igazából nemkaptam röhögőgörcsöt egyszer meglehet nézni a Norbit jobban tetszett 10/7-8 biggrin.gif
2013. augusztus 18. 20:41 #10317
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Alison Lerman @ 2013.08.18. 20:02)
Ha/Ver de az angol címe sokkal jobban tetszik!
Nagy reményekkel telve ültem le megnézni, mert olyan sok jót hallottam róla, no meg az IMDbs értékelés is egy jó filmként említette. Azért a 7,8as értékelés nem kevés! blink.gif
Az eleje még tetszett, egy ártatlan kis szerencsétlen fiú vágyai, a hírnév és az elismerés iránt. Aranyos sztori. smileeee.gif  Ez még reális vágynak tűnt. Jókat nevettem, a 'Más most  méhecske arca?!' poénokon például és az is megrázott, amikor Aaront leszúrták.
Álmaimban nem gondoltam volna, hogy az egészből egy ilyen Kill Bill szerű értelmetlen gyilkolós film lesz (amiben állandóan káromkodnak,) két, érzelmileg totálisan halott karakterrel. Amikor a tízéves Cloe elkezdte brutálisan ölni a szereplőket akkor eléggé meglepődtem. Nem szeretem az olyan filmeket, ahol értelmetlenül ölnek halomra embereket, még akkor is, ha megérdemlik. A főhősök sorozatgyilkosok ezen nem lehet szépíteni. És lehet vicces, és menő és ez csak egy film, de akkor sem normális. Ő egyébként, Aaronnal és Nicholassal elég jól alakított ez kb. az egyetlen olyan film, amiben szerettem Cage-et. 
Nekem ez a film csalódás volt, lehet majd megnézem a folytatást, de pénzt tuti nem adok ki rá. 
Amúgy hihetetlen, hogy Matthew Vaughn rendezte, ugyanaz, aki az egyik kedvenc filmemet, a Csillagport, sosem gondoltam volna.
10/6

Én úgy ültem le a filmhez, hogy egy vígjátékot fogok nézni, ami végül is igaz, de azért voltak benne durvább részek. Pölö mikor a srác megtanulja, hogy a szuperhősködés nem olyan mint a filmekben meg a képregényekben az egy kicsit betalát nálam, nagyon sajnáltam a szerencsétlent. De amúgy szerintem nem volt rossz, Hit Girl iszonyat nagy volt benne, főleg miatta tervezem a második rész megnézését. Meg úgy láttam, hogy Kick Ass is kikupálódott a folytatásra. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Misao
2013. augusztus 18. 23:12 #10318
Tenshi
Tenshi
visszatérő vendég

StátuszRed moon, red ocean. Under the beautiful sky...
Hozzászólás: 183
Csatolások: 0
Azonosító: 209717
Sinister (2012)
10/5
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. augusztus 18. 23:28 #10319
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Hallgass a szívedre
elkoboztam barátomtól a távirányítót, és csak kapcsolgattam, mert meguntam a focit, aztán hirtelen belebotlottam ebbe a csodába. már nem tudom, hanyadszor láttam, de még mindig gyönyörű film, és még barátom gúnyos megjegyzései sem tudták elérni, hogy ne zokogjam végig a végét. imádom, ahogy egy kis időre elhiteti velem, hogy van igazi szerelem.
egyszerűen csodálatos, valószínűleg ha írnék egy listát a legjobb/legmeghatóbb drámáimról, ez szerepelne rajta. meghajolo.gif

10/9.5
9 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, dijansalihu, Brelly, Destiny015, Fanni00, hayley4, Misao, katie993, sMokEe.cLouD
2013. augusztus 19. 01:56 #10320
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (2011)

Imádtam. Komolyan mondom nagyon jó film lett. Megérte az a kettő óra seggelés. rohog.gif Hozta a megszokott Marvel stílusát. Nem figyeltek arra, hogy a számítógépes dolgok ne nagyon látszódjanak de ez már részlet kérdés mivel az összes Marvel filmnek ez (is) a hibája. Imádom az olyan filmeket aminek kapcsolata van a háborúhoz vagy valamilyen ilyesmi történelmi eseményhez. Chris ismét hozta a formáját. Nekem a vézna is tetszett de valljuk be, hogy az izmosabbik változat jobban néz ki. rolleyes.gif Engem a vége viszont kicsit megringatott. Amikor a lány is elbúcsúzott tőle.. Nem bírja az ilyeneket a kis szívem. És amikor Chris felkelt és az egész ahol aludt csak egy beépített szoba volt és amikor kiment. Aaajj nem bírom az ilyeneket ezért már nem is tudom, hogy min kezdtem el pityeregni. rohog.gif De így, hogy megnéztem legalább Amerika kapitány része össze állt a Bosszúállók filmjéhez már csak a többiekét kéne megnéznem. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, dijansalihu, Vampiregirl1
710 oldal 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!