Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 19. 11:25 #10321
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Idézet (baisée @ 2013.08.19. 01:56)
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (2011)
Imádtam. Komolyan mondom nagyon jó film lett. Megérte az a kettő óra seggelés.  rohog.gif Hozta a megszokott Marvel stílusát. Nem figyeltek arra, hogy a számítógépes dolgok ne nagyon látszódjanak de ez már részlet kérdés mivel az összes Marvel filmnek ez (is) a hibája. Imádom az olyan filmeket aminek kapcsolata van a háborúhoz vagy valamilyen ilyesmi történelmi eseményhez. Chris ismét hozta a formáját. Nekem a vézna is tetszett de valljuk be, hogy az izmosabbik változat jobban néz ki.  rolleyes.gif Engem a vége viszont kicsit megringatott. Amikor a lány is elbúcsúzott tőle.. Nem bírja az ilyeneket a kis szívem. És amikor Chris felkelt és az egész ahol aludt csak egy beépített szoba volt és amikor kiment. Aaajj nem bírom az ilyeneket ezért már nem is tudom, hogy min kezdtem el pityeregni.  rohog.gif De így, hogy megnéztem legalább Amerika kapitány része össze állt a Bosszúállók filmjéhez már csak a többiekét kéne megnéznem.  rohog.gif

Bocsánat de elfelejtettem írni, hogy mennyire értékeltem. rohog.gif

10/10
2013. augusztus 19. 11:54 #10322
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Oblivion / Feledés

Ez nagyon unalmas volt. Vagy ennyire számít, hogy nem bírom Tom Cruise-t. De ha jobban belegondolok, a filmnek nem volt semmi értelme. Jézus, 2 órás film volt és én végig is néztem, hátha kisül belőle valami. rolleyes.gif
10/2 Két pont a látványra, azt többet ne lássam ezt a filmet.
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kiim, sMokEe.cLouD, House Of Wax, Évike12
2013. augusztus 19. 12:28 #10323
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 184939
Feledés.
Mindenesetre az biztos, hogy soha többé nem fogom megnézni. smileeee.gif
Unalmas, erőltetett, összelopott film, semmi eredetiséget nem láttam benne. Ráadásul a történet haladtával egyre rosszabb lett... A befejezést meg inkább hagyjuk. Oh, és a zene is hitvány volt. 10/2
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. augusztus 19. 12:56 #10324
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Napos oldal

Már régóta meg akartam nézni, mert sok jót hallottam róla és meg kell mondjam, ez egy méltán elismert film.
A sztori nagyon érdekes, olykor megható és vicces volt bár ez a téma sajnos nagyon rosszul érint. unsure.gif
Jenny alakítása tényleg kiváló, minden egyes gesztusából a tökéletesség árad. Hihetetlen tehetséges. De Bradley sem panaszkodhat, és a monológjait is nagyon bírtam. Tetszett, bár nem hiszem, hogy hamar újranézem, még emésztgetem a filmet.
10/9
6 felhasználónak tetszik: baisée, Christo, BunnyGirl, sMokEe.cLouD, hayley4, House Of Wax
2013. augusztus 19. 13:43 #10325
- törölt felhasználó -    
Horrora Akadva 5.

Évek óta a Horrora Akadva filmek rabjává váltam, és gondoltam már megnézem az 5. részét is. Egyébként nekem mind közül a 3. része a kedvencem, utána a 4. is jó lett. smileeee.gif A filmre kitérve nem csalódtam igazán, bár Anna Faris nélkül kicsit más volt, hiszen ő volt a megszokott, és nem Ashley Tisdale. Az ő játékával se volt túl sok gondom, de Annához nem ért fel. Úgy éreztem mintha nem mert volna bevállalni kicsit "többet", de viszonylag okés volt. Voltak olyan részek mikor olyan hangosan felvettem, hogy az egész ház hallotta. rohog.gif Hihetetlen milyen marhaságokat ki tudnak találni. A legviccesebb rész az volt, mikor Ashley az ágyban "szórakoztatta" magát. (a videós rész pontosabban) Hát itt azt hittem meghalok a nevetéstől. _nevet.gif Voltak lapos poénok is, de azok elnézendőek, és hát mindig előfordul egy filmben. Az eseménysorok gyorsan történtek, szóval néha lemaradtam, és kérdeztem magamtól, hogy *WTF?! biggrin.gif* Bár a HA-nak amúgy sincs sokatmondó értelme. biggrin.gif A vicces az egészben, hogy a Kört ismét felhozták, de a Paranormallal köritve. LOL Összeségében tűrhető volt, és nem rontották el teljesen az én szemszögemből nézve.

10/7.5
2013. augusztus 19. 15:16 #10326
- törölt felhasználó -    
Az éhezők viadala
Nem vagyok rajongója, de nincs mit hozzáfűznöm.
10/10
16 felhasználónak tetszik: Tenshi, Christo, BunnyGirl, baisée, iannina, Alison Lerman, Vampiregirl1, hayley4, duracell, Lady Suzy, Sztár Mániás, SmileyZ, Misao, Évike12, sMokEe.cLouD, TheDanush
2013. augusztus 19. 15:41 #10327
Christo
Christo

District 9

WTF? Ez a film aztán teljesen másképp közelíti meg az idegenek érkezését. Társadalomkritika van itt bőven, mondjuk a nigériaiak biztos nem díjazták a filmet úgy, mint az akadémia. biggrin.gif Kicsit kiakadtam, hogy ugyanaz a színész van benne, aki az Elysiumban a legk-cs-gebb karakter volt, de aztán túltettem magam rajta. laugh.gif De basszus, ilyen befejezést... rolleyes.gif
10/8
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Sally Sparrow
2013. augusztus 19. 18:37 #10328
baisée
baisée
unappreciated artist

Maisie tudja (2012)

Nagyon jó film volt. A mondanivalója pedig eléggé szívhez szóló volt szerintem. És az a szomorú benne, hogy tényleg vannak ilyen szülők akik inkább nevelőkre bízzák a gyereküket, minthogy ő vigyázna rá. Szörnyű az ilyeneket látni és nagyon szívszorító is. Az elképesztő volt, hogy a kislány nem is tudom, hogy hány éves volt de mennyire el tudta játszani a szerepét. Amilyen átéléssel. Alexander alakítása nagyon jó volt a filmben, bár az elején eléggé kis szerencsétlent játszott de a végére megjött az esze. Csak az volt zavaró, hogy soha nem húzta ki magát hanem össze görnyedve ment, de ez legyen a legkisebb bajom. rohog.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: Kiim, Alison Lerman
2013. augusztus 19. 18:56 #10329
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
The Perks of Being a Wallflower/Egy különc srác feljegyzései ( 2012 )

Amikor a film előzetesét néztem és hallottam, hogy mit mondanak róla, akkor nagyon tetszett, és úgy voltam vele, hogy ez egy fantasztikus film. De az őszintét megvallva nem ilyennek képzeltem el, és csalódtam is benne..egy kicsit. A film első fél órája halál unalmas volt, és semmi izgalmas nem történt benne. Majd utána sem mondhatnám, hogy történtek csavarok vagy bármi más is benne. Logan Lermant most láttam először filmben, és nem igazán ilyennek képzeltem. Azt hittem, hogy jobb színész, de szerintem többre is képes. Aztán Emma Watson. Eddig a legtöbb filmjét láttam, és mindegyikben fantasztikus volt. De ebben. Hát csalódás volt nézni. Egy kicsit meglepett. Amúgy a film története az jó volt, és így összességében sem volt a rossz. Bér láttam már jobb ilyen feelinges filmet. A végénél már alig vártam, hogy vége legyen.
10/7,5
3 felhasználónak tetszik: baisée, hayley4, areo
2013. augusztus 20. 12:43 #10330
Orion
Orion
új tag
Hozzászólás: 29
Csatolások: 5
Azonosító: 34081
Idézet (WaKa @ 2013.08.19. 12:28)
Feledés.
Mindenesetre az biztos, hogy soha többé nem fogom megnézni. smileeee.gif
Unalmas, erőltetett, összelopott film, semmi eredetiséget nem láttam benne. Ráadásul a történet haladtával egyre rosszabb lett... A befejezést meg inkább hagyjuk. Oh, és a zene is hitvány volt. 10/2

Pont a zenére mondani, hogy hitvány? ohmy.gif
2013. augusztus 20. 13:33 #10331
Christo
Christo

Idézet (Orion @ 2013.08.20. 12:43)
Pont a zenére mondani, hogy hitvány?  ohmy.gif

A zene meg a látvány az nagyon jó volt, de nálam egy filmnél ez csak félsiker.
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. augusztus 20. 17:05 #10332
Orion
Orion
új tag
Hozzászólás: 29
Csatolások: 5
Azonosító: 34081
Idézet (Christo @ 2013.08.20. 13:33)
A zene meg a látvány az nagyon jó volt, de nálam egy filmnél ez csak félsiker.

Úgy értettem én is, hogy arra pont nem lehet panasz, egyébként én is felemás érzésekkel jöttem ki anno a moziból.
2013. augusztus 20. 18:16 #10333
- törölt felhasználó -    
Nagyfiúk 2.
Számomra hatalmas csalódás volt.Többet vártam a filmtől,de szerintem a színészektől is.Nem hinném,hogy még egyszer is valaha megnézem.
10/2(no,azért annyira nem húzzuk le.)
2013. augusztus 20. 19:43 #10334
baisée
baisée
unappreciated artist

Vidéki lány (2011)

Hát.. Nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. A története tetszett, hogy a 13 éves csaj neki vág stoppal Las Vegas-nak és a három főszereplő is nagyon jól lett össze válogatva. DE! Eddie szerepe még engem is megijesztett. Az, hogy pszichopata volt (és sánta a legrosszabb keverék rohog.gif ) az elején nem nagyon derült ki, bár a szélvédős fenyegetése kicsit mutatta, hogy nincs ki mind a négy kereke. Viszont nagyon de nagyon jól játszotta ezt a szerepét. Magasra tette a mércét nálam a Nyomorultaknál és szerintem sikerült is megugrania. Blake meg hozta a formáját. Imádtam a beszólásait és azt ahogy törődött a lánnyal. És kicsit megijedtem amikor elmesélte, hogy az a kisfiú aki benne volt az az ő és Eddie gyereke. Meg amikor kiderült, hogy követi őt, és vele is ugyan ezt tette, mint a másik lánnyal. Elgondolkodtató volt szerintem. Na és a film vége.. Ott egy kicsit megdöbbentem. Kiábrándító volt, hogy mindenki mindenkit lelőtt. És szerintem egyáltalán nem volt boldog vége nem tudom, hogy miért írták azt. Így összességében jó film volt de ez olyan egyszeri vagy kétszeri nézésre való film az egyszer biztos. rohog.gif

10/7
2013. augusztus 20. 19:53 #10335
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
High School Musical - Szerelmes hangjegyek ( 2006 )

Kiskorom egyik nagy Disney filmje. Hát mikor megláttam, hogy ez van a Disneyn nagyon megörültem, mert régen láttam már. Régen imádtam, és láttam már vagy százszor. Bár mostanra, hogy nagyobb lettem, már nem igazán tetszik. A dalok amik voltak benne, hát azok fantasztikusak. A színészekkel sincsen semmi bajom, mert ebben a filmben ismertem meg többek között Vanessa Hudgents, Zac Efront és Ashley Tisdalet is. Talán a három rész közül ez az amelyik a legkevésbé tetszett. De összességében jó a film története, és jól is alakítottak benne a színészek.
10/8,5
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Sztár Mániás, areo
2013. augusztus 20. 20:00 #10336
- törölt felhasználó -    
Star Trek Into Darkness
Hónapok óta a digitális kiadásra vártam. Amit hozzáfűznék: pacsit a tribbli miatt, a spockféle Khaan elhanyagolható lett volna, akárcsak a szöszi vetkőzése, és drága Kirk, nem no one has gone before, hanem no man has gone before, (az előbbit már Picard kapitány mondta, nem te, te, idióta. De azért megsirattam a halálod).
10/10
4 felhasználónak tetszik: Christo, Alison Lerman, Kazuo, Misao
2013. augusztus 20. 21:49 #10337
- törölt felhasználó -    
Now You See Me/Szemfényvesztők (2013)

Nagyon érdekes és jó film volt.A színészi gárdát is jól összeválogatták.A történetet jól kitalálták,nem gondoltam volna,hogy a zsaru hívta össze őket.
Összességében szerintem fantaszikus film volt,máskor is szívesen megnézem.

10/10
8 felhasználónak tetszik: baisée, Alison Lerman, Christo, Kazuo, SmileyZ, House Of Wax, BunnyGirl, Jessy
2013. augusztus 20. 23:48 #10338
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A nyomorultak 2012

Újranéztem. (Mert a múltkor nem igazán jött össze.) Én annyira próbálom megszeretni ezt a filmet, komolyan, mert olyan sok kedvencem szerepel benne, hogy fel sem sorolom, mert említhetném az egész stáblistát. rolleyes.gif
De nekem ez a műfaj kínzás. Amikor felcsendült MÁR AZ ELSŐ PERCBEN blink.gif a Look Down...look down én azt hittem megőrülök. Olyan hihetetlen sebességgel megy föl az agyamban a pumpa, hogy erre más, semmi más nem képes. Egyébként ez az utálkozás nem azért van, mert elfogult vagyok az 1998-assal szemben, az teljesen más kategória, hiába ugyanaz a film. Történetileg az tény, hogy a musical jobb, mert olyan dolgokat is megmutat, amit az elődje nem, Például Éponine, aki az egyik kedvenc karakterem. Pedig hozzá kapcsolódik a legromantikusabb és legmeghatóbb jelenet. Őt még csak meg sem említik ott, pedig egy igazán fontos szereplő. (Mellesleg nagyon hasonlít Christo-ra, már meg ne sértődj, ha olvasod, ezt bóknak szánom, mert Samantha Barks hihetetlen gyönyörű nő. smileeee.gif ) Ráadásul a sztori Javert halálával véget is ér, igaz nagyon megindító és egész stílusos befejezés, de mégsem a teljes könyv. Én komolyan tisztelem az egész stábot, a színészeket akik énekelnek, mert egyáltalán nincs könnyű dolguk. Csak nem az én műfajom. A látvány viszont nekem csillagos ötös, a színészi játék is, de nem szándékozom ezzel többet foglalkozni. Egyszer talán, amikor nagyon reménytelenül romantikus hangulatban leszek, akkor, de nem hiszem, hogy a közeljövőben esedékes. biggrin.gif
Nem értékelem, mert senkit és semmit nem akarok megbántani, csak azért, mert a dalok nem jönnek be.
2 felhasználónak tetszik: iannina, Misao
2013. augusztus 20. 23:50 #10339
- törölt felhasználó -    
Megnéztem egy retró filmet, a Psycho 3. részét. Jó volt, de nem adta vissza azt a hangulatot, mint az első. smileeee.gif
2013. augusztus 21. 00:07 #10340
- törölt felhasználó -    
Holló 4
borzalmas volt... csak az első meg a 3. jó a hollókból...
710 oldal 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!